Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Рад Вас видеть! Позже спишемся. Проблем у меня много. Надеюсь спишемся. Васіч, як я за тобою переживала, аж твоєму другу писала у фейс-буці. Обов"язково напиши. Нехай тобі щастить від сьогодні, а так буде, бо мені сьогодні приснився СНІГ, білий біленький накрив землю. + Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 - Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Я вам ангелом приснюсь у замерзлому вікні, Тихо-тихо пошкребусь, щоб відкрили ви мені, Щоб сидіти за столом, щоб гарячий пити чай, Відшукати поміж згуб рідний втрачений причал... Часом втомлена душа, Я так довго вас шукав... Я так довго вас шукав... Сплять натомлені мости, північ перейшла межу, Спи, моя голубко, спи, я твій сон постережу. Ніжним помахом крила, лагідним торканням рук Відгоню я сум прощань, і розвію страх розлук... І закрию від біди, і сховаю від утрат... В серці відзвуки стоккат, Той далекий ночі звук... Той далекий ночі звук... А коли прогляне ранок крізь серпанок сірий ночі, і коли розплющу очі, затуманені у сні, посміхнешся ти мені теплим променем пророчим, ніжним світлом у вікні... *http://www.youtube.com/watch?v=Pkz81Z6WY-w Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 наташенька мне так хреново сегодня я такая пьяная. я плачу с трёх ночи уехала только что наташка у меня нет смысла в жизни Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 наташенька мне так хреново наташка... у меня нет смысла в жизни Ну в вині ти його точно не знайдеш - буде ще хреновіше. Хотіла б тобі допомогти, але не можу - не в моїй владі. Знаєш до чого я вчора додумалася - що надія - найгірше зло у світі - вона продовжує життя, але життя в стражданнях. Юлька - в тому сенсі - ти людина вільна, бо мертва - а мертвим нащо смисл життя. Ти тільки не сприймай ці слова буквально - подумай над ними. смерть- це народження до чогось іншого. І знаєш що - підчисти свій пост - нєфік відкривати свою душу навстіж. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 Ну в вині ти його точно не знайдеш - буде ще хреновіше. Хотіла б тобі допомогти, але не можу - не в моїй владі. Знаєш до чого я вчора додумалася - що надія - найгірше зло у світі - вона продовжує життя, але життя в стражданнях. Юлька - в тому сенсі - ти людина вільна, бо мертва - а мертвим нащо смисл життя. Ти тільки не сприймай ці слова буквально - подумай над ними. смерть- це народження до чогось іншого. І знаєш що - підчисти свій пост - нєфік відкривати свою душу навстіж. не. катусь. Сёдня ничо чистить не буду. Кредо - СВОБОДНА И НЕВИДИМА несчастная маргарита Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 всегда есть еще один шанс, мадам, и из любого тупика есть как минимум два выхода....... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 всегда есть еще один шанс, мадам, и из любого тупика есть как минимум два выхода....... иди в баню... Я не мадам. Я Юльчик. Разрушающая тупики Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2012 всегда есть еще один шанс, мадам, и из любого тупика есть как минимум два выхода....... нащо тобі вихід, шанс, щоб ще раз помилитися, страждати і помирати? а не легше заснути до весни? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 грудня, 2012 Рад Вас видеть! Позже спишемся. Проблем у меня много. Надеюсь спишемся. Пиши мені в лічку, щоб я побачила тебе на пошті, бо на форумі мене може не бути. Чекаю. Нехай тобі щастить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 1 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2013 Що таке російський "зіндан"? = Зиндан -яма для нарушителей правил общежития (Арабское слово) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 1 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2013 -Ну и вредина!======================== Ты хоть въезжаешь в мой бред? Только не сердись умоляю, я вообще лапочка, только сука редкая. Не всем по зубам. Вот и все. Не сердишься? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 2 березня, 2013 Ну и вредина! ======================== Ты хоть въезжаешь в мой бред? Только не сердись умоляю, я вообще лапочка, только сука редкая. Не всем по зубам. Вот и все. Не сердишься? Я не поЙняла..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 2 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 березня, 2013 Просто ты ещё не проснулась. Это не ты писала. = "+" "-" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 2 березня, 2013 Просто ты ещё не проснулась. Это не ты писала. = "+" "-" А дійсно, що це я переживаю? - Юлька тебе не любить! Так і сказала: без фантазій він якийсь...На що я відповіла, що це лише жінка "прекрасна без извилин и прекрас", а чоловікам "ізвіліни" потрібні, тим більше - прикраси. А дофантазувати все що треба, я і сама зможу. Ось... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 21 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2014 Гірше, ніж є, не буде. Але й краще не буде. Жаль, що сподівання: якщо не нам, то хоча б дітям - вчергове не справдилося.= Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 21 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2014 В Москве к Новому Году готовятся. Красиво...!!! \=А дома на танках ездят. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 21 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2014 Рысе и Жуже привет! = Пока они меня снова до 2046 года не заблокировали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 21 листопада, 2014 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2014 Внук под присмотром. Хотел прикольную фотку вставить - мороки много. Потом, если доживу до понедельника Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хрыч Опубліковано 25 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 Всем привет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хрыч Опубліковано 25 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2015 Куда смотрит модератор? Наталья! Враг на сайте, страна в опасности а ты уставшая прямо вся СПИШЬ. Заблокируй лет на 200. Может ты уже на дураков не обижаешься. Зря - дураки хуже умных. Сирот после них много. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 лютого, 2015 Поділитися Опубліковано 27 лютого, 2015 День умирав на синім дні В заграві мрій жовтогарячих. Напівплачу, напівнеплачу, Напівчекання, напів — ні. Не в двері, в шибку стука гілка, Кого впустить, кого — простить. Стріла — годинникова стрілка — Напівуб'є. Чи воскресить? (Леся Романчук) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Слон в лавке Опубліковано 1 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2015 Не дождётесь! Планирую жить долго. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Слон в лавке Опубліковано 1 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2015 ∞ *** Группа: Парламентарии Сообщений: 24521 Регистрация: 3.3.2011 Пользователь №: 45399 Цитата(Оріана @ 25.2.2015, 11:19) * умиляет, как ватник поцепив на себя медальку "Бомж" - рассуждает про политику мусорная ТОЧКА зрения laugh.gif laugh.gif laugh.gif это по-моему, наш Николаша.. = Мелочь , но приятно что не забыли!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2015 Гавно не тоне Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Лентяй Опубліковано 1 березня, 2015 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2015 Гавно не тонеМожет и так, только не шлюхе судить! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2015 Может и так, только не шлюхе судить! гавно не тоне Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2015 Я би не зміг Падати з ніг Плавити лід Ставити перший слід На кам'яних плитах Вогонь нести в руках Я би не зміг Здатись в полон Щоб пити сік З ніжних, але чужих Долонь Я би не зміг Я би не зміг Але для тебе Але для тебе Зможу я все І на коліна Впасти б не зміг А як би впав То не піднятись Потім з них Я би не встиг Я би не встиг Душу свою В моїх піснях Я б не знайшов І не сміявся би У снах І у сльозах Я б не шукав Я б не літав Але для тебе Але для тебе Зможу я все Але для тебе Але для тебе Зможу я все Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 березня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 1 березня, 2015 Мужики - те же дети, только с оружием. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.