Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Автор Опубліковано 1 грудня, 2012 Рад Вас видеть! Позже спишемся. Проблем у меня много. Надеюсь спишемся. Васіч, як я за тобою переживала, аж твоєму другу писала у фейс-буці. Обов"язково напиши. Нехай тобі щастить від сьогодні, а так буде, бо мені сьогодні приснився СНІГ, білий біленький накрив землю. +
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Автор Опубліковано 1 грудня, 2012 Я вам ангелом приснюсь у замерзлому вікні, Тихо-тихо пошкребусь, щоб відкрили ви мені, Щоб сидіти за столом, щоб гарячий пити чай, Відшукати поміж згуб рідний втрачений причал... Часом втомлена душа, Я так довго вас шукав... Я так довго вас шукав... Сплять натомлені мости, північ перейшла межу, Спи, моя голубко, спи, я твій сон постережу. Ніжним помахом крила, лагідним торканням рук Відгоню я сум прощань, і розвію страх розлук... І закрию від біди, і сховаю від утрат... В серці відзвуки стоккат, Той далекий ночі звук... Той далекий ночі звук... А коли прогляне ранок крізь серпанок сірий ночі, і коли розплющу очі, затуманені у сні, посміхнешся ти мені теплим променем пророчим, ніжним світлом у вікні... *http://www.youtube.com/watch?v=Pkz81Z6WY-w
GiRaFo.chka Опубліковано 1 грудня, 2012 Опубліковано 1 грудня, 2012 наташенька мне так хреново сегодня я такая пьяная. я плачу с трёх ночи уехала только что наташка у меня нет смысла в жизни
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Автор Опубліковано 1 грудня, 2012 наташенька мне так хреново наташка... у меня нет смысла в жизни Ну в вині ти його точно не знайдеш - буде ще хреновіше. Хотіла б тобі допомогти, але не можу - не в моїй владі. Знаєш до чого я вчора додумалася - що надія - найгірше зло у світі - вона продовжує життя, але життя в стражданнях. Юлька - в тому сенсі - ти людина вільна, бо мертва - а мертвим нащо смисл життя. Ти тільки не сприймай ці слова буквально - подумай над ними. смерть- це народження до чогось іншого. І знаєш що - підчисти свій пост - нєфік відкривати свою душу навстіж.
GiRaFo.chka Опубліковано 1 грудня, 2012 Опубліковано 1 грудня, 2012 Ну в вині ти його точно не знайдеш - буде ще хреновіше. Хотіла б тобі допомогти, але не можу - не в моїй владі. Знаєш до чого я вчора додумалася - що надія - найгірше зло у світі - вона продовжує життя, але життя в стражданнях. Юлька - в тому сенсі - ти людина вільна, бо мертва - а мертвим нащо смисл життя. Ти тільки не сприймай ці слова буквально - подумай над ними. смерть- це народження до чогось іншого. І знаєш що - підчисти свій пост - нєфік відкривати свою душу навстіж. не. катусь. Сёдня ничо чистить не буду. Кредо - СВОБОДНА И НЕВИДИМА несчастная маргарита
Predator Опубліковано 1 грудня, 2012 Опубліковано 1 грудня, 2012 всегда есть еще один шанс, мадам, и из любого тупика есть как минимум два выхода.......
GiRaFo.chka Опубліковано 1 грудня, 2012 Опубліковано 1 грудня, 2012 всегда есть еще один шанс, мадам, и из любого тупика есть как минимум два выхода....... иди в баню... Я не мадам. Я Юльчик. Разрушающая тупики
Орiана Опубліковано 1 грудня, 2012 Автор Опубліковано 1 грудня, 2012 всегда есть еще один шанс, мадам, и из любого тупика есть как минимум два выхода....... нащо тобі вихід, шанс, щоб ще раз помилитися, страждати і помирати? а не легше заснути до весни?
Орiана Опубліковано 9 грудня, 2012 Автор Опубліковано 9 грудня, 2012 Рад Вас видеть! Позже спишемся. Проблем у меня много. Надеюсь спишемся. Пиши мені в лічку, щоб я побачила тебе на пошті, бо на форумі мене може не бути. Чекаю. Нехай тобі щастить.
Васильевич Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 Що таке російський "зіндан"? = Зиндан -яма для нарушителей правил общежития (Арабское слово)
Васильевич Опубліковано 1 березня, 2013 Опубліковано 1 березня, 2013 -Ну и вредина!======================== Ты хоть въезжаешь в мой бред? Только не сердись умоляю, я вообще лапочка, только сука редкая. Не всем по зубам. Вот и все. Не сердишься?
Орiана Опубліковано 2 березня, 2013 Автор Опубліковано 2 березня, 2013 Ну и вредина! ======================== Ты хоть въезжаешь в мой бред? Только не сердись умоляю, я вообще лапочка, только сука редкая. Не всем по зубам. Вот и все. Не сердишься? Я не поЙняла.....
Васильевич Опубліковано 2 березня, 2013 Опубліковано 2 березня, 2013 Просто ты ещё не проснулась. Это не ты писала. = "+" "-"
Орiана Опубліковано 2 березня, 2013 Автор Опубліковано 2 березня, 2013 Просто ты ещё не проснулась. Это не ты писала. = "+" "-" А дійсно, що це я переживаю? - Юлька тебе не любить! Так і сказала: без фантазій він якийсь...На що я відповіла, що це лише жінка "прекрасна без извилин и прекрас", а чоловікам "ізвіліни" потрібні, тим більше - прикраси. А дофантазувати все що треба, я і сама зможу. Ось...
Васильевич Опубліковано 21 листопада, 2014 Опубліковано 21 листопада, 2014 Гірше, ніж є, не буде. Але й краще не буде. Жаль, що сподівання: якщо не нам, то хоча б дітям - вчергове не справдилося.=
Васильевич Опубліковано 21 листопада, 2014 Опубліковано 21 листопада, 2014 В Москве к Новому Году готовятся. Красиво...!!! \=А дома на танках ездят.
Васильевич Опубліковано 21 листопада, 2014 Опубліковано 21 листопада, 2014 Рысе и Жуже привет! = Пока они меня снова до 2046 года не заблокировали.
Васильевич Опубліковано 21 листопада, 2014 Опубліковано 21 листопада, 2014 Внук под присмотром. Хотел прикольную фотку вставить - мороки много. Потом, если доживу до понедельника
Гість Хрыч Опубліковано 25 лютого, 2015 Опубліковано 25 лютого, 2015 Куда смотрит модератор? Наталья! Враг на сайте, страна в опасности а ты уставшая прямо вся СПИШЬ. Заблокируй лет на 200. Может ты уже на дураков не обижаешься. Зря - дураки хуже умных. Сирот после них много.
Рыжая Опубліковано 27 лютого, 2015 Опубліковано 27 лютого, 2015 День умирав на синім дні В заграві мрій жовтогарячих. Напівплачу, напівнеплачу, Напівчекання, напів — ні. Не в двері, в шибку стука гілка, Кого впустить, кого — простить. Стріла — годинникова стрілка — Напівуб'є. Чи воскресить? (Леся Романчук)
Гість Слон в лавке Опубліковано 1 березня, 2015 Опубліковано 1 березня, 2015 Не дождётесь! Планирую жить долго.
Гість Слон в лавке Опубліковано 1 березня, 2015 Опубліковано 1 березня, 2015 ∞ *** Группа: Парламентарии Сообщений: 24521 Регистрация: 3.3.2011 Пользователь №: 45399 Цитата(Оріана @ 25.2.2015, 11:19) * умиляет, как ватник поцепив на себя медальку "Бомж" - рассуждает про политику мусорная ТОЧКА зрения laugh.gif laugh.gif laugh.gif это по-моему, наш Николаша.. = Мелочь , но приятно что не забыли!!!
Гість Лентяй Опубліковано 1 березня, 2015 Опубліковано 1 березня, 2015 Гавно не тонеМожет и так, только не шлюхе судить!
Орiана Опубліковано 1 березня, 2015 Автор Опубліковано 1 березня, 2015 Может и так, только не шлюхе судить! гавно не тоне
Орiана Опубліковано 1 березня, 2015 Автор Опубліковано 1 березня, 2015 Я би не зміг Падати з ніг Плавити лід Ставити перший слід На кам'яних плитах Вогонь нести в руках Я би не зміг Здатись в полон Щоб пити сік З ніжних, але чужих Долонь Я би не зміг Я би не зміг Але для тебе Але для тебе Зможу я все І на коліна Впасти б не зміг А як би впав То не піднятись Потім з них Я би не встиг Я би не встиг Душу свою В моїх піснях Я б не знайшов І не сміявся би У снах І у сльозах Я б не шукав Я б не літав Але для тебе Але для тебе Зможу я все Але для тебе Але для тебе Зможу я все
Орiана Опубліковано 1 березня, 2015 Автор Опубліковано 1 березня, 2015 Мужики - те же дети, только с оружием.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.