Васильевич Опубліковано 8 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2011 Женщины с мягким , нежными чертами характера бросают в мужа мягкие предметы(подушки, полотенца. В крайних случаях половой тряпкой) Соответственно дальше идёт по нарастающей, в смысле веса. = Случайно стёр адрес своих фотографий. Где то на саите по хранению данных. Название и примерно не помню. Пробовал вставить фото, а на странице появляется ссылка на одноклассников, а фото нет. Чем делать новую страницу, как ты писала, может готовую найти. Оттуда можно буде копировать URL адрес? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 листопада, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2011 Женщины с мягким , нежными чертами характера бросают в мужа мягкие предметы(подушки, полотенца. В крайних случаях половой тряпкой) Соответственно дальше идёт по нарастающей, в смысле веса. = Случайно стёр адрес своих фотографий. Где то на саите по хранению данных. Название и примерно не помню. Пробовал вставить фото, а на странице появляется ссылка на одноклассников, а фото нет. Чем делать новую страницу, как ты писала, может готовую найти. Оттуда можно буде копировать URL адрес? Да уж...не дуже втішний твій діагноз, але в мене є виправдання - я тепер вже нічим не кидаюся. Ну а щодо фоток, не знаю, які ти шукаєш, а ось тут деякі є *http://kalinchuck-nickolai.uol.ua/ - можна копіювати. Ну а щодо готової - пробуй, якщо знайдеш, а як шукати я не знаю, мож. хоч ел. адресу пам"ятаєш, з якої ти на сайті реєструвався. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 листопада, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2011 Бачу тобі згодилося моє посилання? Для Бакса настав час слави!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 8 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2011 Думаешь мы теперь разбогатеем? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 листопада, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2011 Думаешь мы теперь разбогатеем? Та ні, краще живіть, бо переважно слава приносить гроші після смерті і не героям, а потомкам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 листопада, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2011 Щось я втомилася від політичних баталій. Ау, хто хоче про життя поговорити? Пропонуйте тему або тут *http://www.youtube.com/watch?v=5jnWcRoyVHY&feature=player_embedded Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 13 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2011 Щось я втомилася від політичних баталій. Ау, хто хоче про життя поговорити? Пропонуйте тему або тут *http://www.youtube.com/watch?v=5jnWcRoyVHY&feature=player_embedded ШпиЁн в доме. Попугай прикольный, но стрёмно такого держать. Имёна при нём нельзя называть- сдаст! = Политика надоела. "Квакунов" много, толку никакого. Васька слушает да ест. Власти плевать на всё. Не боятся, значит знают то чего мы не знаем. Может дзоты с пулемётами поставят перед усиленным забором. Там что то строят. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 листопада, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2011 Там что то строят. Гірше, ніж є, не буде. Але й краще не буде. Жаль, що сподівання: якщо не нам, то хоча б дітям - вчергове не справдилося. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 14 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2011 Гірше, ніж є, не буде. = Хорошо бы. Хотя.....!!!!Хвалиться нечем. Не скажешь что живём хорошо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2011 Хотя.....!!!!Хвалиться нечем. Не скажешь что живём хорошо. Ну чому - ось скільки машин по дорогах їздить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 листопада, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2011 Я привида сфотографувала :lol: *http://content.foto.mail.ru/mail/g-aly-na/_myphoto/i-35.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2011 Алессандро Сафіна *http://www.youtube.com/watch?v=DCuyFC_Yc-I Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 листопада, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2011 Приїхала урядова делегація в Британію, сидять за столом, катерина Ющенко каже - Вітя, а вкради мені ложечку цю срібну, в нас дома такої нема. Вітя: - ці руки ніколи не крали! - Тоді попроси Віктора Фьодоровича. Віктор Фьодорич: - я вже одну взяв, буду брати другу - спалять. Ющенко встає і каже: - Шановні лорди і пери, ви собі не уявляєте, яка в нас чудова країна, у нас всі фокусники, навіть урядовці. Ось дивіться - Я беру цю ложку зі стола, кладу собі в кишеню, і вона тут же з'являється в кишені у Віктора Фьодорича! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 грудня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 12 грудня, 2011 Я знаю Я знаю, что такое влюбленность: это сон без кошмаров, блуждающий и мечтательный взгляд, нежные поцелуи, волшебное настроение круглые сутки, заброшенная работа, позабытые дела, свет впереди тоннеля и зарядка по утрам… это ощущение эйфории лишь от одного его «привет» на том конце провода. Я знаю, что такое любовь: это эго, полностью растворившееся в чем-то еще малознакомом, но уже очень важном, сладкая дрожь по всему телу от простого прикосновения, беспрерывные телефонные звонки и смс-ки, уверенность в себе, растрепанные волосы по утрам; и улыбка, которая выдает тебя лучше любых слов и уверений… Я знаю, что такое разлука: это боль, которая постепенно начинает затмевать смысл жизни, кофе вперемешку с коньяком и снотворным, слезы в подушку, вечно опухшие глаза, это желание поселиться на необитаемом острове. Презрение к себе и ненависть к воспоминаниям… Я знаю, что такое одиночество: это разбросанные в беспорядке вещи, безумно – философские записи в дневнике, свеча с полуистлевшим фитилем, надкусанный кусочек шоколада, без перерыва работающий телевизор и чувство холода внутри… Я знаю, что такое ненависть: это невероятная работоспособность, какие-то слишком умные книжки, аккуратный маникюр и новая прическа, бесконечные поездки по третьему кольцу и разговоры с самой собой на сугубо отвлеченные темы… и… желание отомстить… Я знаю, что такое безразличие: это заброшенные в дальний угол фотографии, стертый номер телефона, теперь уже всегда имеющееся при себе таблетки валерьянки, легкая раздражительность, циничная улыбка и разговоры «ни о чем» при случайной встрече… Как жаль, что я знаю… Як добре, що я ще ВСЬОГО не знаю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 13 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2011 Щось я втомилася від політичних баталій. Ау, хто хоче про життя поговорити? Питаннячко у мене. А ви шо, тут єдина представниця прекрасної статі? Якщо так то чому так? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 грудня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 Питаннячко у мене. А ви шо, тут єдина представниця прекрасної статі? Якщо так то чому так? Коли я прийшла сюди, тут не було жінок, так і залишилося надалі. А ви як знайшли посилання на цей форум? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 Коли я прийшла сюди, тут не було жінок, так і залишилося надалі. А ви як знайшли посилання на цей форум?Зрозуміло. Тут жінці тре мати залізні нерви аби читати те що пишуть. А посилання дали друзі. Є тут декілька старих знайомих хоса пишуть мало. Не всі витримують з"ясування стосунків замість політичних дебатів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 грудня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 Зрозуміло. Тут жінці тре мати залізні нерви аби читати те що пишуть. А посилання дали друзі. Є тут декілька старих знайомих хоса пишуть мало. Не всі витримують з"ясування стосунків замість політичних дебатів. У мене є два місця, які я поперемінно міняю, коли набридає з"ясовувати стосунки: цей форум і блоги УП. Тут мене "гноблять" критики євроінтеграції, українофоби і москалі. А на УП - БЮТики. Скажу вам чесно, гірше фанатиків Тимошенко нема нікого. Навіть москалі якісь навіть невинні і обдурені виглядають. А юльки - ну це повний набір людських гріхів. Ну щось на зразок Бєса. Але він тут один, а там їх ціла стая - і всі на одного. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 15 грудня, 2011 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2011 У мене є два місця, які я поперемінно міняю, коли набридає з"ясовувати стосунки: цей форум і блоги УП. Тут мене "гноблять" критики євроінтеграції, українофоби і москалі. А на УП - БЮТики. Скажу вам чесно, гірше фанатиків Тимошенко нема нікого. Навіть москалі якісь навіть невинні і обдурені виглядають. А юльки - ну це повний набір людських гріхів. Ну щось на зразок Бєса. Але він тут один, а там їх ціла стая - і всі на одного. УП це я зрозумів - Українська правда? Читаю коли є на неї посилання. А стосовно фанатиків.... Згоден що фанатики у ВОНИ якісь неадекватні. Але в реалі таких зустрічаєш не так часто. А в інеті є коллектив який влаштовує такі собі флеш-моби і бігають по сторінках публікацій і побачивши бодай яку критику в адрес ЮВТ негайно починають поливати помиями. Без аргументів, без фактів. Просто так їм хочется. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 грудня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2011 Без аргументів, без фактів. Просто так їм хочется. Тому вони і програють. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 грудня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 31 грудня, 2011 Хай весни розмаїття малюнків Прикрашає Вам кожну хвилину, Клич лелечий запросить в мандрівку, У казкову і дивну країну: Березневої повені щастя, Що приходить так швидко й нестримно, Барв чарівних, духмяних квітневих, Що, мов килим, Земля розстелила. І травневих п'янких поцілунків, Солов’їних пісень на світанні, Нескінченних і чистих освідчень, Найніжніших обіймів кохання! Літо лагідним променем сонця Хай веселкою в дощик заграє, Зазирне в чисті очі-озерця, На покосах росою засяє: Червень ягідним соком напоїть, Усміхнеться рум'янцем на щоках, Липень медом здоров'я наповнить, Позове до Купальської ночі. І серпневим налитим колоссям Хай багатство душі молодіє, З кожним роком і сіється й жнеться, І тому воздається, хто сіє! Осінь золотом листя кружляє, Паленіє, мов грона калини, Хай дощами тривогу змиває, Стелить синім туманом долини: Вересневим дзвіночком дитинства Линуть знову в солодкії мрії, Загадать зорепаду бажання, Та спіймать свою зірку Надії! Пензель жовтня змалює хай вміло Кожен день в найтеплішу палітру, Лист минулого хай відлітає В добрий спомин з листопада вітром... Зима шати одягне святкові, Закружля в новорічному вальсі, Почуття, що нахлинуть раптово, Хай залишаться з вами назавжди: Сни, мов пух, нехай будуть грудневі, Віщим буде січневе гадання, І збуваються кожні, напевно, Давні, щирі й палкі сподівання! Хай лютневі на склі візерунки Про підсніжники знов нагадають, Про Любов, що безцінним дарунком, В серці кожного з нас проростає! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 грудня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 31 грудня, 2011 Васіч, якщо заглянеш на вогник - Я вітаю тебе з Новим Роком. Бажаю здоров"я, удачі, щоб лихо забулося, а щастя прийшло. Щоб рік наступний був КРАЩИЙ від попереднього, а твоє серце залишилося таким же добрим. *http://www.youtube.com/watch?v=y-oBC32cX9E&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Peresichniy Опубліковано 1 січня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2012 С Новым годом, Ориана. Желаю всех благ. Все будет хорошо и на нашей улице будет праздник. Давайте в это верить вместе на зло всем врагам Украины. Правильно я написал как для "свободовца"? - теперь нужно соответствовать.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 2 січня, 2012 *http://www.youtube.com/watch?v=QVXuVwmA1U8 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 3 січня, 2012 С Новым годом, Ориана. Желаю всех благ. Все будет хорошо и на нашей улице будет праздник. Давайте в это верить вместе на зло всем врагам Украины. Правильно я написал как для "свободовца"? - теперь нужно соответствовать.... Заходьте частіше Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 3 січня, 2012 Какой интересный, сильный мужчина... Почему мы не встретились 20 лет назад? Хм... в двадцать лет он, наверное, был смешным и стеснительным, а тогда мне нравились совсем другие... сильные... смелые... покоряющие. ...Они понимают нас настолько, насколько мы сами ... открываемся. Океаны и космос им гораздо важнее понять, чем нас, хотя мы намного ближе. Мы же здесь, рядом, ждем их крепких объятий и нежных слов. Разве это сложно понять??? А им бы все покорять и покорять, а сами — стеснительные и напуганные, покоряют тех, которые сами сдаются... ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 3 січня, 2012 От пива тупеют, соловеют и, в конечном итоге, жиреют. Если уж приспичило выпить, пусть это будут крепкие напитки. В них есть нечто честное. Восемь миллионов рыл — и ни одной знакомой рожи. Восхитительно! ...а друг, каких еще поискать, из тех, что «одной крови», из тех, кто готов идти рядом, а не путаться под ногами... Иду по городу почти вприпрыжку, ощущая себя Самым Главным Человеком В Мире; причина тому — не гордыня, а одиночество. (Макс Фрай "Энциклопедия мифов") Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 3 січня, 2012 И я понял разницу между завоеванием и принуждением. Завоевать означает, переубедив, обратить в единоверца. Принудить — значит держать в вечном плену. Я завоевал твое сердце, человек в тебе свободен. Если я тебя принудил, я связал в тебе человека по рукам и ногам. Завоевывая, я строю нового тебя с твоей собственной помощью. Принуждая, выстраиваю камни в ряд. Что построишь потом из этих рядов. Антуан де Сент-Экзюпери, «Цитадель» Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Бессонница. Гомер. Тугие паруса. Я список кораблей прочел до середины: Сей длинный выводок, сей поезд журавлиный, Что над Элладою когда-то поднялся. Как журавлиный клин в чужие рубежи — На головах царей божественная пена — Куда плывете вы? Когда бы не Елена, Что Троя вам одна, ахейские мужи? И море, и Гомер — все движется любовью. Кого же слушать мне? И вот Гомер молчит, И море черное, витийствуя, шумит И с тяжким грохотом подходит к изголовью. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 січня, 2012 Нежнее нежного Лицо твое, Белее белого Твоя рука, От мира целого Ты далека, И все твое — От неизбежного. От неизбежного Твоя печаль, И пальцы рук Неостывающих, И тихий звук Неунывающих Речей, И даль Твоих очей _____ Белый орел Горький мед *http://www.youtube.com/watch?v=CoUH3MKkKsQ&feature=related Только как я уйду, если ты не уходишь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.