Васильевич Опубліковано 1 серпня, 2011 Опубліковано 1 серпня, 2011 Нє "Что", а "Кого" - ти про дітей як про песят. А ти чого такий різко полохливий став - я якраз мала на меті тебе в більший оборот брати - думала ти сильний :P Про "фізіологічну потребу" Юлька прибрала - зрозуміла, що дурню написала. Ну а тему знесе. І будуть сидіти нудні мудрагелики покриті павутиною, поки не помруть. Ух, обожнюю так залізти без дозволу і всіх на вуха поставити...Шкода публіки не було. Самий лише Анатоль, який мені в лічку комплімент зробив. :rolleyes: Не на шутку ты расходилась.Ты и в постели такая заводная и долгоиграющая?
Орiана Опубліковано 1 серпня, 2011 Автор Опубліковано 1 серпня, 2011 Не на шутку ты расходилась. Ты и в постели такая заводная и долгоиграющая? Всяка буваю - сам знаєш, що в жінок все від настрою.
GiRaFo.chka Опубліковано 1 серпня, 2011 Опубліковано 1 серпня, 2011 Треба звязатися з Чарлі, щоб тепер тебе повчив, як колись ти його вчила. Ну а щодо мене не бійся - я внучка мольфара - Ты внучка Дуремара... Насчет charli, - удивительно одинаковые у нас с тобой вкусы и разные темпераменты. Попробуй..напиши.. Не ты ли мне рассказывала басни о невозможности ловли пресноводных рыб? Пока на тебя только квакуны клюют.. Мне было бы интересно! Готова поставить за каждое его лс ТЕБЕ - десять баксов. А чё, правда, Анатоль тебе комплиме делал? Надо спросить,.... сегодня пять раз ему объясняла, кто ты, так и не вспомнил..
Орiана Опубліковано 1 серпня, 2011 Автор Опубліковано 1 серпня, 2011 Пока на тебя только квакуны клюют.. Ти себе в дзеркалі бачиш? - курка облізла. Хто тобі дав право людей ділити? Для мене за рідким винятком усі хороші. Згинь, нудить від тебе, примітив шансонівський.
GiRaFo.chka Опубліковано 1 серпня, 2011 Опубліковано 1 серпня, 2011 Что же тогда тогда хамка базарная ? Неужели ты еще базарнее выражения знаешь?
Орiана Опубліковано 1 серпня, 2011 Автор Опубліковано 1 серпня, 2011 Что же тогда тогда хамка базарная ? Неужели ты еще базарнее выражения знаешь? Я базарних живих курей бачила
Орiана Опубліковано 1 серпня, 2011 Автор Опубліковано 1 серпня, 2011 Вот почему так?.. Только начинаешь чувствовать себя свободным человеком, как на тебе - отпуск еще есть, а денег уже нет. Гармония Лучше нет твоей постели. Ярче нет моей помады. Пора худеть Пора худеть - это когда ты купила обруч, а он тебе как раз. Женская логика: Я говорю Тебе свое окончательное "может быть"!!!
Орiана Опубліковано 1 серпня, 2011 Автор Опубліковано 1 серпня, 2011 Васіч, щось скучно. Розкажи казочку
Орiана Опубліковано 1 серпня, 2011 Автор Опубліковано 1 серпня, 2011 таки кто главный? Самый главный и влиятельный человек после пьянки - это тот у кого фотки.
Васильевич Опубліковано 1 серпня, 2011 Опубліковано 1 серпня, 2011 Васіч, щось скучно. Розкажи казочкуТри дня дурака провалял, теперь тружусь.Фотки еще добавил.
Орiана Опубліковано 2 серпня, 2011 Автор Опубліковано 2 серпня, 2011 Фотки еще добавил. Після п"янки? Самый главный и влиятельный человек после пьянки - это тот у кого фотки. Трудись, не буду заважати
Васильевич Опубліковано 2 серпня, 2011 Опубліковано 2 серпня, 2011 Після п"янки? Трудись, не буду заважати Манюня, как ты?
Васильевич Опубліковано 2 серпня, 2011 Опубліковано 2 серпня, 2011 Самый главный и влиятельный человек после пьянки - это тот у кого фотки. ------------------------ Этот джокер в моей игре не работает в силу известных семейных обстоятельств.
Васильевич Опубліковано 2 серпня, 2011 Опубліковано 2 серпня, 2011 Ну где ты Кисюня забарилась? Ухожу работать.
Орiана Опубліковано 2 серпня, 2011 Автор Опубліковано 2 серпня, 2011 Ну где ты Кисюня забарилась? Ухожу работать. Що ти сьогодні такий ніжний - від спеки розімлів? Працюй, не хочу тобі заважати.
Орiана Опубліковано 2 серпня, 2011 Автор Опубліковано 2 серпня, 2011 Самый главный и влиятельный человек после пьянки - это тот у кого фотки. ------------------------ Этот джокер в моей игре не работает в силу известных семейных обстоятельств. Невже не знайдеться охочих до тебе свої роги пообчіхрувати? :lol:
Васильевич Опубліковано 2 серпня, 2011 Опубліковано 2 серпня, 2011 Невже не знайдеться охочих до тебе свої роги пообчіхрувати? :lol:Желающие есть. Очередь к сожалению не стоит. ==================== Не хочешь быть Кисюней оставайся Лягушкой. Зелёненькой(естесствено).
Орiана Опубліковано 2 серпня, 2011 Автор Опубліковано 2 серпня, 2011 Желающие есть. Очередь к сожалению не стоит. ==================== Не хочешь быть Кисюней оставайся Лягушкой. Зелёненькой(естесствено). Не страшно - зате спокійно спиш - нє? Я не те що не хочу - трохи обалділа сходу :lol:
Васильевич Опубліковано 2 серпня, 2011 Опубліковано 2 серпня, 2011 Не страшно - зате спокійно спиш - нє? Я не те що не хочу - трохи обалділа сходу :lol: Своих подруг я в основном никак не называю, а иногда хочется Кисюлю. Очень иногда!------------- Сплю спокойно.С Нового года тишь и хорошо. Я честно не знаю как она всё устроила. Случайно видел с мужем, мило улыбалась. Она к бабушке приезжала.
Орiана Опубліковано 2 серпня, 2011 Автор Опубліковано 2 серпня, 2011 иногда хочется Кисюлю. Очень иногда! "Очень" чи "иногда"? А ти на мені тренуйся, мені буде приємно, бо мене також ніяк не називають.
Васильевич Опубліковано 2 серпня, 2011 Опубліковано 2 серпня, 2011 "Очень" чи "иногда"? А ти на мені тренуйся, мені буде приємно, бо мене також ніяк не називають. Договорились Кисюля.
Орiана Опубліковано 2 серпня, 2011 Автор Опубліковано 2 серпня, 2011 Я честно не знаю как она всё устроила. Мій чоловік має золоті запонки. Він їх не носить, бо боїться загубити. Ну і сорочки такої не має. Я попросила його віддати ці запонки, щоб обміняти на кульчики. Не знаю чому, але він навідріз відмовився. Мене це дуже заділо: дорога пам"ять? З того часу моє бажання переросло на впертість. Одного разу я так його підловила, що він погодився віддати, але крім того, я ще й примусила написати розписку. Написав. Та розписка потім довго мене тішила, але запонок я так і не рухала. Важливо було, що я перемогла. Потім я спеціально положила цю розписку на видному місці, він її забрав і викинув. Але мені було байдуже, адже я свого добилася - нє? :P
Орiана Опубліковано 2 серпня, 2011 Автор Опубліковано 2 серпня, 2011 Договорились Кисюля. :wub: :wub: :wub:
Васильевич Опубліковано 2 серпня, 2011 Опубліковано 2 серпня, 2011 Мій чоловік має золоті запонки. Він їх не носить, бо боїться загубити. Ну і сорочки такої не має. Я попросила його віддати ці запонки, щоб обміняти на кульчики. Не знаю чому, але він навідріз відмовився. Мене це дуже заділо: дорога пам"ять? З того часу моє бажання переросло на впертість. Одного разу я так його підловила, що він погодився віддати, але крім того, я ще й примусила написати розписку. Написав. Та розписка потім довго мене тішила, але запонок я так і не рухала. Важливо було, що я перемогла. Потім я спеціально положила цю розписку на видному місці, він її забрав і викинув. Але мені було байдуже, адже я свого добилася - нє? :PКися, ты страшная оказывается женщина. Тебе мало материально уничтожить так ещё и духовно. А ты при этом вроде не при делах получается.Я бы даже сказал что моральная победа важней. У меня тоже присутствует такая черта в характере. Это плохо или как?
Орiана Опубліковано 2 серпня, 2011 Автор Опубліковано 2 серпня, 2011 Кися, ты страшная оказывается женщина. Тебе мало материально уничтожить так ещё и духовно. А ты при этом вроде не при делах получается. Я бы даже сказал что моральная победа важней. У меня тоже присутствует такая черта в характере. Это плохо или как? Или как :P Ніякі людські почуття, якими нагородив нас Бог, не є поганими - це люди недостатньо хороші для них. Але ж ми з тобою хороші, правда? тими маніпуляціями не зловживаємо і потім з людської слабкості не насміхаємося?
Васильевич Опубліковано 2 серпня, 2011 Опубліковано 2 серпня, 2011 Или как :P Ніякі людські почуття, якими нагородив нас Бог, не є поганими - це люди недостатньо хороші для них. Але ж ми з тобою хороші, правда? тими маніпуляціями не зловживаємо і потім з людської слабкості не насміхаємося? Только мне не нужно сказки про последнее.Скажи еще что сидя на берегу реки по имени Время тебе безразлично наблюдать за проплывающим трупом врага.
Орiана Опубліковано 2 серпня, 2011 Автор Опубліковано 2 серпня, 2011 Только мне не нужно сказки про последнее. Скажи еще что сидя на берегу реки по имени Время тебе безразлично наблюдать за проплывающим трупом врага. Так, ти вгадав. Більше того - я підла, підступна і в"їдлива. Але з вигляду про мене такого не скажеш. З.І. Таке враження, що ти сьогодні стояв у мене за спиною, коли я затівала одну не дуже гарну річ. Тепер навіть засумнівалася чи треба... З.З.І.Дуже хочу спати. Можу заснути в любий момент, тому на всяк випадок, зайчику, прощаюся до завтра.
Васильевич Опубліковано 2 серпня, 2011 Опубліковано 2 серпня, 2011 Так, ти вгадав. Більше того - я підла, підступна і в"їдлива. Але з вигляду про мене такого не скажеш. З.І. Таке враження, що ти сьогодні стояв у мене за спиною, коли я затівала одну не дуже гарну річ. Тепер навіть засумнівалася чи треба... З.З.І.Дуже хочу спати. Можу заснути в любий момент, тому на всяк випадок, зайчику, прощаюся до завтра. Хороших тебе снов.Отдыхай Кисюля.
Васильевич Опубліковано 3 серпня, 2011 Опубліковано 3 серпня, 2011 Васіч, як ти маринуєш шашлик?Горчица, лук, приправа для шашлыка,соль не забудь и заливается пивом(4-6часов)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.