Перейти до змісту
Український політичний форум

Чекання...

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Мне понятно твоё стремление что худший вариант это отдать России Севастополь и возможно резервационную часть донбасса. Юля в своё время грозилась обнести его колючей проволокой и Одессу бульдозерами в море сгрести.

------------------------

Ну а якщо говорити про ментальність, то вона в нас або українська, або совкова.

--------------------------

Ну конечно! ВЫ правильные, а МЫ дерьмо!

И оттого Вы должны всем указывать , а наше дело кормить Вас и подчиняться.

До речі, я Харків ніколи до лайна не прирівнювала - це ти зря...

І на рахунок "корміть" - це в тебе стереотипи вилазять. Ти мене не годуєш. Та й тебе навіть не цікавить, як регіон, що зовсім без промисловості і великого с/г виживає. Адже у нас не самі лише пенсіонери і бюджетники живуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

А ти пам"ятаєш:

Після поганого пустка заповняється сама по собі, після хорошого її заповнити можна лише КРАЩИМ. Розумієш...КРАЩИМ!!! І що у жінки залишиться по тому:: Ось так...думати треба головою, тією, що на плечах.

І не кричи на мене, бо я також умію!!!!

А "умнічати" обожнюю. Кар!!!! :P

И это пишет взрослая девочка! Я лишь могу констатировать твоё полное непонимание того, что происходит с женщиной. если это как ты пишешь: пустка, порожнеча, розчарування і як підсумок, невроз.

Так отчего они на "одной ноге крутятся". Скажешь от горя? Бог сними. Ты святая, и ладно. Я рад за тебя.

Посилання на коментар

До речі, я Харків ніколи до лайна не прирівнювала - це ти зря...

І на рахунок "корміть" - це в тебе стереотипи вилазять. Ти мене не годуєш. Та й тебе навіть не цікавить, як регіон, що зовсім без промисловості і великого с/г виживає. Адже у нас не самі лише пенсіонери і бюджетники живуть.

Всё та, хорошо, отлично пристроились!

Всё трудоспособное население за бугром работает, а пенсионеров и гос служащих кто содержит?

Кто в пенсионный фонд деньги платит? Те, кто работает здесь. Вот и есть что мы ваших родителей содержим. Вся зап Украина на дотации. Это новость для кого либо?

Посилання на коментар

Всё та, хорошо, отлично пристроились!

Всё трудоспособное население за бугром работает, а пенсионеров и гос служащих кто содержит?

Кто в пенсионный фонд деньги платит? Те, кто работает здесь. Вот и есть что мы ваших родителей содержим. Вся зап Украина на дотации. Это новость для кого либо?

Ну блін, Васіч, ну нащо ти це повторюєш, коли не можеш довести своїх слів.

По-перше, про заробітчан. Всі гроші, які вони ТАМ заробляють, вони висилають сюди. А це - нові робочі місця , тобто, ті самі податки, про які ти кажеш. Знаєш скільки один заробітчанин утримує платників податків! - торгові точки, малий бізнес, навчання, послуги. Так що не кажи, що ти платиш нашим пенсіонерам чи бюджетникам!

По-друге, ти ж не знаєш, скільки грошей отримує з бюджету Схід - як підтримку, преференції, на екологію чи стихійні лиха.

Наприклад

Розвивати бізнес-проект Клюєву та Близнюку допомагає майже тепличний інвестиційний клімат та м'яка податкова база. Їм не загрожують рейдери, СБУ, податкова чи генпрокуратура. По-перше, вони займають міністерські крісла в уряді, а по-друге, їх пов'язує давня дружба з Віктором Януковичем.

*http://www.epravda.com.ua/publications/2011/07/22/292640/

Коли взяти Харків - так, він віддає у бюджет. А коли взяти твій Куп"янськ - він запросто може бути дотаційним.

Посилання на коментар

И это пишет взрослая девочка! Я лишь могу констатировать твоё полное непонимание того, что происходит с женщиной. если это как ты пишешь: пустка, порожнеча, розчарування і як підсумок, невроз.

Так отчего они на "одной ноге крутятся". Скажешь от горя? Бог сними. Ты святая, и ладно. Я рад за тебя.

Васіч, ти мене, певно, не зрозумів.

Давай я простіше.

Припустимо живе жінка звичним сімейним життям зі всіма наслідками: звичкою, автоматизмом, невдоволеністю. Одного дня проходячи вздовж рядів з овочами вона зустрічає тебе. Що ти їй кажеш, робиш, додумуй сам. Але результат всіх твоїх маніпуляцій - ти "подружка" ображеної дружини. І все так добре, що воно заповнило порожнечу, яка в неї була від буденного сімейного життя. Але треба повертатися додому, бо там діти, чоловік алкоголік чи туниядець. І як їй буде після всього цього? ще одна пустка, яку заповнити вже нема чим.

І не суди її, бо ти співучасник, тобто, так само відповідальний за те що вона, як ти висловився, "крутилася на одній нозі". Нема спокуси, нема зради!

Посилання на коментар

під твоєю подушкою заховані нерозказані сни...

у твоїх простирадла закутались ангела крила.

ти сьогодні напевно невиспана, але щаслива...

я всю ніч був з тобою і Бога за тебе просив,

щоб вділив тобі щастя... щоб любов тобі не гірчила

лаватерою чи полином...щоби Доля дала тобі сил...

...за твоїми вікнами мальва дражнить своєю звичністю.

літо все ще в зеніті...і про осінь ще рано... загоєні рани,

всі уроки вже вивчені, серце наповнене ніжністю,

і ми тапер мічені любов'ю ...нам спраглим і того замало...

всі секунди, коли ми поряд удвох, тепер лічені.

ми з тобою улюбленці вічності... щастям вінчані...

(В.М.)

Посилання на коментар

Ну блін, Васіч, ну нащо ти це повторюєш, коли не можеш довести своїх слів.

По-перше, про заробітчан. Всі гроші, які вони ТАМ заробляють, вони висилають сюди. А це - нові робочі місця , тобто, ті самі податки, про які ти кажеш. Знаєш скільки один заробітчанин утримує платників податків! - торгові точки, малий бізнес, навчання, послуги. Так що не кажи, що ти платиш нашим пенсіонерам чи бюджетникам!

По-друге, ти ж не знаєш, скільки грошей отримує з бюджету Схід - як підтримку, преференції, на екологію чи стихійні лиха.

Наприклад

*http://www.epravda.com.ua/publications/2011/07/22/292640/

Коли взяти Харків - так, він віддає у бюджет. А коли взяти твій Куп"янськ - він запросто може бути дотаційним.

Представь что ты(государство) покупаешь у соседа валюту. Тебе с этой валютой во всём мире что хочеш можно купить(отсюда и казнокрадство и мошенничество)

Но ты(государство) покупаешь валюту за тобою нарисованные фантики. Т.е. государству она достается даром. Но имея совесть государство делится (сколько захочет, контроля нет)

В этом случае гос-во не заинтересовано

в развитии пр-ва, а зачем? Эти деньги разлагают.

Так и в моём городе. Вырезали второй по величине в СССР металлургический завод и почти все остальные. Взамен ничего не построили.

Посилання на коментар

Васіч, ти мене, певно, не зрозумів.

Давай я простіше.

Припустимо живе жінка звичним сімейним життям зі всіма наслідками: звичкою, автоматизмом, невдоволеністю. Одного дня проходячи вздовж рядів з овочами вона зустрічає тебе. Що ти їй кажеш, робиш, додумуй сам. Але результат всіх твоїх маніпуляцій - ти "подружка" ображеної дружини. І все так добре, що воно заповнило порожнечу, яка в неї була від буденного сімейного життя. Але треба повертатися додому, бо там діти, чоловік алкоголік чи туниядець. І як їй буде після всього цього? ще одна пустка, яку заповнити вже нема чим.

І не суди її, бо ти співучасник, тобто, так само відповідальний за те що вона, як ти висловився, "крутилася на одній нозі". Нема спокуси, нема зради!

Никто никого и не судит!!! Предательство было есть и будет.

Я прекрасно тебя понял и раньше- .....! Она ежедневно, годами без изменений живёт в том о чём что ты пишешь. Я никого из подруг не обижал, наоборот пытался как то разнообразить их жизнь ( со своим интересом). За уши никто не тянет.

Другое дело нужно озвучить дистанцию дабы не было иллюзий напрасных.

----------------------

Меня вот сегодня друг зовёт в Москву.Дом на кого оставить. Выстроил на свою голову.

Посилання на коментар

Представь что ты(государство) покупаешь у соседа валюту. Тебе с этой валютой во всём мире что хочеш можно купить(отсюда и казнокрадство и мошенничество)

Но ты(государство) покупаешь валюту за тобою нарисованные фантики. Т.е. государству она достается даром. Но имея совесть государство делится (сколько захочет, контроля нет)

В этом случае гос-во не заинтересовано

в развитии пр-ва, а зачем? Эти деньги разлагают.

Так и в моём городе. Вырезали второй по величине в СССР металлургический завод и почти все остальные. Взамен ничего не построили.

Поздоровляю, ти мене заплутав - я нічого не зрозуміла :rolleyes:

Але ти повинен зрозуміти львів"ян - всі заводи Львова так само були пущені на металобрухт. Що мали робити люди? Вмирати з голоду, чекати, коли їм дасть держава подачку, громити магазини - ЩО? а Львів вижив і процвітає. Він не дотаційний, якщо казати про саме місто, дотаційна тільки область.

Посилання на коментар

Никто никого и не судит!!! Предательство было есть и будет.

Я прекрасно тебя понял и раньше- .....! Она ежедневно, годами без изменений живёт в том о чём что ты пишешь. Я никого из подруг не обижал, наоборот пытался как то разнообразить их жизнь ( со своим интересом). За уши никто не тянет.

Другое дело нужно озвучить дистанцию дабы не было иллюзий напрасных.

----------------------

Меня вот сегодня друг зовёт в Москву.Дом на кого оставить. Выстроил на свою голову.

Бачиш, ти навіть ілюзій позбавляєш бідних жінок :( Зараз заплачу...http://www.youtube.com/watch?v=PG7Vlgj8mGg&feature=related

Жити в Москві чи тільки працювати?

Посилання на коментар

Бачиш, ти навіть ілюзій позбавляєш бідних жінок :( Зараз заплачу...http://www.youtube.com/watch?v=PG7Vlgj8mGg&feature=related

Жити в Москві чи тільки працювати?

Опускаться до наглой брехни я не буду. Да--Да, Нет--Нет!

--------------------

Жить в Москве или нет для меня значения не имеет. А что меня здесь держит? Только дом. И наработанные клиенты. Игорь мне говорит плюнь и забудь. Ему легко говорить. Я работал год в Москве. Нужно прояснить ситуацию с жильём . Альфонсом жить не буду. В сервисе вроде есть пристойное жильё.

Посилання на коментар

Опускаться до наглой брехни я не буду. Да--Да, Нет--Нет!

--------------------

Жить в Москве или нет для меня значения не имеет. А что меня здесь держит? Только дом. И наработанные клиенты. Игорь мне говорит плюнь и забудь. Ему легко говорить. Я работал год в Москве. Нужно прояснить ситуацию с жильём . Альфонсом жить не буду. В сервисе вроде есть пристойное жильё.

Хіба ти завжди кажеш правду?

Москва - це добре, там можливостей більше. Ну а будинок можна продати, нащо тобі такий великий.

Посилання на коментар

Хіба ти завжди кажеш правду?

Москва - це добре, там можливостей більше. Ну а будинок можна продати, нащо тобі такий великий.

Чем меньше врешь, тем лучше помнишь.

-----------------------------

Такой большой дом сложно продать. Сил и средств вложено много и часть души, что немаловажно.

Нужно найти жильцов. А с другой стороны и здесь работа настроена. Только перспективы конечно нет.

Сколько можно по миру шататься? Есть пока здоровье но на сколько? Мой дед долго держался. Операцию с поджелудочной неудачно сделали. В наше время лучше сразу под гильотину.

Посилання на коментар

Чем меньше врешь, тем лучше помнишь.

-----------------------------

Такой большой дом сложно продать. Сил и средств вложено много и часть души, что немаловажно.

Нужно найти жильцов. А с другой стороны и здесь работа настроена. Только перспективы конечно нет.

Сколько можно по миру шататься? Есть пока здоровье но на сколько? Мой дед долго держался. Операцию с поджелудочной неудачно сделали. В наше время лучше сразу под гильотину.

Ні, про пам"ять там по іншому, здається: Хто багато бреше, той повинен мати хорошу пам"ять - щось таке... :rolleyes: Я дотримуюся того, що правда і брехня - ходять поряд за ручки, і деколи важко визначитися, що сказати краще...

Васіч, я про Москву і можливості - в сенсі якраз майбутнього: скільки можна САМОМУ по світу блукати... В старість добре мати супутника, так веселіше.

Посилання на коментар

Ні, про пам"ять там по іншому, здається: Хто багато бреше, той повинен мати хорошу пам"ять - щось таке... :rolleyes: Я дотримуюся того, що правда і брехня - ходять поряд за ручки, і деколи важко визначитися, що сказати краще...

Васіч, я про Москву і можливості - в сенсі якраз майбутнього: скільки можна САМОМУ по світу блукати... В старість добре мати супутника, так веселіше.

На счёт спутницы-это дело непростое. Много требований. Думаю это не реально, а чувства в моём возрасте доведут до беды.
Посилання на коментар

На счёт спутницы-это дело непростое. Много требований. Думаю это не реально, а чувства в моём возрасте доведут до беды.

Вимог? Це в тебе, хто мені радив бути простішою? Головне, щоб було комфортно з людиною - коли ти спиш з жінкою, то чого ти не можеш з нею жити?

Посилання на коментар

Вимог? Це в тебе, хто мені радив бути простішою? Головне, щоб було комфортно з людиною - коли ти спиш з жінкою, то чого ти не можеш з нею жити?

Одно дело спать и совсем другое жить с этим человеком.

По идее ему нужно доверять? Не так ли?

Посилання на коментар

Одно дело в общении не занудствовать. И совсем другое когда нужна щепетильность.

Ты с этими форумами уже привыкла перекручивать фразу до маразма.

Посилання на коментар

"Привязанность к результатам работы является только у того, кто ожидает награды".

В моей анкете записано что я альтруист? Это грубая провокация мирового империализма!!
Посилання на коментар

Одно дело спать и совсем другое жить с этим человеком.

По идее ему нужно доверять? Не так ли?

По ідеї - так, довіряти. Але так щоб цілком - це ж за кілька днів цього не здобудеш. Тобто, треба трішки пожити. І взагалі, як на мене, чужу людину в дім приводити не варто, аферистів зараз багато, та й діти можуть бути.

Посилання на коментар

Одно дело в общении не занудствовать. И совсем другое когда нужна щепетильность.

Ты с этими форумами уже привыкла перекручивать фразу до маразма.

Чим ти не задоволений, якою фразою?

В моей анкете записано что я альтруист? Это грубая провокация мирового империализма!!

Та ти не переживай, я також альтруїст у дечому, а подяку почути завжди хочу - приємно.

Посилання на коментар

По ідеї - так, довіряти. Але так щоб цілком - це ж за кілька днів цього не здобудеш. Тобто, треба трішки пожити. І взагалі, як на мене, чужу людину в дім приводити не варто, аферистів зараз багато, та й діти можуть бути.

А мне не жалко. Отчего не помочь с детьми.

А при выходе проверять содержимое карманов, пропускать через детектор лжи .Да, а вначале требовать рекомендательные письма (хоть одно). Правильно?

Посилання на коментар

Чим ти не задоволений, якою фразою?

-----------------------------------------------------

Вимог? Це в тебе, хто мені радив бути простішою?

--------------------------------------------------

Простота в общении и не более.

Посилання на коментар

А мне не жалко. Отчего не помочь с детьми.

А при выходе проверять содержимое карманов, пропускать через детектор лжи .Да, а вначале требовать рекомендательные письма (хоть одно). Правильно?

Ні, не правильно, тому я й дивуюся: якщо спиш з жінкою, то чому ж жити з нею не можеш?

А діти...вони ж і твої будуть, ти про це думав? Чи батьківський інстинкт не твій коник?

Посилання на коментар

Простота в общении и не более.

Васіч, я своєю примітивною математичною фантазією кожного разу силуюся тебе правильно зрозуміти, а ти мені радиш бути простішою - ну ти хіба не знущаєшся з мене?

Але там було про вимоги - ну то будь простіший, не вимагай того, чого сам не можеш дати.

Посилання на коментар

Васіч, я своєю примітивною математичною фантазією кожного разу силуюся тебе правильно зрозуміти, а ти мені радиш бути простішою - ну ти хіба не знущаєшся з мене?

Але там було про вимоги - ну то будь простіший, не вимагай того, чого сам не можеш дати.

Проще и покладистее меня только дедушка Ленин.

===========

Какая у тебя погода? У нас пасмурно, очень влажно, а дождя и нет.Так, что то поляпало.

Посилання на коментар

Чи батьківський інстинкт не твій коник?

--------------------------

НИ.

Кепсько, жінки люблять надійність і щоб їх дітей любили.

Проще и покладистее меня только дедушка Ленин.

Про покладистість Леніна можна судити з його ідеології "червоного терору". Сподіваюся, ти пожартував.

А з простоти бери приклад з мене: можна прочитати на долоні.

Правда, з покладистістю гірше. Але сьогодні я покладиста як ніколи, певно тому, що втомилася з хатніх справ.

Гаразд, зайчику, йду спати. Солодких тобі снів :)

Посилання на коментар

Кепсько, жінки люблять надійність і щоб їх дітей любили.

-----------------

Мне это незачем.

====================

Нашел свою версию оперы.

Теперь и на флешку скопировал

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...