Орiана Опубліковано 17 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Какая погода у тебя в Львове? У нас 40. Хорошо!!! Очень, очень не холодно!! И снега с дождем не намечается. С кондиционером в обнимку сплю. Погодка так нічого комфортна +25. Зранку було хмарно, мій поїхав на рибалку, а я тепер шкодую, що не поїхала з ним, потім появилося сонечко, могла трохи біля води позасмагати. А ти буржуй, кондиціонер маєш. Я також хочу спеки, влітку хочеться відігрітися, але в нас нема навіть +30. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Васіч, а чого ти в Жирафки завів тему і носа не показуєш. Я там навіть відповідь написала, хоча перед тим вирішила туди не заходити, коли дізналася, що Юлька всіх з цього форума заманює до себе. А вчора взагалі атас стався, вона і Коріна розжалобила. А Корін...ти знаєш скільки я його вже знаю... з колишніх, як ти писав, ідейних ворогів...остання Бастилія. Які то деякі жінки напрягучі бувають. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 17 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Васіч, а чого ти в Жирафки завів тему і носа не показуєш. Я там навіть відповідь написала, хоча перед тим вирішила туди не заходити, коли дізналася, що Юлька всіх з цього форума заманює до себе. А вчора взагалі атас стався, вона і Коріна розжалобила. А Корін...ти знаєш скільки я його вже знаю... з колишніх, як ти писав, ідейних ворогів...остання Бастилія. Які то деякі жінки напрягучі бувають. "Я там навіть відповідь написала".... 55 сообщений... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Васіч, а чого ти в Жирафки завів тему і носа не показуєш. Я там навіть відповідь написала, хоча перед тим вирішила туди не заходити, коли дізналася, що Юлька всіх з цього форума заманює до себе. А вчора взагалі атас стався, вона і Коріна розжалобила. А Корін...ти знаєш скільки я його вже знаю... з колишніх, як ти писав, ідейних ворогів...остання Бастилія. Які то деякі жінки напрягучі бувають. У меня с НЕТОМ проблемы. На линии земля. Только включаю с нагрузкой, сразу срывает.Уже достали ремонтники. Где бы себе так пристроиться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Где бы себе так пристроиться. Можеш на лавочці біля мого будинку, я тобі шнур кину, а нет в мене через Wi-Fi :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 "Я там навіть відповідь написала".... 55 сообщений... J,ktcybr *http://www.youtube.com/watch?v=BGYxRFPGKas Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Васіч, а чого ти в Жирафки завів тему і носа не показуєш. Я там навіть відповідь написала, хоча перед тим вирішила туди не заходити, коли дізналася, що Юлька всіх з цього форума заманює до себе. А вчора взагалі атас стався, вона і Коріна розжалобила. А Корін...ти знаєш скільки я його вже знаю... з колишніх, як ти писав, ідейних ворогів...остання Бастилія. Які то деякі жінки напрягучі бувають. С Изидой у меня договор. Хотя я подлый и пр но создаю видимость порядочности.Ни на одном форуме тем я не открывал. Предлагать кому-либо, да.Общее признание и всеобщая узнаваемость мне не нужна. Это утомительно! Другое дело наблюдать зрителем. Это всё (как для меня)продолжение традиций Дон Кихота. Мы себя в е...........покажем! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Можеш на лавочці біля мого будинку, я тобі шнур кину, а нет в мене через Wi-Fi :rolleyes:Извини, спасибо, лучше вы к нам. К твоим услугам сауна в подвальном этаже и второй этаж пустует.======================== А в вай фае скорость 250 мб, долго едет НЕТ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 J,ktcybr *http://www.youtube.com/watch?v=BGYxRFPGKas Дежурная кошачья заставка, а в машинке для раскодировки сели батарейки или янки сломали.Тоже мне радистка Кэт! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 С Изидой у меня договор. Хотя я подлый и пр но создаю видимость порядочности. Ни на одном форуме тем я не открывал. Предлагать кому-либо, да.Общее признание и всеобщая узнаваемость мне не нужна. Это утомительно! Другое дело наблюдать зрителем. Это всё (как для меня)продолжение традиций Дон Кихота. Мы себя в е...........покажем! Ну хто в чому... Зате моє видно на людях і коли впізнають подобається. І зовсім не втомлює, А в засідці я б не всиділа, завжди у такому випадку є бажання своїх п"ять копійок вставити. А що, тему про державу, національність і справедливість - не ти відкрив? Я б про справедливість подискутувала, люблю пофілософствувати. Ти вугра копченого їв? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Дежурная кошачья заставка, а в машинке для раскодировки сели батарейки или янки сломали. Не гони!!! Ти котів любиш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Извини, спасибо, лучше вы к нам. К твоим услугам сауна в подвальном этаже и второй этаж пустует. ======================== А в вай фае скорость 250 мб, долго едет НЕТ. Сауна, звичайно, заманливо...але ж нету нема. А я тобі більше лавочки запропонувати не можу - бідося, що з мене візьмеш... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Не гони!!! Ти котів любиш? Не люблю!Готовить не умею. А угри я жарил. Мне понравились. Только жутковато есть. На мясо человека похоже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Сауна, звичайно, заманливо...але ж нету нема. А я тобі більше лавочки запропонувати не можу - бідося, що з мене візьмеш... Не прибедняйся. У тебя порода дорогая. Я это нюхом слышу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Я б про справедливість подискутувала, люблю пофілософствувати. ========================== Это где! В лагере? Ху ист Ху? Они- люди, мы быдло. Смысл бодаться в стаде? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Не люблю! Готовить не умею. А угри я жарил. Мне понравились. Только жутковато есть. На мясо человека похоже. Ну ніфіга, а ти звідки знаєш, яке людське м"ясо смажене? Фі, а я зі смаком так з"їла, трохи жиру забагато, але супер, мене аж знудило, бо я без пива. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Не прибедняйся. У тебя порода дорогая. Я это нюхом слышу. Я доглянута ))) Васіч, а мені цікаво, гіпотетично, звичайно, якщо б я до тебе завалила така вся україномовна - називали б мене твої сусіди бандерівкою? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Я б про справедливість подискутувала, люблю пофілософствувати. ========================== Это где! В лагере? Ху ист Ху? Они- люди, мы быдло. Смысл бодаться в стаде? Ну якщо відсторонити себе від брєнного, лише про вічне, де нема бидла і стада, а всі люди брати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Ну ніфіга, а ти звідки знаєш, яке людське м"ясо смажене? Фі, а я зі смаком так з"їла, трохи жиру забагато, але супер, мене аж знудило, бо я без пива.Это общеизвестно.Видел обгоревших. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Я доглянута ))) Васіч, а мені цікаво, гіпотетично, звичайно, якщо б я до тебе завалила така вся україномовна - називали б мене твої сусіди бандерівкою? Если заменишь свой западный диалект--нет.А в чистом виде как ворона за ширмой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Ну якщо відсторонити себе від брєнного, лише про вічне, де нема бидла і стада, а всі люди брати.Всё правильно. Зачем обижать обиженных.Мычи не выходя из правил и всё. Нет не всё! С9-00 до !8-00 Будь любезен!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Если заменишь свой западный диалект--нет. А в чистом виде как ворона за ширмой. Васіч, в мене нема діалекту. Я розмовляю чистою українською з деякими вкрапленнями польських слів. Ну наприклад:"коцик", "горнятко", "філіжанка". "коліжанка". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Всё правильно. Зачем обижать обиженных. Мычи не выходя из правил и всё. Нет не всё! С9-00 до !8-00 Будь любезен!!! Ще 20-ть хвилин - не груби! Розкажи про щось приємне **** Блин идти не в чем! Пиз*ец. Так, стоп, я говорю как девка... Давай, Диман, соберись, ты мужик, вот эта футболка, вроде, валялась на полу меньше всех :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Ще 20-ть хвилин - не груби! Розкажи про щось приємне Сказку?----------------------------- Блин идти не в чем! Пиз*ец. Так, стоп, я говорю как девка... Давай, Диман, соберись, ты мужик, вот эта футболка, вроде, валялась на полу меньше всех ==================================== Это не твоя тема! Сковородки, кастрюли..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Сказку? Ну давай... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Ну давай...Какую сказку желает Донна? Страшную или про рыцаря на белом велосипеде.Кризис!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Какую сказку желает Донна? Страшную или про рыцаря на белом велосипеде. Кризис!!! Про рицаря... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 Про рицаря...В старинном польском городе сидит на балконе раскулаченная госпожа и думает как жить дальше?И в голову ничего путнего не идёт. Приехал бы принц хоть завалящий. Оторваться от этих проклятых сковородок, пропади они все пропадом! Вздохнуть полной грудью, а там будь что будет!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 липня, 2011 В старинном польском городе сидит на балконе раскулаченная госпожа и думает как жить дальше? И в голову ничего путнего не идёт. Приехал бы принц хоть завалящий. Оторваться от этих проклятых сковородок, пропади они все пропадом! Вздохнуть полной грудью, а там будь что будет!!! Сподіваюся, ти на мене не натякаєш? Это не твоя тема! Сковородки, кастрюли..... Будеш мати наступного разу про баняки (кастрюлі) і пательні (сковорідки) Ну все, пішла спати. Доброї ночі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 18 липня, 2011 Я пришл(а) к тебе с приветом, Рассказать, что солнце встало, Что оно горячим светом По листам затрепетало; Рассказать, что лес проснулся, Весь проснулся, веткой каждой, Каждой птицей встрепенулся И весенней полон жаждой; ... Рассказать, что отовсюду На меня весельем веет, Что не знаю сам(а), что буду Петь - но только песня зреет. *** Їду на озеро. САМА!!! :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.