Перейти до змісту
Український політичний форум

Чекання...

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Какая погода у тебя в Львове? У нас 40. Хорошо!!! Очень, очень не холодно!! И снега с дождем не намечается.

С кондиционером в обнимку сплю.

Погодка так нічого комфортна +25. Зранку було хмарно, мій поїхав на рибалку, а я тепер шкодую, що не поїхала з ним, потім появилося сонечко, могла трохи біля води позасмагати.

А ти буржуй, кондиціонер маєш. Я також хочу спеки, влітку хочеться відігрітися, але в нас нема навіть +30.

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Васіч, а чого ти в Жирафки завів тему і носа не показуєш. Я там навіть відповідь написала, хоча перед тим вирішила туди не заходити, коли дізналася, що Юлька всіх з цього форума заманює до себе.

А вчора взагалі атас стався, вона і Коріна розжалобила. А Корін...ти знаєш скільки я його вже знаю... з колишніх, як ти писав, ідейних ворогів...остання Бастилія. Які то деякі жінки напрягучі бувають.

Опубліковано

Васіч, а чого ти в Жирафки завів тему і носа не показуєш. Я там навіть відповідь написала, хоча перед тим вирішила туди не заходити, коли дізналася, що Юлька всіх з цього форума заманює до себе.

А вчора взагалі атас стався, вона і Коріна розжалобила. А Корін...ти знаєш скільки я його вже знаю... з колишніх, як ти писав, ідейних ворогів...остання Бастилія. Які то деякі жінки напрягучі бувають.

"Я там навіть відповідь написала".... 55 сообщений...

Опубліковано

У меня с НЕТОМ проблемы. На линии земля. Только включаю с нагрузкой, сразу срывает.

Уже достали ремонтники. Где бы себе так пристроиться.

Опубліковано

Где бы себе так пристроиться.

Можеш на лавочці біля мого будинку, я тобі шнур кину, а нет в мене через Wi-Fi :rolleyes:

Опубліковано

С Изидой у меня договор. Хотя я подлый и пр но создаю видимость порядочности.

Ни на одном форуме тем я не открывал. Предлагать кому-либо, да.Общее признание и всеобщая узнаваемость мне не нужна. Это утомительно! Другое дело наблюдать зрителем. Это всё (как для меня)продолжение традиций Дон Кихота.

Мы себя в е...........покажем!

Опубліковано

Можеш на лавочці біля мого будинку, я тобі шнур кину, а нет в мене через Wi-Fi :rolleyes:

Извини, спасибо, лучше вы к нам. К твоим услугам сауна в подвальном этаже и второй этаж пустует.

========================

А в вай фае скорость 250 мб, долго едет НЕТ.

Опубліковано

С Изидой у меня договор. Хотя я подлый и пр но создаю видимость порядочности.

Ни на одном форуме тем я не открывал. Предлагать кому-либо, да.Общее признание и всеобщая узнаваемость мне не нужна. Это утомительно! Другое дело наблюдать зрителем. Это всё (как для меня)продолжение традиций Дон Кихота.

Мы себя в е...........покажем!

Ну хто в чому... Зате моє видно на людях і коли впізнають подобається. І зовсім не втомлює, А в засідці я б не всиділа, завжди у такому випадку є бажання своїх п"ять копійок вставити.

А що, тему про державу, національність і справедливість - не ти відкрив? Я б про справедливість подискутувала, люблю пофілософствувати.

Ти вугра копченого їв?

Опубліковано

Дежурная кошачья заставка, а в машинке для раскодировки сели батарейки или янки сломали.

Не гони!!!

Ти котів любиш?

Опубліковано

Извини, спасибо, лучше вы к нам. К твоим услугам сауна в подвальном этаже и второй этаж пустует.

========================

А в вай фае скорость 250 мб, долго едет НЕТ.

Сауна, звичайно, заманливо...але ж нету нема.

А я тобі більше лавочки запропонувати не можу - бідося, що з мене візьмеш...

Опубліковано

Сауна, звичайно, заманливо...але ж нету нема.

А я тобі більше лавочки запропонувати не можу - бідося, що з мене візьмеш...

Не прибедняйся. У тебя порода дорогая. Я это нюхом слышу.
Опубліковано

Не люблю!

Готовить не умею.

А угри я жарил. Мне понравились. Только жутковато есть. На мясо человека похоже.

Ну ніфіга, а ти звідки знаєш, яке людське м"ясо смажене? Фі, а я зі смаком так з"їла, трохи жиру забагато, але супер, мене аж знудило, бо я без пива.

Опубліковано

Не прибедняйся. У тебя порода дорогая. Я это нюхом слышу.

Я доглянута )))

Васіч, а мені цікаво, гіпотетично, звичайно, якщо б я до тебе завалила така вся україномовна - називали б мене твої сусіди бандерівкою?

Опубліковано

Я б про справедливість подискутувала, люблю пофілософствувати.

==========================

Это где! В лагере? Ху ист Ху?

Они- люди, мы быдло. Смысл бодаться в стаде?

Ну якщо відсторонити себе від брєнного, лише про вічне, де нема бидла і стада, а всі люди брати.

Опубліковано

Ну ніфіга, а ти звідки знаєш, яке людське м"ясо смажене? Фі, а я зі смаком так з"їла, трохи жиру забагато, але супер, мене аж знудило, бо я без пива.

Это общеизвестно.

Видел обгоревших.

Опубліковано

Я доглянута )))

Васіч, а мені цікаво, гіпотетично, звичайно, якщо б я до тебе завалила така вся україномовна - називали б мене твої сусіди бандерівкою?

Если заменишь свой западный диалект--нет.

А в чистом виде как ворона за ширмой.

Опубліковано

Ну якщо відсторонити себе від брєнного, лише про вічне, де нема бидла і стада, а всі люди брати.

Всё правильно. Зачем обижать обиженных.

Мычи не выходя из правил и всё.

Нет не всё! С9-00 до !8-00 Будь любезен!!!

Опубліковано

Если заменишь свой западный диалект--нет.

А в чистом виде как ворона за ширмой.

Васіч, в мене нема діалекту. Я розмовляю чистою українською з деякими вкрапленнями польських слів. Ну наприклад:"коцик", "горнятко", "філіжанка". "коліжанка".

Опубліковано

Всё правильно. Зачем обижать обиженных.

Мычи не выходя из правил и всё.

Нет не всё! С9-00 до !8-00 Будь любезен!!!

Ще 20-ть хвилин - не груби!

Розкажи про щось приємне

Блин идти не в чем! Пиз*ец.

Так, стоп, я говорю как девка...

Давай, Диман, соберись, ты мужик, вот эта футболка, вроде, валялась на полу меньше всех :lol:

Опубліковано

Ще 20-ть хвилин - не груби!

Розкажи про щось приємне

Сказку?

-----------------------------

Блин идти не в чем! Пиз*ец.

Так, стоп, я говорю как девка...

Давай, Диман, соберись, ты мужик, вот эта футболка, вроде, валялась на полу меньше всех

====================================

Это не твоя тема! Сковородки, кастрюли.....

Опубліковано

Про рицаря...

В старинном польском городе сидит на балконе раскулаченная госпожа и думает как жить дальше?

И в голову ничего путнего не идёт. Приехал бы принц хоть завалящий. Оторваться от этих проклятых сковородок, пропади они все пропадом! Вздохнуть полной грудью, а там будь что будет!!!

Опубліковано

В старинном польском городе сидит на балконе раскулаченная госпожа и думает как жить дальше?

И в голову ничего путнего не идёт. Приехал бы принц хоть завалящий. Оторваться от этих проклятых сковородок, пропади они все пропадом! Вздохнуть полной грудью, а там будь что будет!!!

Сподіваюся, ти на мене не натякаєш?

Это не твоя тема! Сковородки, кастрюли.....

Будеш мати наступного разу про баняки (кастрюлі) і пательні (сковорідки)

Ну все, пішла спати. Доброї ночі :)

Опубліковано

Я пришл(а) к тебе с приветом,

Рассказать, что солнце встало,

Что оно горячим светом

По листам затрепетало;

Рассказать, что лес проснулся,

Весь проснулся, веткой каждой,

Каждой птицей встрепенулся

И весенней полон жаждой;

...

Рассказать, что отовсюду

На меня весельем веет,

Что не знаю сам(а), что буду

Петь - но только песня зреет.

Їду на озеро. САМА!!! :P

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...