Орiана Опубліковано 8 липня, 2011 Автор Опубліковано 8 липня, 2011 Джулии дам совет-пусть называет всех одним громким и ласковым словом. И мужа! Щось тіпа твого: ГАДЮКІ!!!!!! :lol: А как ещё называть прикажете? Порядочные домохозяйки, просто поругались с мужьями. Ну а я как "секретная" подруга имею право их так называть. Ну ось, ні краплинки вдячності ... слухай, а ти вигідна людина. Шкода, що далеко живеш, я також частенько сварюся з чоловіком :P
Васильевич Опубліковано 8 липня, 2011 Опубліковано 8 липня, 2011 Щось тіпа твого: ГАДЮКІ!!!!!! :lol: Ну ось, ні краплинки вдячності ... слухай, а ти вигідна людина. Шкода, що далеко живеш, я також частенько сварюся з чоловіком :P Чтобы не путать имена всех зову "лягушка".----------------- После ссор часто дети родятся.
Орiана Опубліковано 8 липня, 2011 Автор Опубліковано 8 липня, 2011 Чтобы не путать имена всех зову "лягушка". Як можна жінку жабою називати - це ж ти що, сам себе не поважаєш? Можна сонечком, рибкою, котиком, на крайній випадок - відьмочкою або заразою :lol: После ссор часто дети родятся. Она любила его теперь совсем по-другому - ведь он заставил ее страдать :lol: Солодке примирення?
Васильевич Опубліковано 8 липня, 2011 Опубліковано 8 липня, 2011 Як можна жінку жабою називати - це ж ти що, сам себе не поважаєш? Можна сонечком, рибкою, котиком, на крайній випадок - відьмочкою або заразою :lol: Она любила его теперь совсем по-другому - ведь он заставил ее страдать :lol: Солодке примирення? Зелёненькая лягушка это не совсем ЖАБА!!--------------- Сладкое, только в двери не влазят и в зеркало не помещаются.
Орiана Опубліковано 8 липня, 2011 Автор Опубліковано 8 липня, 2011 Зелёненькая лягушка это не совсем ЖАБА!! --------------- Сладкое, только в двери не влазят и в зеркало не помещаются. Тіпа, жабка? Ну це на любителя. Мене чоловік також одного разу так назвав, але на це була причина :lol: Васіч, зміюк не годувати після шостої, щоб потрібних габаритів набрали! Ось я, наприклад, у в шпару пролізу і в дзеркалі поміщаюся Ти якийсь сьогодні дуже скептичний. Говориш самими афоризмами.
Васильевич Опубліковано 8 липня, 2011 Опубліковано 8 липня, 2011 Тіпа, жабка? Ну це на любителя. Мене чоловік також одного разу так назвав, але на це була причина :lol: Васіч, зміюк не годувати після шостої, щоб потрібних габаритів набрали! Ось я, наприклад, у в шпару пролізу і в дзеркалі поміщаюся Ти якийсь сьогодні дуже скептичний. Говориш самими афоризмами. В двери и зеркало не помещаются рога! Или ты их на себя примеряешь?После командировки мужа в ванну для контроля на плавучесть частей тела?
Орiана Опубліковано 8 липня, 2011 Автор Опубліковано 8 липня, 2011 В двери и зеркало не помещаются рога! Или ты их на себя примеряешь? После командировки мужа в ванну для контроля на плавучесть частей тела? Нє, не приміряю, ти ж казав, щоб я все що попадається не міряла на себе. А ось про цей останній метод - пліз, докладніше, що я маю перевірити на плавучість?
Васильевич Опубліковано 8 липня, 2011 Опубліковано 8 липня, 2011 Нє, не приміряю, ти ж казав, щоб я все що попадається не міряла на себе. А ось про цей останній метод - пліз, докладніше, що я маю перевірити на плавучість? Кто знает- поймёт. Кто не понял пусть идёт с Богом. Так говориться.
Орiана Опубліковано 8 липня, 2011 Автор Опубліковано 8 липня, 2011 Кто знает- поймёт. Кто не понял пусть идёт с Богом. Так говориться. Добре, я тобі це згадаю, друг називається Я пішла спати. Пока, будь чемним, не водися з солдатом!
Васильевич Опубліковано 8 липня, 2011 Опубліковано 8 липня, 2011 Спокойной ночи зелёненькая лягушка или жаба. Как будет угодно многоуважаемая жена Сэра, как её зовут- напомни. Нето крутится в голове, а не вспомню.
Орiана Опубліковано 8 липня, 2011 Автор Опубліковано 8 липня, 2011 Спокойной ночи зелёненькая лягушка или жаба. Как будет угодно многоуважаемая жена Сэра, как её зовут- напомни. Нето крутится в голове, а не вспомню. Любимая жена механика Гаврилова! Солодких снів :rolleyes:
Орiана Опубліковано 9 липня, 2011 Автор Опубліковано 9 липня, 2011 - Вы танцуете? - Танцую... - А я пою.... :lol: *http://soviet-film.com/online.php?id=401
Орiана Опубліковано 10 липня, 2011 Автор Опубліковано 10 липня, 2011 Нежность - это когда всего в меру, без излишеств: звук - негромкий, цвета - мягкие, прикосновения - лёгкие и ласковые, эмоции - спокойные, сладость - без приторности. ©
Васильевич Опубліковано 10 липня, 2011 Опубліковано 10 липня, 2011 Нежность - это когда всего в меру, без излишеств: звук - негромкий, цвета - мягкие, прикосновения - лёгкие и ласковые, эмоции - спокойные, сладость - без приторности. ©Легко принять за слабость и нерешительность. Если так жить назовут "мямлей", иногда необходим адреналин.Это всего золотая середина "10", чаще бывает "молоко".
Орiана Опубліковано 10 липня, 2011 Автор Опубліковано 10 липня, 2011 Легко принять за слабость и нерешительность. Если так жить назовут "мямлей", иногда необходим адреналин. Это всего золотая середина "10", чаще бывает "молоко". Ніжність сама по собі не виникає - вона спрямована на когось. Хіба ні? Хоча про адреналін - я з тобою погоджуюся, одноманітність втомлює.
Орiана Опубліковано 10 липня, 2011 Автор Опубліковано 10 липня, 2011 Глупая курица? Однажды вор залез в чужой курятник и украл курицу. Когда он убегал, то опрокинул фонарь, и курятник загорелся. Курица смотрела назад и, видя огонь пожара, понимала: вор спас ей жизнь. Когда вор откармливал курицу пшеном и хлебом, курица понимала: вор о ней заботится. Когда вор скитался из города в город, пряча курицу за пазуху, курица понимала: вор её любит. Когда курица увидела, что вор замахнулся ножом, она поняла: вор хочет покончить жизнь самоубийством. Она прыгнула на нож и прикрыла вора своим телом. И умерла счастливой.
Васильевич Опубліковано 10 липня, 2011 Опубліковано 10 липня, 2011 Ніжність сама по собі не виникає - вона спрямована на когось. Хіба ні? Хоча про адреналін - я з тобою погоджуюся, одноманітність втомлює. Я не представляю жизнь из одних нежностей. Она только и существует что есть противоположность
Васильевич Опубліковано 10 липня, 2011 Опубліковано 10 липня, 2011 Прочитал Юли статьи по шизофрении, многое похоже.
Орiана Опубліковано 10 липня, 2011 Автор Опубліковано 10 липня, 2011 Я не представляю жизнь из одних нежностей. Она только и существует что есть противоположность Грубість? Вона також деколи буває приємною - все ж від настрою залежить. Але на грубість - ніжність - це якесь збочення.
Орiана Опубліковано 10 липня, 2011 Автор Опубліковано 10 липня, 2011 Прочитал Юли статьи по шизофрении, многое похоже. Треба було їй це написати А знаєш, шизофреніків більше, ніж ти собі це можеш уявити. Кожна оригінальність - може приписуватися до проявів цього захворювання. У мене сусід - шизік. Йому заборонили користуватися інтернетом.
Васильевич Опубліковано 10 липня, 2011 Опубліковано 10 липня, 2011 Глупая курица? Однажды вор залез в чужой курятник и украл курицу. Когда он убегал, то опрокинул фонарь, и курятник загорелся. Курица смотрела назад и, видя огонь пожара, понимала: вор спас ей жизнь. Когда вор откармливал курицу пшеном и хлебом, курица понимала: вор о ней заботится. Когда вор скитался из города в город, пряча курицу за пазуху, курица понимала: вор её любит. Когда курица увидела, что вор замахнулся ножом, она поняла: вор хочет покончить жизнь самоубийством. Она прыгнула на нож и прикрыла вора своим телом. И умерла счастливой. Узнав правду она не попала бы в суп- сдохла от горя. А так хорошо смотрится в супе.
Орiана Опубліковано 10 липня, 2011 Автор Опубліковано 10 липня, 2011 Узнав правду она не попала бы в суп- сдохла от горя. А так хорошо смотрится в супе.Хі, та курка на мене схожа :lol:
Васильевич Опубліковано 10 липня, 2011 Опубліковано 10 липня, 2011 Треба було їй це написати А знаєш, шизофреніків більше, ніж ти собі це можеш уявити. Кожна оригінальність - може приписуватися до проявів цього захворювання. У мене сусід - шизік. Йому заборонили користуватися інтернетом. Думаю он не шизик а дебил. В моём понимании шизик это тот, кто в некоторых вещах знает больше "толпы"
Васильевич Опубліковано 10 липня, 2011 Опубліковано 10 липня, 2011 Хі, та курка на мене схожа :lol:Ты напрасно пытаешся убедить меня в том, что ты такая себе простофиля в платочке.
Орiана Опубліковано 10 липня, 2011 Автор Опубліковано 10 липня, 2011 Думаю он не шизик а дебил. В моём понимании шизик это тот, кто в некоторых вещах знает больше "толпы" Не знаю чи знає, але веде себе саме так ніби знає. А він не приховує, йому лікарі поставили діагноз: шизофренія і навіть лікували. А в чому прив"язка і-нету до шизофреніків? Їх що тут вирахувати легше?
Орiана Опубліковано 10 липня, 2011 Автор Опубліковано 10 липня, 2011 Ты напрасно пытаешся убедить меня в том, что ты такая себе простофиля в платочке. Мене дуже просто здурити. Я людям вірю. Чесно! :rolleyes:
Васильевич Опубліковано 10 липня, 2011 Опубліковано 10 липня, 2011 Не знаю чи знає, але веде себе саме так ніби знає. А він не приховує, йому лікарі поставили діагноз: шизофренія і навіть лікували. А в чому прив"язка і-нету до шизофреніків? Їх що тут вирахувати легше? Спецслужбы отслеживают НЕТ. Это раз. Или он возможно просто не адекватен. Писать умеет, а крыша уехала.Я знал людей с несколькими вышами с золотой медалью. Они реально сошли с ума. И представить могу их словесную дизентерию. Отклонение от нормы- дебилизм или шизофрения. Что лучше?
Васильевич Опубліковано 10 липня, 2011 Опубліковано 10 липня, 2011 А что у тебя за праздник что муж позволяет тебе так долго гулять? А работать завтра на благо нашей элиты!
Орiана Опубліковано 10 липня, 2011 Автор Опубліковано 10 липня, 2011 И представить могу их словесную дизентерию. Шкода, що ти не п"єш - уявляєш, яку б ти видавав дизентерію. Навіть цікаво :lol: В ночь глухую, плохо слышу, Нет потенции... Оглох. Помечтаю, помозгую... И спокойно, на бочок. Я спати... Кажи мені надобраніч )))
Васильевич Опубліковано 10 липня, 2011 Опубліковано 10 липня, 2011 Шкода, що ти не п"єш - уявляєш, яку б ти видавав дизентерію. Навіть цікаво :lol: В ночь глухую, плохо слышу, Нет потенции... Оглох. Помечтаю, помозгую... И спокойно, на бочок. Я спати... Кажи мені надобраніч ))) Спокойной ночи зелёненькая лягушка.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.