Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 Але хтось ті ілюзії повинен забезпечити, той, хто в них не перебуває, бо реаліст і міцно стоїть на ногах. В мене, наприклад, "пока" нема - я завжди думаю, що так буде вічно. "Пока" - це сумно.Иллюзия не вечна. Рано или поздно приходят будни.Пока есть возможность поживу в праздниках. А тебе если грустно- найди подругу на несколько дней. Ты умная, придумаешь. И для здоровья полезно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 А тебе если грустно- найди подругу на несколько дней. Ты умная, придумаешь. И для здоровья полезно. Подругу? Я з чоловіками не п"ю, стрьомно трохи :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 Подругу? Я з чоловіками не п"ю, стрьомно трохи :PРыся! Мне за тебя стыдно. Ты говоришь как извращенка (Пардонэ муа силь Ву пле)Пьют пиво мужчины с мужчинами!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 Рыся! Мне за тебя стыдно. Ты говоришь как извращенка (Пардонэ муа силь Ву пле) Пьют пиво мужчины с мужчинами!!! Дик, я не пиво мала на увазі - воно не є корисним для здоров"я. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 Подругу? Я з чоловіками не п"ю, стрьомно трохи :PВолка бояться,так и в лес не ходить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 Волка бояться,так и в лес не ходить. Єх, Васіч, Васіч, хіба тобі треба пояснювати, що не так все просто. На все є випадок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 Єх, Васіч, Васіч, хіба тобі треба пояснювати, що не так все просто. На все є випадок.Случай конечно присутствует. У женщины похоть написана в глазах. А на ловца и зверь бежит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 Случай конечно присутствует. У женщины похоть написана в глазах. А на ловца и зверь бежит. Це ж скільки треба...скучати, щоб була "похоть" в очах? Хоча я на монашку не схожа, але табунів за собою не помічала. Скажу тобі так, чоловіки трохи боягузи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 Це ж скільки треба...скучати, щоб була "похоть" в очах? Хоча я на монашку не схожа, але табунів за собою не помічала. Скажу тобі так, чоловіки трохи боягузи.Значит ты не даёшь им шанса. "Сделай лицо проще и люди к тебе потянутся" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 А ещё лучше обратись к знакомой, с которой не можешь найти общий язык. Заодно неожиданно обретёшь лучшую подругу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 Значит ты не даёшь им шанса. "Сделай лицо проще и люди к тебе потянутся" Так щоб подумали, що я віддамся за цукерку? Не хочу, вибаглива я. Чоловік мене розбестив, мені мало хто може догодити. То кому потрібні розчарування. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 А ещё лучше обратись к знакомой, с которой не можешь найти общий язык. Заодно неожиданно обретёшь лучшую подругу. Ти маєш рацію - з такою і випити можна. Треба подумати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 Так щоб подумали, що я віддамся за цукерку? Не хочу, вибаглива я. Чоловік мене розбестив, мені мало хто може догодити. То кому потрібні розчарування.Праздники намного интересней будней. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 Ти маєш рацію - з такою і випити можна. Треба подумати.Ну блин ты даёщь!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 Праздники намного интересней будней. Єх, Васіч, ти навіть не уявляєш як приємно це чути від тебе. Чесно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 Ну блин ты даёщь!!! А що, я коли без чоловіка - то тільки щоб випити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 Єх, Васіч, ти навіть не уявляєш як приємно це чути від тебе. Чесно!Мой многовековой опыт. Это не шутки!За что и пострадал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 А що, я коли без чоловіка - то тільки щоб випити.Две подвыпившие женщины это хорошее начало! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 Мой многовековой опыт. Это не шутки! За что и пострадал. Ну-ну, страдалєц з досвідом... А скажи, чого жінки п"яних чоловіків не люблять, а чоловікам навіть дуже подобається? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 Ну-ну, страдалєц з досвідом... А скажи, чого жінки п"яних чоловіків не люблять, а чоловікам навіть дуже подобається? Не буду за всех мужиков отдуваться, скажу за себя. В силу того что я всегда за рулём то и "общался" трезвым. Пьяный угар соответственно не нравится никому. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 Не буду за всех мужиков отдуваться, скажу за себя. В силу того что я всегда за рулём то и "общался" трезвым. Пьяный угар соответственно не нравится никому. Ну ось, а кажеш, дві підвипивші жінки - добрий початок. А знаєш яке болюче пробудження, коли не тільки голова болить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 3 липня, 2011 *http://www.youtube.com/watch?v=aCAWSe4V76g&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 4 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2011 Ну ось, а кажеш, дві підвипивші жінки - добрий початок. А знаєш яке болюче пробудження, коли не тільки голова болить.Женщинам свойственно сделать и жалеть чем не сделать и жалеть.Не уверен что ты исключение из правил. Проверь и доложишь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 4 липня, 2011 Женщинам свойственно сделать и жалеть чем не сделать и жалеть. Не уверен что ты исключение из правил. Проверь и доложишь. Мені стільки років - думаєш мені ще треба перевіряти, щоб тобі докласти? На п"яну голову майже завжди жалію. Коли на тверезу - не пам"ятаю, щоб жаліла, якщо було добре. А добре було завжди. Я по життю везунчик, якщо чесно. А твоя формула - правильна, просто це я дуже обережна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 6 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2011 Рыся! Тебе пора на море. Не бережёшь ты себя! Скоро муж возвратится из командировки? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 6 липня, 2011 Рыся! Тебе пора на море. Не бережёшь ты себя! Цього року я не поїду на море - мама хвора, потрібні гроші на її лікування. Знаєш яке я дивлюся кіно - ніколи б не здогадався - "Юркові світанки". Бачив таке? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 6 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2011 Цього року я не поїду на море - мама хвора, потрібні гроші на її лікування. Знаєш яке я дивлюся кіно - ніколи б не здогадався - "Юркові світанки". Бачив таке? Не позавидуешь тебе! У меня другая ситуация. Я мать не уважаю. Она и не болеет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 6 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2011 С фильмами у меня как болезнь. Я долго ими не интересуюсь а потом как прорвёт. Могу смотреть сериал несколько суток. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 6 липня, 2011 Не позавидуешь тебе! У меня другая ситуация. Я мать не уважаю. Она и не болеет. Дивна закономірність... Батьків треба поважати, ну хоча б для того, щоб тебе поважали твої діти. Приклад... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 6 липня, 2011 С фильмами у меня как болезнь. Я долго ими не интересуюсь а потом как прорвёт. Могу смотреть сериал несколько суток. У мене щось схоже. Останнє, що я дивилася "Реальні пацани" - всі серії за кілька днів. А вчора також три серії переглянула. А сьогодні нет тугий, треба підкачувати, тому останню ніяк додивитися не можу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.