Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Опубліковано 3 липня, 2011 Але хтось ті ілюзії повинен забезпечити, той, хто в них не перебуває, бо реаліст і міцно стоїть на ногах. В мене, наприклад, "пока" нема - я завжди думаю, що так буде вічно. "Пока" - це сумно.Иллюзия не вечна. Рано или поздно приходят будни.Пока есть возможность поживу в праздниках. А тебе если грустно- найди подругу на несколько дней. Ты умная, придумаешь. И для здоровья полезно.
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Опубліковано 3 липня, 2011 А тебе если грустно- найди подругу на несколько дней. Ты умная, придумаешь. И для здоровья полезно. Подругу? Я з чоловіками не п"ю, стрьомно трохи :P
Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Опубліковано 3 липня, 2011 Подругу? Я з чоловіками не п"ю, стрьомно трохи :PРыся! Мне за тебя стыдно. Ты говоришь как извращенка (Пардонэ муа силь Ву пле)Пьют пиво мужчины с мужчинами!!!
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Опубліковано 3 липня, 2011 Рыся! Мне за тебя стыдно. Ты говоришь как извращенка (Пардонэ муа силь Ву пле) Пьют пиво мужчины с мужчинами!!! Дик, я не пиво мала на увазі - воно не є корисним для здоров"я.
Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Опубліковано 3 липня, 2011 Подругу? Я з чоловіками не п"ю, стрьомно трохи :PВолка бояться,так и в лес не ходить.
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Опубліковано 3 липня, 2011 Волка бояться,так и в лес не ходить. Єх, Васіч, Васіч, хіба тобі треба пояснювати, що не так все просто. На все є випадок.
Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Опубліковано 3 липня, 2011 Єх, Васіч, Васіч, хіба тобі треба пояснювати, що не так все просто. На все є випадок.Случай конечно присутствует. У женщины похоть написана в глазах. А на ловца и зверь бежит.
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Опубліковано 3 липня, 2011 Случай конечно присутствует. У женщины похоть написана в глазах. А на ловца и зверь бежит. Це ж скільки треба...скучати, щоб була "похоть" в очах? Хоча я на монашку не схожа, але табунів за собою не помічала. Скажу тобі так, чоловіки трохи боягузи.
Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Опубліковано 3 липня, 2011 Це ж скільки треба...скучати, щоб була "похоть" в очах? Хоча я на монашку не схожа, але табунів за собою не помічала. Скажу тобі так, чоловіки трохи боягузи.Значит ты не даёшь им шанса. "Сделай лицо проще и люди к тебе потянутся"
Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Опубліковано 3 липня, 2011 А ещё лучше обратись к знакомой, с которой не можешь найти общий язык. Заодно неожиданно обретёшь лучшую подругу.
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Опубліковано 3 липня, 2011 Значит ты не даёшь им шанса. "Сделай лицо проще и люди к тебе потянутся" Так щоб подумали, що я віддамся за цукерку? Не хочу, вибаглива я. Чоловік мене розбестив, мені мало хто може догодити. То кому потрібні розчарування.
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Опубліковано 3 липня, 2011 А ещё лучше обратись к знакомой, с которой не можешь найти общий язык. Заодно неожиданно обретёшь лучшую подругу. Ти маєш рацію - з такою і випити можна. Треба подумати.
Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Опубліковано 3 липня, 2011 Так щоб подумали, що я віддамся за цукерку? Не хочу, вибаглива я. Чоловік мене розбестив, мені мало хто може догодити. То кому потрібні розчарування.Праздники намного интересней будней.
Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Опубліковано 3 липня, 2011 Ти маєш рацію - з такою і випити можна. Треба подумати.Ну блин ты даёщь!!!
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Опубліковано 3 липня, 2011 Праздники намного интересней будней. Єх, Васіч, ти навіть не уявляєш як приємно це чути від тебе. Чесно!
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Опубліковано 3 липня, 2011 Ну блин ты даёщь!!! А що, я коли без чоловіка - то тільки щоб випити.
Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Опубліковано 3 липня, 2011 Єх, Васіч, ти навіть не уявляєш як приємно це чути від тебе. Чесно!Мой многовековой опыт. Это не шутки!За что и пострадал.
Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Опубліковано 3 липня, 2011 А що, я коли без чоловіка - то тільки щоб випити.Две подвыпившие женщины это хорошее начало!
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Опубліковано 3 липня, 2011 Мой многовековой опыт. Это не шутки! За что и пострадал. Ну-ну, страдалєц з досвідом... А скажи, чого жінки п"яних чоловіків не люблять, а чоловікам навіть дуже подобається?
Васильевич Опубліковано 3 липня, 2011 Опубліковано 3 липня, 2011 Ну-ну, страдалєц з досвідом... А скажи, чого жінки п"яних чоловіків не люблять, а чоловікам навіть дуже подобається? Не буду за всех мужиков отдуваться, скажу за себя. В силу того что я всегда за рулём то и "общался" трезвым. Пьяный угар соответственно не нравится никому.
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Опубліковано 3 липня, 2011 Не буду за всех мужиков отдуваться, скажу за себя. В силу того что я всегда за рулём то и "общался" трезвым. Пьяный угар соответственно не нравится никому. Ну ось, а кажеш, дві підвипивші жінки - добрий початок. А знаєш яке болюче пробудження, коли не тільки голова болить.
Орiана Опубліковано 3 липня, 2011 Автор Опубліковано 3 липня, 2011 *http://www.youtube.com/watch?v=aCAWSe4V76g&feature=related
Васильевич Опубліковано 4 липня, 2011 Опубліковано 4 липня, 2011 Ну ось, а кажеш, дві підвипивші жінки - добрий початок. А знаєш яке болюче пробудження, коли не тільки голова болить.Женщинам свойственно сделать и жалеть чем не сделать и жалеть.Не уверен что ты исключение из правил. Проверь и доложишь.
Орiана Опубліковано 4 липня, 2011 Автор Опубліковано 4 липня, 2011 Женщинам свойственно сделать и жалеть чем не сделать и жалеть. Не уверен что ты исключение из правил. Проверь и доложишь. Мені стільки років - думаєш мені ще треба перевіряти, щоб тобі докласти? На п"яну голову майже завжди жалію. Коли на тверезу - не пам"ятаю, щоб жаліла, якщо було добре. А добре було завжди. Я по життю везунчик, якщо чесно. А твоя формула - правильна, просто це я дуже обережна.
Васильевич Опубліковано 6 липня, 2011 Опубліковано 6 липня, 2011 Рыся! Тебе пора на море. Не бережёшь ты себя! Скоро муж возвратится из командировки?
Орiана Опубліковано 6 липня, 2011 Автор Опубліковано 6 липня, 2011 Рыся! Тебе пора на море. Не бережёшь ты себя! Цього року я не поїду на море - мама хвора, потрібні гроші на її лікування. Знаєш яке я дивлюся кіно - ніколи б не здогадався - "Юркові світанки". Бачив таке?
Васильевич Опубліковано 6 липня, 2011 Опубліковано 6 липня, 2011 Цього року я не поїду на море - мама хвора, потрібні гроші на її лікування. Знаєш яке я дивлюся кіно - ніколи б не здогадався - "Юркові світанки". Бачив таке? Не позавидуешь тебе! У меня другая ситуация. Я мать не уважаю. Она и не болеет.
Васильевич Опубліковано 6 липня, 2011 Опубліковано 6 липня, 2011 С фильмами у меня как болезнь. Я долго ими не интересуюсь а потом как прорвёт. Могу смотреть сериал несколько суток.
Орiана Опубліковано 6 липня, 2011 Автор Опубліковано 6 липня, 2011 Не позавидуешь тебе! У меня другая ситуация. Я мать не уважаю. Она и не болеет. Дивна закономірність... Батьків треба поважати, ну хоча б для того, щоб тебе поважали твої діти. Приклад...
Орiана Опубліковано 6 липня, 2011 Автор Опубліковано 6 липня, 2011 С фильмами у меня как болезнь. Я долго ими не интересуюсь а потом как прорвёт. Могу смотреть сериал несколько суток. У мене щось схоже. Останнє, що я дивилася "Реальні пацани" - всі серії за кілька днів. А вчора також три серії переглянула. А сьогодні нет тугий, треба підкачувати, тому останню ніяк додивитися не можу
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.