Орiана Опубліковано 13 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 13 червня, 2011 *http://www.youtube.com/watch?v=OtJ6tdJUv48 Я, словно бабочка, к огню стремилась так неодолимо, В любовь, волшебную страну, Где назовут меня любимой. Где бесподобен день любой, Где не страшилась я б ненастья, Прекрасная страна любовь, страна любовь- Ведь только в ней бывает счастье. Пришли иные времена, Тебя то нет, то лжешь не морщась. Я поняла: любовь страна, Где каждый человек притворщик. Моя беда, а не вина, что я наивности образчик-- Любовь - обманная страна, обманная страна И каждый житель в ней обманщик. Зачем я плачу пред тобой и улыбаюсь так некстати? Неверная страна любовь, Там каждый человек предатель. Но снова прорастет трава Сквозь все преграды и напасти- Любовь весенняя страна, весенняя страна, Ведь только в ней бывает счастье, Бывает счастье Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 13 червня, 2011 Я по тебе скучаю. Я чувствую себя, как бы это выразиться, «легквоспламеняющейся». Сегодня в этом музее эротики я заметила одну характерную закономерность. Там было множество картин и скульптур, изображающих ведьм. Что было странно и характерно для этого музея. Обязательно сходи туда, когда в следующий приезд в Париж у тебя будут полтора свободных часа. Итак, я обнаружила там множество нагих ведьм. Они как раз были «легковоспламеняющиеся». Например, когда их живьем сжигали на кострах. И хотя это происходило давно, мне казалось, что ведьмы эти были просто женщины, которых безвинно карали. Карали мужчины, которые не могли простить собственным женам измен и потому приговаривали женщин, с которыми зачастую изменяли своим женам, к сожжению на костре, объявив их ведьмами. Знаешь, что я обнаружила на этих картинах и на этих скульптурах? Ведьмы на костре улыбались. Опасные, осужденные женщины, которых часто сперва побивали камнями, а потом сжигали, радостно смеялись, горя на костре… (Януш Леон Вишневский "Одиночество в сети") *http://www.youtube.com/watch?v=5DFcxUTDI_4 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 13 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2011 Я по тебе скучаю. Я чувствую себя, как бы это выразиться, «легквоспламеняющейся». Сегодня в этом музее эротики я заметила одну характерную закономерность. Там было множество картин и скульптур, изображающих ведьм. Что было странно и характерно для этого музея. Обязательно сходи туда, когда в следующий приезд в Париж у тебя будут полтора свободных часа. Итак, я обнаружила там множество нагих ведьм. Они как раз были «легковоспламеняющиеся». Например, когда их живьем сжигали на кострах. И хотя это происходило давно, мне казалось, что ведьмы эти были просто женщины, которых безвинно карали. Карали мужчины, которые не могли простить собственным женам измен и потому приговаривали женщин, с которыми зачастую изменяли своим женам, к сожжению на костре, объявив их ведьмами. Знаешь, что я обнаружила на этих картинах и на этих скульптурах? Ведьмы на костре улыбались. Опасные, осужденные женщины, которых часто сперва побивали камнями, а потом сжигали, радостно смеялись, горя на костре… (Януш Леон Вишневский "Одиночество в сети") *http://www.youtube.com/watch?v=5DFcxUTDI_4 Я тебе шлю привет. Не хватает чуть чуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 13 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2011 От горячего воздуха сжимается кожа, создаётся иллюзия улыбки. И кричать от боли они просто не могли. Ведьм там и не было, Просто зависть к чужой красоте. Настроил комп на поиск ошибок. Работает. Дело в том, что я регулярно переустанавливаю "винду". Вирусов в сети--море. А я антивирус не ставлю, он притормаживает скорость. И вообще по-быстрому накидаю программ , а эту забываю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 13 червня, 2011 От горячего воздуха сжимается кожа, создаётся иллюзия улыбки. И кричать от боли они просто не могли. Ведьм там и не было, Просто зависть к чужой красоте. Настроил комп на поиск ошибок. Работает. Отакої, тобі тепер і через помилки не дорікнеш - якийсь ідеальний будеш, особливо в порівнянні зі мною, яка вимушена чужою мовою писати. Але не переживай, гавкаю я без помилок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 13 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2011 Отакої, тобі тепер і через помилки не дорікнеш - якийсь ідеальний будеш, особливо в порівнянні зі мною, яка вимушена чужою мовою писати. Але не переживай, гавкаю я без помилок. Вряд ли эта система долго протянет. Сегодня главный рабочий стол завис. Почистил он и оттаял. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 13 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2011 Сегодня интервью твоего любимца смотрел. Тоже националист, хотя есть что послушать. Очень немного. Ваенгу сегодня скачал. Молодец она. Да! А случайно не за твоего "красавца" в истории Украины 5 листов, почти как за Отечественную? ---------------------------------- Хотел почитать и сразу нарвался на "женскую" логику Да когда горит весь дом, сентиментальные идиоты спасают котенка в подвале Котов не люблю--готовить не умею. А собаку свою спасал бы. Спокойной ночи. Не будь котёнком. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 13 червня, 2011 Вряд ли эта система долго протянет. Сегодня главный рабочий стол завис. Почистил он и оттаял. Переустанови Віндовс. Хто мій любимець? Ющенко? Він мене нервує, хоча говорить правильно, але якось заморожено - з моїм темпераментом, мені хочеться встати і бігти робити, а він продовжує мямляти. Ну не герой він - помилочка вийшла. А Ваєнгу я люблю. Якось суперечка вийшла на УП - мене засміяли, що я перейшла на шансон. ДУрні, не розуміють, що серед французьких співаків дуже багато шансонье, вони популярні, любимі і нікому в голову не прийде їх творчість прирівнювати до тюремного шансону. *http://www.youtube.com/watch?v=KEZCabkiDYs Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 13 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2011 Переустанови Віндовс. Хто мій любимець? Ющенко? Він мене нервує, хоча говорить правильно, але якось заморожено - з моїм темпераментом, мені хочеться встати і бігти робити, а він продовжує мямляти. Ну не герой він - помилочка вийшла. А Ваєнгу я люблю. Якось суперечка вийшла на УП - мене засміяли, що я перейшла на шансон. ДУрні, не розуміють, що серед французьких співаків дуже багато шансонье, вони популярні, любимі і нікому в голову не прийде їх творчість прирівнювати до тюремного шансону. *http://www.youtube.com/watch?v=KEZCabkiDYs Не Ющенко, а "Океан Эльзы" вроде ( Кудлатый как тобик из будки)! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 13 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 13 червня, 2011 Слава тебе, господи... помирились... ну, с Богом! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 13 червня, 2011 Да! А случайно не за твоего "красавца" в истории Украины 5 листов, почти как за Отечественную? ---------------------------------- Хотел почитать и сразу нарвался на "женскую" логику Да когда горит весь дом, сентиментальные идиоты спасают котенка в подвале Котов не люблю--готовить не умею. А собаку свою спасал бы. Спокойной ночи. Не будь котёнком. Вакарчук - супер, націоналіст, інтелігент, освічена і порядна людина. Така в мене про нього думка. При відсутності ідеалів для сучасної молоді, 5 листків в історії - це нормально, я б написала більше. Шкода, ти мене не врятуєш: я кіт, чорний кіт. Добраніч. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 14 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2011 Рыся, хватит спать! Засилие инакомыслящих а ты расслабленная. Да, позаботься о Т.Б. это важно. На пожарном щите обязательно проверь надпись и указатели--"При пожаре выносить первой" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 14 червня, 2011 Рыся, хватит спать! Засилие инакомыслящих а ты расслабленная. Да, позаботься о Т.Б. это важно. На пожарном щите обязательно проверь надпись и указатели--"При пожаре выносить первой" А-ааа, це ти, Васіч, а я навіть напряглась на мить. Чого шумиш? я давно не сплю - працюю в поті чола без перерви на перкур: кинула. Тут кожен сам вирішує кого винесе в першу чергу в разі пожежі. Ти собаку, я так розумію... А мені тре кошатника шукати. Знаю я одного такого, правда зайнятий він дуже, думи думає, не знаю чи помітить мене, та й пожар також...схоже, моє від мене не втече... *** Дзвінка, бо кришталева, П'янка, бо виноград, Торкнися, королево, Вогню моїх порад.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 14 червня, 2011 Вона Завтра прийде до кімнати Твоїх друзів - небагато, Вип’єте - холодного вина. Хтось принесе білі айстри, Скаже хтось: життя прекрасне. Так, життя - прекрасне, а вона… А вона, а вона Сидітиме сумна, Буде пити - не п’яніти Від дешевого вина. Я співатиму для неї, Аж бринітиме кришталь. Чи хіба зуміє голос Подолати цю печаль?! Так у світі повелося - Я люблю її волосся, Я люблю її тонкі вуста. Та невдовзі прийде осінь, Ми усі розбіжимося По русифікованих містах… Лиш вона, лиш вона Сидітиме сумна, Буде пити - не п’яніти Від дешевого вина. Моя дівчинко печальна, Моя доле золота. Я продовжую кричати, Ніч безмежна і пуста. Москалець Кость *http://www.youtube.com/watch?v=OPbRyTpyqco Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 14 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2011 Вона Завтра прийде до кімнати Твоїх друзів - небагато, наверное лучше" своих друзив-небагато" Вип’єте - холодного вина. Хтось принесе білі айстри, Скаже хтось: життя прекрасне. Так, життя - прекрасне, а вона… А вона, а вона Сидітиме сумна, Буде пити - не п’яніти Від дешевого вина. Я співатиму для неї, Аж бринітиме кришталь. Чи хіба зуміє голос Подолати цю печаль?! Так у світі повелося - Я люблю її волосся, Я люблю її тонкі вуста. Та невдовзі прийде осінь, Ми усі розбіжимося По русифікованих містах… Лиш вона, лиш вона Сидітиме сумна, Буде пити - не п’яніти Від дешевого вина. Моя дівчинко печальна, Моя доле золота. Я продовжую кричати, Ніч безмежна і пуста. Москалець Кость *http://www.youtube.com/watch?v=OPbRyTpyqco Это тебе? Не похоже на стиль архитектора.Нашёл. Но без звука. Радио работает, похоже нужно форматировать диск. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 14 червня, 2011 Это тебе? Не похоже на стиль архитектора. Нашёл. Но без звука. Радио работает, похоже нужно форматировать диск. Звідки ти знаєш про архітектора? Кумедний ти. Насправді такий чи придурюєшся? Це ж відома пісня Плачу Єремії. Ану спробуй тут *http://mp3-search.su/?q=%CF%EB%E0%F7+%C5%F0%E5%EC%E8%E8+%C2%EE%ED%E0&go=%ED%E0%E9%F2%E8 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 14 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2011 Звідки ти знаєш про архітектора? Кумедний ти. Насправді такий чи придурюєшся? Це ж відома пісня Плачу Єремії. Ану спробуй тут *http://mp3-search.su/?q=%CF%EB%E0%F7+%C5%F0%E5%EC%E8%E8+%C2%EE%ED%E0&go=%ED%E0%E9%F2%E8 Это вообще не то. Техническиие сайты сервера. Там сам чёрт ногу сломает!И не любитель я всяких плачей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 14 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2011 Жирафушка! Можеш организовать моим недоброжелателям из налоговой ослабление стула, для начала? Если пойдёт предлагаю организовать С.П. Неплохой бизнес!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 14 червня, 2011 И не любитель я всяких плачей. Ти майже Риба - тому маєш любити "плачі" зі стограмами, романтику зі свічками і шампанським. З.І. А я знацця ні на що не годна - тільки Жирафка? Ну-ну... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 14 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2011 Ти майже Риба - тому маєш любити "плачі" зі стограмами, романтику зі свічками і шампанським.Сто грамм я себе не разрешаю. Романтика, свечи, лапшу повесить на уши, это хорошо! Одно плохо- дети родятся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 14 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2011 Ты не практикуешь по наведению порчи в отличии от Жирафушки. Я не знаю в чём твой "конёк" Вопрос. Отчего не носишь кольцо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 14 червня, 2011 Сто грамм я себе не разрешаю. Романтика, свечи, лапшу повесить на уши, это хорошо! Одно плохо- дети родятся. І сто грам - не страшно і діти не біда. Крім того, є багато способів, щоб діти не народжувалися. Ну ти, Васіч, даєш, проблему придумав: вовка боятися, в ліс не ходити, чи що... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 14 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2011 І сто грам - не страшно і діти не біда. Крім того, є багато способів, щоб діти не народжувалися. Ну ти, Васіч, даєш, проблему придумав: вовка боятися, в ліс не ходити, чи що... Что зависит от меня скажу- не люблю бегать в противогазе. В остальном согласен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 14 червня, 2011 Что зависит от меня скажу- не люблю бегать в противогазе. В остальном согласен. Знаєш в чому прикол: чоловіки не люблять бігати в противогазах, а саме це найперше покарання для солдата в армії. Жаль не формат форуму, у мене є хороший спосіб не вдівати його. У прямому смислі, в школі, я придурювалася, що в мене клаустрофобія - так відлинювала від сидіння в тій гидкій гумовій масці. Так ось і пішло по життю, що недолюблюю я цей виріб :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 14 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2011 Знаєш в чому прикол: чоловіки не люблять бігати в противогазах, а саме це найперше покарання для солдата в армії. Жаль не формат форуму, у мене є хороший спосіб не вдівати його. У прямому смислі, в школі, я придурювалася, що в мене клаустрофобія - так відлинювала від сидіння в тій гидкій гумовій масці. Так ось і пішло по життю, що недолюблюю я цей виріб :PЭто изделие для справления нужды. На самом деле это процесс. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 14 червня, 2011 Это изделие для справления нужды. На самом деле это процесс. Ой тільки не кажи мені, що для чоловіків з віком процес стає на перше місце. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 14 червня, 2011 Не путай любовь и желание. Любовь - это солнце, желание - только вспышка. Желание ослепляет, а солнце дарит жизнь. Желающий готов на жертвы, а истинная любовь не знает жертв и не верит жертве - она одаряет. Любовь не отнимает у одного, чтобы дать другому. Любовь - это суть жизни. А свою жизнь не отдашь другому. Желание только кажется благом, но оно - опаляющее душу пламя, это пожар - слепой и жестокий. Если ты любишь тело - это только желание. Любовь - это отношение к человеку, а не к его телу. И тут тайна любви. Всю жизнь мы пытаемся найти самих себя. Это большой и непростой путь. Но насколько же сложнее найти внутренний свет в другом человеке! Вот почему любовь не рождается сразу, сразу возникает только желание. Те, кто не могут отличить любовь от желания, обречены на страдание. Те, кто жертвуют, те - не любят. Тот, кто не нашел самого себя, еще не может любить. (Анхель де Куатье) *** Но повторяется опять Кошмаром снов: Ожог!.. Удар!.. И время – вспять! Сюжет не нов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 14 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2011 Ой тільки не кажи мені, що для чоловіків з віком процес стає на перше місце. Бо що тоді получається: ніякої гармонії протягом усього супружнього життя.Причём здесь возраст? Я не думаю что детские (первые) отношения типа в подворотне с наскока. У Меня так было до Алжира. Там были замужние, вроде тебя. Рассказали, научили. С одной было романтическое, с наскока.Приехал--уехал. Было мне на орехи. Страшнее зверя и представить трудно. Объяснила что так делать НЕХОРОШО! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 14 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2011 Не путай любовь и желание. Любовь - это солнце, желание - только вспышка. Желание ослепляет, а солнце дарит жизнь. Желающий готов на жертвы, а истинная любовь не знает жертв и не верит жертве - она одаряет. Любовь не отнимает у одного, чтобы дать другому. Любовь - это суть жизни. А свою жизнь не отдашь другому. Желание только кажется благом, но оно - опаляющее душу пламя, это пожар - слепой и жестокий. Если ты любишь тело - это только желание. Любовь - это отношение к человеку, а не к его телу. И тут тайна любви. Всю жизнь мы пытаемся найти самих себя. Это большой и непростой путь. Но насколько же сложнее найти внутренний свет в другом человеке! Вот почему любовь не рождается сразу, сразу возникает только желание. Те, кто не могут отличить любовь от желания, обречены на страдание. Те, кто жертвуют, те - не любят. Тот, кто не нашел самого себя, еще не может любить. (Анхель де Куатье) *** Но повторяется опять Кошмаром снов: Ожог!.. Удар!.. И время – вспять! Сюжет не нов. Почти всё вышеизложенное не для меня. Я водолей и собака.------------------------------ Но насколько же сложнее найти внутренний свет в другом человеке ----------------------------- В себе порой не разберёшся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 14 червня, 2011 Причём здесь возраст? Я не думаю что детские (первые) отношения типа в подворотне с наскока. У Меня так было до Алжира. Там были замужние, вроде тебя. Рассказали, научили. С одной было романтическое, с наскока. Приехал--уехал. Было мне на орехи. Страшнее зверя и представить трудно. Объяснила что так делать НЕХОРОШО! "замужние, вроде тебя" звучить трохи грубо...не про мене, хоча ти можеш думати по іншому. Почти всё вышеизложенное не для меня. Я водолей и собака. ------------------------------ Но насколько же сложнее найти внутренний свет в другом человеке ----------------------------- В себе порой не разберёшся. Собака - вірний, російською звучить точніше: преданный. А чого не про тебе? Там про почуття, які переживають усі. Тільки роз"єднано якось: або любов, або бажання. А коли те і те? Що, не буває? Любов - швидкоплинуче почуття, на відміну від бажання, яке дане природою, як відчуття голоду чи холоду. Не знаю, може деякі не можуть жити без любові, тому постійно її шукають. Але це заборонено Церквою. А я віруюча. Ось доводиться радіти і плекати одне почуття. Тому я й питалася: невже в чоловіків з віком змінюються пріоритети: вони на перше місце ставлять любов, а не бажання? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.