Орiана Опубліковано 3 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 3 серпня, 2011 Горчица, лук, приправа для шашлыка,соль не забудь и заливается пивом(4-6часов) А якщо тільки майонез і цибуля, ну і сіль, звичайно - буде погано? Бо щось я не дуже полюбляю ті штучні приправи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 3 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 серпня, 2011 А якщо тільки майонез і цибуля, ну і сіль, звичайно - буде погано? Бо щось я не дуже полюбляю ті штучні приправи.Чего то не хватает.Как хищник просто чувствую. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 3 серпня, 2011 Чего то не хватает. Как хищник просто чувствую. Та знаю...трохи лайт, а чоловіки люблять гостре. Але там діти будуть. У мене є ще орегано і азербайджанські приправи до м"яса, натуральні. Може трохи присмакую, подивлюся... а м"ясо супер, шия, я вже пробувала, робила шкварки до вареників Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 3 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 серпня, 2011 Та знаю...трохи лайт, а чоловіки люблять гостре. Але там діти будуть. У мене є ще орегано і азербайджанські приправи до м"яса, натуральні. Може трохи присмакую, подивлюся... а м"ясо супер, шия, я вже пробувала, робила шкварки до вареників Ты туда ещё импортный буряк затасуй (ананас).Вот смеху будет. Знаешь а я ел оттого и прикалываюсь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 3 серпня, 2011 Ты туда ещё импортный буряк затасуй (ананас). Вот смеху будет. Знаешь а я ел оттого и прикалываюсь. Ні, я такі збочення не люблю - чорнослив, ананас з м"ясом, горіхи. Це не моє. Якщо чесно, люблю добре м"ясо майже без приправ, щоб чути ЙОГО смак, а не сторонніх інгредієнтів. А ти на чому смажиш шашлик? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 3 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 серпня, 2011 Ні, я такі збочення не люблю - чорнослив, ананас з м"ясом, горіхи. Це не моє. Якщо чесно, люблю добре м"ясо майже без приправ, щоб чути ЙОГО смак, а не сторонніх інгредієнтів. А ти на чому смажиш шашлик?Вкус хищницы! Ложи горчицу и не морочь голову. Горчица нейтрализуется в мясе. Острым не будет Попробуй. ------------- Козявочка! ты где потерялась? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 3 серпня, 2011 Вкус хищницы! Ложи горчицу и не морочь голову. Горчица нейтрализуется в мясе. Острым не будет Попробуй. ------------- Козявочка! ты где потерялась? Фі, що за козявочка? Хто тут ще є? :angry: Добре, намовив, покладу гірчицю і майонез. Потім розкажу як було. Хоча в майонезі і так є гірчиця, вона один з інгредієнтів - нє? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 3 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 серпня, 2011 Фі, що за козявочка? Хто тут ще є? :angry: Добре, намовив, покладу гірчицю і майонез. Потім розкажу як було. Хоча в майонезі і так є гірчиця, вона один з інгредієнтів - нє? Пришли СМС хоть понюхать, я не прошу уже попробовать . Знаю, ты жадина! Мяса не пришлёшь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 3 серпня, 2011 Пришли СМС хоть понюхать, я не прошу уже попробовать . Знаю, ты жадина! Мяса не пришлёшь. Зовсім не жадіна - я тобі фотку пришлю До речі, я там коментарі до фотів понаписувала - зайди відповісти. Пішла спати. Гарної тобі ночі, легкого пробудження. Па! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 4 серпня, 2011 . Отримала сатисфакцію - примусила Юльку вести себе пристойно, а не як босячка. Все ж таки посада зобов"язує, а я на цьому зіграла. До речі, вона повитирала всі свої пости - чим також визнала свою слабку позицію щодо теми сексу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 4 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 серпня, 2011 Комментарии к фотографиям почитай. Я правда торопился. Может чего напутал там. Потом разберёмся если что не поймёшь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 4 серпня, 2011 Комментарии к фотографиям почитай. Я правда торопился. Может чего напутал там. Потом разберёмся если что не поймёшь. Ти не на всі відповів. Поздоров мене з першим попередженням - простота перелякана цей їх Вітьок, а Юлька проста шістьорка без голосу і права. Вони думають, що це форум для мене - це я для них. Не буде таких як я, все тиною заросте. Але нічого, всьому свій час, я настирна, підла і підступна - труп ще пропливе під мій крик "Ура!" :lol: :lol: :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 4 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 серпня, 2011 Ти не на всі відповів. Поздоров мене з першим попередженням - простота перелякана цей їх Вітьок, а Юлька проста шістьорка без голосу і права. Вони думають, що це форум для мене - це я для них. Не буде таких як я, все тиною заросте. Але нічого, всьому свій час, я настирна, підла і підступна - труп ще пропливе під мій крик "Ура!" :lol: :lol: :P Догружу ещё туда фоток потом и разберусь с твоими комментариями. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 4 серпня, 2011 Догружу ещё туда фоток потом и разберусь с твоими комментариями. Васіч, я сьогодні воюю по повній програмі, вже від Юльки попередження отримала. Ха-Ха, а правда таки за мною. А це нещастя зі спортивного костюма мало що вискакує, хоче мені допекти. А чим? правда, як надійний захист, тільки не всі це знають. Полюбуйся, до чого вона опустилася, але не на "своєму" форумі, там має бути все стерильно чисто, а на націоналістичному. Она страдала за одним человеком, который ушел с того "фи, мерзкого форума", по пути заглянул ко мне, вот её и перемкнуло. Я четыре дня там не пишу... НУ И ? ЛЮДЕЙ МНОГО, МИЛАЯ ? ПУСТО ? ТАК тебе ЛС писать не надо ! Где ж твой народ ? Все пять тысяч зарегистрированных ... Чего ж ты их, такая неогидная удержать не можешь ? Давай старайся,, а то напишу чем ты завлекаешь несчастных одиноких мужчин, и по каким сайтам прогуливаешься.. и куда приглашаешь ! Хочешь, на спор?!!! Я туда вернусь - через два дня в онлайне 15 будет! Дура ты набитая... Вже манічка появилася - думаєш це вже критично, чи ще є надія? _________ Васіч, там мало прийти запрошення на дружбу - активізуй його, щоб мені приходили повідомлення, коли ти нові фота будеш виставляти. А тобі, коли я коментарі буду писати. Чи навпаки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 4 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 серпня, 2011 Раньше я как то не задумывался про существование именно женской логики. Уже после известных событий стал анализировать зная развитие событий. И ужаснулся. Правда! Женщины на самом деле при кажущейся слабости на самом деле отнюдь не есть такие. Иногда невозможно понять смысл затраченных усилий на непонятное лидерство. Как пример у Чинчис-Хана было несколько сот только официальных жён. И представь они (как такое можно представить) доказывали что именно она любит сильнее других!!!!!! Взять известных тебе двух подруг и вдруг!!!! Из за чего!!! Виртуал. Количество в онлаине это просто показатель работы. Но подруги. Что? Кого делить? Думаю этим вы заполняете некий вакуум. В себе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 4 серпня, 2011 Иногда невозможно понять смысл затраченных усилий на непонятное лидерство. Васіч, повір мені на слово - я зовсім не амбітна, Я не буду рвати жопу, щоб комусь щось довести. Але що стосується принципів - тут я звір. А ще не люблю нещирих людей. Просто повір мені, не в лідерстві тут справа. А ще мимохідь було зачеплено моє особисте. Правда у своїй навіженості вона навіть не зрозуміла що саме, просто приміряла по собі. Може колись тобі розповім, а на сьогодні прощаюся. Завтра рано вставати. Зустрінемося аж в понеділок. Бувай і не сумуй. З.І. А взагалі, трохи обідно, що ти мене з Юлькою зрівняв. Чомусь думала, що ти кращої про мене думки. Сумно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 4 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 серпня, 2011 Васіч, повір мені на слово - я зовсім не амбітна, Я не буду рвати жопу, щоб комусь щось довести. Але що стосується принципів - тут я звір. А ще не люблю нещирих людей. Просто повір мені, не в лідерстві тут справа. А ще мимохідь було зачеплено моє особисте. Правда у своїй навіженості вона навіть не зрозуміла що саме, просто приміряла по собі. Може колись тобі розповім, а на сьогодні прощаюся. Завтра рано вставати. Зустрінемося аж в понеділок. Бувай і не сумуй. З.І. А взагалі, трохи обідно, що ти мене з Юлькою зрівняв. Чомусь думала, що ти кращої про мене думки. Сумно... До встречи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 4 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 серпня, 2011 Отпусти прошлое, либо оно поглотит тебя в твоих мыслях. Переключись. Как не больно, но забудь. Самое важное что ты молодая и красивая. Не без дефекта- Умная. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 8 серпня, 2011 Говорят Что Коты Помогают Снять Стресс.И Ведь Действительно, пнёшь Засранца И Сразу Легче. Варвар!!! :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 8 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 8 серпня, 2011 Варвар!!! :angry:Ты держишь в секрете рецепт приготовления, вот я и нервничаю.Как отдохнула? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 8 серпня, 2011 Ты держишь в секрете рецепт приготовления, вот я и нервничаю. Как отдохнула? Котів?!!! :o До речі, шашлик був супер, всі казали, що давно такого смачного не їли. Звичайно, я ці слова на свій рахунок не сприйняла, бо все залежало від м"яса і від дров. А дрова там були дійсно відмінні - суха груша. Мій відпочинок зіпсувати можуть тільки комарі. Там комарів не було, зате були мухи, ті що корів кусають. Певно я чимось була схожа з коровою, бо вони мене покусали. Головне, що там я не відчувала укусів, а приїхала додому і змушена була пити діазолін, так все свербіло. Погода була хороша, вода надзвичайно чиста і кажуть, що лікувальна, бо має вміст гліцерину і срібла. Не знаю чи так, але шкіра гладенька, як після пілінгу. Ну а назагал - уяви: пісочний пляж у сосновому лісі і з пісочним дном в озері. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 8 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 8 серпня, 2011 Котів?!!! :o До речі, шашлик був супер, всі казали, що давно такого смачного не їли. Звичайно, я ці слова на свій рахунок не сприйняла, бо все залежало від м"яса і від дров. А дрова там були дійсно відмінні - суха груша. Мій відпочинок зіпсувати можуть тільки комарі. Там комарів не було, зате були мухи, ті що корів кусають. Певно я чимось була схожа з коровою, бо вони мене покусали. Головне, що там я не відчувала укусів, а приїхала додому і змушена була пити діазолін, так все свербіло. Погода була хороша, вода надзвичайно чиста і кажуть, що лікувальна, бо має вміст гліцерину і срібла. Не знаю чи так, але шкіра гладенька, як після пілінгу. Ну а назагал - уяви: пісочний пляж у сосновому лісі і з пісочним дном в озері. Ты в Карпаты ездила? В Львове я был. Там равнинная местность. В Мукачево я ездил, правда ночью. Там предгорье или сопки большие проезжали. Помню что быстро там тяжело ехать. Хотели сосватать западенку , передумал жених. Девчёнка очень красивая, но в твоём стиле. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 8 серпня, 2011 Ты в Карпаты ездила? В Львове я был. Там равнинная местность. В Мукачево я ездил, правда ночью. Там предгорье или сопки большие проезжали. Помню что быстро там тяжело ехать. Хотели сосватать западенку , передумал жених. Девчёнка очень красивая, но в твоём стиле. Ні, у Львівській області зовсім не рівнинна територія - ти помиляєшся. Таких рівнин як в Херсонській області я не бачила ніде. А через Карпати тепер проклали трасу - дорога дуже хороша, але швидко їздити важко - дуже багато поворотів. Там природа як в казці. До речі, на фото з Алжиру гори схожі, в тих місцях де полонини. Зря відмовився - мав би перець все життя. Ваші дуже покладисті і цицькаті: візьми "подругу" - скаче як коза, а тільки шеф показав кулака - вона про свій націоналізм забула, стала шовкова. А західнячка кожного дня б з новим синяком ходила - а від свого б не відмовилась. Як моя сусідка сказала: А що, в мене чоловік є - і пішла гордо світити синцем під оком. (я там кілька нових фото виставила - забула фотоапарат, а малий не хотів багато на свій телефон фотографувати - лише на кілька вмовила, щоб на пам"ять.) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 8 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 8 серпня, 2011 Ні, у Львівській області зовсім не рівнинна територія - ти помиляєшся. Таких рівнин як в Херсонській області я не бачила ніде. А через Карпати тепер проклали трасу - дорога дуже хороша, але швидко їздити важко - дуже багато поворотів. Там природа як в казці. До речі, на фото з Алжиру гори схожі, в тих місцях де полонини. Зря відмовився - мав би перець все життя. Ваші дуже покладисті і цицькаті: візьми "подругу" - скаче як коза, а тільки шеф показав кулака - вона про свій націоналізм забула, стала шовкова. А західнячка кожного дня б з новим синяком ходила - а від свого б не відмовилась. Як моя сусідка сказала: А що, в мене чоловік є - і пішла гордо світити синцем під оком. (я там кілька нових фото виставила - забула фотоапарат, а малий не хотів багато на свій телефон фотографувати - лише на кілька вмовила, щоб на пам"ять.) Зачем нужна такая железобетонная жена с синяками. Муж и жена--одна сатана.Пусть гордо носит имя свободной(разведённой) женщины. А ты, если хочешь, можешь ей завидовать. Но видишь ты хитрая. Пусть другие под танки прут, а ты идеи будешь из кабинета строчить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 8 серпня, 2011 Зачем нужна такая железобетонная жена с синяками. Муж и жена--одна сатана. Пусть гордо носит имя свободной(разведённой) женщины. А ты, если хочешь, можешь ей завидовать. Но видишь ты хитрая. Пусть другие под танки прут, а ты идеи будешь из кабинета строчить. Ну, по-перше, я все роблю хитрістю і тією ж наполегливістю. А коли кому бракує розуму - то нехай лізуть під танки - тут кожен за себе. А по-друге, ти запитуєш нащо така жінка? Моя рідна тітка живе на Одещині і вдруге вийшла заміж за алкоголіка - вже 20-ть років він не п"є. Кожних сім- десять років лікується в страшних муках. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 8 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 8 серпня, 2011 Ну, по-перше, я все роблю хитрістю і тією ж наполегливістю. А коли кому бракує розуму - то нехай лізуть під танки - тут кожен за себе. А по-друге, ти запитуєш нащо така жінка? Моя рідна тітка живе на Одещині і вдруге вийшла заміж за алкоголіка - вже 20-ть років він не п"є. Кожних сім- десять років лікується в страшних муках. Ты совершенно меня не удивила своей тёткой. Муж её не от хорошей жизни в "штопор" идёт. Работы нет и он не видит смысла своего существования. А ты продолжай болтать про права женщин из под одеяла с мужем в кровати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 8 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 8 серпня, 2011 Рыся, я тебя умоляю, не доставай сегодня хоть ты меня. Представь сегодня на полном серьёзе мне любовница устроила выволочку. Как будто ей мужа не хватает для этого! Поясни мне как женщина что это может значить. Не понимая я боюсь. Сглазил. Только недавно спать начал спокойно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 8 серпня, 2011 Рыся, я тебя умоляю, не доставай сегодня хоть ты меня. Представь сегодня на полном серьёзе мне любовница устроила выволочку. Как будто ей мужа не хватает для этого! Поясни мне как женщина что это может значить. Не понимая я боюсь. Сглазил. Только недавно спать начал спокойно! Ну треба було попередити, а то я вже заводитися почала. Жінка злиться, коли відчуває охолодження. Певно ти їй перестав приділяти увагу. Мій також злиться, бо я в неті сиджу. А я на нього, бо він не приділяє мені увагу, тобто, не каже компліментів, не захоплюється мною, дуже скупий на емоції. А мені це потрібно як повітря. Ось думаю твоя пасія також відчула охолодження з твого боку. До жінки треба відноситися по-філософськи і побільше лапші - будь-яку можна укоськати. Я дуже люблю миритися. Мій цю справу знає відмінно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 8 серпня, 2011 Поділитися Опубліковано 8 серпня, 2011 Ну треба було попередити, а то я вже заводитися почала. Жінка злиться, коли відчуває охолодження. Певно ти їй перестав приділяти увагу. Мій також злиться, бо я в неті сиджу. А я на нього, бо він не приділяє мені увагу, тобто, не каже компліментів, не захоплюється мною, дуже скупий на емоції. А мені це потрібно як повітря. Ось думаю твоя пасія також відчула охолодження з твого боку. До жінки треба відноситися по-філософськи і побільше лапші - будь-яку можна укоськати. Я дуже люблю миритися. Мій цю справу знає відмінно. Ага! Ссора это повод к примирению. Понял. Мерси! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 серпня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 8 серпня, 2011 Ага! Ссора это повод к примирению. Понял. Мерси! Васіч, ти умнічка - мене розумієш з пів слова. А я думала ще кілька постиків про це настрочити, щоб тебе довести до цієї думки - а ти з маху взяв і вгадав. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.