Орiана Опубліковано 29 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 29 липня, 2011 Чоловіки як...нежить - чим менше на тобі одягу - тим легше його підчепити. *http://photo.online.ua Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 29 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 29 липня, 2011 Слов нет! Хороша! =================== Посмотрел музейные фото будущих руин. У нас тоже такие придурки имеются. Они были уверены, но ошиблись. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 29 липня, 2011 Слов нет! Хороша! Ну ось, посіяла в твоєму серці смуту - відлягло... Тепер можна і за справи братися. Гарного тобі дня, Ніколя!!! *** Для настрою Не знаю, чи побачу Вас, чи ні. А може, власне, і не в тому справа. А головне, що десь вдалечині є хтось такий, як невтоленна спрага. Я не покличу щастя не моє. Луна луни туди не долітає. Я думаю про Вас. Я знаю, що Ви є. Моя душа й від цього вже світає. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 29 липня, 2011 Посмотрел музейные фото будущих руин. У нас тоже такие придурки имеются. Они были уверены, но ошиблись. :lol: Це я минулого року в Закарпатті була. Спочатку думала, що втрапила в селище олігархів. А потім виявилося, що це прості люди. Чоловіки роками сидять на вахтах, висилають додому гроші, а жінки будують палаци. В одному з таких ми жили в Солотвино - три поверхи, заселені туристами і жодного туалету в домі. Один на вулиці і то такий...я згадую як страшний сон. Помитися також не було де. Одним словом - цигани. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 29 липня, 2011 ЛАЙЛЕК Крабат, 29.07.2011 року В колиханні заграв , в тихім шепоті трав Розцвітає бузок в Роуз Айленд. Ти зійшла із небес, щоби знову воскрес - у тобі я воскрес, Лайлек. ...Хоч було все не так - заблукав наш літак У казкових світах Лайлек... І тобі і мені це приснилось вві сні... у чарівному сні, Лайлек. Ти моя-немоя у далеких краях, у мовчанні прощань, Лайлек. Чи любов чи печаль в наших душах, одчай У бузкових очах Лайлек... ********************************* А коли Весна пройшла... в багряниці сповила, жовтим листям замела Осінь, Я тебе там не знайшов... хоч усі стежки пройшов без відчаїв, без розмов Зовсім... У кутку муркоче кіт, не один десяток літ як скінчився той політ в Роуз Айленд... Хоч життя все перейде...хоч забуду я тебе... не забуду я тебе, Лайлек. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 30 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2011 :lol: Це я минулого року в Закарпатті була. Спочатку думала, що втрапила в селище олігархів. А потім виявилося, що це прості люди. Чоловіки роками сидять на вахтах, висилають додому гроші, а жінки будують палаци. В одному з таких ми жили в Солотвино - три поверхи, заселені туристами і жодного туалету в домі. Один на вулиці і то такий...я згадую як страшний сон. Помитися також не було де. Одним словом - цигани.Какая перспектива этих зданий? Безвкусица полная. Люди сами не понимают как глупо они выглядят построив такое. Как это использовать? Ладно был бы в деревне панский дом. А их улица. Собралась куча идиотов с ворованными деньгами и соревнуются в идиотизме. Сколько средств коту под хвост, это в нищей стране. Пир во время чумы!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 30 липня, 2011 Какая перспектива этих зданий? Безвкусица полная. Люди сами не понимают как глупо они выглядят построив такое. Как это использовать? Ладно был бы в деревне панский дом. А их улица. Собралась куча идиотов с ворованными деньгами и соревнуются в идиотизме. Сколько средств коту под хвост, это в нищей стране. Пир во время чумы!!! Ну, назагал ти правильно міркуєш - фундаментальні принципи в тебе на місці - а казав, що ми вороги. хитрун, хотів мене позбутися... З сімейними цінностями у тебе напряг, але тут не твоя вина, в більшій мірі не твоя, тому прощається. А ти знаєш, мені деколи сниться, що я маю такий великий будинок, щоб камін і велику їдальню, оранжерею на балконній терасі. А на подвір"ї надувний басейн, парасолька і шезлонг. І скрізь щоб була трава з кущами троянд. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 30 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2011 Ну, назагал ти правильно міркуєш - фундаментальні принципи в тебе на місці - а казав, що ми вороги. хитрун, хотів мене позбутися... З сімейними цінностями у тебе напряг, але тут не твоя вина, в більшій мірі не твоя, тому прощається. А ти знаєш, мені деколи сниться, що я маю такий великий будинок, щоб камін і велику їдальню, оранжерею на балконній терасі. А на подвір"ї надувний басейн, парасолька і шезлонг. І скрізь щоб була трава з кущами троянд. Рыся! Твоя мечта существует -это мой дом.Только камин разломал за ненадобностью. Он был как мусоросборник, туда всё лето бумажки бросали.Балконная терраса размером 10метров длинна и 6.5 метров ширина.По террассе мопедом мощно ездить если туда его поднять.Столовая больше чем у тебя спальня и стол такой что две кобылы на нем танцевали. В конце огорода рукотворное озеро 10 на 15, Вместо парасольки навес из винограда на половину внутреннего двора. Потом кусты роз имеются, сад и вместо огорода теперь луг(море травы). И представь себя одну во всём этом. Это обуза! Не желай себе такого-поверь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 30 липня, 2011 Рыся! Твоя мечта существует -это мой дом.Только камин разломал за ненадобностью. Он был как мусоросборник, туда всё лето бумажки бросали.Балконная терраса размером 10метров длинна и 6.5 метров ширина.По террассе мопедом мощно ездить если туда его поднять. Столовая больше чем у тебя спальня и стол такой что две кобылы на нем танцевали. В конце огорода рукотворное озеро 10 на 15, Вместо парасольки навес из винограда на половину внутреннего двора. Потом кусты роз имеются, сад и вместо огорода теперь луг(море травы). И представь себя одну во всём этом. Это обуза! Не желай себе такого-поверь! Шкода, що ти так далеко живеш - я б до тебе в гості їздила. Сиділи б біля озера, пекли рибу на вогні, пили горілку і там же на траві п"яні спали б :lol: Обуза, кажеш...певно, але достойно жити хоче кожна людина. А коли тебе по кілька разів на рік заливає сусід, забивається каналізація, бо бидло скидає туди нез"їджену за зиму квашену капусту і перекривають воду у всьому будинку через борги кількох алкашів - почуваєш себе не дуже комфортно. Блін, знову дощ, а я хотіла на наступний тиждень до Шацьких озер поїхати, раз море накрилося. Треба наворожити погоду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 30 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2011 Шкода, що ти так далеко живеш - я б до тебе в гості їздила. Сиділи б біля озера, пекли рибу на вогні, пили горілку і там же на траві п"яні спали б :lol: Обуза, кажеш...певно, але достойно жити хоче кожна людина. А коли тебе по кілька разів на рік заливає сусід, забивається каналізація, бо бидло скидає туди нез"їджену за зиму квашену капусту і перекривають воду у всьому будинку через борги кількох алкашів - почуваєш себе не дуже комфортно. Блін, знову дощ, а я хотіла на наступний тиждень до Шацьких озер поїхати, раз море накрилося. Треба наворожити погоду. В скворечнике я жить не хочу. Это бесконечная череда проблем. Лучше в части замка, пусть и не ухоженного.И что немаловажно в наше время- намного дешевле. Шуметь могут только мухи и легко догадаться кто бросил в канализацию тряпку.Отопление включается без разрешения сверху. Не завидую я тебе и себе тоже! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 30 липня, 2011 В скворечнике я жить не хочу. Это бесконечная череда проблем. Лучше в части замка, пусть и не ухоженного. И что немаловажно в наше время- намного дешевле. Шуметь могут только мухи и легко догадаться кто бросил в канализацию тряпку.Отопление включается без разрешения сверху. Не завидую я тебе и себе тоже! Давай не будемо грішити - дехто взагалі не має де жити. А щоб був дім доглянутий - тре в ньому прибирати. А ніхто не хоче - ось мої, наприклад, вважають, що достатньо раз на тиждень махнути по підлозі пилососом і на цьому прибирання закінчується. Все решта роблю я, бо тільки мені це потрібно. Дивись - ти розібрав камін, бо там кидали папірчики, а чого ви їх туди кидали, невже не можна було десь в куточку сарая поставити коробку і там збирати папір, щоб взимку спалити? Ось так...затишок - це жінка. Я обожнюю щось викидати, ненавиджу збирати старе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 30 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2011 Давай не будемо грішити - дехто взагалі не має де жити. А щоб був дім доглянутий - тре в ньому прибирати. А ніхто не хоче - ось мої, наприклад, вважають, що достатньо раз на тиждень махнути по підлозі пилососом і на цьому прибирання закінчується. Все решта роблю я, бо тільки мені це потрібно. Дивись - ти розібрав камін, бо там кидали папірчики, а чого ви їх туди кидали, невже не можна було десь в куточку сарая поставити коробку і там збирати папір, щоб взимку спалити? Ось так...затишок - це жінка. Я обожнюю щось викидати, ненавиджу збирати старе. От тюрьмы и сумы не зарекайся и это верно. А кто пропил жильё, кого винить? Мне дом никто не дарил и денег на стройку не давали. Сам заработал и построил. Только проблема с годами образовалась . Присутствовал при стоительстве максимализм. Меньший , конечно, чем у тех кто на твоих снимках. Думалось будет так, как сам рос. Родители, дети, внуки... Человек предполагает но никак не располагает.Это делается без его согласия. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 30 липня, 2011 От тюрьмы и сумы не зарекайся и это верно. А кто пропил жильё, кого винить? Мне дом никто не дарил и денег на стройку не давали. Сам заработал и построил. Только проблема с годами образовалась . Присутствовал при стоительстве максимализм. Меньший , конечно, чем у тех кто на твоих снимках. Думалось будет так, как сам рос. Родители, дети, внуки... Человек предполагает но никак не располагает.Это делается без его согласия. Не обов"язково пропив - дітей може бути багато - куди їм йти, коли повиростають і допомогти кожному нема можливості. Господи, сделай так, как мне надо, а не так, как я хочу! :o Не будь егоїстом, візьми до себе когось з дітей - ось і будуть діти, внуки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 30 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2011 Треба наворожити погоду. ============== Ты в мою сторону ворожишь!!!! Солнечно и жарко!!! Просто кошмар. Повернись будь ласка избушка к Европе. Им может нужней. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 30 липня, 2011 Треба наворожити погоду. ============== Ты в мою сторону ворожишь!!!! Солнечно и жарко!!! Просто кошмар. Повернись будь ласка избушка к Европе. Им может нужней. Ти мене сьогодні цілий день розстроюєш: спочатку озерцем і зеленою травичкою, а тепер ще й погодою. А в нас слота - знаєш що це таке? *** Тут на форумі маньяк є. Написав кілька речень англійською про якісь сексуальні розваги і приходить дивитися, причому мовчки. Боюся сама залишатися. На мене одного разу вже нападав збоченець - з тих, хто тащиться від жіночих ніг, уявляєш, навіть такі є. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 30 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2011 Ти мене сьогодні цілий день розстроюєш: спочатку озерцем і зеленою травичкою, а тепер ще й погодою. А в нас слота - знаєш що це таке? *** Тут на форумі маньяк є. Написав кілька речень англійською про якісь сексуальні розваги і приходить дивитися, причому мовчки. Боюся сама залишатися. На мене одного разу вже нападав збоченець - з тих, хто тащиться від жіночих ніг, уявляєш, навіть такі є. Я должен сделать чистосердечное признание. Тебе весь список оглашать того, на что я готов пялиться. ВСЁ, за незначительными исключениями.хто тащиться від жіночих ніг, уявляєш, навіть такі є. А вот это особо значимая часть !! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 30 липня, 2011 Я должен сделать чистосердечное признание. Тебе весь список оглашать того, на что я готов пялиться. ВСЁ, за незначительными исключениями. хто тащиться від жіночих ніг, уявляєш, навіть такі є. А вот это особо значимая часть !! Твоє признання дуже цінне, і для мене не нове. Але це не те саме... Думаю тобі так скоро і так просто не получиться, навіть якщо ти будеш споглядати "ВСЁ, за незначительными исключениями" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 30 липня, 2011 НАВЯЗАННОЕ ДОБРО - ЭТО ЗЛО Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 30 липня, 2011 ...холода не существует. Согласно физическим законам то, что мы называем холодом есть отсутствие тепла. Каждое тело или объект может быть охарактеризован тем, что он отдаёт или принимает энергию. Абсолютный ноль (-273 C) является полным отсутствием тепла. Все процессы при этом становятся инертными и реакции при этой температуре не идут. Холода не существует. Мы придумали это слово для того, чтобы описать наши ощущения, когда нет тепла ... Темноты не существует. В действительности темнота это отсутствие света. Мы можем изучать свет, но не темноту. К примеру, мы можем использовать призму Ньютона для того, чтобы разложить белый свет на множество составляющих и изучить различные длины волн для каждого из цветов. Но невозможно измерить темноту.Простой луч света может проникнуть в мир тьмы и осветить его. Как вы можете узнать насколько тёмным является то или иное пространство? Вы просто измеряете количество света, присутствующего в нём. Верно? Темнота это термин, используемый человеком для того, чтобы описать, что происходит, когда нет света. ... Зло не существует или как минимум его не существует самого по себе. Зло это просто отсутствие Бога. Это, как холод и темнота, слово, которое человек придумал для того, чтобы описать отсутствие Бога. Бог не создавал зла. Зло это не то же, что вера или любовь, которые существуют также как свет и тепло. Зло результат того, что человек не несёт в сердце любовь к Богу. Это как холод, который наступает, когда нет тепла, или как тьма, которая приходит, когда нет света. Ці слова приписують А. Енштейну, кажуть, що він все життя за допомогою математики хотів довести існування Бога. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 30 липня, 2011 И создал Бог женщину... С тех пор нет покоя ни мужчине, ни Богу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 31 липня, 2011 Васіч, скажи Юльці, що шапка на її романтичному форумі - просто якась непристойність. По-перше, криво, по-друге, таке враження, що пташка б"ється об скло і зараз знеможена впаде. Краще б я туди не заглядала, а тепер мій досконалий смак бунтує, не дає спокійно жити після споглядання цього неподобства. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 31 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2011 Васіч, скажи Юльці, що шапка на її романтичному форумі - просто якась непристойність. По-перше, криво, по-друге, таке враження, що пташка б"ється об скло і зараз знеможена впаде. Краще б я туди не заглядала, а тепер мій досконалий смак бунтує, не дає спокійно жити після споглядання цього неподобства.У меня с ней договор о ненападении. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 31 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2011 Сегодня праздник торгашей. У меня шашлыков "море". Не знаю, но догадываюсь, во что выльются эти торжества ближе к вечеру. Жён поотправляли либо на моря или они сами где то чудят. Концерт без заявок начинается. Представь как наблюдать трезвым! Кино! ======================== Отправил на твой сайт свои фото. .http://photo.online.ua/kalinchuck-nickolai/page2/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 31 липня, 2011 У меня с ней договор о ненападении. А ти не нападай, просто дружньо висловись. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 31 липня, 2011 Сегодня праздник торгашей. У меня шашлыков "море". Не знаю, но догадываюсь, во что выльются эти торжества ближе к вечеру. Жён поотправляли либо на моря или они сами где то чудят. Концерт без заявок начинается. Представь как наблюдать трезвым! Кино! ======================== Отправил на твой сайт свои фото. .http://photo.online.ua Ага, країна торгашів...Вони хіба вперше п"ють, не діти. У Львові все спокійно. Навіть в кафе легка, майже траурна музика - ми на виду, мусимо скорбити разом з янеком. Хоча шахтарів також шкода, підневільні від усього що їх оточує, люди. Васіч, ти прикольний мужчина, дивуюся з тебе, що ще досі холостий. Певно сам не хочеш. А пес, то взагалі чудо...безпородне. Тобі казали, що пси схожі на своїх господарів? ))))))) :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 31 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2011 Ага, країна торгашів...Вони хіба вперше п"ють, не діти. У Львові все спокійно. Навіть в кафе легка, майже траурна музика - ми на виду, мусимо скорбити разом з янеком. Хоча шахтарів також шкода, підневільні від усього що їх оточує, люди. Васіч, ти прикольний мужчина, дивуюся з тебе, що ще досі холостий. Певно сам не хочеш. А пес, то взагалі чудо...безпородне. Тобі казали, що пси схожі на своїх господарів? ))))))) :lol: Я сам не хочу. Поползновения на моё одиночество есть. Думаю.....А очень тупой. Ой какой тупой, не понимаю ничего. А помочь нужно если не всем, то многим. "Бакс" не любит моих подруг. Большинство их бил(не кусал) зубами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 31 липня, 2011 Я сам не хочу. Поползновения на моё одиночество есть. Думаю.....А очень тупой. Ой какой тупой, не понимаю ничего. А помочь нужно если не всем, то многим. "Бакс" не любит моих подруг. Большинство их бил(не кусал) зубами. Ага тупой...не було на тебе тупішої, яку потім випхати буде важко. Будете змагатися у тупості - так і приживетеся :lol: Такі як ти жуки тільки на молодих можуть запасти. Весною ходила на зустріч з однокласниками. Була в нас парочка, любов неземна, після школи відразу одружилися. Я їх десять років не бачила. Виявилося, що вони розлучилися і він одружився мало що не на неповнолітній. І ти знаєш, зі всіх наших гавриків - у нього найкращий вигляд: молодожавий, підтягнутий. Таки молодість робить чудеса. Подумай! Мене пси люблять. Жодного не знаю, щоб я його боялася. Треба відразу собаці дати щось смачненьке - він це запам"ятає назавжди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 31 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2011 Ага тупой...не було на тебе тупішої, яку потім випхати буде важко. Будете змагатися у тупості - так і приживетеся :lol: Такі як ти жуки тільки на молодих можуть запасти. Весною ходила на зустріч з однокласниками. Була в нас парочка, любов неземна, після школи відразу одружилися. Я їх десять років не бачила. Виявилося, що вони розлучилися і він одружився мало що не на неповнолітній. І ти знаєш, зі всіх наших гавриків - у нього найкращий вигляд: молодожавий, підтягнутий. Таки молодість робить чудеса. Подумай! Мене пси люблять. Жодного не знаю, щоб я його боялася. Треба відразу собаці дати щось смачненьке - він це запам"ятає назавжди. GЭто так. Один нюанс Пежде чем угощать нужно обязательно заставить выполнить несколько твоих команд. Примерно как с женщиной. (Хорошо что Рыся меня не слышит) ============= Таки молодість робить чудеса. Подумай ----------- А он уверен в дне грядущем? С годами желание и возможности мужчин и женщин меняются местами. Я рисковать не хочу. Сегодня, завтра молодые есть и замечательно и будут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 31 липня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2011 Васіч, скажи Юльці, що шапка на її романтичному форумі - просто якась непристойність. По-перше, криво, по-друге, таке враження, що пташка б"ється об скло і зараз знеможена впаде. Краще б я туди не заглядала, а тепер мій досконалий смак бунтує, не дає спокійно жити після споглядання цього неподобства.Я здесь. Со слухом у меня все в порядке. Тебе птичку жалко, молода і по вуха закохана ? А ты мне кто? Тебе не пох, как у меня шапка надета ? Не нравится - геть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 31 липня, 2011 Я здесь. Со слухом у меня все в порядке. Тебе птичку жалко, молода і по вуха закохана ? А ты мне кто? Тебе не пох, как у меня шапка надета ? Не нравится - геть. Ти як базарна хамка! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.