Орiана Опубліковано 16 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 16 червня, 2011 Ждём продолжения сказки. Публика волнуется!!! Щось мені спати захотілося. Давай ще щось на посашок, пліз... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 16 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2011 Ждём продолжения сказки. Публика волнуется!!! --------------------- КИНА не будет! Будет баня. Спокойной ночи! Красавица.....................(у окна). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 16 червня, 2011 Да!!! Пожалуй нам так не жить!! Или очень недолго! Очень!! Миг до рассвета… тишина… Я смят, разбит, опустошён… А рядом мирно спит она, И сладок юной ведьмы сон... Добраніч :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 Спокойной ночи! Красавица.....................(у окна). А ти мене не любиш, поки що, підколюєш недобре... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 А ти мене не любиш, поки що, підколюєш недобре...Что ты!!!! Полудрагоценная любовь моя последняя.Преданнее меня только дедушка Ленин!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 Что ты!!!! Полудрагоценная любовь моя последняя. Преданнее меня только дедушка Ленин!!! Да? Ну смори, а то я бываю мстительной... А о последней не зарекайся - пусть будет в смысле последняя по счету, ладно? Ну все, я спокойная ушла, дела у меня, вечерком загляну рассказать следующую историю из цикла Сказки от Орианы "Тысяча и одна ночь" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 Да? Ну смори, а то я бываю мстительной... А о последней не зарекайся - пусть будет в смысле последняя по счету, ладно? Ну все, я спокойная ушла, дела у меня, вечерком загляну рассказать следующую историю из цикла Сказки от Орианы "Тысяча и одна ночь" Любимая! Ты мне льстишь?Я старый, бедный и больной! Да! И живу в Украине! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 Любимая! Ты мне льстишь? Я старый, бедный и больной! Да! И живу в Украине! Ні в якому разі! У мого благовірного в серпні сповниться 49 рокв(!!!) - він зовсім не старий і жінкам ого-го як подобається. Так що ти або прибіднюєшся, або напрошуєшся на комплімент. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 Ні в якому разі! У мого благовірного в серпні сповниться 49 рокв(!!!) - він зовсім не старий і жінкам ого-го як подобається. Так що ти або прибіднюєшся, або напрошуєшся на комплімент.Кто то нас застал? Т.Ск. на горячем?Или отчего ты так покраснела? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 Кто то нас застал? Т.Ск. на горячем? Или отчего ты так покраснела? Блін, я від вчора така, а ти лише сьогодні удосужився підняти на мене очі. Ну, не ая-яй!!! *** ...http://www.youtube.com/watch?v=_O0m4PdQz8M *** Васіч, я про тебе вірш нарила: Нет ревности в нем - это явный плюс. Зато двуличен он, порвёт любой союз. И вот ещё - он очень неудобен, Поскольку должен быть всегда Свободен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 Речь - душа человека "Баал Шем Тов учил, что человеку от рождения предназначено произнести строго определенное количество слов. После того, как все слова сказаны, человек умирает. Представь себе, что это действительно так. Каждое произнесенное слово приближает твою смерть. В следующий раз, когда ты соберешься что-то сказать, спроси себя, стоит ли это того, чтобы за него умереть?" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 Речь - душа человека "Баал Шем Тов учил, что человеку от рождения предназначено произнести строго определенное количество слов. После того, как все слова сказаны, человек умирает. Представь себе, что это действительно так. Каждое произнесенное слово приближает твою смерть. В следующий раз, когда ты соберешься что-то сказать, спроси себя, стоит ли это того, чтобы за него умереть?" Мало ли кто что сказал. Другое дело что записано в правилах существования человечества. Они написаны потом и кровью. И тем не менее нарушаются.Курицу жареную хечешь? Нет ? Ну и не надо, мне больше будет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 Мало ли кто что сказал. Другое дело что записано в правилах существования человечества. Они написаны потом и кровью. И тем не менее нарушаются. Курицу жареную хечешь? Нет ? Ну и не надо, мне больше будет. Васіч, ти телепат - Вольф Мессінг - я також сьогодні готувала курку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 Васіч, ти телепат - Вольф Мессінг - я також сьогодні готувала курку Приятного нам аппетита!А по правде тошнит от них, а готовить некогда отого что лень. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 З творчих робіт українських абітурієнтів 1. Бомба була оброшена на Хіро-Сіму і Наго-Сакі. 2. Одної миті ти живеш, а іншої вже тобі дарують квіти, вінки. 3. Держава стала на ноги як особистість. 4. Є такі поети, які пишуть п'єси. Серед таких поетів є поет Іван Нечуй-Левицький, який написав п'єсу "Кайдашева сім'я". 5. :lol:Іван Ленін . 6. Паливо, струм, світло, їжа, вогонь - це все є основними інгридієнтами життя. 7. Треба турбуватися про дітей Ефіопії, бо там голодомор, погане життя, дітям нічого їсти, ніхто про них не думає. 8. Шевченко писав про голодомор на панщині. 9. І. Франко відомий нам як автор романа "Собор". 10. Нащі претки спочатку зробили счоти, а ми вже по їхніх стопах - кулькулятори. 11. Вірш Лесі Українки "Contra sperma". 12. Юля обісцяла всім легко вступати в інститут. 13. Ми онуки своїх батьків. 14. Осип Мандель Шпак. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 Приятного нам аппетита! А по правде тошнит от них, а готовить некогда отого что лень. Ну якщо їсти кожного дня, а коли час від часу, а ще приготувати з любов"ю. Я сьогодні сміялася до сліз з тих учнівських перлів. Певно буду твої збирати. Також буває напишеш... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 З творчих робіт українських абітурієнтів 1. Бомба була оброшена на Хіро-Сіму і Наго-Сакі. 2. Одної миті ти живеш, а іншої вже тобі дарують квіти, вінки. 3. Держава стала на ноги як особистість. 4. Є такі поети, які пишуть п'єси. Серед таких поетів є поет Іван Нечуй-Левицький, який написав п'єсу "Кайдашева сім'я". 5. Іван Ленін. 6. Паливо, струм, світло, їжа, вогонь - це все є основними інгридієнтами життя. 7. Треба турбуватися про дітей Ефіопії, бо там голодомор, погане життя, дітям нічого їсти, ніхто про них не думає. 8. Шевченко писав про голодомор на панщині. 9. І. Франко відомий нам як автор романа "Собор". 10. Нащі претки спочатку зробили счоти, а ми вже по їхніх стопах - кулькулятори. 11. Вірш Лесі Українки "Contra sperma". 12. Юля обісцяла всім легко вступати в інститут. 13. Ми онуки своїх батьків. 14. Осип Мандель Шпак. А где ты это нарыла? Ты преподаватель? Не дай бог моим детям такую няню. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 А где ты это нарыла? Ты преподаватель? Не дай бог моим детям такую няню. Фі, Васіч, я ж добра. Хоч і справедлива, але дітей люблю. Дивись, тобі нікого не нагадує? *http://www.youtube.com/watch?v=YXUS2oOm3BY&feature=player_embedded#at=12 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 Ну якщо їсти кожного дня, а коли час від часу, а ще приготувати з любов"ю. Я сьогодні сміялася до сліз з тих учнівських перлів. Певно буду твої збирати. Також буває напишеш... Если выдернуть из фразы, конечно. Анекдоты откуда? Я твоё пособираю если не возражаешь.И сказку сделаю. Нет! Я тогда от несварения погибну. Одним мясом (так именуемым) нельзя питаться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 Спокойной ночи! Я пошёл денег покошу. Пол дня проспал теперь труд "говорят" делает нас людьми. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 Я твоё пособираю если не возражаешь. И сказку сделаю. Нет! Я тогда от несварения погибну. Одним мясом (так именуемым) нельзя питаться. Зрадник ти, Ніколя і грубіян, не розумієш одного, що троє за тиждень для мене забагто. Ну добре, йди свої баблоси косити. А я ще до когось попристаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 Зрадник ти, Ніколя і грубіян, не розумієш одного, що троє за тиждень для мене забагто. Ну добре, йди свої баблоси косити. А я ще до когось попристаю. Сочувствую! Не получилось у тебя порисоваться своими сверхспособностями индиго.Я думал что ты, как обычно, не читаешь до конца. У тебя тоже бывают исключения. Адрес знаешь. Разбогатеешь, милости прошу, заходите! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 я ж добра. Хоч і справедлива, але дітей люблю --------------------------- Первый пошёл! ________________ Я добрая,хоть бью по справедливости, но любя. А что...? Мне нравится! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 Сочувствую! Не получилось у тебя порисоваться своими сверхспособностями индиго. Я думал что ты, как обычно, не читаешь до конца. У тебя тоже бывают исключения. Адрес знаешь. Разбогатеешь, милости прошу, заходите! А ти меркантильний...А-ааааа.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 А ти меркантильний...А-ааааа.... А что ! Не люблю бег на месте. Вычислить не тяжело.Это тебе А..яя! ----------------------- Ну да! только ручка другая была! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 А что ! Не люблю бег на месте. Вычислить не тяжело. Это тебе А..яя! ----------------------- Ну да! только ручка другая была! І що ти вичислив чи кого - можу я дізнатися напослідок? І що ще за ручка? - висловлюйся зрозуміло, щоб не було різнотлумачень. А щодо бігу - то це тобі до Жирафки - я ж бігаю на квадратних метрах - сам розумієш, не розбіжишся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 І що ти вичислив чи кого - можу я дізнатися напослідок? І що ще за ручка? - висловлюйся зрозуміло, щоб не було різнотлумачень. А щодо бігу - то це тобі до Жирафки - я ж бігаю на квадратних метрах - сам розумієш, не розбіжишся. И ручку ты поняла, Да! Отсутствие присутствия предмета на надлежащем месте идентифицирующие его юридическое состояние с лицом противоположного пола . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Васильевич Опубліковано 17 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2011 І що ти вичислив чи кого - можу я дізнатися напослідок? І що ще за ручка? - висловлюйся зрозуміло, щоб не було різнотлумачень. А щодо бігу - то це тобі до Жирафки - я ж бігаю на квадратних метрах - сам розумієш, не розбіжишся. Зрадник ти, Ніколя і грубіян, не розумієш Ты несколько раз предлагала мне угадать твоё имя, зная моё. А на счёт бега я меркантилен, а что плохо? Читал детские фразы: "Придут гости, немножечко принесут своего, затем съедят всё наше и уходят" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 червня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2011 Он травоядными не интересуется.. Ему хищницы больше по душе.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 червня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 18 червня, 2011 Ты несколько раз предлагала мне угадать твоё имя, зная моё. А на счёт бега я меркантилен, а что плохо? Читал детские фразы: "Придут гости, немножечко принесут своего, затем съедят всё наше и уходят" Жодного разу не пропонувала - мені просто було цікаво, яке жіноче ім"я тобі подобається. Ти не відповів, я не чіплялася з розпитами. Ну а щодо бігу, меркантильності - маєш право, проти не маю права виступати. Ти, певно і не зрозумів, як виглядало твоє запрошення: "якщо розбагатієш, приходь". А, тіпа, бідна тобі не потрібна в гостях... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.