Перейти до змісту
Український політичний форум

Чекання...

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Усе життя моє чекання - а по натурі я холерик і коли мені вривався терпець і я форсувала події - то нічого доброго з того не було. Я не тільки поверталася звідки починала, я ще й змушена була виправляти помилки, які в нетерплячці накоїла.

Кажуть, що прогрес рухають не ті, хто сам міняється, в залежності від навколишнього світу, а ті, хто змінює його під себе. То можливо це моє чекання і є тією зміною світу, але дуже повільною. А хто встановив ідеальну швидкість... На фоні буття - це може бути доля секунди. Ото ж чекання...

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Не стоит прогибаться под изменчивый мир,

Пусть лучше он прогнется под нас".

Однажы он рогнется под нас.

*http://www.youtube.com/watch?v=-VRRBuYpiEc&feature=related

Посилання на коментар

Тарас Шевченко

"Слепая"

- Не плачь, дитя мое, усни!

Ты рано плакать начинаешь;

Придет пора твоей весны,

И тайну слез моих узнаешь;

Свои прольешь, прольешь одна,

Одна бездомной сиротою,

И будет то моя вина,

Что не разделишь..- А с тобою?

Разве тебя я не люблю!

Ах, мне с тобой и горе любо,

Я все с тобою разделю.

Не понесу я чужим людям

Мою сердечную слезу,-

К тебе на грудь я принесу.

Только не плачь! Делись со мною

Своею тяжкою тоскою.

Не плачь одна, откройся мне,

И будет легче....

Посилання на коментар

Девушка, провожая парня в армию, подарила свою фотографию. Через полгода написала:'Я встретила другого, верни фото назад'. Парень собрал у всех друзей фотографии их девушек и отправил бывшей со словами: 'Не помню где ты, выбери, остальное отошли мне..

Посилання на коментар

Не плачь одна, откройся мне,

И будет легче....

Хлопчик років десяти увійшов в кафе і сів за столик. Офіціантка підійшла до нього. - Скільки коштує шоколадне морозиво з горішками? – запитав хлопчик. - П'ятдесят центів, - відповіла жінка. Хлопчик витягнув руку з кишені і перерахував монети. - Скільки коштує просте морозиво? – запитало дитя. Деякі відвідувачі чекали за столиками, офіціантка почала виражати незадоволеність: - Двадцять п'ять центів, - кинула коротко у відповідь. Хлопчик знову перерахував монети. - Хочу просте... Офіціантка принесла морозиво, кинула на стіл рахунок і відыйшла.

Хлопчина закінчив їсти морозиво, сплатив в касі рахунок і пішов. Коли офіціантка повернулася прибирати стіл, у неї стала грудка в горлі: вона побачила, що поряд з порожньою вазою лежали акуратно складені монети, двадцять п'ять центів – її чайові...

Ніколи не роби висновків про людину, поки не взнаєш причини його вчинків.

Посилання на коментар

Хм... Блаженний Августин дав цікавий аналіз часу, який грунтується лише на внутрішніх переживаннях. Душу він ділить на три складові відчуттів: чекання, спрямоване в майбутнє; увагу - це сучасність; памґять, яка утримує минуле. І ось завдяки цим трьом...настановам... душа творить час.

Час, на думку Августина, існував би навіть за умови існування однієї лише душі.

Яка все ж таки непотрібна річ, це наше фізичне тіло, але скільки ми йому приділяємо увази за життя на Землі. А душа в цей час терпеливо чекає...

Посилання на коментар

Я могу тебя очень ждать,

Долго-долго и верно-верно,

И ночами могу не спать

Год, и два, и всю жизнь, наверно!

Пусть листочки календаря

Облетят, как листва у сада,

Только знать бы, что все не зря,

Что тебе это вправду надо!

Я могу за тобой идти

По чащобам и перелазам,

По пескам, без дорог почти,

По горам, по любому пути,

Где и черт не бывал ни разу!

Все пройду, никого не коря,

Одолею любые тревоги,

Что потом не предашь в дороге.

Я могу для тебя отдать

Все, что есть у меня и будет.

Я могу за тебя принять

Горечь злейших на свете судеб.

Буду счастьем считать, даря

Целый мир тебе ежечасно.

Что люблю тебя не напрасно!

(Асадов Э.)

Посилання на коментар

:o :o :o

"В древнем Китае, прежде чем начать писать картину, например, дерево, художник сидел перед ним много дней, месяцев, лет, не имело значения, как долго, пока он не становился деревом. Он не отождествлял себя с деревом, но был им, он был полностью деревом, и только в таком состоянии он мог писать.

Пока существует пространство между вами и объектом, который вы наблюдаете, любви нет и любви не будет.

Когда вы отдаете все ваше внимание целиком, — я имею в виду внимание всего вашего существа, — то наблюдающего нет вообще, есть только состояние внимания, которое является тотальной энергией, и эта энергия есть высочайшая форма разума".

Посилання на коментар

«Одного художника император попросил написать Гималаи на стенах его дворца. Художник был Мастером дзэн; он сказал, что ему нужно для этого три года жить в Гималаях. Император спросил:

- Это займет у тебя три года?

Художник ответил:

- Я прошу минимум времени, потому что, пока я не стану частью Гималаев, я не смогу написать их. Мне нужно пойти туда и раствориться в них.

По прошествии трех лет он вернулся и расписал стену в три дня.

Император пришел посмотреть. Это было чудо! Он никогда не видел такие прекрасные горы. Даже настоящие Гималаи были немного бледнее в сравнении с ними. Он долго стоял и любовался, а потом заметил:

- Здесь я вижу тропинку, куда она ведет?

Художник ответил:

- Мы можем пойти посмотреть.

Они пошли и больше не вернулись».

Посилання на коментар

*http://www.youtube.com/watch?v=Dn4qjTVT4j8

Все!

Ну це ж друга справа!!! Нос кверху! Следи за короной!

фильм "Остров проклятых"

Прям про наш форум

Посилання на коментар

Ну це ж друга справа!!! Нос кверху! Следи за короной!

фильм "Остров проклятых"

Прям про наш форум

Давай, тягни сюди свій "сундук мертвеца"

*http://www.youtube.com/watch?v=r_qz3YLVdKk&feature=related

Посилання на коментар

Наука чекання

Людина, яка вміє чекати. Вона має володіти й великою мужністю й немалим терпінням. Ніколи не квапся й не гарячкуй. Навчися володіти собою, тоді будеш володіти іншим. До сприятливого випадку доводиться йти довгими шляхами часу. Поки ти розумно зволікаєш, майбутні вдачі підростають, потаємні заміри мужніють.

З костуром часу дійдеш далі, ніж із обкованою палицею Геркулеса.

Сам Бог карає не довбешкою, а головешкою.

Мудро сказано: "Час та я - на будь-якого ворога".

Сама Фортуна винагороджує терпіння кращими своїми дарами.

Посилання на коментар

Пливетик... ко мне применили санкции принуждения и угрожали отправить в топку мой любимый сундук со сказками. В случае отлынивания от обязанностей реальной жизни. Еле отбилась.

Теперь приходится действовать партизанскими методами. Вот жизнь! То дарят подарки, то отбирают. И говорят, что нельзя быть такой увлекающейся натурой, что это доводит до привыкания. А я уже так привыкла к сказкам. Так неохота возвращаться к рутине. :angry:

Посилання на коментар

Пливетик... ко мне применили санкции принуждения и угрожали отправить в топку мой любимый сундук со сказками. В случае отлынивания от обязанностей реальной жизни. Еле отбилась.

Теперь приходится действовать партизанскими методами. Вот жизнь! То дарят подарки, то отбирают. И говорят, что нельзя быть такой увлекающейся натурой, что это доводит до привыкания. А я уже так привыкла к сказкам. Так неохота возвращаться к рутине. :angry:

А мені самій чомусь не хочеться...Деколи так захоплююся...всі на перекур, каву пити, а я відповіді строчу, а тепер на перекур тягне - курити почати чи що, бо не гріє...

Треба чекати...піст, час роздумів і обмежень...

Посилання на коментар

Сонет №1

Поклич мене, поклич мене у світ,

Де луг цвіте червневим буйним цвітом ,

Де джміль гуде, де трави зм’яті слідом,

Що ми лишили йдучи слід у слід.

Там з-під гори криниця з джерелом ,

Забута стежка геть дощем розмита…

Поклич мене, відкрий для мене літо,

Щоб синє небо нас взяло в полон...

В старих левад там Країна квітів

Сховає нас від поглядів чужих,

Від марнославств і заздростей людських

Нас захистить своїм чарівним світом...

Поклич мене , поклич мене прийти

В твоїй душі забутий рай знайти.

(В. М)

Посилання на коментар

Чекання буває різне. Переважно людина чекає здійснення мрій, на крайній випадок, щоб було не гірше, ніж є. Я перманентно останнім часом чекаю звільнення. Я хочу, щоб мені сказали: йди, ти вже не потрібна, ти надокучила, мене від тебе нудить, липучко. Так, саме тих або в тому розумінні слів я чекаю, але щоб це були однозначні слова, щоб я за ніч не придумала цілу версію, а може мали на увазі...

Я провокую, форсую, потім повертаюся, а ще буває соромно... А можливо я тупа або глуха?...

Де той Лукашин, що через біль лікує хворих, ти мені дуже потрібен, бо я хвора.

*http://www.youtube.com/watch?v=nu6t9r5mMAk Але ж ти не відпускаєш мене...

Посилання на коментар

Чекання буває різне.

*http://www.youtube.com/watch?v=nu6t9r5mMAk

Немедленно убери текст глупый. Никто не стоит нашей одной слезинки. Напиши лучше виршик приятный про надежды.
Посилання на коментар

І — відхились…

І — відпусти…

Бо в чорнім космосі даремно

Гудуть натужно, як дроти,

Дві долі, строго паралельні.

А цей потріскуючий шум —

То шерех крил поза спиною…

Любов! Не прихистку прошу —

Свободи,

світлої й страшної…

(О. Забужко)

Посилання на коментар

Немедленно убери текст глупый. Никто не стоит нашей одной слезинки. Напиши лучше виршик приятный про надежды.

Нехай буде...це ж не реальність, тут можна бути трохи несправжньою. Тим більше це ніхто не читає, всі в політиці як в реп"яхах.

А вірш... ось тобі моя улюблена Костенко

Розкажу тобі думку таємну,

Дивний здогад мене обпік:

Я залишуся в серці твоєму

На сьогодні, на завтра, навік.

І минатиме час, нанизавши

Сотні вражень, імен і країн,-

На сьогодні, на завтра, назавжди!-

Ти залишишся в серці моїм.

А чому? То чудна теорема,

на яку ти мене прирік.

То все разом, а ти – окремо.

І сьогодні, і завтра, й повік.

З.І. Я вже спати, гарної і спокійної тобі ночі. Цьом па-па. :rolleyes:

Посилання на коментар

Нехай буде...це ж не реальність, тут можна бути трохи несправжньою. Тим більше це ніхто не читає, всі в політиці як в реп"яхах.

А вірш... ось тобі моя улюблена Костенко

Да да да !! Там твой любимы друг пришел, а ты здесь нюни розпустила. Представь, я сперва тебе про слезинку написала, а потом Славочку послушала. Я от его голоса током берусь. Просто умираю. И самую лучшую его, помнишь? Я один . не засну.. в тобі я .. втоплю свою весну. Як же так?.. як же так?..

Котуня, пошли со мной в гости к националистам, а ..? А то я там не вимкнулась.. Не могу ж бегать туда-сюда!

Посилання на коментар

Да да да !! Там твой любимы друг пришел, а ты здесь нюни розпустила. Представь, я сперва тебе про слезинку написала, а потом Славочку послушала. Я от его голоса током берусь. Просто умираю. И самую лучшую его, помнишь? Я один . не засну.. в тобі я .. втоплю свою весну. Як же так?.. як же так?..

Котуня, пошли со мной в гости к националистам, а ..? А то я там не вимкнулась.. Не могу ж бегать туда-сюда!

Напиши мені адресок до тих націоналістів. Бо я вчора спробувала знову написати на Донецькому - уявляєш, сказати, що бандерівці ідійоти нормально, а що наш през. більше схожий на них (ідійотів) - означає приниження честі і гідності. Всі три моїх пости видалили - ну що за інтерес, коли ти без матів, саму лише правду, а вони удаляють.

Посилання на коментар

Коли я думаю про Вас,

Насправді думаю про Тебе...

Про Ваш Париж, про Твій Прованс,

про очі, що у колір неба,

про те, як зацвіте бузок,

(чи я колись Тебе побачу?)

чим долю я за Вас віддячу,

коли прийде для сплати строк?...

..про гамір міста за вікном,

про наші мрії в унісон,

про ранок Ваш, або Твій вечір...

Я сам собі весь час перечу...

Це - Ви?...Це - Ти? ...Чи тільки сон?

(В.М.)

Посилання на коментар

Напиши мені адресок до тих націоналістів. Бо я вчора спробувала знову написати на Донецькому - уявляєш, сказати, що бандерівці ідійоти нормально, а що наш през. більше схожий на них (ідійотів) - означає приниження честі і гідності. Всі три моїх пости видалили - ну що за інтерес, коли ти без матів, саму лише правду, а вони удаляють.

Тю, ну я ж ссылку с трудом- ты ж знаешь. Нажимаешь Украинский политический форум . Первый с прапорцем он и будет и с фэйсом Тягнибока слева а справа - со светочами Украины. Главный националистический форум. Там и отсюда много людей. Там скорость немножко не та. Больше рассуждений. Здравых очень. Русских много. Ругаются. Зато админ такой, что если Ты пошлешь - зеленый свет. Только Юльчика как ты не любит. ООчень. Вообще умные люди. Я там как мышка сижу.

У бес100на спроси. Он там тоже.

Посилання на коментар

Тю, ну я ж ссылку с трудом- ты ж знаешь. Нажимаешь Украинский политический форум . Первый с прапорцем он и будет и с фэйсом Тягнибока слева а справа - со светочами Украины. Главный националистический форум. Там и отсюда много людей. Там скорость немножко не та. Больше рассуждений. Здравых очень. Русских много. Ругаются. Зато админ такой, что если Ты пошлешь - зеленый свет. Только Юльчика как ты не любит. ООчень. Вообще умные люди. Я там как мышка сижу.

У бес100на спроси. Он там тоже.

Я вже знаю де - нудно там, як на мене, нє?

Диви яке чудо *http://www.youtube.com/watch?v=wPzptyFfUCA

Посилання на коментар

Я вже знаю де - нудно там, як на мене, нє?

Диви яке чудо *http://www.youtube.com/watch?v=wPzptyFfUCA

Шо попало... Тем более, я никак внуков не выпрошу.. Не хотят, гуляки..А мне новая кукла нужна. Я уже и так и этак - никак. Уже игрушек накупилась, сама играюсь. Сын говорит, что мне еще рано детей маленьких доверять. Что я еще не повзрослела. Я ж его почти в 18 родила. Всю жизнь- как братик.

А на том форуме- да, нудновато. Там строго, не почудишь. Зато очень познавательно.

Посилання на коментар

Шо попало... Тем более, я никак внуков не выпрошу.. Не хотят, гуляки..А мне новая кукла нужна. Я уже и так и этак - никак. Уже игрушек накупилась, сама играюсь. Сын говорит, что мне еще рано детей маленьких доверять. Что я еще не повзрослела. Я ж его почти в 18 родила. Всю жизнь- как братик.

А на том форуме- да, нудновато. Там строго, не почудишь. Зато очень познавательно.

Нє, я внуків не хочу...і на дитинку чогось не тягне... А занудство мене втомлює гірше, ніж хамство. Бо хамство - це річ зрозуміла і однозначно негативна. А занудство...навіть не знаю до якої категорії віднести цю...цей дар. :P

Посилання на коментар

— Как тебе только не страшно сидеть на самом краю?

— Дело в том, что пока ты боишься высоты — она сильнее тебя.

— Так я её не боюсь! Как раз наоборот! Она мне нравится настолько, что я боюсь однажды не сдержатся и прыгнуть в неё

— В последнее время мне часто снится море

— На самом деле море мокрое и салёное и оно тебе точно не понравится!

— Не! У меня во снах оно совсем другое! Поэтому мне сны больше нравятся, чем "на самом деле"

Посилання на коментар

Закрываю лепестками роз..

Буду тебе цитировать до бесконечности свои любимые "Опасные связи" Ш.д.Л.

(пока этот сеятель постов не заскучает)

Читай, это полезно.

"Письмо 134. От маркизы де Мертей виконту де Вальмону

..Это еще не все, у меня будут капризы.

Ибо не следует обманываться: чары, которые, якобы обретаешь в другом, находятся в нас самих, и только одна любовь делает столь прекрасным любимое существо. Как бы ни было неосуществимо то, чего я требую, вы, может быть заставите себя пообещать мне это и даже клятву дадите, хотя, откровенно говоря, я не поверю пустым словам. Меня сможет убедить лишь поведение ваше в целом. "

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...