GiRaFo.chka Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Да что ты уцепился за эту жирафочку. Сейчас не обо мне речь. Я б за своего друга в шею вцепилась, а ты .. скажи как ты мне отвечал!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Витя пойми, женщину оскорбили. И очень серьезно. Если твою спутницу где б то ни было ударят или унизят. Ты будешь разбираться, кто был прав? Или все ж вначале защитишь, а потом будешь у нее допытываться как это могло произойти? Я о тебе была другого мнения. Речь что о его девушке??? Я УЖЕ ПИСАЛ МОЖЕТ ТАМ ПЕДИК ЗА АВАТАРКОЙ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Я вот с GiRaFo.chka тоже ругался, но потом всегда жалел об этом. Нельзя так с девушками. Ты не совсем прав женщины тоже разные бывают Есть те кто наускивает своих мужей на самые страшные преступления . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
viktord Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Да что ты уцепился за эту жирафочку. Сейчас не обо мне речь. Я б за своего друга в шею вцепилась, а ты .. скажи как ты мне отвечал!!!А че в скандал влазить. Я на форуме не для скандалов, веду свою тему. И позорится в скандалах, выглядеть дураком я не собираюсь. Того же советую всем кто на этой ветке. Ориана сама иногда нарывается. Но лучше не обращать внимания, просто не общаться, если по хорошему не получается, чем вступать в скандал, а то подумают, что дурак. Это я о себе, как то, поругался, а потом думаю, че я так себя опозорил, выгляжу как идиот.Нужно писать какие нибудь дельные вещи, а не просто трындеть, не распылятся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Для Орианы. Достойно. Главное- достойно Любые встретить времена. Когда эпоха то застойна, То взбаламучена до дна. Достойно. Главное - достойно. Чтоб раздаватели щедрот Не довели тебя до стойла И сеном не заткнули рот. Страх перед временем - паденье. На трусость душу не потрать Но приготовь себя к потере Всего что трудно потерять. И если все переломалось, Как невозможно предрешить, Скажи себе такую малость: И ЭТО НАДО ПЕРЕЖИТЬ. Евтушенко Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 А че в скандал влазить. Я на форуме не для скандалов, веду свою тему. И позорится в скандалах, выглядеть дураком я не собираюсь. Того же советую всем кто на этой ветке. Ориана сама иногда нарывается. Но лучше не обращать внимания, просто не общаться, если по хорошему не получается, чем вступать в скандал, а то подумают, что дурак. Это я о себе, как то, поругался, а потом думаю, че я так себя опозорил, выгляжу как идиот. Нужно писать какие нибудь дельные вещи, а не просто трындеть, не распылятся. Ну идиотами выглядят от того что пишут. Ругаться тоже с умом можно. Равно как и писать чушь несусветную (не кому лично просто мысль вслух) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Для Орианы. Достойно. Главное- достойно Любые встретить времена. Когда эпоха то застойна, То взбаламучена до дна. Достойно. Главное - достойно. Чтоб раздаватели щедрот Не довели тебя до стойла И сеном не заткнули рот. Страх перед временем - паденье. На трусость душу не потрать Но приготовь себя к потере Всего что трудно потерять. И если все переломалось, Как невозможно предрешить, Скажи себе такую малость: И ЭТО НАДО ПЕРЕЖИТЬ. Евтушенко Не, не переживет. У нее то и эти стихи ума понять не хватит. Убежит как всегда трусцой поджав хвост под благовидным предлогом, Вынашивать в своей душонке очередную мерзость. На большее она не способна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Мы уже немножко пришли в себя? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Если бы ты хоть что то умное сказала а так МЫЧАНИЕ коровы, да лай псины с подворотни. Кто там с тобой умный мог говорить??? Не льсти себе Умный может только развлекаться с такими дурами, как с домашними животными не более... Где ты видела человека говорящего с ослицей? Шановні чоловіки, це написав один з учасників форуму. Він вважає мене тупою, а мою писанину собачим гавкотом і мичанням корови - важко уявити таку істоту, якщо скласти все разом, але справа не в тому. Більшість з вас зі мною спілкуються, причому ні жалості ні зверхності по відношенню до себе я від вас не відчула. Я, звичайно, надто розумну з себе не показую, але тупою, як ослиця, також не була. А ось за словами тої особи, що таке написала - ви з мене просто насміхаєтеся, бо не може такого бути, щоб розумна людина спілкувалася з тупою домашньою худобою, тобто, зі мною. Прошу, шановні, висловлюйтеся, бо цей мало мною шанований пан висловився за всіх, а я вважаю, що кожен може за себе сказати сам. Ця ситуація є частиною моєї реальності, бо я відчуваю несправедливість і біль реально, не можу від тих слів просто так відмахнутися. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Шановні чоловіки, це написав один з учасників форуму. Він вважає мене тупою, а мою писанину собачим гавкотом і мичанням корови - важко уявити таку істоту, якщо скласти все разом, але справа не в тому. Більшість з вас зі мною спілкуються, причому ні жалості ні зверхності по відношенню до себе я від вас не відчула. Я, звичайно, надто розумну з себе не показую, але тупою, як ослиця, також не була. А ось за словами тої особи, що таке написала - ви з мене просто насміхаєтеся, бо не може такого бути, щоб розумна людина спілкувалася з тупою домашньою худобою, тобто, зі мною. Прошу, шановні, висловлюйтеся, бо цей мало мною шанований пан висловився за всіх, а я вважаю, що кожен може за себе сказати сам. Я наразі відключаюся, а ввечері обов"язково зайду, щоб прочитати, що ви думаєте про таку непросту ситуацію - яка є також частиною реальності, бо я відчуваю несправедливість і біль реально, не можу від тих слів просто так відмахнутися. НУ И..................ЧТО ТУТ НЕ ПРАВДА?????????????????????????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Для Орианы. Достойно. Главное- достойно Любые встретить времена. Я тобі розповім одну історію, можливо не по темі, але це як глянути. Було душно, ми їхали в маршрутному таксі Пежо. Були відкриті вікна - ну так, щоб без протягу: лише з одного боку. Тут зайшла пані, з тих, хто вічно запарений і яким завжди звідкись дує і почала вимагати, щоб позакривали вікна. Люди закрили і так в духоті терпіли. Потім зайшов молодий бугай, рожа,ріст, мязи-все говорило, що на його мізки мало залишилося матеріалу. Не питаючи нікого, він повідкривав вікна, так, що протяг тій жінці чуть голову не зніс і вона всю дорогу мовчки так їхала. Знаєте, я також промовчала, мені її шкода не було. Перед слабшим ми всі герої... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Так. слушай меня внимательно. У меня щас клавиатура вылетит от бешенства. СКАЖИ МНЕ что я могу сделать??? Послать на пол-листа??? МОГУ. БЕЗ ПРОБЛЕМ. КРАСИВО и с придыханием. Что от этого изменится?? Я и так подтянула всех кого могла. Люди с другого места. Нормальные. Завтра объявятся. Ну если здесь нет никого??? То слюнтяи, то абракадабры амебные. Что мне сделать для тебя? Задавить его? Легко. Но тебе ж мужская поддержка нужна была? А их здесь нет.. понимаешь? н е т.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Я тобі розповім одну історію, можливо не по темі, але це як глянути. Було душно, ми їхали в маршрутному таксі Пежо. Були відкриті вікна - ну так, щоб без протягу: лише з одного боку. Тут зайшла пані, з тих, хто вічно запарений і яким завжди звідкись дує і почала вимагати, щоб позакривали вікна. Люди закрили і так в духоті терпіли. Потім зайшов молодий бугай, рожа,ріст, мязи-все говорило, що на його мізки мало залишилося матеріалу. Не питаючи нікого, він повідкривав вікна, так, що протяг тій жінці чуть голову не зніс і вона всю дорогу мовчки так їхала. Знаєте, я також промовчала, мені її шкода не було. Перед слабшим ми всі герої... Ориана вы не путеводная нить, вы путеводная звезда. Вы умная, красивая, добрая. Я вас очень уважаю, вы лучше, чем я. Да не обращайте внимание на этого Владимира. Делайте свое дело а его как будто и нет. Он досмерти будет ругатся он такой есть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Так. слушай меня внимательно. У меня щас клавиатура вылетит от бешенства. СКАЖИ МНЕ что я могу сделать??? Послать на пол-листа??? МОГУ. БЕЗ ПРОБЛЕМ. КРАСИВО и с придыханием. Что от этого изменится?? Я и так подтянула всех кого могла. Люди с другого места. Нормальные. Завтра объявятся. Ну если здесь нет никого??? То слюнтяи, то абракадабры амебные. Что мне сделать для тебя? Задавить его? Легко. Но тебе ж мужская поддержка нужна была? А их здесь нет.. понимаешь? н е т.... Знаете девушка не нужно обвинять мужчин в том что они не дураки и не позволяют себя использовать Не совсем порядочной женщине. Завтра буду обязательно Жуть как хочу пообщаться с НОРМАЛЬНЫМИ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Знаете девушка не нужно обвинять мужчин в том что они не дураки и не позволяют себя использовать Не совсем порядочной женщине. Завтра буду обязательно Жуть как хочу пообщаться с НОРМАЛЬНЫМИ Я для вас не девушка. Я для вас отныне Пандора. Открывайте и читайте. И Горгону заодно вспомните. курю 7 мин. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Не стоит подбирать цитаты или складировать умничанье. Я предупреждала. Всему есть мера. Или вы думаете, что можно безнаказанно оскорбить и спокойно уснуть?! Что ж вы за человек такой,а ? Вы хоть раз в жизни сожалели о чем-то? Или безгрешен? Откуда такая ненависть? Кто ж вас в жизни так обидел. Кто ж вас так не долюбил??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Я для вас не девушка. Я для вас отныне Пандора. Открывайте и читайте. И Горгону заодно вспомните. курю 7 мин. Я менее впечатлителен. И продолжаю воспринимать вас как милую девушку, которой так тяжело порою сделать правильный выбор. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Не стоит подбирать цитаты или складировать умничанье. Я предупреждала. Всему есть мера. Или вы думаете, что можно безнаказанно оскорбить и спокойно уснуть?! Что ж вы за человек такой,а ? Вы хоть раз в жизни сожалели о чем-то? Или безгрешен? Откуда такая ненависть? Кто ж вас в жизни так обидел. Кто ж вас так не долюбил??? GiRaFo.chka Мне жаль если вам что то показалось. Но то что вы говорите явно не в тему. КТО ОСКОРБЛЯЛ??? Да я бедный как мог уносил ноги от всеобъемлющего ХАМСТВА орианы (или что она там такое есть) ну что же вы так не разобравшись в самом деле??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Задавить его? Легко. Но тебе ж мужская поддержка нужна была? А их здесь нет.. понимаешь? н е т.... Не переживай, все йде як треба. Ти ж знаєш, я не з цукру, не розтоплюся, але навіть в хамстві, грубощах має бути СМАК - ну як ти вважаєш? Реальність, яка вона є і війни, про які ми ніби не все знаємо, але так професійно влаштовуємо. Ось як це вяжеться? А мені просто цікава реакція чоловіків - адже ту ситуацію і з глобальним можна пов"язати - ніби всі так гарно ведуть бесіду, кажуть правильні слова - а тут на тобі, реальність, від якої нікуди не сховаєшся, бо питання в лоб. Побачимо... Тобі хіба не цікаво. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Ориана вы не путеводная нить, вы путеводная звезда. Вы умная, красивая, добрая. Я вас очень уважаю, вы лучше, чем я. Да не обращайте внимание на этого Владимира. Делайте свое дело а его как будто и нет. Он досмерти будет ругатся он такой есть. Дякую за підтримку )))) Але ж бачите ЗаУмчику, тут вже не тільки мене стосується - тут була заява про всіх, хто зі мною вів бесіду. Мені чомусь здається, вони б мали образитися, адже кожен повинен говорити за себе, чи я щось не так сприймаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Котенок. Если б у тебя не был так переполнен п\я, я б тебе изложила подробнее... Однако, ты знаешь, я молчать не буду. Никогда. Особенно если ну неважно.. Вот в чем дело. Мне пришлось успокоительное пить после ваших дебатов. Я черезчур все пропускаю через себя. Мамик заинтересовался в чем причина моего потрясения. Я немножко ей прочла. И знаешь, она отчего -то не приняла нашу сторону...Вот не знаю, может, правда, так агрессивно не стоило начинать бой. Может это реакция какая то нам непонятная.. Бог его знает. Но стоит призадуматься. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Котенок. Если б у тебя не был так переполнен п\я, я б тебе изложила подробнее... Однако, ты знаешь, я молчать не буду. Никогда. Особенно если ну неважно.. Вот в чем дело. Мне пришлось успокоительное пить после ваших дебатов. Я черезчур все пропускаю через себя. Мамик заинтересовался в чем причина моего потрясения. Я немножко ей прочла. И знаешь, она отчего -то не приняла нашу сторону...Вот не знаю, может, правда, так агрессивно не стоило начинать бой. Может это реакция какая то нам непонятная.. Бог его знает. Но стоит призадуматься. ЖУЖОЧКО, ПОЧАЛОСЯ З НЕВИННОГО І ЗОВСІМ ЩИРОГО ПОСТИКА, ЦИТУЮ: Люблять чоловіки заховати свої почуття, а потім ображаються, що їх жінки не розуміють: все сказане після весілля про відчуття може бути використане жінкою проти чоловіка - їх девіз. Низька самооцінка чи бажання бути завжди на висоті?... Ось я боюся висоти - вона мене притягує. Одного разу, коли ми відпочивали в Криму, там був шикарний тапчан на балконі з видом на море, але четвертий поверх - то я боялася лягати туди спати, хоча страшенно хотіла, щоб вночі не сіганути з балкона. Скажете, що в мене з психікою не все гаразд - та ні, я цілком адекватно мислю, можна сказати прагматично, роблю таку роботу, де потрібне логічне мислення, але така фобія є.Ось я чесно про неї написала. А ще свої фотки тикаю - думаєте нащо - правильно, щоб підняти свою самооцінку, особисто для себе, не для когось іншого. А ви по тій зовнішності пройшлися і не ви один, нічого пережила - але стала сильніша, загартованіша і зрозуміла - що у вас, дорогенький також того...з самооцінкою не все гаразд, оскільки і на мене напали і ось постики прибираєте... Ну нічого страшного в тому нема - щойно мені призналися і це вже крок вперед, як для алкоголіка сказати, що він алкоголік. З.І. І не думайте, що я тут з вами жартую - це все на повному серйозі, хоча настрій у мене хороший. Скажи мені, люба, що там такого було образливого, щоб я отримала таку відповідь, причому з погрозами: я ще подивлюся як ти будеш себе вести. Ориана извините мне правда смешно читать ваши рассуждения о моей самооценке. Ни хочу снова вас обижать поэтому промолчу. Что касается аватарки я не прошелся бы по ней не пройдись вы по моему имени.(это был ответный поклон) Ну а в остальном посмотрим способны ли вы признавать свои ошибки тоже или из упрямства будете упорствовать. Помните: упрямство - достоинство ослов (не обижайтесь это я не лично вам а вообще Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
viktord Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Котенок. Если б у тебя не был так переполнен п\я, я б тебе изложила подробнее... Однако, ты знаешь, я молчать не буду. Никогда. Особенно если ну неважно.. Вот в чем дело. Мне пришлось успокоительное пить после ваших дебатов. Я черезчур все пропускаю через себя. Мамик заинтересовался в чем причина моего потрясения. Я немножко ей прочла. И знаешь, она отчего -то не приняла нашу сторону...Вот не знаю, может, правда, так агрессивно не стоило начинать бой. Может это реакция какая то нам непонятная.. Бог его знает. Но стоит призадуматься.Ты слишком оголтело бросаешься во все эти мелкие драки. Это наверное потому, что ты недавно начала пользоваться интернетом. Интернет форумы, это сплошная брань, хамство и пустословие. Я давно решил отойти от этого всего и делаю на форуме то, что считаю нужным, веду свою ветку. Как есть еще некоторые люди на форуме, которые только ведут свои ветки. А участвовать во всеобщем базаре, бросаться во все перепалки, тем более принимать всю эту белиберду всерьез, это нелепо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Интернет форумы, это сплошная брань, хамство и пустословие. Я давно решил отойти от этого всего и делаю на форуме то, что считаю нужным, веду свою ветку. Как есть еще некоторые люди на форуме, которые только ведут свои ветки. А участвовать во всеобщем базаре, бросаться во все перепалки, тем более принимать всю эту белиберду всерьез, это нелепо. Інтернет форум - це перш за все спілкування, а вести свою гілку і нікого не пускати туди - ти не маєш права. Інша справа Блоги, ЖЖ, Твітер - це твій особистий щоденник, де ти можеш закрити спілкування. А мені як ти було б просто нецікаво, завжди хочеться почути відповідь на твоє запитання, реакцію на твою точку зору. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
viktord Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Я говорил не об этом и не с тобой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Ты слишком оголтело бросаешься во все эти мелкие драки. Это наверное потому, что ты недавно начала пользоваться интернетом. Интернет форумы, это сплошная брань, хамство и пустословие. Я давно решил отойти от этого всего и делаю на форуме то, что считаю нужным, веду свою ветку. Как есть еще некоторые люди на форуме, которые только ведут свои ветки. А участвовать во всеобщем базаре, бросаться во все перепалки, тем более принимать всю эту белиберду всерьез, это нелепо.Друг не спеши судить о чем то пока не стали судить о тебе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Знаете, я в растерянности. Один только вопрос. А мир возможен? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 .Вот не знаю, может, правда, так агрессивно не стоило начинать бой. Может это реакция какая то нам непонятная.. Бог его знает. Но стоит призадуматься. Жужочко, а де ти бачиш з мого боку агресію - до речі, я спокійна, бо знаю, що на моїй стороні правда. Так, я деколи провокую, але не цей раз, запевняю тебе, навіть в думках не було сваритися з кимось. У мене досі хороший настрій. Трохи, правда засмучує, що деякі гравці, які мило спілкувалися зі мною, кудись поховалися. Але я почекаю до завтра і зроблю свої висновки, але це будуть глобальні, які стосуються не тільки цієї історії, а ситуації в Україні назагал. Бо якщо нема навіть не рішучих дій, а просто, чесної відповіді - то про який спротив, про які зміни ми можемо мріяти. Алея зачекаю. Все моє життя - чекання - ну як завжди.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
viktord Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 На форумы часто ходят люди поврежденного ума. Это дурдрм. Какой мир в дурдоме? Я пишу на своей ветке не для тех, кто тут участвует, а для тех кто читает, а это далеко не только те, кто здесь пишет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.