viktord Опубліковано 30 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 березня, 2011 биллис бэнд бродяга -http://www.youtube.com/watch?v=GaI4jAz04Yw&playnext=1&list=PL5099802618F90CC8 Белый колпак - С.Галанин и гр.СерьГа -http://www.youtube.com/watch?v=NssVgxTY59c Пелагея и Дарья Мороз - Ольга -http://www.youtube.com/watch?v=phTmOGuzd8g Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 березня, 2011 Ну вот, наконец то свое лицо ++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LION7728 Опубліковано 30 березня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 30 березня, 2011 Это не мое. Это лет двадцать назад. А вы меня все сегодня так раздергали, что никому ничего высылать не буду. И не ждите. Кто бы сомневался что не будете.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 березня, 2011 Єсть только міг, мєжду прошлим і будущєм... Я б цю мить назвала реальністю.А полотно, наше відображення на ньому - це скоріше буття. Які ми є, такий має відтінок, взір, малюнок цей холст. Я не кажу, що нема ілюмінатів - але в них сатанинська основа,а тому їх задача шкодити. А нам Творець дав вибір між злом і добром, крім того, настільки поблажливий до наших прорахунків, що дає нам шанс за шансом до смерті. Тому я не думаю, що ілюмінати колись будуть мати таку силу, що подолають Світ. Скоріше Творець знищить його разом з ними. Випадки були... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 березня, 2011 Кто бы сомневался что не будете.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
viktord Опубліковано 30 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 березня, 2011 -http://www.youtube.com/watch?v=rSMDs6wUu60 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 30 березня, 2011 -http://www.youtube.com/watch?v=rSMDs6wUu60 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LION7728 Опубліковано 2 квітня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 2 квітня, 2011 Смотрите на "твоей трубе" еще одна точка зрения на реальность: ***http://www.youtube.com/watch?v=rfR5wnCtlBA&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2011 "Возможно те, кто не решается подключаться, просто не осознают, что они ценят активную жизнь в реальном мире только потому, что это единственный способ получить приятные ощущения, которые ценны сами по себе. Другими словами, наша воля и способность взаимодействовать с реальностью могут быть всего лишь средством достижения других целей, они важны лишь потому, что позволяют получить то, что действительно важно, а именно осознанные приятные ощущения." (Из к-ф "Матрица") Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 3 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2011 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 . Якщо є речі, які не для загального огляду - таке пишеться в лічку, а не залишають після себе точки - це неповага до читачів. Точки можна простити, якщо ти з пяних очей комусь нагрубив, а зранку проснувся і жахнувся...Що, саме так було після моєї глибокорозумної цитатки з "Матриці"? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Якщо є речі, які не для загального огляду - таке пишеться в лічку, а не залишають після себе точки - це неповага до читачів. Точки можна простити, якщо ти з пяних очей комусь нагрубив, а зранку проснувся і жахнувся...Що, саме так було після моєї глибокорозумної цитатки з "Матриці"? Просто многие видят проблемы в конкретных явлениях или людях. Ну например: низкие зарплаты бандиты у власти так далее.Я же думаю что главная причина это безграмотность.(не конкретных людей, вас к примеру или еще кого то, а в целом общества) И за этим словом я подразумеваю не только математику историю и т к д. Грамотность политическую экономическую и просто способность думать самостоятельно. У нас кто громче крикнул тот и прав. Потому как ни кто не владеет предметом и полагается только на интуицию Которую как показала практика так легко обмануть (МММ, СЕТЕВОЙ МАРКЕТИН, ПРОЧЕЕ) Поэтому для меня рассуждения об чувствительности которое включает самостоятельное мышление Может быть так же интересно как и любая другая тема. Но уверенности в том что кто то думает так же НЕТ. поэтому иногда и стираю то что допускаю не будет ни кому интересно (это больше уважение к чужому вниманию, чем неуважение согласитесь.) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Поэтому для меня рассуждения об чувствительности которое включает самостоятельное мышление Может быть так же интересно как и любая другая тема. Но уверенности в том что кто то думает так же НЕТ. поэтому иногда и стираю то что допускаю не будет ни кому интересно (это больше уважение к чужому вниманию, чем неуважение согласитесь.) Люблять чоловіки заховати свої почуття, а потім ображаються, що їх жінки не розуміють: все сказане після весілля про відчуття може бути використане жінкою проти чоловіка - їх девіз. Низька самооцінка чи бажання бути завжди на висоті?... Ось я боюся висоти - вона мене притягує. Одного разу, коли ми відпочивали в Криму, там був шикарний тапчан на балконі з видом на море, але четвертий поверх - то я боялася лягати туди спати, хоча страшенно хотіла, щоб вночі не сіганути з балкона. Скажете, що в мене з психікою не все гаразд - та ні, я цілком адекватно мислю, можна сказати прагматично, роблю таку роботу, де потрібне логічне мислення, але така фобія є.Ось я чесно про неї написала. А ще свої фотки тикаю - думаєте нащо - правильно, щоб підняти свою самооцінку, особисто для себе, не для когось іншого. А ви по тій зовнішності пройшлися і не ви один, нічого пережила - але стала сильніша, загартованіша і зрозуміла - що у вас, дорогенький також того...з самооцінкою не все гаразд, оскільки і на мене напали і ось постики прибираєте... Ну нічого страшного в тому нема - щойно мені призналися і це вже крок вперед, як для алкоголіка сказати, що він алкоголік. З.І. І не думайте, що я тут з вами жартую - це все на повному серйозі, хоча настрій у мене хороший. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Люблять чоловіки заховати свої почуття, а потім ображаються, що їх жінки не розуміють: все сказане після весілля про відчуття може бути використане жінкою проти чоловіка - їх девіз. Низька самооцінка чи бажання бути завжди на висоті?... Ось я боюся висоти - вона мене притягує. Одного разу, коли ми відпочивали в Криму, там був шикарний тапчан на балконі з видом на море, але четвертий поверх - то я боялася лягати туди спати, хоча страшенно хотіла, щоб вночі не сіганути з балкона. Скажете, що в мене з психікою не все гаразд - та ні, я цілком адекватно мислю, можна сказати прагматично, роблю таку роботу, де потрібне логічне мислення, але така фобія є.Ось я чесно про неї написала. А ще свої фотки тикаю - думаєте нащо - правильно, щоб підняти свою самооцінку, особисто для себе, не для когось іншого. А ви по тій зовнішності пройшлися і не ви один, нічого пережила - але стала сильніша, загартованіша і зрозуміла - що у вас, дорогенький також того...з самооцінкою не все гаразд, оскільки і на мене напали і ось постики прибираєте... Ну нічого страшного в тому нема - щойно мені призналися і це вже крок вперед, як для алкоголіка сказати, що він алкоголік. З.І. І не думайте, що я тут з вами жартую - це все на повному серйозі, хоча настрій у мене хороший. Ориана извините мне правда смешно читать ваши рассуждения о моей самооценке. Ни хочу снова вас обижать поэтому промолчу. Что касается аватарки я не прошелся бы по ней не пройдись вы по моему имени.(это был ответный поклон) Ну а в остальном посмотрим способны ли вы признавать свои ошибки тоже или из упрямства будете упорствовать. Помните: упрямство - достоинство ослов (не обижайтесь это я не лично вам а вообще :rolleyes: ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Ориана извините мне правда смешно читать ваши рассуждения о моей самооценке. Ни хочу снова вас обижать поэтому промолчу. Что касается аватарки я не прошелся бы по ней не пройдись вы по моему имени.(это был ответный поклон) Ну а в остальном посмотрим способны ли вы признавать свои ошибки тоже или из упрямства будете упорствовать. Помните: упрямство - достоинство ослов (не обижайтесь это я не лично вам а вообще :rolleyes: ) До речі, я не ви, не все сказане сприймаю на свою адресу. Крім того, я не звикла до спілкування, як би так сказати, щоб вас знову не образити, з...чоловіками, які у суперечці з жінкою не вміють зупинитися. Тому залишаю вас з вашими відчуттями, самооцінкою і впертістю в спокої - вважайте, що це був останній шанс нашого порозуміння. З.І Ще хочу вам нагадати, вказувати що робити незнайомій жінці - не комільфо...пардон за науку, але хтось вам мав про це сказати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 До речі, я не ви, не все сказане сприймаю на свою адресу. Крім того, я не звикла до спілкування, як би так сказати, щоб вас знову не образити, з...чоловіками, які у суперечці з жінкою не вміють зупинитися. Тому залишаю вас з вашими відчуттями, самооцінкою і впертістю в спокої - вважайте, що це був останній шанс нашого порозуміння. З.І Ще хочу вам нагадати, вказувати що робити незнайомій жінці - не комільфо...пардон за науку, але хтось вам мав про це сказати. останній шанс!!! какие эмоции! похожи на: любовь до гроба....вечная любовь...твоя! твоя! твоя! на веки!!! убрать еще "быдло" которое прилипло........... Самое легче дышать будет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 убрать еще "быдло" которое прилипло.......... Так до тебе ж прилипло - візьми і відліпи. Я ж не винна "що ти кожний гандон на себе приміряєш". З.І Ця пілюля має допомогти - мені допомогла... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Так до тебе ж прилипло - візьми і відліпи. Я ж не винна "що ти кожний гандон на себе приміряєш". З.І Ця пілюля має допомогти - мені допомогла... :lol: Ориана как грубо!!! (вовсе ты ко мне не прилипла просто общаемся) мы только начали а ты уже "гандон примиряй" Я не против контрацепции Ну нельзя же сразу так в лоб - НАДЕВАЙ! может сначала поговорим там, музыку послушаем. :wub: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Ориана как грубо!!! (вовсе ты ко мне не прилипла просто общаемся) мы только начали а ты уже "гандон примиряй" Я не против контрацепции Ну нельзя же сразу так в лоб - НАДЕВАЙ! может сначала поговорим там, музыку послушаем. :wub: Да, тяжкий випадок, на виду вже несприйняття смислу написаного - тут явно щось психічне. Пардон, любий, при всій повазі до сердечок навколо твої гарячої голІвки - але мені такі чоловіки не подобаються. По сім диспут завершую, тобі потрібна не така балувана чоловічим розумом жінка. Я ж розумніша від тебе - ти що хочеш, щоб я деградувала?!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Да, тяжкий випадок, на виду вже несприйняття смислу написаного - тут явно щось психічне. Пардон, любий, при всій повазі до сердечок навколо твої гарячої голІвки - але мені такі чоловіки не подобаються. По сім диспут завершую, тобі потрібна не така балувана чоловічим розумом жінка. Я ж розумніша від тебе - ти що хочеш, щоб я деградувала?!!!!! Обмануть меня не сложно я сам обманываться рад. :rolleyes: Думаешь если ты себе это перед сном повторяешь как молитву Что то меняется :lol: Во истину Бог создал глупцов что бы всем было веселее жить чоловічим розумом жінка. Вот это перл!!! :lol: :lol: :lol: А ну ка колись, что там у тебя еще чоловіче??? ......может у тебя хватит все таки ума, не совать пальцы в розетку..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Обмануть меня не сложно я сам обманываться рад. :rolleyes: Думаешь если ты себе это перед сном повторяешь как молитву Что то меняется :lol: Во истину Бог создал глупцов что бы всем было веселее жить чоловічим розумом жінка. Вот это перл!!! :lol: :lol: :lol: А ну ка колись, что там у тебя еще чоловіче??? ......может у тебя хватит все таки ума, не совать пальцы в розетку..... Йди, дурню, вчи українську мову - перекладач не завжди дає правильний переклад - тому ти й половини мною написаного не зрозумів. "Балувана чоловічим розумом"- означає, що спілкуюся я виключно з розумними чоловіками, Це моя слабкість. То що від того в мене чоловічий розум? А якщо тебе жінка балує смачними тістечками, то що, крім них в тебе в голові більше нічого нема? Неук ти або москалюка. А я ще стільки часу потратила.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Україна в матриці? Цікава стаття, повністю вона тут *http://www.pravda.com.ua/articles/2011/04/1/6073286/ - це щоб зрозуміти, хто такий Шувалов, головний конструктор матриці в Україні. А я лише поставлю маленький уривочок, як на мене, дуже красномовний і підходить тій темі За допомогою каналу "Інтер" Шувалов задає матрицю політичного життя – наприклад, уже тривалий час впадає в око постійна присутність на ефірах у Кисельова всієї лінійки партії "Свобода" – якщо не Тягнибок, то Фаріон, якщо не Фаріон, так Іллєнко, якщо не Іллєнко, так Мірошниченко. Це – типова спроба штучного моделювання політичного поля з метою максимального сприяння Віктору Януковичу на наступних виборах президента. Мета влади – зниження рейтингу Тимошенко шляхом інкубації для неї конкурента в особі Тягнибока. А наступний крок станеться сам собою - Тимошенко, розуміючи, хто забирає її електорат, спровокує конфлікт з Тягнибоком. Це унеможливить об'єднання голосів їхніх виборців у 2015 році. Окрім того, радикалізм Тягнибока має відіграти ту ж роль, що і в 2004 році – він покликаний Банковою бути опудалом, на фоні якого Янукович видаватиметься зваженим і мудрим політиком. Хоча, напевно, Тягнибок і сам добре розуміє причини аномально частої появи своїх соратників в ефірах каналу "Інтер". Ще одне завдання Шувалова – це моделювання реальності безпосередньо для Віктора Януковича. Відомо, що чинний президент постійно та уважно дивиться програму Кисельова "Велика політика". Через цей ефір команда Льовочкіна намагається опосередковано розмовляти з Януковичем, вибудовуючи для нього пріоритетні та другорядні теми, запалюючи одні політичні зірки та загашуючи інші. Тому, приміром, в ефірі "Інтеру" ніколи не було Нестора Шуфрича – і немає Андрія Клюєва. Лише публічно висловивши претензію, на програму потрапила Ганна Герман, у якої з Льовочкіним особиста неприязнь. Мета ефірів "Інтеру" – породити персонально у Віктора Януковича впевненість у тому, що ситуація в країні є спокійною та керованою. Таким чином Сергій Льовочкін як найближчий помічник президента показує себе перед Януковичем ефективним менеджером, який контролює ситуацію та на якого можна покластися. Ця витончена, але цинічна технологія, оператором якої є Ігор Шувалов, спрямована на управління через телевізор як Януковичем, так усім українським суспільством. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Йди, дурню, вчи українську мову - перекладач не завжди дає правильний переклад - тому ти й половини мною написаного не зрозумів. "Балувана чоловічим розумом"- означає, що спілкуюся я виключно з розумними чоловіками, Це моя слабкість. То що від того в мене чоловічий розум? А якщо тебе жінка балує смачними тістечками, то що, крім них в тебе в голові більше нічого нема? Неук ти або москалюка. А я ще стільки часу потратила.... Ну смысл от этого сильно не меняется МУЖИКАСТОСТЬ в тебе очевидна те говоришь как мужик ругаешься как мужик Вот я предположил что у тебя там выросло как у мужика (всякое бывает) А по поводу времени, Если бы ты хоть что то умное сказала а так МЫЧАНИЕ коровы, да лай псины с подворотни. Кто там с тобой умный мог говорить??? Не льсти себе Умный может только развлекаться с такими дурами, как с домашними животными не более... Где ты видела человека говорящего с ослицей? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Боже мой...боже мой...стоит отлучиться на пол-дня, - снова бардак в поликлинике!!! Да что с вами со всеми происходит??? Апрель что ли так действует? Вы так пожалуй влюбитесь друг в друга. Слишком уж бурный у вас с.с..с..спор. А ну прекратить немедленно ! Владимир, отвлекитесь, солнце появилось к вечеру и скоро зайдет. А вы все Ориану никак в покое не оставите! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Если бы ты хоть что то умное сказала а так МЫЧАНИЕ коровы, да лай псины с подворотни. Кто там с тобой умный мог говорить??? Не льсти себе Умный может только развлекаться с такими дурами, как с домашними животными не более... Где ты видела человека говорящего с ослицей? Шановні чоловіки, це написав один з учасників форуму. Він вважає мене тупою, те що я пишу собачим гавкотом і мичанням корови - важко уявити таку істоту, якщо скласти все разом, але справа не в тому. Більшість з вас зі мною спілкуються, причому ні жалості ні зверхності по відношенню до себе я від вас не відчула. Я, звичайно, надто розумну з себе не показую, але тупою, як ослиця, також не була. А ось за словами тої особи, що таке написала - ви з мене просто насміхаєтеся, бо не може такого бути, щоб розумна людина спілкувалася з тупою домашньою худобою, тобто, зі мною. Прошу, шановні, висловлюйтеся, бо цей мало мною шанований пан висловився за всіх, а я вважаю, що кожен може за себе сказати сам. Я наразі відключаюся, а ввечері обов"язково зайду, щоб прочитати, що ви думаєте про таку непросту ситуацію - яка є також частиною реальності, бо я відчуваю несправедливість і біль реально, не можу від тих слів просто так відмахнутися. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 ДА Я ЕЩЕ ПИСАЛ ЧТО ТЫ МРАЗЬ ЛЖИВАЯ И ЛИЦЕМЕРНАЯ (ВДРУГ ЗАБЫЛА) :unsure: ВДРУГ В ЖЕЛАНИИ МУКНУТЬ ПОГРОМЧЕ ЧТО ТО ВЫЛЕТЕЛО ИЗ ГОЛОВЫ. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ДРУЗЬЯ КТО ТАК НАИВЕН ЧТО ВЕРИТ ЧТО ОРИАНА НЕ МРАЗЬ. ГОТОВ ПОСЛУШАТЬ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Это скандал. Это не есть хорошо. Это нужно немедленно исправить. Владимир. Мы ждем! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Это скандал. Это не есть хорошо. Это нужно немедленно исправить. Владимир. Мы ждем! Неук ти або москалюка может мы это для начала исправим А? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Витя пойми, женщину оскорбили. И очень серьезно. Если твою спутницу где б то ни было ударят или унизят. Ты будешь разбираться, кто был прав? Или все ж вначале защитишь, а потом будешь у нее допытываться как это могло произойти? Я о тебе была другого мнения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
viktord Опубліковано 4 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2011 Я вот с GiRaFo.chka тоже ругался, но потом всегда жалел об этом. Нельзя так с девушками. Хотя если честно, то Ориана сама иногда нарывается. Но лучше не обращать внимания, просто не общаться, если по хорошему не получается, чем вступать в скандал, а то подумают, что дурак. Это я о себе, как то, поругался, а потом думаю, че я так себя опозорил, выгляжу как дурак. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.