Гість vladimir Опубліковано 5 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2011 В! Тебе какую новую игрушку хочется? Я достану. Только оставь человека в покое. Очень очень прошу. Даже если 10 раз оставлю ориане это не поможет. она обязательно опять кого то зацепит. Я же тоже не слепой, захотел понять просмотрел ее шествие по форуму. (одни скандалы!!!) она же не может нормально, потому как НЕНОРМАЛЬНАЯ может я и не прав, нужно иметь сострадание к таким людям А я слишком серьезно отнесся к ее муканью Впрочем я подумаю (обещаю) если человек действительно болен, конечно это неправильно. буду к вечеру. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2011 Если бы ты хоть что то умное сказала а так МЫЧАНИЕ коровы, да лай псины с подворотни. Кто там с тобой умный мог говорить??? Не льсти себе Умный может только развлекаться с такими дурами, как с домашними животными не более... Где ты видела человека говорящего с ослицей? Шановні чоловіки, це написав один з учасників форуму. Він вважає мене тупою, а мою писанину собачим гавкотом і мичанням корови - важко уявити таку істоту, якщо скласти все разом, але справа не в тому. Більшість з вас зі мною спілкуються, причому ні жалості ні зверхності по відношенню до себе я від вас не відчула. Я, звичайно, надто розумну з себе не показую, але тупою, як ослиця, також не була. А ось за словами тої особи, що таке написала - ви з мене просто насміхаєтеся, бо не може такого бути, щоб розумна людина спілкувалася з тупою домашньою худобою, тобто, зі мною. Прошу, шановні, висловлюйтеся, бо цей мало мною шанований пан висловився за всіх, а я вважаю, що кожен може за себе сказати сам. Ця ситуація є частиною моєї реальності, бо я відчуваю несправедливість і біль реально, не можу від тих слів просто так відмахнутися. Тут ще добавка появилася: Цитата ДА Я ЕЩЕ ПИСАЛ ЧТО ТЫ МРАЗЬ ЛЖИВАЯ И ЛИЦЕМЕРНАЯ (ВДРУГ ЗАБЫЛА) (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) ВДРУГ В ЖЕЛАНИИ МУКНУТЬ ПОГРОМЧЕ ЧТО ТО ВЫЛЕТЕЛО ИЗ ГОЛОВЫ. ДРУЗЬЯ КТО ТАК НАИВЕН ЧТО ВЕРИТ ЧТО ОРИАНА НЕ МРАЗЬ. ГОТОВ ПОСЛУШАТЬ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2011 Україна в матриці? Цікава стаття, повністю вона тут *http://www.pravda.com.ua/articles/2011/04/1/6073286/ - це щоб зрозуміти, хто такий Шувалов, головний конструктор матриці в Україні. А я лише поставлю маленький уривочок, як на мене, дуже красномовний і підходить тій темі За допомогою каналу "Інтер" Шувалов задає матрицю політичного життя – наприклад, уже тривалий час впадає в око постійна присутність на ефірах у Кисельова всієї лінійки партії "Свобода" – якщо не Тягнибок, то Фаріон, якщо не Фаріон, так Іллєнко, якщо не Іллєнко, так Мірошниченко. Це – типова спроба штучного моделювання політичного поля з метою максимального сприяння Віктору Януковичу на наступних виборах президента. Мета влади – зниження рейтингу Тимошенко шляхом інкубації для неї конкурента в особі Тягнибока. А наступний крок станеться сам собою - Тимошенко, розуміючи, хто забирає її електорат, спровокує конфлікт з Тягнибоком. Це унеможливить об'єднання голосів їхніх виборців у 2015 році. Окрім того, радикалізм Тягнибока має відіграти ту ж роль, що і в 2004 році – він покликаний Банковою бути опудалом, на фоні якого Янукович видаватиметься зваженим і мудрим політиком. Хоча, напевно, Тягнибок і сам добре розуміє причини аномально частої появи своїх соратників в ефірах каналу "Інтер". Ще одне завдання Шувалова – це моделювання реальності безпосередньо для Віктора Януковича. Відомо, що чинний президент постійно та уважно дивиться програму Кисельова "Велика політика". Через цей ефір команда Льовочкіна намагається опосередковано розмовляти з Януковичем, вибудовуючи для нього пріоритетні та другорядні теми, запалюючи одні політичні зірки та загашуючи інші. Тому, приміром, в ефірі "Інтеру" ніколи не було Нестора Шуфрича – і немає Андрія Клюєва. Лише публічно висловивши претензію, на програму потрапила Ганна Герман, у якої з Льовочкіним особиста неприязнь. Мета ефірів "Інтеру" – породити персонально у Віктора Януковича впевненість у тому, що ситуація в країні є спокійною та керованою. Таким чином Сергій Льовочкін як найближчий помічник президента показує себе перед Януковичем ефективним менеджером, який контролює ситуацію та на якого можна покластися. Ця витончена, але цинічна технологія, оператором якої є Ігор Шувалов, спрямована на управління через телевізор як Януковичем, так усім українським суспільством. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 5 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2011 Дякую за підтримку )))) Але ж бачите ЗаУмчику, тут вже не тільки мене стосується - тут була заява про всіх, хто зі мною вів бесіду. Мені чомусь здається, вони б мали образитися, адже кожен повинен говорити за себе, чи я щось не так сприймаю. С запрещением дуэлей, настало другое время. За оскорбление надо судится в суде это хлопотно. Теперь хамы чувствуют себя без наказано и могут в волю показать свою натуру. Самый действенный способ остановить хамство-это игнорировать. Тогда оно умирает, в другом случае множится. Владимир вам чужой человек ( прохожий), зачем его воспитывать, укорять, наказывать (сатисфакция). Он таким останется, имеет право таким быть. Вам надо научится проходить мимо. Может совет не достойный, но РОЗУМНЫЙ. Вы самый лучший посетитель на нескольких форумах. Одно пятнышко, вы ронимы. Вот на это слабенькое место нажимают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 5 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2011 разрешите слегка не согласиться.. эксперимент нужно продолжить. Но Ориана не хочет говорить на тему титульности и идеальности. А там, кстати, очень легко. И не надо пробы крови брать, линейкой голову мерять. Там чистая физиология и психология. Обычные тесты. И сразу ясно ху есть ху. Просто ученым пока не до этого. Но не будем спорить. Это не для здесь.эксперимент, кстати, и продолжается...и главный его фактор - время. Оно и показало, что теория Гитлера -ничто, причём очень быстро.Евреи, в этой ситуации оказались в более выигрышном положении. И (важно!) тёпленькие местечки заняты ими не только в России. Возникает вопрос, откуда столько ненависти к ним, как нации, со стороны таких, как мистер Г.? Может быть зависть элементарная? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2011 І все ж таки, мені хочеться, щоб основні учасники форуму, з якими я спілкувалася, а це LION7728, Androh, FAGOT висловилися. Певно Корін не потрібен, він вже і так назвав його бидлом - з чого, до речі і почалася ця катавасія. А знаєте, що дивно, на Коріна він не ображається - а це характеризує суб"єкта, як ту бабульку з маршрутки. :lol: Дорогой мой bes100na а вы то чего молчите - это же ваш любимый конек, провокация, - даже какой-то афоризм можете подобрать для такого случая. Ну давайте, не стесняйтесь. Я ж не прошу комплиментов - я просто хочу услышать тоже, что сказал этот субъект, только вашими словами - чтоб за вас не говорили, думали, решали, чтобы вы не возлагали надежду на другого, а могли сами, чтоб это ваше хохляцкое "моя хата скраю", как рабство, выходило из вас, ну хотя бы капельками пота, от усилий, когда вы будете писать ответ на мой вопрос. А вот этот второй пост я поставила не зря: знайте, за вас думают, вам предлагают, они хотя чтоб у нас было как в России. Это так просто, кагда вы такие безмолвные и глухие к чужим воплям. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2011 эксперимент, кстати, и продолжается...и главный его фактор - время. Оно и показало, что теория Гитлера оказалась слабой, причём очень быстро. Евреи, в этой ситуации оказались в более выигрышном положении. И (важно!) тёпленькие местечки заняты ими не только в России. Возникает вопрос, откуда столько ненависти к ним, как нации, со стороны таких, как мистер Г.? Может быть зависть элементарная? Стефани, а вы в Библии не находили ответов на этот вопрос - почему именно к евреям. Может Гитлер знал что-то больше, ведь он изучал эти старинные монускрипты, искал копье Лонгина, которым убили Христа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2011 Тогда оно умирает, в другом случае множится. Владимир вам чужой человек ( прохожий), зачем его воспитывать, укорять, наказывать (сатисфакция). Он таким останется, имеет право таким быть. Вам надо научится проходить мимо. Может совет не достойный, но РОЗУМНЫЙ. Вы самый лучший посетитель на нескольких форумах. Одно пятнышко, вы ронимы. Вот на это слабенькое место нажимают. Ви не розумієте ОСНОВНОГО, адже він там сказав за всіх, хто спілкувався на форумі, мав нахабство видати своє судження за істину в останній інстанції, наліпити на мене наліпку і пустити світом. До речі, на блогах УП в колишні часи, основні учасники дискусії робили таким ігнор, там не було модератора і там з такими хамами справлялися самі. Навіть свої могли осадити його , тому такого ніколи не було, всі старалися вести себе толерантно. Ну принаймні, зупинялися в певний момент, коли це заходило за рамки. А тут я бачу повне мовчання - і це мене дивує. Жирафочка закликає до революцій, а сама бігає за негідником і вимолює, щоб він від мене відстав, а навіть не бачить, він би радий, але вляпався, а тому борсається як муха в молоці і нічого розумного не може придумати. Мимо пройти можна, просто з дуру хотіла дати йому ще один шанс - помилилася - тепер повний ігнор і ніякого спілкування - але справа не в мені, зрозумійте, тут набагато глобальніше. Читайте Лещенка на головній УП - вам не страшно. А народ безмолвствує... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2011 Возникает вопрос, откуда столько ненависти к ним, как нации, со стороны таких, как мистер Г.? Может быть зависть элементарная? Смотрите, как он интересно их описывает: Евреи. Сначала они считают каждого своего противника дураком. Когда же они убеждаются, что это не так, они начинают сами прикидываться дураками. Если все это не помогает, они делают вид, что не понимают, в чем дело, или перескакивают совсем в другую область. Или они с жаром начинают настаивать на том, что само собою разумеется, и как только вы соглашаетесь с ними в этом, они немедленно применяют это совсем к другому вопросу. Как только вы их поймали на этом, они опять ускользают от сути спора и не желают даже слушать, о чем же в действительности идет речь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2011 Смотрите, как он интересно их описывает:Привет. Я потратила полтора часа с утра, чтобы ознакомиться с архивом твоей переписки с бывшими врагами. Сперва искреенне сочуствовала и сокрушалась, как же ты, бедняжка, успевала от них всех отбиваться? Не позавидуешь тебе, да уж.. И даже, не будучи еврейкой, ухитрялась как-то уходить от скользких тем и отвечать на вопросы..А еще Юльчика презираешь. Представь, ей каково, от такой стаи обороняться?А потом просто поняла, что как у всех, мне надо у тебя учиться. Мнооогому, ох многому. Пойду пока тренироваться во флейм менять шрифты. А то утром японский неугомонный робот позакрывал все мои воздушные поцелуйчики для тебя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 5 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2011 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2011 "Главное, наверное, чтобы в желании мира, все вокруг не поубивали друг друга. Уверен, если нет результата, значит не было правильных действий ". ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 5 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2011 Так вы ее таки любили ? А случайно, не припомните, Владимир, чья это была цитата ( крутится в голове..не могу вспомнить) : "Главное, наверное, чтобы в желании мира, все вокруг не поубивали друг друга. Уверен, если нет результата, значит не было правильных действий ". ? Знаете я знаю (прошу прошение за тавтологию, просто красиво звучит) Ориану не исправит она такая какая есть. Главное, что не при всех, но внутри себя она научилась признавать ошибки.Я не против ее "воевал" против ее грубости. И вижу что начинаю сильно цеплять саму Ориану. Я так же хочу, пусть за нее кто то вступиться, не собираюсь я ее топить. Не буду даже сопротивляться. Тоже перегибал палку. Ее больше не трону. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2011 Привет. Я потратила полтора часа с утра, чтобы ознакомиться с архивом твоей переписки с бывшими врагами. Все, давай на цьому з цим суб"єктом закінчимо - то безперспективна справа. Є такий бородатий анекдот... Йде два товариші і один з них постійно голосно вигукує слово "Сука". Інший запитує: нащо ти це робиш? А щоб подивитися скільки оглянеться. Так само сталося з "бидлом" - хто себе ним почув - той і обернувся. Фіг з ним - це його проблеми. Але потім вже було інше, один розписався за всіх і всі промовчали. Жужочко, всі ті розумні, що тут дискутують про світові війни, зачинщиків тих війн, про маніпуляції і реальність - всі вони на повірку виявилися ДУПАМИ. Це для мене шок. А висновок такий: нічого окрім розмов, якщо б прийшлося, вони не зроблять, вони імпотенти, не здатні на мітинг піти, вони ніколи б не стояли годинами за СВОБОДУ ні для себе, ні для своєї родини. Бо вони хохли, з рабською психологією "моя хата з краю". І тепер ти думаєш, що я можу з ними вести якусь дискусію знаючи ТАКЕ? Та ніколи. Тому я навіть почала розуміти Віктора: краще вже самому, ніж з імпотентом (пардон, це образно, щоб Віктор чого не подумав, бороньбоже) Ось такі пироги... Тут форум маленький...може тому, як ти думаєш? Хоча, надії мало. Читала сьогодні на блогах УП як свободівці обливають брудом усіх, окрім ПР - стало бридко... Вони ж не дурні, правда? А нащо це роблять? Знацця спеціально. Ти там дивись, націоналізм, націоналізмом, а Свободою і різним радикалізмом не захоплюйся - гіршого нема як фанатик. Ну добре, йду я, як каже ВіктОр, на свою гілку і буду розбиратися з владою. А всяке таке, мене вже не цікавить - все це для відволікання уваги - дурять нас світовими війнами, щоб ми про ціни на комунпослуги забули і що за пенсію ще зайвих п"ять років пахати треба, тобто, до смерті, бо коли на пенсії так мало живуть, то що буде, коли ще доведеться допрацьовувати ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2011 безперспективна справа. Согласна со всем на 100%. ---------------------- Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 5 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2011 Все, давай на цьому з цим суб"єктом закінчимо - то безперспективна справа. Є такий бородатий анекдот... Йде два товариші і один з них постійно голосно вигукує слово "Сука". Інший запитує: нащо ти це робиш? А щоб подивитися скільки оглянеться. Так само сталося з "бидлом" - хто себе ним почув - той і обернувся. Фіг з ним - це його проблеми. Ориана ну зачем ты так. Сама сколько раз "обернулась"? :rolleyes:(не могло же оно все быть правдой!) все молчу (откуда нам "импотентам" что то знать об истиной женской душе) кстати по статистике мужчины обладающие излишней галантностью в постели обычно не то не се они как бы за ранние создают условия, в которых женщина не может спросить: И ЭТО ВСЕ :angry: ????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2011 все молчу женщина не может спросить: И ЭТО ВСЕ :angry: ????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2011 Даже фантомас сбежал от ужаса. Нашей реальности.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 6 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 6 квітня, 2011 Стефани, а вы в Библии не находили ответов на этот вопрос - почему именно к евреям. Может Гитлер знал что-то больше, ведь он изучал эти старинные монускрипты, искал копье Лонгина, которым убили Христа.Реальность такова, моя дорогая Ориана, что знания Гитлера не имеют ничего общего с ответами из Библии. Обыкновенный геноцид. Мне не понятна ненависть к евреям кого бы то ни было. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 6 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 6 квітня, 2011 Реальность такова, моя дорогая Ориана, что знания Гитлера не имеют ничего общего с ответами из Библии. Обыкновенный геноцид. Мне не понятна ненависть к евреям кого бы то ни было. Ответьте, почему жребий пал на евреев? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 6 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 6 квітня, 2011 Смотрите, как он интересно их описывает: Евреи. Сначала они считают каждого своего противника дураком. Когда же они убеждаются, что это не так, они начинают сами прикидываться дураками. Если все это не помогает, они делают вид, что не понимают, в чем дело, или перескакивают совсем в другую область. Или они с жаром начинают настаивать на том, что само собою разумеется, и как только вы соглашаетесь с ними в этом, они немедленно применяют это совсем к другому вопросу. Как только вы их поймали на этом, они опять ускользают от сути спора и не желают даже слушать, о чем же в действительности идет речь. Если учесть, что измышления эти принадлежат больному психически человеку, то это может быть интересно только психиатру. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 6 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 6 квітня, 2011 Ответьте, почему жребий пал на евреев?Этот вопрос и именно в такой форме, уважаемый противник М., вам стоило бы задать самому виновнику событий, если бы у вас была такая возможность. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 6 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 6 квітня, 2011 Если учесть, что измышления эти принадлежат больному психически человеку, то это может быть интересно только психиатру. Человек имеет право, описывать, рисовать картину, так, как ему видется, хочется. И не надо всех художников отправлять к психиатру. Кроме того из вас такой психиатр, как из дерьма пуля. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 6 квітня, 2011 Реальность такова, моя дорогая Ориана, что знания Гитлера не имеют ничего общего с ответами из Библии. Обыкновенный геноцид. Мне не понятна ненависть к евреям кого бы то ни было. Дело в том, что евреев не любят независимэ от взглядов на них Гитлера. Вот даже скорбя возле Бабиного Яра, представляя этот ужас...мы оборачиваемся видим этих с пейсами их пренебрежительный взгляд на нас - и мы уже их не любим. Почему? Вот мне кажется все это от Нового Завета - ОНИ НЕ ПРИНЯЛИ КРЕСТА. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 6 квітня, 2011 Человек имеет право, описывать, рисовать картину, так, как ему видется, хочется. И не надо всех художников отправлять к психиатру. Кроме того из вас такой психиатр, как из дерьма пуля. Фі, пане ЗаУмчику, давайте до жінки без зворотів. Ок? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 6 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 6 квітня, 2011 Этот вопрос и именно в такой форме, уважаемый противник М., вам стоило бы задать самому виновнику событий, если бы у вас была такая возможность. :rolleyes: Это уважаемая Стефани, прямой уход от вопроса. У вас спрашивали ваше мнение. Кроме того в описании нету ненавести к евреям. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 6 квітня, 2011 Если учесть, что измышления эти принадлежат больному психически человеку, то это может быть интересно только психиатру. Ну это очень спорно, про психически больного. Кстати совершенно здоровых в психическом плане очень мало. У каждого СВОЙ конек, который для кого-то кажется психическим отклонением. Но вот, положа руку на сердце, разве он в этом описании не прав? Правда не знаю, достаточен ли у Вас опыт общения с евреями. На мой взгляд - очень даже правдоподобно, особенно, если не знать, кто автор этих слов ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 6 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 6 квітня, 2011 Человек имеет право, описывать, рисовать картину, так, как ему видется, хочется. И не надо всех художников отправлять к психиатру. Кроме того из вас такой психиатр, как из дерьма пуля. [/quote При ветик всем. Рыся ну вас в баню с вашими пьянками..Я физкультуру сегодня проспала! Бегал мой бедный полковник в одиночестве! Еще ничего не читала. Щас буду. ЗаУпромчик. Чтоб мы делали без твоего надежного плеча! Салют, комарадо! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 6 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 6 квітня, 2011 Дело в том, что евреев не любят независимэ от взглядов на них Гитлера. Вот даже скорбя возле Бабиного Яра, представляя этот ужас...мы оборачиваемся видим этих с пейсами их пренебрежительный взгляд на нас - и мы уже их не любим. Почему? Вот мне кажется все это от Нового Завета - ОНИ НЕ ПРИНЯЛИ КРЕСТА. Если б ты еще знала как у нас закладывали церкву в городе на днях (не католическую, ес-но!).. Наши носатые правители области и города - в первых рядах! С таким апломбом, с такими важнючими фэйсами , без пэйсов,жилобье недорезаное. Православные ворюги и уголовники. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 6 квітня, 2011 При ветик всем. Рыся ну вас в баню с вашими пьянками..Я физкультуру сегодня проспала! Бегал мой бедный полковник в одиночестве! Еще ничего не читала. Щас буду. ЗаУпромчик. Чтоб мы делали без твоего надежного плеча! Салют, комарадо! Привіт, привіт, малопитущим... Я ж каву пила з цукеркою. І не проспала. Дітей відправила вчасно, зараз вже сама йду... Так що читай, я потім ще вийду на звязок, як доберуся до компа )))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.