LION7728 Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 Уважаемые господа! Думаю многим будет интересно посмотреть видео на You Tube (см. http: //www. youtube.com/watch?v=Ca9azAs9A1Y) отчасти это объясняет интересующую многих тему. Кто же все таки заправляет всем и в чьих интересах происходят политические и финансовые кризисы в мире? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LION7728 Опубліковано 28 березня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 Да, для работы ссылки рекомендуется лишние пробелы убрать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 Уважаемые господа!Думаю многим будет интересно посмотреть видео на You Tube (см. http: //www. youtube.com/watch?v=Ca9azAs9A1Y) отчасти это объясняет интересующую многих тему. Кто же все таки заправляет всем и в чьих интересах происходят политические и финансовые кризисы в мире?Добрый вечер Lion. Американское шоу запрещено для показа в Америке,для своих людей у них существует цензура.Тем ни менее многие простые американцы которых изрядно потрепал кризис,не довольны действиями своей власти.Они устали от Буша от войны в Ираке и от всеобщей ненависти к себе,что даже выбрали черного лишь бы что то изменить.И вот снова война,молчать бессмысленно уже итак все сложили два плюс два.Осознание того,что пора все менять пробирается в массы и культивируется.Сами американцы боятся мести за свою алчность. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 Добрый вечер Lion. Американское шоу запрещено для показа в Америке,для своих людей у них существует цензура.Тем ни менее многие простые американцы которых изрядно потрепал кризис,не довольны действиями своей власти.Они устали от Буша от войны в Ираке и от всеобщей ненависти к себе,что даже выбрали черного лишь бы что то изменить.И вот снова война,молчать бессмысленно уже итак все сложили два плюс два.Осознание того,что пора все менять пробирается в массы и культивируется.Сами американцы боятся мести за свою алчность.Вы мудреете прямо на глазах. Невзирая на вчерашнее твердое желание уйти от наших пустых перебранок..Насчет чернокожего президента, совершенно согласна. Для меня так было дико решение этих продвинутых америкосов поставить над собой жидовскую обезьяну. Американцы ничего не боятся. Они обожрались своими гамбургерами и застыли как трехдневный холодец, о котором уже все забыли. И, к слову, я периодически общаюсь по скайпу с Америкой, знаю настроения как вы выражаетесь "простых американцев" и позволю настоятельно возразить вам, что они вполне всем довольны. Они уже отработанный материал. И пресловутая нация, о которой вы, впрочем, очевидно, не в курсе, тормозит и израсходовала свою изощренную подыхающую фантазию. Так что скоро Америка очистится, все пузатые подохнут.Э Т И снова разбегутся, крысолюди.. И все будет нормально. Меня волнует только моя страна. Никто более. Очень тяжело излагать свои мысли. В моей комнате дети отдирают меня от сказочного сундука и манят пить какао с торти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LION7728 Опубліковано 28 березня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 Добрый вечер Lion. Американское шоу запрещено для показа в Америке,для своих людей у них существует цензура.Тем ни менее многие простые американцы которых изрядно потрепал кризис,не довольны действиями своей власти.Они устали от Буша от войны в Ираке и от всеобщей ненависти к себе,что даже выбрали черного лишь бы что то изменить.И вот снова война,молчать бессмысленно уже итак все сложили два плюс два.Осознание того,что пора все менять пробирается в массы и культивируется.Сами американцы боятся мести за свою алчность.Да Света, я в курсе такого запрета. Подошел момент когда просветление народа невозможно уже удержать в рамках любой цензуры, выгодной кому-то и при развитии событий в таком русле, контроль над массами ослабевает. Наш форум, как и множество других соц. сетей являются хорошим инструментом для просветления масс. Также многих интересует вопрос будущего и здесь довольно часто я видел людей задающихся вопросом что-же делать? Есть такое понятие критической массы. Когда народ достигнет этого предела его уже не возможно будет контролировать, именно тогда начнет меняться реальность жизни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 Вы мудреете прямо на глазах. Невзирая на вчерашнее твердое желание уйти от наших пустых перебранок.. Насчет чернокожего президента, совершенно согласна. Для меня так было дико решение этих продвинутых америкосов поставить над собой жидовскую обезьяну. Американцы ничего не боятся. Они обожрались своими гамбургерами и застыли как трехдневный холодец, о котором уже все забыли. И, к слову, я периодически общаюсь по скайпу с Америкой, знаю настроения как вы выражаетесь "простых американцев" и позволю настоятельно возразить вам, что они вполне всем довольны. Они уже отработанный материал. И пресловутая нация, о которой вы, впрочем, очевидно, не в курсе, тормозит и израсходовала свою изощренную подыхающую фантазию. Так что скоро Америка очистится, все пузатые подохнут.Э Т И снова разбегутся, крысолюди.. И все будет нормально. Меня волнует только моя страна. Никто более. Очень тяжело излагать свои мысли. В моей комнате дети отдирают меня от сказочного сундука и манят пить какао с торти От перебранок я как раз и ушла,и открыта для обсуждения новых тем.Не могу с вами согласиться по поводу ваша цитата"Меня волнует только моя страна. Никто более."Нужно начинать смотреть шире на мир,меня волнует все что касается несправедливости,неуемного потребления ресурсов земли,загрязнение воды,(то что мы сейчас пьем это таблица Менделеева),и то что одни страны паразитируют на других не давая им развиваться потому что, они могут составить конкуренцию.Что касается американце, я думаю что там как и везде люди разные,есть и такие о которых вы пишите,но согласитесь есть и другие. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 Да Света, я в курсе такого запрета. Подошел момент когда просветление народа невозможно уже удержать в рамках любой цензуры, выгодной кому-то и при развитии событий в таком русле, контроль над массами ослабевает. Наш форум, как и множество других соц. сетей являются хорошим инструментом для просветления масс. Также многих интересует вопрос будущего и здесь довольно часто я видел людей задающихся вопросом что-же делать? Есть такое понятие критической массы. Когда народ достигнет этого предела его уже не возможно будет контролировать, именно тогда начнет меняться реальность жизни. Да Lion я согласна,жизнь всегда вела человечество,как мама малое дитя за ручку(создавая критические массы)но раз у нас есть разум есть и надежда что когда нибудь мы научимся сами управлять критическими массами и человечество станет самостоятельным. А пока нужно много работать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 Добрый вечер Lion. Американское шоу запрещено для показа в Америке,для своих людей у них существует цензура.Тем ни менее многие простые американцы которых изрядно потрепал кризис,не довольны действиями своей власти.Они устали от Буша от войны в Ираке и от всеобщей ненависти к себе,что даже выбрали черного лишь бы что то изменить.И вот снова война,молчать бессмысленно уже итак все сложили два плюс два.Осознание того,что пора все менять пробирается в массы и культивируется.Сами американцы боятся мести за свою алчность. Ви як завжди, Свєто, про все знаєте і що вони втомилися від війн (ніби вони воюють, воюють люди у формі, які отримують чималі гроші за це, та й у рукопашну вони не ходять, а бомбують) і що набридла світова ненависть до них (та їм пофіг, вони вважають себе найкращими і щоб похитнути десятками років вдовблену в їх деградовану ГМО голову, треба лоботомію робити) і чорним невдоволені (ніби не знали, що чорні ліниві від природи, а обрали його лише тому, що кількість кольорових в США катастрофічно росте і білі прези тепер будуть великою рідкістю, як колись чорні). А про помсту ви, Свєто загнули - вони впевнені, що в них найкомпетентніша поліція і до речі, це так і є, без жартів, а міри безпеки просто бепрецендентні, так що скоріше ми дочекаємося помсти за небажання їсти "ніжки Буша", ніж америкоси ще колись допустять теракт на манер вересневого Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 НЕ МОГУ ПРОЙТИ МИМО БЕЗОБРАЗИЯ!!! так и хочется принять участие. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 ніж америкоси ще колись допустять теракт на манер вересневого Секундочку..Розумниця.. Кто там чего допустил ? Не сами ли спроэцировали и реализовали 11 сентября ? Ты что, детский сад, вторая группа ? Ты ж така обизнанна, прекрасно знаешь, как в Росии теракты организованы были и для чего, так и для США две свечки поломались. Ты зачем втираешь необизнанным ? И вообще. Ты же не хочешь категорически рассматривать влияние жмз, так зачем огульно обычных пузатых америкосов обвинять ? Они-то при чем ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 От перебранок я как раз и ушла,и открыта для обсуждения новых тем.Не могу с вами согласиться по поводу ваша цитата"Меня волнует только моя страна. Никто более."Нужно начинать смотреть шире на мир,меня волнует все что касается несправедливости,неуемного потребления ресурсов земли,загрязнение воды,(то что мы сейчас пьем это таблица Менделеева),и то что одни страны паразитируют на других не давая им развиваться потому что, они могут составить конкуренцию.Что касается американце, я думаю что там как и везде люди разные,есть и такие о которых вы пишите,но согласитесь есть и другие. Саме ці проблеми, ну тіпа, брудна вода,несправедливість і невміле використання землі та інших природніх ресурсів в більшій мірі стосується України, а не Америки чи Англії - там якраз свою природу бережуть і не зріжуть дерево без погодження і відповідної документації. А розвиватися ніхто нікому не заважає, перешкодою є тупа ментальність, яка ще не зникла з наших голів - ви помітили, наскільки молодь, яка нічого не знає про СРСР, інша, ніж ми, а це ще не повноцінне висвободження, бо деякі батьки ще пудрять дітям мізки. Ось онуки...але ми вже того не побачимо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 Ви як завжди, Свєто, про все знаєте і що вони втомилися від війн (ніби вони воюють, воюють люди у формі, які отримують чималі гроші за це, та й у рукопашну вони не ходять, а бомбують) і що набридла світова ненависть до них (та їм пофіг, вони вважають себе найкращими і щоб похитнути десятками років вдовблену в їх деградовану ГМО голову, треба лоботомію робити) і чорним невдоволені (ніби не знали, що чорні ліниві від природи, а обрали його лише тому, що кількість кольорових в США катастрофічно росте і білі прези тепер будуть великою рідкістю, як колись чорні). А про помсту ви, Свєто загнули - вони впевнені, що в них найкомпетентніша поліція і до речі, це так і є, без жартів, а міри безпеки просто бепрецендентні, так що скоріше ми дочекаємося помсти за небажання їсти "ніжки Буша", ніж америкоси ще колись допустять теракт на манер вересневогоОриана зачем спорить вы обе правы, Америка большая там этих правд пруд пруди и все ПРАВДА.Конечно бояться! чем больше можешь потерять тем больше трусишся. И что писец им тоже правда ни одна империя очень долго не может жить в роскоши. Лично я если что... сильно плакать не буду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 Секундочку..Розумниця.. Кто там чего допустил ? Не сами ли спроэцировали и реализовали 11 сентября ? Ты что, детский сад, вторая группа ? Ты ж така обизнанна, прекрасно знаешь, как в Росии теракты организованы были и для чего, так и для США две свечки поломались. Ты зачем втираешь необизнанным ? И вообще. Ты же не хочешь категорически рассматривать влияние жмз, так зачем огульно обычных пузатых америкосов обвинять ? Они-то при чем ? Нє, в Росії вірю, що хотіли спровокувати війну. В США - навряд, надто це було страшно, можна було там поїзд під укіс, чи в метро смертника підірвати. Та й не цей теракт афішували як головну причину, а нібито були неспростовні докази, що Ірак розробляє атомну бомбу. Я не знаю, що таке ЖМЗ :mellow: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 Ориана зачем спорить вы обе правы, Америка большая там этих правд пруд пруди и все ПРАВДА. Конечно бояться! чем больше можешь потерять тем больше трусишся. И что писец им тоже правда ни одна империя очень долго не может жить в роскоши. Лично я если что... сильно плакать не буду. Я не люблю американців, їх способу життя. Мені хіба імпонують європейського виду індивіди, яким не байдужа була їх генетика і вони не дозволяли собі схрещуватися з кольоровими. Всі решта - потенційні другий сорт, тупі, жирні і дуже самовдоволені. Не варті моєї уваги. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 Саме ці проблеми, ну тіпа, брудна вода,несправедливість і невміле використання землі та інших природніх ресурсів в більшій мірі стосується України, а не Америки чи Англії - там якраз свою природу бережуть і не зріжуть дерево без погодження і відповідної документації. А розвиватися ніхто нікому не заважає, перешкодою є тупа ментальність, яка ще не зникла з наших голів - ви помітили, наскільки молодь, яка нічого не знає про СРСР, інша, ніж ми, а це ще не повноцінне висвободження, бо деякі батьки ще пудрять дітям мізки. Ось онуки...але ми вже того не побачимо.Ориана,что Европа рай,а мы так тупые я уже много раз слышала,и не разделяю вашего мнения. Я смотрю на вещи шире и в перспективе,вы видите то что есть,а я то что с этим можно сделать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 Нє, в Росії вірю, що хотіли спровокувати війну. В США - навряд, надто це було страшно, можна було там поїзд під укіс, чи в метро смертника підірвати. Та й не цей теракт афішували як головну причину, а нібито були неспростовні докази, що Ірак розробляє атомну бомбу. Я не знаю, що таке ЖМЗ :mellow: читай все сообщения Лиона "Мировое правительство" . ЖМЗ - идо масонский заговор с целью установления полного господства своей калечной расы над миром. Очень советую пролистать Орей Волод "Крысолюди". Наивно конечно. Но заставляет задуматься. Там не много А может уже и читала. Пойми, это особая нация. Недаром третью тысячу лет вы Иисусу лоб разбиваете. Это они, премудрые такую религию придумали несокрушимую. Это они научили людей гомосексуализму, извращениям, инцестам, всяким пакостям. Это они задумывают войны, чтобы их раса возобладала над всеми. Это только они могут позволить себе ростовщичество. Хотя использование слабости других ГРЕХ. Это они хитрые, коварные, лживые жадные животные. И никак у них не получается захапать территорий побольше, чтобы размножаться.. НЕНАВИЖУ все. тихо. спокойно. все. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 Я не люблю американців, їх способу життя. Мені хіба імпонують європейського виду індивіди, яким не байдужа була їх генетика і вони не дозволяли собі схрещуватися з кольоровими. Всі решта - потенційні другий сорт, тупі, жирні і дуже самовдоволені. Не варті моєї уваги.Ориана в жизни брат не может с сестрой, так как самой жизнью заложено скрещение с чем то другим, отличным от тебяТрагедию американцев я вижу в их простой человеческой природе "дают надо жрать" Тоже с кем они спят.... это так, У каждого свой фетиш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 читай все сообщения Лиона "Мировое правительство" . ЖМЗ - идо масонский заговор с целью установления полного господства своей калечной расы над миром. Очень советую пролистать Орей Волод "Крысолюди". Наивно конечно. Но заставляет задуматься. Там не много А может уже и читала. Пойми, это особая нация. Недаром третью тысячу лет вы Иисусу лоб разбиваете. Это они, премудрые такую религию придумали несокрушимую. Это они научили людей гомосексуализму, извращениям, инцестам, всяким пакостям. Это они задумывают войны, чтобы их раса возобладала над всеми. Это только они могут позволить себе ростовщичество. Хотя использование слабости других ГРЕХ. Это они хитрые, коварные, лживые жадные животные. И никак у них не получается захапать территорий побольше, чтобы размножаться.. НЕНАВИЖУ все. тихо. спокойно. все. меряй жизнь состраданием. не смотри на тех кому лучше, посмотри как страдают те кому хуже Каждый несет свой крест. Говорят во имя общего блага. Если вам так плохо, то представте какого замученным, убитым, покалеченным. Давайте все вместе! расскажем им как нам тут хренова живется. Нам на них наплевать? Кому тогда (пардон)всрались наши нюни. Способность полюбить что ТЫ ЕСТЬ - ДЕЛАЕТ тебя счастливым. Все остальное ТО что НЕСЧАСТНЫМ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 . Я смотрю на вещи шире и в перспективе,вы видите то что есть,а я то что с этим можно сделать. Тіпа, пророк? Я до такого рівня дзен ще не дійшла. Ого, заздрю :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 читай все сообщения Лиона "Мировое правительство" . ЖМЗ - идо масонский заговор с целью установления полного господства своей калечной расы над миром. Очень советую пролистать Орей Волод "Крысолюди". Наивно конечно. Но заставляет задуматься. Там не много А может уже и читала. Пойми, это особая нация. Недаром третью тысячу лет вы Иисусу лоб разбиваете. Это они, премудрые такую религию придумали несокрушимую. Это они научили людей гомосексуализму, извращениям, инцестам, всяким пакостям. Это они задумывают войны, чтобы их раса возобладала над всеми. Это только они могут позволить себе ростовщичество. Хотя использование слабости других ГРЕХ. Это они хитрые, коварные, лживые жадные животные. И никак у них не получается захапать территорий побольше, чтобы размножаться.. НЕНАВИЖУ все. тихо. спокойно. все. Люба моя Жужочко, але вони прокляті Богом. А оскільки ми попереджені (читай біблійні пророцтва) нас не здолають. Попереджений - знацця захищений. А в тому житті нам менше всього треба думати про такі речі, ми тут кожен за себе, зрозумій. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 Тіпа, пророк? Я до такого рівня дзен ще не дійшла. Ого, заздрю :oНу хотя бы раз честно. поздравляю! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 Ну хотя бы раз честно. поздравляю! Босяче, я завжди пишу лише правду. Зарубай собі це на своєму курносому носі і більше такого не пиши. А те, що Світлані - це був сарказм - ще мені провидиця знайшлася...Про гнилу Європу скільки був Союз торочили. Де тепер Союз, а Європа і досі там: живе і пахне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 Босяче, я завжди пишу лише правду. Зарубай собі це на своєму курносому носі і більше такого не пиши. А те, що Світлані - це був сарказм - ще мені провидиця знайшлася...Про гнилу Європу скільки був Союз торочили. Де тепер Союз, а Європа і досі там: живе і пахне. когда скачут... значит хорошо пробрало. Босяче, я завжди пишу лише правду. Повторяю для особо не далеких - МОЕ имя Владимир. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Гарбуз Опубліковано 28 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2011 Уважаемые господа!Думаю многим будет интересно посмотреть видео на You Tube (см. http: //www. youtube.com/watch?v=Ca9azAs9A1Y) отчасти это объясняет интересующую многих тему. Кто же все таки заправляет всем и в чьих интересах происходят политические и финансовые кризисы в мире?Интереснее (да и посвежее) будет, например, вот это:.http://www.youtube.com/watch?v=GEMBPW19PCg&feature=player_embedded Да и сюда любопытно заглянуть: .http://www.youtube.com/watch?v=o03SpjhcJzw&feature=related Всё это происходит, похоже, никак не спонтанно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 29 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 29 березня, 2011 Интереснее (да и посвежее) будет, например, вот это: .http://www.youtube.com/watch?v=GEMBPW19PCg&feature=player_embedded Да и сюда любопытно заглянуть: .http://www.youtube.com/watch?v=o03SpjhcJzw&feature=related Всё это происходит, похоже, никак не спонтанно. Да все понимают английский! очень интересно!с китайским ничего нету? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 29 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 29 березня, 2011 Босяче, я завжди пишу лише правду. Зарубай собі це на своєму курносому носі і більше такого не пиши. А те, що Світлані - це був сарказм - ще мені провидиця знайшлася...Про гнилу Європу скільки був Союз торочили. Де тепер Союз, а Європа і досі там: живе і пахне. а Європа і досі там: живе і пахне. То что для тебя пахне,для меня смертдить.(особенно тем,что происходит в Ливии). Знаешь что Ореана,будешь проходить мимо моих постов- проходи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 29 березня, 2011 То что для тебя пахне,для меня смертдить.(особенно тем,что происходит в Ливии). Знаешь что Ореана,будешь проходить мимо моих постов- проходи. Свєто, тут було одне хамло під псевдо Бєс, то він також постійно торочив, що йому щось смердить. А потім виявилося, що це він потихенько розкладався, Потім ми залишили його в спокої, і о диво, природа зробила свою санітарну справу: зліквідувала це лайно. Дивись, коли пишеш про сморід - пильнуй, а не від тебе цей запах. Не в образу, а просто по-дружньому попереджаю. Мало що там, під ноги не дивилася, невдалі парфюми вибрала, в крайньому випадку жлз воду перекрили. Ну а куди мені ходити і мимо кого проходити, ти мені вказувати не будеш. Як так дуже хочеш, то забирайся сама, так буде простіше, бо я вирішую що мені робити, а раз ти так посміла написати, то будь спокійна, я тепер на зло буду тебе зачіпати. Ну такий у мене паршивий характер. Знаю, але як той король з "Обыкновенного чуда" нічого зробити не можу. *http://www.youtube.com/watch?v=ltEwy-QdxJE&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 29 березня, 2011 когда скачут... значит хорошо пробрало. Босяче, я завжди пишу лише правду. Повторяю для особо не далеких - МОЕ имя Владимир. Так ти, любий мій, також козликом біля Коріна скакав - що прям в болюче чоловіче місце поцілив? Ото халепа. На фальцет, сподіваюся не перейшов? А мені пофіг, що "Владімір" в українській мові такого імені нема, а якщо вже на то пішло, то давай розберемося Це ім'я має слов'янське походження, складається із двох корінь: "влад" (володіти) і "мир", тобто ім'я може мати сенс - "володіючий світом", тобто ВОЛОДИМИР, чи ти сумніваєшся, що українці словяни? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LION7728 Опубліковано 29 березня, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 29 березня, 2011 Да Lion я согласна,жизнь всегда вела человечество,как мама малое дитя за ручку(создавая критические массы)но раз у нас есть разум есть и надежда что когда нибудь мы научимся сами управлять критическими массами и человечество станет самостоятельным. А пока нужно много работать.Более подробно все эти вещи я изложил в новой теме: "РЕАЛЬНОСТЬ" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 29 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 29 березня, 2011 Свєто, тут було одне хамло під псевдо Бєс, то він також постійно торочив, що йому щось смердить. А потім виявилося, що це він потихенько розкладався, Потім ми залишили його в спокої, і о диво, природа зробила свою санітарну справу: зліквідувала це лайно. Дивись, коли пишеш про сморід - пильнуй, а не від тебе цей запах. Не в образу, а просто по-дружньому попереджаю. Мало що там, під ноги не дивилася, невдалі парфюми вибрала, в крайньому випадку жлз воду перекрили. Ну а куди мені ходити і мимо кого проходити, ти мені вказувати не будеш. Як так дуже хочеш, то забирайся сама, так буде простіше, бо я вирішую що мені робити, а раз ти так посміла написати, то будь спокійна, я тепер на зло буду тебе зачіпати. Ну такий у мене паршивий характер. Знаю, але як той король з "Обыкновенного чуда" нічого зробити не можу. *http://www.youtube.com/watch?v=ltEwy-QdxJE&feature=related Ну наивное Дитя с чистым девственным мозгом. Тебе сказали ПРОХОДИ Нет опять в больном мозгу наковыряла "какашку" и давай ее миру показывать. Кому интересны кто из твоих знакомых смердел ЭТО ТВОЯ РЕАЛЬНОСТЬ В НЕЙ ВСЕ СМЕРДИТ. Прошу! просто умоляю! НЕ ГОВОРИ!!!!! Что бы не лепила0-кроме ДЕРЬМА ни чего не получается Пойми есть специальные службы САНЭПИДЕМСТАНЦИЯ называется Они занимаются Такими случаями МОГУТ ПОМОЧЬ. Вызови пусть в голове немного уберут И можно будет с людьми разговаривать. Поверь НАДЕЖДА ЕЩЕ ЕСТЬ!!!! я тоже ни чего не могу с собой сделать...Обыкновенное чудо мой любимый фильм! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.