Орiана Опубліковано 28 березня, 2011 Автор Опубліковано 28 березня, 2011 Хватит нам кретинов Один урод, Другой мумуколо, Третья - просто дура. Цирк уродов. Посмешище для мира а не страна Дик, інших нема, а якщо є, то хто їм після цих уродів повірить.
Гість vladimir Опубліковано 28 березня, 2011 Опубліковано 28 березня, 2011 Дик, інших нема, а якщо є, то хто їм після цих уродів повірить.Кто ищет не всегда находит Но кто не ищет не находит ни когда
GiRaFo.chka Опубліковано 28 березня, 2011 Опубліковано 28 березня, 2011 , Третья - просто дура. Цирк уродов. Посмешище для мира а не страна Вот-вот.. А меня еще моя половина, когда я пытаюсь что-то дельное сказать, называет : САМОДУРА . А потом тихо соглашается, что с женщиной лучше не спорить. Для здоровья полезнее. Вы, Мужчины, хоть что-то можете родить толковое? Или только рычать умеете? Не дура она. Дураки туда не долазят. Понятно ? А те, кому мы посмешище, - так есть классная поговорка,:" если над тобой смеются - значит ты приносишь людям радость."
Гість vladimir Опубліковано 28 березня, 2011 Опубліковано 28 березня, 2011 Вот-вот.. А меня еще моя половина, когда я пытаюсь что-то дельное сказать, называет : САМОДУРА . А потом тихо соглашается, что с женщиной лучше не спорить. Для здоровья полезнее. Вы, Мужчины, хоть что-то можете родить толковое? Или только рычать умеете? Не дура она. Дураки туда не долазят. Понятно ? А те, кому мы посмешище, - так есть классная поговорка,:" если над тобой смеются - значит ты приносишь людям радость." Я конечно очень огорчен что позволил сказать себе о вашей Рабыне ИзауреНо проснитесь это не телесериал где болеешь за героя потому что он мардашки умеет корчить Это наша с вами Жизнь где из за ДУРЫ мы платим пенсии Российским пенсионеркам Самой дорогой ценой за газ
LION7728 Опубліковано 28 березня, 2011 Опубліковано 28 березня, 2011 Уважаемые господа! Не замечаете? Мы роемся в грязном белье политиков, по сути ни чем не отличающимися друг от друга. суть от которой нас уводят постоянно остается не замеченной. Декларация законов вроде бы как написанная в интересах народа, легко может быть изменена парламентом после выборов, в угоду кланам за ними стоящим. Мы постоянно голосуем за одних и тех же людей партии, а в целом и это естественно, картина не меняется. Поскольку парламент на 80 процентов состоящий из долларовых миллионеров никогда не будет думать о народе. Но причина даже не в том - мы оплачиваем роскошь этих людей. Думаете через налоги? Не совсем так. Это разница в доходах. Сравните доходы: 10000-50000 в мес. и 1200, разница она идет не в казну, в общий котел, она оседает в карманах тех людей которые давно забыли что значит работать. Ну и добавьте ко всему игру с ценовой и налоговой политикой, вы получите государство с преобладающей частью населения ниже уровня бедности. И пока все люди этого не будут осознавать, ситуация будет неподвижной.
Гість vladimir Опубліковано 28 березня, 2011 Опубліковано 28 березня, 2011 Уважаемые господа! Не замечаете? Мы роемся в грязном белье политиков, по сути ни чем не отличающимися друг от друга. суть от которой нас уводят постоянно остается не замеченной. Декларация законов вроде бы как написанная в интересах народа, легко может быть изменена парламентом после выборов, в угоду кланам за ними стоящим. Мы постоянно голосуем за одних и тех же людей партии, а в целом и это естественно, картина не меняется. Поскольку парламент на 80 процентов состоящий из долларовых миллионеров никогда не будет думать о народе. Но причина даже не в том - мы оплачиваем роскошь этих людей. Думаете через налоги? Не совсем так. Это разница в доходах. Сравните доходы: 10000-50000 в мес. и 1200, разница она идет не в казну, в общий котел, она оседает в карманах тех людей которые давно забыли что значит работать. Ну и добавьте ко всему игру с ценовой и налоговой политикой, вы получите государство с преобладающей частью населения ниже уровня бедности. И пока все люди этого не будут осознавать, ситуация будет неподвижной. Демократия это когда даже тараканы могут создать свою партию и заявит о своих правах. Что же ты удивляешься что это сделали бандиты.Люди потеряли понимание ценностей Раньше был Бог и все было понятно. Сейчас и педофилы скоро защитят свои права. Одна крайность заменила другую Нужна середина И это точно не ДЕМОКРАТИЯ (ВСЕДОЗВОЛЕННОСТЬ)
Орiана Опубліковано 28 березня, 2011 Автор Опубліковано 28 березня, 2011 Кто ищет не всегда находит Но кто не ищет не находит ни когда Лідерів не шукають, вони з"являються самі.
Гість vladimir Опубліковано 28 березня, 2011 Опубліковано 28 березня, 2011 Лідерів не шукають, вони з"являються самі.Ориана ну что вы в самом деле. Я же имею ввиду что нужно КРИЧАТЬ чего мы хотим.А то вдруг лидер мимо пройдет и нас не заметит
Орiана Опубліковано 28 березня, 2011 Автор Опубліковано 28 березня, 2011 . И пока все люди этого не будут осознавать, ситуация будет неподвижной. Нє, нам для влади треба виписати китайців - ті як тільки що, відразу пулю в лоб. Поки ми самі не навчимося так робити - у нас нічого не зміниться. Ось як була пара друга політиків, яких називають рейтинговими - ми за них і тримаємося. Але ж інших не допускають - тоді давайте бойкот...Не ходити на вибори, голоувати проти всіх, я розумію, що відразу це не буде мати результату, але ж якось треба міняти колоду, та вже до непристойності брудна. Ось я до представників Сходу - є в ПР такий собі Мірошніченко, скажу вам при всій неповазі до людців, які належать тій партії, він у мене викликає симпатію - то давайте про нього писати, говорити, чи ви думаєте, що нас ніхто не читає і не цікавиться думкою в неті - ого - вони навіть звідси теми для ток шоу беруть, а виступаючі слово в слово повторюють те, що тут пише більшість. Ну я маю на увазі не цей миршавий форум, а більш впливові ресурси. Такі як УП, ДТ, Уніан.
Орiана Опубліковано 28 березня, 2011 Автор Опубліковано 28 березня, 2011 Ориана ну что вы в самом деле. Я же имею ввиду что нужно КРИЧАТЬ чего мы хотим.А то вдруг лидер мимо пройдет и нас не заметит Саме так, Вікторе, кричати: що ми хочемо моральних політиків, чистеньких, не вимазаних старою владою і порочних до останньої клітини свого організму. Що ми хочемо європейських законів. Що хочемо, щоб вони несли відповідальність за невиконання обіцяного - і не пхалися в такому випадку більше в політику.
Гість vladimir Опубліковано 28 березня, 2011 Опубліковано 28 березня, 2011 Саме так, Вікторе, кричати: що ми хочемо моральних політиків, чистеньких, не вимазаних старою владою і порочних до останньої клітини свого організму. Що ми хочемо європейських законів. Що хочемо, щоб вони несли відповідальність за невиконання обіцяного - і не пхалися в такому випадку більше в політику.Владимир мое имя.Я уже где то писал. Что пока мы желаем счастья своим предводителям - у них все хорошо Нужно начинать желать чего то для себя Как в Европе, Америке как в везде где люди ДУМАЮТ А НЕ СЛУШАЮТ
GiRaFo.chka Опубліковано 28 березня, 2011 Опубліковано 28 березня, 2011 Владимир мое имя. Я уже где то писал. Что пока мы желаем счастья своим предводителям - у них все хорошо Нужно начинать желать чего то для себя Как в Европе, Америке как в везде где люди ДУМАЮТ А НЕ СЛУШАЮТ Владимир,вашеимя, я простите еще ничего не читала, тем не мен .. а чего вы для себя желаете то ? Можно послушать? Буквально в трех словах..
Орiана Опубліковано 28 березня, 2011 Автор Опубліковано 28 березня, 2011 Владимир мое имя. Я уже где то писал. Что пока мы желаем счастья своим предводителям - у них все хорошо Нужно начинать желать чего то для себя Как в Европе, Америке как в везде где люди ДУМАЮТ А НЕ СЛУШАЮТ Так! З.І. Пардон за Віктора, Володимитре.
Гість vladimir Опубліковано 28 березня, 2011 Опубліковано 28 березня, 2011 Так! З.І. Пардон за Віктора, Володимитре. Ориана вы вновь заставляете меня вам делать замечание Владимир мое имя и не какое другое.Можете его не называть... это как угодно Просто не перекручиваете.
Орiана Опубліковано 29 березня, 2011 Автор Опубліковано 29 березня, 2011 Ориана вы вновь заставляете меня вам делать замечание Владимир мое имя и не какое другое. Можете его не называть... это как угодно Просто не перекручиваете. Я і написала ВОЛОДИМИР - які проблеми.
Орiана Опубліковано 29 березня, 2011 Автор Опубліковано 29 березня, 2011 Дивно...підійшла до мене вчора моя доця, а вона треба сказати в мене розумниця у фіз.мат. ліцеї вчиться, політикою не цікавиться, але новини слухає регулярно. Так ось приходить чудо до мене після перегляду новин і каже: Мамо, а дивіться, як вони з тим Кучмою правильно спланували. Адже справа висить і є такою, що без строку давності, бо там фігурує вбивство. А тепер при владі ніби свої, отже Кучму будуть судити, але виправдають, бо суди ж свої... Ну і не скажіть потім, що вустами дитини не глаголить істина...ну поганьбиться трохи Кучма, але ж спокійний, хеппі енд буде ж щасливий і він це добре знає... А що так і є, навіть Янек проговорився: досить на пілюлях жити, треба в цій справі поставити крапку. І тільки невинні діти зрозуміли, що король то голий...
За У проти М. Опубліковано 29 березня, 2011 Опубліковано 29 березня, 2011 Дивно...підійшла до мене вчора моя доця, а вона треба сказати в мене розумниця у фіз.мат. ліцеї вчиться, політикою не цікавиться, але новини слухає регулярно. Так ось приходить чудо до мене після перегляду новин і каже: Мамо, а дивіться, як вони з тим Кучмою правильно спланували. Адже справа висить і є такою, що без строку давності, бо там фігурує вбивство. А тепер при владі ніби свої, отже Кучму будуть судити, але виправдають, бо суди ж свої... Ну і не скажіть потім, що вустами дитини не глаголить істина...ну поганьбиться трохи Кучма, але ж спокійний, хеппі енд буде ж щасливий і він це добре знає... А що так і є, навіть Янек проговорився: досить на пілюлях жити, треба в цій справі поставити крапку. І тільки невинні діти зрозуміли, що король то голий... После отставки глава государства получает пожизненную материальную помощь в размере президентской зарплаты. Президентам положено иметь четырех водителей, двух горничных, официантов и повара, две машины, охрану, помощника.
GiRaFo.chka Опубліковано 29 березня, 2011 Опубліковано 29 березня, 2011 После отставки глава государства получает пожизненную материальную помощь в размере президентской зарплаты. Президентам положено иметь четырех водителей, двух горничных, официантов и повара, две машины, охрану, помощника.Триндец полный, конечно. Люди валяются, кто знает.. Я ж вчера писала: если б был закон о зарплате представителям слуг народа не то, что минимальной, а вообще символической..и никаких льгот, кроме бесплатного перемещения по территории, и без выделения на представительство - вот бы и посмотрели, кто б туда пошел..Не, ну конечно, можно коррупцию взрастить, ну так снова- таки,- Ленина надо изучать. Учет и контроль.
Орiана Опубліковано 29 березня, 2011 Автор Опубліковано 29 березня, 2011 После отставки глава государства получает пожизненную материальную помощь в размере президентской зарплаты. Президентам положено иметь четырех водителей, двух горничных, официантов и повара, две машины, охрану, помощника. Коли ти ходиш під ешафотом кожного дня - то всі ці привілеї не радують. Він же з кожним новим прокурором боїться, що відновлять справу і його будуть судити. Тільки тепер, коли свої при владі і суд його виправдає - він накінець зможе насолодитися всіма своїми привілеями. Не заздри йому, на його сумлінні не одна загублена душа - у нього щастя примарне,яке тільки зовні нам бідним здається, а насправді...думаєш чого в нього часті запої бувають...
Орiана Опубліковано 30 березня, 2011 Автор Опубліковано 30 березня, 2011 Постановление о возбуждении уголовного дела против Леонида Кучмы Повністю текст Постанови тут *http://blogs.pravda.com.ua/authors/nayem/4d92855cec0cd/ Перед прочтением несколько тезисов. 1. Этот блог не может считаться разглашением тайны следствия, поскольку все, что в нем указано в той или иной форме уже озвучивалось публично. В том числе и сотрудниками Генпрокуратуры, самим обвиняемым и свидетелями по делу. И уж тем более это никакая не тайна следствия, учитывая, в каком виде оно оказалось у журналистов. 2. В документе есть сразу несколько моментов, основанных на показаниях Алексея Пукача. Но по непонятным причинам в постановлении ни разу (!) не упоминается другой фигурант дела, о котором говорил господин Пукач – Владимир Литвин. 3. Все выделения по тексту – мои. Синим указаны фрагменты, из которых видно, что следствие полностью и без сомнений приняло пленки Николая Мельниченко как главную доказательную базу в уголовном деле против Леонида Кучмы. Красным - фрагменты постановления о самом преступлении. (М. Найем бл. УП)
Орiана Опубліковано 30 березня, 2011 Автор Опубліковано 30 березня, 2011 Як це було приблизно знали з плівок Мельниченка, але це вже офіційний документ, Постанова підписана заступником генерального прокурора Рінатом Кузьміним. Отже, як було, офіційна версія. ...... У тексті документу описано, чому слідчі кваліфікують дії Кучми саме таким чином. Отже, читаємо постанову... "...Кучма Л.Д, будучи президентом України, вчинив злочинні дії, наслідком яких стало грубе порушення законних прав Гонгадзе Г.Р. і Подольського О.І., а також убивство Гонгадзе Г.Р. У травні-вересні 2000 року Кучма Л.Д., маючи на меті припинити будь-яку критичну громадську і журналістську діяльність на свою адресу, порушуючи чинне законодавство України, вчинив перевищення влади і службових повноважень, що призвело до тяжких наслідків. Протягом виборчої кампанії 1999 року та першої половини 2000 Олексій Подольський і Георгій Гонгадзе активно займалися громадською діяльністю, публікували газети і листівки з критичними статтями на адресу Кучми Л.Д. і Кравченка Ю.Ф. Ознайомившись зі статтями і будучи обуреним змістом критичних публікацій Подольського О.І. та Гонгадзе Г.Р., а також їх громадської діяльності, Кучма Л.Д. прийняв рішення зупинити їх діяльність шляхом застосування до них фізичного насильства та інших незаконних методів впливу із залученням до цього працівників правоохоронних органів України. У травні-червні 2000 року в приміщенні адміністрації президента Кучма Л.Д., без наявних підстав для проведення оперативно-розшукової діяльності, дав Кравченку Ю.Ф. вказівку про здійснення негласних оперативно-розшукових заходів щодо Гонгадзе Г.Р. і Подольського О.І. із застосуванням протизаконного впливу на них з метою припинення їхньої журналістської та громадської діяльності. Кравченко Ю.Ф., усвідомлюючи злочинну вказівку Кучми Л.Д., погодився її виконати, і, перевищуючи владні та службові повноваження, через керівника апарату міністра внутрішніх справ Фере Е.В. дав наказ Пукачу О.П. здійснювати негласні оперативно-розшукові заходи щодо Подольського О.І., а також викрасти останнього, вивезти за місто, побити, вчинити підпал дверей квартири, щоб змусити Подольського О.І. відмовитися від журналістської діяльності. 12 червня про виконання доручення Кравченко Ю.Ф. особисто доповів Кучмі Л.Д. в приміщенні адміністрації президента. Кучма Л.Д. схвалив дії працівників міліції. Продовжуючи переслідувати громадських діячів, 3 і 10 липня Кучма Л.Д., перевищуючи владу і службові повноваження, дав Кравченку Ю.Ф. незаконну вказівку про насильне захоплення Гонгадзе Г.Р., вивезення за межі Києва та застосування до нього психологічного та фізичного впливу як з метою помсти за журналістську діяльність, так і з метою її припинення. Отримавши від Кучми Л.Д. незаконну вказівку, Кравченко Ю.Ф. в один з днів липня 2000 року передав її Пукачу О.П. Виконуючи незаконну вказівку Кравченка Ю.Ф., Пукач О.П. організував незаконне стеження за журналістом та його переслідування...". Далі в тексті постанови згадується епізод, як Георгій Гонгадзе написав відкритого листа генпрокурору Потебеньку, де повідомив, що за ним розпочали полювання. Таким чином Гонгадзе намагався убезпечитися - але це врятувало йому лише три місяці життя. "...11 вересня 2000 року в приміщенні адміністрації президента Кучма Л.Д. повідомив Кравченку Ю.Ф., що Гонгадзе Г.Р. продовжує займатися журналістською діяльністю, висловив незадоволення діями працівників МВС, які не виконали його (Кучми) вказівку. Виправдовуючись перед Кучмою Л.Д., Кравченко Ю.Ф. сказав, що причиною невиконання заходів впливу щодо Гонгадзе Г.Р. стало виявлення ним стеження з боку працівників МВС та направлення скарги до Генпрокуратури. Кравченко запевнив, що насильні дії щодо Гонгадзе Г.Р. будуть здійснені в стислі терміни. Враховуючи вказівку Кучми Л.Д., Кравченко Ю.Ф. в районі 13-14 вересня 2000 року в службовому кабінеті в МВС, діючи з особистої заінтересованості та кар'єрних спонукань, не бажаючи ускладнювати стосунки з Кучмою Л.Д., дав Пукачу О.П. злочинний наказ убити журналіста Гонгадзе Г.Р. з метою припинення в такий спосіб його журналістської діяльності. Вищенаведені факти підтверджуються заявами свідків Мельниченка М.І., Мороза О.О., обвинуваченого Пукача О.П., Поповича О.В., Костенка В.М., Протасова М.К., іншими свідченнями, вилученими копіями та оригіналами звукозаписів розмов у кабінеті Кучми Л.Д. щодо Гонгадзе Г.Р. і Подольського О.І., висновками судових експертиз та іншими матеріалами справи..." Фактор Деркача У четвер в рамках справи Гонгадзе має відбутися допит ще одного фігуранта записів Мельниченка - екс-глави Служби безпеки Леоніда Деркача. Схоже, Деркач з самого початку знав, що Гонгадзе був викрадений співробітниками міліцейської наружки. Зокрема, паралельно зі проведенням спецоперації Пукачем, за Гонгадзе начебто слідкувало СБУ. Леонід Деркач Інформація про це міститься в депутатському запиті колишнього голови слідчої комісії в справі Гонгадзе Григорія Омельченка до генпрокурора Олександра Медведька: "...29 червня 2000 за вказівкою Деркача була заведена справа оперативної перевірки щодо Гонгадзе "у зв'язку з можливою передачею ним представникам іноземних організацій або окремими іноземним громадянам інформації про Україну, що не підлягає розголошенню, яка стала йому відома під час здійснення журналістської діяльності". Омельченка повідомляє, що справі була присвоєна назва "Провокатор", і практично одразу ж, в липні 2000-го суд навіть дав СБУ офіційну санкцію на прослушку та зовнішнє спостереження за Гонгадзе. Щоправда, далі є суперечлива інформація. Омельченко пише, що 15 вересня, тобто за день до зникнення Гонгадзе, справу "Провокатор" було закрито. За іншою інформацією, начебто у вечір викрадення Гонгадзе за ним також слідкувала СБУ, яка втратила його слід після того, як Пукач разом з подільниками і захопленим журналістом залишили межі Києва. І, стверджують джерела, у свідченнях Генпрокуратурі Пукач повідомив, що після викрадення ним Гонгадзе до генерала у кабінет приходив помічник глави СБУ Деркача, який заявив, що їм відомо - Гонгадзе вивозила саме міліцейська наружка. За даними Омельченка, в 2005 році Служба безпеки підтвердила, що справа "Провокатор" справді відкривалася. Оскільки Гонгадзе не вчиняв злочинів, вона була визнана незаконною. Очевидно, що Деркач викликається до слідчого з метою підсилення доказової бази по справі Гонгадзе - зокрема, в частині підтвердження налаштованості Кучми проти Гонгадзе. Кримінальне переслідування Деркачеві не загрожує - навіть якщо буде визнано, що він з самого початку знав про плани розібратися з журналістом, то складно довести, що Деркача інформували про намір вбити Гонгадзе. Дії колишнього шефа СБУ можуть підпадати під статтю 187 чинного на той час Кримінального кодексу 1960 року - "недонесення про злочин". Однак, згідно з сьогоднішнім Кримінальним кодексом, ця стаття є декриміналізованою. Довести провину Деркача за актуальною й нині статтею "приховування злочину", що передбачає з його боку допомогу злочинцям, буде дуже складно. Леоніда Деркача було звільнено з посади глави СБУ в розпал касетного скандалу 10 лютого 2001 року, а на пенсію він пішов за часів президентства Ющенка. Зараз, при новій владі Деркач став позаштатним радником глави Служби зовнішньої розвідки Григорія Ілляшова. Цим його доля дуже відрізняється від того, що спіткало Юрія Кравченка, а зараз намагається наздогнати Леоніда Кучму. *http://www.pravda.com.ua/articles/2011/03/30/6066084/
FAGOT Опубліковано 30 березня, 2011 Опубліковано 30 березня, 2011 Да кто его посадит? Он же памятник!
Орiана Опубліковано 30 березня, 2011 Автор Опубліковано 30 березня, 2011 Да кто его посадит? Он же памятник! :D :lol: ... Но спускаемся мы с покорённых вершин, Что же делать, и Боги спускались на землю...
GiRaFo.chka Опубліковано 30 березня, 2011 Опубліковано 30 березня, 2011 Да кто его посадит? Он же памятник!А вы остряк ! Лучше скажите, бревно распилят ? А то пока одни щепки лепят.. А огонь не раздувается.
FAGOT Опубліковано 30 березня, 2011 Опубліковано 30 березня, 2011 Очень сомневаюсь, что Кучма дал приказ приказ убить Гонгадзе. В то время, я интересовался его произведениями, если б за такое убивали, в стране журналистов не осталось бы, Кучму тогда поливали все кому не лень. А история с Кольчугой ставит пленки Мельниченка под большие сомнения. Поэтому вся эта канитель больше похожа на какой то спектакль. Могу поставить деньги, что он скорее ляжет чем сядит.
FAGOT Опубліковано 30 березня, 2011 Опубліковано 30 березня, 2011 А вы остряк ! Лучше скажите, бревно распилят ? А то пока одни щепки лепят.. А огонь не раздувается.Бревно будет лежать, это не щепки, это труха осыпается, огня не будет, само сгниет.
Орiана Опубліковано 30 березня, 2011 Автор Опубліковано 30 березня, 2011 Очень сомневаюсь, что Кучма дал приказ приказ убить Гонгадзе. В то время, я интересовался его произведениями, если б за такое убивали, в стране журналистов не осталось бы, Кучму тогда поливали все кому не лень. А история с Кольчугой ставит пленки Мельниченка под большие сомнения. Поэтому вся эта канитель больше похожа на какой то спектакль. Могу поставить деньги, что он скорее ляжет чем сядит. Це тіпа Ющенка називали американським холуєм, а насправді ним є Янукович. Ото собака, як замаскувався. Треба шукати Моніку, десь має бути...
GiRaFo.chka Опубліковано 30 березня, 2011 Опубліковано 30 березня, 2011 Бревно будет лежать, это не щепки, это труха осыпается, огня не будет, само сгниет.Я всего лишь проверила, знаете ли вы кто есть бревно..И когда из него сделают большой костер.
За У проти М. Опубліковано 30 березня, 2011 Опубліковано 30 березня, 2011 После отставки глава государства получает пожизненную материальную помощь в размере президентской зарплаты. Президентам положено иметь четырех водителей, двух горничных, официантов и повара, две машины, охрану, помощника. Вы только вдумайтесь, официантов и не перечислили сколько охраны. Это все из бюджета. Ну не посадят и он по прежнему всем будет пользоватся. Я не хочу, чтобы посадили а привелеев, чтобы лишили хочу.
GiRaFo.chka Опубліковано 30 березня, 2011 Опубліковано 30 березня, 2011 Вы только вдумайтесь, официантов и не перечислили сколько охраны. Это все из бюджета. Ну не посадят и он по прежнему всем будет пользоватся. Я не хочу, чтобы посадили а привелеев, чтобы лишили хочу.Да ну его, этого плюгавого бывшего керивника страны. Вот скажи лучше, как ты думаешь - что с бревном станется ? Когда его уже с трона турнут ?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.