Перейти до змісту
Український політичний форум

Европа. Хочу обсудить

Гість vladimir

Рекомендовані повідомлення

Не треба кидатися такими словами, бо ви не знаєте людини, не знаєте, можливо, ця людина також перенесла якесь горе, біду. Говорилося про взагалі, а ви перейшли на особу. То яке ви маєте право когось повчати?

Не люблю, коли хтось висловлює свої припущення про іншу людину, бо коли ви говорите про когось - ви говорите про себе, намагаєтеся в першу чергу переконати себе. Мені подобається, коли кожен розповідає своє. і це не складно - просто треба запитатися, що тебе цікавить.

... потерял близких... а я виноват...

а тебе никогда не говорили, что незнание законов не освобождает от ответственности? ДАЖЕ БЫДЛЯЧАЯ ТУПОСТЬ.

Скажи - какое-такое быдло отдало в частные руки шахты? Не это ли из восточной Украины?

Ты знаешь, что сейчас этим. которые "потеряли..." и еще потеряют... сейчас некуда обратиться - к хозявам шахт? - шлют нах..., В государство? - так сами же зека выбрали - пошлют еще дальше - им остается только благодарить хозяев за компенсацию смерти родственника...

Может тебя не было еще в 5 году, когда Юлька предлагала национализировать украденные шахты и предприятия.... но если и был - выл и гавкал как шакал против... а теперь жалуешься? давишь на жалость, урод? А ответить за свой быдлизм слабо?... впрочем у тебя никто и спрашивать не станет - ответишь и ты и остальной скот.

:lol: :lol: :lol: Честно вы меня рассмешили!

Лучшая жена нелюдю это лицемерие (я достаточно образно выразился)

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 353
  • Створена
  • Остання відповідь

З чим можна впихнутися між двох астрологів?

Меня одну во всех грехах виня,

Все обсудив, и все обдумав трезво,

Желаешь ты, чтоб не было меня ?

..не бе с п о к о й с я , я у же и с ч е з л а...

не помню чье.., я пошла с Витей про религию беседовать. Если заинтересую, конечно. А то оне и послать могут - если без настроения..

Посилання на коментар

:lol: :lol: :lol: Честно вы меня рассмешили!

Лучшая жена нелюдю это лицемерие (я достаточно образно выразился)

Угу, і я вам співчуваю, але допомогти нічим не можу: жінку ви вибирали самостійно...

Посилання на коментар

Меня одну во всех грехах виня,

Все обсудив, и все обдумав трезво,

Желаешь ты, чтоб не было меня ?

..не бе с п о к о й с я , я у же и с ч е з л а...

не помню чье.., я пошла с Витей про религию беседовать. Если заинтересую, конечно. А то оне и послать могут - если без настроения..

Важко мені з тобою: на мою пропозицію не пристала, ображаєшся...жартів не розумієш - навіть не знаю як підійти.

І чого ти Свєткін хліб їси - це вона мені всі смертні гріхи світу приписувала - тепер ти будеш? Чи як? Розслабся...

Посилання на коментар

"В жизни такая сволота как ты - правы. Они могут влиять "сыловым вплывом". И только здесь они - говно, именно почему фэсэбэшня пупкинская терпит поражение на уа-нете (вспомни пяток пупкинских поздравительных телеграмм зэку в 2004... - ведь этот говенный педофил был уверен, что его фэсэбэшня сработала как нужно...)

Кстати, падофил - не случайное слово, у меня нет ничего случайного - может ты не в курсе. что пупкин любит маленьких детей... трахвть?"

Оріано,, ваш друг відверто мене розсмішив, я все більше схиляюсь до думки про "клініку"

Поясніть мені цей набір лайок-слів.

Посилання на коментар

Важко мені з тобою: на мою пропозицію не пристала, ображаєшся...жартів не розумієш - навіть не знаю як підійти.

І чого ти Свєткін хліб їси - це вона мені всі смертні гріхи світу приписувала - тепер ти будеш? Чи як? Розслабся...

Котуся, ты чего ? З я кого переляку образи ? Напротив, я сегодня в 8 осилила 1 км 300 !!! По-моему, всю дурь, какая была ночью в голове - выдуло. На меня иногда находит.. Комплекс Сталина, так сказать.. Не верю я ни в каких Свет,и тп, да бог с ними. Я сегодня добрая. Все, котенок, долго не сиди. Бай-бай!!!!!
Посилання на коментар

"В жизни такая сволота как ты - правы. Они могут влиять "сыловым вплывом". И только здесь они - говно, именно почему фэсэбэшня пупкинская терпит поражение на уа-нете (вспомни пяток пупкинских поздравительных телеграмм зэку в 2004... - ведь этот говенный педофил был уверен, что его фэсэбэшня сработала как нужно...)

Кстати, падофил - не случайное слово, у меня нет ничего случайного - может ты не в курсе. что пупкин любит маленьких детей... трахвть?"

Оріано,, ваш друг відверто мене розсмішив, я все більше схиляюсь до думки про "клініку"

У кого ты спрашиваешь Она все понимает далеко не дура.

Просто какая то не понятная для меня, "щенячья" верность не соответствующая здравому смыслу взрослой женщины.

Посилання на коментар

Можу приблизно пояснити. Він вас вважає за платного провокатора, якого засилають на українські форуми засирати нагальні питання всякою глобальною лобудою і мантрами про міфічний "руський мір" - він вас розпізнав по якихось мені невідмих прикметах. Він натякає, що в житті ви маєте вплив, бо такі як ви (пардон не ви особисто, а ті, кого він має на увазі) завжди можете підстерегти у підворотні і битою стукнути по голові. А нет - вільний від фізичної сили - тут потрібен розум, кмітливість і що головне, українці вже не ведуться на просто слова - їм потрібні факти, докази - тому вся та феесбешна провокація терпить невдачі і вже перестає приносити плоди, бо як відомо: Україна - не Росія.

Ну і ще тут згадується випадок, як пупкін цілував хлопчика в пупчик - що є дивним, як для людини здорової, тим більше президента.

Посилання на коментар

У кого ты спрашиваешь Она все понимает далеко не дура.

Просто какая то не понятная для меня, "щенячья" верность не соответствующая здравому смыслу взрослой женщины.

А ви схожий на сявку, якому віддавили хвоста :lol:

Посилання на коментар

Можу приблизно пояснити. Він вас вважає за платного провокатора, якого засилають на українські форуми засирати нагальні питання всякою глобальною лобудою і мантрами про міфічний "руський мір" - він вас розпізнав по якихось мені невідмих прикметах. Він натякає, що в житті ви маєте вплив, бо такі як ви (пардон не ви особисто, а ті, кого він має на увазі) завжди можете підстерегти у підворотні і битою стукнути по голові. А нет - вільний від фізичної сили - тут потрібен розум, кмітливість і що головне, українці вже не ведуться на просто слова - їм потрібні

Так, нездорова підозрілість. Засланим агентом ФСБ мене ще ніхто не називав. :lol: :lol:

Посилання на коментар

Так, нездорова підозрілість. Засланим агентом ФСБ мене ще ніхто не називав. :lol: :lol:

Ну не засланий, а такий, що повторює російську пропаганду, яка, як відомо, вся йде через ФСБ.

До речі, в Коріна є дуже цікаві і неординарні думки, з якими можна сперечатися, але які мають право на існування, як припущення - а ви відразу на нього наїхали.

Ну а на бидло нема чого ображатися - ви ж себе ним не вважаєте, а нашого двірника алкоголіка Васю, який плодить дітей, не має чим прогодувати, тому змушений їх віддавати в інтернат, захищати не треба - він справжнє БИДЛО - іншого слова я для нього не підберу і таких мільйони, не треба на них закривати очі. А ще ті, хто вибрав своїх фактично гнобителів, бо самі найбагатші в Європі, а людям платять мізер - вибрали у владу - це що по вашому нормально? Ось і судіть самі, вони нас мають за бидло - але ж ми привід даємо.

Посилання на коментар

А ви схожий на сявку, якому віддавили хвоста :lol:

А я то глупый еще слова как мог подбирал. Заменил собачью верность на щенячью. Даже думал дойдет, что не надо такое ДЕРЬМО защищать НЕ ДОШЛО

Ну что ж когда вас ВАШ выбор будет Быдлить Чумить и прочее будьте счастливы. Другого оно делать не умеет. А для Такой в самый раз

НАСЛАЖДАЙТЕСЬ БЫТЬ БЫДЛЯТИНОЙ

Посилання на коментар

с. А для Такой в самый раз

НАСЛАЖДАЙТЕСЬ БЫТЬ БЫДЛЯТИНОЙ

Ну що ви, мені вашого не треба, насолоджуйтеся самі, а я виберу собі щось на свій смак, не проти? ))))

Посилання на коментар

Ну не засланий, а такий, що повторює російську пропаганду, яка, як відомо, вся йде через ФСБ.

До речі, в Коріна є дуже цікаві і неординарні думки, з якими можна сперечатися, але які мають право на існування, як припущення - а ви відразу на нього наїхали.

Ну а на бидло нема чого ображатися - ви ж себе ним не вважаєте, а нашого двірника алкоголіка Васю, який плодить дітей, не має чим прогодувати, тому змушений їх віддавати в інтернат, захищати не треба - він справжнє БИДЛО - іншого слова я для нього не підберу і таких мільйони, не треба на них закривати очі. А ще ті, хто вибрав своїх фактично гнобителів, бо самі найбагатші в Європі, а людям платять мізер - вибрали у владу - це що по вашому нормально? Ось і судіть самі, вони нас мають за бидло - але ж ми привід даємо.

Кожна людина має право на висловлювання своїх думок, ніхто не заперечує проти того щоб висловлював свої думки і ваш друг Корін. Просто я не можу відповідати на питання пересипані по-більшому рахунку образливою лайкою.

До речі, якщо ви помітили я взагалі не наїжджав на Коріна. Мені здалося що ця людина всіх компрометувала на такі виказування які він висловлював по відношенню до інших.

По своїй суті я необразливий, тому не може звісно йти речі про моє злопам'ятство. Якщо мені не звертати увагу на його "бидло", то мабуть тоді взагалі не потрібно відповідати на його пости, що я і робив поки цей чоловік безпосередньо не затронув мене.

Щодо вибраних гнобителів то я особисто не підтримував жодної з двох ймовірних кандидатур. Ви самі можете зрозуміти що в даний час, при розрахованій системі прийому реєстрації кандидаті в президенти не у кожної нормальної людини з'являться 2,5 мільйони.

Посилання на коментар

Ну що ви, мені вашого не треба, насолоджуйтеся самі, а я виберу собі щось на свій смак, не проти? ))))

Уже выбрала. Хотя кто знает, может одумаешься еще.
Посилання на коментар

Уже выбрала. Хотя кто знает, может одумаешься еще.

Мені здається, я не звітувалася вам про вій вибір. Тому лишіть свої припущення при собі.

Посилання на коментар

Мені здається, я не звітувалася вам про вій вибір. Тому лишіть свої припущення при собі.

Я исхожу из того что вижу Очень надеюсь что ошибаюсь.

Не одной женщине не пожелал бы такое "счастье"

Посилання на коментар

Ориана, вас это не красит, через некую интеллигентность, пробивается ваша сущность и она какая-то не очень.

Ну ось, ще один, якому цікава моя сутність - ви теми обговорюйте, а не мене, а там, диви, і доведете, яка в мене сутність: та що треба чи зовсім нікчемна. Гаразд?

Посилання на коментар

Я исхожу из того что вижу Очень надеюсь что ошибаюсь.

Не одной женщине не пожелал бы такое "счастье"

А я щаслива і лусніть від заздрощів :lol:
Посилання на коментар

Кожна людина має право на висловлювання своїх думок, ніхто не заперечує проти того щоб висловлював свої думки і ваш друг Корін. Просто я не можу відповідати на питання пересипані по-більшому рахунку образливою лайкою.

До речі, якщо ви помітили я взагалі не наїжджав на Коріна. Мені здалося що ця людина всіх компрометувала на такі виказування які він висловлював по відношенню до інших.

По своїй суті я необразливий, тому не може звісно йти речі про моє злопам'ятство. Якщо мені не звертати увагу на його "бидло", то мабуть тоді взагалі не потрібно відповідати на його пости, що я і робив поки цей чоловік безпосередньо не затронув мене.

Щодо вибраних гнобителів то я особисто не підтримував жодної з двох ймовірних кандидатур. Ви самі можете зрозуміти що в даний час, при розрахованій системі прийому реєстрації кандидаті в президенти не у кожної нормальної людини з'являться 2,5 мільйони.

Давайте вже завтра і на якусь конкретну тему, бо це вже трохи набридло. Доброї Вам ночі, гарних снів. :rolleyes:

Посилання на коментар

переведи

Она хотела сказать что ты мразь не доделанная И здохнешь в своей блевотине не кому не нужный. Потому как на всех было наплевать и ВСЕ будут плевать на тебя.
Посилання на коментар

Она хотела сказать что ты мразь не доделанная И здохнешь в своей блевотине не кому не нужный. Потому как на всех было наплевать и ВСЕ будут плевать на тебя.

Фі, чого це ви зранку такий агресивний - опохмелитися не було чим? :rolleyes:

А жінка такого сказати не могла...

Є такий анектот з бородою.

Лежить п"яний. Підходить до нього москалиха: пнула ногою - живий, пішла далі. Підходить українка: постояла, похитала головою - ото горе для сім"ї і пішла по своїх справах. Підійшла француженка: мужчінка?! Оглянулася навколо- чий, нічийний, закинула на плечі і потягла додому.

Думаю не гірший варіант йому дістався. Пра?

Посилання на коментар

Честно говоря, корень заслужил, такой типа я не быдло.

Когда одно быдло отимел второе родился корень и первое слов твое было БЫДЛО!

А теперь может Европу обсудим?

Посилання на коментар

А теперь может Европу обсудим?

Я зі Свєтою ту Європу обсуждала і обсуждала на темі націоналізму, що мене від неї, від Європи, а не від Світлани, нудити почало. А що Вас цікавить?

Посилання на коментар

Фі, чого це ви зранку такий агресивний - опохмелитися не було чим? :rolleyes:

А жінка такого сказати не могла...

Є такий анектот з бородою.

Лежить п"яний. Підходить до нього москалиха: пнула ногою - живий, пішла далі. Підходить українка: постояла, похитала головою - ото горе для сім"ї і пішла по своїх справах. Підійшла француженка: мужчінка?! Оглянулася навколо- чий, нічийний, закинула на плечі і потягла додому.

Думаю не гірший варіант йому дістався. Пра?

Просто будучи человеком нормальным не всегда с первого раза оцениваешь всю глубину падения чье то души.

Между тем считаю своим долгом оповестить несчастного, об этой трагедии. Днем я на работе вот решил с утра.

Для благих дел нет времен суток

Посилання на коментар

Просто будучи человеком нормальным не всегда с первого раза оцениваешь всю глубину падения чье то души.

Между тем считаю своим долгом оповестить несчастного, об этой трагедии. Днем я на работе вот решил с утра.

Для благих дел нет времен суток

А Вы, Владимир, изыщите.. здесь дураков не держУт.. С кем бы еще поразмышлять, как не с равными?
Посилання на коментар

Господи. Снова моя вельмишановна появилась.. Вы же вроде, 78, пять раз сообщили о своем намерении уйти? Помните же : "УХОДЯ - УХОДИ " Что еще Вам осталось неясно ???

Скоро баба с сигаретой в зубах и с идиотскими никому не нужными образованиями озвереет.

А возможно, Вы тогда погорячились ? Мм ?

Из черновиков Толстого к пьесе "Живой труп" :

"..и , умирая, Федя говорит: "А может, я ошибся?? Ну да, что сделано, то сделано..Несите ..!!"

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...