Перейти до змісту
Український політичний форум

Европа. Хочу обсудить

Гість vladimir

Рекомендовані повідомлення

Друг признаюсь зашел тебя поддержать Тут некие мрази собрались кого то истреблять. Мне просто очень интересно как? Снова попросят Гитлера прийти спасти бендеру. (Как в Ливии)

Пусть телепают языком Здесь на восточной Украине ни кого пока истреблять не хотят Но если нас очень попросят МЫ эту мразь быстро на место поставим.

Можна поіменно, які мразі і хто кого хотів винищити . Так дивлюся, ваш лоск сходить і все більше проглядається оскал.

До речі, тут ніхто не ділив Україну ні на Західну, ні на Східну. Не розумію, чому в контексті гітлера не згадали сталіна - адже це ті два відморозки почали другу світову війну.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 353
  • Створена
  • Остання відповідь

Если ваш провокатор говорит что кого то истребит. И вы его поддерживаете я в вас разочарован.

Если у вас есть СВОЯ позиция мира Я с удовольствием с вами поговорю

Провокаторы НАШИМИ не бывают ! Разочаровываться во мне пока рано. А свою позицию я еще не выработала. Приглядываюсь... к вам также..
Посилання на коментар

Друг признаюсь зашел тебя поддержать Тут некие мрази собрались кого то истреблять. Мне просто очень интересно как? Снова попросят Гитлера прийти спасти бендеру. (Как в Ливии)

Пусть телепают языком Здесь на восточной Украине ни кого пока истреблять не хотят Но если нас очень попросят МЫ эту мразь быстро на место поставим.

Спасибо Владимир.

Но давайте не забывать что мы один народ, Восток и Запад - Украина.

Попрошу вас быть сдержанным, даже если иногда это бывает трудно.

Прислушаемся в этом плане к Ориане и таких как Корин будем просто игнорировать.

Посилання на коментар

Спасибо Владимир.

Но давайте не забывать что мы один народ,

и таких как Корин будем просто игнорировать.

Корин многолик и вездесущ. Вам никогда не победить великого мессира. Он все видит и все знает. И гнев его будет ужасен.

Посилання на коментар

Провокаторы НАШИМИ не бывают ! Разочаровываться во мне пока рано. А свою позицию я еще не выработала. Приглядываюсь... к вам также..

Есть Шутка:

Все пчелки трудолюбиво несли мед в свой улей

и только одна самая маленькая и противная ...капельку дегтя. :rolleyes:

Я считаю нужно уже принять Союза НЕТ. бороться с коммунистами не надо (да и померло большинство)

Теперь мы независимое Государство и нам нужно идти вперед, думать, рассуждать, развиваться. Отпустив наконец прошлое в прошлое

Одного этого понимания будет на столько много, что мы и наши насущные проблемы начнем решать быстрее

Посилання на коментар

Корин многолик и вездесущ. Вам никогда не победить великого мессира. Он все видит и все знает. И гнев его будет ужасен.

Ну этот герой женщин пугать умеет Я кстати тоже. просто Я не оно

Посилання на коментар

Спасибо Владимир.

Но давайте не забывать что мы один народ, Восток и Запад - Украина.

Попрошу вас быть сдержанным, даже если иногда это бывает трудно.

Прислушаемся в этом плане к Ориане и таких как Корин будем просто игнорировать.

Политкорректность это хорошо. Но если ты болезнь игнорируеш она от этого не уходит ПОДУМАЙ.

Посилання на коментар

GiRaFo.chka вы сказок на ночь перечитались

Посилання на коментар

женщин пугать умеет Я кстати тоже.

И чем же, позвольте осведомиться ? Своими глубокомысленными рассуждениями со Светой78 ? (которая кстати заблудилась где-то на пути к почте), и не хочет принимать активное участие в обсуждении европейских ценностей.

И помнится, вы с ней уходить дружно решили отсюда к более тонким ценителям острых политических баталий?

Посилання на коментар

GiRaFo.chka вы сказок на ночь перечитались

Увы.. Мой сундук со сказками вчера украли. Приходится окунаться в жестокую реальность.
Посилання на коментар

Можна поіменно, які мразі і хто кого хотів винищити . Так дивлюся, ваш лоск сходить і все більше проглядається оскал.

До речі, тут ніхто не ділив Україну ні на Західну, ні на Східну. Не розумію, чому в контексті гітлера не згадали сталіна - адже це ті два відморозки почали другу світову війну.

- Только после выздыхания быдлоты... или ее уничтожения в пртинудительном порядке...

Это я сказал Святая ты наша.

Или реально всех глупее себя считаешь Так вот тебе Откровение будешь делать из себя тупую. такой и останешся

Посилання на коментар

Политкорректность это хорошо. Но если ты болезнь игнорируеш она от этого не уходит ПОДУМАЙ.

В данном случае, это скорее проблема корина.

Еинственно что из данной ситуации мы можем извлечь для себя урок, это иметь более крепкую выдержку и научиться игнорировать чела даже если он очень настырный.

Посилання на коментар

Приблизно те, що я відповів Корину.

Взагалі я приймаю всих людей, та не відношу їх до якогось сорту. Звичайно, бувають випадки коли такі люди стають занадто настирливими, а оскільки, здебільшого, вони не розуміють слів приходиться використовувати інші засоби. І можете повірити мені Оріано, як рукою зніма.

Можливо ви мене не зрозумієте, оскільки ви жінка, та у вас має бути інша реакція в таких випадках.

А я ось ділю людей,але не відразу, не на другий день. А процитована персона є бидло - опущене до такої міри, що на нього вже не діють ніякі методи. В неті крім слів інших методів нема - це не життя, а в житті вони здебільшого маскуються, але ж душонка негідника є, вона проявляється в певний момент, наприклад в кабінці для голосування. Тому і маємо таку країну, коли президент має всіх за бидло - вас це не ображає, а коли проста людина відкриває вам на це очі - ви назвали його негідником. Повторюся - не тих називаєте негідниками, не на тих нападаєте, не тих соромите.

Посилання на коментар

Есть Шутка:

Все пчелки трудолюбиво несли мед в свой улей

и только одна самая маленькая и противная ...капельку дегтя. :rolleyes:

Вам , по-моему,вчера Ориана доступно объяснила, что этот форум не лавочка у подъезда и не кабинет психотерапевта. А от себя добавлю - отнюдь и не бочка с медом. Деготь не помешает.

Если есть конструктив - милости просим.

Посилання на коментар

И чем же, позвольте осведомиться ? Своими глубокомысленными рассуждениями со Светой78 ? (которая кстати заблудилась где-то на пути к почте), и не хочет принимать активное участие в обсуждении европейских ценностей.

И помнится, вы с ней уходить дружно решили отсюда к более тонким ценителям острых политических баталий?

Не знаю как она я конечно Уйду просто зашел Друга поддержать

Неужели вы себе уже сами не надоели? Одно и тоже в ступе толчете комуннисты, москали, фсбешники

Вы бы еще охоту на ведьм объявили. СРЕДНЕВЕКОВЬЕ

Посилання на коментар

Неужели вы себе уже сами не надоели? Одно и тоже в ступе толчете комуннисты, москали, фсбешники

Послушайте, Владимир ! Мы себе не надоели. Нам так нравится. Мы так привыкли. У нас такой способ выяснения истины. ЧТО ЗДЕСЬ неясного?

ПОВТОРЯЮ : у ВАС есть конструктивные мысли? Есть что сказать или переубедить ? со всей душой! Нет ?- вон бог..

Посилання на коментар

Вам , по-моему,вчера Ориана доступно объяснила, что этот форум не лавочка у подъезда и не кабинет психотерапевта. А от себя добавлю - отнюдь и не бочка с медом. Деготь не помешает.

Если есть конструктив - милости просим.

Конструктива очень много мало возможности его воспринимать.Прежде всего нужно расширять горизонты.

А если у вас быдлами друг друга называть это норма. Какая Европа? кто вас с такой культурой туда пустит.

Посилання на коментар

Послушайте, Владимир ! Мы себе не надоели. Нам так нравится. Мы так привыкли. У нас такой способ выяснения истины. ЧТО ЗДЕСЬ неясного?

ПОВТОРЯЮ : у ВАС есть конструктивные мысли? Есть что сказать или переубедить ? со всей душой! Нет ?- вон бог..

Человек сначала учиться говорить а уже потом говорит.Так что Учитесь
Посилання на коментар

- Только после выздыхания быдлоты... или ее уничтожения в пртинудительном порядке...

Это я сказал Святая ты наша.

Или реально всех глупее себя считаешь Так вот тебе Откровение будешь делать из себя тупую. такой и останешся

Якщо нема розуміння позиції - найкращий варіант назвати жінку тупою, потім по порядку йде клімакс, критичні дні і невдоволення - це вам наводка, якщо ви новачок в неті. Що стосується "виздихає" і "винищення" - ну то влада вже приступила до цього плану. Комунальні послуги, інфляція, можливість забрати майно за комунальні борги, іноземний алкоголь без мита, продаж наркотичних ліків без рецептів, екологія, туберкульоз, СНІД - що ще я забула?

Відтворення нема, бо квартира - небачена розкіш для молодої сім"ї.

А на майбутнє - прошу без хамства, це я не перехід на "ти" мала на увазі, а тон постінгу.

Посилання на коментар

А я ось ділю людей,але не відразу, не на другий день. А процитована персона є бидло - опущене до такої міри, що на нього вже не діють ніякі методи. В неті крім слів інших методів нема - це не життя, а в житті вони здебільшого маскуються, але ж душонка негідника є, вона проявляється в певний момент, наприклад в кабінці для голосування. Тому і маємо таку країну, коли президент має всіх за бидло - вас це не ображає, а коли проста людина відкриває вам на це очі - ви назвали його негідником. Повторюся - не тих називаєте негідниками, не на тих нападаєте, не тих соромите.

Оріано чомусь ви мене не розумієте.

Президент можливо і має всих за бидло, але відверто цього не каже з екранів телевізорів. Мабуть тому, що є якийсь етикет спілкування.

Проти позиції Коріна щодо стану в країні я нічого не маю проти, та так виходить що модератор даного форуму допускає образи між опонентами. Прикро те що ви Оріано вважаєте, такі взаємні образи нормою.

Раніше, в історії, відсікали голови при вирішенні спірних питань, та до цього часу людина стала цивілізованішою в порівнянні з середньовіччям.

А щодо маскування то це також питання багатозначне, можливо Корін в житті інша людина, замаскована як ви кажете, а тут відкриває свою сутність людинонелюба.

Посилання на коментар

Человек сначала учиться говорить а уже потом говорит.Так что Учитесь

[/quote

Устами младенца...

Эх, Владимир, мне б молчать научиться !

Посилання на коментар

Якщо нема розуміння позиції - найкращий варіант назвати жінку тупою, потім по порядку йде клімакс, критичні дні і невдоволення - це вам наводка, якщо ви новачок в неті. Що стосується "виздихає" і "винищення" - ну то влада вже приступила до цього плану. Комунальні послуги, інфляція, можливість забрати майно за комунальні борги, іноземний алкоголь без мита, продаж наркотичних ліків без рецептів, екологія, туберкульоз, СНІД - що ще я забула?

Відтворення нема, бо квартира - небачена розкіш для молодої сім"ї.

А на майбутнє - прошу без хамства, це я не перехід на "ти" мала на увазі, а тон постінгу.

:rolleyes:

Я расскажу вам анекдот

Муж с командировки Жена в постели с тремя неграми Муж только рот открывать...

Жена: ну вот Опять начнутся упреки нелепые подозрения...

Не находите очень похожим.

Посилання на коментар

Взагалі то тут є теми на злобу дня. Це вас, новенькі ви наші, на світову гегемонію потягнуло, світові порядки та ілюмінатів. А москалі чомусь бандеру і націоналізм найбільше полюбляють. Але те, що пропоную я не для середніх умів - тут треба мислити а не копіпастити вже готові, розіслані по різних форумах, тексти.

Посилання на коментар

Взагалі то тут є теми на злобу дня. Це вас, новенькі ви наші, на світову гегемонію потягнуло, світові порядки та ілюмінатів. А москалі чомусь бандеру і націоналізм найбільше полюбляють. Але те, що пропоную я не для середніх умів - тут треба мислити а не копіпастити вже готові, розіслані по різних форумах, тексти.

Ладно не обижайтесь лучше героя своего научите разговаривать И не придется так потеть. :rolleyes:
Посилання на коментар

Устами младенца...

Эх, Владимир, мне б молчать научиться !

Я мужчина а не девочка хамство других сносит. А вот что молчите не правильно В интернете нужно общаться Но культурно!!!

Хамства в жизни хватает, что же и здесь как...

Посилання на коментар

Оріано чомусь ви мене не розумієте.

Президент можливо і має всих за бидло, але відверто цього не каже з екранів телевізорів. Мабуть тому, що є якийсь етикет спілкування.

Проти позиції Коріна щодо стану в країні я нічого не маю проти, та так виходить що модератор даного форуму допускає образи між опонентами. Прикро те що ви Оріано вважаєте, такі взаємні образи нормою.

Раніше, в історії, відсікали голови при вирішенні спірних питань, та до цього часу людина стала цивілізованішою в порівнянні з середньовіччям.

А щодо маскування то це також питання багатозначне, можливо Корін в житті інша людина, замаскована як ви кажете, а тут відкриває свою сутність людинонелюба.

Вам треба щоб зовні все було пристойно, а що всередині - байдуже. Я так не вмію і більшість так вже не хоче, тому слово "бидло" почало звучати не тільки від некультурних юзерів, а й від відомих журналістів, болгерів. Раджу вам не лякатися цього слова, а боятися того, що вас мають за бидло, а ми не проти - бо ж відкрито про це ніхто не говорить.

Посилання на коментар

Ладно не обижайтесь лучше героя своего научите разговаривать И не придется так потеть. :rolleyes:

Владимир не стоит уходить, жизнь она не гладкошёрстная, везде не будет сладко.

А здесь бывает интересно, по ка не подкидывают ложку дегтя и мы не отвлекаемся на совершенно ненужные вещи.

Аналогия - как происходит во многих странах, провокация и один народ уже не находя консенсуса начинает воевать, по сути сам с собой.

Посилання на коментар

Я не вчу дорослих людей розуму, тим більше, розумію його розпач.

Посилання на коментар

Владимир не стоит уходить, жизнь она не гладкошёрстная, везде не будет сладко.

А здесь бывает интересно, по ка не подкидывают ложку дегтя и мы не отвлекаемся на совершенно ненужные вещи.

Аналогия - как происходит во многих странах, провокация и один народ уже не находя консенсуса начинает воевать, по сути сам с собой.

Это интернет! Конечно буду заглядывать

Ты пойми я не боюсь трудностей, просто не хочу тратить свое время в пустую. Весна идет может принесет Новые веяния.

Посилання на коментар

Вам треба щоб зовні все було пристойно, а що всередині - байдуже. Я так не вмію і більшість так вже не хоче, тому слово "бидло" почало звучати не тільки від некультурних юзерів, а й від відомих журналістів, болгерів. Раджу вам не лякатися цього слова, а боятися того, що вас мають за бидло, а ми не проти - бо ж відкрито про це ніхто не говорить.

Справа не в слові бидло...

"..шо, сученыш, н нравится, когда крыть нечем? иди лобзай своего зэка, быдлота тыпая.", а в його відношенні до окремої особистості. А те що буде це слово "бидло" чи "сученышь" сенсу не міняє.

А щодо того що ви кажете що мене влаштовує зовнішня картинка, то скажу вам якби це було так, я взагалі не був би на цьому форумі.

Я не маю нічого проти ваших симпатій до Коріна але мені чомусь знову здається що ви закриті для розуміння моєї точки зору. Оскільки я вам говорю про одне, ви мені знову про інше.

Ви можете не приймати мою точку зору, але зрозуміти.

Наприклад в цьому випадку, в спілкуванні з вами, я намагаюсь зрозуміти вашу точку зору і яка б вона не була я її поважаю і в мене не виникає бажання називати вас "бидлотою"

P.S. Вибачте якщо щось не так.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...