За У проти М. Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Света не одна страна в мире не может похвастаться чистой совестью. Все страны в той или иной мере покушаются на чужое. Россия:Афганистан,Чечня,Грузия. Америка :Югославия,Ирак и т.к.д. Не нужно делить мир на хороших и плохих ВСЕ ПЛОХИЕ! Нужно искать тот маневр который наиболее сейчас выгоден Украине. Я не берусь ни чего утверждать, Делаю свои предположения. Ведь ни кто не хочет думать о мире в целом и своем месте в нем. Но сколько потом возмущений! сколько виноватых. Никто не обязан решать твою судьбу! И если ты ее не решаешь ее кто то решает за тебя Век лентяев. Любви к власти не должно быть вообще, это не естественно и характерно лиш для мазохистов, может быть только относительное терпение, в определенных рамках. Власть основана на насилии, а насилие любить может только извращенец .Да, ваще я уже давно говорю, что для диктаторов настали паршивые времена...)))))) В Ливии часть народа всеже против Каддафи, хотя как и везде. С тем же успехом можно бомбить нас, на том основании что Янук не пользуется доверием части народа. И думаю, 50% украинцев будут не против военной помощи НАТО против региАНАЛОВ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Любви к власти не должно быть вообще, это не естественно и характерно лиш для мазохистов, может быть только относительное терпение, в определенных рамках. Власть основана на насилии, а насилие любить может только извращенец .Да, ваще я уже давно говорю, что для диктаторов настали паршивые времена...)))))) В Ливии часть народа всеже против Каддафи, хотя как и везде. С тем же успехом можно бомбить нас, на том основании что Янук не пользуется доверием части народа. И думаю, 50% украинцев будут не против военной помощи НАТО против региАНАЛОВ. Правда для начала Янек должен побомбить собственный народ, дальше по сценарию. Для ДИКТАТОРОВ НАСТАЛИ ПАРШИВЫЕ ВРЕМЕНА. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Уебык, я тебе так скажу, совсем деградировал ты основательно! Быдло, именно то слово в которое ты превратился! Заткнись СУЧЁНЫШ! а кто тебе разрешал сюда ходить вооще? это же наш форум, какого здесь делает рф-ская сявота?... неужели даже ты сцыш на пупкинских форумах выеживаться?... от довели кацапье - валом сюда прут, чтобы хоть как выпндриться... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Вот Ориана подумай (неделю если тебе надо) и ответь сама себе: кто же все таки БЫДЛО? Твой "любчик" который оскверняет все к чему прикасается- Это твой национализм? И ты ПРИВЫКЛА к чему? К оскорблениям, злобе,ненависти. Где твоя ЛЮБОВЬ? Я поняла ЭТО Я НАЦИОНАЛИСТКА. потому что люблю свою страну а вы предатели и иуды ни кого кроме себя не любите. И страну свою не любите потому что я и Владимир и остальные тоже ВАША СТРАНА! А вы нас оскорбляете. Более не желаю обучать и терпеть это невежество. Важко з людьми без гумору, фантазії і вміння вести дискусію з фактами, прикладами, а не лише тупими мантрами з передовиць партєйних газет. Свєточко, ви хоч дізналися від мене про життя в Європі, те, що я сама бачила, що мені розповідають родичі, знайомі - ви маєте знати, що в нас на Західній Україні людей, які побували ТАМ дуже багато. Розповідають різне про своє життя, але ніколи погано про життя місцевих. А про що я дізналася від вас? Що Росія- країна переможців і що ми повинні варитися у власному соці, поки не пропадемо з мапи світу? Ну а тепер про бидло - так, воно в нас існує - це раб, який не уявляє життя без господаря, на нього всі надії і сподівання. Бидло тепер править бал. Мене це слово не ображає, бо я себе до таких не відношу, чому вас це так зачепило - мені лишається тільки здогадуватися. До націоналізму це не має жодного відношення - бо це почуття сугубо індивідуальні і мені навіть дивно, що ви в цій суперечці згадали націоналізм. А як називається ось це що ви написали: Володмимиир і я, а ви...- як не ділення. Ая-яй, у вас СВєто ділення в крові, ви себе виокремили, а звинуватили інших. Між іншим, я ні на кого не тримаю тут зла, нікого не ображала - ви не знайдете жодного слова образи, але ВИ МЕНЕ БАЧИТЕ ТАКОЮ ЯКОЮ ХОЧЕТЕ БАЧИТИ - тому я вам не порадниця і допомогти не маю змоги. Зла не тримаю, не ображаюся - взагалі, в неті прийнято ображатися в дуже особливих випадках, до людини, яка тобі чимось близька і рідна. Я для вас до цієї категорії не відношуся - тому ви про себе сказала сама - мені більше добавити нема що. Пока. Нехай щастить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Вот Ориана подумай (неделю если тебе надо) и ответь сама себе: кто же все таки БЫДЛО? Твой "любчик" который оскверняет все к чему прикасается- Это твой национализм? И ты ПРИВЫКЛА к чему? К оскорблениям, злобе,ненависти. Где твоя ЛЮБОВЬ? Я поняла ЭТО Я НАЦИОНАЛИСТКА. потому что люблю свою страну а вы предатели и иуды ни кого кроме себя не любите. И страну свою не любите потому что я и Владимир и остальные тоже ВАША СТРАНА! А вы нас оскорбляете. Более не желаю обучать и терпеть это невежество. Ты любишь эту страну, государство и его президента? И ты националистка?... До такой степени, что на собственных детей тебе насрать - что им в этой стране нет и не будет работы, жилья и возможности иметь своих детей... Сука ты быдлячая и больше никто. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Ты любишь эту страну, государство и его президента? И ты националистка?... До такой степени, что на собственных детей тебе насрать - что им в этой стране нет и не будет работы, жилья и возможности иметь своих детей... Сука ты быдлячая и больше никто. Фі, Корін, напиши так як ти вмієш, це дуже примітивно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Фі, Корін, напиши так як ти вмієш, це дуже примітивно... Давно пора бы заметить - по-другому эти... не понимают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Давно пора бы заметить - по-другому эти... не понимают. Вона жінка - ну-уу...поки вона ще не почитала :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Вона жінка - ну-уу...поки вона ще не почитала :rolleyes: Фильм помнишь? Советский еще, с Тихоновым в главной роли, когда молоденькая решила выйти за него замуж, а он - чиновник высокого ранга... -Когда он ее привел к себе на работу, открыл дверь, и первым вошел, а на вопрос - почему не пропустил вперед даму, он ответил.... Как можно не презирать тупое быдло, из-за которого мне приходится жить в этой долбанной стране? Ты хочешь в чем-то убедить эту Свету, обкуренную телевизором? - флаг тебе в руки. Но если бы ты внимательно смотрела тот же телевизор - заметила бы Тигипка, который пиаря свои "реформы", постоянно повторял - "учитывая менталитет"... Не понимаешь? Янки сделали Германию Германией. Японию Японией. Без тупых ссылок для быдла о местном менталитете... Если же тигипок учитывает менталитет - читай, генетическую ущербность - значит, только одно - он желает ею воспользоваться. Ес-но, в своих шкурных целях. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Важко з людьми без гумору, фантазії і вміння вести дискусію з фактами, прикладами, а не лише тупими мантрами з передовиць партєйних газет. Свєточко, ви хоч дізналися від мене про життя в Європі, те, що я сама бачила, що мені розповідають родичі, знайомі - ви маєте знати, що в нас на Західній Україні людей, які побували ТАМ дуже багато. Розповідають різне про своє життя, але ніколи погано про життя місцевих. А про що я дізналася від вас? Що Росія- країна переможців і що ми повинні варитися у власному соці, поки не пропадемо з мапи світу? Ну а тепер про бидло - так, воно в нас існує - це раб, який не уявляє життя без господаря, на нього всі надії і сподівання. Бидло тепер править бал. Мене це слово не ображає, бо я себе до таких не відношу, чому вас це так зачепило - мені лишається тільки здогадуватися. До націоналізму це не має жодного відношення - бо це почуття сугубо індивідуальні і мені навіть дивно, що ви в цій суперечці згадали націоналізм. А як називається ось це що ви написали: Володмимиир і я, а ви...- як не ділення. Ая-яй, у вас СВєто ділення в крові, ви себе виокремили, а звинуватили інших. Між іншим, я ні на кого не тримаю тут зла, нікого не ображала - ви не знайдете жодного слова образи, але ВИ МЕНЕ БАЧИТЕ ТАКОЮ ЯКОЮ ХОЧЕТЕ БАЧИТИ - тому я вам не порадниця і допомогти не маю змоги. Зла не тримаю, не ображаюся - взагалі, в неті прийнято ображатися в дуже особливих випадках, до людини, яка тобі чимось близька і рідна. Я для вас до цієї категорії не відношуся - тому ви про себе сказала сама - мені більше добавити нема що. Пока. Нехай щастить. Ориана по поводу тебя погорячилась извини. Разозлил этот больной.Тебя выручили ты отвечаешь тем же. я тебя понимаю Просто с скотами не могу ни как. (Ни кого не уважают) Не хотела на этом все закончить и доставить недалекому радость. Надеюсь мы все таки будем ОДНОЙ СТРАНОЙ!!! без провокаторов. А там решай сама. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 , Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Ориана по поводу тебя погорячилась извини. Разозлил этот больной. Тебя выручили ты отвечаешь тем же. я тебя понимаю Просто с скотами не могу ни как. (Ни кого не уважают) Не хотела на этом все закончить и доставить недалекому радость. Надеюсь мы все таки будем ОДНОЙ СТРАНОЙ!!! без провокаторов. А там решай сама. Не, не уважают... особенно быдлоту. Чо б тебе не реализовать себя на донецком быдлячем форуме? там тебе были бы рады... если бы тебя не стошнило, конечно... ... И как показала Африка - одной страной мы не будем. - Только после выздыхания быдлоты... или ее уничтожения в пртинудительном порядке... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Не понимаешь? Янки сделали Германию Германией. Японию Японией. Без тупых ссылок для быдла о местном менталитете... Если же тигипок учитывает менталитет - читай, генетическую ущербность - значит, только одно - он желает ею воспользоваться. Ес-но, в своих шкурных целях. Коли б я не знала як ти можеш ... без образ - я б тебе не просила. Не захотів.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Не, не уважают... особенно быдлоту. Чо б тебе не реализовать себя на донецком быдлячем форуме? там тебе были бы рады... если бы тебя не стошнило, конечно... ... И как показала Африка - одной страной мы не будем. - Только после выздыхания быдлоты... или ее уничтожения в пртинудительном порядке... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LION7728 Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Не, не уважают... особенно быдлоту. Чо б тебе не реализовать себя на донецком быдлячем форуме? там тебе были бы рады... если бы тебя не стошнило, конечно... ... И как показала Африка - одной страной мы не будем. - Только после выздыхания быдлоты... или ее уничтожения в пртинудительном порядке... Вы довольно часто употребляете слово "быдлота", это наталкивает на неоднозначную мыль. korin может вас в банн? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Ориана по поводу тебя погорячилась извини. Разозлил этот больной. Тебя выручили ты отвечаешь тем же. я тебя понимаю Просто с скотами не могу ни как. (Ни кого не уважают) Не хотела на этом все закончить и доставить недалекому радость. Надеюсь мы все таки будем ОДНОЙ СТРАНОЙ!!! без провокаторов. А там решай сама. Не тих називаєш скотами, не тих провокаторами. Я один час спілкувалася з політтехнологом, він на Ющенка під час виборів 2004 року працював, там їх ціла команда була. Казав, що на Ющенка впливати майже нереально, він все рівно в останню хвилину зробить як сам захоче. Але не про це я хотіла...Так ось, цей чоловік відкрив мені одну таємнмцю: коли ти чуєш або читаєш про щось і десь так на 80% це збігається з твоїми думками - то знай, тобою маніпулюють. Це може бути лише фраза, яку ти і не запам"ятаєш, але якщо її повторювати багато разів в різних текстах - воно засяде тобі в голові і стане інородним тілом, яке ти будеш вважати своєю думкою. Тому я дуже обережно ставлюся до людей, які мені підтакують і хвалять - я їм не довіряю. Ти зробила неправильний висновок - не тому, що виручив, а тому, що за болючими фразами - ПРАВДА. Повір, я колись реагувала так як ти, бо була новачком, багато не знала. Не треба відштовхувати, а намагатися зрозуміти, а ви на людину, можливо мільйонера, якого обікрали і викинули з машини в болото, наліпили наліпку: бомж і зверхньо відвернули свої пихаті фізії. А про одну країну - та ми і так одна країна - ти хіба цього не помічаєш, особливо тепер - однаково здурені, бідні, безправні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Вы довольно часто употребляете слово "быдлота", это наталкивает на неоднозначную мыль. korin может вас в банн?О! Теперь становится интересно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LION7728 Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Коли б я не знала як ти можеш ... без образ - я б тебе не просила. Не захотів....Це тип людини що не може без образ, тому що це є його сутність - він буде ходити і гадити скрізь, тому що інакше не може. korin чимось напоминає (нехай не ображається) скажену собаку що не минає будь-кого, та намагається якимсь чином вкусити.В житті таких, я зустрічав багато, можу з впевненістю сказати що ці люди не розуміють нічого окрім силового впливу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Не тих називаєш скотами, не тих провокаторами. Я один час спілкувалася з політтехнологом, він на Ющенка під час виборів 2004 року працював, там їх ціла команда була. Казав, що на Ющенка впливати майже нереально, він все рівно в останню хвилину зробить як сам захоче. Але не про це я хотіла...Так ось, цей чоловік відкрив мені одну таємнмцю: коли ти чуєш або читаєш про щось і десь так на 80% це збігається з твоїми думками - то знай, тобою маніпулюють. Це може бути лише фраза, яку ти і не запам"ятаєш, але якщо її повторювати багато разів в різних текстах - воно засяде тобі в голові і стане інородним тілом, яке ти будеш вважати своєю думкою. Тому я дуже обережно ставлюся до людей, які мені підтакують і хвалять - я їм не довіряю. Ти зробила неправильний висновок - не тому, що виручив, а тому, що за болючими фразами - ПРАВДА. Повір, я колись реагувала так як ти, бо була новачком, багато не знала. Не треба відштовхувати, а намагатися зрозуміти, а ви на людину, можливо мільйонера, якого обікрали і викинули з машини в болото, наліпили наліпку: бомж і зверхньо відвернули свої пихаті фізії. А про одну країну - та ми і так одна країна - ти хіба цього не помічаєш, особливо тепер - однаково здурені, бідні, безправні. - Только после выздыхания быдлоты... или ее уничтожения в пртинудительном порядке... Ориана не обманывай сама себя :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Вы довольно часто употребляете слово "быдлота", это наталкивает на неоднозначную мыль. korin может вас в банн? Тут нема банів. Бидло - це не страшно - ось коли твоє обличчя ділять на частини і розказують, що ти неєвропейської зовнішності, або посилають твою дитину на панель - ось що страшно. Та ви почитайте у розділі пропозицій для адміна. І навіть його не банили. Самі впоралися. І якщо ви не бидло - то чого хвилюєтеся. До речі, тут можна просто ігнорувати людину - не подобається не реагуйте, дуже просто. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 О! Теперь становится интересно! А ти що своєї думки не маєш, чи бувші вже нецікаві - можна і лаха подерти з них? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 А ти що своєї думки не маєш, чи бувші вже нецікаві - можна і лаха подерти з них?Переклади, будь ласка, після коми - ти ж знаєш, я тупенька.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LION7728 Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Не тих називаєш скотами, не тих провокаторами. Я один час спілкувалася з політтехнологом, він на Ющенка під час виборів 2004 року працював, там їх ціла команда була. Казав, що на Ющенка впливати майже нереально, він все рівно в останню хвилину зробить як сам захоче. Але не про це я хотіла...Так ось, цей чоловік відкрив мені одну таємнмцю: коли ти чуєш або читаєш про щось і десь так на 80% це збігається з твоїми думками - то знай, тобою маніпулюють. Це може бути лише фраза, яку ти і не запам"ятаєш, але якщо її повторювати багато разів в різних текстах - воно засяде тобі в голові і стане інородним тілом, яке ти будеш вважати своєю думкою. Тому я дуже обережно ставлюся до людей, які мені підтакують і хвалять - я їм не довіряю. Ти зробила неправильний висновок - не тому, що виручив, а тому, що за болючими фразами - ПРАВДА. Повір, я колись реагувала так як ти, бо була новачком, багато не знала. Не треба відштовхувати, а намагатися зрозуміти, а ви на людину, можливо мільйонера, якого обікрали і викинули з машини в болото, наліпили наліпку: бомж і зверхньо відвернули свої пихаті фізії. А про одну країну - та ми і так одна країна - ти хіба цього не помічаєш, особливо тепер - однаково здурені, бідні, безправні. Оріано, йдеться зовсім не про політичну позицію, а про цивілізований рівень спілкування.Скажіть будь-ласка, якщо я при розмові з вами, буду використовувати такі слова як "бидловка" чи "заткни пельку" і таке інш., то які у вас це ємоції буде викликати? Звісно, як мінімум, у вас виникне бажання відповісти мені тим же. Я не говорю вже про консенсус та взаєморозуміння. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Це тип людини що не може без образ, тому що це є його сутність - він буде ходити і гадити скрізь, тому що інакше не може. korin чимось напоминає (нехай не ображається) скажену собаку що не минає будь-кого, та намагається якимсь чином вкусити. В житті таких, я зустрічав багато, можу з впевненістю сказати що ці люди не розуміють нічого окрім силового впливу. На почитайте, для загального розвитку. Чогось ви всі прийшли вакурат як ось це лайно змилося: Bes : Орианка рано утром встала,писюху об лавку почесала, и села у окошка сечь, как бомжик дочку будет влечь, а бомжик дочку шпарит раком! да что боятся им, собакам? лишь ветерок в листве шуршит,а то, глядишь, и он спешит. И думает в смятенье дама- и как- же бомжик не устанет, работать в этих скоростях?!? вот бомжик кончил, с дочки слез, и вместе с ней умчался в лес. Орианка у окна одна, осталась горьких дум полна. І що ви думаєте я мала на таке відповідати? Я нікого не виправдовую, просто знаю, що з того, що ви пишете про Коріна лише правда, що він називає деякий сорт людей бидлом. А що, скажете, його нема? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LION7728 Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 На почитайте, для загального розвитку. Чогось ви всі прийшли вакурат як ось це лайно змилося: І що ви думаєте я мала на таке відповідати? Я нікого не виправдовую, просто знаю, що з того, що ви пишете про Коріна лише правда, що він називає деякий сорт людей бидлом. А що, скажете, його нема? Де ви це взяли? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Оріано, йдеться зовсім не про політичну позицію, а про цивілізований рівень спілкування. Скажіть будь-ласка, якщо я при розмові з вами, буду використовувати таку слова як "бидловка" чи "заткни пельку" і таке інш., то які у вас це ємоції буде викликати? Звісно, як мінімум, у вас виникне прагнення відповісти мені тим же. Я не говорю вже про консенсус та взаєморозуміння. Друг признаюсь зашел тебя поддержать Тут некие мрази собрались кого то истреблять. Мне просто очень интересно как? Снова попросят Гитлера прийти спасти бендеру. (Как в Ливии) Пусть телепают языком Здесь на восточной Украине ни кого пока истреблять не хотят Но если нас очень попросят МЫ эту мразь быстро на место поставим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Все борются за место под солнцем, Мое мнение: что Европа стоит перед ситуацией когда каждой стране в нее входящей придется самостоятельно решать свои проблемы. Так как все не могут жить одинаково богато, сам принцип капитализма :возможность более успешным добиваться максимального обогащения(естественный отбор). Возможно уже пора начинать признавать что это был некий эксперимент очередного содружества за раннее обреченного на неудачу.Очередная война внесла раздражение, не кто не любит тех кто говорит позицией силы. Невольно и весь мир будет стремится разрушить это объединение из элементарного чувства самосохранения Жаль, конечно, что Владимир не обсуждает сейчас данный вопрос, по-видимому спит еще. Ведь были у него какие-то мысли в два часа ночи сегодня, когда он редактировал свое сообщение.. Ну до меня, всегда как до жирафы, не дошел посыл, что означает выражение "очередная война" .Мож я что-то упустила. Может в Европе какая-то новая война началась? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Переклади, будь ласка, після коми - ти ж знаєш, я тупенька.. А, я забула, що в тебе тепер така роль - ну то мені вчора вчудилося, що двох друзів ти до бувших прирахувала, чи ні? А що вже я про себе прочитала...Хоча, я вчора була така втомлена, що так з ноутом на животіі заснула. Мала вночі приходила світло вимикати і ноут на місце паркувати. Здається, мене вже скоро будуть відлучати від улюбленої забавки, а тут блін, такі розборки...неполітичні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 Жаль, конечно, что Владимир не обсуждает сейчас данный вопрос, по-видимому спит еще. Ведь были у него какие-то мысли в два часа ночи сегодня, когда он редактировал свое сообщение.. Ну до меня, всегда как до жирафы, не дошел посыл, что означает выражение "очередная война" .Мож я что-то упустила. Может в Европе какая-то новая война началась?Если ваш провокатор говорит что кого то истребит. И вы его поддерживаете я в вас разочарован. Если у вас есть СВОЯ позиция мира Я с удовольствием с вами поговорю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LION7728 Опубліковано 27 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2011 На почитайте, для загального розвитку. Чогось ви всі прийшли вакурат як ось це лайно змилося: І що ви думаєте я мала на таке відповідати? Я нікого не виправдовую, просто знаю, що з того, що ви пишете про Коріна лише правда, що він називає деякий сорт людей бидлом. А що, скажете, його нема? Приблизно те, що я відповів Корину. Взагалі я приймаю всих людей, та не відношу їх до якогось сорту. Звичайно, бувають випадки коли такі люди стають занадто настирливими, а оскільки, здебільшого, вони не розуміють слів приходиться використовувати інші засоби. І можете повірити мені Оріано, як рукою зніма. Можливо ви мене не зрозумієте, оскільки ви жінка, та у вас має бути інша реакція в таких випадках. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.