Гість Odessit Lіve Опубліковано 19 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2013 Одессит дорогой , давай простим друг друга . Приезжай ко мне в Харьков , я тебе в сексе сделаю всё что ты пожелаешь , любые твои фантазии .Сразу могу тебе предложить анальный и оральный секс , ты любишь такой секс ???Ты шо, дура? Я же сказал, что давно импотент! Хочешь, чтоб я сдох , поднимаясь на твою вторую ступеньку? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 4 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 4 січня, 2014 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 4 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 4 січня, 2014 Ты шо, дура? Я же сказал, что давно импотент! Хочешь, чтоб я сдох , поднимаясь на твою вторую ступеньку?Опять клоны пошли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 5 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 січня, 2014 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 5 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 5 січня, 2014 .это. что Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 7 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 7 січня, 2014 это. что Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 7 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 7 січня, 2014 По славянскому летоисчислению сейчас идёт ЛЕТО ЧЁРНОГО ЖРЕЦА (будет до 20 сентября 2014 года). Идёт война за умы. "Лето чёрного жреца" - то что нужно для активизации всякой чертовщины. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 7 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 7 січня, 2014 По славянскому летоисчислению сейчас идёт ЛЕТО ЧЁРНОГО ЖРЕЦА (будет до 20 сентября 2014 года). Идёт война за умы. "Лето чёрного жреца" - то что нужно для активизации всякой чертовщины. и чего только не придумают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.