Орiана Опубліковано 26 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2011 Это не желание выйти за Россию замуж. Говоря простым языком почему бы просто не дружить, зачем создавать конфронтацию? Тоже и с Европой почему меня заставляют выбирать или или. В конце концов это же не брак где можно только с одним. Вон у них в Европе какая групповушка. Им можно дружить с кем хотят, бомбить кого хотят а мы им что второй сорт? Ось наприклад, ви їдете у відпустку і вам нема на кого залишити кота - ви ж будете вибирати якогось сусіда, хоч і живете з кожним дружно. Так само і тут - ну скільки можна про одне і те ж - не вибирати за кого заміж, а з ким буде комфортніше вашому коту, що в перекладі означає: чиї закони дозволять почувати себе у своїй країні ЛЮДИНОЮ, Адже ви ж не будете заперечувати, що наші сусіди різні, кардинально різні. І до чого тут бомблять: не захотіла Польща - не бомбила. А не захотів би, наприклад, якийсь автономний край Росії не брати участь в чеченській війні - міг він собі таке дозволити? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 26 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2011 Ось наприклад, ви їдете у відпустку і вам нема на кого залишити кота - ви ж будете вибирати якогось сусіда, хоч і живете з кожним дружно. Так само і тут - ну скільки можна про одне і те ж - не вибирати за кого заміж, а з ким буде комфортніше вашому коту, що в перекладі означає: чиї закони дозволять почувати себе у своїй країні ЛЮДИНОЮ, Адже ви ж не будете заперечувати, що наші сусіди різні, кардинально різні. І до чого тут бомблять: не захотіла Польща - не бомбила. А не захотів би, наприклад, якийсь автономний край Росії не брати участь в чеченській війні - міг він собі таке дозволити? зачем создавать конфронтацию? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2011 зачем создавать конфронтацию? Тобто, кота брати з собою, щоб ніхто із сусідів не образився? )))) А вам не було образливо, коли путін нашого президента мазуриком називав, а на якомусь прийомі доводив американському президенту, що країни такої як Україна не існує - це штучне утворення. Не Росія відключала нам газ, відмовлялася від наших молочних продуктів і будувала дамбу до Тузли так, що весь світ на вухах стояв і чекав чергового воєнного конфлікту. А не було конфронтацією з боку нашого преза звинуватити Європу у співучасті в українській корупції, бо бачте, ті дали політичний притулок нашому міністру. На все треба дивитися не через власні інтереси, а щоб всім було добре. А тепер робіть висновки від кого йде ця конфронтація. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 26 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2011 Тобто, кота брати з собою, щоб ніхто із сусідів не образився? )))) А вам не було образливо, коли путін нашого президента мазуриком називав, а на якомусь прийомі доводив американському президенту, що країни такої як Україна не існує - це штучне утворення. Не Росія відключала нам газ, відмовлялася від наших молочних продуктів і будувала дамбу до Тузли так, що весь світ на вухах стояв і чекав чергового воєнного конфлікту. А не було конфронтацією з боку нашого преза звинуватити Європу у співучасті в українській корупції, бо бачте, ті дали політичний притулок нашому міністру. На все треба дивитися не через власні інтереси, а щоб всім було добре. А тепер робіть висновки від кого йде ця конфронтація. С нашей стороны а вернее с стороны Ющенко было сделано тоже не мало. Именно Украина в 2005 стала инициатором пересмотра газовых контрактов. И уже Тимошенко забыв чей страны она премьер. сдала все что можно. Разве что сама прямо на камерах не отдалась путину.(хотя кто знает). Так кто нам враг Россия или наши политики неудачники? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2011 Так кто нам враг Россия или наши политики неудачники? Ось бачите Свєта, ви образилися, що я написала, що ви більше в Росії, ніж в Україні. А ось ця відповідь саме цьому підтвердження. Я назвала купу прикладів приниження і конфронтації з боку Росії, а ви стали на бік Росії і згадали газові контракти, які завжди були вигідні Росії і до 2005, коли була корупція і після, коли намагалися ту корупцію прибрати. Хіба добра мама буде захищати розбишаку, який зробив синець під оком сину. Отже, якщо ти невдаха - то тебе і принижувати можна і ображати. А чому з боку багатшої, не рівня Росії, Європи ми не знаємо чогось подібного, а навпаки, з нами як з малими дітьми: панькаються і наставляють на путь істинний. Є гарна мудрість : культурним вважається не той, хто не пролив суп на скатертину, а той, хто зробив вигляд, що не помітив цього у сусіда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 26 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2011 Ось бачите Свєта, ви образилися, що я написала, що ви більше в Росії, ніж в Україні. А ось ця відповідь саме цьому підтвердження. Я назвала купу прикладів приниження і конфронтації з боку Росії, а ви стали на бік Росії і згадали газові контракти, які завжди були вигідні Росії і до 2005, коли була корупція і після, коли намагалися ту корупцію прибрати. Хіба добра мама буде захищати розбишаку, який зробив синець під оком сину. Отже, якщо ти невдаха - то тебе і принижувати можна і ображати. А чому з боку багатшої, не рівня Росії, Європи ми не знаємо чогось подібного, а навпаки, з нами як з малими дітьми: панькаються і наставляють на путь істинний. Є гарна мудрість : культурним вважається не той, хто не пролив суп на скатертину, а той, хто зробив вигляд, що не помітив цього у сусіда. Мы долгое время стремились к независимости и мы ее получили. Тем ни менее до сих пор не знаем что с ней делать, нам постоянно хочется куда то идти , вступать, и с кем то объединяться. Зачем? Ведь мы так хотели быть свободными,независимыми от всех. Нужно наконец то определиться что мы живем здесь и не куда отсюда не уйдем, нужно засучив рукава строить конкурентоспособное уважаемое государство, с которым будут считаться другие . Для этого нам нужно сотрудничать и с Россией и с Европой и Америкой ,с Китаем, Японией и так далее. Нужно делами доказать что мы ТЕ кого будут считать за честь пригласить. Так рассуждает мудрая мать воспитывая в своем сыне хозяина а не раба. Умение признавать ошибки не делает меня симпатиком России. Я просто не хочу что бы мы ошибались дальше. И еще настоящий друг укажет тебе на твои ошибки, тот кому до тебя все равно промолчит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2011 Мы долгое время стремились к независимости и мы ее получили. Тем ни менее до сих пор не знаем что с ней делать, нам постоянно хочется куда то идти , вступать, и с кем то объединяться. Зачем? Ведь мы так хотели быть свободными,независимыми от всех. Нужно наконец то определиться что мы живем здесь и не куда отсюда не уйдем, нужно засучив рукава строить конкурентоспособное уважаемое государство, с которым будут считаться другие . Для этого нам нужно сотрудничать и с Россией и с Европой и Америкой ,с Китаем, Японией и так далее. Нужно делами доказать что мы ТЕ кого будут считать за честь пригласить. Так рассуждает мудрая мать воспитывая в своем сыне хозяина а не раба. Умение признавать ошибки не делает меня симпатиком России. Я просто не хочу что бы мы ошибались дальше. И еще настоящий друг укажет тебе на твои ошибки, тот кому до тебя все равно промолчит. Блін...я китайської не знаю... Хто каже про об"єднання, чого ви, Свєто ним страшите себе і людей навколо. Вам кажуть ПРО АДАПТАЦІЮ ЗАКоНІВ ДО ЄВРОПЕЙСЬКИХ СТАНДАРТІВ. Є така народна мудрість: тільки дурний вчиться на своїх помилках. Ось ви мене і всіх українців закликаєте бути дурними. Співпрацювати з Китаєм? Як? економічно, а як з законами, там же більше однієї дитини не можна мати. з Америкою - та дістали вони своїми догмами, що всі рівні і мають рівні можливості - це неправда. Росією - яка погрузла в пянстві і корупції? Європа також має свої недоліки. Я вже писала про великі права, які даються дітям, особливо, підліткам - але в нас свої традиції, ми цього можемо не переймати. Але прийняти закони, які б не дозволяли красти державні гроші, щоб всі дії влади були прозорі і ми могли контролювати кожну копійку, коли влада максимально зосереджена на місцях і життя пересічного залежить від знайомого або сусіда, якого вибрали мером. Свєто - хіба це погано, ви проти того?. Я вже мовчу про доступні кредити і підтримку жінок з дітьми. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 26 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2011 Блін...я китайської не знаю... Хто каже про об"єднання, чого ви, Свєто ним страшите себе і людей навколо. Вам кажуть ПРО АДАПТАЦІЮ ЗАКоНІВ ДО ЄВРОПЕЙСЬКИХ СТАНДАРТІВ. Є така народна мудрість: тільки дурний вчиться на своїх помилках. Ось ви мене і всіх українців закликаєте бути дурними. Співпрацювати з Китаєм? Як? економічно, а як з законами, там же більше однієї дитини не можна мати. з Америкою - та дістали вони своїми догмами, що всі рівні і мають рівні можливості - це неправда. Росією - яка погрузла в пянстві і корупції? Європа також має свої недоліки. Я вже писала про великі права, які даються дітям, особливо, підліткам - але в нас свої традиції, ми цього можемо не переймати. Але прийняти закони, які б не дозволяли красти державні гроші, щоб всі дії влади були прозорі і ми могли контролювати кожну копійку, коли влада максимально зосереджена на місцях і життя пересічного залежить від знайомого або сусіда, якого вибрали мером. Свєто - хіба це погано, ви проти того?. Я вже мовчу про доступні кредити і підтримку жінок з дітьми. Ориана когда человек спорит со мной мне интересно.Когда со здравым смыслом то это не ко мне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2011 Снова в одном тазу как в родной стихии.. Та может уже сами поплывете? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2011 Ориана когда человек спорит со мной мне интересно.Когда со здравым смыслом то это не ко мне. То треба було відразу попередити, що він у вас в дефіциті - я б стільки часу не потратила. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість pravid Опубліковано 8 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 8 квітня, 2011 Друзья! Я впервые зашел на ваш форум и у меня вопрос? Коммунисты, националисты, демократы имеет ли такое значение кто во что там верит? Или все таки что ты за человек по жизни? Интересный вопрос, а точнее мысль. Только первый вопрос мне понятен, он касается веры, а вот второй - не очень. Я не понимаю, что значит - человек по жизни??? А теперь, моё мнение. Очень важно, на мой взгляд, во что человек верит... Именно так. Если человек верит, что он произошел от обезьяны, то это формирует его мировоззрение. Он и смотрит на мироздание именно глазами этого существа. Я умышленно не называю такое существо человеком, потому, что человека создал Творец. И когда существо (ведь оно существует ?) верит, что ОНО произошло от обезьяны, то у него формируется животно-потребительская философия. А потом поведение, мораль, этика и прочее. Общество (общность) таких существ и создает то, что мы видим сейчас вокруг себя в нашей стране. Вот тебе и "человек" по жизни. Только человеком то ЭТО назвать язык не поворачивается. Ведь ЧЕЛОВЕК (как творение Божье) не может творить то, что делают эти СУЩЕСТВА с мировоззрением обезьяны. Поэтому-то, всё чаще мы даём оценку нашей жизни в виде понятия- СУЩЕСТВУЕМ. Ты сам даже не заметил, что задал вопрос:..ЧТО (не КТО) ты за человек по жизни??? Существо -существует, а ЧЕЛОВЕК - ЖИВЁТ. Так, что важно как раз то, во что ты ВЕРИШЬ. С этого всё и начинается. Вот так я думаю. А кто еще как думает??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 8 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 8 квітня, 2011 Интересный вопрос, а точнее мысль. Только первый вопрос мне понятен, он касается веры, а вот второй - не очень. Я не понимаю, что значит - человек по жизни??? А теперь, моё мнение. Очень важно, на мой взгляд, во что человек верит... Именно так. Если человек верит, что он произошел от обезьяны, то это формирует его мировоззрение. Он и смотрит на мироздание именно глазами этого существа. Я умышленно не называю такое существо человеком, потому, что человека создал Творец. И когда существо (ведь оно существует ?) верит, что ОНО произошло от обезьяны, то у него формируется животно-потребительская философия. А потом поведение, мораль, этика и прочее. Общество (общность) таких существ и создает то, что мы видим сейчас вокруг себя в нашей стране. Вот тебе и "человек" по жизни. Только человеком то ЭТО назвать язык не поворачивается. Ведь ЧЕЛОВЕК (как творение Божье) не может творить то, что делают эти СУЩЕСТВА с мировоззрением обезьяны. Поэтому-то, всё чаще мы даём оценку нашей жизни в виде понятия- СУЩЕСТВУЕМ. Ты сам даже не заметил, что задал вопрос:..ЧТО (не КТО) ты за человек по жизни??? Существо -существует, а ЧЕЛОВЕК - ЖИВЁТ. Так, что важно как раз то, во что ты ВЕРИШЬ. С этого всё и начинается. Вот так я думаю. А кто еще как думает???Как вы лодку назовете....Начну с того что мозги есть у каждого и каждый рисует то что ему мило. Нравиться кому то чувствовать себя обезьяной в мире (нарисованных)обезьян-дело хозяйское ....я Тристан себе не так рисую женщин... Важным является не что а чем И здесь выбор разнообразен Кто не переваренным обедом, кто детскими обидами на жизнь, кто просто нашел в себе что то и решил что это есть у всех. вот это как раз и есть ...по мимо разных слов что есть ты в этой жизни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість pravid Опубліковано 8 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 8 квітня, 2011 Блін...я китайської не знаю... Хто каже про об"єднання, чого ви, Свєто ним страшите себе і людей навколо. Вам кажуть ПРО АДАПТАЦІЮ ЗАКоНІВ ДО ЄВРОПЕЙСЬКИХ СТАНДАРТІВ. Є така народна мудрість: тільки дурний вчиться на своїх помилках. Ось ви мене і всіх українців закликаєте бути дурними. Співпрацювати з Китаєм? Як? економічно, а як з законами, там же більше однієї дитини не можна мати. з Америкою - та дістали вони своїми догмами, що всі рівні і мають рівні можливості - це неправда. Росією - яка погрузла в пянстві і корупції? Європа також має свої недоліки. Я вже писала про великі права, які даються дітям, особливо, підліткам - але в нас свої традиції, ми цього можемо не переймати. Але прийняти закони, які б не дозволяли красти державні гроші, щоб всі дії влади були прозорі і ми могли контролювати кожну копійку, коли влада максимально зосереджена на місцях і життя пересічного залежить від знайомого або сусіда, якого вибрали мером. Свєто - хіба це погано, ви проти того?. Я вже мовчу про доступні кредити і підтримку жінок з дітьми. Мої вітання, шановні. Дозвольте висловити свою думку відносно цього питання. Я погоджуюся, що ми повинні збудувати власне суспільсто і державу -Україна. Але треба мати бачення якими вони повинні бути? Все починається з ідеології. Так, так, не спішіть, будь ласка, казати:" - НІ! , нам досить ідеологій". Думаю, що нам просто збрехали багато у чому і ми до сих пір живемо цією брехнею? По-перше, незалежним щось може бути до тих пір, поки воно не обере щось і тоді воно стає залежним від того, що воно обрало. Логічно? То ми повинні щось обрати, в кінці кінців. Це тільки повія може бути всім і для всіх. По-друге, ідеологія - це система ЦІННОСТЕЙ, а політична ідеологія, це основа побудови держави. І третє, ніякими законами на зупинити корупцію, хабарництво і злочинність, бо це категорії похідні від моралі і свідомості особистості. Крадуть і вимагають не тому, що у них багато, чи мало, а тому, що всередині такої істоти (я навіть людиною таку не можу назвати) живе СУТНІСТЬ З Л О Д І Я!!! І це ніякими законами, окрім законів Божих (іто коли людина богобоязлива) не зміниш. Це моя, особиста, думка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 8 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 8 квітня, 2011 настоящий друг укажет тебе на твои ошибки, тот кому до тебя все равно промолчит. " К чему копить ничтожные обиды, Им не давать исчезнуть без следа, Их помнить, не показывая виду И даже улыбаясь иногда! Они мелки, но путь их страшно долог И с ними лучший праздник не хорош. Они как злой блуждающий осколок : Болит внутри, а где - не разберешь.. Вот почему я их сметаю на пол. Пускай не все.. Но большую их часть. Осколок только кожу оцарапал, А мог бы в сердце самое попасть." К.Ваншенкин Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 8 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 8 квітня, 2011 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 8 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 8 квітня, 2011 Человека определяет способность понимать и любить. """""""""""""""""""""""""""""""" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 8 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 8 квітня, 2011 Человека определяет способность понимать и любить. """""""""""""""""""""""""""""""" Мы с тобой очень похожи как люди Просто взгляды разные Мне кажется (а может и ошибаюсь) немножко больше сохранил себя. Расскажу тебе анекдот : Два мужика сидят один говорит, давай в народ и президента поиграем второй давай а как? ты будешь говорить а я слушать...начали играть.... через две минуты тот что народ дает президенту по морде ....ЗА ЧТО???.... Я откуда знаю народа много было вот так и тебя бывает очень много. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 9 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 9 квітня, 2011 . Главное в человеке его генетическая предросположенность, среда обитания в эту предрасположенность вносит свою лепту. На как- только фактор сдерживания обслабевает, человек поступает,так как заложено в генной информации. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 9 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 9 квітня, 2011 Главное в человеке его генетическая предросположенность, среда обитания в эту предрасположенность вносит свою лепту. На как- только фактор сдерживания обслабевает, человек поступает,так как заложено в генной информации. Ну ты дал!!! А ты вообще представляешь кому придет в голову так реагировать на точку затем начнутся лекции многоточиям Я верю что ты даже однажды начнешь понимать и слова. Удачи друг мой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2011 вот так и тебя бывает очень много. СЧАСТЬЯ _ _ много _ _ не бывает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 10 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2011 Ну ты дал!!! А ты вообще представляешь кому придет в голову так реагировать на точку затем начнутся лекции многоточиям Я верю что ты даже однажды начнешь понимать и слова. Удачи друг мой. С тобой общаясь, нада держать душу застегнутой на все пуговицы. Плюнеш или нас...ш. Если я сделал орфографическую ошибку, то извеняюсь, анститутов не кончал. Да и не учитель, ты. А содержание ты понял. Наследственность очень важная часть наших поступков. Вот любовь, плюнуть, кому то в душу, это у тебя наследственное. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 10 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2011 С тобой общаясь, нада держать душу застегнутой на все пуговицы. Плюнеш или нас...ш. Если я сделал орфографическую ошибку, то извеняюсь, анститутов не кончал. Да и не учитель, ты. А содержание ты понял. Наследственность очень важная часть наших поступков. Вот любовь, плюнуть, кому то в душу, это у тебя наследственное.Ты как дитя малое своих "шалостей" не видишь а как тебе ответят начинаешь на весь мир обижаться.Ни кто тебе ни куда не плевал. Глупости это. Будь сам добрее и увидишь как и мир вокруг тебя подобреет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 10 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2011 Ты как дитя малое своих "шалостей" не видишь а как тебе ответят начинаешь на весь мир обижаться. Ни кто тебе ни куда не плевал. Глупости это. Будь сам добрее и увидишь как и мир вокруг тебя подобреет. Так я тебе и поверил. Ага ты такой беленький пушистый. Провокация. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 10 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2011 Так я тебе и поверил. Ага ты такой беленький пушистый. Провокация.Сомнения это правильно (по отношению ко всему конечно)Но совет то хороший пусть даже и исходит от того кому ты не веришь А вот Провокация здесь не лепиться... Или ты совет быть добрее воспринимаешь как провокацию? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2011 В людини, не активної у суспільному житті, нема ніякої ідеології. Бо ідеологія передбачає певну сукупність людей, які підтримують певні погляди. На людину може впливати суспільство, якщо в неї низькі моральні устої. А ідеально, коли людська свідомість визначає буття. Тобто, чим свідоміше суспільство, морально здорове - тим краще життя. Нам постійно політики нав"язують думку, що ми так погано живемо, бо люди не такі - ну, логічно, якщо зважати що свідомість оприділяюча, але вони забувають казати, що свідома маса - для них найбільша небезпека, тому кожна спроба самоорганізуватися - придушується владою. Отже звинувачуючи людей - влада лицемірить, бреше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2011 С тобой общаясь, нада держать душу застегнутой на все пуговицы. Плюнеш или нас.Вот что он имел в виду. Он взрослый человек, не мальчик 34-летний. Он людей просто чувствует. И заметил некуюдвойственность...То разумный, рассудительный, всех добру научить хочешь. Или думаешь, все забыли, как ты разговаривал, не далее недели назад и ЧТО в лицо кидал? Именно в этом смысле и назвал провокацией. Исключительно в этом смысле. А вы говорите, что определяет человека.. идеологию.. Во всяком случае - сдержанность, умение вести себя при любой ситуации корректно, без оскорблений, если даже они исходят от недружелюбного тебе человека. А как же тебе можно верить, если на одном листе- ты сама вежливость, а на другом - сплошная ненависть, чуть не маты, грязная ругань и унижения. Это ли не лицемерие? Это определяет человека? И незачем обижаться. Не хочешь понимать - разговаривай с Танюшами, Степанидами, будь для них тонким ценителем и знатоком христианских заповедей. Но будь кем-то одним. Понимаешь? Люди же все видят и помнят. И не обижайся только. Ты же сильный, правда? Ты же мужчина, а не девочка (твои слова). Так и веди себя как мужчина. Как человек. Ненавижу нотации. Прости, от избытка эмоций. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 10 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2011 Вот что он имел в виду. Он взрослый человек, не мальчик 34-летний. Он людей просто чувствует. И заметил некую двойственность...То разумный, рассудительный, всех добру научить хочешь. Или думаешь, все забыли, как ты разговаривал, не далее недели назад и ЧТО в лицо кидал? Именно в этом смысле и назвал провокацией. Исключительно в этом смысле. А вы говорите, что определяет человека.. идеологию.. Во всяком случае - сдержанность, умение вести себя при любой ситуации корректно, без оскорблений, если даже они исходят от недружелюбного тебе человека. А как же тебе можно верить, если на одном листе- ты сама вежливость, а на другом - сплошная ненависть, чуть не маты, грязная ругань и унижения. Это ли не лицемерие? Это определяет человека? И незачем обижаться. Не хочешь понимать - разговаривай с Танюшами, Степанидами, будь для них тонким ценителем и знатоком христианских заповедей. Но будь кем-то одним. Понимаешь? Люди же все видят и помнят. И не обижайся только. Ты же сильный, правда? Ты же мужчина, а не девочка (твои слова). Так и веди себя как мужчина. Как человек. Ненавижу нотации. Прости, от избытка эмоций. Разложу по полкам первое...мой спор с Орианой был киданием взаимных оскорблений (возможно). Но при этом я показал и Ориане да и прочим я думаю что истинная женская сила в нежности и ласковости А не уподобление мужчинам в их грубости. Услышан ли я был бы если бы мямлил что то себе под нос? При том что сама Ориана обвинила меня в слабохарактерности в излишней мягкости, чувствительности и не способности общаться на форумах И все это в первый если не ошибаюсь мой день на форуме. Изменил ли я свое поведение когда цель была достигнута? Стал ли я и дальше добивать "противника"? Поэтому обвинить меня в лицемерии и в несоответствии поведения с декларируемыми ценностями считаю не обоснованными (и выражаясь юридическим языком) предвзятыми. Поэтому всегда готов принять объективную критику при условии что она будет основана не на домыслах а фактах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2011 Разложу по полкам первое...мой спор с Орианой был киданием взаимных оскорблений (возможно). Но при этом я показал и Ориане да и прочим я думаю что истинная женская сила в нежности и ласковости А не уподобление мужчинам в их грубости. Услышан ли я был бы если бы мямлил что то себе под нос? При том что сама Ориана обвинила меня в слабохарактерности в излишней мягкости, чувствительности и не способности общаться на форумах И все это в первый если не ошибаюсь мой день на форуме. Изменил ли я свое поведение когда цель была достигнута? Стал ли я и дальше добивать "противника"? Поэтому обвинить меня в лицемерии и в несоответствии поведения с декларируемыми ценностями считаю не обоснованными (и выражаясь юридическим языком) предвзятыми. Поэтому всегда готов принять объективную критику при условии что она будет основана не на домыслах а фактах Взагалі то Оріана більше поважає чоловіків стриманих, які вміють прощати жінкам, а не чоловікам деяку грубість чи емоційність. А тим часом вона отримала по повній лише за те, що підтримала чи доповнила (вже не пам"ятаю) грубість чоловіка, який тут же був прощений, а вона чомусь ні. Саме цього я й досі не розумію :huh: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 10 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2011 Взагалі то Оріана більше поважає чоловіків стриманих, які вміють прощати жінкам, а не чоловікам деяку грубість чи емоційність. А тим часом вона отримала по повній лише за те, що підтримала чи доповнила (вже не пам"ятаю) грубість чоловіка, який тут же був прощений, а вона чомусь ні. Саме цього я й досі не розумію :huh: Ориана с Кориным (если я все правильно понял и речь о нем) я общался до его следующего "быдлы" так как предположил что в первый раз сказанное им было с горяча (такое бывает) В прочем он исчез а потому что могло бы быть дальше не берусь гадать. Но просто не мог понять, как ты могла поддержать его пусть даже и в несдержанном но бесчеловечном высказывании про шахтеров. Он то постарался исправить смысл заявляя что имел в ввиду "тупость"(его слова) а не конкретных людей. Возможно если бы ты открыто сказала что не согласна с ним в этом моменте (а я надеюсь что все таки не согласна) ни чего бы и не было. В любом случае я надеюсь конфликт исчерпан и у нас есть время узнать друг друга по лучше И изменить отношение если мы оба в чем то ошибались. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 квітня, 2011 Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2011 Но просто не мог понять, как ты могла поддержать его пусть даже и в несдержанном но бесчеловечном высказывании про шахтеров. Он то постарался исправить смысл заявляя что имел в ввиду "тупость"(его слова) а не конкретных людей. Возможно если бы ты открыто сказала что не согласна с ним в этом моменте (а я надеюсь что все таки не согласна) ни чего бы и не было. Коріна треба розуміти - бо ми всі різні. Тому, що я з ним спілкуюся довше, я не сприйняла цей пост так трагічно - було грубо, неприємно - але ж правда. Я сама дивуюся, де ті шахтарі, які на зорі нашої незалежності ПЕРШІ протестували і не мирилися зі скотським ставленням до себе. А тепер голосують за тих, хто їх за людей не має, хто жиріє, а не покращує умови їх праці. Гляньте, в Польщі нема такого багатого Ахметова - тому, певно, їх шахтарі отримують в рази більшу зарплату. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.