Орiана Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 А когда вы видите людей беднее вас и ниже по социальному статусу,вы тоже на них плюетесь?Это и есть ваши европейские стандарты?Вони-это ваши родные или европейцы?Если родные то как они могут плевать на землю на которой родились,а если европейцы то вы меня еще больше убедили в том,что мне в Европе делать нечего. Ви, Свєто сьогодні при собі, чи від почуття небаченого патріотизму голова перегрілася. Ну прям взяли мої рідні повним ротом слини і плюнули на бідного в переході, на свого сусіда, з яким провели дитинство, на могилу батьків, на рідну землю. Добре, Свєто жити в Україні і трохи знати українську мову, а якщо ви вже осмілюєтеся судити галичан, то бодай кілька книжок про нас можна прочитати. "Полюються" - це в переносному розумінні, означає обурюються, дивуються, не можуть зрозуміти, як так на рівному місці у нас проблеми. Чому за правами водія треба бігати найменше три рази, коли в них їх відправляють поштою. Чому якщо лікар призначив на певну годину, то під кабінетом завжди "жива черга", чому у нас такі скажені відрахування на ремонт доріг, а вони в такому поганому стані. Чому ДАІшник може зупинити просто так і не пояснити причини, чому такі скажені черги за субсидіями, а інвалідам, наприкад без руки, треба кожного року це підтверджувати. Нема чим довести своєї правоти - то до слів чіпляєтеся - адже крім дурного пафосу вам і гордитися нема чим, якщо чесно, все українське для вас чуже, у вас нема України, ви не знаєте традицій, мови, ви не читаєте дітям українських казок і не співаєте українських пісень. Це ви, люба моя плюнули на неї в трудний час і постійно стоїте на стороні Росії. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LION7728 Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 А что не похож? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 А что не похож?По быстроте реакции конечно похож. А по заинтересованности в гороскопах - мало. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LION7728 Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 ........А по заинтересованности в гороскопах - мало.???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 Стереть? Ні нехай буде. Ти повинна розуміти, якщо тим цікавилася, перша декада Козерогів трішки відрізняються від всіх решта. Там вплив іншої планети (забула якої) Ну ось наприклад, свекрухи з нас получаються супер, а з тих, хто народився у другій і третій декаді - погані, недобрі. Ну а я така яка є, у мене є тактика, чого ти вирішила, що її нема, але я ніколи не буду другою - краще відійду і почекаю. Не знаю чи таке є в гороскопах, але я саме така. Не треба нікуди пропадати, ти мені подобаєшся, а на мої скороминучі бдзиги не звертай уваги - вони скоро проходять і я про них відразу забуваю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 ???? Чтоб Царь зверей..! Самый опасный хищник для травоядной жирафы, и проявлял такую заитересованность в астрологии? По меньшей мере - удивительно.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 А что не похож? Назватися Левом може тільки Лев. Ви часом себе саможертовним не вважаєте? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 наприклад, свекрухи з нас получаються супер, а з тих, хто народився у другій і третій декаді - погані, недобрі.Да! Сейчас ! Я свою три года строила. Щас правда, нормально, по имени зовет. На ты. Развлекаемся вместе. Но сколько на это ушло сил и слез!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LION7728 Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 Чтоб Царь зверей..! Самый опасный хищник для травоядной жирафы, и проявлял такую заитересованность в астрологии? По меньшей мере - удивительно.. Я проявляю заинтересованность во всем что каким то боком касается психоанализа. естественно астрология не является предопределяющей. Свой гороскоп я прекрасно знаю, есть куча кои. программ специализирующихся на этом. А это просто, интересно было услышать вашу интерпретацию. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LION7728 Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 Назватися Левом може тільки Лев. Ви часом себе саможертовним не вважаєте?В чем самопожертвование? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 Ви, Свєто сьогодні при собі, чи від почуття небаченого патріотизму голова перегрілася. Ну прям взяли мої рідні повним ротом слини і плюнули на бідного в переході, на свого сусіда, з яким провели дитинство, на могилу батьків, на рідну землю. Добре, Свєто жити в Україні і трохи знати українську мову, а якщо ви вже осмілюєтеся судити галичан, то бодай кілька книжок про нас можна прочитати. "Полюються" - це в переносному розумінні, означає обурюються, дивуються, не можуть зрозуміти, як так на рівному місці у нас проблеми. Чому за правами водія треба бігати найменше три рази, коли в них їх відправляють поштою. Чому якщо лікар призначив на певну годину, то під кабінетом завжди "жива черга", чому у нас такі скажені відрахування на ремонт доріг, а вони в такому поганому стані. Чому ДАІшник може зупинити просто так і не пояснити причини, чому такі скажені черги за субсидіями, а інвалідам, наприкад без руки, треба кожного року це підтверджувати. Нема чим довести своєї правоти - то до слів чіпляєтеся - адже крім дурного пафосу вам і гордитися нема чим, якщо чесно, все українське для вас чуже, у вас нема України, ви не знаєте традицій, мови, ви не читаєте дітям українських казок і не співаєте українських пісень. Це ви, люба моя плюнули на неї в трудний час і постійно стоїте на стороні Росії. Ориана вы в очередной раз демонстрируете свою несдержанность. Я задала вам как раз вопрос ЧТО ВЫ ИМЕЛИ В ВИДУ? в ответ оскорбления. Необычайно приятно с вами общаться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 В чем самопожертвование? Ну віддали улюблене тістечко незнайомому бомжу. Або всім купили подарунки на Новий Рік, а про себе забули. Саможертовна людина - це така людина, яка про себе думає в останню чегу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LION7728 Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 Ну віддали улюблене тістечко незнайомому бомжу. Або всім купили подарунки на Новий Рік, а про себе забули. Саможертовна людина - це така людина, яка про себе думає в останню чегу.с чего вы взяли что я именно такой? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 Ориана вы в очередной раз демонстрируете свою несдержанность. Я задала вам как раз вопрос ЧТО ВЫ ИМЕЛИ В ВИДУ? в ответ оскорбления. Необычайно приятно с вами общаться. Цитую: А когда вы видите людей беднее вас и ниже по социальному статусу,вы тоже на них плюетесь?Это и есть ваши европейские стандарты?Вони-это ваши родные или европейцы?Если родные то как они могут плевать на землю на которой родились,а если европейцы то вы меня еще больше убедили в том,что мне в Европе делать нечего. Де там є запитання, там ваше бачення, але написане для пристойності зі знаками запитання. А якщо б ви щиро хотіли дізнатися, що я мала на увазі, ви б просто запиталися: що, Оріано, ви мали на увазі під "плюють". Так що, дискусія з вами не менш приємна. Ну а про нестриманість...коли сама нею грішила і сама ж признавалася - це, Свєто не комильфо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 с чего вы взяли что я именно такой? Нізвідки - я просто запиталася, чи ви себе таким не вважаєте. Можливо треба російською, щоб ви мене краще розуміли. Ось мій чоловік Лев і він постійно каже, що він жертовний, на що я сміюся, бо про себе рідного в розумінні похвалитися чи нагадати за тиждень про своє ДН він ніколи не забуває. Леви дуже пихаті, російською трохи по -іншому "тщеславные" і це визначення мені більше подобається, але ми миримося: він знає, що я його хвалити не буду, то він себе хвалить сам. А мене ж хвалити не треба, бо я цього дуже не люблю. Я люблю відчуття потрібності - ну цим він мене балує, бо сам не дуже любить приймати рішення, мусить завжди порадитися. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 Цитую: Де там є запитання, там ваше бачення, але написане для пристойності зі знаками запитання. А якщо б ви щиро хотіли дізнатися, що я мала на увазі, ви б просто запиталися: що, Оріано, ви мали на увазі під "плюють". Так що, дискусія з вами не менш приємна. Ну а про нестриманість...коли сама нею грішила і сама ж признавалася - це, Свєто не комильфо. Свое как вы говорите виденье, я выразила предположительно, не переходя на личности. Давая вам возможность опровергнуть мои предположения. А какой шанс мне оставили вы? Утвердительно навешивая на меня ярлыки. В любом случае зачем создавать трагедию? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LION7728 Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 Нізвідки - я просто запиталася, чи ви себе таким не вважаєте. Можливо треба російською, щоб ви мене краще розуміли. Ось мій чоловік Лев і він постійно каже, що він жертовний, на що я сміюся, бо про себе рідного в розумінні похвалитися чи нагадати за тиждень про своє ДН він ніколи не забуває. Леви дуже пихаті, російською трохи по -іншому "тщеславные" і це визначення мені більше подобається, але ми миримося: він знає, що я його хвалити не буду, то він себе хвалить сам. А мене ж хвалити не треба, бо я цього дуже не люблю. Я люблю відчуття потрібності - ну цим він мене балує, бо сам не дуже любить приймати рішення, мусить завжди порадитися. Я добре вас розумію Оріано. Можливо ви проводите якісь паралелі, та у вас цей знак асоціюється з вашим чолоовіком. Але повинен сказати, що не зовсім розумію вашого чоловіка, можливо тому що мене дехто називає деспотом... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LION7728 Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 Вообще то мало кто из Львов делегирует решения принимать кому-то Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 Свое как вы говорите виденье, я выразила предположительно, не переходя на личности. Давая вам возможность опровергнуть мои предположения. А какой шанс мне оставили вы? Утвердительно навешивая на меня ярлыки. В любом случае зачем создавать трагедию? Это вы мне не дали шансов - чего я должна оправдываться из-за ваших фантазий? Где здесь ярлыки. Разве там хоть слово о вас неправда? Ви, Свєто сьогодні при собі, чи від почуття небаченого патріотизму голова перегрілася. Ну прям взяли мої рідні повним ротом слини і плюнули на бідного в переході, на свого сусіда, з яким провели дитинство, на могилу батьків, на рідну землю. Добре, Свєто жити в Україні і трохи знати українську мову, а якщо ви вже осмілюєтеся судити галичан, то бодай кілька книжок про нас можна прочитати. "Полюються" - це в переносному розумінні, означає обурюються, дивуються, не можуть зрозуміти, як так на рівному місці у нас проблеми. Чому за правами водія треба бігати найменше три рази, коли в них їх відправляють поштою. Чому якщо лікар призначив на певну годину, то під кабінетом завжди "жива черга", чому у нас такі скажені відрахування на ремонт доріг, а вони в такому поганому стані. Чому ДАІшник може зупинити просто так і не пояснити причини, чому такі скажені черги за субсидіями, а інвалідам, наприкад без руки, треба кожного року це підтверджувати. Нема чим довести своєї правоти - то до слів чіпляєтеся - адже крім дурного пафосу вам і гордитися нема чим, якщо чесно, все українське для вас чуже, у вас нема України, ви не знаєте традицій, мови, ви не читаєте дітям українських казок і не співаєте українських пісень. Це ви, люба моя плюнули на неї в трудний час і постійно стоїте на стороні Росії. Ну давайте оправдывайтесь, как вы мне это предлагали. Это выводы с того, что вы мне писали эти дни, так я вас представляю. Как говорится - получили свое обратно: ведь обо мне вы тоже писали только СВОИ выводы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 Я добре вас розумію Оріано. Можливо ви проводите якісь паралелі, та у вас цей знак асоціюється з вашим чолоовіком. Але повинен сказати, що не зовсім розумію вашого чоловіка, можливо тому що мене дехто називає деспотом... О ні, в нашій сім"ї деспот я - в першу чергу до себе, ну а потім і рідним дістається. А вас запиталася - ну щоб статистику мати. Бо ось ми з Жірафочкою хоч і Козероги, але різні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 Бог ти мій, перша ночі, йду спати. Приємних усім снів. І не гнівайтеся на мене. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 Это вы мне не дали шансов - чего я должна оправдываться из-за ваших фантазий? Где здесь ярлыки. Разве там хоть слово о вас неправда? Ну давайте оправдывайтесь, как вы мне это предлагали. Это выводы с того, что вы мне писали эти дни, так я вас представляю. Как говорится - получили свое обратно: ведь обо мне вы тоже писали только СВОИ выводы. Конечно неправда. Разве это я оправдываюсь: я это не говорила, не то в виду имела. Ваш пост можно перечитать и и любой поймет что вы имели в виду. Ви непереконлива, тому, що пишите з чужих слів, а я дещо знаю з власного досвіду, ну а дещо родичі розповідають. Повірте, вони кожного разу плюються, коли сюди приїжджають. Для них наше життя - КУЛЬТУРНИЙ ШОК. Доказательств ваших слов обо мне-нет нигде. Ни чего кроме собственной грубости вы мне предложить не можете. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
LION7728 Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 Конечно неправда. Разве это я оправдываюсь: я это не говорила, не то в виду имела. Ваш пост можно перечитать и и любой поймет что вы имели в виду. Доказательств ваших слов обо мне-нет нигде. Ни чего кроме собственной грубости вы мне предложить не можете. Девушки не ссортесь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 Девушки не ссортесьА кто здесь ссорится? По-моему полная идиллия. Я, например, занята была эзоповыми иносказаниями. Так все равно никому неинтерсно. Пожалуй перекур и спать.Без доброй ночи.******************* Идем ноздря в ноздрю. Браво. Но у меня выдержки побольше, хотя и не занималась психодиагностикой на проф.уровне. Так, стилями изложения и сопоставления - было дело, в криминалистике также есть соответственое направление.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 25 березня, 2011 Светланочка, вы только заради бога, не обижайтесь, а то я вас боюсь..Все равно здесь уже почти все разошлись. А договорить завтра сможете. Тем более ваша оппонентка уже уляглась готовиться к завтрашним баталиям. А со мной нечего разговаривать. Мы уже все выяснили. Не обижайтесь только.. №№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№2. Leon, (можно я вас буду Левушкой называть, как Софья Андреевна своего мужа) БЛАГОДАРЮ за прекрасный вечер. Надеюсь, вы многое почерпнули из него для своих научных разработок. А я хотела всего лишь поговорить с одним из светлых умов.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 26 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2011 Светланочка, вы только заради бога, не обижайтесь, а то я вас боюсь..Все равно здесь уже почти все разошлись. А договорить завтра сможете. Тем более ваша оппонентка уже уляглась готовиться к завтрашним баталиям. А со мной нечего разговаривать. Мы уже все выяснили. Не обижайтесь только.. №№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№№2. . Спасибо на добром слове. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2011 Я говорю всем СПОКОЙНОЙ НОЧИ и хочу только абсолютно по теме привести 4 строчки из моего самого любимого стихотворения Гаэтана "Земную жизнь пройдя до половины.." : К середине пути истончаются слух и подошвы : От подземной морзянки до шага, от знака - до звука. Над грядущим туман, и песчаная буря -над прошлым... Переход. Перевал. Перекресток. Распутье. Разлука. оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо оооооооооооооооооооо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2011 Конечно неправда. Разве это я оправдываюсь: я это не говорила, не то в виду имела. Ваш пост можно перечитать и и любой поймет что вы имели в виду. Ви непереконлива, тому, що пишите з чужих слів, а я дещо знаю з власного досвіду, ну а дещо родичі розповідають. Повірте, вони кожного разу плюються, коли сюди приїжджають. Для них наше життя - КУЛЬТУРНИЙ ШОК. Доказательств ваших слов обо мне-нет нигде. Ни чего кроме собственной грубости вы мне предложить не можете. Да я искать не буду - ведь у нас диалог - кадждый делает выводы по себе. Ну и еще хочу предупредить - предположения на ровном месте не бывают - значит для вас у меня такая репутация - а это значит, нужно больше вопросительных знаков по назначению, а не предположению и тогда все станет на свои места. Я ведь сама могла ответить, разве нет? Вот давайте не провоцировать друг-дружку на предположения, а просто говорить о себе, больше о себе чем о другом. Увидете, как все сразу изменится. Вот меня больше всего интересует - чего вас так в Россию тянет - что там такого, чего у нас нет? И это не только о вас лично, а как вы думаете о тех людях с которыми живете, общаетесь - ведь иногда и о политике бывают разговоры. Ну давайте...если это вас не затруднит, а я постараюсь понять, а если получится переубедить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 26 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2011 Да я искать не буду - ведь у нас диалог - кадждый делает выводы по себе. Ну и еще хочу предупредить - предположения на ровном месте не бывают - значит для вас у меня такая репутация - а это значит, нужно больше вопросительных знаков по назначению, а не предположению и тогда все станет на свои места. Я ведь сама могла ответить, разве нет? Вот давайте не провоцировать друг-дружку на предположения, а просто говорить о себе, больше о себе чем о другом. Увидете, как все сразу изменится. Вот меня больше всего интересует - чего вас так в Россию тянет - что там такого, чего у нас нет? И это не только о вас лично, а как вы думаете о тех людях с которыми живете, общаетесь - ведь иногда и о политике бывают разговоры. Ну давайте...если это вас не затруднит, а я постараюсь понять, а если получится переубедить. Это не желание выйти за Россию замуж. Говоря простым языком почему бы просто не дружить, зачем создавать конфронтацию? Тоже и с Европой почему меня заставляют выбирать или или. В конце концов это же не брак где можно только с одним. Вон у них в Европе какая групповушка. Им можно дружить с кем хотят, бомбить кого хотят а мы им что второй сорт? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.