Гість sveta78 Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Ну ось ще...три дні сперечалися, ви, Свєто доводили мені, що нікуди не треба йти, а тепер вам потрібна людина, яка покаже напрямок. Ви вже визначіться чи що... А політики ведуть куди їм вигідно, тобто, де менше законів, бо вони ще не ве розтягнули по своїх коморах.Ориана, прежде чем комментировать, потрудитесь прочитать все комментарии и вникнуть в суть разговора. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Свєта, якщо до вас в метро не притискаються чоловіки, то це не означає, що метро не існує. :lol: Європа - не місяць, там живуть люди, вони приїжджають сюди і розповідають - це не пропоганда, це реальність. Європу хочуть усі, а пропоганда потрібна для того, чого не хочуть. Ось куди нас тепер настирно агітують? Робіть висновки самі. Я живу на востоке Украины и не замечала что у нас все хотят в Европу. Общаясь на других сайтах с теми кто живет в Европе, узнала то что меня не порадовало. В каждой стране свои проблемы и нас там ни кто ни ждет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Ориана, прежде чем комментировать, потрудитесь прочитать все комментарии и вникнуть в суть разговора.А Вы, Светлана, потрудитесь комментарии прочесть в собственном профиле. Если человек не умеет посмеяться над собой- не беда.. За него это сделают другие.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Друзья! Я впервые зашел на ваш форум и у меня вопрос? Коммунисты, националисты, демократы имеет ли такое значение кто во что там верит? Или все таки что ты за человек по жизни? Вірити, шановний, треба в Бога, Творця, а вірити в ідеологію - дурна справа, бо жодна з них не дасть відповідь на ваші конкретні запитання. Але ідеологію можна придумати, але не партійну, вигадану казочку про "покращення життя вже завтра", "ідеальну країну" чи "вся влада - народу", а таку, щоб об"єднувала країну.Ну наприклад - визначитися з напрямком руху, куди ми йдемо, де людина почуває себе найбільш комфортно і вимагати у влади адаптовувати наші закони до законів цього світу. І ніяких поступок і поблажок - не виконав, наступного разу голосуємо за інших. Слава Богу, вибори розвели в часі, вони тепер у три прийоми, свою симпатію можна демонструвати частіше. І повірте, якщо вони будуть знати, що наступного разу за них не проголосують - аж тоді почнуть рухатися. А взагалі я вважаю, що свідомість визначає буття, які ми, таке наше життя, ось і треба старатися не пристосовуватися до того життя, а змінювати навколо себе світ. Хоч це без політиків ми можемо робити? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 А Вы, Светлана, потрудитесь комментарии прочесть в собственном профиле. Если человек не умеет посмеяться над собой- не беда.. За него это сделают другие.. Пусть смеются главное что бы в тему. А так смех без причины.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Пусть смеются главное что бы в тему. А так смех без причины...."Нет клина, который бы испугался засесть в пробег" (цитата моего иностранного друга. Причем недавняя) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Я живу на востоке Украины и не замечала что у нас все хотят в Европу. Общаясь на других сайтах с теми кто живет в Европе, узнала то что меня не порадовало. В каждой стране свои проблемы и нас там ни кто ни ждет. Як люди можуть про щось судити, коли вони про це нічого не знають, а такі як ви пудрите їм мізки про пропаганду. Я ще раз повторюю, туди, де добре вас кликати не будуть. Ну а розумні роблять висновки. І про що, цікаво мені знати, ви дізналися, а то якось невдобно - я розхвалюю цю гнилу Європу, а ви на сайтах читаєте таке...і мовчите. Поділітья з нами - ми ж щирі з вами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Ориана, прежде чем комментировать, потрудитесь прочитать все комментарии и вникнуть в суть разговора. Я не потребую ваших порад - маєте чим заперечити - прошу, якщо ні, то дозвольте робити так як мені зручно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Нам пора идти деньги зарабатывать в шапито. Одному изумляюсь : откуда 35 гостей? Неужели мы такие талантливые? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Вірити, шановний, треба в Бога, Творця, а вірити в ідеологію - дурна справа, бо жодна з них не дасть відповідь на ваші конкретні запитання. Але ідеологію можна придумати, але не партійну, вигадану казочку про "покращення життя вже завтра", "ідеальну країну" чи "вся влада - народу", а таку, щоб об"єднувала країну.Ну наприклад - визначитися з напрямком руху, куди ми йдемо, де людина почуває себе найбільш комфортно і вимагати у влади адаптовувати наші закони до законів цього світу. І ніяких поступок і поблажок - не виконав, наступного разу голосуємо за інших. Слава Богу, вибори розвели в часі, вони тепер у три прийоми, свою симпатію можна демонструвати частіше. І повірте, якщо вони будуть знати, що наступного разу за них не проголосують - аж тоді почнуть рухатися. А взагалі я вважаю, що свідомість визначає буття, які ми, таке наше життя, ось і треба старатися не пристосовуватися до того життя, а змінювати навколо себе світ. Хоч це без політиків ми можемо робити? Очень красиво сказано и все предельно правильно. По большому счету именно тот вывод на который был рассчитан вопрос. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Ну шо, артисты, може отдыхать уже пойдем?.. Кинушка затянулась. И друг мой иностранный Брастилис пропал..Эх брастилис!.. Вроде уже простились.. И де та идеология, кто ее видел? И где вообще в жизни справедливость и благородство?!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Ой, Смельчик!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Как я тебе рада!!!!!!!!!!!! Тут иностранные шпионы бегают и не дают поговорить за политику.Как я тебе рада!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Як люди можуть про щось судити, коли вони про це нічого не знають, а такі як ви пудрите їм мізки про пропаганду. Я ще раз повторюю, туди, де добре вас кликати не будуть. Ну а розумні роблять висновки. І про що, цікаво мені знати, ви дізналися, а то якось невдобно - я розхвалюю цю гнилу Європу, а ви на сайтах читаєте таке...і мовчите. Поділітья з нами - ми ж щирі з вами. Я общаюсь с реальными людьми и знаю их реальные проблемы.В общих чертах могу сказать Европа это не одна страна,и не всем там так сладко как вам кажется так же остаются без работы,не могут оплатить мед.страховку без этого никто их даже не лечит,не могут погасить кредиты,отключают кабельное и интернет что бы сэкономить на повседневные нужды,урезают семейные бюджеты что бы заплатить за учебу детей.Присоединение к Европе не решает проблем мы их должны решать сами здесь. Даже здесь в Украине есть люди которые живут хорошо и не к кому не хотят присоединяться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Очень красиво сказано и все предельно правильно. По большому счету именно тот вывод на который был рассчитан вопрос. А яка ваша відповідь - адже ви маєте свою думку :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Даже здесь в Украине есть люди которые живут хорошо и не к кому не хотят присоединяться. Ах, майн либен, Светлана78 ! Да хотят! Хотят они присоединяться.Но живут, таки да,.. хорошо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Я общаюсь с реальными людьми и знаю их реальные проблемы.В общих чертах могу сказать Европа это не одна страна,и не всем там так сладко как вам кажется так же остаются без работы,не могут оплатить мед.страховку без этого никто их даже не лечит,не могут погасить кредиты,отключают кабельное и интернет что бы сэкономить на повседневные нужды,урезают семейные бюджеты что бы заплатить за учебу детей.Присоединение к Европе не решает проблем мы их должны решать сами здесь. Даже здесь в Украине есть люди которые живут хорошо и не к кому не хотят присоединяться. У них ті ж проблеми, що і в нас, бо всі ми люди. Але вирішення тих проблем різні. Наприклад, на час кризи зробили відстрочки по оплаті кредитів за житло. У них талановиті діти вчатья задурно, лікують, це неправда що не лікують, але не з таким комфортом, до якого вони звикли, Вони можуть себе обмежити в обіді в ресторані і перейти на домашнє харчування, але мобільні, інтернет, кабельне - це перебор, від цього вони не відмовляються. Люди можуть стати безробітними, але допомога по безробіттю така, що можна жити достойно, а на дітей вони отримують окрему допомогу, бо діти це святе. В одного емігранта дитина хворіє на алергію, то раз на рік на машині швидкої допомоги ту дитину везуть за сотні кілометрів в клініку на обстеження - і без всякої страхування. Свєто, Ви непереконлива, тому, що пишите з чужих слів, а я дещо знаю з власного досвіду, ну а дещо родичі розповідають. Повірте, вони кожного разу плюються, коли сюди приїжджають. Для них наше життя - КУЛЬТУРНИЙ ШОК. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 А яка ваша відповідь - адже ви маєте свою думку :rolleyes: Она именно та что вы могли прочитать в этой теме. Оценивать все нужно по делам, как там говориться "дерево по плодам". Очень много болтовни за которой потерялось элементарное понимание самых простых вещей. Любая тема даже достигшая понимания, уже через минуту забалтывается любителями поорать о своих идеалах. На этой слабости украинцев, поговорить обо всем и не о чем и играют наши продуманные политики. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Ах, майн либен, Светлана78 ! Да хотят! Хотят они присоединяться.Но живут, таки да,.. хорошо. Та тому, що жити добре, але почувати себе бидлом - ну кому таке подобається. А Свєта не розуміє, що мати можливість купити все, але при тому давати хабар якомусь чмирю, бо без його підпису твій бізнес може понести збитки - це принизливо, не кожний може на таке спокійно дихати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Она именно та что вы могли прочитать в этой теме. Оценивать все нужно по делам, как там говориться "дерево по плодам". Очень много болтовни за которой потерялось элементарное понимание самых простых вещей. Любая тема даже достигшая понимания, уже через минуту забалтывается любителями поорать о своих идеалах. На этой слабости украинцев, поговорить обо всем и не о чем и играют наши продуманные политики. Саме так...як ось тепер причепилися до Кучми. Криза жанру, відсутність ідей, реформи буксують, невдоволення людей росте - на вам Кучму, щоб було про що поговорити і потішити своє Я: а-ааа, попався, голубчик, навіть тебе можуть посадити. А тим часом, ті, хто при владі тиряють небаченими темпами, фіг зна які приймають закони, адже вся увага і журналістів також прикута до президента Кучми. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість sveta78 Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Та тому, що жити добре, але почувати себе бидлом - ну кому таке подобається. А Свєта не розуміє, що мати можливість купити все, але при тому давати хабар якомусь чмирю, бо без його підпису твій бізнес може понести збитки - це принизливо, не кожний може на таке спокійно дихати.Ну вот договорились. Я что ли не хочу хорошей жизни? Просто мы по разному видим решение наших проблем, но хотим конечно одного-СЧАСТЬЯ. Вам кажется что если чуть ли не силком тянуть Украину и только в Европу все проблемы решаться. Я же считаю нужно использовать все возможности ДА! в том числе и Россию. Зачем выбирать или или? ПОЧЕМУ НЕЛЬЗЯ ЖИТЬ В МИРЕ СО ВСЕМИ. Кстати хочу сообщить вам новость КОММУНИЗМА В РОССИИ НЕТ!!! Хватит с ней воевать, там такие же люди как и мы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Саме так...як ось тепер причепилися до Кучми. Криза жанру, відсутність ідей, реформи буксують, невдоволення людей росте - на вам Кучму, щоб було про що поговорити і потішити своє Я: а-ааа, попався, голубчик, навіть тебе можуть посадити. А тим часом, ті, хто при владі тиряють небаченими темпами, фіг зна які приймають закони, адже вся увага і журналістів також прикута до президента Кучми.Ну это конечно от скуки. Кому реально нужен тот Кучма? Так таранка к пиву. Реальный пир начнется перед выборами. Здесь уже раздавать лапшу и винегрет будут во всю Эко сколько ушей по все стране и каждый жаждет получить свой леденец с барской руки и обсосать его до онемения в деснах. Ну а как куры будут накормлены хозяева начнут считать прибыли. Деньги тоже не малые вложены то. Так что курам яйца нести и нести. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Вам кажется что если чуть ли не силком тянуть Украину и только в Европу все проблемы решаться. Я же считаю нужно использовать все возможности ДА! в том числе и Россию. Зачем выбирать или или? ПОЧЕМУ НЕЛЬЗЯ ЖИТЬ В МИРЕ СО ВСЕМИ. Кстати хочу сообщить вам новость КОММУНИЗМА В РОССИИ НЕТ!!! Хватит с ней воевать, там такие же люди как и мы. Ніде я не пиасла, що неодмінно треба бути в ЄС, так само як і не писала про ворожість до Росії - це Свєто ВАШІ слова, які ви вперто приписуєте мені. Почуйте мене, я про стандарти законів, від яких залежать стандарти нашого життя. Якщо ви назвете бодай якийсь приклад з російського досвіду, який ми можемо перейняти - я не буду проти, лиш би це йшло на благо нашому народу. Але історія, спільне минуле і спільні проблеми - це не привід до зближення. Якщо нема чому научитися - мені з такими не по дорозі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Ну это конечно от скуки. Кому реально нужен тот Кучма? Так таранка к пиву. Реальный пир начнется перед выборами. Здесь уже раздавать лапшу и винегрет будут во всю Эко сколько ушей по все стране и каждый жаждет получить свой леденец с барской руки и обсосать его до онемения в деснах. Ну а как куры будут накормлены хозяева начнут считать прибыли. Деньги тоже не малые вложены то. Так что курам яйца нести и нести. Це тіпа народ привик до видовищ зачасів Ющенка-Тимошенко - а тепер заскучав? :lol: Ой щось мені так не здається. Згадайте зятя Онопенка...Мо, Пінчук кому дорогу перейшов... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Це тіпа народ привик до видовищ зачасів Ющенка-Тимошенко - а тепер заскучав? :lol: Ой щось мені так не здається. Згадайте зятя Онопенка...Мо, Пінчук кому дорогу перейшов... Ориана Ориана Шире немного надо Ющенко-Тимошенко это только два сеятеля Украина то большая вон их сколько Хозяевов развелось. Поделили страну на куски и кусочки и деребанят во всю что есть мочи. А люди каждый в свой угол забился и не пикает. Так на форумах языки почесать, а на деле даже между собой толком договорится не могут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Ориана Ориана Шире немного надо Ющенко-Тимошенко это только два сеятеля Украина то большая вон их сколько Хозяевов развелось. Поделили страну на куски и кусочки и деребанят во всю что есть мочи. А люди каждый в свой угол забился и не пикает. Так на форумах языки почесать, а на деле даже между собой толком договорится не могут.Очень странно, как они могут договориться, когда один душу выворачивает - а другой эксперименты производит?Да впридачу может обозвать крик души неудовлетворенностью? После этого нормальные люди просто отворачиваются и больше не общаются. Какой может быть общий язык? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Ориана Ориана Шире немного надо Ющенко-Тимошенко это только два сеятеля Украина то большая вон их сколько Хозяевов развелось. Поделили страну на куски и кусочки и деребанят во всю что есть мочи. А люди каждый в свой угол забился и не пикает. Так на форумах языки почесать, а на деле даже между собой толком договорится не могут. Тепер так, тепер поділили, за Ющенка Україна єдиною була і всі підзвітні були Тимошенко. А тепер таке враження, що янек при всіх своїх повноваженнях царя, не керує ситуацією. Сьогодні Герман лила сльози, що ніхто не хоче за Кучму заступитися. Тобто хто має це зробити - чи це натяк, що і прокурор Янеку не підчиняється. Страшно все це... А Могильов, кожного тижня якісь страшилки придумував для водіїв і ніхто ж пельку не закрив, це при тому, що рейтинг ПР впав майже вдвічі. Ось так ...навіть гірше, ніж ми собі це уявляємо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Очень странно, как они могут договориться, когда один душу выворачивает - а другой эксперименты производит? Да впридачу может обозвать крик души неудовлетворенностью? После этого нормальные люди просто отворачиваются и больше не общаются. Какой может быть общий язык? Мужики...одним словом. Ти ж ,знаєш, що чоловік все може пробачити жінці. А ось те, що вона розумніша за нього пробачити не може. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Очень странно, как они могут договориться, когда один душу выворачивает - а другой эксперименты производит? Да впридачу может обозвать крик души неудовлетворенностью? После этого нормальные люди просто отворачиваются и больше не общаются. Какой может быть общий язык? Так это как раз от того, что каждый со своим пришел нет объединяющей темы. Проблемы одни а говорят все о разном. Вот и выходит лебедь рак и щука. Ни кто уступить не хочет ГОРДОСТЬ не позволяет. А какая тут гордость, страна скатилась дальше не куда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Тепер так, тепер поділили, за Ющенка Україна єдиною була і всі підзвітні були Тимошенко. А тепер таке враження, що янек при всіх своїх повноваженнях царя, не керує ситуацією. Сьогодні Герман лила сльози, що ніхто не хоче за Кучму заступитися. Тобто хто має це зробити - чи це натяк, що і прокурор Янеку не підчиняється. Страшно все це... А Могильов, кожного тижня якісь страшилки придумував для водіїв і ніхто ж пельку не закрив, це при тому, що рейтинг ПР впав майже вдвічі. Ось так ...навіть гірше, ніж ми собі це уявляємо. Одинаковы они для меня и янеки и ющенки Не бывает хороших господ. Пока сам народ не господин. Это их работа должна быть, нам угождать, а не мы на них "молится". 20 лет. По моему испытательный срок закончился а вы как думаете? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 березня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2011 Так это как раз от того, что каждый со своим пришел нет объединяющей темы. Проблемы одни а говорят все о разном. Вот и выходит лебедь рак и щука. Ни кто уступить не хочет ГОРДОСТЬ не позволяет. А какая тут гордость, страна скатилась дальше не куда. Кто на ком стоял?.. (проф.Преображенский) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.