Перейти до змісту
Український політичний форум

Янукович- мій президент.

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Не знаю у нас в Полтаве много новорожденных. У меня недавно второй родился. Так что нас имеют а мы крепчаем. Жизнь продолжается.

А у нас в Николаеве - нет. Может потому, что и мужчин почти не осталось.

Разъехались по всему свету - зарабатывать. От такого покращення, как имеем, заводы стоят. Одна ЗАРЯ всех желающих не примет.

А на месте старешейго завода городской голова хочет очередную развлекаловку соорудить

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 246
  • Створена
  • Остання відповідь

Только хотела сказать! А на Юльку гнали! А в ее премьерство одни пузатики мелькали.

не трынди,подстилка.

А у нас в Николаеве - нет. Может потому, что и мужчин почти не осталось.

Разъехались по всему свету - зарабатывать. От такого покращення, как имеем, заводы стоят. Одна ЗАРЯ всех желающих не примет.

А на месте старешейго завода городской голова хочет очередную развлекаловку соорудить

зато националисты не правят. да,глист?

Посилання на коментар

Вы не смотрели док.фильм "Криминальная оккупация. История Партии Регионов"? Пожалуйста, даю ссылочку: *http://video.i.ua/user/613823/8535/252016/

И книгу "ДОНЕЦКАЯ МАФИЯ" донецкого журналиста Сергея Кузина не забудьте пролистать на досуге. Чтоб у вас потом не было вопросов, кто у нас ворует:*http://dony07.narod.ru/

Посилання на коментар

Ну французи явно не бидло...

Щоденник євротлантиста. Французький ''блінг-блінг'' ефект

http://blogs.pravda.com.ua/authors/hetmanchuk/4f955e54ddfa5/

Схоже на те, що вчора розпочався зворотній відлік президентства Ніколя Саркозі. Навряд чи він зможе переламати ситуацію за два тижні до другого туру настільки, аби вийти із протистояння з соціалістом Оландом переможцем. Не тому, що Оланд такий сильний кандидат (навпаки-слабкий), а тому, що Саркозі дозволив собі пожити приблизно так, як звикли жити топ-політики на пострадянському просторі – у розкоші, гламурі й повному ігнорі до того, "що подумають люди?" на фоні далеко неоднозначної економічної ситуації у своїй країні.

Тепер ситуація така, що далеко не всі французи можуть собі дозволити знову голосувати за "президента багатих " чи президента "блінг блінг", як Саркозі давно вже охрестили за пристрасть до всього розкішного та дорогого, що має здатність виблискувати на сонці – неважливо, йдеться про дорогі яхти, годинники чи просто окуляри. Остання крапля – сюжет з годинником Patek Philippe вартістю в 55 тисяч євро на руці у Саркозі на передвиборному мітингу за тиждень до першого туру виборів: Сарко сховав його до кишені, коли справа дійшла до традиційного на подібних мітингах рукостискання з народом – чи то приховував, чи боявся, щоб хтось із "простолюдинів" не стягнув таку цінну штуковину з президентської руки.

Багато пересічних французів не можуть дозволити собі президента, який відразу чітко й зрозуміло розставив всі акценти: з народом він дружить перед виборами, після виборів – він дружить з мільярдерами. Тобто, виключно з найбагатшими представниками цього народу. А саме – вечеряє з ними в найдорожчих ресторанах, відпочиває з Карлою на їх яхтах, проштовхує їм всілякі податкові преференції і при цьому голосно розповідає людям: "пора затягувати паски". Так, як про них, дбає хіба що ще про старшого сина, якого хотів пролобіювати керівником в раді з облаштування відомого ділового кварталу Дефанс в Парижі. Одним словом, занадто багато з президентського боку розкоші і гламуру в часи економічної кризи. Кризи, яка у всій красі дала про себе знати після того, як Франція на початку року втратила три політично життєво важливі для французького президента позначки кредитного рейтингу "ААА".

Посилання на коментар

Ну французи явно не бидло...

ага... скоро этого небыдла почти не останется...будут арабы и негры..

тоже мне..судишь по сионистской прессе кто есть кто.

Посилання на коментар

ага... скоро этого небыдла почти не останется...будут арабы и негры..

тоже мне..судишь по сионистской прессе кто есть кто.

Ну так іншої нема. А факт необрання Саркозі скоро стане очевидним.

А ось про арабів і негрів - до "скоро" ще далеко. І не їх вина, що білі не хочуть плодитися.

Посилання на коментар

Ну так іншої нема.

есть.но вы как покорный скот жрете то что вам дают.

А ось про арабів і негрів - до "скоро" ще далеко.

нет,дура,как раз наоборот. очень близко.

я думаю на французах уже можно поставить крест.

это полутруп умирающий.

І не їх вина, що білі не хочуть плодитися.

нет такого-хотят или нет. есть культура. а культуру можно заменять со здоровой на гнилую

и мы имеем не вымирание,а уничтожение. нас уничтожают.

но тебе этого не понять,.."небыдло"

Посилання на коментар

Все попытки Гитлера очистить нацию от душевно больных закончились неудачей. Ровно через 2 поколения процент душевнобольных вернулся на свое место, хотя уничтожены были если не все то 99 %.

А по поводу негров и азиатов то естественный отбор и борьбу за выживание никто не отменял. Эпоха белого богословия смениться эпохой цветного богословия так же, как эпохи патриархата сменились эпохами матриархата.

Земля скинет с себя балласт. И китайцы потерпят урон и все остальные. Вавилонская башня будет разрушена. Нравится это кому-то или нет.

Посилання на коментар

есть.но вы как покорный скот жрете то что вам дают.

нет,дура,как раз наоборот. очень близко.

но тебе этого не понять,.."небыдло"

І не відповідайте на зло з боку інших,

Бо не відають, що роблять...

Коли гавкає, чи кусає Вас пес,

То невже гавкаєте у відповідь і кусаєте його?

Пам’ятайте, що лихослів’я, жорстокість і злість –

Це прояви низької, тваринної суті!

Прийміть міри захисту І, не зважаючи ні на що,

Продовжуйте свій, людський

Богом указаний шлях!

Посилання на коментар

А по поводу негров и азиатов то естественный отбор и борьбу за выживание никто не отменял. Эпоха белого богословия смениться эпохой цветного богословия

если не уничтожить говно вроде вас,то да. белые исчезнут и украинцы тоже. но я надеюсь мы объясним наци что таких выродков как ты надо уничтожать как глистов.

Земля скинет с себя балласт.

балласт- это сионистское говно вроде тебя,а не белая раса.

Все попытки Гитлера очистить нацию от душевно больных закончились неудачей. Ровно через 2 поколения процент душевнобольных вернулся на свое место, хотя уничтожены были если не все то 99 %.

откуда инфа про 99?

І не відповідайте на зло з боку інших,

Бо не відають, що роблять...

Коли гавкає, чи кусає Вас пес,

То невже гавкаєте у відповідь і кусаєте його?

Пам’ятайте, що лихослів’я, жорстокість і злість –

Це прояви низької, тваринної суті!

Прийміть міри захисту І, не зважаючи ні на що,

Продовжуйте свій, людський

Богом указаний шлях!

сионистский раб,именно ты не ведаешь что творишь.

Посилання на коментар

• 2 місяця потому...

9 - ЛИПНЯ ДЕНЬ ЖАЛОБИ !

НАРОДИВСЯ преЦедент

ВIКТОР ЯНУКОВИЧ

Посилання на коментар

9 - ЛИПНЯ ДЕНЬ ЖАЛОБИ !

НАРОДИВСЯ преЦедент

ВIКТОР ЯНУКОВИЧ

А вот в 2010 году мы получили прививку. Прививку Януковичем.

Вот только иммунитет у нашей страны оказался настолько слаб, что с этой тривиальной разновидностью авторитаризма борется с большим трудом.

Да, от авторитаризма страны не умирают. Но умирают, изолируются или уезжают лучшие. Те, кто борется. Те, кто отчаялся бороться. Антитела.

И иммунитет страны становится еще слабее. Страна погружается в сонное, полудебильное состояние.

В таком состоянии замерла Россия, замерла Беларусь, замерли многие другие постсоветские страны. Жрать-срать-размножаться. А че еще нада?

Но есть и Эстония с ее электронным государством. Есть Грузия с ее образцово-показательным очищением от совка за считанные годы.

А значит есть надежда.

Посилання на коментар

Да, от авторитаризма страны не умирают. Но умирают, изолируются или уезжают лучшие

Прямо в точку!
Посилання на коментар

Бывший президент Виктор Ющенко пожелал Виктору Януковича, чтобы его "святая миссия" удалась.

Об этом говорится в его поздравлении по случаю дня рождения Януковича, текст которого приводит Коммерсант-Украина.

"Виктор Федорович, вы — человек, которого миллионы украинцев избрали президентом, которому выпала честь сегодня представлять Украину", - сказал Ющенко.

"Хотелось бы, чтобы святая миссия формирования украинской соборности удалась вам хотя бы частично. Это ваша главная и сама сложная миссия", - добавил Ющенко.

------------------------------------------------------

Вроде как би и нечего такого нет. ( правильно сказал )

А вроде как бы и ПОДЛИЗНУЛ...

Посилання на коментар

Єва, це політика.

Етика, етикет - стандартне поздоровлення. Не думаю, що Ющенко його сам писав.

Коли Кучма переміг Кравчука - він мені був таким огидним, що я припинила цікавитися політикою. Випала з неї майже на десять років і прокинулася в 2004 році.

Просто треба вміти змиритися з тим, що ти не можеш змінити.

А зараз зовсім інший час - повір.

Ось дивлюся я на сучасну молодь у Львові - заводів-фабрик нема, в селі роботи нема - але вони стараються, карабкаються, знаходять роботу, живуть, життю радіють. Гартуються. А раніше ж все це було ГАРАНТОВАНО, а тому розслабляло людей.

Не все так погано.

Посилання на коментар

Єва, це політика.

Етика, етикет - стандартне поздоровлення. Не думаю, що Ющенко його сам писав.

Блин, кого мы выбираем, дебилов которые не в состоянии сами написать элемнтарную хрень.

Посилання на коментар

"Хотелось бы, чтобы святая миссия формирования украинской соборности удалась вам хотя бы частично. Это ваша главная и сама сложная миссия", - добавил Ющенко.

Нет, подколол! ;) Ведь сейчас сторонники Януковича своими действиями раскалывают Украину :(

Посилання на коментар

*http://www.youtube.com/watch?v=PMB8l-EDMJc&feature=player_embedded

Коли ми дивуємося лояльності до влади частини нинішнього населення півдня і сходу країни, слід розуміти – ця лояльність виросла не на рівному місці. Коли в телевізорі жінки з Донбасу з придиханням називали місцевого боса "хазяїн", жива історія в нас перед очима:

"Навіть якщо государ робить погано або до збитку для держави, все це вихваляють як діяння добре і вельми корисне. Здебільшого в цих областях спостерігається, що раби мають вдячність до панів, а дружини до чоловіків, якщо частіше від них зазнають побоїв, тому що вважають це проявом любові.

І не тільки слуг, а й багато знатних, видатних людей і чиновників часто б'ють палицями і публічно, і приватно, за наказом великого князя, і зовсім не вважають це ганьбою. Вони навіть вихваляються, що государ цим самим виявляє їм знак любові, а покарані дякують государеві, кажучи: "Будь зддоровий і неушкоджений, пан, цар і великий князь, за те, що ти раба і селянина свого удостоїв побоями повчити", – писав Гваньїні.

Посилання на коментар

Ба, Янека сьогодні закидали подарунками - тільки на УП скільки всього

Декілька хвилин сміху від Лещенка http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/4ffb223612d9f/

Музика (шансон, звичайно) від Окари http://blogs.pravda.com.ua/authors/okara/4ffafb3d3ecc2/

Перемін від Найема http://blogs.pravda.com.ua/authors/nayem/4ffae4fb9e802/

Біг морда від Наталі Соколенко http://blogs.pravda.com.ua/authors/sokolenko/4ffa925b6fde4/

Люблять нашого президента, ой як люблять.

Посилання на коментар

Бывший президент Виктор Ющенко пожелал Виктору Януковича, чтобы его "святая миссия" удалась.

Об этом говорится в его поздравлении по случаю дня рождения Януковича, текст которого приводит Коммерсант-Украина.

"Виктор Федорович, вы — человек, которого миллионы украинцев избрали президентом, которому выпала честь сегодня представлять Украину", - сказал Ющенко.

Мдя.... Эт о не просто подлизнул.... Чего же он поднял на ноги Майдан и УКраину, когда дело касалось его президенства? Тогда он не считал, что за Януковича было тоже пол Украины....

Может он метит пройти в Раду по списку ПР? Вот это был бы прикол

Посилання на коментар

.... Чего же он поднял на ноги Майдан и УКраину, когда дело касалось его президенства? Тогда он не считал, что за Януковича было тоже пол Украины....

Он тогда болел. :( Веки опухли - вот и не мог всё правильно рассмотреть ;)

Посилання на коментар

аха... поднимите мне веки (с)

Посилання на коментар

Посилання на коментар

..э.х..хх

а ну быыстро ответь : за пять лет неограниченной власти и за кучу прэферэнций ты б не согласилась каплю яду принять?

Посилання на коментар

..э.х..хх

а ну быыстро ответь : за пять лет неограниченной власти и за кучу прэферэнций ты б не согласилась каплю яду принять?

Я? нет. Но я - не он.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...