Орiана Опубліковано 5 березня, 2011 Опубліковано 5 березня, 2011 Сьогодні б йому виповнилось 62. Усього 62!!! Я ще вчився у школі. Одного разу зайшов у ГУМ – там на 3-й лінії був дуже гарний відділ платівок. І поруч з новими цікавими платівками, а коштували вони, пам'ятаю як зараз: 3-50 – іноземна естрада, 2-50 – радянська естрада і 1-45 – класична музика, почав перебирати ящик з уціненими дисками – новими, але залежалими та без яскравих конвертів. І раптом бачу – сірим по синьому написано: "Софія Ротару співає пісні Володимира Івасюка"! Я зрадів – почав шукати "Червону руту" чи "Водограй". Не знайшов. Розчарувався. "Але добре, – думаю, – за 20 копійок (а саме стільки коштували знецінені диски) – візьму". Прийшов додому, поставив. Виявилось, навіть не з рок-групою (чи ВІА), а пісні у супроводі естрадно-симфонічного оркестру (як потім виявилося, під керівництвом Ростислава Бабича). "Ацтой", – подумав я, хоч в ті часи цього слова ще ніхто не знав... Виявилось, то не просто пісні, а ціла така пісенна містерія – між ними навіть не було пауз! Там свій космос, своя поетика, своя інтонація. І такий надрив – про мальви біля хати, які проросли з самого серця, про дорогу від моїх воріт до твоїх воріт і, звісно, про любов, яка цвіте в житті один єдиний раз. Розгадати причини смерті Івасюка достовірно неможливо. Але можна спробувати прослідити цікаву закономірність. В поліетнічних імперських державах абсолютним інноватором може бути лише представник "титульної" імперської культури (якщо він є творцем імперської культури, але не належить до імпероутворюючого етносу, це всіляко підкреслюється – як з Гоголем чи Ференцом Лістом). Представнику "нетитульної" культури доводиться лише "танцювати гопака", себто займатися розвитком рідної етнічної культури, не виводячи її на універсальний рівень, або відтворювати на місцевому ґрунті культурні схеми, створені в контексті "титульної" культури. Якщо в контексті "нетитульної" культури раптом з'являється інноватор, який підносить її (в якійсь галузі) вище за "титульну", в такої людини автоматично з'являються серйозні проблеми. І це логічно, оскільки це є механізмом захисту імперської державності – "титульна" культура, "титульний" "Soft Power" мусять бути найкращими, найкрутішими, найцікавішими. А якщо не так, тоді чому столиця саме у Москві / Санкт-Петербурзі (Лондоні, Парижі, Відені), а не у Києві, Едінбурзі, Марселі, Будапешті, Львові? Чи можна виявити якусь закономірність у тому, як "зачистили" свого часу, скажімо, Леся Курбаса або "злили" Довженка і багатьох інших? І чи можна саме в цій логіці шукати відповіді на загадку гибелі Володимира Івасюка – навіть не уявляю. Якби Івасюк наслідував би "Самоцветов" чи "Поющие гитары", тоді одна справа. А так – якийсь "бандерівець" раптом став мегазіркою – і не лише у себе на "бандерівщині", а в усьому Радянському Союзі. (Підкреслюю: це не моя версія, це припущення щодо механізмів функціонування "Soft Power" у великих державах. Питань значно більше, ніж відповідей...) (А. Окара)
Гість korin Опубліковано 5 березня, 2011 Опубліковано 5 березня, 2011 Ныне в этом деле соль немного в другом. Оценить Ивасюка можно ... может не любой - для этого нужно понять, пропустить через себя дух этой земли и этих людей... которые и сами иногда себя не понимают... - но наличествует факт интуитивного признания... Короче - Окара, мне не понятно - как этот неукраинец может так свободно разбираться в нашей культуре, психологии и т.д....
Орiана Опубліковано 5 березня, 2011 Опубліковано 5 березня, 2011 Ныне в этом деле соль немного в другом. Оценить Ивасюка можно ... может не любой - для этого нужно понять, пропустить через себя дух этой земли и этих людей... которые и сами иногда себя не понимают... - но наличествует факт интуитивного признания... Короче - Окара, мне не понятно - как этот неукраинец может так свободно разбираться в нашей культуре, психологии и т.д.... Окара етнічний українець. Він мені асоціюється з Гоголем - не знаю чому - мож. тому, що дуже багато писав про нього, а, можливо, тому, що деколи буває дуже суперечливий в тому, що стосується України - дух вірнопідданого Москви перемагає дух вільного козака. Як ти правильно підмітив, українці гарно працюють тільки "варягами". Лише деякі, певно дуже особливі, наважуються проявити себе в Україні. Івасюк серед них. А люди, які слухали Висоцького, Івасюка - такого рівня талант - коли ті ще жили - в них особливий смак у музиці - тобі так не здається? Окара відкрив мені Бурмаку, вірніше, це поки єдина її пісня, яка мені подобається і та по наводці Окари. *http://www.youtube.com/watch?v=DMnY0txn_pI&feature=player_embedded З.І Дуже гарна підспівка...
Гість korin Опубліковано 5 березня, 2011 Опубліковано 5 березня, 2011 деколи буває дуже суперечливий в тому, що стосується України - дух вірнопідданого Москви перемагає дух вільного козака. Например?
Орiана Опубліковано 5 березня, 2011 Опубліковано 5 березня, 2011 Например? Ну ти мене що, примушуєш шукати серед його опусів. Я так не можу відразу згадати, але пам"ятаю, часто мені хотілося йому плюнути в рожу. А-ааа, ось глянула, перше, що попалося: як він рекламував ту Гузенкову, яка тіпа досліджувала феномен Тимошенко - повна нісенітниця, нічого нового, все банально -надумане - було неприємне відчуття, попри те, що ти сам знаєш як я відношуся до Тимошенко. А може це тому, що мені неприємно чути правду про Україну, як ми виглядаємо збоку, хоча з середини так не є - я так думаю, що так не є. Ну гаразд, вважай, що ти мене спіймав за язик - я не маю чим довести, переглянула статті Окари - гарні, навіть ті, що про Малоросію, проти яких я бунтувала - тепер побачила лише гіркоту і сарказм. З тобою не цікаво, ти завжди маєш рацію. Де той бєс, бо самооцінка падає?
Гість korin Опубліковано 6 березня, 2011 Опубліковано 6 березня, 2011 Ну ти мене що, примушуєш шукати серед його опусів. Я так не можу відразу згадати, але пам"ятаю, часто мені хотілося йому плюнути в рожу. А-ааа, ось глянула, перше, що попалося: як він рекламував ту Гузенкову, яка тіпа досліджувала феномен Тимошенко - повна нісенітниця, нічого нового, все банально -надумане - було неприємне відчуття, попри те, що ти сам знаєш як я відношуся до Тимошенко. А може це тому, що мені неприємно чути правду про Україну, як ми виглядаємо збоку, хоча з середини так не є - я так думаю, що так не є. Ну гаразд, вважай, що ти мене спіймав за язик - я не маю чим довести, переглянула статті Окари - гарні, навіть ті, що про Малоросію, проти яких я бунтувала - тепер побачила лише гіркоту і сарказм. З тобою не цікаво, ти завжди маєш рацію. Де той бєс, бо самооцінка падає? Ох не всегда... Просто политика это очень просто - достаточно только раз понять... все остальное много сложней. Здесь, в поитике, забавляет факт, что все они говорят правильно от Брежнева, Горби, Юща... и до Тягнибока... и по сути им всем возразить нечего.. Пришлось ввести понятие - КАК? - как говорит?... - ну, просто другого определения не могу подобрать, но есть много фактоф, фактиков, обстоятельств и интонаций, по которым можно определить - как? - что есть отражением - ЗАЧЕМ? Окара пока чуть не единственный, кто КАК? говорит правильно... может потому, что я его мало знаю. Поэтому интересна вся информация про него. ЗЫ С Вес-ом извини, для человека, видящего мир через призму, увидеть хоть раз реальность - против которой нельзя возразить и о которой знало все это время его подсознание - шок.
Орiана Опубліковано 6 березня, 2011 Опубліковано 6 березня, 2011 Ох не всегда... ЗЫ С Вес-ом извини, для человека, видящего мир через призму, увидеть хоть раз реальность - против которой нельзя возразить и о которой знало все это время его подсознание - шок. Да, з Тимошенко ти не дуже переконливий, мож. тому, що вона сама не дуже переконлива, тобто, не вірить в те, що говорить, а особливо робить? А Ющенко - я й досі вважаю, у команді з Тимошенко, якщо б трішки прикрутити її самолюбство і залишити старанність - вони б гори звернули. Шкода, не доведеться переконатися. Як ти вважаєш, новина від Кузі про те, що Ющенко вибив собі місце прем"єра має під собою реальність - чи чергова качка, щоб очорнити і так дохлого ВАЮ? З.І. Вєс не вміє поводитися з жінками - а це після відсутності розуму, друга причина, чому він лузер.
Гість korin Опубліковано 6 березня, 2011 Опубліковано 6 березня, 2011 Да, з Тимошенко ти не дуже переконливий, мож. тому, що вона сама не дуже переконлива, тобто, не вірить в те, що говорить, а особливо робить? А Ющенко - я й досі вважаю, у команді з Тимошенко, якщо б трішки прикрутити її самолюбство і залишити старанність - вони б гори звернули. Шкода, не доведеться переконатися. Як ти вважаєш, новина від Кузі про те, що Ющенко вибив собі місце прем"єра має під собою реальність - чи чергова качка, щоб очорнити і так дохлого ВАЮ? З.І. Вєс не вміє поводитися з жінками - а це після відсутності розуму, друга причина, чому він лузер. Не звернули б. Про Юща - утка.... Хотя за падение рейтинга Пахло - крайний. У Вес-а просто глаза налиты кровью как у быка - здесь разум отступает.
Орiана Опубліковано 6 березня, 2011 Опубліковано 6 березня, 2011 Не звернули б. Про Юща - утка.... Хотя за падение рейтинга Пахло - крайний. У Вес-а просто глаза налиты кровью как у быка - здесь разум отступает. Але ж звертали, коли Ющенко був прем"єром, а вона віцепрем"єром. Зря ти не розглядаєш таку версію, хоч і нереальну вже тепер, але достатньо цікаву для гіпотетичних роздумів і аналізу на майбутнє. Не дурно їх двох назвали бінарною парою, як ось янека і герман. Цікаво, як відобразиться на янеку, якщо герман, приміром, піде за станом здоров"я - якась вона погана останнім часом.
Гість korin Опубліковано 6 березня, 2011 Опубліковано 6 березня, 2011 Але ж звертали, коли Ющенко був прем"єром, а вона віцепрем"єром. Зря ти не розглядаєш таку версію, хоч і нереальну вже тепер, але достатньо цікаву для гіпотетичних роздумів і аналізу на майбутнє. Не дурно їх двох назвали бінарною парою, як ось янека і герман. Цікаво, як відобразиться на янеку, якщо герман, приміром, піде за станом здоров"я - якась вона погана останнім часом. Знаешь.... Данилыч сволочь, но не дурак - а ему видней.
Орiана Опубліковано 6 березня, 2011 Опубліковано 6 березня, 2011 Знаешь.... Данилыч сволочь, но не дурак - а ему видней. Я раніше думала, Тимошенко самостійна людина, максимально самостійна, якою можна бути на її місці. А тепер у мене інша думка. Пам"ятаю, ще минулого року до през. виборів, Ковтуненко мене переконував, що Тимошенко всіх слухає і всіх вислуховує, а Ющенко впертий, робить як йому хочеться. Я тоді з ним не погодилася - тепер бачу він мав рацію. Кучма не дурак - він єдиний підтвердив своє президентство, а тому має повне право вважатися найбільш легітимним презом. Двох наступних на трон винесла юрба - їх за повноцінних вважати не можна. Кучмове призначення Ющенка і Тимошенко в парі було дуже вдалим рішенням, настільки вдалим, що він потім змушений був його відмінити, щоб не палити свої рейтинги. Так ось, тоді Тимошенко була справжньою, тобто на неї ще не було впливу ззовні і довіряла вона лише жіночій інтуїції: зрозумівши, що Ющенко не боєць і не трудяга, вона вміло грала на його почуттях винятковості й "богомобраності", а тому досягла певних результатів в тому числі і на свою користь. Щось подібне було під час през. виборів 2004. Ну а потім, Юлля фальсстартанула - і результат не дав на себе довго чекати - вона тепер поза процесом і невідомо чи туди потрапить. Адже в бидла проснулися націоналістичні почуття - а що буває, коли до рук ідійотів потрапляє зброя - всім відомо: нічого доброго.
Гість korin Опубліковано 6 березня, 2011 Опубліковано 6 березня, 2011 Я раніше думала, Тимошенко самостійна людина, максимально самостійна, якою можна бути на її місці. А тепер у мене інша думка. Пам"ятаю, ще минулого року до през. виборів, Ковтуненко мене переконував, що Тимошенко всіх слухає і всіх вислуховує, а Ющенко впертий, робить як йому хочеться. Я тоді з ним не погодилася - тепер бачу він мав рацію. Кучма не дурак - він єдиний підтвердив своє президентство, а тому має повне право вважатися найбільш легітимним презом. Двох наступних на трон винесла юрба - їх за повноцінних вважати не можна. Кучмове призначення Ющенка і Тимошенко в парі було дуже вдалим рішенням, настільки вдалим, що він потім змушений був його відмінити, щоб не палити свої рейтинги. Так ось, тоді Тимошенко була справжньою, тобто на неї ще не було впливу ззовні і довіряла вона лише жіночій інтуїції: зрозумівши, що Ющенко не боєць і не трудяга, вона вміло грала на його почуттях винятковості й "богомобраності", а тому досягла певних результатів в тому числі і на свою користь. Щось подібне було під час през. виборів 2004. Ну а потім, Юлля фальсстартанула - і результат не дав на себе довго чекати - вона тепер поза процесом і невідомо чи туди потрапить. Адже в бидла проснулися націоналістичні почуття - а що буває, коли до рук ідійотів потрапляє зброя - всім відомо: нічого доброго. Это мое мнение - ей просто не повезло. Очень давно на УП была статья о категориях людей, так вот она - революционер, деятель, движитель, реформатор... одним словом - Стрелец. Но таким людям нужны идеологи - чтобы указать - куда и зачем... ... А Турчинофф - простой пошлый баптюга....
Орiана Опубліковано 6 березня, 2011 Опубліковано 6 березня, 2011 Это мое мнение - ей просто не повезло. Очень давно на УП была статья о категориях людей, так вот она - революционер, деятель, движитель, реформатор... одним словом - Стрелец. Но таким людям нужны идеологи - чтобы указать - куда и зачем... ... А Турчинофф - простой пошлый баптюга.... Правдивість тесту на вагітність 99,9% - коли в тебе негативний результат і ти вагітна - це називається не повезло. А те, що сталося з Юлькою - це результат її промахів - про які писали ще задовго до програшу. Можливо, якщо б на них не наголошували, то б люди не помітили - але хіба серйозний гравець буде діяти "на авось". Ось ти мені скажи - яка роль Турчинова, віршіше, яка користь Тимошенко з нього? А за гроші партії він побудував непоганий офіс, який за ним залишиться. Такі баласти і потопили судно "ЮЛЯ" - а ти кажеш, не повезло...
Гість korin Опубліковано 6 березня, 2011 Опубліковано 6 березня, 2011 Правдивість тесту на вагітність 99,9% PS. Я в них не разбираюсь.
Орiана Опубліковано 6 березня, 2011 Опубліковано 6 березня, 2011 PS. Я в них не разбираюсь. Прикольно, а чого так? А про Турчинова?
Гість korin Опубліковано 6 березня, 2011 Опубліковано 6 березня, 2011 Прикольно, а чого так? А про Турчинова? Говорить нечего. Про Турчинова можно только гадать по косвенных. Стандарт, не тянет, в форсовых ситуациях действует на редкость банально и пошло, даже неожиданно банально. Если он ближайший к Самой - он не на своем месте. По видимому, увлечение тупым баптизмом сказалось на умственных способностях... хотя я в это и не верю - этих способностей у него и не было - только приспособленчество. Сама она не в состоянии - это не ее, она - исполнитель, отличный исполнитель. А верхние материи осилить не смогла. В случае "дискуссии" она вполне могла бы привести достаточно веские доводы в свою пользу - и в любой другой ситуации была бы права. Но то ли время не то, то ли еще что-то... - эта стандартная идеология верхних элит теперь сбоит - и факт налицо и против этого не попрешь. PS. Остался только незаданный вопрос - почему Турчинов? Так вот - потому, что он ближайший и он баптист. "Теория" солидаризма, которой за неимением лучшего прикрывались бютовцы, очень похожа на проповеди баптистов - это когда они "лечат душу" а в случае необходимости помочь человеку материально - обирают его до нитки. В Европе подобная ерунда вполне могла бы какое-то время существовать - им она не очень мешает. Но здесь, на Украине... да многих подобная теория обдурила, но против законов развития не попрешь - природу... общество в целом наебать не удалось - что вполне закономерно. Именно для здесь и сейчас... и именно этого никак не хочет понять Юлька с "помощью" Турчинова.
Орiана Опубліковано 7 березня, 2011 Опубліковано 7 березня, 2011 Говорить нечего. Если он ближайший к Самой - он не на своем месте. По видимому, увлечение тупым баптизмом сказалось на умственных способностях... хотя я в это и не верю - этих способностей у него и не было - только приспособленчество. В случае "дискуссии" она вполне могла бы привести достаточно веские доводы в свою пользу - и в любой другой ситуации была бы права. Но то ли время не то, то ли еще что-то... - эта стандартная идеология верхних элит теперь сбоит - и факт налицо и против этого не попрешь. PS. Остался только незаданный вопрос - почему Турчинов? общество в целом наебать не удалось - что вполне закономерно. Именно для здесь и сейчас... и именно этого никак не хочет понять Юлька с "помощью" Турчинова. Розумно...Явно не дотягуючи до статусу "а ти нічьо!.." і різко ризикуючи потрапити у статус "ти чьо?..." все ж таки наважуся тобі заперечити: "просто так" у випадку з Тимошенко не буває. Мені здається Турчинов керував партійною касою: вибиванням грошей за місця у списках, лобіюванням інтересів певних бізнесменів. І я б не сказала, що він був не на своєму місці. Тут він якраз був там де треба, про що свідчить новенький офіс - а це лише вершина. А про ідеологію, чи теорію солідаризму, думаю ти трішки перебільшуєш. Я, правда, мало що смислю в цьому, але якщо вони якусь з ідеологій сповідували, то лише на папері у вигляді програми партії Батьківщина. Ідією не вдалося намахати суспільство - зроблять це тупо без ідеї - а Юлька все менше має можливість щось довести на свою користь, особливо, після того як до неї приставили тих скажених баб. А як ти думаєш, чому Тимошенко не вдалося домовитися з організаторами Податкового Майдану: адже їй потрібен піар, а це супер ніша, плюс ідея, а їм потрібен захист, бо явно пресінгують? Обіцяю, це вже останнє запитання - більше без твого бажання надокучати не буду. )))
Гість korin Опубліковано 7 березня, 2011 Опубліковано 7 березня, 2011 Розумно...Явно не дотягуючи до статусу "а ти нічьо!.." і різко ризикуючи потрапити у статус "ти чьо?..." все ж таки наважуся тобі заперечити: "просто так" у випадку з Тимошенко не буває. Мені здається Турчинов керував партійною касою: вибиванням грошей за місця у списках, лобіюванням інтересів певних бізнесменів. І я б не сказала, що він був не на своєму місці. Тут він якраз був там де треба, про що свідчить новенький офіс - а це лише вершина. А про ідеологію, чи теорію солідаризму, думаю ти трішки перебільшуєш. Я, правда, мало що смислю в цьому, але якщо вони якусь з ідеологій сповідували, то лише на папері у вигляді програми партії Батьківщина. Ідією не вдалося намахати суспільство - зроблять це тупо без ідеї - а Юлька все менше має можливість щось довести на свою користь, особливо, після того як до неї приставили тих скажених баб. А як ти думаєш, чому Тимошенко не вдалося домовитися з організаторами Податкового Майдану: адже їй потрібен піар, а це супер ніша, плюс ідея, а їм потрібен захист, бо явно пресінгують? Обіцяю, це вже останнє запитання - більше без твого бажання надокучати не буду. ))) Не гони. Выбивание бабла существует только тогда, когда это возможно - а эту возможность дает только идея... - любая. Поэтому роль в выбивании меня мало интересует - хуже, лучше, это мог бы делать каждый. Остальное спору не подлежит - вполне возможно ты права. Касаемо же вопроса... сложно. Во-первых, "организаторы" не доросли до договориться - количество тупости и хохляцкой жадности, взращенной кланами типа Чмо, там преобладает. И потом, у Юльки не было и не могло быть что им предложить... кроме самой себя... а это теперь уже мало.
Орiана Опубліковано 7 березня, 2011 Опубліковано 7 березня, 2011 Не гони. Выбивание бабла существует только тогда, когда это возможно - а эту возможность дает только идея... - любая. Поэтому роль в выбивании меня мало интересует - хуже, лучше, это мог бы делать каждый. Чого ж так грубо?))) Кожний-не кожний, але і для цього має бути талант - а ти сам писав: намагаючись допомогти матеріально, оббирають до нитки. Ось і згодилися його баптистські таланти. Звичайно, інтересу мало, особливо для тебе. Але якщо розбиратися просто з цікавості, то бачимо, найближчий соратник (так принаймні виглядає ззовні) банально займається партійною касою - тепер ясно, чому в них до зрозумілої для плебса ідеї не доходили руки, особливо, коли була влада. Мені здається не домовилася, бо на це місце претендував хтось інший, а тепер влада могла їх купити - ну а Юлька банально образилася.
Гість korin Опубліковано 7 березня, 2011 Опубліковано 7 березня, 2011 Чого ж так грубо?))) Кожний-не кожний, але і для цього має бути талант - а ти сам писав: намагаючись допомогти матеріально, оббирають до нитки. Ось і згодилися його баптистські таланти. Звичайно, інтересу мало, особливо для тебе. Але якщо розбиратися просто з цікавості, то бачимо, найближчий соратник (так принаймні виглядає ззовні) банально займається партійною касою - тепер ясно, чому в них до зрозумілої для плебса ідеї не доходили руки, особливо, коли була влада. Мені здається не домовилася, бо на це місце претендував хтось інший, а тепер влада могла їх купити - ну а Юлька банально образилася. Как вариант, это не противоречит сказанному. Допустим, тогда обиделась она правильно - тупых нужно учить - и они расплатятся за свою тупость должностями - "претендував хтось інший" вариант гибельный... нет, гнилой изначально.
Орiана Опубліковано 7 березня, 2011 Опубліковано 7 березня, 2011 Как вариант, это не противоречит сказанному. Допустим, тогда обиделась она правильно - тупых нужно учить - и они расплатятся за свою тупость должностями - "претендував хтось інший" вариант гибельный... нет, гнилой изначально. У любому випадку, зацікавленими мали бути обидві сторони. Мєрсі за увагу :rolleyes:
GiRaFo.chka Опубліковано 9 березня, 2011 Опубліковано 9 березня, 2011 мож. тому, що вона сама не дуже переконлива, тобто, не вірить в те, що говорить, а особливо робить?Помница, мы сову эту еще не разъяснили, Ариася.Вопросик твой я помню... Старт ! У меня сложилось давнее устойчивое убеждение: при знакомстве с новым человеком (особливо !!! жінкою ), достаточно ненавязчиво поинтересоваться мнением об особе Юлии Тимошенко, для того чтобы четко и моментально уяснить себе, что представляет собой вопрошаемый. Как правило,сбоев в моей системе определения людей не происходит. Посыл второй : редко случается так,во всяком случае, в моей практике, чтобы человек, с которым у меня сложилось взаимопонимание по основным мироощущениям, по большинству интересов, разошелся с моим личным отношением к данной особе. А теперь Вопрос! - Хи-хи-хи , хитренько я выкрутилась от твоего вопросика? Ваш ход, сударыня, .... ОТВЕЧАЙ ЧЕСТНО,НЕ ЮЛИ! :P
Орiана Опубліковано 9 березня, 2011 Опубліковано 9 березня, 2011 Помница, мы сову эту еще не разъяснили, Ариася. Вопросик твой я помню... Старт ! У меня сложилось давнее устойчивое убеждение: при знакомстве с новым человеком (особливо !!! жінкою ), достаточно ненавязчиво поинтересоваться мнением об особе Юлии Тимошенко, для того чтобы четко и моментально уяснить себе, что представляет собой вопрошаемый. Как правило,сбоев в моей системе определения людей не происходит. Посыл второй : редко случается так,во всяком случае, в моей практике, чтобы человек, с которым у меня сложилось взаимопонимание по основным мироощущениям, по большинству интересов, разошелся с моим личным отношением к данной особе. А теперь Вопрос! - Хи-хи-хи , хитренько я выкрутилась от твоего вопросика? Ваш ход, сударыня, .... ОТВЕЧАЙ ЧЕСТНО,НЕ ЮЛИ! :P "Хі-хі" у мене також получається А щодо Тимошенко, ти не уточнила, що тебе цікавить, бо в мене до неї двояке ставлення: з одного боку я не сприймаю її як політика, тобто, її методів боротьби, а з другого боку, я їй співчуваю, як жінці, бо до біса з нею схожа характерами, з одним "АЛЕ", я моралістка, тому планка, через яку я не переступлю, у мене дещо вища - ну, можливо, я собі це можу дозволити, а вона, як політик, ні. Ну, як викрутилася? Хі-хі... З.І. Можна я тебе Жу-Жу буду називати?
GiRaFo.chka Опубліковано 9 березня, 2011 Опубліковано 9 березня, 2011 Ладно,...ничего ты не выкрутилась,и в шахматы ты играть точно не умеешь.Можешь называть меня,как зовут ее дочку,хотя меня зовут как дочкину маму.Так вот, оппонентом,Ориана, надеюсь и уверена, ты мне не будешь по одной простой причине: Была длинная и скучная история,отчего грустная жирафа бродила по просторам интернета в поисках с кем бы потрындеть.Поскоку девчонка я не совсем дура, подружки у меня прелесть, но дуры беспросветные, мужики мои умники, и пустой трандеж возле ящика расценивают как мою очередную забавку. И . вдруг. натыкаюсь я на жвавенький діалог на сьому місті, щоб не зійти з нього , такої собі Оріани и якогось біса,забрали б його чо..фу,ну оті, нечисті. Душа моя раскипелась! Как жеж такую умничку,красавичку какой то пшик обливает? А она и ответить той гидоті не вміє належно,щоб захлинувся своєю слиною.Ну как было не встрять? Пролистнула быренько шо за народ - надибала ще діалог того ж нечистого з якимсь розумником Коріном.Дочитала до точки и восхитилась блестяще проведенной партией с уложением на лопатки вышеозвученного биса.Ну грех же не зайти было! Вот так я здесь оказалась...Собственно из-за вас двоих.Так,что вся ваша сердцем и душой. А Тимошенко.. Было время - она для меня была образец стоицизма, непоколебимости,железной выдержки ну и всего тра ля ля. И потом - ну не дура же была - согласись? Просто "укатали Сивку крутые горки" там своя игра и далеко не в шахматы. И навряд мы доживем, когда все подробненько разложат ,эти интриги царских дворов. Да и не нужно нам это. Я неверующая , скорее фаталистка. Ну отдыхай,я тебя приморила уже.
Орiана Опубліковано 9 березня, 2011 Опубліковано 9 березня, 2011 Ладно,...ничего ты не выкрутилась,и в шахматы ты играть точно не умеешь.Можешь называть меня,как зовут ее дочку,хотя меня зовут как дочкину маму.Так вот, оппонентом,Ориана, надеюсь и уверена, ты мне не будешь по одной простой причине: Была длинная и скучная история,отчего грустная жирафа бродила по просторам интернета в поисках с кем бы потрындеть.Поскоку девчонка я не совсем дура, подружки у меня прелесть, но дуры беспросветные, мужики мои умники, и пустой трандеж возле ящика расценивают как мою очередную забавку. И . вдруг. натыкаюсь я на жвавенький діалог на сьому місті, щоб не зійти з нього , такої собі Оріани и якогось біса,забрали б його чо..фу,ну оті, нечисті. Душа моя раскипелась! Как жеж такую умничку,красавичку какой то пшик обливает? А она и ответить той гидоті не вміє належно,щоб захлинувся своєю слиною.Ну как было не встрять? Пролистнула быренько шо за народ - надибала ще діалог того ж нечистого з якимсь розумником Коріном.Дочитала до точки и восхитилась блестяще проведенной партией с уложением на лопатки вышеозвученного биса.Ну грех же не зайти было! Вот так я здесь оказалась...Собственно из-за вас двоих.Так,что вся ваша сердцем и душой. А Тимошенко.. Было время - она для меня была образец стоицизма, непоколебимости,железной выдержки ну и всего тра ля ля. И потом - ну не дура же была - согласись? Просто "укатали Сивку крутые горки" там своя игра и далеко не в шахматы. И навряд мы доживем, когда все подробненько разложат ,эти интриги царских дворов. Да и не нужно нам это. Я неверующая , скорее фаталистка. Ну отдыхай,я тебя приморила уже. Да-ааа, сильний пост. Дам відповідь, бо не зможу заснути... :rolleyes: Надто я відкрилася перед тою нечистю, а він цим скористався - ну не врахувала я глибини його падінні і комплексів щодо жіночої частини віртуальних опонентів - гаряча я, а тому не завжди адекватно оцінюю ситуацію. Але ж ти помітила "битися" він звик на своїй території - як тільки я перестала реагувати на його хамство - йому перестало бути цікаво. Корін, звичайно, молодчина. Але ж ти не знаєш як він мене зустрів на тому форумі, а тепер все нормально, просто люди міняються, а я не тримаю зла. До речі, Корін тобі комплімент зробив на темі Гоги - я не дуже відповідаю його здібностям, тому він зі мною по-простому, не накручує філософію, а в тобі побачив розум і обізнаність, так, що симпатія взаємна. А я можу вірші і коменти до політичних подій строчити - чомусь їх ніхто не хоче коментувати, всі лізуть у дебрі націоналізму і історії. Все, пішла спати. Не пропадай, ти цікава людина, а я люблю неординарних.
GiRaFo.chka Опубліковано 9 березня, 2011 Опубліковано 9 березня, 2011 Та потом, потом, там враг наверху.!!!!Читай главный.
Орiана Опубліковано 10 березня, 2011 Опубліковано 10 березня, 2011 Та потом, потом, там враг наверху.!!!!Читай главный. Жужочко, вороги наші біля нас, ми їх під носом не бачимо. Подивись, яке цікаве відео Бунтуй! Кохай! Права не віддавай!!!! *http://www.youtube.com/watch?v=faD56uWwatc&feature=player_embedded#at=286
Гість korin Опубліковано 10 березня, 2011 Опубліковано 10 березня, 2011 Коріном.Дочитала до точки и восхитилась Спасибо, приятное слово и кошке... Только в этом случае это как сыпать соль на сахар. Можешь не верить - не хотел. Не знаю как объяснить - просто колея... карма... или... короче, не хотел я совсем этого, но и деваться было некуда - такие женщины следят... отступить - неудобно перед публикой... а результат известен был заранее - мальчик не обладает достаточной информацией... в результате, запуганный, убежал... Нехорошо, каюсь, уже пытаюсь исправляться...
Орiана Опубліковано 10 березня, 2011 Опубліковано 10 березня, 2011 Украина, это что? А вот что: Евросоюз не дорос до Украины В Европе позорно мало миллиардеров. Вот в России – 101 миллиардер. С нею у нас открыты границы, и это дань уважения такой богатой стране. В Германии – 52 миллиардера. В Израиле – 16. В Италии – 14. Во Франции – 10. В Швейцарии – всего 9. Еще куда ни шло. Дальше – сложнее. В Австрии и Ирландии – по 5 миллиардеров. В Польше и Норвегии – по 4. В Чехии, Португалии и Бельгии – по 3. На Кипре, в Румынии и в Греции – по 2. В Финляндии – 1. Убогие. И с этими странами мы хотим открыть границы. Вы представляете, какая нищета сюда хлынет? В Украине – 8 миллиардеров. Но добавим сюда "нашего" Новинского, и мы уже Швейцария. А добавим Фирташа, который не вошел в список Forbes, – и уже Франция. Уверен, любой журналист, пишущий про политику и олигархов, дописал бы еще несколько имен. А значит, неплохо живем. Так давайте дружить с равными. А то, "откройте границы с Евросоюзом". Здрасте! А они заслужили? (С. Лямець, бл. УП)
Орiана Опубліковано 10 березня, 2011 Опубліковано 10 березня, 2011 Нехорошо, каюсь, уже пытаюсь исправляться... А сам комплімент зажав...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.