Орiана Опубліковано 29 серпня, 2011 Опубліковано 29 серпня, 2011 Никто не спрашивает. Ваш варіант відповіді... :rolleyes:
За У проти М. Опубліковано 30 серпня, 2011 Опубліковано 30 серпня, 2011 Ваш варіант відповіді... :rolleyes: Ну в ті далекі роки. КПСС додумалася платити учителям викладаючим на російскій мові платити на червонець більше. Це пятдесят буханок хліба або три кг. ковбаси. Ну шкільна інтелігенція дуже скоро купилася. І маємо те, що маємо. Я думаю, як-що зробити те саме, то і вийде з точністью наоборот. Україна має право відстоювати свою мову. Кроме того, з Українського бюджету навчають студентів з африканських країн, арабів та індусів рускій мові. Чи є в такій діяльності здоровий глузд?
Орiана Опубліковано 30 серпня, 2011 Опубліковано 30 серпня, 2011 Ну в ті далекі роки. КПСС додумалася платити учителям викладаючим на російскій мові платити на червонець більше. Це пятдесят буханок хліба або три кг. ковбаси. Ну шкільна інтелігенція дуже скоро купилася. І маємо те, що маємо. Я думаю, як-що зробити те саме, то і вийде з точністью наоборот. Україна має право відстоювати свою мову. Кроме того, з Українського бюджету навчають студентів з африканських країн, арабів та індусів рускій мові. Чи є в такій діяльності здоровий глузд? Що російську заохочували різними способами - це факт. Тому я вважаю, що тепер треба діяти так само. Але не це головне - підняти престиж країни, її економіку, життєвий рівень громадян - це найкраща агітація "ЗА" українську державу і її мову. Хіба ні? Ну а що стосується зарубіжних студентів - не знаю як в інших вузах, у Львові їх найбільше в Медичному Університеті - то їх там навчають англійською. Зрештою, ВОНИ САМІ ПЛАТЯТЬ ЗА НАВЧАННЯ, тому мають право вибирати мову. І тут також престиж країни грає не останню роль.
За У проти М. Опубліковано 30 серпня, 2011 Опубліковано 30 серпня, 2011 Що російську заохочували різними способами - це факт. Тому я вважаю, що тепер треба діяти так само. Але не це головне - підняти престиж країни, її економіку, життєвий рівень громадян - це найкраща агітація "ЗА" українську державу і її мову. Хіба ні? Ну а що стосується зарубіжних студентів - не знаю як в інших вузах, у Львові їх найбільше в Медичному Університеті - то їх там навчають англійською. Зрештою, ВОНИ САМІ ПЛАТЯТЬ ЗА НАВЧАННЯ, тому мають право вибирати мову. І тут також престиж країни грає не останню роль. ПРИСПАТИ УКРАЇНУ (Т. Шевченко)
Орiана Опубліковано 30 серпня, 2011 Опубліковано 30 серпня, 2011 ПРИСПАТИ УКРАЇНУ (Т. Шевченко) Україну приспати дуже важко. А вас, схоже, просто :lol:
За У проти М. Опубліковано 31 серпня, 2011 Опубліковано 31 серпня, 2011 Україну приспати дуже важко. А вас, схоже, просто :lol: Та вона вже двадцять років спить-літаргія
Орiана Опубліковано 31 серпня, 2011 Опубліковано 31 серпня, 2011 Та вона вже двадцять років спить-літаргія Немовля також багато спить - але такого темпу росту і розвитку, як в цей короткий період, за все життя людини нема. Все дуже оманливо, треба вміти дивитися неупереджено і трішки відсторонено, бо як відомо, людині, а особливо українцю, треба все і відразу - називається захланністю - ми на це хворі, чого гріх таїти.
За У проти М. Опубліковано 31 серпня, 2011 Опубліковано 31 серпня, 2011 Немовля також багато спить - але такого темпу росту і розвитку, як в цей короткий період, за все життя людини нема. Все дуже оманливо, треба вміти дивитися неупереджено і трішки відсторонено, бо як відомо, людині, а особливо українцю, треба все і відразу - називається захланністю - ми на це хворі, чого гріх таїти. А я думав, що Україна весь час втрачала. Хто добився розвитку і росту, той є членом ЄС. А ми дрёмаємо, просипаємо все на світі.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.