Перейти до змісту
Український політичний форум

Во Львове будут учить 600 методам ненасильственного сопротивления госорганам

Гість Мiтяй

Рекомендовані повідомлення

Во Львове в рамках первой в Украине зимней молодежной школы европейских христианских политиков украинскую молодежь будут учить 600 методам ненасильственного сопротивления госорганам. Прочитав программу школы, я охренел, это же просто пособие для юного диверсанта, что самое страшное прямо на территории Украины. Подготовка диверсанта в месте будущего задания, хорошо придумали, прикрыли все это красивой вывеской. Видимо, эти европейцы, совсем нас лохов считают. Думают, что увидим слово Европа, то отправим нашу молодежь слушать этих западных врунов, которые только могут, что обещать, а на деле от них хрен чего допросишься. Да чему они могут научить, что они могут дать хорошего нашей молодежи. Как бы красивыми не были вывески, ничего хорошего от этого мероприятия ждать не приходится. Не получилось наверху повернуть Украину в сторону Запада, решили переключиться на молодежь, мол, ей проще мозги пудрить.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Во Львове в рамках первой в Украине зимней молодежной школы европейских христианских политиков украинскую молодежь будут учить 600 методам ненасильственного сопротивления госорганам.

У Львові з 8 до 14 січня триває перша в Україні зимова молодіжна школа європейських християнських політиків, в якій беруть участь представники з 20 країн Європи, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Головними акцентами школи є моральні принципи в політичній теорії та практиці. На цю школу з’їхались українські та європейські політики, представники церков, політичні аналітики, прозаїки та поети, щоб поділитись своїм бачення місця та ролі моралі в політиці і майбутньому України на європейській політичній арені.

Організаторами зустрічі є Європейська Християнська політична молодіжна мережа (ЕСPYN) та ВМГО "Християнсько-Демократичний Союз Молоді" (ХДСМ). Робоча мова міжнародної школи – англійська.

За матеріалом Радио Свобода

Посилання на коментар

10 січня учасники школи мали зустріч з ректором Українського Католицького Університету о.Борисом Ґудзяком, який розповів про міжконфесійні відносини в Україні.

11 січня молоді християнські демократи познайомилися зі Львовом, зустрілися з директором департаменту адміністрації мера м. Львова Олегом Березюком у великій залі засідань Львівської міської ради.

Сьогодні, 12 січня, зранку учасникам зимової школи розповіли про нещодавні вибори в Білорусі. В обід вони мали зустріч з Преосвященним Владикою Венедиктом (Алексійчуком), Єпископом Львівської архієпархії УГКЦ у соборі Св.Юри. Після чого на християнсько-демократичну молодь чекають три майстер-класи: «Етнічні конфлікти в пострадянських країнах»; «Християнські історичні перспективи в демократії на пострадянському просторі»; «Сократичні розмови і політика».

13 січня о 17:45 відбудеться офіційне закриття зимової школи, в якому планується участь віце-спікера Верховної Ради України Микола Томенка та народного депутата України (фракція «НУ-НС», Християнсько-Демократичний Союз) Володимира Стретовича.

Організаторами заходу є Європейська Християнська Політична Молодіжна Мережа (ЕСPYN) та ВМГО «Християнсько-Демократичний Союз Молоді» (ХДСМ).

Посилання на коментар

«Привнести мораль в політику – наша ціль як християнських демократів», - сказав Президент Європейської Християнської Політичної Молодіжної Мережі (ECPYN) Разван Бурлеану. На його переконання, це має реалізуватися в майбутньому, а сьогодні про мораль в політиці можна лише говорити в політичних промовах. Відповідаючи на питання журналістів під час прес-конференції у Львівській ратуші 11 січня, він вказав на те, що в Україні існують проблеми з судовою гілкою влади, розділенням бізнесу і політики, а також відсутні справді незалежні політики. Окрім того, Бурлеану наголосив на необхідності встановлення більш прозорої системи фінансування політичних партій.

Відтак, завданням школи, за його словами, є пошук шляхів, якими українська молодь зможе вплинути на політичне середовище і зробити його більш моральним.

Посилання на коментар

Прочитав программу школы, я охренел, это же просто пособие для юного диверсанта, что самое страшное прямо на территории Украины. Подготовка диверсанта в месте будущего задания, хорошо придумали, прикрыли все это красивой вывеской. Видимо, эти европейцы, совсем нас лохов считают. Думают, что увидим слово Европа, то отправим нашу молодежь слушать этих западных врунов, которые только могут, что обещать, а на деле от них хрен чего допросишься. Да чему они могут научить, что они могут дать хорошего нашей молодежи. Как бы красивыми не были вывески, ничего хорошего от этого мероприятия ждать не приходится. Не получилось наверху повернуть Украину в сторону Запада, решили переключиться на молодежь, мол, ей проще мозги пудрить.

Мітяй, відповідай за базар, де ти читав програму школи? В іншому випадку ти або дурень, або платний провокатор - вибирай, але не чесна людина, яка може навчити нашу молодь чогось доброго.

Посилання на коментар

Як зазначив під час прес-конференції 11 січня голова Християнсько-Демократичного Союзу Молоді, що є одним із організаторів школи Олександр Куриленко, перед українським суспільством гостро стоїть проблема аморальності політики і політиків. Однією з основних причин цієї аморальності він назвав інфантильність та апатичність сучасної молоді, адже, на його переконання, політика і бізнес є настільки аморальними, наскільки їм це дозволяє суспільство.

«Завдання школи і моєї організації – реанімувати молодь. Так, ми мали «Помаранчеву революцію», але проблема в тому, що ми забули, що такі «Помаранчеві революції» мають бути перманентними. Не можна зупинятись – так має бути завжди», - зазначив О. Куриленко.

«Ми пояснили людям і дали приблизне уявлення про 600 методів ненасильницького законного спротиву органам влади. Важливими є і засоби масової інформації – як не як, кожен політик боїться засобів масової інформації. Ми також навчаємо молодих людей поширювати інформацію через важливі ЗМІ», - додав він.

Що Мітяй, боїшся, що дітям відкриють очі на їх бидляцьке становище і твої мрії назад в рашу не здійсняться?

Давай, чекаю перелік методів, які тебе так налякали. :lol:

Посилання на коментар

Ну що, Мітяй, ти як завжди: пукнув в бочку з порохом? :P

Я чекаю до затра, мо що родиш, ну хоча б кілька пунктів, бо я програми не знайшла, а дуже мені цікаво, як ректор релігійного вишу вчить молодь робити бомби і підривати пам"ятники відомим злочинцям і все це законспіровано, за гарною вивіскою. <_<

Посилання на коментар

Орианночка! Это ещё одна "дурилка" картонная".. Я всё же не "оставляю" своих "выводов".. Трудно об,яснимо всё "остальное" в "их" риторике.. это даже не 78 й год.. Не верится в подобную деградацию!

Мы "тратим" на "них"...

Посилання на коментар

Орианночка! Это ещё одна "дурилка" картонная".. Я всё же не "оставляю" своих "выводов".. Трудно об,яснимо всё "остальное" в "их" риторике.. это даже не 78 й год.. Не верится в подобную деградацию!

Мы "тратим" на "них"...

Я разумію, що дискутувати він не мав наміру, але інформація випущена, хтось її прочитає, тому дати спростування не є зайвим. Тим більше, це стосувалося мого рідного міста.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...