Гість Eichsfeld Опубліковано 13 липня, 2005 Опубліковано 13 липня, 2005 Пленки Мельниченко с Порошенко про Юща и Юлю Порошенко:... Я - член Вашої команди! Буду виконувати любий Ваш наказ! Там де Ви скажете! Кучма: Ну це зрозуміло. Порошенко: Я раз в житті зробив вибір і тут ніяких не буде змін! Але я вважаю, що на сьогоднішній день в Парламенті теж буде непроста ситуація. Особливо якщо зараз з Юлею, відняти. Буде розсипатись Батьківщина. То треба підібрати цих всіх, тому що вона йде. Кучма: Ну з Юлі то кінець-кінцем кінець прийде. Вона ж виступає, так сказать, у. Наші не дають інформацію, но "Файненшл Таймс" дав. Вона йде в справі Лазаренка в Сполучених Штатах Америки. Порошенко: Я підійшов до Ющенка, на цьому прийомі з Клінтоном, бачу що він такий розчарований. Каже: "Як ми будемо виходити?". Кажу: "Мовчи! Слухай, ну чого ти прив’язався до цієї дури?! Здай її і ми сформуємо нормальну команду! Ну не можна ж так робити". Кучма: Вона ж. Питання в тому, що не він керує, а вона керує – їм! Вона як тряпку його. І шо які там ці самі ? Порошенко: Фінансових там не має. Нібито через дружину, нібито то там ще через щось. Кучма: Да я ... Шо він наліво не їздить? Чи шо? Я ж знаю, що він тікає часто, блядь, і куди він їзде, йоб твою. Я ж, я ж знаю. Дружина! Що там любов чи що?! Ну те, що вона американка блядь і держдеп, вона ж із ЦРУ! Порошенко: Канешно. Кучма: Всі знають, господи. І він же знає звідкіля вона. Порошенко: Ну на сьогоднішній день важко передбачити, але я вважаю, що зараз буде невчасно якісь зміни робити. Нада заставить щоб він її здав, та й все........ Кучма: Ну я ж вчора сказав, це питання Прем’єр-міністра. Він згідно з Конституції повинен. Так що я цього доведу до кінця. Ми сьогодні, ми за 5 місяців використали вже з нашого резерву газа 31 мільярд, а сім і п’ять взяли додатково, на 600 мільйонів доларів, по 80 доларів йому платили блядь, завдячуючи Юлі, глядь, і осталось до кінця року 19 мільярдів
Гість Gennadiy Опубліковано 28 липня, 2005 Опубліковано 28 липня, 2005 Нет, записи старой голубой власти интереснее... тот же Янукович более интересные вещи папе рассказывал
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.