Перейти до змісту
Український політичний форум

Бандитська держава

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Таня спеціалізувалася по корупційних оборудках можновладців - вона ризикувала кожного дня.

Після кожної її статті робилося страшно: як вона не боїться?

Ії не тільки жалко, як людину - жалко її зусиль, коли в країні живуть такі як ти, наприклад, які вишукують козявки в носі опозиції і не бачать очевидної корупції влади

http://www.pravda.com.ua/articles/2013/12/26/7008516/

Я не думал, что вы настолько наивная и верите в свободную журналистику. Я был знаком с барышней, которая решила поиграть в мужика. тоже выхватила, не так жестко, но закономерно. Она нарывалась и в один прекрасный момент нарвалась.

Я угораю, такое впечатление, чот оранжевые в вашем епрдеставлении кристально честные. Я работал от СПУ в акции по требованию пересчёта голосов, там стояли практически все парии, кроме ПР, и платили всем. А вы тут что-то о корупции пытаетесь донести, смешно, право-слово. С небес на землю спуститесь.

Я же не призываю вас пересмотреьт свои идеалы и политические взгляды, но не видеть очевидного - так же нельзя. Или вам нравится пребывать в иллюзиях?

.http://www.youtube.com/watch?v=kQ1tBllHScg

Музыкальная пауза.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 126
  • Створена
  • Остання відповідь

Скажи, Черчіль - а ти знаєш для чого людині потрібна влада?

Тебе да, а что. ты так и выпираешь свои комплексы, после получения кнопки. И я не удивлён, это комплекс " вольного" человека
Посилання на коментар

Таня спеціалізувалася по корупційних оборудках можновладців - вона ризикувала кожного дня.

Після кожної її статті робилося страшно: як вона не боїться?

Ії не тільки жалко, як людину - жалко її зусиль, коли в країні живуть такі як ти, наприклад, які вишукують козявки в носі опозиції і не бачать очевидної корупції влади

http://www.pravda.com.ua/articles/2013/12/26/7008516/

Так начните сначала хоть со своей, такой коррупции как у ас на западе, нет нигде
Посилання на коментар

Вже всі давно розібралися. Тільки ти ще блукаєш між трьох сосен.

Да знаю, знаю, что украинцы - богообраный народ! У Славки даже тема такая есть.
Посилання на коментар

Да знаю, знаю, что украинцы - богообраный народ! У Славки даже тема такая есть.

Мне нравится, они разобрались, а на простой вопрос откуда на Галычине украинцы ответить вообще никто не может.
Посилання на коментар

Ви хочете сказати, що така відверта туфта - не була поміченою ментами і по ній вже відбулися затримання, а одного оголосили в розшук?

Що все дуже підозріло - навіть казати не треба. Перша реакція провладних політиків, а всі знають, що там ніхто не говорить від себе, темники, що і як казати на публіку, придумують наБанковій - також є дивною: це зробила сама опозиція.

Отже хочуть замазати опозицію?

Не вірю, що опозиція на таке пішла - вона зараз дуже вразлива до такого роду провокацій - бо у влади ВСІ важелів впливу - законодавча влада, виконавча, суди, прокуратура ЗМІ.

Самі здійснили злочин, підставили будь-кого, позбавили недоторканості, заарештували і засудили - ще й прозомбували як треба по всіх каналах ТБ, які дивиться плебс.

І що може ТАКІЙ силі протиставити опозиція? Лише шум

Наиболее правдоподобный сценарий - мадам на нервной почве зацепила обычных уродов на дороге, они ее слегка отделали без задних мыслей (но могла и разбить лицо от удара об руль, если не пристебалась), не зная что это журналист. Пан Яйценюк, узнав, что порш - региональный (а могли быть и свои- тогда бы списали на дтп), быренько состряпал душераздирающий видеоряд и соответствующие вопли в прессу, дабы пахану всея уркаины насолить.

Посилання на коментар

Мне нравится, они разобрались, а на простой вопрос откуда на Галычине украинцы ответить вообще никто не может.

Извините, не хочу отвечать на глупый вопрос. Спросите у книг, там много написано.

Все во трудах, Churchill, усердны аки пчела - ни одной темы не пропускаете :)

Посилання на коментар

Извините, не хочу отвечать на глупый вопрос. Спросите у книг, там много написано.

Все во трудах, Churchill, усердны аки пчела - ни одной темы не пропускаете :)

да нет там ничего
Посилання на коментар

Як «біле» є, то «чорне» десь там поряд,

Як є закон, то й беззаконня є,

А щоб знайти парфум – ідуть на сморід,

Що в Україні є – то все моє!

Такі от висновки зробили «властьімущі»

Із філософії, та скоро вже терпець

Урветься у народу й «райські кущі»

Для тих «філософів» обернуться на герць!

Посилання на коментар

Наиболее правдоподобный сценарий - мадам на нервной почве зацепила обычных уродов на дороге, они ее слегка отделали без задних мыслей (но могла и разбить лицо от удара об руль, если не пристебалась), не зная что это журналист. Пан Яйценюк, узнав, что порш - региональный (а могли быть и свои- тогда бы списали на дтп), быренько состряпал душераздирающий видеоряд и соответствующие вопли в прессу, дабы пахану всея уркаины насолить.

На перший погляд, все, що відбувалося в Україні, принаймні останніх пів року, з точки зору здорового глузду - пояснити не можна. Але якщо знати чи хоча б припустити, що переслідується певна мета - віддалити Україну від ЕС якнайдалі, як, наприклад, Білорусь - то все вкладається у логіку. Навіть напад на Чорновіл.

Не знаю, мож європейці це розуміють, тому вперто не хочуть грати за тим сценарієм, а тому не вводять ніяких санкцій проти нашої влади і лише цей факт, якщо ви помітили - поки тримає нашу державу біля ЕС, і ламає плани невідомого сценариста.

Чи вигідно це опозиції? - очевидно НІ.

Чи вигідно це особисто Янеку - ????

Чи вигідно це спонсорам ПР - скоріше ні, ніж так

Кому це вигідно ???? - як на мене запитання риторичне.

Посилання на коментар

Тепер про Таню.

Не прості люди її переслідували, якщо дивитися на тих, кого заарештували.

Є дві версії - першу я озвучила вище.

Друга - партизанська війна проти "майдаунутих" - ну щось типу перехожи з ролика про Донецьк

(ДОНЕЦЬКА ХОДА .http://youtu.be/cwxfIfyIWs8 )

але з вищого ешалону.

Там баба махала лопатою і матюкався мужик, а тут мажорчики вирішили відімстити Тані, яку всі знали, як ворога всіх скоробагатьків.

Зрештою, опозиція не каже, що це замовлення влади, але влада несе відповідальність за хвилю терору, який пронісся Україною проти активістів Майдану - в першу чергу тому, що сама цю хвилю і запустила.

Посилання на коментар

Про заарештованих у справі Тані Чорновіл

http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/26/7008551/

http://tabloid.pravda.com.ua/photos/52bbe3fa6b156/

Міліція затримала брата підозрюваного у побитті Чорновол

До речі, схожий на того чоловіка з відеореєстратора

Порівняйте

Изображение

Изображение

Посилання на коментар

Третій підозрюваний у справі про побиття Тетяни Чорновіл Сергій Котенко, який є фактичним власником Porsche Cayenne заявляє, що невільно став свідком нападу на журналістку.

"Я продавав машину, приїхали покупці. Вони кілька днів тому мені дзвонили, і в той день в обід ми домовились зустрітися об 11 на верхній станції метро Хрещатик. Трохи подалі за автобусами", - розповів Котенко-молодший.

"Вони вийшли, сіли, показали права і гроші. Запропонували проїхатись. Я нічого не боюся. Мене спитали, чи можна сісти за кермо. Я сказав, що можна", - розповів він.

За його словами, тих людей звали Роман і Андрій. Їхніх прізвищ він не знає і раніше з ними знайомий не був. Він сів в авто ззаду.

"Вони великі, думаю боксери. З поламаним носом був один - Андрій", - сказав Котенко.

"Ми доїхали до Бориспільської з Харківського шосе. Далі не знаю, нас хтось підрізав, не підрізав. Ми прослідували на бориспільську трасу, повернули праворуч там де приватний сектор. Проїхали по ньому. Ніхто не газував. Проїхали по ньому", - розповів Котенко-молодший.

"Я спитав, куди ми їдемо, вони сказали, що зараз виїдемо. Ми виїхали через заправку дуже швидко, доїхали до розвороту. Вони сказали, що зараз розвернемося і поїдемо назад", - розповів він.

"Я не знаю, хто кого підрізав, але точно був удар з правого боку. Ми когось, чи нас, я не знаю. Я почав кричати: Що ви робите, бо я подумав, що мене розводять, зараз висадять, скажуть, що машина побита, дадуть грошей і скажуть, йти звідти", - зазначив він.

"Я почав кричати, а мені ненормативною лексикою сказали сісти позаду. Я – звичайний хлопець, що я можу зробити. Я собі сів ззаду і за життя боявся", - зазначив Котенко.

Відповідаючи на питання, що було, коли вони вийшли з машини, як довго їх не було, Котенко відповів:

"Кілька секунд. Від 5 до 10 секунд. Потім вони сіли в машину зі словами: "Блін, тьолка. Тобі побили машину – зараз розберемось". Більше ані слова я не чув", - розповів він.

Відповідаючи на питання чи могли молоді люди за такий короткий період побити людину, він відповів:

"Такі як вони – могли. Я думаю, що вони боксери. Один з поламаним носом. Я можу описати їх ідеально, але ніхто не питав про них. Ну так коротко спитали, але без опису".

"Ми поїхали по трасі, я сидів ззаду, пригнувся і боявся, що мене висадять чи щось зі мною зроблять. Ми заїхали в Бровари з заднього боку. Люди вийшли, мовчки, і пішли. Я почав кричати, що буду в міліцію дзвонити, вони навіть не обернулись", - додав Котенко.

Він додав, що після цього поїхав до свого друга Андрія (Насіковського – ред.), де вони поговорили, і він ліг спати, а вранці близько 10 години Андрій викликав йому таксі.

Посилання на коментар

Згідно з записами відеореєстратора з машини Тетяни Чорновол, в момент, коли з Porsche вийшли двоє хлопців, хтось кілька разів натискав на педаль гальм. Крім того машина поїхала вперед. При цьому Котенко стверджує, що сидів позаду. А в машині з ним були лише ті двоє молодих людей.

Не знав про відеореєстратор?

Изображение

Изображение

Изображение

http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/27/7008741/

Посилання на коментар

"Реєстратор перебуває у захисників Тетяни Чорновол".

"Жодному слову слідству я не вірю. Особливо керівникам такого рівня", - заявив Ярема.

Відповідаючи на питання, чому відео записане уривками, Ярема зазначив: "Ця категорія відереєстраторів знімає таким чином, уривками. Це є китайського виробництва реєстратор, тому немає суцільного відео. Думаю техніки зроблять висновок під час проведення експертизи".

Посилання на коментар

А ще зранку цей злочин хотіли повісити на Кличка і його "Удар"

Начальник ГСУ МВС Миколи Чинчина:

"У ході слідства встановлено, що затримані тісно контактували з членами партії "Удар" Євгеном Огарковим, Дмитром Крейніним та Ігорем Опадчим. Двоє останніх є депутатами київської обласної ради від партії "Удар". Крім того, встановлено зв'язок підозрюваних і з народним депутатом від фракції "Батківщина" Володимиром Полочаніновим", - зазначив він.

"Слідство вже має дані, що один з підозрюваних, Олександр Котенко, був членом бандитського угруповання Савлохова. Ця група входила в злочинне співтовариство Рибалко, на прізвисько Рибка, убитого в 2005 році, з яким тісно взаємодіяли брати Клички", - зазначив він.

Посилання на коментар

А це з рубрики І СМІХ І ГРІХ

Здається наказали "мочити" ударівців і кожен старається по мірі своїх розумових здібностей

"Швидко приїжджайте. Ми вас чекаємо", – так старший оперувпоновавжений разів з чотири дзвонив редактору та журналісту 5-го каналу, обіцяючи продемонструвати щось неймовірно злочинне.

На місці події, знімальній групі пояснили, що неподалік від центру Києва у житловому будинку виявили бордель.

Але це не головне. ГОЛОВНЕ (!) те, що в цей бордель ходять цитую "майданівці і представники партії УДАР".

Далі ТУТ http://blogs.pravda.com.ua/authors/safarov/52bdce97dc171/

Посилання на коментар

може це і є причина дискредитації Кличка?

Якби вибори президента відбулися в найближчу неділю і в другий тур вийшли б

Янукович і Тимошенко, за Януковича віддали б свої голоси 31% опитаних, за Тимошенко - 31,5%.

Янукович і Тягнибок, Янукович отримав би 30,9 % голосів опитаних, Тягнибок - 30,2%.

Віталій Кличко у Віктор Янукович - за Януковича проголосували б 30,5% опитаних, за Кличка - 40,7%.

Янукович і Яценюк, за Януковича віддали б свої голоси 30% опитаних, за Яценюка - 36,8%.

Янукович і Порошенко, за Януковича готові проголосувати 28,8%, а за Порошенка - 33,8%.

Посилання на коментар

може це і є причина дискредитації Кличка?

Якби вибори президента відбулися в найближчу неділю і в другий тур вийшли б

Янукович і Тимошенко, за Януковича віддали б свої голоси 31% опитаних, за Тимошенко - 31,5%.

Янукович і Тягнибок, Янукович отримав би 30,9 % голосів опитаних, Тягнибок - 30,2%.

Віталій Кличко у Віктор Янукович - за Януковича проголосували б 30,5% опитаних, за Кличка - 40,7%.

Янукович і Яценюк, за Януковича віддали б свої голоси 30% опитаних, за Яценюка - 36,8%.

Янукович і Порошенко, за Януковича готові проголосувати 28,8%, а за Порошенка - 33,8%.

Как видишь твой проктолог не имеет никаких шансов.

Блокируя меня, ты выкраиваешь себе время, что бы стереть мои великие высказывания, но ведь ты же знаешь, что великое не стереть, тем более , что это ещё и правда, или блокируя меня до 1916 г0да, ты ускоряешь время , сокращаешь мне жизнь, но ты забываешь, чо и ты сама находишься в этом ускоренно-временном поле и сокращаешь свою так же.

Посилання на коментар

Рейтинг лидеров майдана падает. Товагищи Тгус, Балбес и Бывалый пгосгали дело геволюции. Так что при реализации технологии покупки голосов (в РФ по 200 руб/голос) - Овочь форэва. У опальной финансовой элиты поддержавшей майдан, теперь дилемма - сваливать самим или валить ВаФлю...

Посилання на коментар

Рейтинг лидеров майдана падает. Товагищи Тгус, Балбес и Бывалый пгосгали дело геволюции. Так что при реализации технологии покупки голосов (в РФ по 200 руб/голос) - Овочь форэва. У опальной финансовой элиты поддержавшей майдан, теперь дилемма - сваливать самим или валить ВаФлю...

Как марионетки могут что-то просрать? Это как гандон, использовал и выкинул.
Посилання на коментар

Как марионетки могут что-то просрать? Это как гандон, использовал и выкинул.

Как-то так.

Еще не выкинули. Мож повторно хотят использовать?

Посилання на коментар

Как-то так.

Еще не выкинули. Мож повторно хотят использовать?

И такое бывает.
Посилання на коментар

• 3 тижня потому...

Здається, Україну можна привітати з хунтою

Ори, а кто вам виноват, если вы не умеете по людски, с вами будут по другому. отя ы могли уже давно быть в Польше.
Посилання на коментар

Ще один приклад, як влада маніпулює фактами і викривлює реальний стан речей.

Міліція змонтувала відео ЗМІ на свій розсуд, щоб звинуватити опозицію

Какая милая чушь )))

Оппозицию никто не трогает, хотите вчерашние фото покажу, я только сегодня с Киева, уверяю, уже сегодня сторонников Януковича только из Крыма тысячи две как минимум привезли.

Посилання на коментар

Здається, Україну можна привітати з хунтою

Ага, обняться и плакать...

Но действие равно противодействию, и такой крайний прием от правящего режима кое-что означает - то, что у них совсем плохи дела.

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...

Драматичные приключения лидера автомайдана еще больше обнажили проблему террора мирного населения. В нормальной стране за такие преступления положена "вышка", но здесь, на арене игр спецслужб империй все иначе. И даже при поимке местной милицией, иностранная агентура не будет судима - кишка местного правосудия тонка. Вспомнить хотя бы недавние проделки моссада с похищением палестинского инженера. Проваленную агентуру просто передадут "домой", с извинениями. А там - медаль на грудь, за похищения, пытки, убийства.

Проблема видится не столько в силе противостоящих империй, сколько в политической немощности правящей здесь криминальной системы, сдавшей народ Украины на растерзание захватчикам всех мастей - всего лишь за право грабить эту страну несколько лет.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...