Гість Marduk Опубліковано 22 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2010 Заметил что на многих форумах и сайтах, как правило российских, часто удаляют сообщения и аккаунты. Как только речь заходит о протестах против властей Украины. И россияне активно защизают Януквича и Азарова. Почему? Это же касается народа Украины напрямую. Неужели наши современники из России не могут понять что одна из НАИГЛАВНЕЙШИХ ценностей для человека - это ВЫСОКИЙ УРОВЕНЬ жизни, БЛАГОПОЛУЧИЕ ЕГО БЛИЗКИХ, да и его собственное. Сколько в Интернете сейчас развилось этого вранья наподобие "пожертвуйте чем-то ради государства" или "налоги надо платить". Люди должны жить достойно!. Это основа основ. И как сказал один неглупый человек "вор должен сидеть в тюрьме" ©. Нельзя позволять себя грабить, тем более властям которые имеют миллиардные состояния. Но откуда берется эта информационная блокада? Кто насаждает россиянам, а как следствие и многим в нашем интернете эту ложь про СЛУЖЕНИЕ ГОСУДАРСТВУ и пр. ?? Мы не китайцы, что бы довольствоваться миской риса и портретом Мао. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 22 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2010 Да никому не нужны ваши сообщения и такие же носители Украинской "истины". Что нового вы можете сообщить, все и так всем известно, ровно по этому никто не тронет твой акаунт и пиши ты ради бога че хочешь. Другое дело зачем ты клевещишь тут, что заблокировали какому то правдорубу доступ на неком Российском форуме. В основном банят за мат, нахальство и наглость. А так пиши что хош, но опять таки путслословие не везде любят, тут, как тебе повезет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2010 Да никому не нужны ваши сообщения и такие же носители Украинской "истины". Что нового вы можете сообщить, все и так всем известно, ровно по этому никто не тронет твой акаунт и пиши ты ради бога че хочешь. Другое дело зачем ты клевещишь тут, что заблокировали какому то правдорубу доступ на неком Российском форуме. В основном банят за мат, нахальство и наглость. А так пиши что хош, но опять таки путслословие не везде любят, тут, как тебе повезет. Меня на одном русском форуме назвали "старой фашистской хохлячкой". Я долго ждала рекции модераторов, а когда мне заявили, что его на этом подфоруме нет и рекция не последует, я решила сама "достать" обидчика. Так как я женщина с фантазией, а этот молокосос оказался слабаком - начал хамить, нас забанили, а еще тех, кто чисто по людски стал на мою защиту. Почему-то тогда уже нашлись модераторы. Вот такие правила царят на русских форумах. А ты и тебе подобные тут что хоч пишете и никакая собака вас не трогает. Улавливаешь разницу? В гостях да еще и с оскорблениями - такое я себе никогда б не позволила. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 23 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2010 Меня на одном русском форуме назвали "старой фашистской хохлячкой". Я долго ждала рекции модераторов, а когда мне заявили, что его на этом подфоруме нет и рекция не последует, я решила сама "достать" обидчика. Так как я женщина с фантазией, а этот молокосос оказался слабаком - начал хамить, нас забанили, а еще тех, кто чисто по людски стал на мою защиту. Почему-то тогда уже нашлись модераторы. Вот такие правила царят на русских форумах. А ты и тебе подобные тут что хоч пишете и никакая собака вас не трогает. Улавливаешь разницу? В гостях да еще и с оскорблениями - такое я себе никогда б не позволила. Неожиданного нет. Ты не умеешь себя вести ни в гостях ни дома. Как в анекдоте. Женщина должна быть: дома хозяйкой, в постеле б.... и в гостях королевой. А у тебя со сдвигом по фазе: дома королева, в гостях б.... , а постеле наверно хозяйка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2010 Неожиданного нет. Ты не умеешь себя вести ни в гостях ни дома. Как в анекдоте. Женщина должна быть: дома хозяйкой, в постеле б.... и в гостях королевой. А у тебя со сдвигом по фазе: дома королева, в гостях б.... и в постеле хозяйка. Монтеск"є ти портрет з мами змальовував: "со сдвигом по фазе: дома королева, в гостях б.... и в постеле хозяйка"? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 24 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2010 Монтеск"є ти портрет з мами змальовував: "со сдвигом по фазе: дома королева, в гостях б.... и в постеле хозяйка"? Это твой портретик, сама пишешь: "Меня на одном русском форуме назвали "старой фашистской хохлячкой"." На этом форуме также отмечено, что ты не умеешь себя вести, не одекватна, значит на лицо сдвиг ..., ну вобщем всё твоё. Чего обижаться, со стороны то видней... Делай выводы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 28 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2010 На одном Грузинском форуме, мне при регистрации пришлось поставить флажок под идиотским тезисом, что то вроде: "Саакшвилли великий, бессменный кормчий грузинского народа". Я был зарегистрирован на этом форуме еще в 2007году и после известных событий 2008 года форум перестал существовать. Форум был открыт примерно через пол года, маленько другой, но тот же самый по сути. Мне хотелось попасть на форум и я согласился со странными регистрационными правилами, пусть будет, Он - великим кормчим)))). Но форум сильно изменился, там остались озлобленные русофобы, к ним добавились еще "те" бравые грузинские солдаты, что громили Цхинвал. В первой же попытке возразить и как то вызвать на диалог "сынов кормчего" был забанян пожизненно. Что ж. Им может так нравиться собраться знакомым кругом и в тихую пердеть под одеялом, скрывшись от объективной оценки со стороны, восторгаясь в собственной изощренной пошлости высказываний в адрес России. Был огорчен, что замечательный форум, был попросту уничтожен. Я рад, что наш форум не такой. Согласен, без резких выпадов и мата, можно было бы обойтись и у нас. Но зачастую, это не форма оскорбления, а эмоциональный напор, усиляющая значение сказанного. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Marduk Опубліковано 29 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2010 На одном Грузинском форуме, мне при регистрации пришлось поставить флажок под идиотским тезисом, что то вроде: "Саакшвилли великий, бессменный кормчий грузинского народа". Я был зарегистрирован на этом форуме еще в 2007году и после известных событий 2008 года форум перестал существовать. Форум был открыт примерно через пол года, маленько другой, но тот же самый по сути. Мне хотелось попасть на форум и я согласился со странными регистрационными правилами, пусть будет, Он - великим кормчим)))). Но форум сильно изменился, там остались озлобленные русофобы, к ним добавились еще "те" бравые грузинские солдаты, что громили Цхинвал. В первой же попытке возразить и как то вызвать на диалог "сынов кормчего" был забанян пожизненно. Что ж. Им может так нравиться собраться знакомым кругом и в тихую пердеть под одеялом, скрывшись от объективной оценки со стороны, восторгаясь в собственной изощренной пошлости высказываний в адрес России. Был огорчен, что замечательный форум, был попросту уничтожен. Я рад, что наш форум не такой. Согласен, без резких выпадов и мата, можно было бы обойтись и у нас. Но зачастую, это не форма оскорбления, а эмоциональный напор, усиляющая значение сказанного. можно конечно. Но на многих политических форумах/сайтах трэш и мат являются чуть ли не идеологическим оружием. Смотря на какой контенгент расчитан форум. Многие на ура "хавают" матюки и "сам дурак". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 5 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2010 Все хотят жить красиво и хорошо, в случае с Украиной, граждане захотели пожить хотя бы нормально, именно поэтому на последних выборах оранжевые Ющенко и Тимошенко потерпели поражение. У них была возможность в течении долгого времени осуществить для всех американскую мечту, они ее упустили, вернее осуществили для себя. Естественно, что их погнали поганой метлой. Что касается свободы слова, так вы по адресу. Здесь никто никого не удаляет. Все могут говорить спокойно и нормально. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Тож так, хотіли пожити "гражданє Украіни" нормально. І вибрали на свою голову. Я ще 7 лютого казав, що обрали найбільше лихо на свою голову з тих, які могли. Так воно і є. Ну, я розумію РФ - їй Зек на руку. Тобто був. Зараз і у Кремлі не знають куда це г... подіти. Але, власне, це їхні проблеми. Давайте з"ясуємо, що за час керівництва країною ці паскуди зробили для народу. Просрали Севастопіль - подорожчав для населення газ. Пачка цигарок коштує втричі дорожче, аніж при помаранчевих. І той дядько, який палить з дитинства краще не принесе дитині цукерки, але цигарок купить, всі знають чому, і ті хто ці ціни встановлював - у першу чергу. Всі ціни виросли майже вдвічі при тому, що зарплати впали в зрівнянні з 2008 роком. Народ зубожіє. Мусора розпоясались як на вулицях так і на дорогах. Суди творять правосуддя по дзвінку. Майдани розганяються перед світанком - як колись НКВД діяло. Доповніть мене, можливо я щось забув. Які ще плюси отримав пересічний українець від приходу до влади Зека і його банди? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 5 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2010 Все хотят жить красиво и хорошо, в случае с Украиной, граждане захотели пожить хотя бы нормально, именно поэтому на последних выборах оранжевые Ющенко и Тимошенко потерпели поражение. У них была возможность в течении долгого времени осуществить для всех американскую мечту, они ее упустили, вернее осуществили для себя. Естественно, что их погнали поганой метлой. Что касается свободы слова, так вы по адресу. Здесь никто никого не удаляет. Все могут говорить спокойно и нормально.Коснусь пока только свободы слова. Меня регулярно банят на украинских форумах. Я побуду здесь некоторое время. Может быть и тут меня забанят.Спасибо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 5 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2010 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Тож так, хотіли пожити "гражданє Украіни" нормально. І вибрали на свою голову. Я ще 7 лютого казав, що обрали найбільше лихо на свою голову з тих, які могли. Так воно і є. Ну, я розумію РФ - їй Зек на руку. Тобто був. Зараз і у Кремлі не знають куда це г... подіти. Але, власне, це їхні проблеми. Давайте з"ясуємо, що за час керівництва країною ці паскуди зробили для народу. Просрали Севастопіль - подорожчав для населення газ. Пачка цигарок коштує втричі дорожче, аніж при помаранчевих. І той дядько, який палить з дитинства краще не принесе дитині цукерки, але цигарок купить, всі знають чому, і ті хто ці ціни встановлював - у першу чергу. Всі ціни виросли майже вдвічі при тому, що зарплати впали в зрівнянні з 2008 роком. Народ зубожіє. Мусора розпоясались як на вулицях так і на дорогах. Суди творять правосуддя по дзвінку. Майдани розганяються перед світанком - як колись НКВД діяло. Доповніть мене, можливо я щось забув. Які ще плюси отримав пересічний українець від приходу до влади Зека і його банди?По-перше. Твердження про те, що РФ Зек на руку, абсолютно голослівні. По-друге. У Кремля немає головного болю з питання президенства на Україну. Це ваші власні проблеми. По-третє. Питання з Севастополем обговоренi в Харківських угодах. Статус Севастополя залишається незмінним. По-четверте. Подорожчання газу для українського населення-це наслідок домовленостей з МВФ по наданих Українi кредитам цією міжнародною організацією. По-п'яте. Курити шкідливо. По-шосте. Іфляція на Україну-наслідок тієї економічної політики, яку проводило колишнє керівництво України. По-сьоме і по-восьме поки не торкаюся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 6 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2010 По-перше. Твердження про те, що РФ Зек на руку, абсолютно голослівні. По-друге. У Кремля немає головного болю з питання президенства на Україну. Це ваші власні проблеми. По-третє. Питання з Севастополем обговоренi в Харківських угодах. Статус Севастополя залишається незмінним. По-четверте. Подорожчання газу для українського населення-це наслідок домовленостей з МВФ по наданих Українi кредитам цією міжнародною організацією. По-п'яте. Курити шкідливо. По-шосте. Іфляція на Україну-наслідок тієї економічної політики, яку проводило колишнє керівництво України. По-сьоме і по-восьме поки не торкаюся.Тож так - вже рік влада експлуатує тезу про те, що всі нинішні негаразди є наслідками діяльності влади минулої. Цікаво якої вони заспівають ще через рік. Негаразди ж не скінчаться і це факт. А стосовно шкідливості паління - я не палю. Але суть не у цьому. Суть в тому, що людина яка палить найчастіше не владна над собою й не може покинути цієї звички, чим вдало й користуються в уряді. І це лише один дрібний приклад. Ці люди багато чого ще нам готують. Ох багато. І я хочу, щоб кожен хто голосував за них це зрозумів. А також зрозумів і те, що саме він допоміг українофобам і бандитам прорватися до влади. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 6 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2010 Тож так - вже рік влада експлуатує тезу про те, що всі нинішні негаразди є наслідками діяльності влади минулої. Цікаво якої вони заспівають ще через рік. Негаразди ж не скінчаться і це факт. А стосовно шкідливості паління - я не палю. Але суть не у цьому. Суть в тому, що людина яка палить найчастіше не владна над собою й не може покинути цієї звички, чим вдало й користуються в уряді. І це лише один дрібний приклад. Ці люди багато чого ще нам готують. Ох багато. І я хочу, щоб кожен хто голосував за них це зрозумів. А також зрозумів і те, що саме він допоміг українофобам і бандитам прорватися до влади.Поживемо-побачимо. Я маю рацiю? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 6 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2010 Поживемо-побачимо. Я маю рацiю?Тож так. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2010 Поживемо-побачимо. Я маю рацiю? Побачити, то побачимо, якщо будемо живі і здорові, але вже нічого змінити не зможемо. Тому тупо чекати від них покращення для себе не треба, а час від часу лякати акціями протесту, поки вони ще бояться реакції Заходу. А боятися вони будуть, бо статки тримають за кордоном, а не в Україні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 6 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2010 Побачити, то побачимо, якщо будемо живі і здорові, але вже нічого змінити не зможемо. Тому тупо чекати від них покращення для себе не треба, а час від часу лякати акціями протесту, поки вони ще бояться реакції Заходу. А боятися вони будуть, бо статки тримають за кордоном, а не в Україні.Мені видається, що нинішнє українське керівництво повністю усвідомлює мету, завдання і, головне, можливості Україні. Крім того, хотілося б реального підтвердження наявності cтаткiв та рахункiв за кордоном. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2010 Мені видається, що нинішнє українське керівництво повністю усвідомлює мету, завдання і, головне, можливості Україні. Крім того, хотілося б реального підтвердження наявності cтаткiв та рахункiв за кордоном. Коли б вони усвідомлювати мету і завдання, то б прописали податковий кодекс так, щоб повернути гроші з офшорів. Вони б ввели прогресивний податок на прибутки і не гальмували введення вже готового пакету антикорупційних законів, який ще з січня цього року мав вступити у дію, але Лавринович гальмує його впровадження. Доречі, закон писався за минулої влади, за допомогою ЄС і був зупинений теперішніми при владі - що відразу проявило їх справжнє бажання боротися з корупцією. Ну да, счас я тобі номера їх рахунків пред"явлю. А те, що всі фірми відкриваються за кордоном підставними особами - це що не підтвердження? Що Пінчук дозволив собі найдорожчу нерухомість Англії, а Клюєв останні пять років, поки не став міністром, безвилазно мешкав за кордоном - це також дурниця? Тому і бояться репресій на кшталт білоруських, бо тоді їм гаплик. доведеться жити в Україні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 6 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2010 Коли б вони усвідомлювати мету і завдання, то б прописали податковий кодекс так, щоб повернути гроші з офшорів. Вони б ввели прогресивний податок на прибутки і не гальмували введення вже готового пакету антикорупційних законів, який ще з січня цього року мав вступити у дію, але Лавринович гальмує його впровадження. Доречі, закон писався за минулої влади, за допомогою ЄС і був зупинений теперішніми при владі - що відразу проявило їх справжнє бажання боротися з корупцією. Ну да, счас я тобі номера їх рахунків пред"явлю. А те, що всі фірми відкриваються за кордоном підставними особами - це що не підтвердження? Що Пінчук дозволив собі найдорожчу нерухомість Англії, а Клюєв останні пять років, поки не став міністром, безвилазно мешкав за кордоном - це також дурниця? Тому і бояться репресій на кшталт білоруських, бо тоді їм гаплик. доведеться жити в Україні. 1). Що треба було б прописати у Податковому Кодексi такаке, щоб повернути гроші з офшорів? 2). Як пояснюють цi "Вони" те, що не ввели прогресивний податок на прибутки? 3). Як пояснюють все тi ж "Вони" те, що не ввели вже готового пакету антикорупційних законів? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Нет номеров счетов-нет и почвы для обвинений. Всё остальное тоже требует хотя бы точных названий. Гаплик, кирдык-это не наши термины! Мы ж с тобой-исследователи! Я маю рацiю? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2010 1). Що треба було б прописати у Податковому Кодексi такаке, щоб повернути гроші з офшорів? 2). Як пояснюють цi "Вони" те, що не ввели прогресивний податок на прибутки? 3). Як пояснюють все тi ж "Вони" те, що не ввели вже готового пакету антикорупційних законів? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Нет номеров счетов-нет и почвы для обвинений. Всё остальное тоже требует хотя бы точных названий. Гаплик, кирдык-это не наши термины! Мы ж с тобой-исследователи! Я маю рацiю? Я пересічна людина, докази залишимо для суду. Мені треба бачити реальні дії тих, хто тепер захопив владу, що вони виконують задеклароване, тобто: КРАЩЕ ЖИТТЯ ВЖЕ ЗАВТРА. Доречі, цей передвиборчий слоган янек зрадив ще не перебувши при владі і ста днів: Якщо б ми знали як зробити життя кращим вже завтра, то ми б... :lol: Після такого зізнання чесний політик мав би піти у відставку, бо це означає, що він дурив свого виборця, а отже, прийшов до влади на брехні - незаконно. Саме це режим Януковича доводить протягом цього року, і що супер, в цьому переконав вже третину свого електорату :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 6 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2010 Я пересічна людина, докази залишимо для суду. Мені треба бачити реальні дії тих, хто тепер захопив владу, що вони виконують задеклароване, тобто: КРАЩЕ ЖИТТЯ ВЖЕ ЗАВТРА. Доречі, цей передвиборчий слоган янек зрадив ще не перебувши при владі і ста днів: Якщо б ми знали як зробити життя кращим вже завтра, то ми б... :lol: Після такого зізнання чесний політик мав би піти у відставку, бо це означає, що він дурив свого виборця, а отже, прийшов до влади на брехні - незаконно. Саме це режим Януковича доводить протягом цього року, і що супер, в цьому переконав вже третину свого електорату :P И тем не мене, я пока вник только в одну позицию нового НК Украины-это введение кассовых аппаратов для малого бизнеса. Предложил бы к рассмотрению ЕДИНЫЙ НАЛОГ НА ВМЕНЁННЫЙ ДОХОД с расчётной базой и коэффициентами. И без введения кассовых аппаратов для малого бизнеса. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2010 И тем не мене, я пока вник только в одну позицию нового НК Украины-это введение кассовых аппаратов для малого бизнеса. Предложил бы к рассмотрению ЕДИНЫЙ НАЛОГ НА ВМЕНЁННЫЙ ДОХОД с расчётной базой и коэффициентами. И без введения кассовых аппаратов для малого бизнеса. Молодець, вникай далі, потім мені розповіси. Але зважати треба ще й на філософію нового кодексу, яку він створює атмосферу для ведення бізнесу - це також має значення, бо віддавати кровно зароблені гроші ніхто не хоче, треба щоб була залізобетонна мотивація. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 6 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2010 Молодець, вникай далі, потім мені розповіси. Але зважати треба ще й на філософію нового кодексу, яку він створює атмосферу для ведення бізнесу - це також має значення, бо віддавати кровно зароблені гроші ніхто не хоче, треба щоб була залізобетонна мотивація. Мне трудно оперировать "железобетонным" терминами. Мне ближе такие понятия, как рентабельность, доход, выручка, прибыль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2010 Мне трудно оперировать "железобетонным" терминами. Мне ближе такие понятия, как рентабельность, доход, выручка, прибыль. Ну ось, для того, щоб люди не забули значення тих слів і повинен служити податковий кодекс. Ні? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 7 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2010 Ну ось, для того, щоб люди не забули значення тих слів і повинен служити податковий кодекс. Ні?Так! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2010 Так! Ну ось, перший консенсус...Браво... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість osw Опубліковано 8 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2010 Да никому не нужны ваши сообщения и такие же носители Украинской "истины". Что нового вы можете сообщить, все и так всем известно, ровно по этому никто не тронет твой акаунт и пиши ты ради бога че хочешь. Другое дело зачем ты клевещишь тут, что заблокировали какому то правдорубу доступ на неком Российском форуме. В основном банят за мат, нахальство и наглость. А так пиши что хош, но опять таки путслословие не везде любят, тут, как тебе повезет. Зайдите пожалуйста по даной ссылке http://www.pohidpatriota.org.ua/forum зарегистрируйтесь на нашем форуме. Примите участие! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.