Перейти до змісту
Український політичний форум

Україна проти!!!

Орiана

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 742
  • Створена
  • Остання відповідь

И тем не менее.

І тим не менше...

Як можна поезії вірити чи не вірити?

"Поезія - це завжди неповторність,

якийсь безсмертний дотик до душі."

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Пахлова майданівська. Завершальна.

*http://blogs.pravda.com.ua/authors/pashaev/4cf2ffba7800e/

Микола Янович, любий, дорогий мій майже батько. Бо як покійний батько – гірський геолог, тількі батько опанував технікум, а ти, татку, – "унікум". Кажеш, треба грошенят до скрабниці? Підказую: 5 будинків на твоєму сині, ще кілька на твоєму спільнику – мыныстровы фынансів Ярошенку та ще трішки на інших поплічниках, що відібрали в людей останні шматки лісу на прирічкової землі в Конча-Заспі. Санаторій "Гурзуф" та пушкинський парк у Гурзуфі додадуть б'юджетові більше ніж всі спрощенці Гурзуфа.

Продай з аукціону накрадене або формалізуй та сплати податки – покажи приклад усім, дядя Коля. Не завадило б зараз позбирати свідчень звідусиль та від усіх, хто добровільно жертвував фонду "Професіонал" мільйони. Чи може нагадати як твої "рекетири" просто відбирали собі нові машини, які їм заманеться.

Дядя Коля, відставка та почесна пенсія разом із повернутою державі або формалізованою власністю то є твій шлях до щасливої старости, бо, не дай Боже, частково тобі повторити долю Фельдмана, який заснував банк "Слов'янський". Може Фельдман і не святий, але ти злодій, дядю Пахло. Бажаю свої країні аби тобою більше не пахло ані в помаранчевому ані в біло-блакитному шалику – йди та звільни країну від пахлівщини.

Посилання на коментар

І тим не менше...

Як можна поезії вірити чи не вірити?

"Поезія - це завжди неповторність,

якийсь безсмертний дотик до душі."

Я не верю устам, произносящим поэтические строки. Твоим устам.
Посилання на коментар

Я не верю устам, произносящим поэтические строки. Твоим устам.

Тому я й написала: САМОВПЕВНЕНИЙ :P

Чого ти вирішив, що це я для тебе написала вірш? Хіба нам було посилання на твій нікнейм? :lol:

Посилання на коментар

Когда я был маленьким, я молил Бога о велосипеде, потом я вырос и понял, Бог работает по-другому - я украл велосипед и стал молить Бога о прощении.

...леди Гамильтон, ты была в моей жизни....

Посилання на коментар

...леди Гамильтон, ты была в моей жизни....

Ну і хто вона була? )))

Люблю романтичні історії.

Посилання на коментар

...падіння в прірву стрімким домкратом!

.http://blogs.pravda.com.ua/authors/montyan/4cf3c5354c03b/

Читала, жесть...

Але проти цього домкрату ніхто на Майдан не піде ((((

Посилання на коментар

Ну і хто вона була? )))

Люблю романтичні історії.

Да какая там романтика? Сплошная бытовуха...

Есть женщины, которые... ну, как друзья... это сложно определить словами, с ней легко, потому, что она друг... и в постели она тебя заводит, потому, что она друг и с ней легко... Случайное знакомство, приятные легкие отношения... но время... и она начинает нервничать... А что делать? - кроме познакомить с состоятельным другом... ну, знакомым... подписывая себе приговор своими руками... - и выхода нет, и оставлять проблему нельзя... и самоубийство религия не поощряет...

Посилання на коментар

Да какая там романтика? Сплошная бытовуха...

Есть женщины, которые... ну, как друзья... это сложно определить словами, с ней легко, потому, что она друг... и в постели она тебя заводит, потому, что она друг и с ней легко... Случайное знакомство, приятные легкие отношения... но время... и она начинает нервничать... А что делать? - кроме познакомить с состоятельным другом... ну, знакомым... подписывая себе приговор своими руками... - и выхода нет, и оставлять проблему нельзя... и самоубийство религия не поощряет...

Запам"ятай, з жінкою яка друг не можна спати - треба цінити такі стосунки... або на ній одружуватися.

А знайомити з багатим другом...цього я взагалі не розумію. Це як зрадив, відмовився, навіть якщо вона і не проти була. Зазвичай жінки кажуть: я пішла, набридло, з надією почути: не йди. І нервують, коли відчувають невпевненість, а не тому, що їх щось не влаштовує. Особливо, такі з якими легко і просто... Таким менше уваги приділяють, бо їх не треба завойовувати, вони самі все розуміють...А уваги хочуть усі...

P.S. Доречі, з такими жінками ніколи не пізно почати ще раз і ще раз - пробачити для них не є проявом безпринципності, вони без умовностей, так само як не є проявом слабкості, якщо чоловік зайвий раз попросить пробачення.

Посилання на коментар

У Майдану всього три вимоги

Вівторок, 30 листопада 2010, 00:24

У підприємців на Майдані Незалежності, які мітингують проти Податкового кодексу, є всього три вимоги.

Про це заявив глава Всеукраїнської громадської організації "Союз захисту підприємництва" Сергій Доротич в ефірі телеканалу ТВі.

"Їх лише три:

1. вето - Податковому кодексу

2. відставка Верховної Ради

3. відставка уряду

За його словами, вимога щодо повернення грошей з офшорних зон прозвучала на мітингу, але не була проголосована.

На думку Доротича, якщо президент все таки підпише Податковий кодекс, це може мати непередбачувані наслідки для суспільства і країни.

"Мені моторошно за таке рішення, оскільки я відчуваю напругу у суспільстві. Я спілкуюся із людьми з різних регіонів України: настрої досить радикальні, і радикальні звучать гасла", - заявив він.

"Ми насилу стримали агресивний підхід учасників акції в четвер, коли підходили до Банкової! Це було дуже важко, тому, що люди знервовані… Ми стримуємо процес, який наростає як гриб. Я боюся, що ми не втримаємо його", - заявив громадський діяч

Посилання на коментар

Запам"ятай

Род проходит, и род приходит, а земля пребывает вовеки.

Восходит солнце, и заходит солнце, и спешит к месту

своему, где оно восходит. Идет ветер к югу, и переходит к

северу, кружится, кружится на ходу своем, и возвращается

ветер на круги своя. Все реки текут в море, но море не

переполняется; к тому месту, откуда реки текут, они

возвращаются, чтобы опять течь.

Екклезиаст

И восходит солнце...

Посилання на коментар

И восходит солнце...

В одной бедной деревушке родился на свет мальчик. Он проводил свои дни бессмысленно, механически и монотонно, так же как и остальные обитатели этой угасающей деревушки, не имея представления, что делать с собственной жизнью. И в одну прекрасную ночь ему приснилось море. Ни один из жителей деревни ни разу не видел моря, поэтому никто не смог подтвердить, что где-то в мире существует такая бескрайняя вода.

А когда юноша заявил, что собирается отправиться на поиски моря из своего сна, все крутили пальцем у виска и называли его сумасбродом. Но он, несмотря ни на что, пустился в путь и долго странствовал, пока не оказался на развилке дорог. Здесь он выбрал ту дорогу, которая вела прямо, и через несколько дней добрался до посёлка, жители которого вели спокойную, обеспеченную жизнь. Когда юноша сообщил им, что странствует, мечтая найти море, они начали убеждать его, что он зря тратит время и лучше будет ему остаться в этом селе и жить так же счастливо, как и все.

Несколько лет молодой человек жил в достатке. Но однажды ночью ему опять приснилось море, и он вспомнил о своей несбывшейся мечте. Юноша решил покинуть посёлок и вновь отправиться в путь. Попрощавшись со всеми, он вернулся на развилку и на этот раз пошёл в другом направлении. Шёл он долго, пока не дошёл до большого города. Восхитился его гомоном и пестротой и решил остаться там. Учился, работал, веселился и со временем совсем забыл о цели своего путешествия.

Однако через несколько лет он опять увидел во сне море и подумал, что, если не исполнит мечту своей юности, то впустую растратит жизнь. Поэтому он опять вернулся на развилку и выбрал третью дорогу, которая привела его в лес. На небольшой полянке мужчина увидел избушку, а возле неё уже не слишком молодую, но прекрасную женщину, которая развешивала выстиранное бельё. Она предложила ему остаться с нею, так как её муж ушёл на войну и не вернулся. Мужчина согласился.

Много лет они прожили счастливо, вырастили детей, но однажды нашего героя, который уже состарился, опять навестил сон о море. И он оставил всё, с чем был связан много лет, вернулся на развилку и пустился в путь последней, доселе неизвестной ему тропой, очень крутой и каменистой. Он шёл с трудом и стал опасаться, что вскоре совсем выбьется из сил.

Оказавшись у подножия большой горы, старик решил подняться на неё в надежде хотя бы издали увидеть море из своих снов. Через несколько часов на исходе сил он добрался до вершины горы. Перед ним раскинулись необозримые просторы: старик увидел развилку дорог и село, в котором жители вели благополучную жизнь, и большой город, и избушку женщины, с которой провёл много счастливых лет. А вдали, на горизонте, увидел голубое, бескрайнее море.

Посилання на коментар

И, прежде чем остановилось его измученное сердце, растроганный старик сквозь слёзы сожаления заметил ещё, что все дороги, по которым он шёл, вели к морю, но только ни одну из них он не прошёл до конца.

Посилання на коментар

И, прежде чем остановилось его измученное сердце, растроганный старик сквозь слёзы сожаления заметил ещё, что все дороги, по которым он шёл, вели к морю, но только ни одну из них он не прошёл до конца.

Ти умнічка, все зрозумів правильно - тоді чому ж?.....

Посилання на коментар

Ти умнічка, все зрозумів правильно - тоді чому ж?.....

Не, не умничка, знал, зачем ты опустила последнюю фразу. И все равно... этот автор когда-то в позапрошлой жизни был мною почитаем - за вот подобную завершенность... нет... довершену красоту.

ЗЫ. Не на все вопросы есть ответы.

Посилання на коментар

Тому я й написала: САМОВПЕВНЕНИЙ :P

Чого ти вирішив, що це я для тебе написала вірш? Хіба нам було посилання на твій нікнейм? :lol:

Я прочитал. Знаю, что писала ты. И просто выразил своё отношение.
Посилання на коментар

Не, не умничка, знал, зачем ты опустила последнюю фразу. И все равно... этот автор когда-то в позапрошлой жизни был мною почитаем - за вот подобную завершенность... нет... довершену красоту.

ЗЫ. Не на все вопросы есть ответы.

Ще раз умнічка - і якщо б ти мені вірив )))), то я б тобі сказала, що ти залишився таким, яким був, навіть якщо і взяв установку на нове життя.

"Не плачь потому что это закончилось. Улыбнись потому что это было "

З.І.Якщо б на всі запитання були відповіді було б страшно жити. А так - є надія...

Посилання на коментар

Я прочитал. Знаю, что писала ты. И просто выразил своё отношение.

Щоб висловлювати щодо мене якісь думки - то, можливо, треба мене краще пізнати як людину, а не лише опонента у суперечці - тобі так не здається?

Посилання на коментар

Як це часто буває, як рідко –

Вибір падає раптом до ніг.

Я сьогодні нап’юся, як дідько,

І рабів відлупцюю своїх.

Я тобі подарую півночі,

А півночі віддам самоті.

Шліфуватиму свастя золочене

На шоломі, мечі, щиті.

Я молитимусь Сонцю всевишньому,

Під його благодаттю засну.

Ти мене зрозумієш і вибачиш,

Що шалено кохаю… війну!

Побажай мені ніжної смерті

І багато питної води.

Я упертий і дуже відвертий:

Хочеш – жди. А не хочеш...не жди...

Посилання на коментар

АЗАРОВ: ТІГІПКО ТАКИ НАРВАВСЯ

П'ятниця, 03 грудня 2010, 22:36

Іншого механізму внесення змін до Податкового кодексу, крім президентського вето, не існувало.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров в ефірі телеканалу "Інтер".

Він уточнив, що протести підприємців "дали привід переглянути певну частину Податкового кодексу, певну частину податкової реформи, але в цілому головний зміст податкової реформи, ідеологія не змінилася".

Прем'єр розповів, що на робочому засіданні з президентом сам запропонував ветувати Податковий кодекс.

"Коли у президента була нарада я висловив свою думку, що як мені не сумно визнавати це, тому що це затримка за часом, це ускладнення бюджетного процесу, ускладнення багатьох наших ситуацій, пов'язаних з переговорами з МВФ, але, тим не менш, я за те щоб заветувати кодекс", - розповів Азаров.

"Іншого механізму внесення змін не існувало. Поправити його можна було тільки через вето", - додав він.

"Податковий кодекс підписаний. Завтра він буде опублікований і з 1 січня вступить в силу", - підсумував прем'єр.

Азаров також прокоментував заяву віце-прем'єра Сергія Тігіпка про те, що слухати простих людей у ході економічних реформ не можна.

"Так, кажу контрреволюційні речі. Розумію, що нариваються. Але народ не завжди правий. Він має право на помилку", - заявив Тігіпко.

"Ну, він і нарвався. Тому що в понеділок на урядовій оперативній нараді, я йому сказав, що ти не забувай, що ти член уряду. І коли ти говориш, можуть подумати, що весь уряд так вважає", - сказав Азаров.

"І я так не вважаю, перш за все", - додав прем'єр.

Посилання на коментар

НАМЕТОВЕ МІСТЕЧКО НА МАЙДАНІ ЛІКВІДУВАЛИ ПІД НАГЛЯДОМ ОЗБРОЄНОЇ МІЛІЦІЇ

П'ятниця, 03 грудня 2010, 05:28

ФОТО і ВІДЕО *http://www.pravda.com.ua/news/2010/12/3/5640009/

*http://blogs.pravda.com.ua/authors/nayem/4cf89721a73ef/

У ніч з четверга на п’ятницю із застосуванням спецпідрозділів МВС було розібрано наметове містечко підприємців на Майдані.

Як повідомляє кореспондент "Української правди", станом на 5 годину ранку Майдан оточений чотирма кордонами співробітників МВС.

В руках вони тримають шоломи, при цьому співробітники МВС озброєні гумовими кийками.

На місці події журналіст нарахував 16 автобусів з міліцією та „Беркутом" та не менше півтисячі міліціонерів та „Беркуту".

За свідченнями кореспондента "Української правди", комунальні служби Києві під наглядом міліції мовчки розібрали намети та завантажили їх на вантажівки, щоб вивезти з Майдану.

При цьому їх не зупинили надписи на наметах про їх приналежність до народних депутатів.

Як повідомляє кореспондент "Української правди", підприємці, які залишилися на ніч на Майдані, не чинили спротиву міліції з огляду на її чисельну перевагу.

Центр Києва перекритий ДАІ – зокрема, до Хрещатика неможливо під’їхати, оскільки на рівні Володимирської вулиці, що ідуть вниз до Хрещатика, заблоковані машинами ДАІ.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...