Орiана Опубліковано 26 листопада, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2010 Зло-это украинцы- двурушники. Уничтожение засранцев-украинцев-бандеровцев поддердживю. Cujusvis hominis est errare; nullius, nisi insipientis in errore perseverare – Кожній людині властиво помилятися, але лише дурневі властиво упиратися в помилці (Цицерон) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 26 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2010 Cujusvis hominis est errare; nullius, nisi insipientis in errore perseverare – Кожній людині властиво помилятися, але лише дурневі властиво упиратися в помилці (Цицерон) Так то ж Цицерон! Но нiяк не ЗАСРАНЕЦЬ-бандера. Ваши старые пердуны из бендеровцев всё шагистикой занимаются? Пора НА могилу, как говаривал гнусный Кобзарь-русофоб. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2010 Почніть з себе Ірина Бекешкіна, для УП _ Четвер, 25 листопада 2010, 16:18 *http://www.pravda.com.ua/articles/2010/11/25/5612369/ Отже, болісні непопулярні реформи неминучі. То чому ж такий відчайдушний спротив? Може, причини у тому, що влада не змогла популярно усе пояснити? Вступити, як зараз модно казати, "вступити у діалог із суспільством"? Уявімо цей діалог. От тітонька торгує на Троєщинському ринку. Заробляє після сплати за свою ятку і контейнер десь 2 500 гривень - у травні й вересні більше, взимку, коли морози, значно менше. Більше не виходить, бо поруч на ринку ще з 30-40 тітоньок з таким самим крамом. А ще - усюди по місту, у кожному переході. Їй кажуть, що її податок зросте ненабагато - до 300 гривень, але ж сплачувати ще 600 гривень до пенсійного фонду! І от як її переконати, що до пенсійного фонду повинні платити всі, бо у нас скоро на кожного працюючого буде по одному пенсіонеру? А вона вам "діалогічно" (розумієте, в яких виразах) скаже, що насправді для однієї пенсії у 40 000 гривень - як, наприклад, у Миколи Яновича і у багатьох "вельможних" пенсіонерів - треба, щоб на це "скинулися" півсотні тітоньок! Поясніть вчительці, яка мріє, що от доживе вона до пенсії, а тоді ще років 5-10 працюватиме і матиме добавку у 800 гривень до своєї маленької зарплати, бо ж не про вік йдеться насправді, чи багато українських жінок припиняють працювати у 55 років? Так от поясність їй, що не світить їй ця добавка, бо вкрай потрібні гроші, щоб виплатити по півмільйони гривень суддям Конституційного Суду та й іншим високопосадовцям, що виходять на пенсію. Поясніть підприємцеві, який на свій страх і ризик взяв кредит на свою справу і з останніх сил його платить, ризикуючи заставною квартирою, чому деяким "щасливчикам" кредити дають під державні гарантії, та ще й відсотки за них платить держава з того самого бюджету, якого не вистачає ані на пенсії, ані на медицину, ані на що. Поясність отому дрібному та й середньому бізнесу, який повтікав від безробіття з своїх малих містечок і живе за зйомних квартирах чи платить шалені відсотки за своє іпотечне житло, що вони повинні платити більше податків, аби забезпечити квартирами депутатів та утримувати "вельможних" на державних дачах... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 26 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2010 Почніть з себе Ірина Бекешкіна, для УП _ Четвер, 25 листопада 2010, 16:18 *http://www.pravda.com.ua/articles/2010/11/25/5612369/ Отже, болісні непопулярні реформи неминучі. То чому ж такий відчайдушний спротив? Може, причини у тому, що влада не змогла популярно усе пояснити? Вступити, як зараз модно казати, "вступити у діалог із суспільством"? Уявімо цей діалог. От тітонька торгує на Троєщинському ринку. Заробляє після сплати за свою ятку і контейнер десь 2 500 гривень - у травні й вересні більше, взимку, коли морози, значно менше. Більше не виходить, бо поруч на ринку ще з 30-40 тітоньок з таким самим крамом. А ще - усюди по місту, у кожному переході. Їй кажуть, що її податок зросте ненабагато - до 300 гривень, але ж сплачувати ще 600 гривень до пенсійного фонду! І от як її переконати, що до пенсійного фонду повинні платити всі, бо у нас скоро на кожного працюючого буде по одному пенсіонеру? А вона вам "діалогічно" (розумієте, в яких виразах) скаже, що насправді для однієї пенсії у 40 000 гривень - як, наприклад, у Миколи Яновича і у багатьох "вельможних" пенсіонерів - треба, щоб на це "скинулися" півсотні тітоньок! Поясніть вчительці, яка мріє, що от доживе вона до пенсії, а тоді ще років 5-10 працюватиме і матиме добавку у 800 гривень до своєї маленької зарплати, бо ж не про вік йдеться насправді, чи багато українських жінок припиняють працювати у 55 років? Так от поясність їй, що не світить їй ця добавка, бо вкрай потрібні гроші, щоб виплатити по півмільйони гривень суддям Конституційного Суду та й іншим високопосадовцям, що виходять на пенсію. Поясніть підприємцеві, який на свій страх і ризик взяв кредит на свою справу і з останніх сил його платить, ризикуючи заставною квартирою, чому деяким "щасливчикам" кредити дають під державні гарантії, та ще й відсотки за них платить держава з того самого бюджету, якого не вистачає ані на пенсії, ані на медицину, ані на що. Поясність отому дрібному та й середньому бізнесу, який повтікав від безробіття з своїх малих містечок і живе за зйомних квартирах чи платить шалені відсотки за своє іпотечне житло, що вони повинні платити більше податків, аби забезпечити квартирами депутатів та утримувати "вельможних" на державних дачах... Ира! Другого выхода у славной Украины нет! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2010 Продовження: ...От пан Азаров дорікає підприємцям, що "великою ганьбою для країни є не існування податкової міліції, а недостатнє дитяче харчування у лікарнях". А поясніть, це не ганьба, коли діти у лікарнях недоїдають, а депутатам щорічно "допомагають" на лікування по 38 тисяч на кожну знахабнілу пику? От і Миколі Яновичу у 2009 році подарували від народу 37 666 гривень. До речі, непогано було б увесь "списочок у студію" - щоб ненароком на виборах не проголосувати за партію, у чиїх лавах перебувають ці "матеріально нужденні". А от ще пан Ярослав Сухий вступає до діалогу із суспільством. І чимало слушного каже. Наприклад, що медицину, яка передбачає 70-80 відсотків державного фінансування, можуть дозволити собі лише такі багаті країни, як Канада, Велика Британія та інші. А газонокосарку за півмільйона гривень для Феофанії ми можемо собі дозволити? І скільки отих дітей, про яких так турбується Микола Янович, можна було б нагодувати у лікарнях? Ну, а матерям, чиїм дітям держава надає допомогу аж у 150 гривень, можна лише порадити пишатися тим, що у нашого президента найдорожчий у світі гелікоптер - майже удвічі дорожчий, ніж у президентів США та Росії. Пояснити усе це суспільству не зможе навіть вправна Ганна Герман... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 26 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2010 Продовження: ...От пан Азаров дорікає підприємцям, що "великою ганьбою для країни є не існування податкової міліції, а недостатнє дитяче харчування у лікарнях". А поясніть, це не ганьба, коли діти у лікарнях недоїдають, а депутатам щорічно "допомагають" на лікування по 38 тисяч на кожну знахабнілу пику? От і Миколі Яновичу у 2009 році подарували від народу 37 666 гривень. До речі, непогано було б увесь "списочок у студію" - щоб ненароком на виборах не проголосувати за партію, у чиїх лавах перебувають ці "матеріально нужденні". А от ще пан Ярослав Сухий вступає до діалогу із суспільством. І чимало слушного каже. Наприклад, що медицину, яка передбачає 70-80 відсотків державного фінансування, можуть дозволити собі лише такі багаті країни, як Канада, Велика Британія та інші. А газонокосарку за півмільйона гривень для Феофанії ми можемо собі дозволити? І скільки отих дітей, про яких так турбується Микола Янович, можна було б нагодувати у лікарнях? Ну, а матерям, чиїм дітям держава надає допомогу аж у 150 гривень, можна лише порадити пишатися тим, що у нашого президента найдорожчий у світі гелікоптер - майже удвічі дорожчий, ніж у президентів США та Росії. Пояснити усе це суспільству не зможе навіть вправна Ганна Герман... Янукович, тем не менее, сегодня в Москве не исключил возможности присоединения Украинык Таможенному союзу Россия-Белоруссия-Казахстан. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2010 Янукович, тем не менее, сегодня в Москве не исключил возможности присоединения Украины к Таможенному союзу Россия-Белоруссия-Казахстан. Та чого так скромно - він ось Чавеса приймав на найвищому рівні - нехай ще Венесуелу, Китай, Мозамбік - всіх лузерів до одного союзу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 26 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2010 Та чого так скромно - він ось Чавеса приймав на найвищому рівні - нехай ще Венесуелу, Китай, Мозамбік - всіх лузерів до одного союзу.В стоимостном выражении, перечисленные страны равны двум ЕС+США и Канада со всей их хурдой-бурдой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2010 В стоимостном выражении, перечисленные страны равны двум ЕС+США и Канада со всей их хурдой-бурдой. Ну да, земля і рабсила тепер дорого коштують :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 26 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2010 Ну да, земля і рабсила тепер дорого коштують :lol:И дифренты!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2010 И дифренты!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А-ааа, переконав, рабсила з вас дешева, а отже, прибуток з землі буде більшим - та сама дифрента. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 26 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2010 А-ааа, переконав, рабсила з вас дешева, а отже, прибуток з землі буде більшим - та сама дифрента.Заробiчанка сказала працедавцю. Тут один Гранд з сусiднього фуруму менi все про кишу,а я йому про пiкву. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2010 Заробiчанка сказала працедавцю. Тут один Гранд з сусiднього фуруму менi все про кишу, а я йому про пiкву. У заробітчанстві нема нічого поганого, якщо достойно оплачують твою працю. Лише раби погоджуються працювати за їжу і терпіти приниження. Раби бояться втратити роботу, тому, що не уявляють як будуть жити самостійно, вони не здатні про себе потурбуватися. Кожен, хто тепер при владі є рабовласником, а поставили їх туди раби по тій причині, що я написала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 26 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2010 У заробітчанстві нема нічого поганого, якщо достойно оплачують твою працю. Лише раби погоджуються працювати за їжу і терпіти приниження. Раби бояться втратити роботу, тому, що не уявляють як будуть жити самостійно, вони не здатні про себе потурбуватися. Кожен, хто тепер при владі є рабовласником, а поставили їх туди раби по тій причині, що я написала. Так скасуйте ваше рабство! Лупайте сю скалу! (Обережно!). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2010 Так скасуйте ваше рабство! Лупайте сю скалу! (Обережно!). Наше? Ти що не в Україні живеш? А якщо так, то чого захищаєш владу олігархів, тобто рабовласників? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 26 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2010 Наше? Ти що не в Україні живеш? А якщо так, то чого захищаєш владу олігархів, тобто рабовласників?Я нiкого не захищаю. Я-москаль! Й куркуль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2010 Я нiкого не захищаю. Я-москаль! Й куркуль. Ніякий ти не куркуль, в іншому випадку ти був би солідарним з протестуючими підприємцями. Не примазуйся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 27 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2010 Ніякий ти не куркуль, в іншому випадку ти був би солідарним з протестуючими підприємцями. Не примазуйся.Дурницi! Вашi протести-то ваше весiлля. Моя хата-з краю. У мене усе гарно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2010 Дурницi! Вашi протести-то ваше весiлля. Моя хата-з краю. У мене усе гарно! Блін, я завжди погано знала географію - адже Ліпєцк - це РФ А то б я з тобою по іншому вела розмову... Якщо ти не в Україні, у тебе все гаразд, то і не пхайся до наших справ, набридли москальські поради. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 27 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2010 Блін, я завжди погано знала географію - адже Ліпєцк - це РФ А то б я з тобою по іншому вела розмову... Якщо ти не в Україні, у тебе все гаразд, то і не пхайся до наших справ, набридли москальські поради. Менi вашi справи нi-для-чого. У мене у Харковi майно. Жiнки з Западенщини гарно працюютьу нас на буряках. Скарг нема. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2010 Менi вашi справи нi-для-чого. У мене у Харковi майно. Жiнки з Западенщини гарно працюють у нас на буряках. Скарг нема. Ага, а в мене у Фаро вілла і негри доглядають апельсиновий сад :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 27 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2010 Ага, а в мене у Фаро вілла і негри доглядають апельсиновий сад :lol:Но це вже твоi' проблеми. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2010 *** Я в глазах твоих утону - Можно? Ведь в глазах твоих утонуть - счастье! Подойду и скажу - Здравствуй! Я люблю тебя очень - Сложно? Нет не сложно это, а трудно. Очень трудно любить- Веришь? Подойду я к обрыву крутому Падать буду - Поймать успеешь? Ну, а если уеду - Напишешь? Только мне без тебя трудно! Я хочу быть с тобою - Слышишь? Ни минуту, ни месяц, а долго Очень долго, всю жизнь- Понимаешь? Значит вместе всегда - Хочешь? Я ответа боюсь - Знаешь? Ты ответь мне, но только глазами. Ты ответь мне глазами - Любишь? Если да, то тебе обещаю, Что ты самым счастливым будешь. Если нет, то тебя умоляю Не кори своим взглядом, не надо, Не тяни за собою в омут, Но меня ты чуть-чуть помни... Я любить тебя буду - Можно? Даже если нельзя... Буду! И всегда я приду на помощь, Если будет тебе трудно! *http://www.youtube.com/watch?v=GZZ0ZQewPAU&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
victor4817 Опубліковано 27 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2010 *** Я в глазах твоих утону - Можно? Ведь в глазах твоих утонуть - счастье! Подойду и скажу - Здравствуй! Я люблю тебя очень - Сложно? Нет не сложно это, а трудно. Очень трудно любить- Веришь? Подойду я к обрыву крутому Падать буду - Поймать успеешь? Ну, а если уеду - Напишешь? Только мне без тебя трудно! Я хочу быть с тобою - Слышишь? Ни минуту, ни месяц, а долго Очень долго, всю жизнь- Понимаешь? Значит вместе всегда - Хочешь? Я ответа боюсь - Знаешь? Ты ответь мне, но только глазами. Ты ответь мне глазами - Любишь? Если да, то тебе обещаю, Что ты самым счастливым будешь. Если нет, то тебя умоляю Не кори своим взглядом, не надо, Не тяни за собою в омут, Но меня ты чуть-чуть помни... Я любить тебя буду - Можно? Даже если нельзя... Буду! И всегда я приду на помощь, Если будет тебе трудно! *http://www.youtube.com/watch?v=GZZ0ZQewPAU&feature=related Не вiрю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Странник11 Опубліковано 28 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2010 Почніть з себе Ірина Бекешкіна, для УП _ Четвер, 25 листопада 2010, 16:18 *http://www.pravda.com.ua/articles/2010/11/25/5612369/ Отже, болісні непопулярні реформи неминучі. То чому ж такий відчайдушний спротив? Може, причини у тому, що влада не змогла популярно усе пояснити? Вступити, як зараз модно казати, "вступити у діалог із суспільством"? Уявімо цей діалог. От тітонька торгує на Троєщинському ринку. Заробляє після сплати за свою ятку і контейнер десь 2 500 гривень - у травні й вересні більше, взимку, коли морози, значно менше. Більше не виходить, бо поруч на ринку ще з 30-40 тітоньок з таким самим крамом. А ще - усюди по місту, у кожному переході. Їй кажуть, що її податок зросте ненабагато - до 300 гривень, але ж сплачувати ще 600 гривень до пенсійного фонду! І от як її переконати, що до пенсійного фонду повинні платити всі, бо у нас скоро на кожного працюючого буде по одному пенсіонеру? А вона вам "діалогічно" (розумієте, в яких виразах) скаже, що насправді для однієї пенсії у 40 000 гривень - як, наприклад, у Миколи Яновича і у багатьох "вельможних" пенсіонерів - треба, щоб на це "скинулися" півсотні тітоньок! Поясніть вчительці, яка мріє, що от доживе вона до пенсії, а тоді ще років 5-10 працюватиме і матиме добавку у 800 гривень до своєї маленької зарплати, бо ж не про вік йдеться насправді, чи багато українських жінок припиняють працювати у 55 років? Так от поясність їй, що не світить їй ця добавка, бо вкрай потрібні гроші, щоб виплатити по півмільйони гривень суддям Конституційного Суду та й іншим високопосадовцям, що виходять на пенсію. Поясніть підприємцеві, який на свій страх і ризик взяв кредит на свою справу і з останніх сил його платить, ризикуючи заставною квартирою, чому деяким "щасливчикам" кредити дають під державні гарантії, та ще й відсотки за них платить держава з того самого бюджету, якого не вистачає ані на пенсії, ані на медицину, ані на що. Поясність отому дрібному та й середньому бізнесу, який повтікав від безробіття з своїх малих містечок і живе за зйомних квартирах чи платить шалені відсотки за своє іпотечне житло, що вони повинні платити більше податків, аби забезпечити квартирами депутатів та утримувати "вельможних" на державних дачах... Вопрос на засыпку. А кто первый сделал много тысячные зарплаты у чиновников? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 28 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2010 «Сначала я молил Бога о велосипеде. Потом понял, что Бог работает по-другому. Я украл велосипед и стал молить о прощении». .http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/7698.phtml Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2010 Не вiрю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ха-ха, а ти самовпевнений :lol: Вопрос на засыпку. А кто первый сделал много тысячные зарплаты у чиновников? Не має значення скільки отримують чиновники, має значення скільки вони крадуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2010 «Сначала я молил Бога о велосипеде. Потом понял, что Бог работает по-другому. Я украл велосипед и стал молить о прощении». .http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/7698.phtml Когда я был маленьким, я молил Бога о велосипеде, потом я вырос и понял, Бог работает по-другому - я украл велосипед и стал молить Бога о прощении. P.S. 28.11.2010 20:53 Голодомор? Свечи?... Кто-то об этом помнит сейчас, кроме пиарщика Гриценко? А ведь было... люди верили... свечи зажигали... а теперь – пошли вы все нах. Мені соромно за тебе. Сподіваюся, що тобі не 69 і ти ще маєш час вимолити прощення. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2010 Я сегодня смеюсь над собой Мне так хочется счастья и ласки, Мне так хочется глупенькой сказки, Детской сказки наивной, смешной. Я устал от белил и румян И от вечной трагической маски, Я хочу хоть немножечко ласки, Чтоб забыть этот дикий обман. Я сегодня смеюсь над собой: Мне так хочется счастья и ласки, Мне так хочется глупенькой сказки, Детской сказки про сон золотой... *** Що дає нам надію в одчаї, Що нам віру у душу вселяє... Що у втомі, в безсиллі дає сили знов - Лиш любов...лиш любов...Лиш любов. *http://il.youtube.com/watch?v=I3VsD4hAusc&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2010 Если о чем и свидетельствует история Сталина, так это о том, что зло не окупается. Заметьте, за все предыдущие страницы я не разу не употребила слов «негуманно», «аморально» и так далее. Будем проще: зло — стратегически невыгодно. Сталин сжег Россию, чтобы завоевать мир. Мир не завоевал, а Россию спалил до тла. Сталин — как вирус. Вирус встраивается в клетку, переключает все ее ресурсы на себя, вычерпывает ее дотла, заставляеет ее производить вместо других клеток — себя. Ему неважно, что хозяин умрет, за это время вирус настолько размножится, что заразит других хозяев. Такова же была и стратегия Сталина: переключить все ресурсы России на себя, выпить ее народ до дна, истребить, но в процессе заразить полмира и получить новые заводы и новые народы для размножения. И вот не сработало. Часто говорят, что в истории не бывает сослагательного наклонения. Мы, мол, не знаем, что да если бы. А вдруг Бронштейн, если бы его Сталин не расстрелял, все равно бы ничего не открыл? А вдруг Лангемак больше не построил бы ни одной ракеты? А вдруг все 20 млн кулаков, если бы они не были высланы, все равно бы прекратили работать? А вдруг из всех 28 млн, что погибли под Ельней, подо Ржевом, под Берлином, – ни один, выжив, не сделал бы в жизни ничего? Не сочинил бы ни одной симфонии? Не написал бы ни одной великой книги? Не родил бы ни одного сына, который сделал бы гениальное открытие? И вообще, мол, в 1913 году Россия развивалась, а вдруг бы она сама собой прекратила развиваться? Без Сталина? Была в 1913 году с сохой, и в 1953-м тоже с сохой бы и осталась? Чего, мол, сравнивать Россию с США? Или с Европой? Тогда возьмем для сравнения ту часть Российской Империи, которую Сталину не удалось завоевать: я имею в виду Финляндию. Вряд ли кто в начале ХХ века стал бы называть чухонцев самой развитой частью империи. История Финляндии в ХХ веке — не сахар. Финляндия перенесла две советско-финских войны, в обоих под ружья были поставлены все, кто умел сражаться, а потери войск, дравшихся до последнего вздоха, составляли по 30-40%. В феврале 1944 года Хельсинки стал объектом крупнейшей за все время Второй мировой войны операции советских ВВС: на город было сброшено 2,5 килотонн. В 1945 году от Финляндии были отрезаны лучшие куски территории; у нее забрали никелевые месторождения в Печенге, заставили выплатить 300 млн долл. товарами по довоенным ценам и еще 6,5 млрд финских марок. Переедьте финскую границу в Выборге. Посмотрите на асфальт, который вдруг перестал трескаться. На аккуратные домики вдоль шоссе. На города, похожие на города, а не на бараки. И представьте себе, какой бы была эта страна, если бы в ней жили не 5,5 млн, а 600 млн человек. Неужели вы думаете, у этой страны не было бы ядерной энергии? Неужели вы думаете, она не была бы сверхдержавой? Ю. Латынина *http://ej.ru/?a=note&id=10104 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.