Гість Яна Опубліковано 17 лютого, 2011 Опубліковано 17 лютого, 2011 Упаси меня дьявол, что- бы с грязной бабой в постель ложится! Да и с вами мы в одной койке не валялись. По поводу фоток, а что не нравится? Я- же не почту взломал, не переписку опубликовал, я всего- лишь взял с сайта то, что доступно другим пользователям. Я- же не дал ссылку на вашу страничку. Но могу. Вот я и говорю - одна лишь нечистоплотность. Мерзко... Ты прав, дед, здесь воняет - иди помойся, а то похоже твоего православного раз перед Роджеством в баньку мало - нужно чаще.
Гість Bes Опубліковано 17 лютого, 2011 Опубліковано 17 лютого, 2011 Вот я и говорю - одна лишь нечистоплотность. Мерзко... Ты прав, дед, здесь воняет - иди помойся, а то похоже твоего православного раз перед Роджеством в баньку мало - нужно чаще. да, банька на даче, далековато, дома душем пользуюсь, да и не вам мне указывать что делать. за своей чистотой наблюдайте. а то ненароком гонореей кого- то наградите.
Гість Яна Опубліковано 17 лютого, 2011 Опубліковано 17 лютого, 2011 да, банька на даче, далековато, дома душем пользуюсь, да и не вам мне указывать что делать. за своей чистотой наблюдайте. а то ненароком гонореей кого- то наградите. Дед, ты болен на гонорею?
Гість Bes Опубліковано 17 лютого, 2011 Опубліковано 17 лютого, 2011 Дед, ты болен на гонорею? хм, а что вы меня заразили?
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2011 Автор Опубліковано 17 лютого, 2011 Як Могильов сіє паніку серед водіїв Схоже, МВС вирішило трохи підзаробити на водіях, які їздять за кордон на власних машинах. Могильов заявив, що, починаючи з 29 березня 2011 року, для виїзду за кордон треба мати посвідчення водія, в якому вказано кінцевий термін дії цього посвідчення. Це, мовляв, нова вимога Віденської конвенції зі змінами, які набувають чинності 29 березня 2011 року. Ми знайшли в інтернеті офіційний переклад Віденської конвенції зі змінами, які набувають чинності 29 березня 2011 року. І що там сказано. Там сказано, що до 29 березня 2011 року країни-учасники Конвенції повинні почати видавати свої національні посвідчення водія згідно з додатком 6 до Конвенції. Справді, додаток 6 містить вимогу, щоб у посвідченнях водія був вказаний термін дії. Але в статті 43 Конвенції сказано, що посвідчення, видані до 29 березня 2011 року, є чинними протягом всього терміну дії. А термін дії нинішніх українських прав – необмежений. Тобто, оскільки термін дії українських прав, які видавалися раніше і видаються зараз, є безлімітним, то вони мають визнаватися за кордоном в нинішньому вигляді й після 29 березня 2011 року. Як відомо, громадяни України виїжджають за кордон саме за національним посвідченням водія. Тобто Віденська конвенція не вимагає, щоб нинішні власники прав, які хочуть їхати за кордон, отримували нові права з вказаним кінцевим терміном їх дії. Цього вимагає лише Могильов. (С. Лещенко, блоги УП)
Гість Bes Опубліковано 18 лютого, 2011 Опубліковано 18 лютого, 2011 Як Могильов сіє паніку серед водіїв Схоже, МВС вирішило трохи підзаробити на водіях, які їздять за кордон на власних машинах. Гы :rolleyes:, милая орианочка, вы же хотите жить в европе? чего возмущаться? законодательство подгоняется под европейские. Может у вас уже нет желания присоединятся в "большой" европейской семье?
Гість Yulik Опубліковано 18 лютого, 2011 Опубліковано 18 лютого, 2011 Что вы несете? Вы отдаете отчет, о чем вообще речь? Вы что, серьезно полагаете что ВСЯ украина стоит на базарах, с патентом торговли в кармане? Млять, сил нет на идиотов смотреть. Шизофреники- маньяки, розничной торговли.А Вы где отовариваетесь? что,только в магазинах?? всё из супермаркетов?? А вообще,причем тут только базары?? магазины небольшие сюда тоже входят,или Вы в магазинах ничего не покупаете,а сами выращиваете?
Гість Bes Опубліковано 18 лютого, 2011 Опубліковано 18 лютого, 2011 А Вы где отовариваетесь? что,только в магазинах?? всё из супермаркетов?? А вообще,причем тут только базары?? магазины небольшие сюда тоже входят,или Вы в магазинах ничего не покупаете,а сами выращиваете? Овощи фрукты, выращиваем сами, да с аренды земли получаем пшеницу, но это прелюдия. Если уж такой умный, то посчитайте, кто стоит на едином налоге, на фиксированном, и плательщик ндс. Те кто гавкал, сидят на едином, цены накручивают от фонаря. тем более, занимаясь внешнеэкономической
Гість Bes Опубліковано 18 лютого, 2011 Опубліковано 18 лютого, 2011 А Вы где отовариваетесь? что,только в магазинах?? всё из супермаркетов?? А вообще,причем тут только базары?? магазины небольшие сюда тоже входят,или Вы в магазинах ничего не покупаете,а сами выращиваете? Овощи фрукты, выращиваем сами, да с аренды земли получаем пшеницу, но это прелюдия. Если уж такой умный, то посчитайте, кто стоит на едином налоге, на фиксированном, и плательщик ндс. Те кто гавкал, сидят на едином, цены накручивают от фонаря. тем более, некоторое из них занимаются внешнеэкономической деятельностью Почему плательщик ндс, из- за барыг, должен терпеть убытки, платя ндс, сертифицировать продукцию, затомаживать, растамаживать? Почему? Хотите заниматься, переходите на ндс, ставьте кассовые аппараты, делайте аккредитацию на таможне, и вперед! Вот тогда и получишь от государства льготы. Вы уважаемый, прежде чем кидаться в бой, вначале прочитайте хорошо налоговый кодекс, да поспрашивайте базарных барыг. что и как, а потом уже сюда с умными вопросами приходите, а не с ахинеей.
Гість Victor Опубліковано 19 лютого, 2011 Опубліковано 19 лютого, 2011 Витек, почему так бывает, Родина требует героев, а писька рожает дураков? Вы понимаете что такое ГОСТИННИЦА? Ни один суд не узаконит гостиничный комплекс! Вы идиот, с большой буквы этого слова! Я приведу только несколько примеров. !. пожарники, 2 санэпидемстанция, 3. гор газ, коммунальщики, тепловые сети, электросети, не беру в расчет архитектуру, эотя только по одному этому ведомству, с решения суда, вы уже будете оштрафованы на некоторую сумму. Витенька, вы идиот!Ха-ха. Кто там отозвался? Летний вариант гостинницы без коммуникаций вы неуважаемый не учли? Электросеть тут при чем? Свет могу провести чуть ли не в собачью будку, главное, чтоб счетчик был. О какой санэпидемстанции вы тут бубните? Вы же проездили всю Украину. Вы просто ноль.
Гість Bes Опубліковано 20 лютого, 2011 Опубліковано 20 лютого, 2011 Ха-ха. Кто там отозвался? Летний вариант гостинницы без коммуникаций вы неуважаемый не учли? Электросеть тут при чем? Свет могу провести чуть ли не в собачью будку, главное, чтоб счетчик был. О какой санэпидемстанции вы тут бубните? Вы же проездили всю Украину. Вы просто ноль. Витенька, вы идиот! Что- бы малолетке вступать в спор с взрослыми дяденьками, надо хотя- бы изучить предмет спора. Вы хотя- бы изучите, что такое "гостиница- летний вариант", и какие документы для этого надо. если вы сдаете комнату в сезон отдыха, то это, дорогой Витя, не гостиница.
Гість Victor Опубліковано 21 лютого, 2011 Опубліковано 21 лютого, 2011 Витенька, вы идиот! Что- бы малолетке вступать в спор с взрослыми дяденьками, надо хотя- бы изучить предмет спора. Вы хотя- бы изучите, что такое "гостиница- летний вариант", и какие документы для этого надо. если вы сдаете комнату в сезон отдыха, то это, дорогой Витя, не гостиница.Ой, мля... Простите нас сирых неучей. Не так назвали... Да по мне, что гостинница, что отель, что комнаты для отдыха как-то все одно. Речь-то сначала зашла о САРАЯХ, которые нельзя построить, запамятовал? Так что не хрен отмазываться.
Гість Bes Опубліковано 21 лютого, 2011 Опубліковано 21 лютого, 2011 Ой, мля... Простите нас сирых неучей. Не так назвали... Да по мне, что гостинница, что отель, что комнаты для отдыха как-то все одно. Речь-то сначала зашла о САРАЯХ, которые нельзя построить, запамятовал? Так что не хрен отмазываться. угу, витюша, член один, да вот размеры разные.
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2011 Автор Опубліковано 21 лютого, 2011 угу, витюша, член один, да вот размеры разные. У тебе один член - член КПРС і сарай в придачу...
Гість Bes Опубліковано 21 лютого, 2011 Опубліковано 21 лютого, 2011 У тебе один член - член КПРС і сарай в придачу... орианочка, член всегда один, но размеры бывают разные. Нус, орианочка, вот посмотрите сами, первое на что обратил внимание, это широкая переносица, вы наверно не знаете, но это по наблюдению специалистов, (как эт помягше сказать), признак слабоумия. Вы только не материтесь! Это действительно так. :rolleyes:
Орiана Опубліковано 21 лютого, 2011 Автор Опубліковано 21 лютого, 2011 орианочка, член всегда один, но размеры бывают разные. Нус, орианочка, вот посмотрите сами, первое на что обратил внимание, это широкая переносица, вы наверно не знаете, но это по наблюдению специалистов, (как эт помягше сказать), признак слабоумия. Вы только не материтесь! Это действительно так. :rolleyes: Вірю - вірю - ти ж свій діагноз добре знаєш. Не треба мене переконувати - ознака дебілізму в тебе на виду - тільки ти її аватаркою з моїм фотом прикрив. Я ж писала вже тут: хто вірші пише, а хто діагноз з медичної картки списує - кожному своє. Ну все дід, якщо чесно, з мене досить. А то ще мить і я на тебе буду схожа. Не ображу твою скотячу натуру, якщо поставлю свою нейтральну фоту, щоб не збуджувати нездоровий інтерес у здорових читачів? Дякую. Тепер тільки про політику. А для тебе буду виводити окремо запитання внизу - як для людини з особливостями.
Гість Bes Опубліковано 21 лютого, 2011 Опубліковано 21 лютого, 2011 Вірю - вірю - ти ж свій діагноз добре знаєш. Не треба мене переконувати - ознака дебілізму в тебе на виду - тільки ти її аватаркою з моїм фотом прикрив. Я ж писала вже тут: хто вірші пише, а хто діагноз з медичної картки списує - кожному своє. Ну все дід, якщо чесно, з мене досить. А то ще мить і я на тебе буду схожа. Не ображу твою скотячу натуру, якщо поставлю свою нейтральну фоту, щоб не збуджувати нездоровий інтерес у здорових читачів? Дякую. Тепер тільки про політику. А для тебе буду виводити окремо запитання внизу - як для людини з особливостями. :rolleyes: орианочка, на меня вы при всем желании похожи не будете, в особенности нижними частями тела, ну, а верхними..., видите- ли орианочка, я когда то очень полюблял ходить в спортзал, и таскать тяжести, штангу например. Сейчас, что- бы не потерять форму, гирьку бросаю иногда., так что, то что у вас висит пониже вашей сморщенной шейки, у меня вполне нормально выглядит, и это в мои старческие 49 :rolleyes:
Орiана Опубліковано 22 лютого, 2011 Автор Опубліковано 22 лютого, 2011 :rolleyes: орианочка, на меня вы при всем желании похожи не будете, в особенности нижними частями тела, ну, а верхними..., видите- ли орианочка, я когда то очень полюблял ходить в спортзал, и таскать тяжести, штангу например. Сейчас, что- бы не потерять форму, гирьку бросаю иногда., так что, то что у вас висит пониже вашей сморщенной шейки, у меня вполне нормально выглядит, и это в мои старческие 49 :rolleyes: Та ну? І ти взявся мене тут принижувати, бо ти такий силач-красавчик? Щось не стикується...за людськими мірками.
Орiана Опубліковано 22 лютого, 2011 Автор Опубліковано 22 лютого, 2011 Це повідомлення більше стосується любителів піднімати питання мови, історії, націоналізму - бо видно на якому місці в людей зі сходу ці проблеми У донеччан найбільше запитань до Януковича Вівторок, 22 лютого 2011, 18:51 За тиждень з 14 до 20 лютого на адресу президента надійшло майже 10 тисяч запитань громадян в рамках телепроекту "Розмова з країною". Про це йдеться в повідомленні адміністрації президента. Найбільше запитань надійшло з Донецької області – 11% від загальної кількості питань, друге і третє місце - м. Київ – 10%, Дніпропетровська область – 9%. Найменше запитують мешканці Рівненської, Тернопільської, Закарпатської, Волинської та Чернівецької областей. З цих регіонів надійшло по 1% від загальної кількості запитань. За змістом найбільше громадян України цікавлять виплати пенсій – 14% від загальної кількості питань, економіка – 12%, робота банків і фінансового сектору та питання роботи органів державної та місцевої влади – по 7%, а також політичні питання та питання роботи медичних установ – по 5%, стверджують в адміністрації. Одними з найбільш популярних запитань є пенсійна реформа та вік виходу на пенсію, зокрема, для жінок. Досить часто запитують про пенсії "дітей війни" і пенсії військовослужбовцям. Чимало нарікань надходить на роботу банків і фінансових установ. Громадяни просять відповісти на питання повернення вкладів збанкрутілих банків, кредитних спілок, внесків до Ощадбанку СРСР. Найменше запитань надходить за темами: питання трактування історії, міжнародне життя, культура - близько 1%. "Кожен, хто надіслав питання Президенту і не встиг отримати відповідь під час прямого ефіру, отримає її по завершенні телепроекту", - підкреслив глава адміністрації президента Сергій Льовочкін.
Гість Bes Опубліковано 23 лютого, 2011 Опубліковано 23 лютого, 2011 Та ну? І ти взявся мене тут принижувати, бо ти такий силач-красавчик? Щось не стикується...за людськими мірками. я вас унижаю!?!? да не в жись! вы оираночка обратите внимание, что я вас ни разу никуда не послал, не обозвал ..., строго на ВЫ. вы милая сами себя унижаете
Орiана Опубліковано 24 березня, 2011 Автор Опубліковано 24 березня, 2011 Ну а тут треба водичкою свяченою покропити після бісовського шабашу. Нафлудив, не продихнути. БІЛЬ ЄДИНОЇ ЗБРОЇ Слово, моя ти єдиная зброє, Ми не повинні загинуть обоє. (Леся Українка) Півні кричать у мегафони мальв — аж деренчить полив’яний світанок… Мій рідний краю, зроду ти не мав нейтральних барв, тих прісних пуританок. Червоне й чорне кредо рукава. Пшеничний принцип сонячного степу. Такі густі смарагдові слова жили в тобі і вибухали з тебе. Слова росли із ґрунту, мов жита. Добірним зерном колосилась мова. Вона як хліб. Вона мені свята. І кров’ю предків тяжко пурпурова. А хтось по ній прокопував рови. Топтав, ганьбив нам поле найдорожче. І сниться сон: пасуться корови — сім тучних, але більше тощих. Скубуть озиме, нищать ярину, ще й гидять, гудять, ратицями крешуть. Трагічна мово! Вже тобі труну не тільки вороги, а й діти власні тешуть. Безсмертна мово! Ти смієшься гірко. Ти ж в тій труні й не вмістишся, до речі. Вони ж дурні, вони ж знімали мірку з твоїх принижень — не з твоєї величі! Твій дух не став приниженим і плюсклим, хоч слала доля чорні килими то од Вілюйська до Холуйська, то з Києва до Колими. З усіх трибун — аж дим над демагогом. Усі беруть в основу ленінізм. Адже ніхто так не клянеться богом, як сам диявол — той же шовінізм. Як ти зжилася з тугою чаїною! Як часто лицемірив твій Парнас!.. Шматок землі, ти звешся Україною. Ти був до нас. Ти будеш після нас. Мій предковічний, мій умитий росами, космічний, вічний, зоряний, барвінковий… Коли ти навіть звався — Малоросія, твоя поетеса була Українкою!
Орiана Опубліковано 24 березня, 2011 Автор Опубліковано 24 березня, 2011 Підприємці обіцяють заблокувати Адміністрацію президента У п'ятницю, 25 березня, активісти Коаліції учасників помаранчевої революції планують зустріти у Києві колону учасників автопробігу "Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!" та заблокувати машинами адміністрацію президента. Автопробіг, ініційований Асамблеєю громадських організацій малого і середнього бізнесу України, стартував у понеділок, 21 березня. Однак, як повідомлялося, з 90 учасників "автомайдана" до Києва попрямувало тільки 10 машин. КУПР є одним з організаторів "Підприємницького Майдану", який протестував проти нового Податкового кодексу. Планується, що колони протестуючих, до яких приєднаються представники практично всіх ринків столиці, зустрінуться на Європейській площі, де пройде Всеукраїнська акція протесту, після чого учасники мітингу через Майдан Незалежності рушать до Адміністрації президента і заблокують її машинами, які брали участь у автопробігу. Підприємці вимагатимуть від влади скасувати введення в дію Податкового кодексу, а також висловлять своє ставлення до Пенсійного, Трудового, Житлового кодексів, вимагатимуть відставки прем'єра Миколи Азарова, глави МВС Анатолія Могильова, міністра освіти та науки Дмитра Табачника та віце-прем'єра Сергія Тігіпка.
GiRaFo.chka Опубліковано 24 березня, 2011 Опубліковано 24 березня, 2011 **http://ai-r.info/?p=81 * Si vis pacem- para bellum Не получается переносить. Так проглядите.
Орiана Опубліковано 24 березня, 2011 Автор Опубліковано 24 березня, 2011 День Дії – 2 Про час дії В бойових мистецтвах існує таке поняття як таймінг (наприклад, в Айкідо – хйосі). Таймінг — це вміння обрати правильний момент для дії. Найкраща фізична, технічна, психологічна підготовка буде зведена нанівець, якщо час дії буде обрано невірно. Невчасна дія — мертва. Ефективність дня “Д” напряму залежатиме від правильного обрання дня початку дії. Згадується відома фраза Леніна «Промедление в восстании смерти подобно», якою він звернувся до членів ЦК 24-го жовтня 1917 року. Можна вважати, що успішність жовтневого перевороту більшовиків в значній мірі визначилися вдалим вибором часу виступу, тобто ефективним таймінгом. Перед організаторами акції мирного громадянського протесту стоїть надважливе та відповідальне завдання точно розрахувати дату початку. Які критерії, на мою думку, потрібно врахувати при ухваленні рішення про старт акції: - стан революційної ситуації: день “Д” бажано починати на піку або хоча б у фазі підйому готовності мас до участі в акції (у фазі спаду щось починати явно недоцільно); - стан підготовки: ступінь забезпечення учасників акції ресурсами (інформаційними, організаційними, матеріальними тощо): - стан реактивності режиму: здатність режиму ефективно протистояти акції саме в момент її початку (поєднання фактору несподіванки з можливими негараздами у функціонуванні режиму на момент дії). Що потрібно робити для ефективного таймінгу: - планомірно вести підготовку до акції (інформування населення, заклик та агітація до участі в масових заходах, створення фонду підтримки дій тощо); - проводити моніторинг стану революційної ситуації (соціальні дослідження протестних настроїв, пункти прийому громадян, гарячі лінії тощо); - слідкувати за подіями, які відбуваються за лаштунками режиму (розвідка, інформація від інсайдерів, надійних журналістів). Які ризики при цьому потрібно враховувати: - намір режиму спровокувати початок акцій протесту у зручний для нього і згубний для протестний дій час (шляхом дезінформації про стан протестної активності населення та внутрішній стан режиму); - внесення розколу в організацію підготовки протестних дій або навіть створення власних псевдоорганізацій для того, щоб спровокувати початок акції в найбільш зручний і підготовлений з точки зору режиму час.
Гість Observer Опубліковано 29 березня, 2011 Опубліковано 29 березня, 2011 Львів'яни закрили ринки і магазини і пішли на мітинг проти "азаровщини" Четвер, 04 листопада 2010 Близько 2,5 тисяч людей пікетують будівлю Львівської облдержадміністрації з вимогою відставки Кабміну за розроблений ним проект Податкового кодексу. Акція почалася о 11.30. У ній беруть участь в основному торговці львівських ринків, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини. Присутні тримають плакати з гаслами: "Ні азаровщині!", "Ні тігіпківщіне!", "Ми за чесні податки!", "Ні податковому терору!", "Зупинимо податкове гетто!", "Геть податок на депозит!", "Кожному депутату - по касовому апарату!". У цей час найбільші львівські ринки, зокрема, "Галицьке перехрестя", не працюють, магазини закриті, а на дверях вивішені таблички з написом: "Закрито. Пішов на акцію протесту. Якщо приймуть Податковий кодекс, буде далі закрито". Також присутні скандують: "Геть Тігіпка!", "Геть Азарова!", "Ні - Податковому кодексу!". У своїх виступах протестувальники заявляють, що також вони вимагають відставки президента Віктора Януковича та голови Львівської обладміністрації Василя Горбаля. Підприємці вимагають накласти мораторій на розгляд проекту Податкового кодексу, який, на їхню думку, спрямований на знищення середнього класу. Як відомо, в Києві близько тисячі осіб, за даними Інтерфакс-Україна, станом на 10:00 брали участь в акції протесту біля будівлі Верховної Ради. Учасники стукали в металеві відра і скандували "Ганьба!". Серед гасел на плакатах - "Податковому беззаконню - ні!", "Верховна Рада проти народу. Хто виграє?". В акції брали участь представники Кривого Рогу, Львова, Київської, Полтавської, Житомирської областей. Потом вернулись и вернули упущенную выгоду :rolleyes:
Орiана Опубліковано 29 березня, 2011 Автор Опубліковано 29 березня, 2011 Потом вернулись и вернули упущенную выгоду :rolleyes: Зловтішаєшся, підлота боягузлива? Сам то нікуди носа не висунеш, чужими завоюваннями будеш без гризіння совісті користуватися. Та ти навіть про владу написати пудиш в штанці. Фі, гидота!!!
GiRaFo.chka Опубліковано 30 березня, 2011 Опубліковано 30 березня, 2011 Рыська, привет! Я в ужасе! Я эту тему с начала не читала ! Все-таки страшный был этот бес.. Прям даже не придумала бы сразу как с ним и оборачиваться. У меня же тоже переносица широкая. Как ты с ним управлялась? И вообще все враги куда-то пропали. Но больше всего я скучаю за своим покемошей. Покемончик! Если ты меня слышишь, ВЕРНИСЬ ! Доругаемся...
Орiана Опубліковано 11 квітня, 2011 Автор Опубліковано 11 квітня, 2011 "РЕГІОНАЛ" КАЖЕ, ЩО У ДЕРЖДЕПІ США ОБНЮХАЛИСЯ НАФТАЛІНУ Понеділок, 11 квітня 2011, 09:35 Депутати від Партії регіонів називають висновки Держдепартаменту США про обмеження свободи слова й зборів в Україні необґрунтованими. За їхніми словами, "подібних фактів у країні не спостерігається", пише газета "Комерсант-Україна". "Я не розумію, за яким принципом складався цей звіт і хто подавав інформацію для таких безумних висновків", - сказав виданню заступник глави фракції Партії регіонів у Верховній Раді Вадим Колесніченко. "Схоже, автори доповіді чи обнюхалися нафталіну, чи накурилися. Я можу лише розвести руками й сказати, що це абсолютно неправдивий документ", - заявив він. Водночас, голова Вінницької правозахисної групи Дмитро Гройсман назвав доповідь Держдепартаменту США "одним із найбільш авторитетних джерел інформації про дотримання прав і свобод". "У мене немає підстав йому (звіту) не довіряти. Регрес очевидний - влада не проводить реформ в органах міліції та прокуратури, ситуація з дотриманням свободи слова погіршилася, жорстоке поводження в міліції нікуди не зникло", - зазначив правозахисник. Як відомо, днями Держдепартамент США опублікував щорічну доповідь про дотримання прав людини у світі. У частині, присвяченій Україні, вказується, що влада тисне на засоби масової інформації, арештовує й залякує політичних і громадських активістів, а в органах МВС процвітають насильство й тортури.
Орiана Опубліковано 12 квітня, 2011 Автор Опубліковано 12 квітня, 2011 Як Львів зустрічав Янека *http://elitanatsii.com/articles/ukrainians/422-as-lviv-yanukovych-met.html
GiRaFo.chka Опубліковано 12 квітня, 2011 Опубліковано 12 квітня, 2011 Як Львів зустрічав Янека *http://elitanatsii.com/articles/ukrainians/422-as-lviv-yanukovych-met.htmlСегодняшняя встреча в верхах - более впечатляющая. А ты мне слова не дала сказать.. Важного!В теме о реформах.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.