Орiана Опубліковано 17 лютого, 2011 Автор Опубліковано 17 лютого, 2011 Орианочка, со вчерашнего дня, он перестал боятся вашего народа. Вы можете спокойно до него дозвонится, а еще лучше задать вопрос по нету, одно для вас будет плохо, айпи адрес вашего компа не будет скрыт... Це те саме, що розмовляти з автовідповідачем - якщо ви таке робите,це ваші проблеми - тут навіть хтось пропонував вам допомогти з цією проблемою і викласти номера телефонів, де вас дійсно ПОЧУЮТЬ :lol:
Гість Bes Опубліковано 17 лютого, 2011 Опубліковано 17 лютого, 2011 Це те саме, що розмовляти з автовідповідачем - якщо ви таке робите,це ваші проблеми - тут навіть хтось пропонував вам допомогти з цією проблемою і викласти номера телефонів, де вас дійсно ПОЧУЮТЬ :lol: От вашего высокого интеллекта, даже автоответчик сгорит :rolleyes:
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2011 Автор Опубліковано 17 лютого, 2011 Схід України також проти На перший погляд день як день – усе за розкладом. Тимошенко, вкотре, в Генпрокуратурі. Янукович, вкотре, на неї не тисне. МВФ, вкотре, думає. Газпром, вкотре, піднімають, а Нафтогаз опускають. А Європа, традиційно, сподівається... Але цей день виділяють дві пов'язані між собою події. Місто Донецьк – батьки погрожують самоспаленням. Місто Луганськ – батьки висувають ультиматум та оголошують голодування. В обох випадках причина одна й та сама – закриття україномовних шкiл. А тепер на мить зупиніться і вдумайтесь!!! Донецьк, Луганськ, голодування, самоспалення, протест на захист права навчати дітей в україномовній школі. Чи можна було уявити цi слова поруч в одному реченні, ще рiк тому? Яка ще соціологія потрiбна Президентові аби усвiдомити, що люди та країна не терпiтимуть?! (А. Пишний) Навіть не знаю, чому я так зраділа, коли прочитала цю замітку, мож, тому, що вчора про щось подібне думала. Адже попри нападки на попередню владу, виступів східняків не було, а тепер навіть у них терпець увірвався - а це люди інертної ментальності, їм щоб протестувати, треба добряче накакати. Там навіть шахтарі - найбільш протестнонастроєні в минулому люди і ті вже мовчать. А тут на тобі: підприємці, тепер батьки, а далі буде...я в це вірю і сподіваюся.
Гість Bes Опубліковано 17 лютого, 2011 Опубліковано 17 лютого, 2011 Орианочка, вы насушили уже сухарей? Скоро и вас начнут таскать в прокуратуру, за призывы к свержению конституционного строя. Вы договоритесь с администратором форума, ведь запрос придет к нему первому. Что- бы вовремя попросить полит убежища, ну скажем в португалии...
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2011 Автор Опубліковано 17 лютого, 2011 От вашего высокого интеллекта, даже автоответчик сгорит :rolleyes: Вам нагадати ваш? Bes: В песочницу ее не пущают, она на детей уже бросаться начала. Орианочка, а что, в португалию визу не открывают? здесь политикой заведует ориана. от как она скажет, так тому и быть. Вы говорите, говорите, о яценюке, или о чем другом. Орианока, как догадались!?!? Извилина нечаянно шевельнулась? Чем- же я себя выдал? Вообще то, орианочка, я и не скрываюсь... Ну какая она националистка? Несчастный человек, живущий в своем, личном мирке. Таких обычно называют даунами... на трассу поставили? Какой тещи?!?! Она об этом не думает! Ей- бы самой замуж выскочить. Хе, отозволась женщина- патриот с большой буквы этого слова! Мне смешно, а вам?
Гість Bes Опубліковано 17 лютого, 2011 Опубліковано 17 лютого, 2011 Вам нагадати ваш? Орианочка!!! Вы перешли на ВЫ?!?! Что случилось милая?
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2011 Автор Опубліковано 17 лютого, 2011 Орианочка, вы насушили уже сухарей? Скоро и вас начнут таскать в прокуратуру, за призывы к свержению конституционного строя. Вы договоритесь с администратором форума, ведь запрос придет к нему первому. Что- бы вовремя попросить полит убежища, ну скажем в португалии... Такий "строй" тільки для бидлюків - тобто для вас. Тому самі й підшукуйте місце - бо бач, вже Схід не хоче такого життя. Пропоную рашу, або китай, хоча, це скоро буде одне і те ж. :lol:
Гість Bes Опубліковано 17 лютого, 2011 Опубліковано 17 лютого, 2011 Такий "строй" тільки для бидлюків - тобто для вас. Тому самі й підшукуйте місце - бо бач, вже Схід не хоче такого життя. Пропоную рашу, або китай, хоча, це скоро буде одне і те ж. :lol: :rolleyes: Это идея! Надо кой кому подсказать, что- бы договорились с россией, о выделении участка в тайге! Там- же еще остались лагеря т. Сталина. Ну под развалились чуток, но вы- же их быстро восстановите. Не правда ли?
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2011 Автор Опубліковано 17 лютого, 2011 :rolleyes: Это идея! Надо кой кому подсказать, что- бы договорились с россией, о выделении участка в тайге! Там- же еще остались лагеря т. Сталина. Ну под развалились чуток, но вы- же их быстро восстановите. Не правда ли? Если у тебя есть фонтан, заткни его; дай отдохнуть и фонтану. (Козьма Прутков) З.І. До речі, як тобі моя білизна, яку ти вчора вкрав з балкона - допомагає?
Гість Bes Опубліковано 17 лютого, 2011 Опубліковано 17 лютого, 2011 Если у тебя есть фонтан, заткни его; дай отдохнуть и фонтану. (Козьма Прутков) З.І. До речі, як тобі моя білизна, яку ти вчора вкрав з балкона - допомагає? Ну наконец- то! Я уже волноваться начал, беспокоюсь о вашем здоровье Значит стена, о которую вы бьетесь, особе не подействовала на ваши умственные способности! Я рад!
Гість Bes Опубліковано 17 лютого, 2011 Опубліковано 17 лютого, 2011 З.І. До речі, як тобі моя білизна, яку ти вчора вкрав з балкона - допомагає? Конечно!!! Вы не обратили внимание на флаг над верховным советом?
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2011 Автор Опубліковано 17 лютого, 2011 Конечно!!! Вы не обратили внимание на флаг над верховным советом? О, з цим охоче погоджуюся, для тебе і тобі подібних Прапор України - це труси. А якщо зважити на те, що тобі весь час щось воняє - то картина набуває гидотного вигляду. Одним словом - худоба, що з неї візьмеш: звикла срати там де їсть і спить. Бр-ррридота. Тьху!
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2011 Автор Опубліковано 17 лютого, 2011 Схід України також проти На перший погляд день як день – усе за розкладом. Тимошенко, вкотре, в Генпрокуратурі. Янукович, вкотре, на неї не тисне. МВФ, вкотре, думає. Газпром, вкотре, піднімають, а Нафтогаз опускають. А Європа, традиційно, сподівається... Але цей день виділяють дві пов'язані між собою події. Місто Донецьк – батьки погрожують самоспаленням. Місто Луганськ – батьки висувають ультиматум та оголошують голодування. В обох випадках причина одна й та сама – закриття україномовних шкiл. А тепер на мить зупиніться і вдумайтесь!!! Донецьк, Луганськ, голодування, самоспалення, протест на захист права навчати дітей в україномовній школі. Чи можна було уявити цi слова поруч в одному реченні, ще рiк тому? Яка ще соціологія потрiбна Президентові аби усвiдомити, що люди та країна не терпiтимуть?! (А. Пишний) Попри нападки на попередню владу, виступів східняків не було, а тепер навіть у них терпець увірвався - а це люди інертної ментальності, їм щоб протестувати, треба добряче накакати. Там навіть шахтарі - найбільш протестнонастроєні в минулому люди і ті вже мовчать. А тут на тобі: підприємці, тепер батьки, а далі буде...я в це вірю і сподіваюся.
Гість Bes Опубліковано 17 лютого, 2011 Опубліковано 17 лютого, 2011 О, з цим охоче погоджуюся, для тебе і тобі подібних Прапор України - це труси. А якщо зважити на те, що тобі весь час щось воняє - то картина набуває гидотного вигляду. Одним словом - худоба, що з неї візьмеш: звикла срати там де їсть і спить. Бр-ррридота. Тьху! От видите, орианочка, я оказался прав. Вы сами только что сказали о вони. Ну на ставке холодно. Дождемся весны?
Гість Bes Опубліковано 17 лютого, 2011 Опубліковано 17 лютого, 2011 Схід України також проти На перший погляд день як день – усе за розкладом. Тимошенко, вкотре, в Генпрокуратурі. Янукович, вкотре, на неї не тисне. МВФ, вкотре, думає. Газпром, вкотре, піднімають, а Нафтогаз опускають. А Європа, традиційно, сподівається... Але цей день виділяють дві пов'язані між собою події. Місто Донецьк – батьки погрожують самоспаленням. Місто Луганськ – батьки висувають ультиматум та оголошують голодування. В обох випадках причина одна й та сама – закриття україномовних шкiл. А тепер на мить зупиніться і вдумайтесь!!! Донецьк, Луганськ, голодування, самоспалення, протест на захист права навчати дітей в україномовній школі. Чи можна було уявити цi слова поруч в одному реченні, ще рiк тому? Яка ще соціологія потрiбна Президентові аби усвiдомити, що люди та країна не терпiтимуть?! (А. Пишний) Попри нападки на попередню владу, виступів східняків не було, а тепер навіть у них терпець увірвався - а це люди інертної ментальності, їм щоб протестувати, треба добряче накакати. Там навіть шахтарі - найбільш протестнонастроєні в минулому люди і ті вже мовчать. А тут на тобі: підприємці, тепер батьки, а далі буде...я в це вірю і сподіваюся. Бедненькая орианочка. Орианочка, а это уже было. Но вы не переживайте, мы к вашему флуду привычные. Но как говорится- повторенье мать ученья :rolleyes: :rolleyes:
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2011 Автор Опубліковано 17 лютого, 2011 На Майдані поставили паркан - робота кипить, як мокре горить, але потенційне місце для мітингів, яке так лякає владу, зайняте *http://blogs.pravda.com.ua/authors/lutsenko/4d5c748e5db95/add_ok/#form Всі ж добре розуміють для чого затіяли таку роботу, бояться...Ну а народ, як завжди, в ціль: Aнекдот: - Навіщо на Майдані поставили паркан? - Це ознака демократії, оскільки те, що народ думає про цю владу, тільки на паркані і можна написати. Пропоную киянам написати на паркані свої побажання владі, а також те, що вони про них думають. Диви і парукан знесуть...
Гість Bes Опубліковано 17 лютого, 2011 Опубліковано 17 лютого, 2011 На Майдані поставили паркан - робота кипить, як мокре горить, але потенційне місце для мітингів, яке так лякає владу, зайняте *http: Просыпается Ющенко с похмелья: " насрать, не так! НЕ срать, нет не так! Незрадь майдан!"
Гість Bes Опубліковано 17 лютого, 2011 Опубліковано 17 лютого, 2011 ”Майдана-2 не будет, потому что дураков уже не осталось. Их уже развели как лохов, обманули, поимели и выбросили на свалку истории”, - отметил Колесниченко. По его мнению, в стране нет никаких волнений. ”Рассказы об этих волнениях - это воспаленный ум идиотов, пытающихся сжечь дом, в котором живут, для того, чтобы найти какого-то таракана. Лишь бы они сами не сгорели в том огне, на котором они хотят погреть руки”, - отметил Колесниченко. ”Одна часть людей абсолютно не понимает, зачем приезжает на акции, а другая часть одурманенная, не знающая, чего от них хотят добиться”, - считает депутат. По мнению Колесниченко, подавляющее число протестующих не знакомы с принятым Налоговым кодексом. ”Их как пушечное мясо толкают под топор мясника, под топор закона”, - цитирует Delfi слова депутата. Напомним, сегодня, 22 ноября, предприниматели устроили акцию протеста на Майдане Незалежности, а также возле Администарции Президента.
Гість Yulik Опубліковано 17 лютого, 2011 Опубліковано 17 лютого, 2011 ”Майдана-2 не будет, потому что дураков уже не осталось. Их уже развели как лохов, обманули, поимели и выбросили на свалку истории”, - отметил Колесниченко. По его мнению, в стране нет никаких волнений. ”Рассказы об этих волнениях - это воспаленный ум идиотов, пытающихся сжечь дом, в котором живут, для того, чтобы найти какого-то таракана. Лишь бы они сами не сгорели в том огне, на котором они хотят погреть руки”, - отметил Колесниченко. ”Одна часть людей абсолютно не понимает, зачем приезжает на акции, а другая часть одурманенная, не знающая, чего от них хотят добиться”, - считает депутат. По мнению Колесниченко, подавляющее число протестующих не знакомы с принятым Налоговым кодексом. ”Их как пушечное мясо толкают под топор мясника, под топор закона”, - цитирует Delfi слова депутата. Напомним, сегодня, 22 ноября, предприниматели устроили акцию протеста на Майдане Незалежности, а также возле Администарции Президента. возможно,как такового как біл 1-й не будет(или будет если народ окончательно достанут и соединится вся Украина),но небольшие уже и сейчас есть(вспомним,хоть и небольшое кол-во народа по отношению ко всему населению Украины..но было....против налогового....будет еще против чего то..вот скоро ожидается пенсионная реформа потом еще одна..)
Гість Bes Опубліковано 17 лютого, 2011 Опубліковано 17 лютого, 2011 возможно,как такового как біл 1-й не будет(или будет если народ окончательно достанут и соединится вся Украина),но небольшие уже и сейчас есть(вспомним,хоть и небольшое кол-во народа по отношению ко всему населению Украины..но было....против налогового....будет еще против чего то..вот скоро ожидается пенсионная реформа потом еще одна..) Что вы несете? Вы отдаете отчет, о чем вообще речь? Вы что, серьезно полагаете что ВСЯ украина стоит на базарах, с патентом торговли в кармане? Млять, сил нет на идиотов смотреть. Шизофреники- маньяки, розничной торговли.
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2011 Автор Опубліковано 17 лютого, 2011 Что вы несете? Вы отдаете отчет, о чем вообще речь? Вы что, серьезно полагаете что ВСЯ украина стоит на базарах, с патентом торговли в кармане? Млять, сил нет на идиотов смотреть. Шизофреники- маньяки, розничной торговли. Шо, дед, все дураки, только ты один здеся вумный...ну-ну... Уяви, без патента не може бути лотка, тобто малого підприємця,інша справа, що їх у нього може бути не один, а два -три - але це вже проблема не оподаткування, а корупції, бо ті лотки непоміченими бути не можуть апріорі, але за хабар конролюючим органам цілком можливо їх не помітять.
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2011 Автор Опубліковано 17 лютого, 2011 возможно,как такового как біл 1-й не будет(или будет если народ окончательно достанут и соединится вся Украина),но небольшие уже и сейчас есть(вспомним,хоть и небольшое кол-во народа по отношению ко всему населению Украины..но было....против налогового....будет еще против чего то..вот скоро ожидается пенсионная реформа потом еще одна..) Звичайно, такого не буде, але буде більший і змістовніший, коли люди будуть стояти не за ефімерну свободу, а за своє кровне. Як колись комуняки казали: за нами Москва - так і тут: за їх спинами буде сім"я, її благополуччя, а це сильніший аргумент, ніж всяка політика. *** Aнекдот: - Навіщо на Майдані поставили паркан? - Це ознака демократії, оскільки те, що народ думає про цю владу, тільки на паркані і можна написати. Оголошення: Запрошуються кияни і гості міста до написання на паркані побажаннь владі, а також думок про неї і її реформи. Янек закликає ставити інтернет запитання, давайте їх напишемо на паркані, на ресурсі, який йому ближчий і зрозуміліший.
Гість Bes Опубліковано 17 лютого, 2011 Опубліковано 17 лютого, 2011 Звичайно, такого не буде, але буде більший і змістовніший, коли люди будуть стояти не за ефімерну свободу, а за своє кровне. Як колись комуняки казали: за нами Москва - так і тут: за їх спинами буде сім"я, її благополуччя, а це сильніший аргумент, ніж всяка політика. *** Aнекдот: - Навіщо на Майдані поставили паркан? - Це ознака демократії, оскільки те, що народ думає про цю владу, тільки на паркані і можна написати. Оголошення: Запрошуються кияни і гості міста до написання на паркані побажаннь владі, а також думок про неї і її реформи. Янек закликає ставити інтернет запитання, давайте їх напишемо на паркані, на ресурсі, який йому ближчий і зрозуміліший. Милая, это не комуняки казали, хотя, для вас кто своей кровью защищал страну, все комуняки., они для вас не авторитет. Для вас вот эти авторитет- Тоді вас люди називали псами, Бо ви лизали німцям постоли, Кричали «Хайль!» охриплими басами І «Ще не вмерла...» голосно ревли. Де ви ішли – там пустка і руїна, І трупи не вміщалися до ям. Плювала кров'ю «ненька Україна» У морди вам і вашим хазяям. Ви пропили б уже її, небогу, Розпродали і нас по всій землі, Коли б тоді Вкраїні на підмогу Зі сходу не вернулись «москалі» Тепер ви знов, позв’язувавши кості, Торгуєте і оптом, і в роздріб, Нових катів запрошуєте в гості На українське сало і на хліб.
Гість Bes Опубліковано 17 лютого, 2011 Опубліковано 17 лютого, 2011 Шо, дед, все дураки, только ты один здеся вумный...ну-ну... Уяви, без патента не може бути лотка, тобто малого підприємця,інша справа, що їх у нього може бути не один, а два -три - але це вже проблема не оподаткування, а корупції, бо ті лотки непоміченими бути не можуть апріорі, але за хабар конролюючим органам цілком можливо їх не помітять. Орианочка, я не претендую. мне ваш интеллект не переплюнуть, он для меня, не досягаем!
Орiана Опубліковано 17 лютого, 2011 Автор Опубліковано 17 лютого, 2011 Милая, это не комуняки казали, хотя, для вас кто своей кровью защищал страну, все комуняки., они для вас не авторитет. Хто мій авторитет я сама розберуся, без підказки. Краще пишіть про свій. А казали комуняки, які йшли за моїм дідом з наганом слідом, щоб той бува не дав дьору. Так що вибір у нього був невеликий. А по суті посту сказати нема що? - ну я так і думала, ви як і ваш авторитет, головний злодій по Євро - вважаєте, що Майдану не буде. А протестувальників купляють, як вони це робили на День Соборності. Ну все закономірно. Диктатор Єгипту також так думав, та й американці його в цьому запевняли - а вийшло зовсім не так.
Гість Bes Опубліковано 17 лютого, 2011 Опубліковано 17 лютого, 2011 Хто мій авторитет я сама розберуся, без підказки. Краще пишіть про свій. А казали комуняки, які йшли за моїм дідом з наганом слідом, щоб той бува не дав дьору. Так що вибір у нього був невеликий. А по суті посту сказати нема що? - ну я так і думала, ви як і ваш авторитет, головний злодій по Євро - вважаєте, що Майдану не буде. А протестувальників купляють, як вони це робили на День Соборності. Ну все закономірно. Диктатор Єгипту також так думав, та й американці його в цьому запевняли - а вийшло зовсім не так. Господя, что с бабой- то без мужика творится-то"! Ужас! Орианочка, мы так и не поняли, где они шли за вашим дедом с ревОрвером, с портретом москвы на спине, в западной украине, или в египте за спиной диктатора?
Гість Яна Опубліковано 17 лютого, 2011 Опубліковано 17 лютого, 2011 Господя, что с бабой- то без мужика творится-то"! Ужас! Смотрю, да ты негодяй в квадрате: мало что фоты воруешь, а теперь ещё и в постель залез. Исключительное гамно ты, дед. Неужели не стыдно? Да как с тобой люди то живут? Удивляюсь.
Гість Bes Опубліковано 17 лютого, 2011 Опубліковано 17 лютого, 2011 Смотрю, да ты негодяй в квадрате: мало что фоты воруешь, а теперь ещё и в постель залез. Исключительное гамно ты, дед. Неужели не стыдно? Да как с тобой люди то живут? Удивляюсь. Упаси меня дьявол, что- бы с грязной бабой в постель ложится! Да и с вами мы в одной койке не валялись. По поводу фоток, а что не нравится? Я- же не почту взломал, не переписку опубликовал, я всего- лишь взял с сайта то, что доступно другим пользователям. Я- же не дал ссылку на вашу страничку. Но могу.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.