Перейти до змісту
Український політичний форум

Україна проти!!!

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Рижа, а може досить залишати на темах сліди від твого брудного мішка? Невже тобі для впевненості треба кожного підтакувати про те, що відношення до теми не має? Перехід на особистості - це не сила, це слабкість - а ти цим грішиш постійно. Правду сказав Пересічний - ти використовуєш для вияснення стосунків уголовника. Ти чесно не вмієш? Адже я з тобою віч-на віч, нікого не задію для цієї справи. І після ТАКОЇ груповухи, ти ще й роздуваєш мильну бульку своєї самооцінки і говориш, що я чую в тобі загрозу, а тому тебе виживаю? Тобі не смішно?

Мдааа, ты шо, Ориана, слова Рыжей о умных и красивых на свой счёт приняла? :lol: :lol: :lol: Да, от скромности ты не умрёшь. Но спасибо, что хоть повеселила народ. :rolleyes:

• Відповідей 742
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Большинство адекватов проголосуют за Коммунистическую партию Украины. Все остальные партии опозорили производитедей памперсов, которыми пользовались. Давно пора поставить памятник товарищу Сталину в каждом городе и в каждом селе Украины. Патамушто никто не сделал так много для Украины, как товарищЪ Сталин. Единственный упрёк ему, это присоединение к Украине Галичины в 1939 году. Ну, как говорится, и на старуху бывает проруха. )))))))))))

Мне всё интересно почему коммунизм обязательно Сталин? он его изобрел? или сам, пока весь союз спал, по шустряку войну выиграл и страну отстроил?

Что за непонятный культ, не лучше ли отстаивать идеи, а не волочь какую то сомнительную личность.

Или нынешним коммунистам сами идеи уже и не нужны, в своих то шикарных апартаментах ;)

Опубліковано

Мдааа, ты шо, Ориана, слова Рыжей о умных и красивых на свой счёт приняла? :lol: :lol: :lol: Да, от скромности ты не умрёшь. Но спасибо, что хоть повеселила народ. :rolleyes:

ти ж знаєш, мені достатньо, що мене Корін вважає красивою і розмовляє зі мною.

Опубліковано

Мне всё интересно почему коммунизм обязательно Сталин? он его изобрел? или сам, пока весь союз спал, по шустряку войну выиграл и страну отстроил?

Что за непонятный культ, не лучше ли отстаивать идеи, а не волочь какую то сомнительную личность.

Или нынешним коммунистам сами идеи уже и не нужны, в своих то шикарных апартаментах ;)

Фетиш тепер такий в Росії - для авторитаризму сильний лідер - і є ідея.

Опубліковано

Рыжик, а , если я антисемитка, мне куда, к умным или красивым? Еще и энкаведешница, бандерложка, бандервилка, ... О боже... Что ж вы свалку из форума сделали? Донецкие матерят, львовские хамят, сумские острят, киевские спят и только один Харьков гордо несет знамя национального презрения к перипитиям наступившего Дракона.

Жирафочка, я вообще товарисч мирный. И отношение мое к людям не базируется на их политических взглядах.

И к Ориане я бы тоже относилась вполне лояльно, какие бы она взгляды не проповедовало, если бы не одно НО.... Если бы она не облаивала людей. Именно это мне не нравится.

Опубліковано

Ничего не могу с собой поделать. Вот внушает товарищЪ Сталин мне уважение, в отличие от нынешних пигмеев и всё тут. Прошу считать это моим ЛИЧНЫМ мнением и особо не заморачиваться. Имею право в век либерализма? :rolleyes: Думаю, намного хуже, если все под одну дудку пляшут.

Опубліковано

Жирафочка, я вообще товарисч мирный. И отношение мое к людям не базируется на их политических взглядах.

И к Ориане я бы тоже относилась вполне лояльно, какие бы она взгляды не проповедовало, если бы не одно НО.... Если бы она не облаивала людей. Именно это мне не нравится.

Опубліковано

Ничего не могу с собой поделать. Вот внушает товарищЪ Сталин мне уважение, в отличие от нынешних пигмеев и всё тут. Прошу считать это моим ЛИЧНЫМ мнением и особо не заморачиваться. Имею право в век либерализма? :rolleyes: Думаю, намного хуже, если все под одну дудку пляшут.

Лично для себя каждый конечно сам выбирает, но вот самой идее коммунизма, не помешало бы не только погрязать в дрязгах выясняя хорош Сталин или нет,

а показать чем лучше ад Союза, того рая что есть сейчас.

Опубліковано

Лично для себя каждый конечно сам выбирает, но вот самой идее коммунизма, не помешало бы не только погрязать в дрязгах выясняя хорош Сталин или нет,

а показать чем лучше ад Союза, того рая что есть сейчас.

Наверное, уместно вспомнить о зёрнах и плевелах, котлетах и мухах. Т.е. разглядывать параллельно прошлое и настоящее. Если отбросить всё плохое в прошло и настоящем, да озадачиться тем хорошим, что было ранее и что есть теперь, то прошлое, для основной массы народа, действительно покажется раем. Да, нынче возможностей больше, однако реализовать их не каждому по карману. Так нафиг мне такие возможности, которые я не могу реализовать?.....
Опубліковано

Наверное, уместно вспомнить о зёрнах и плевелах, котлетах и мухах. Т.е. разглядывать параллельно прошлое и настоящее. Если отбросить всё плохое в прошло и настоящем, да озадачиться тем хорошим, что было ранее и что есть теперь, то прошлое, для основной массы народа, действительно покажется раем. Да, нынче возможностей больше, однако реализовать их не каждому по карману. Так нафиг мне такие возможности, которые я не могу реализовать?.....

Если сейчас рай, то для коррупции и прочей мерзости наживающейся на всеобъемлющем бардаке.

Возможно дело в том что за всё нужно бороться, но бороться ни кому не хочется, а бесплатно, это только то что сейчас и есть.

Опубліковано

Студенти штурмують двері парламенту

відео *http://www.pravda.com.ua/news/2012/01/10/6898300/

Близько 50-ти студентів спробували прорватися до Верховної Ради у вівторок зранку.

Приблизно о 9:27 вони увійшли до вестибюлю парламенту через 9 під’їзд, який веде до погоджувальної ради, але були заблоковані охороною біля рамки металошукача.

Студенти протестують проти реформ у сфері освіти і вимагають, щоб до них вийшли лідери фракцій та голова профільного комітету Максим Луцький.

У результаті суперечки з правоохоронцями двері, які ведуть до приміщення парламенту, залишаються зачиненими, повідомляє кореспондент "Української правди".

Студенти в мегафон вигукують гасла "Освіта – не товар, універ – не базар" і "Маєм право на протест".

Коли правоохоронці спробували виштовхати студентів, вони сіли в вестибюлі прямо на підлогу.

Після цього до них вийшов Луцький – і пішов говорити зі студентами, вивівши їх за двері.

Опубліковано

А це реакція бидляцького міністра Табачніка. Сподіваюсь, що не треба додатково пояснювати чому саме ТАКА. Адже цього міністра поставило бидло - ось він помилково вирішив, що може так говорити зі всією Україною

Табачник: студенти не похмелились, тому й метушаться (!!!!!!!!!)

Проведений студентами пікет біля Верховної Ради з вимогою не приймати новий закон про вищу освіту пояснюється похмільним синдромом після новорічних свят.

Про це заявив міністр освіти і науки, молоді й спорту Дмитро Табачник під час відкриття школи в Томашполі (Вінницька область), повідомляють "Українські новини".

"Я думаю, що не усі ще відійшли від тяжкого похмілля, видимо, цим пояснюється метушлива рухливість опонентів", - сказав він.

На думку міністра, немає студента, який би не виграв у разі прийняття нового закону за однієї умови, що він збирається не мітингувати, а добре вчитися.

Табачник заявляє, що новий закон про вищу освіту припускає майже дворазове підвищення стипендій, які у разі прийняття цього закону становитимуть прожитковий мінімум, і щокварталу зростатимуть.

"А ті малоталановиті демагоги-політикани, які намагаються на будь-якій події змусити суспільство про себе згадати - мені здається, що вони приречені на невдачу. Тому що, якщо, незважаючи на всі зусилля, удалося зібрати аж 20 осіб з ранку - це, звичайно, "титанічна перемога", - сказав він.

На думку Табачника, виплата стипендій студентам, що отримують посередні або незадовільні оцінки за свої знання, є злочином проти громадян, які платять податки в бюджет.

Ура, всіх під одну мірку, а хто не підійшов - того годувати не будемо. Совдепівські принципи посередньої сірості рулять. але вони такі зрозумілі і милі серцю основному виборцю Янека - совку. І байдуже, що студенти вже не те покоління - зламати через коліно - є задачею теперішньої бидляцької влади

Опубліковано

Ну як і сподівалося - корупція повертається.

Уточнені претензії студентів до нового закону про вищу освіту від Табачніка, як на мене, кожний з тих пунктів повертає в виші корупцію.

– Пропозиція підняття стипендій – всі “за”. Проблема в іншому, – розповідав голова спеціального відділу секретаріату Фундації регіональних ініціатив Михайло Лебедь. – У пояснювальній записці зазначено, що законопроект не вимагає змін і додаткових видатків з бюджету. А в одній зі статей записано, що стипендія не може бути нижча мінімального прожиткового мінімуму. Отже треба буде на якихось бюджетниках економити...Краще це зробити постановою Кабміну. Інакше буде протест “четвірочників”…

Студентів непокоїло і майбутнє контрактників. Вони переконані – через неточність формулювання у проекті закону вартість контракту протягом періоду навчання може збільшуватися. Тому пропонують залишити норму, яка є в чинному законі.

Також молодь виступила проти введення статті про плагіат. А якщо вже вводити – то “акуратніше”. Кажуть, під виглядом вигнання за плагіат з ВНЗ можуть виключати “неугодних” студентів .

Плагіат є в Кримінальному кодексі. Не можна вводити подвійну відповідальність за один злочин, – додає представник ФРІ Михайло Каменєв.

Насамкінець, студенти проти “балу ВНЗ”. Просять залишити зовнішнє тестування і середній бал атестату – і ніяких екзаменів.

!!!

Виступ молоді обурив комуністку Катерину Самойлик. Як це так – студентам дали слово раніше за нардепів!

– Колеги, ми на засіданні ВР. Після того, як нам доповів від Кабміну перший заступник міністра, ми повинні поставити йому питання, вислухати точку зору передовсім кожного депутата, ректорів. Все решта – предмет для другого читання. Інакше це не засідання Комітету. Я особисто не збираюся брати в ньому участь в такому ракурсі!

Опубліковано

На думку Табачника, виплата стипендій студентам, що отримують посередні або незадовільні оцінки за свої знання, є злочином проти громадян, які платять податки в бюджет.

]

А Табачник гуманіст. Я би ще запровадив закон за яким ті, що погано вчаться або виганялися з вишів або ж замість отримувати стипендії платили за своє навчання навіть у державних безоплатних вишах. Інакше не перстане гуляти анекдот

-Чому ти вдома?

Та хворий.

То піди до лікаря

-Не хочу, бо як подумаю що лікар такий як я інженер ....

Опубліковано

Ну як і сподівалося - корупція повертається.

Хе, а она и не куда не уходила. Орианочка, вы- же бахвалились архивом мвд, или я что- то путаю? Посмотрите, сравните, а я проверю по минюсту, судебные решения, за года правления оранжевой мрази и нынешней.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Убий підараса

Настала пора, коли кожен із нас

Постав перед вибором часу:

До влади прийшли бандюки й брехуни,

Наперсточники й свинопаси.

Здолали державу і склали до ніг,

П’ючи нашу кров як вампіри,

А їхній пахан, ледь прибитий яйцем,

Веде нас до прірви.

Бандитом він був і бандитом зоставсь

Тепер уже вищого класу.

Бо вже не шапки, а мільйони краде –

Убий підараса.

За те що Вкраїну продав ворогам

І заповіти Тараса,

Привів табачню і московських попів –

Убий підараса.

Табачніки правлять свій відьомський бал,

Зійшла, мов зоря, їхня раса.

Ми знову раби й малороси-хохли –

Убий підараса.

Тебе не забуде Вкраїна коли,

Шахтарю з Донбасу,

Ти візьмеш у руки сталеве кайло

І вб’єш підараса.

Нема в нас святішої більше мети

Чи іншого спасу!

У Бога прощення піди попроси

І вбий підараса.

Коли на тарілочці нас подадуть

Кремлю, що вже плямкає ласо,

То буде запізно, повстань і убий!

Убий підараса!

Опубліковано

Убий підараса

Настала пора, коли кожен із нас

Постав перед вибором часу:

До влади прийшли бандюки й брехуни,

Наперсточники й свинопаси.

Здолали державу і склали до ніг,

П’ючи нашу кров як вампіри,

А їхній пахан, ледь прибитий яйцем,

Веде нас до прірви.

Бандитом він був і бандитом зоставсь

Тепер уже вищого класу.

Бо вже не шапки, а мільйони краде –

Убий підараса.

За те що Вкраїну продав ворогам

І заповіти Тараса,

Привів табачню і московських попів –

Убий підараса.

Табачніки правлять свій відьомський бал,

Зійшла, мов зоря, їхня раса.

Ми знову раби й малороси-хохли –

Убий підараса.

Тебе не забуде Вкраїна коли,

Шахтарю з Донбасу,

Ти візьмеш у руки сталеве кайло

І вб’єш підараса.

Нема в нас святішої більше мети

Чи іншого спасу!

У Бога прощення піди попроси

І вбий підараса.

Коли на тарілочці нас подадуть

Кремлю, що вже плямкає ласо,

То буде запізно, повстань і убий!

Убий підараса!

Да, осталось только всей стране, скатится до такого уровня общения и восприятия.
Опубліковано

Убий підараса

Убий підараса!

Как можно на тягнибока такое говорить? эх, ориана!

Опубліковано

Да, осталось только всей стране, скатится до такого уровня общения и восприятия.

ты за извращенцев?

Опубліковано

Всей стране этой культуры не одолеть, не волнуйтесь. Страна живет своей жизнью, а ориана иллюзией.
Опубліковано

Поки ви тут сидете, заховавшись за монітором, навіть свою фізію боїтеся показати - люди реально ризикують. Так що дорости до його рівня свідомості, сміливості, а особливо, популярності - тоді будеш судити ЦЕЙ рівень. Ха-ре?

Опубліковано

ты за извращенцев?

На уровне сам пидарас, я рассуждал в классе 7ом...

вот у меня и вопрос, к кому направлен сей призыв, может мы еще и детские садики начнем агитировать?

Опубліковано

Поки ви тут сидете, заховавшись за монітором, навіть свою фізію боїтеся показати - люди реально ризикують. Так що дорости до його рівня свідомості, сміливості, а особливо, популярності - тоді будеш судити ЦЕЙ рівень. Ха-ре?

Орианочка воры и преступники всех мастей то же рискуют, а так же педофилы и насильники.......

не говоря уже о том, что ты за своими монитором, не можешь знать ни чего о людях с которыми общаешься, так что показываешь ты только свой уровень,

который очень близок к примитиву ;)

Опубліковано

вот у меня и вопрос, к кому направлен сей призыв, может мы еще и детские садики начнем агитировать?

правильно он сделал,хоть и грубо.

тем более у нас проблему извращений давно уже пора подымать,а то скоро будут по детсадикам выродки ходить.))

Опубліковано

Всей стране этой культуры не одолеть, не волнуйтесь. Страна живет своей жизнью, а ориана иллюзией.

Каков привет, таков ответ.....

Себя нужно делами показывать а не оскорблениями других...

Один может сказать пидарас, а другой за это посадить.....они оба могут

Не лучше ли начать сдерживать животное в себе, что бы не узнать тех, у кого клыки побольше......

Опубліковано

Ти спробуй підерасом назвати зека - я подивлюся на тебе. Або вистав свою фізію в аву - ще раз гляну на тебе.

А якщо ти не бачиш за цим віршиком позиції, ще раз нагадаю тобі, не рядового двірника, а людини відомої в Україні - то ти взагалі нічого не розумієш. То що ти робиш на політичному форумі?

Опубліковано

так что показываешь ты только свой уровень,

который очень близок к примитиву ;)

Певно свого примітиву ти не бачив коли на рівні дитячого садка сперечався з нац-соцом?

А я жінка - можу і на примітив зійти, не страшно

Опубліковано

Ти спробуй підерасом назвати зека - я подивлюся на тебе. Або вистав свою фізію в аву - ще раз гляну на тебе.

А якщо ти не бачиш за цим віршиком позиції, ще раз нагадаю тобі, не рядового двірника, а людини відомої в Україні - то ти взагалі нічого не розумієш. То що ти робиш на політичному форумі?

согласен.

это не на форуме гавкаться.

он вылез из окопа и заявил на Ввсю Украину то что думают МНОГИЕ НОРМ.УКРАИНЦЫ о власти.

Каков привет, таков ответ.....

Себя нужно делами показывать а не оскорблениями других...

Один может сказать пидарас, а другой за это посадить.....они оба могут

Не лучше ли начать сдерживать животное в себе, что бы не узнать тех, у кого клыки побольше......

не надо одевать маску ханжи

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...