САИ Опубліковано 3 січня, 2012 Опубліковано 3 січня, 2012 Рижа, а може досить залишати на темах сліди від твого брудного мішка? Невже тобі для впевненості треба кожного підтакувати про те, що відношення до теми не має? Перехід на особистості - це не сила, це слабкість - а ти цим грішиш постійно. Правду сказав Пересічний - ти використовуєш для вияснення стосунків уголовника. Ти чесно не вмієш? Адже я з тобою віч-на віч, нікого не задію для цієї справи. І після ТАКОЇ груповухи, ти ще й роздуваєш мильну бульку своєї самооцінки і говориш, що я чую в тобі загрозу, а тому тебе виживаю? Тобі не смішно? Мдааа, ты шо, Ориана, слова Рыжей о умных и красивых на свой счёт приняла? :lol: :lol: :lol: Да, от скромности ты не умрёшь. Но спасибо, что хоть повеселила народ. :rolleyes:
Гість vladimir Опубліковано 3 січня, 2012 Опубліковано 3 січня, 2012 Большинство адекватов проголосуют за Коммунистическую партию Украины. Все остальные партии опозорили производитедей памперсов, которыми пользовались. Давно пора поставить памятник товарищу Сталину в каждом городе и в каждом селе Украины. Патамушто никто не сделал так много для Украины, как товарищЪ Сталин. Единственный упрёк ему, это присоединение к Украине Галичины в 1939 году. Ну, как говорится, и на старуху бывает проруха. )))))))))))Мне всё интересно почему коммунизм обязательно Сталин? он его изобрел? или сам, пока весь союз спал, по шустряку войну выиграл и страну отстроил? Что за непонятный культ, не лучше ли отстаивать идеи, а не волочь какую то сомнительную личность. Или нынешним коммунистам сами идеи уже и не нужны, в своих то шикарных апартаментах ;)
Орiана Опубліковано 3 січня, 2012 Автор Опубліковано 3 січня, 2012 Мдааа, ты шо, Ориана, слова Рыжей о умных и красивых на свой счёт приняла? :lol: :lol: :lol: Да, от скромности ты не умрёшь. Но спасибо, что хоть повеселила народ. :rolleyes: ти ж знаєш, мені достатньо, що мене Корін вважає красивою і розмовляє зі мною.
Орiана Опубліковано 3 січня, 2012 Автор Опубліковано 3 січня, 2012 Мне всё интересно почему коммунизм обязательно Сталин? он его изобрел? или сам, пока весь союз спал, по шустряку войну выиграл и страну отстроил? Что за непонятный культ, не лучше ли отстаивать идеи, а не волочь какую то сомнительную личность. Или нынешним коммунистам сами идеи уже и не нужны, в своих то шикарных апартаментах ;) Фетиш тепер такий в Росії - для авторитаризму сильний лідер - і є ідея.
Рыжая Опубліковано 3 січня, 2012 Опубліковано 3 січня, 2012 Рыжик, а , если я антисемитка, мне куда, к умным или красивым? Еще и энкаведешница, бандерложка, бандервилка, ... О боже... Что ж вы свалку из форума сделали? Донецкие матерят, львовские хамят, сумские острят, киевские спят и только один Харьков гордо несет знамя национального презрения к перипитиям наступившего Дракона. Жирафочка, я вообще товарисч мирный. И отношение мое к людям не базируется на их политических взглядах. И к Ориане я бы тоже относилась вполне лояльно, какие бы она взгляды не проповедовало, если бы не одно НО.... Если бы она не облаивала людей. Именно это мне не нравится.
САИ Опубліковано 3 січня, 2012 Опубліковано 3 січня, 2012 Мне всё интересно почему коммунизм обязательно Сталин? он его изобрел? или сам, пока весь союз спал, по шустряку войну выиграл и страну отстроил? Что за непонятный культ, не лучше ли отстаивать идеи, а не волочь какую то сомнительную личность. Или нынешним коммунистам сами идеи уже и не нужны, в своих то шикарных апартаментах ;) Ничего не могу с собой поделать. Вот внушает товарищЪ Сталин мне уважение, в отличие от нынешних пигмеев и всё тут. Прошу считать это моим ЛИЧНЫМ мнением и особо не заморачиваться. Имею право в век либерализма? :rolleyes: Думаю, намного хуже, если все под одну дудку пляшут.
Орiана Опубліковано 3 січня, 2012 Автор Опубліковано 3 січня, 2012 Жирафочка, я вообще товарисч мирный. И отношение мое к людям не базируется на их политических взглядах. И к Ориане я бы тоже относилась вполне лояльно, какие бы она взгляды не проповедовало, если бы не одно НО.... Если бы она не облаивала людей. Именно это мне не нравится.
Гість vladimir Опубліковано 3 січня, 2012 Опубліковано 3 січня, 2012 Ничего не могу с собой поделать. Вот внушает товарищЪ Сталин мне уважение, в отличие от нынешних пигмеев и всё тут. Прошу считать это моим ЛИЧНЫМ мнением и особо не заморачиваться. Имею право в век либерализма? :rolleyes: Думаю, намного хуже, если все под одну дудку пляшут.Лично для себя каждый конечно сам выбирает, но вот самой идее коммунизма, не помешало бы не только погрязать в дрязгах выясняя хорош Сталин или нет,а показать чем лучше ад Союза, того рая что есть сейчас.
Major Опубліковано 4 січня, 2012 Опубліковано 4 січня, 2012 Лично для себя каждый конечно сам выбирает, но вот самой идее коммунизма, не помешало бы не только погрязать в дрязгах выясняя хорош Сталин или нет, а показать чем лучше ад Союза, того рая что есть сейчас. Наверное, уместно вспомнить о зёрнах и плевелах, котлетах и мухах. Т.е. разглядывать параллельно прошлое и настоящее. Если отбросить всё плохое в прошло и настоящем, да озадачиться тем хорошим, что было ранее и что есть теперь, то прошлое, для основной массы народа, действительно покажется раем. Да, нынче возможностей больше, однако реализовать их не каждому по карману. Так нафиг мне такие возможности, которые я не могу реализовать?.....
Гість vladimir Опубліковано 4 січня, 2012 Опубліковано 4 січня, 2012 Наверное, уместно вспомнить о зёрнах и плевелах, котлетах и мухах. Т.е. разглядывать параллельно прошлое и настоящее. Если отбросить всё плохое в прошло и настоящем, да озадачиться тем хорошим, что было ранее и что есть теперь, то прошлое, для основной массы народа, действительно покажется раем. Да, нынче возможностей больше, однако реализовать их не каждому по карману. Так нафиг мне такие возможности, которые я не могу реализовать?.....Если сейчас рай, то для коррупции и прочей мерзости наживающейся на всеобъемлющем бардаке. Возможно дело в том что за всё нужно бороться, но бороться ни кому не хочется, а бесплатно, это только то что сейчас и есть.
Орiана Опубліковано 11 січня, 2012 Автор Опубліковано 11 січня, 2012 Студенти штурмують двері парламенту відео *http://www.pravda.com.ua/news/2012/01/10/6898300/ Близько 50-ти студентів спробували прорватися до Верховної Ради у вівторок зранку. Приблизно о 9:27 вони увійшли до вестибюлю парламенту через 9 під’їзд, який веде до погоджувальної ради, але були заблоковані охороною біля рамки металошукача. Студенти протестують проти реформ у сфері освіти і вимагають, щоб до них вийшли лідери фракцій та голова профільного комітету Максим Луцький. У результаті суперечки з правоохоронцями двері, які ведуть до приміщення парламенту, залишаються зачиненими, повідомляє кореспондент "Української правди". Студенти в мегафон вигукують гасла "Освіта – не товар, універ – не базар" і "Маєм право на протест". Коли правоохоронці спробували виштовхати студентів, вони сіли в вестибюлі прямо на підлогу. Після цього до них вийшов Луцький – і пішов говорити зі студентами, вивівши їх за двері.
Орiана Опубліковано 11 січня, 2012 Автор Опубліковано 11 січня, 2012 А це реакція бидляцького міністра Табачніка. Сподіваюсь, що не треба додатково пояснювати чому саме ТАКА. Адже цього міністра поставило бидло - ось він помилково вирішив, що може так говорити зі всією Україною Табачник: студенти не похмелились, тому й метушаться (!!!!!!!!!) Проведений студентами пікет біля Верховної Ради з вимогою не приймати новий закон про вищу освіту пояснюється похмільним синдромом після новорічних свят. Про це заявив міністр освіти і науки, молоді й спорту Дмитро Табачник під час відкриття школи в Томашполі (Вінницька область), повідомляють "Українські новини". "Я думаю, що не усі ще відійшли від тяжкого похмілля, видимо, цим пояснюється метушлива рухливість опонентів", - сказав він. На думку міністра, немає студента, який би не виграв у разі прийняття нового закону за однієї умови, що він збирається не мітингувати, а добре вчитися. Табачник заявляє, що новий закон про вищу освіту припускає майже дворазове підвищення стипендій, які у разі прийняття цього закону становитимуть прожитковий мінімум, і щокварталу зростатимуть. "А ті малоталановиті демагоги-політикани, які намагаються на будь-якій події змусити суспільство про себе згадати - мені здається, що вони приречені на невдачу. Тому що, якщо, незважаючи на всі зусилля, удалося зібрати аж 20 осіб з ранку - це, звичайно, "титанічна перемога", - сказав він. На думку Табачника, виплата стипендій студентам, що отримують посередні або незадовільні оцінки за свої знання, є злочином проти громадян, які платять податки в бюджет. Ура, всіх під одну мірку, а хто не підійшов - того годувати не будемо. Совдепівські принципи посередньої сірості рулять. але вони такі зрозумілі і милі серцю основному виборцю Янека - совку. І байдуже, що студенти вже не те покоління - зламати через коліно - є задачею теперішньої бидляцької влади
Орiана Опубліковано 14 січня, 2012 Автор Опубліковано 14 січня, 2012 Ну як і сподівалося - корупція повертається. Уточнені претензії студентів до нового закону про вищу освіту від Табачніка, як на мене, кожний з тих пунктів повертає в виші корупцію. – Пропозиція підняття стипендій – всі “за”. Проблема в іншому, – розповідав голова спеціального відділу секретаріату Фундації регіональних ініціатив Михайло Лебедь. – У пояснювальній записці зазначено, що законопроект не вимагає змін і додаткових видатків з бюджету. А в одній зі статей записано, що стипендія не може бути нижча мінімального прожиткового мінімуму. Отже треба буде на якихось бюджетниках економити...Краще це зробити постановою Кабміну. Інакше буде протест “четвірочників”… Студентів непокоїло і майбутнє контрактників. Вони переконані – через неточність формулювання у проекті закону вартість контракту протягом періоду навчання може збільшуватися. Тому пропонують залишити норму, яка є в чинному законі. Також молодь виступила проти введення статті про плагіат. А якщо вже вводити – то “акуратніше”. Кажуть, під виглядом вигнання за плагіат з ВНЗ можуть виключати “неугодних” студентів . – Плагіат є в Кримінальному кодексі. Не можна вводити подвійну відповідальність за один злочин, – додає представник ФРІ Михайло Каменєв. Насамкінець, студенти проти “балу ВНЗ”. Просять залишити зовнішнє тестування і середній бал атестату – і ніяких екзаменів. !!! Виступ молоді обурив комуністку Катерину Самойлик. Як це так – студентам дали слово раніше за нардепів! – Колеги, ми на засіданні ВР. Після того, як нам доповів від Кабміну перший заступник міністра, ми повинні поставити йому питання, вислухати точку зору передовсім кожного депутата, ректорів. Все решта – предмет для другого читання. Інакше це не засідання Комітету. Я особисто не збираюся брати в ньому участь в такому ракурсі!
Леопольд Опубліковано 14 січня, 2012 Опубліковано 14 січня, 2012 На думку Табачника, виплата стипендій студентам, що отримують посередні або незадовільні оцінки за свої знання, є злочином проти громадян, які платять податки в бюджет. ] А Табачник гуманіст. Я би ще запровадив закон за яким ті, що погано вчаться або виганялися з вишів або ж замість отримувати стипендії платили за своє навчання навіть у державних безоплатних вишах. Інакше не перстане гуляти анекдот -Чому ти вдома? Та хворий. То піди до лікаря -Не хочу, бо як подумаю що лікар такий як я інженер ....
Гість Bes Опубліковано 15 січня, 2012 Опубліковано 15 січня, 2012 Ну як і сподівалося - корупція повертається. Хе, а она и не куда не уходила. Орианочка, вы- же бахвалились архивом мвд, или я что- то путаю? Посмотрите, сравните, а я проверю по минюсту, судебные решения, за года правления оранжевой мрази и нынешней.
Орiана Опубліковано 1 лютого, 2012 Автор Опубліковано 1 лютого, 2012 Убий підараса Настала пора, коли кожен із нас Постав перед вибором часу: До влади прийшли бандюки й брехуни, Наперсточники й свинопаси. Здолали державу і склали до ніг, П’ючи нашу кров як вампіри, А їхній пахан, ледь прибитий яйцем, Веде нас до прірви. Бандитом він був і бандитом зоставсь Тепер уже вищого класу. Бо вже не шапки, а мільйони краде – Убий підараса. За те що Вкраїну продав ворогам І заповіти Тараса, Привів табачню і московських попів – Убий підараса. Табачніки правлять свій відьомський бал, Зійшла, мов зоря, їхня раса. Ми знову раби й малороси-хохли – Убий підараса. Тебе не забуде Вкраїна коли, Шахтарю з Донбасу, Ти візьмеш у руки сталеве кайло І вб’єш підараса. Нема в нас святішої більше мети Чи іншого спасу! У Бога прощення піди попроси І вбий підараса. Коли на тарілочці нас подадуть Кремлю, що вже плямкає ласо, То буде запізно, повстань і убий! Убий підараса!
Гість vladimir Опубліковано 1 лютого, 2012 Опубліковано 1 лютого, 2012 Убий підараса Настала пора, коли кожен із нас Постав перед вибором часу: До влади прийшли бандюки й брехуни, Наперсточники й свинопаси. Здолали державу і склали до ніг, П’ючи нашу кров як вампіри, А їхній пахан, ледь прибитий яйцем, Веде нас до прірви. Бандитом він був і бандитом зоставсь Тепер уже вищого класу. Бо вже не шапки, а мільйони краде – Убий підараса. За те що Вкраїну продав ворогам І заповіти Тараса, Привів табачню і московських попів – Убий підараса. Табачніки правлять свій відьомський бал, Зійшла, мов зоря, їхня раса. Ми знову раби й малороси-хохли – Убий підараса. Тебе не забуде Вкраїна коли, Шахтарю з Донбасу, Ти візьмеш у руки сталеве кайло І вб’єш підараса. Нема в нас святішої більше мети Чи іншого спасу! У Бога прощення піди попроси І вбий підараса. Коли на тарілочці нас подадуть Кремлю, що вже плямкає ласо, То буде запізно, повстань і убий! Убий підараса! Да, осталось только всей стране, скатится до такого уровня общения и восприятия.
Гість Bes Опубліковано 1 лютого, 2012 Опубліковано 1 лютого, 2012 Убий підараса Убий підараса! Как можно на тягнибока такое говорить? эх, ориана!
Гість NazSoz Опубліковано 1 лютого, 2012 Опубліковано 1 лютого, 2012 Да, осталось только всей стране, скатится до такого уровня общения и восприятия. ты за извращенцев?
Гість Bes Опубліковано 1 лютого, 2012 Опубліковано 1 лютого, 2012 Да, осталось только всей стране, скатится до такого уровня общения и восприятия.Всей стране этой культуры не одолеть, не волнуйтесь. Страна живет своей жизнью, а ориана иллюзией.
Орiана Опубліковано 1 лютого, 2012 Автор Опубліковано 1 лютого, 2012 Да, осталось только всей стране, скатится до такого уровня общения и восприятия. Поки ви тут сидете, заховавшись за монітором, навіть свою фізію боїтеся показати - люди реально ризикують. Так що дорости до його рівня свідомості, сміливості, а особливо, популярності - тоді будеш судити ЦЕЙ рівень. Ха-ре?
Гість vladimir Опубліковано 1 лютого, 2012 Опубліковано 1 лютого, 2012 ты за извращенцев?На уровне сам пидарас, я рассуждал в классе 7ом...вот у меня и вопрос, к кому направлен сей призыв, может мы еще и детские садики начнем агитировать?
Гість vladimir Опубліковано 1 лютого, 2012 Опубліковано 1 лютого, 2012 Поки ви тут сидете, заховавшись за монітором, навіть свою фізію боїтеся показати - люди реально ризикують. Так що дорости до його рівня свідомості, сміливості, а особливо, популярності - тоді будеш судити ЦЕЙ рівень. Ха-ре?Орианочка воры и преступники всех мастей то же рискуют, а так же педофилы и насильники.......не говоря уже о том, что ты за своими монитором, не можешь знать ни чего о людях с которыми общаешься, так что показываешь ты только свой уровень, который очень близок к примитиву ;)
Гість NazSoz Опубліковано 1 лютого, 2012 Опубліковано 1 лютого, 2012 На уровне сам пидарас, я рассуждал в классе 7ом... вот у меня и вопрос, к кому направлен сей призыв, может мы еще и детские садики начнем агитировать? правильно он сделал,хоть и грубо. тем более у нас проблему извращений давно уже пора подымать,а то скоро будут по детсадикам выродки ходить.))
Гість vladimir Опубліковано 1 лютого, 2012 Опубліковано 1 лютого, 2012 Всей стране этой культуры не одолеть, не волнуйтесь. Страна живет своей жизнью, а ориана иллюзией.Каков привет, таков ответ.....Себя нужно делами показывать а не оскорблениями других... Один может сказать пидарас, а другой за это посадить.....они оба могут Не лучше ли начать сдерживать животное в себе, что бы не узнать тех, у кого клыки побольше......
Орiана Опубліковано 1 лютого, 2012 Автор Опубліковано 1 лютого, 2012 На уровне сам пидарас, я рассуждал в классе 7ом... вот у меня и вопрос, к кому направлен сей призыв, может мы еще и детские садики начнем агитировать? Ти спробуй підерасом назвати зека - я подивлюся на тебе. Або вистав свою фізію в аву - ще раз гляну на тебе. А якщо ти не бачиш за цим віршиком позиції, ще раз нагадаю тобі, не рядового двірника, а людини відомої в Україні - то ти взагалі нічого не розумієш. То що ти робиш на політичному форумі?
Орiана Опубліковано 1 лютого, 2012 Автор Опубліковано 1 лютого, 2012 так что показываешь ты только свой уровень, который очень близок к примитиву ;) Певно свого примітиву ти не бачив коли на рівні дитячого садка сперечався з нац-соцом? А я жінка - можу і на примітив зійти, не страшно
Гість NazSoz Опубліковано 1 лютого, 2012 Опубліковано 1 лютого, 2012 Ти спробуй підерасом назвати зека - я подивлюся на тебе. Або вистав свою фізію в аву - ще раз гляну на тебе. А якщо ти не бачиш за цим віршиком позиції, ще раз нагадаю тобі, не рядового двірника, а людини відомої в Україні - то ти взагалі нічого не розумієш. То що ти робиш на політичному форумі? согласен. это не на форуме гавкаться. он вылез из окопа и заявил на Ввсю Украину то что думают МНОГИЕ НОРМ.УКРАИНЦЫ о власти. Каков привет, таков ответ..... Себя нужно делами показывать а не оскорблениями других... Один может сказать пидарас, а другой за это посадить.....они оба могут Не лучше ли начать сдерживать животное в себе, что бы не узнать тех, у кого клыки побольше...... не надо одевать маску ханжи
Орiана Опубліковано 1 лютого, 2012 Автор Опубліковано 1 лютого, 2012 Не лучше ли начать сдерживать животное в себе, :lol: :lol: :lol: Ось сам і скористався б зі своєї поради.
Орiана Опубліковано 1 лютого, 2012 Автор Опубліковано 1 лютого, 2012 Відео *http://www.youtube.com/watch?v=_XH44zViZp4
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.