Перейти до змісту
Український політичний форум

Федерализация Украины

Гість украинец-малоросс

Голосуем...  

16 проголосували

1. 1. Вы за федерализацию Украины?

• Я за федерализацию Украины!
      9
    • Я против федерализации Украины!
      7
    • Я не определился...
      0
    • Я в танке....
      0
  2. 2. Откуда вы?

• Я выходец востока Украины
      2
    • Я выходец запада Украины
      5
    • Я выходец юга Украины
      5
    • Я выходец севера и центра Украины.
      4
    • Я не с Украины но живу на Украине.
      0
    • Я не здешний...
      0

Рекомендовані повідомлення

Выход на пенсию и изучение языка не имеет не чего общего. Русский на тот момент являлся языком межнационального общения, и если в уневерне им Франка учились казахи, эскимосы, и Бог знать кто, то был этот язык т.к. в этом формате, если перевести на форматирование, он был более востребован, как и сегодня. Поете в Грузию, на каком языка вы будете общаться? Я вас уверяю, на русском. Этим все и сказано.

Ну ви ж казали що не було насильного примусу. Ось я вам навела один з прикладів, як примушували вчити російську. Я не говорю про причини - я просто кажу, що українську витісняли і це правда.

Ви коли йшли на пенсію, вибирали місце, де хочете жити, правда? Була така практика колись за Союзу у професійних воєнних? Ото ж, вас не стримувало, що ви не знаєте української, ви поселилися у Львові.

Повірте мені, я не агресивна націоналістка і на все це дивлюся з розумінням. Але й хочу, щоб ви з таким же розумінням ставилися до мого бажання надати українській більшого статусу, ніж російській, тільки з відчуття справедливості.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 220
  • Створена
  • Остання відповідь

Ну ви ж казали що не було насильного примусу. Ось я вам навела один з прикладів, як примушували вчити російську. Я не говорю про причини - я просто кажу, що українську витісняли і це правда.

Ви коли йшли на пенсію, вибирали місце, де хочете жити, правда? Була така практика колись за Союзу у професійних воєнних? Ото ж, вас не стримувало, що ви не знаєте української, ви поселилися у Львові.

Повірте мені, я не агресивна націоналістка і на все це дивлюся з розумінням. Але й хочу, щоб ви з таким же розумінням ставилися до мого бажання надати українській більшого статусу, ніж російській, тільки з відчуття справедливості.

Мне сорок два года, до пенсии еще далеко. Изучение русского это объективная причина. 15 республик, кучя народностей и еще больше языков. А для этого нужны пособия, переводы технологических процессов, преподавателей владеющих, к примеру, Адыгейским или языком Нанайцев. Логика единого языка явно просматривается.
Посилання на коментар

Гість Монтескье

Не може бути дві правди, правда одна, але кожен її трактує в міру своєї розпущеності. Ось, наприклад, Я - живу звичним життям, де нема місця ненависті. Я не сприймаю червоного прапора, сталіна і радянської влади, але це не означає, що я буду кидатися з кулаками на того, хто все це приймає.

А тепер подивися на себе: ти молода людина, а в тобі вже накручено стільки ненависті до опонента, фальшивих ідей і негативних оцінок чужих вчинків.

А тепер скажи мені, ти хочеш розвалу країни? Схоже, так!

Вспомни, примерно год назад мы обсуждали и ты согласилась с тем, что правда у каждого своя, а вот истинна одна. А теперь утверждаешь обратное?!

На четвёртую строку твоего поста ответ простой- не нужно кого либо о счастливывать попреки его желаниям, навязывая чужое. У вас одни взгляды на жизнь и мораль, у нас другие. Оставьте нас в покое, в противном случае- "Кто со своим Оралом к нам придёт, тот по оралу и получит."

Я против федерализации( Аптека убедил), но за автономизацию. Я за демократию в Украине, против того, что бы Украина была только для украинцев, а остальные иностранцы, это на своей то Родине!. Где более 50% населения мечтает о втором государственном языке! Если Украина и развалится, то виноватыми в этом будут националисты! Украина это не страны Балтии, у них рускоязычного населения всего 5-7%, а в Украине более 50% и не считаться с этим невозможно.

Ну а що стосується мов, то до таких проблем треба підходити не з точки зору демократії, а з позиції СПРАВЕДЛИВОСТІ.

Демократию ещё с Древнегреческих времён называют высшей формой справедливости.

А твоя "справедливость" идентична диктатуре национализма, шовинизма, геноцида и нарушает Божьи заповеди(6 Заповедь. Не воруй. (не воруйте наш менталитет и язык)).

Мы повторяемся, я уже писал об этом. Чем сильнее будет национализм, тем сильнее борьба других наций за своё равноправие. И эту борьбу можно называть национально- освободительной, а скорее всего её так и назовут в учебниках, лет так эдак через 20-30. :o

Посилання на коментар

Мне сорок два года, до пенсии еще далеко. Изучение русского это объективная причина. 15 республик, кучя народностей и еще больше языков. А для этого нужны пособия, переводы технологических процессов, преподавателей владеющих, к примеру, Адыгейским или языком Нанайцев. Логика единого языка явно просматривается.

Я говорю про Україну, де переклади вже є українською.

А про пенсію - це скоріше про вашого батька - я трохи захопилася :)

Посилання на коментар

Гість Монтескье

Я всю свою жизнь посвятил Армиии сделал для Украины не мало.А теперь на пенсии без дела сидеть

не буду и словоблудием заниматься -это не по моей части!

Всем Удачи,берегите нервы :)

Уважаемый Каспер, прошу не покидайте форум. Ваш жизненный опыт многим будет полезен. :rolleyes:

Посилання на коментар

Демократию ещё с Древнегреческих времён называют высшей формой справедливости.

А твоя "справедливость" идентична диктатуре национализма, шовинизма, геноцида и нарушает Божьи заповеди(6 Заповедь. Не воруй. (не воруйте наш менталитет и язык)).

Мы повторяемся, я уже писал об этом. Чем сильнее будет национализм, тем сильнее борьба других наций за своё равноправие. И эту борьбу можно называть национально- освободительной, а скорее всего её так и назовут в учебниках, лет так эдак через 20-30. :o

Демократія ніколи не була формою справедливості тільки тому, що при ній меншість підкоряється більшості.

Ну а що стосується моєї справедливості - я тобі вже казала: не треба дивитися на світ лише зі своєї дзвіниці. Ніхто не краде, ви повертаєте вкрадене.

Ти розберися з поняттями "нація" і "національність". Тому, що ти їх не розрізняєш, ти пишеш дурню. Що одній нації до іншої. Кожен громадянин ЗОБОВ"ЯЗАНИЙ поважати і любити країну в якій живе і що йому до громадян іншої країни.

Посилання на коментар

Гість Монтескье

Демократія ніколи не була формою справедливості тільки тому, що при ній меншість підкоряється більшості.

Ну а що стосується моєї справедливості - я тобі вже казала: не треба дивитися на світ лише зі своєї дзвіниці. Ніхто не краде, ви повертаєте вкрадене.

Интересно, где ты нахваталась таких глупостей? По твоему что, демократия это когда меньшенство управляет большинством?

Ти розберися з поняттями "нація" і "національність". Тому, що ти їх не розрізняєш, ти пишеш дурню. Що одній нації до іншої. Кожен громадянин ЗОБОВ"ЯЗАНИЙ поважати і любити країну в якій живе і що йому до громадян іншої країни.

Я давно разобрался в этих определениях(даже с позиции разных наук(политологии, социологии, права, биологии и религии).

Кожен громадянин ЗОБОВ"ЯЗАНИЙ поважати і любити країну в якій живе А вот это уже девиз тоталитарного государства. Внимательно читай ст. 1 Конституцию Украины. Права человека, гражданина превыше интересов государства. Это государство обязано уважать требования граждан и одна из функций государства- сглаживание противоречий между социальными и этническими группами. Наше государство не выполняет своих функций, так за что его уважать? :o

Посилання на коментар

.

Меншість управляє більшістю? Ти дебіл, Мотеск"є. Народ (більшість) наймає владу (меншість), щоб управляти країною. Більшість визначає президента, як главу держави і законодавчу владу. Це як для дитсадочка.

Якщо б ти розрізняв "національність" і "нація" ти б не написав таку дурню:

Чем сильнее будет национализм, тем сильнее борьба других наций за своё равноправие.

Нація - тобто, громадяни однієї країни і це природньо, що вони хочуть рівноправ"я серед інших націй. Ще раз як для дитячого садочку: держава і її громадяни - це як сім"я. Якщо в середині сім"ї її члени не будуть єдиними, то вона розвалиться. Але єдність однієї сім"ї не загрожує єдності іншої.

Але ти мав на увазі "національність" - що до націоналізму не має відношення, ну хіба у твоїй збоченій уяві.

Тепер про "країну" і "державу"... Де я писала, що кожен громадянин повинен любити державу в якій живе? Ще раз, закликаю, розрізняй поняття, не плутайся в них і не будеш виглядати неуком, який навіть не тягне на технікум.

Посилання на коментар

А кто это может знать? Если ЕС к которому круто развернулся Янек, сам на грани развала, а присоединятся к России боятся местные олигархи - сожрут и не подавятся россияновские.

Посилання на коментар

Гість Монтескье

Меншість управляє більшістю? Ти дебіл, Мотеск"є. Народ (більшість) наймає владу (меншість), щоб управляти країною. Більшість визначає президента, як главу держави і законодавчу владу. Це як для дитсадочка.

Якщо б ти розрізняв "національність" і "нація" ти б не написав таку дурню:

:D :D :D

Нація - тобто, громадяни однієї країни і це природньо, що вони хочуть рівноправ"я серед інших націй. Ще раз як для дитячого садочку: держава і її громадяни - це як сім"я. Якщо в середині сім"ї її члени не будуть єдиними, то вона розвалиться. Але єдність однієї сім"ї не загрожує єдності іншої.

Але ти мав на увазі "національність" - що до націоналізму не має відношення, ну хіба у твоїй збоченій уяві.

Тепер про "країну" і "державу"... Де я писала, що кожен громадянин повинен любити державу в якій живе? Ще раз, закликаю, розрізняй поняття, не плутайся в них і не будеш виглядати неуком, який навіть не тягне на технікум.

Я во время сессии показал твои ники в своей группе. Даже студенты проживающие на ЗУ назвали тебя "блаженой националисткой" и сказали, что подобных тебе не так уж и много.

Как можно прокомментировать твой ник? Ты человек который не изучал право, пытаешься рассуждать на правовые вопросы!?. Возможно для простых обывателей ты королева форума, но для специалиста в области права, твои рассуждения- бред воспалённого воображения душевно больного. Ты мне напоминаешь Шарикова(из Собачьего сердца), который в присутствии двоих человек с университетским образованием позволял себе высказывать глупости Мирового масштаба. Поменяй логин "Ориана" на "Шарикова" или на "Жучку", мы посмеёмся, но поймем, что ты сделала правильные выводы и ещё не безнадёжна. :lol:

Посилання на коментар

:D :D :D

Я во время сессии показал твои ники в своей группе. Даже студенты проживающие на ЗУ назвали тебя "блаженой националисткой" и сказали, что подобных тебе не так уж и много.

Как можно прокомментировать твой ник? Ты человек который не изучал право, пытаешься рассуждать на правовые вопросы!?. Возможно для простых обывателей ты королева форума, но для специалиста в области права, твои рассуждения- бред воспалённого воображения душевно больного. Ты мне напоминаешь Шарикова(из Собачьего сердца), который в присутствии двоих человек с университетским образованием позволял себе высказывать глупости Мирового масштаба. Поменяй логин "Ориана" на "Шарикова" или на "Жучку", мы посмеёмся, но поймем, что ты сделала правильные выводы и ещё не безнадёжна. :lol:

Любий мій, та мені навіть твої ПОСТИ не треба нікому показувати. На форумі найменше з десяток знайдеться таких, які тебе назвали дурнем. А я все продовжую тобі втокмачувати прописні істини і поняття, які ти постійно плутаєш. За що мені така мука?

Ще раз повторюю

Постінг - це те, що ти пишеш.

Нікнейм - це твоя кликуха на форумі.

Монтеск"є вивчати право і знати право - дві великі різниці. До права тут справа ще не доходила, бо ти заплутався в поняттях з середньої школи - "нація", "національність", "країна", "держава", "демократія".

Ну і хто тут з університетською освітою? Ти маєш диплом магістра? Наскільки я знаю, ні. Ну то не тявкай, Шаріков. До речі, скористайся зі своєї поради - щоб дурно ідеї не пропадати, певно, їх у тебе не так багато.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...