Орiана Опубліковано 1 жовтня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2010 "Політреформа" сконала Конституційний суд України визнав "політреформу" 2004-го року неконституційною через порушення процедури прийняття "закону "чотири двійки". Закон втрачає чинність з сьогоднішньої дати. Псевдоправовий і підкилимний витвір жлобів, що рятували своє становище порушенням Конституції, віддав чортові душу. Це треба було зробити ще президентові Ющенку, ще 2005-го року, хоча б і в день інавгурації. Він того не зробив (не захотів, не зміг, полінувався тощо - наразі це вже не так важливо), тож краще пізніше ніж ніколи: держава ніколи не стане правовою, якщо заснована (а Конституція - не що інше, як правовий підмурок держави) на беззаконні. Суспільство ніколи не стане громадянським, якщо не навчиться зло відверто називати злом, незалежно від політичної кон'юнктури. Таким чином, Конституційний Суд України абсолютно справедливо визнав "політреформу" неконституційною. "Політреформа" сконала і втратила силу з 01.10.10. Крім того, КСУ поклав на органи державної влади обов'язок щодо невідкладного виконання цього рішення шляхом приведення правових актів у відповідности до Конституції в редакції 1996 року. Найцікавіше почнеться зараз, коли влада, "політичні сили" і придворні політолухи почнуть рішення КСУ коментувати і намагатися робити практичні кроки на його підставі. Тож запасаймося попкорном. Буде, як завжди, "весело і неадекватно"(с). *** P.S. На жаль, КСУ не зміг (не захотів тощо) сказати ще одне, важливе. Скасуванням "політреформи" (цілком правильним скасуванням) президенту України надаються повноваження за редакцією Конституції 1996 року. Але ніхто Януковича на посаду з цими повноваженнями не обирав (рівно як народних депутатів на "скорочені" повноваження). Правовий вихід з цієї ситуації - перевибори президента і ВРУ. *http://maidan.org.ua/static/news/2010/1285918964.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 1 жовтня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2010 Президент ющенко? кто такой? Не знаю такого президента. Самозванца ющенко знаю, а вот президента нет. Кто такой? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 жовтня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2010 Президент ющенко? кто такой? Не знаю такого президента. Самозванца ющенко знаю, а вот президента нет. Кто такой? Тобі і не положено знати - ти навіть не бик проізводітєль, якого будуть використовувати для виконання передвиборчої обіцянки януковича по збільшення поголів"я бидла - ти банальна шістьорка, якій достатньо знати поганяло пахана. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 1 жовтня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2010 Тобі і не положено знати - ти навіть не бик проізводітєль, якого будуть використовувати для виконання передвиборчої обіцянки януковича по збільшення поголів"я бидла - ти банальна шістьорка, якій достатньо знати поганяло пахана. Вы сударыня из какого подвала вылезли? Жизнь сильно по заднице отстегала, что кидаетесь как дворовая шавка на людей? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 жовтня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2010 Вы сударыня из какого подвала вылезли? Жизнь сильно по заднице отстегала, что кидаетесь как дворовая шавка на людей? Навіть мій підвал незрівнянно кращий від того помешканням де ти живеш. Гетто і є гетто, навіть якщо воно ментальне і не відкрите для огляду. Хочеш, щоб до тебе, як до людини - прошу, але веди себе як людина. Тут тобі виставили думку найоб"єктивнішу, людини, яка ні за умовно "помаранчевий" ні за "зекових". Висловися з цього приводу а не тявкай на українського президента. Бо захищати теперішню банду - себе не поважати. То чого я повинна це робити для тебе? Бо ти аватарку страшну поставив? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 1 жовтня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2010 Навіть мій підвал незрівнянно кращий від того помешканням де ти живеш. Гетто і є гетто, навіть якщо воно ментальне і не відкрите для огляду. Хочеш, щоб до тебе, як до людини - прошу, але веди себе як людина. Тут тобі виставили думку найоб"єктивнішу, людини, яка ні за умовно "помаранчевий" ні за "зекових". Висловися з цього приводу а не тявкай на українського президента. Бо захищати теперішню банду - себе не поважати. То чого я повинна це робити для тебе? Бо ти аватарку страшну поставив? мы с вами в одной постели не лежали, что- бы на ты переходить. Указывать мне так- же не надо что мне делать и как мне жить, да и арбитр из вас никакой, с мозгом плоховато, а по поводу банды, так- же можно поспорить, но с аргументами. Я уже вам показал кто такие вояки из упа? Самооценка у вас, сударыня очень завышена, на землю пора опускаться, а не летать в облаках, да и янек, по правде сказать, мне безразличен. но его "банда" не идет ни в какое сравнение с бандой вашего прокаженного. за пять лет разграбить страну и пустить по миру кучу народа, это сударыня геноцид, не иначе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 1 жовтня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2010 Ну теперь ждём-с когда в ближайшее время объявят перевыборы Верховной Рады и Президента. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 1 жовтня, 2010 Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2010 Ну теперь ждём-с когда в ближайшее время объявят перевыборы Верховной Рады и Президента. как время подойдет, не раньше. юленька уже нюхнула и начала горлопанить. Что интересно, перед выборами орала до хрипоты, что надо полит реформу отменять, а сейчас наоборот. Ржу, когда ее на экране вижу, и жалею что она к власти не пришла, мабуть агония украины уже- б закончилась... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 жовтня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 мы с вами в одной постели не лежали, что- бы на ты переходить. Указывать мне так- же не надо что мне делать и как мне жить, да и арбитр из вас никакой, с мозгом плоховато, а по поводу банды, так- же можно поспорить, но с аргументами. Я уже вам показал кто такие вояки из упа? Самооценка у вас, сударыня очень завышена, на землю пора опускаться, а не летать в облаках, да и янек, по правде сказать, мне безразличен. но его "банда" не идет ни в какое сравнение с бандой вашего прокаженного. за пять лет разграбить страну и пустить по миру кучу народа, это сударыня геноцид, не иначе. Ти моя кіса, та я і на "ти" не з кожним, а до тебе лише з поваги до аватарки: котів дуже люблю. Ти мені нічого не показував - це ти перед картинкою стояв))), ну я там тобі пояснила...йди подивися ще раз. А щодо моєї самооцінки - там все в нормі - ти зі своєю не порівнюй - її вже від підлоги треба відшкрябувати. Але якщо маєш бажання - все лікується, виправляється, піднімається - було б бажання. А ти лише забажай - тобі навіть допоможуть - сам бачиш, форум на ладан дихає, а люди здорові ще присутні. Так і в нашій країні... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 жовтня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 Ну теперь ждём-с когда в ближайшее время объявят перевыборы Верховной Рады и Президента. Чекайте, чекайте демократії... на зоні... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 2 жовтня, 2010 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 Ти моя кіса, та я і на "ти" не з кожним, а до тебе лише з поваги до аватарки: котів дуже люблю. Ти мені нічого не показував - це ти перед картинкою стояв))), ну я там тобі пояснила...йди подивися ще раз. А щодо моєї самооцінки - там все в нормі - ти зі своєю не порівнюй - її вже від підлоги треба відшкрябувати. Але якщо маєш бажання - все лікується, виправляється, піднімається - було б бажання. А ти лише забажай - тобі навіть допоможуть - сам бачиш, форум на ладан дихає, а люди здорові ще присутні. Так і в нашій країні... тяжело жить бестолковой в этом мире? что котов любите, это вам плюс, хоть что- то... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 жовтня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 "Строим новую страну" – Устрану. Ну что, устранцы, все построились? *http://blogs.pravda.com.ua/authors/svirko/4ca61e6adf303/ В свете последних конституционно-языковых новаций Украину следует переименовать. По-украински, так и быть, пусть остается "Україна", а на самом региональном русском языке она должна звучать без всяких там диалектов: Устрана. А жители ее – устранцы. На смену украинизации придет устранение. Собственно, оно уже пришло. Конституцию уже устранили. Об этом еще летом 2007 года в своей статье предупреждал Виктор Федорович Янукович, который так и писал: *http://www.zn.ua/1000/1550/59802/ В жертву интересам отдельных политических сил без колебаний были принесены важнейшие государственные институции – Конституционный суд, Генеральная прокуратура, Центральная избирательная комиссия, МВД. Была дезорганизована система судебной власти. Однако наихудшее из случившегося – это разрушение украинского парламентаризма. Как это ни странно, но люди, называющие себя демократами, стали на путь сознательного и целенаправленного уничтожения высшего представительного органа власти, без которого демократия просто немыслима. Подчеркиваю: вопрос обновленной редакции Конституции становится актуальным лишь при условии, что на протяжении ближайших четырех лет мы последовательно реализуем реформу самоуправления и как ее логическое продолжение – реформу административно-территориального устройства, с последующим укрупнением регионов и отказом от нынешнего устаревшего раздела на административные области. Конституция пишется не только ради того, чтобы государство и его граждане жили по определенным законам. Конституция демократического государства существует для того, чтобы гарантировать своим гражданам самое главное – свободу. Конституция, которая будет обеспечивать свободу всех без исключения граждан государства, не может рождаться в атмосфере ненависти. Предпосылкой принятия документа, достойного называться Основным Законом, должно быть общественное согласие. Конституция – это не просто сборник определенных правил. Это живой документ, отвечающий главным ожиданиям народа, для которого он написан. Для обеспечения его соблюдения необходимо добиться, чтобы каждая политическая сила, принимающая участие в разработке его положений и голосующая за них, могла подписаться под каждым словом, записанным в Конституции. Достичь этого без компромисса невозможно. Не стоит придумывать новый конституционный велосипед или возвращаться к старой модели власти, от которой абсолютное большинство политических сил отказалось в 2004 году. Это – нереально. Попытку отменить политреформу большая часть общества расценит как возвращение к эпохе тоталитаризма и никогда не позволит пойти на это. Так что, устранцы, позволите пойти на это? Или уже построились в ожидании построения всей страны? *** Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 жовтня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 На стінах будинків в Донецьку - в скорому часі столиці нової держави Устранії - вже проявляються таємничі малюнки людини з короною на голові. Невже це кололь Устранії, чи пак, президент.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 жовтня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 В царстве троллей... В царстве троллей главный тролль И гражданин Был, конечно, сам король — Только один. И бывал он, правда, лют — Часто порол! Но был жуткий правдолюб Этот король. Десять раз за час серчал Бедный король. Каждый вечер назначал Новый пароль. Своих подданных забил До одного. Правда правду он любил Больше всего. Может, правду кто кому Скажет тайком, Но королю жестокому — Нет дураков! И созвал король — вот смех! — Конкурс шутов: Кто сострит удачней всех — Деньги и штоф. Что за цель? А в шутке — соль, Доля правды там. Правду узнавал король По мелочам. Но всё больше корчился, Вскоре — готов! И плачевно кончился Конкурс шутов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 2 жовтня, 2010 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 как время подойдет, не раньше. юленька уже нюхнула и начала горлопанить. Что интересно, перед выборами орала до хрипоты, что надо полит реформу отменять, а сейчас наоборот. Ржу, когда ее на экране вижу, и жалею что она к власти не пришла, мабуть агония украины уже- б закончилась... Ну так время уже подошло, не заметили? Янукович окончательно разрушил правовое поле, и самое время СРОЧНО объявлять всеобщие выборы. Ведь с этого момента все власти НЕЛИГИТИМНЫ, и нелигитимны их решения. ИХ ВРЕМЯ ИСТЕКЛО! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 2 жовтня, 2010 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 Не стоит придумывать новый конституционный велосипед или возвращаться к старой модели власти, от которой абсолютное большинство политических сил отказалось в 2004 году. Это – нереально. Попытку отменить политреформу большая часть общества расценит как возвращение к эпохе тоталитаризма и никогда не позволит пойти на это.[/i][/b]Как верно сказал Янукович! Голубые форума, согласны что отмена политреформы это откровенное и наглое возвращение к эпохе тоталитаризма? Или вы такие же патологические лжецы как и Виктор Фёдорович? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 2 жовтня, 2010 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 Ну так время уже подошло, не заметили? Янукович окончательно разрушил правовое поле, и самое время СРОЧНО объявлять всеобщие выборы. Ведь с этого момента все власти НЕЛИГИТИМНЫ, и нелигитимны их решения. ИХ ВРЕМЯ ИСТЕКЛО! янек разрушил правовое поле? от эт новость! значит прокаженный взашедши на престол и живя не буквой конституции, а ее духом, гадя на основной закон совместно с юлей, и своими блоками, это было нормально? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 2 жовтня, 2010 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 " Не стоит придумывать новый конституционный велосипед или возвращаться к старой модели власти, от которой абсолютное большинство политических сил отказалось в 2004 году. Это – нереально. Попытку отменить политреформу большая часть общества расценит как возвращение к эпохе тоталитаризма и никогда не позволит пойти на это.[/i] Так что, устранцы, позволите пойти на это? Или уже построились в ожидании построения всей страны? *** усранцы, ой, извиняюсь, буковка как- то сама собой пропала! устранцы не позволят! но кто их спрашивать- то будет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 жовтня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 янек разрушил правовое поле? от эт новость! значит прокаженный взашедши на престол и живя не буквой конституции, а ее духом, гадя на основной закон совместно с юлей, и своими блоками, это было нормально? Уяви собі, навіть вони не були такими засранцями, як теперішні бандюки. Ну а твоє "одобрямс" говорить про те, що тобі "усрандія" не в новину - давно там живеш і навіть звик до порядків: підйом, прийом їжі і сон по годинах - в кайф? Питаннячко - а що має таке статися, щоб ти вже сказав: ДОСИТЬ!!!! Тільки не кажи, що тільки після того, коли тарілку супу не дадуть - це буде дуже банально, навіть для гетто. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 2 жовтня, 2010 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 Уяви собі, навіть вони не були такими засранцями, як теперішні бандюки. Ну а твоє "одобрямс" говорить про те, що тобі "усрандія" не в новину - давно там живеш і навіть звик до порядків: підйом, прийом їжі і сон по годинах - в кайф? Питаннячко - а що має таке статися, щоб ти вже сказав: ДОСИТЬ!!!! Тільки не кажи, що тільки після того, коли тарілку супу не дадуть - це буде дуже банально, навіть для гетто. бу-га-га!! милая, приведи примерчик, с чего ет они, для вас стали засранцами? ага, знаю, подъем, зарядка, туалет, построение, ну и далее по расписанию, аж цельных два года.... милая, я не скажу хватит, только лишь потому, что не переношу несправедливость. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 жовтня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 бу-га-га!! милая, приведи примерчик, с чего ет они, для вас стали засранцами? ага, знаю, подъем, зарядка, туалет, построение, ну и далее по расписанию, аж цельных два года.... милая, я не скажу хватит, только лишь потому, что не переношу несправедливость. Ага, зона єдине місце, де є справедливість - адже там кожен сидить по статті. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 2 жовтня, 2010 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 Ага, зона єдине місце, де є справедливість - адже там кожен сидить по статті. смешно мне читать ваши комментарии, а улыбки так иногда не хватает. спасибо что народ на форуме веселите, спасибо огромное! если- б я, в свое время, не прошел эту "зону", со мной не одна девушка, себя уважающая, в постель не легла. эх милая, говорил вам что с мозгом у вас не порядок, а вы не верите Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 2 жовтня, 2010 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 .http://www.youtube.com/watch?v=KL0KNYT5MQU .http://www.youtube.com/watch?v=bQ-hnn1UASQ&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 2 жовтня, 2010 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 .http://www.youtube.com/watch?v=KL0KNYT5MQU .http://www.youtube.com/watch?v=bQ-hnn1UASQ&feature=related :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 2 жовтня, 2010 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 если- б я, в свое время, не прошел эту "зону", со мной не одна девушка, себя уважающая, в постель не легла. Чем мучиться на зоне, просто нажрался бы виагры. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 жовтня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 смешно мне читать ваши комментарии, а улыбки так иногда не хватает. спасибо что народ на форуме веселите, спасибо огромное! если- б я, в свое время, не прошел эту "зону", со мной не одна девушка, себя уважающая, в постель не легла. эх милая, говорил вам что с мозгом у вас не порядок, а вы не верите Та на здоров"я, але цей сміх не в порівняння з тим гомерівський, який лунав нетом від ролика " Пахан і ялинка". Ну і по якій статті йшов на зону? - я цікавлюся, щоб визначити міру порядності тої, котра захотіла тебе, щоб тобі ролик відповідний поставити, бо бачу ти від романсів не в захваті. *http://www.youtube.com/watch?v=gyTaKb25-vo&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 2 жовтня, 2010 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 Чем мучиться на зоне, просто нажрался бы виагры. ну эта штука мне и сейчас не требуется, стоит как у молодого. Мне просто интересно, по сколько вам лет? Вы что, не знали что в СССР была такая повинность- служба Родине? Служили в войсках, 2 года, а мор флот 3. Ребята, мой вам дружеский совет, обратитесь к психиатру, может память начнет возвращаться... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 2 жовтня, 2010 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 янек разрушил правовое поле? от эт новость! значит прокаженный взашедши на престол и живя не буквой конституции, а ее духом, гадя на основной закон совместно с юлей, и своими блоками, это было нормально?Ну если не рычать на людей а говорить, то да, относительно Януковича, Ющенко с Тимошенко - СВЯТЫЕ!!! Теперь это стало особенно очевидно, насколько точно выполнялись при них законы (Янукович и при них ни с чем не считался). Помните как скурпулёзно Тимошенко подсчитывала голоса? И как при 211 зарегестрированных депутатах Янукович набрал 240 с чем-то для правительства Азарова. Это было начало абсурда и полного игнорирования не только законов и но простого здравого смысла. Как живоные, кто сильнее, тот и прав. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 2 жовтня, 2010 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 Ну если не рычать на людей а говорить, то да, относительно Януковича, Ющенко с Тимошенко - СВЯТЫЕ!!! Теперь это стало особенно очевидно, насколько точно выполнялись при них законы (Янукович и при них ни с чем не считался). Помните как скурпулёзно Тимошенко подсчитывала голоса? И как при 211 зарегестрированных депутатах Янукович набрал 240 с чем-то для правительства Азарова. Это было начало абсурда и полного игнорирования не только законов и но простого здравого смысла. Как живоные, кто сильнее, тот и прав. Смех и грех! Вы уважаемый присутствовали при подсчете голосов? Может вам цик отчеты присылала? зря оранжевые на кучму орали до хрипоты за сервер, он оказался у Filа, эх, знать бы раньше, меньше- б было народу с надписью на лбу-ЛОХ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 жовтня, 2010 Автор Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2010 ну эта штука мне и сейчас не требуется, стоит как у молодого. Мне просто интересно, по сколько вам лет? Вы что, не знали что в СССР была такая повинность- служба Родине? Служили в войсках, 2 года, а мор флот 3. Ребята, мой вам дружеский совет, обратитесь к психиатру, может память начнет возвращаться... Те саме пахану наважишся запропонувати - він також в армії не служив? Ну і за твоєю логікою - нормальна баба з ним в ліжко не лягла - а тепер роби висновок - чого вони своїм кольором вибрали голубий? Ну, січеш - чи підказати відповідь?... І опять. зона: самі мальчіки опущені - а в тебе як в молодого. Одним словом - голубятня. О мама мія, де я потрапила....????????????????????7 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.