Гість Игорь Опубліковано 21 листопада, 2004 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2004 Національний екзит-пол 54% - за Ющенко 43% - за Януковича Екзит-пол Вибір народу 49% - за Ющенка 45% - за Януковича Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість rage Опубліковано 21 листопада, 2004 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2004 сам придумал? ))) Ющенко маст дай!!!!! Гуцулы ПомИДОРЫ деревенские!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Опубліковано 21 листопада, 2004 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2004 Мы победили! УРА!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Колян Опубліковано 21 листопада, 2004 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2004 Ты баран, хоть знаешь что такое "экзит-полл"? Пбедтлт они мля... Много хочешь! :x Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Опубліковано 21 листопада, 2004 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2004 Ты баран, хоть знаешь что такое "экзит-полл"? Пбедтлт они мля... Много хочешь! :x М-да... Твоё виртуальное лицо, Колян, явно не обезображено признаками поисками смысла жизни... Девствительна, баран... Шо с тебя взять... :о( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Колян Опубліковано 21 листопада, 2004 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2004 Ты мурло что-то мне предъявить хочешь?! Ну так давай, я слушаю! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Взгляд со стороны Опубліковано 21 листопада, 2004 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2004 Слушай, Игорь! Ты не прав - это не достойная замена тому форуму. Тут тоже дисскутировать нет с кем. Сплошная Януковичская терминология и т.д. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Игорь Опубліковано 22 листопада, 2004 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2004 Ну что ж поделать, если практически все сторонники Януковича являются даунами... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дмитрий Опубліковано 24 листопада, 2004 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2004 Господа, давайте будем толерантными, я президента Януковича не признаю. Если каим то чудом он станет президентом. Говорю честно Украины больше не будет, посему буду иммигрировать, в принципе как и большинство молодёжи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.