Radiola Опубліковано 7 червня, 2022 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2022 Я відмінила покарання для Рижої. Якщо її блокувати до кінця року, то закривайте форум взагалі. Треба розуміти, що нам всім не просто. І якщо Вам не подобається її нетерпимість, то між вами двома різниця хіба що в наявності зброї, яка у вас є, а в неї нема. Катя, дуже Вас прошу, не ображайтеся, не полишайте мене тут саму. Я не зрозуміла, то укроп-де також заблокований? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 10 червня, 2022 Поділитися Опубліковано 10 червня, 2022 Радіола! Видаліть будь-ласка в Посиделок нашу бесіду з Укропом. Або перенесіть її в Санкції. Там вона на місті буде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 15 червня, 2022 Поділитися Опубліковано 15 червня, 2022 Зробила Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 16 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2022 Помітила таку закономірність. Спочатку хтось з т. з. друзів вимагає забанити когось з неугодних їм, а потім звинувачує мене, що я всіх розігнала. І ще одна закономірність: такими людьми є переважно слабкі, істеричні особи чоловічої статі, тобто, чоловіки І третя закономірність: важкі часи завжди проявляють who is Who. Так сталося у свій час з майстером. Тепер - з укропом. Форуми треба рекламувати, щоб люди знали про їх існування. Особливо тепер, коли на піку популярності інші види соціальних мереж. І це повинен робити не модератор, а власник. А тут навіть реклами нема. То про яку популяризацію може йти мова? Колись він був в топі політичних форумів. Тепер вже навіть не знаю... А пускати сюди натовпи кацапських виродків, тільки щоб форум "жив" - ні це не про мене. Це як здати Херсон, чи Маріуполь - це зрада. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2022 48 минут назад, Radiola сказал: Колись він був в топі політичних форумів. Тепер вже навіть не знаю... З усіх політичних форумів, мабуть, лише Цензор залишився на плаву. Була на декількох. Так від них пшик залишився. Першим здох форум Тимошенко. Зовсім здох. власниця його сама закрила. Живуть лише вузькоспеціалізовані форуми. А політика перемістилась у ФБ та Телеграм Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 22 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 22 липня, 2022 ДЯКУЮ АДМІНУ ЗА УКРАЇНСЬКИЙ ІНТЕРФЕЙС. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.