Ganz Опубліковано 14 лютого, 2021 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2021 9 минут назад, PROlom сказал: В Украине фанатиков меньше намного. Как у вас математиков всё быстро, на лету подсчитывается. Может дадите цифирь фанатиков на душу населения в РФ? А то тут цифры недавно колебались от 23,8% до 86%. На что ориентироваться? Я в панике. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
PROlom Опубліковано 14 лютого, 2021 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2021 2 минуты назад, Ganz сказал: Как у вас математиков всё быстро, на лету подсчитывается. Может дадите цифирь фанатиков на душу населения? А тут цифры недавно колебались от 23,8% до 86%. На что ориентироваться? Я в панике. 33% фанатиков я проводил тематические опросы) В России именно эта цифра в госовании на 100+человек Цифра это критическая потому что фанатики +власть =51% а это выборы) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ВодолазПусты Опубліковано 14 лютого, 2021 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2021 10 минут назад, PROlom сказал: В Украине фанатиков меньше намного. гы гы...) Вы еще и юморист...) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
PROlom Опубліковано 14 лютого, 2021 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2021 Только что, ВодолазПусты сказал: гы гы...) Вы еще и юморист...) Реалист. Говорю же опросы были. В Украине их 10% и в основном это те кого замучали в Крыму днр лнр Только что, PROlom сказал: Реалист. Говорю же опросы были. В Украине их 10% и в основном это те кого замучали в Крыму днр лнр 10%+ любая власть, даже если внешняя это 30% что не влияет суммарно на выборы и решения. 27 минут назад, Ganz сказал: Так ты же варвар, разрушил российские скрепы))) Поклонская замироточила?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 14 лютого, 2021 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2021 7 минут назад, PROlom сказал: 33% фанатиков я проводил тематические опросы Сказал, как отрезал, вот это я понимаю, точная круглосуточная калькуляция с доставкой на дом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
PROlom Опубліковано 14 лютого, 2021 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2021 2 минуты назад, Ganz сказал: Сказал, как отрезал, вот это я понимаю, точная круглосуточная калькуляция с доставкой на дом. Именно. Россиянам можно столько посучувствовать: 1) США враг который вечно подбирается и хочет завоевать 2) все их предали продали продались и под Америку легли всем миром))))ну только по их же логике не миром и Америку типо мир ненавидит) 3) все хотят заполучить их земли и недры и только лысый пуло их спасёт) хранитель земли российской) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 лютого, 2021 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2021 Прекратить ОФ-ТОП! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 15 лютого, 2021 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2021 Всем HI. Провел зиму во Флориде, слетал в Доминикану, сейчас вернулся домой. Катерина напомнила о форуме, вот зашел поздороваться.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ВодолазПусты Опубліковано 15 лютого, 2021 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2021 30 минут назад, Мастер_Вегард сказал: Всем HI. Провел зиму во Флориде, слетал в Доминикану, сейчас вернулся домой. Катерина напомнила о форуме, вот зашел поздороваться.... Не боится старичок ковидушку...)Физкульт-привет ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ingvar Опубліковано 15 лютого, 2021 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2021 32 минуты назад, Мастер_Вегард сказал: Всем HI. Провел зиму во Флориде, слетал в Доминикану, сейчас вернулся домой. Катерина напомнила о форуме, вот зашел поздороваться.... Вопросы к следствию: 1. "Домой" это куда? 2. Кто такая Катерина? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 15 лютого, 2021 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2021 3 минуты назад, ВодолазПусты сказал: Не боится старичок ковидушку...)Физкульт-привет ! Привет... За месяц 10 авиаперелетов... 2 минуты назад, ingvar сказал: Вопросы к следствию: 1. "Домой" это куда? 2. Кто такая Катерина? Домой это Днепр... Катерина, это душа форума.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ingvar Опубліковано 15 лютого, 2021 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2021 9 минут назад, Мастер_Вегард сказал: Привет... За месяц 10 авиаперелетов... Домой это Днепр... Катерина, это душа форума.... Ну, тогда привет из Киева! Вообще-то, за месяц 10 авиапрелётов это круто! По-моему, можно вполне претендовать на звание "лётчик-космонавт Украины" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 15 лютого, 2021 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2021 1 час назад, Мастер_Вегард сказал: Катерина напомнила о форуме, вот зашел поздороваться.... Шо вы даже и чаю не попьёте?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 15 лютого, 2021 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2021 Только что, Ganz сказал: Шо вы даже и чаю не попьёте?) Я вырос на бурбоне... 28 минут назад, ingvar сказал: Ну, тогда привет из Киева! Вообще-то, за месяц 10 авиапрелётов это круто! По-моему, можно вполне претендовать на звание "лётчик-космонавт Украины" Меня уже не интересуют звания.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 15 лютого, 2021 Поділитися Опубліковано 15 лютого, 2021 Ну и где тут после моего предупреждения хоть один вопрос к Модератору? По причине отсутствия вопросов - тема ЗАКРЫТА! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 травня, 2021 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2021 І звідки ото ТЕ намалювалось? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 травня, 2021 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2021 18.05.2021 в 15:06, Рыжая сказал: І звідки ото ТЕ намалювалось? Док? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 22 травня, 2021 Поділитися Опубліковано 22 травня, 2021 19 часов назад, Radiola сказал: Док? Саме воно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 22 травня, 2021 Поділитися Опубліковано 22 травня, 2021 3 часа назад, Рыжая сказал: Саме воно Певно я його якось не так блокую. Треба буде наступного разу добре читати все, що там є. Може що і вручну треба буде вписати, щоб він так скоро тут появлявся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 12 липня, 2021 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2021 Все одно у мене з картинками біда. Одні нормально. Інші счезають. Ніякої логіки. По різно му пробувала. Ще спробую зберігати на ноут і потім вставляти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 липня, 2021 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2021 Катя, а щезають ті, що з ФБ, чи і з інших сайтів також? І ще, скажіть, як Ви їх копіюєте? Я в меню правої клавіші вибираю "копі імейдж" і вставляю на сайт за допомогою Ctrl+V Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 липня, 2021 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2021 Тільки ФБ. І не всі. Захожу сам пост. І далі все также Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 15 липня, 2021 Поділитися Опубліковано 15 липня, 2021 14.07.2021 в 22:09, Рыжая сказал: Тільки ФБ. І не всі. Може від налаштувань кожного окремого акк. залежить. Наприклад, хтось публікує для всіх, а хтось - тільки для друзів. Ви - друг, а всі решта - ні, ось воно і зникає До речі, я знайшла на сторінці ФБ Берези пост, який Ви опублікували і виправила фото, яке зникло. Подивимося, що буде... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 17 липня, 2021 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2021 ЕКСПЕРИМЕНТ https://ukrpolitforum.com/topic/53249-ukrayina-vlada-zelenskij/?do=findComment&comment=664524 https://ukrpolitforum.com/topic/52960-nova-politika-zelenskogo/?do=findComment&comment=664456 https://ukrpolitforum.com/topic/52960-nova-politika-zelenskogo/?do=findComment&comment=664529 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 липня, 2021 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2021 15.07.2021 в 22:43, Radiola сказал: До речі, я знайшла на сторінці ФБ Берези пост, який Ви опублікували і виправила фото, яке зникло. Подивимося, що буде... У Берези акк загальнодоступний. Не лише для друзів. Та я й не друг, а лише підписник. А вставляла я експеримент 1. Копіювала просто картинку. 2. Копіювала ЮРЛ картинки. 3. Зберігала на ноут і вже з ноута вставляла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 серпня, 2021 Поділитися Опубліковано 16 серпня, 2021 И що? Форуму гаплик? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 16 серпня, 2021 Поділитися Опубліковано 16 серпня, 2021 Привіт Сподіваюся, що ні - просто літнє затишшя. Я останні дні перед відпусткою, дуже зайнята. Та й в політиці нічого важливого не відбувається. Тому чекаю всіх на форумі з початком нового політичного сезону. До речі, дохтур слізно проситься на форум. Знаю, що не слід його пускати, але шкода вигнанця юродивого. Не знаю, що робити. Катя, дуже Вас прошу, не зникайте! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 серпня, 2021 Поділитися Опубліковано 16 серпня, 2021 1 час назад, Radiola сказал: До речі, дохтур слізно проситься на форум. Знаю, що не слід його пускати, але шкода вигнанця юродивого. Не знаю, що робити. Катя, дуже Вас прошу, не зникайте! Хай буде! Хоч фуйню пише, та хоч якесь... Обіцяю навіть не скажитись на його маразми)))) Та я й так весь час хоч щось пишу. Працюю ж за компом. 1 час назад, Radiola сказал: Та й в політиці нічого важливого не відбувається. Ну, як... Он в Афгані Талібан тепер при владі. А з нашими ЗЕбобіками - то кожен день новини))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 17 серпня, 2021 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2021 16.08.2021 в 14:08, Radiola сказал: Тому чекаю всіх на форумі з початком нового політичного сезону. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 серпня, 2021 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2021 В пятницу отбываю на отдых. Планирую - Хорватию. Но как получится - неизвестно: пандемия... черт ее побьери) Мои друзья в прошлом году заехали в Черногорию и за ними закрылась граница на карантин. Им повезло запрыгнуть фактически на ходу в последний вагон. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.