Рыжая Опубліковано 22 серпня, 2021 Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2021 Гарного відпочинку і вдалого повернення. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 22 серпня, 2021 Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2021 Дякую Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 січня, 2022 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2022 Моя розовая мечта на этом форуме: чтобы была возможность банить отдельных пользователей в отдельных темах... Ах... дайте помечтать))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 23 січня, 2022 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2022 В 18.01.2022 в 22:24, Рыжая сказал: Ах... дайте помечтать))) Та пишите мне - я все устрою. Забанить "отдельных пользователей в отдельных темах" я тоже не могу. Но выкурить их из вашей темы - мне под силу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 січня, 2022 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2022 Буду скарги писати)) Хоч і не люблю цю справу. Але терпіння не безмежне А в цій темі взагалі не хочу його бачити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 січня, 2022 Поділитися Опубліковано 31 січня, 2022 Відправила Укропа в ігнор. Ніколи цього не робила. Навіть Дока не відправляла. Той просто бредятимну пише. А цей людей ображає. І своїм гнилим язиком принижує українців. Бо він же себе позиціонує щирим українцем... а сам в Німеччину втік. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 5 лютого, 2022 Поділитися Опубліковано 5 лютого, 2022 В 31.01.2022 в 11:39, Рыжая сказал: Бо він же себе позиціонує щирим українцем... Я також вважаю, що про Україну повинно бути все гарно і аргументовано. А якщо ти ведеш себе, як босяк - то це не айс. Я йому про це писала і НАДІЮСЬ, він зрозумів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 5 лютого, 2022 Поділитися Опубліковано 5 лютого, 2022 4 часа назад, Radiola сказал: НАДІЮСЬ, він зрозумів. Девственная наивность. Поздно пить боржоми... Люди в таком возрасте не меняются. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 6 лютого, 2022 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2022 11 часов назад, Ganz сказал: Люди в таком возрасте не меняются. Откуда вы знаете его возраст? Мне он кажется еще достаточно молодым: его риторика и максимализм Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 лютого, 2022 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2022 1 час назад, Radiola сказал: Мне он кажется еще достаточно молодым: его риторика и максимализм Он не молод. Точно знаю. Где-то 50+. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 9 лютого, 2022 Поділитися Опубліковано 9 лютого, 2022 В 06.02.2022 в 13:06, Рыжая сказал: Он не молод. Укроп опять обиделся, на форуме не пишет, но следит зорко. На всякие нецензурные выражения - шлет скаргу. Он так и не понял, что его ругали не за маты, как таковые, а за стиль общения. Ну как бы это доходчиво объяснить... Возьмем, к примеру, нормального воспитанного чела - и тут ему на голову кирпич. Бля...- кричит потерпевший. И другой случай: стоит такое облезлое несчастье, цвиркает через губу слюной, дымит в лицо папиросой и общается матом. Так вот, я не против первого, я против второго. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 9 лютого, 2022 Поділитися Опубліковано 9 лютого, 2022 1 минуту назад, Radiola сказал: и тут ему на голову кирпич. Бля...- кричит потерпевший. ... или мизинцем об диван))) 2 минуты назад, Radiola сказал: И другой случай: стоит такое облезлое несчастье, цвиркает через губу слюной, дымит в лицо папиросой и общается матом. Так вот, я не против первого, я против второго. Вот-вот. Я тоже. То, что они из раши не значит, что с ними можно общаться непойми как. Это выставляет украинцев в дурном свете. иногда вот такие якобы патриоты приносят больше вреда, чем пользы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 9 лютого, 2022 Поділитися Опубліковано 9 лютого, 2022 34 минуты назад, Radiola сказал: Укроп опять обиделся, на форуме не пишет, но следит зорко. На всякие нецензурные выражения - шлет скаргу. Он так и не понял, что его ругали не за маты, как таковые, а за стиль общения. Ну как бы это доходчиво объяснить... Возьмем, к примеру, нормального воспитанного чела - и тут ему на голову кирпич. Бля...- кричит потерпевший. И другой случай: стоит такое облезлое несчастье, цвиркает через губу слюной, дымит в лицо папиросой и общается матом. Так вот, я не против первого, я против второго. А я против твоей дурости и полной дурости твоей невоспитанной подружки Живя много лет в такой обстановке, как живут украинцы в своей стране, где любая падла может тебя сбить на пешеходном переходе, обвоворовать днем в собственном дворе, заболеть сначала по мелочи а потом и потратив все состояние плюс военная обстановка играет с украинцами злую шутку неадекватности Вы мне стали абсотно не интересны, ибо ничего нового ни с вами ни с Украиной не произойдет Возможно ещё разок спишемся, когда очередной зезидент соберёт свой новый парламент по обнищанию итак нищей страны. Это национальную игру в демократию никто никогда не изменит. Лучше с дурами потерять, чем иногда их считать умными. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 10 лютого, 2022 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2022 Ситуативні союзники - ненадійні апріорі. Укроп - людина, яка не брала участь у розбудові жодної держави. Він втік з України, коли ми тільки ставали на ноги. Він не поїхав жити в Ізраїль, на свою "землю обітуванну". Він вирішив жити у найбільш успішній в Європі державі, яку зробили такою до нього - нші. Тому він не розуміє, який це важкий шлях розбудова держави. Але дає поради. Укроп слабка людина, як на мій погляд. Але ніхто не скаже, що я його вигнала)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 лютого, 2022 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2022 В 10.02.2022 в 08:04, Radiola сказал: Укроп слабка людина, як на мій погляд. Згідна. А ще - в тілі дорослої людини розум вічно ображеної малолітки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 18 лютого, 2022 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2022 47 минут назад, Faund сказал: Давно читаю данный форум , для сравнения с другими , довольно таки давно . Я помню ещё посты Орианы ,Рабиновича и Виктора конюха . Так что убедительно прошу не "убивать" аккаунт , хотя бы из за этого . Ведите себя подобающе - и будете "жить". Я еще люблю говорить: не желай другим того, чего не можешь пожелать себе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 19 лютого, 2022 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2022 20 часов назад, Faund сказал: человеческое желание . Так человеческое ж, а среди вас так мало людей. А вы, если думаете, что будете делать невинное лицо: "я у мамы дурачек" и писать всякую дурню, типа, ах, у вас такого не может быть, ведь у вас победила Революция Достоинства, или, та шо вы, россия вследствии санкций очень сильно ослабла, а Украина - наоборот, выросла, и теперь россия побоится нападать на Украину, то вы тут надолго не задержитесь. Не думайте, что вы такой умный, а я не понимаю всех ваших изворотов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 19 лютого, 2022 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2022 1 час назад, Faund сказал: Мы такие же люди как и все остальные с достоинствами и недостатками , от этого никуда не деться ( О ні, не такі. В якій державі один і той самий президент тримається, чи тримався на посаді більше 20-ти років? А у вас це сталося двічі. Тому не кажіть, що такі самі - це не правда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 19 лютого, 2022 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2022 3 часа назад, Faund сказал: Мы такие же люди как и все остальные с достоинствами и недостатками , от этого никуда не деться ( Лишнехромосомные Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 березня, 2022 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2022 Не знаю чи це лише в мене. Всі повідомлення ліпляться в одне. Я вже їх розділяю рисками. Але виходить довжелезна "простиня" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 9 березня, 2022 Поділитися Опубліковано 9 березня, 2022 У мене те ж. Дуже незручно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 4 травня, 2022 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2022 Знаєш... я тут подумала і думаю, що даремне ти всіх ватанів заблокувала... Нема кого писком у лайно тикать((((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 17 травня, 2022 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2022 Щойно прочитала. Та я їх не блокувала, вони самі розбіглися, ті що зі старожилів. Наприклад, нік, який про арестовича питання поставив - більше на зв'язок не вийшов. А нові пишуть таку єресь, що на голову не налазить. Але якщо хочеш, то залишу парочку, якщо проявляється нові. Але вони в суперечку не лізуть, лише постять фігню. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 травня, 2022 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2022 13 часов назад, Radiola сказал: Але якщо хочеш, то залишу парочку, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 18 травня, 2022 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2022 В 17.05.2022 в 22:17, Radiola сказал: Щойно прочитала. Та я їх не блокувала, вони самі розбіглися, ті що зі старожилів. Наприклад, нік, який про арестовича питання поставив - більше на зв'язок не вийшов. А нові пишуть таку єресь, що на голову не налазить. Але якщо хочеш, то залишу парочку, якщо проявляється нові. Але вони в суперечку не лізуть, лише постять фігню. Навищо нам таки подарунки Нам самим тут зовсим не скучно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 18 травня, 2022 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2022 22 минуты назад, ukrop.de сказал: Нам самим тут зовсим не скучно Інколи хочеться дискусії, щоб логіку потребувати. Але для цього потрібен рівний опонент. А серед орків хіба таких знайдеш. Воно з одного боку готується захопити Київ за 3 дні. А з другого, каже, що ми хотіли на них напасти, хуйло нас просто випередив. То як, країна, яку можна захопити за 3 - и дні, при здоровому глузду буде на когось нападати? І як в їх головах складаються ці дві взаємовиключні тези, ніяк не можу второпати. Чи вони взагалі не думають, а лише повторюють, що їм кажуть?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 19 травня, 2022 Поділитися Опубліковано 19 травня, 2022 Вони е особливи истоти Особливисть йих виходе з того, шо вони багато хромосомни. И це ни э нияким фактом, шо писля проведенойи лоботомии вони стануть кондицийни Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 19 травня, 2022 Поділитися Опубліковано 19 травня, 2022 9 часов назад, Radiola сказал: І як в їх головах складаються ці дві взаємовиключні тези, ніяк не можу второпати. Чи вони взагалі не думають, а лише повторюють, що їм кажуть?! Я інколи слухаю їхні інтерв*ю. Від того, що вони верзуть, у мене навіть мати пропадають. Це якісь колективні "Отряди Путіна" з божевільними краснодарськими бабаками Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 травня, 2022 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2022 А можна у нас на форумі якось набори смайлів поміняти? Бо якісь вони у нас недолугі(((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Bambuk Опубліковано 3 червня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2022 Добавил немного старых Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.