Перейти до змісту
Український політичний форум

ОБРАЩЕНИЕ К МОДЕРАТОРАМ.

Рекомендовані повідомлення

Гарного відпочинку і вдалого повернення. 

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,4 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
  • 4 місяця потому...

Моя розовая мечта на этом форуме: чтобы была возможность банить отдельных пользователей в отдельных темах... Ах... дайте помечтать)))

Посилання на коментар

В 18.01.2022 в 22:24, Рыжая сказал:

Ах... дайте помечтать)))

Та пишите мне - я все устрою. Забанить "отдельных пользователей в отдельных темах" я тоже не могу. Но выкурить их из вашей темы - мне под силу. 

Посилання на коментар

Буду скарги писати)) Хоч і не люблю цю справу.  Але терпіння не безмежне

А в цій темі взагалі не хочу його бачити.  

Посилання на коментар

Відправила Укропа в ігнор. Ніколи цього не робила. Навіть Дока не відправляла. Той просто бредятимну пише. А цей людей ображає. І своїм гнилим язиком принижує українців. Бо він же себе позиціонує щирим українцем... а сам в Німеччину втік. 

Посилання на коментар

В 31.01.2022 в 11:39, Рыжая сказал:

Бо він же себе позиціонує щирим українцем...

Я також вважаю, що про Україну повинно бути все гарно і аргументовано. А якщо ти ведеш себе, як босяк - то це не айс. Я йому про це писала і НАДІЮСЬ, він зрозумів.

Посилання на коментар

4 часа назад, Radiola сказал:

НАДІЮСЬ, він зрозумів.

Девственная наивность. Поздно пить боржоми... Люди в таком возрасте не меняются. 

Посилання на коментар

11 часов назад, Ganz сказал:

Люди в таком возрасте не меняются. 

Откуда вы знаете его возраст? Мне он кажется еще достаточно молодым: его риторика и максимализм

Посилання на коментар

1 час назад, Radiola сказал:

Мне он кажется еще достаточно молодым: его риторика и максимализм

Он не молод. Точно знаю. Где-то 50+. 

Посилання на коментар

В 06.02.2022 в 13:06, Рыжая сказал:

Он не молод.

Укроп опять обиделся, на форуме не пишет, но следит зорко. На всякие нецензурные выражения - шлет скаргу.

Он так и не понял, что его ругали не за маты, как таковые, а за стиль общения.

Ну как бы это доходчиво объяснить... Возьмем, к примеру, нормального воспитанного чела - и тут ему на голову кирпич. Бля...- кричит потерпевший.

И другой случай:  стоит такое облезлое несчастье, цвиркает через губу слюной, дымит в лицо папиросой и общается матом. 

Так вот, я не против первого, я против второго. 

Посилання на коментар

1 минуту назад, Radiola сказал:

и тут ему на голову кирпич. Бля...- кричит потерпевший.

... или мизинцем об диван)))

2 минуты назад, Radiola сказал:

И другой случай:  стоит такое облезлое несчастье, цвиркает через губу слюной, дымит в лицо папиросой и общается матом. 

Вот-вот. Я тоже. То, что они из раши не значит, что с ними можно общаться непойми как. Это выставляет украинцев в дурном свете. иногда вот такие якобы патриоты приносят больше вреда, чем пользы.

Посилання на коментар

34 минуты назад, Radiola сказал:

Укроп опять обиделся, на форуме не пишет, но следит зорко. На всякие нецензурные выражения - шлет скаргу.

Он так и не понял, что его ругали не за маты, как таковые, а за стиль общения.

Ну как бы это доходчиво объяснить... Возьмем, к примеру, нормального воспитанного чела - и тут ему на голову кирпич. Бля...- кричит потерпевший.

А я против твоей дурости и полной дурости твоей невоспитанной подружки

Живя много лет в такой обстановке, как живут украинцы в своей стране, где любая падла может тебя сбить на  пешеходном переходе, обвоворовать  днем в собственном дворе, заболеть сначала по мелочи а потом и потратив  все состояние плюс военная обстановка играет с украинцами злую шутку неадекватности

Вы мне стали абсотно не интересны, ибо ничего нового ни с вами ни с Украиной не произойдет

Возможно ещё разок спишемся, когда очередной зезидент соберёт свой новый парламент по обнищанию  итак нищей страны. Это  национальную игру в демократию никто никогда не изменит. Лучше с дурами потерять, чем иногда их считать умными. 

Посилання на коментар

Ситуативні союзники - ненадійні апріорі. 

Укроп - людина, яка не брала участь у розбудові жодної держави. Він втік з України, коли ми тільки ставали на ноги. Він не поїхав жити в Ізраїль, на свою "землю обітуванну". Він вирішив жити у найбільш успішній в Європі державі, яку зробили такою до нього  - нші. 

Тому він не розуміє, який це важкий шлях розбудова  держави. Але дає поради. 

Укроп слабка людина, як на мій погляд. 

Але ніхто не скаже, що я його вигнала)))) 

Посилання на коментар

В 10.02.2022 в 08:04, Radiola сказал:

Укроп слабка людина, як на мій погляд. 

Згідна. А ще - в тілі дорослої людини розум вічно ображеної малолітки.

Посилання на коментар

47 минут назад, Faund сказал:

Давно читаю данный форум , для сравнения с другими , довольно таки давно . Я помню ещё посты Орианы ,Рабиновича и Виктора конюха . Так что убедительно прошу не "убивать" аккаунт , хотя бы из за этого .

Ведите себя подобающе - и будете "жить". Я еще люблю говорить: не желай другим того,  чего не можешь пожелать себе.

Посилання на коментар

20 часов назад, Faund сказал:

человеческое желание .

Так человеческое ж, а среди вас так мало людей.

А вы, если думаете, что будете делать невинное лицо: "я у мамы дурачек" и писать всякую дурню, типа, ах, у вас такого не может быть, ведь у вас победила Революция Достоинства, или, та шо вы, россия вследствии санкций очень сильно ослабла, а Украина - наоборот, выросла, и теперь россия побоится нападать на Украину, то вы тут надолго не задержитесь.

Не думайте, что вы такой умный, а я не понимаю всех ваших изворотов.

Посилання на коментар

1 час назад, Faund сказал:

Мы такие же люди как и все остальные с достоинствами и недостатками , от этого никуда не деться (

О ні, не такі. В якій державі  один і той самий президент тримається, чи тримався  на посаді більше 20-ти років?

А у вас це сталося двічі.

Тому не кажіть, що такі самі - це не правда.

Посилання на коментар

3 часа назад, Faund сказал:

Мы такие же люди как и все остальные с достоинствами и недостатками , от этого никуда не деться (

Лишнехромосомные

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...

Не знаю чи це лише в мене. Всі повідомлення ліпляться в одне. Я вже їх розділяю рисками. Але виходить довжелезна "простиня"

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...

Знаєш... я тут подумала і думаю, що даремне ти всіх ватанів заблокувала... Нема кого писком у лайно тикать(((((

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...

Щойно прочитала.

Та я їх не блокувала, вони самі розбіглися, ті що зі старожилів. Наприклад, нік, який про арестовича питання поставив - більше на зв'язок не вийшов. А нові пишуть таку єресь, що на голову не налазить. Але якщо хочеш, то залишу парочку, якщо проявляється нові. Але вони в суперечку не лізуть, лише постять фігню. 

Посилання на коментар

13 часов назад, Radiola сказал:

Але якщо хочеш, то залишу парочку,

:D

Посилання на коментар

В 17.05.2022 в 22:17, Radiola сказал:

Щойно прочитала.

Та я їх не блокувала, вони самі розбіглися, ті що зі старожилів. Наприклад, нік, який про арестовича питання поставив - більше на зв'язок не вийшов. А нові пишуть таку єресь, що на голову не налазить. Але якщо хочеш, то залишу парочку, якщо проявляється нові. Але вони в суперечку не лізуть, лише постять фігню. 

Навищо нам таки подарунки 

Нам самим тут зовсим не скучно

Посилання на коментар

22 минуты назад, ukrop.de сказал:

Нам самим тут зовсим не скучно

Інколи хочеться дискусії, щоб логіку потребувати. Але для цього потрібен рівний опонент. А серед орків хіба таких знайдеш. 

Воно з одного боку готується захопити Київ за 3 дні. А з другого, каже, що ми хотіли на них напасти, хуйло нас просто випередив.

То як, країна, яку можна захопити за 3 - и дні, при здоровому глузду буде на когось нападати? 

І як в їх головах складаються ці дві взаємовиключні тези, ніяк не можу второпати. Чи вони взагалі не думають, а лише повторюють, що їм кажуть?! 

Посилання на коментар

Вони е особливи истоти 

Особливисть   йих виходе з того, шо вони багато хромосомни. И це ни э нияким фактом, шо писля проведенойи лоботомии вони стануть кондицийни 

Посилання на коментар

9 часов назад, Radiola сказал:

І як в їх головах складаються ці дві взаємовиключні тези, ніяк не можу второпати. Чи вони взагалі не думають, а лише повторюють, що їм кажуть?! 

Я інколи слухаю їхні інтерв*ю. Від того, що вони верзуть, у мене навіть мати пропадають. Це якісь колективні "Отряди Путіна" з божевільними краснодарськими бабаками

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...

А можна у нас на форумі якось набори смайлів поміняти? Бо якісь вони у нас недолугі((((

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...