Гість Dumaushiy Опубліковано 15 червня, 2010 Поділитися Опубліковано 15 червня, 2010 Нашел на сайте губернатора Одесской области информацию о том, что ВО "Свобода" подала иск о признании незаконными действий по подготовке и вывешиванию «флагов Победы» в г. Одессе и Одесской области. Ну и как это понимать? Вообще не осталось "чем воевать"? Я возмущен. У меня дед воевал, бабушки в тылу трудились. Для них красное знамя - символ победы, а не коммунизма. Как вы считаете? Очень интересно ваше мнение по этому поводу. Иск, кстати, не удовлетворили (и слава Богу - я бы тогда вообще разочаровался), но сам факт меня поразил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Странник11 Опубліковано 16 червня, 2010 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2010 Они воевали за другую сторону. Поэтому они проиграли, какие флаги победы? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Dumaushiy Опубліковано 12 липня, 2010 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2010 Кто "они"? Тут две стороны позиционируют. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ангелина Опубліковано 6 вересня, 2010 Поділитися Опубліковано 6 вересня, 2010 сумніваюсь, шо хтось з членів ВО "Свобода" взагалі воював! а ветеранам - це пам.ять, яку не можна ганьбити! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Юлиус Опубліковано 10 вересня, 2010 Поділитися Опубліковано 10 вересня, 2010 сумніваюсь, шо хтось з членів ВО "Свобода" взагалі воював! а ветеранам - це пам.ять, яку не можна ганьбити! Пидтрымую. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 12 вересня, 2010 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2010 а ветеранам - це пам.ять, яку не можна ганьбити!Яких ветеранів Ви мали на увазі? Якщо Ви вважаєте,червоних вертухаїв і вбивць-гордістю , то мені Вас шкода. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 12 вересня, 2010 Поділитися Опубліковано 12 вересня, 2010 Яких ветеранів Ви мали на увазі? Якщо Ви вважаєте,червоних вертухаїв і вбивць-гордістю , то мені Вас шкода. Нет, имеется в виду те ветераны, что воевали с фашисткой нечестью на фронтах. Проливали кровь за то, что бы ты сейчас на бюргера бесплатно не работал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.