Орiана Опубліковано 14 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 . Ось, а тут він отямився, як і кожен ментяра, який в першу чергу впевнений в безнаказаності, а потім вже згадує заняття з психології - і тут він вже обдумано мене ображає: добавив мені один рік до віку і намагається вколоти незамужністю, як на його примітивний бидлячий розум, найгіршим, що може бути для жінки. это намек орианне, о возрасте? Как вам не стыдно! в 38, жизнь только начинается! Ей еще замуж выходить, а вы возрастное.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 14 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 Тогда я скажу, что да - возросли. И на газ в том числе несмотря на уверения моего Президента пролонгировать ЧФ в обмен на удешевления цены на газ. И Ориана, мне кажется, здесь не при чем, несмотря на то, что стрелы летят в нее, а не в Президента. :rolleyes: Хм, на газ говорите? Эта тема вам интересна? Считать умеете? Тогда посчитайте, сколько мы должны, цену на газ(юлия тимошенко), так- же сколько платит россия за пребывание ч.ф.. как раз выйдите на ноль. но перед подсчетами, почитайте из- за чего мы такую заоблачную цену получили, и почему. Потом будем говорить о янеке, как о президенте :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 и здесь орианочка вы правы. животный инстинкт, это так называется :rolleyes: САме так і колір крові - цьому свідчення - браво - ви ідеальний приклад :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 14 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 Ось, а тут він отямився, як і кожен ментяра, який в першу чергу впевнений в безнаказаності, а потім вже згадує заняття з психології - і тут він вже обдумано мене ображає: добавив мені один рік до віку і намагається вколоти незамужністю, як на його примітивний бидлячий розум, найгіршим, що може бути для жінки. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ржуууу!!!!(орианочка, лошадь со мной не сравнится)! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 14 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 Ось, а тут він отямився, як і кожен ментяра, який в першу чергу впевнений в безнаказаності, а потім вже згадує заняття з психології - і тут він вже обдумано мене ображає: добавив мені один рік до віку і намагається вколоти незамужністю, як на його примітивний бидлячий розум, найгіршим, що може бути для жінки.Ориана, не думаю, что лексикон " быдло, ментяра, дед" послужит Вам украшением.Ну, может быть, что Вам приврали один год, но разьве это так принципиально? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 :rolleyes: Хм, на газ говорите? Эта тема вам интересна? Считать умеете? Тогда посчитайте, сколько мы должны, цену на газ(юлия тимошенко), так- же сколько платит россия за пребывание ч.ф.. как раз выйдите на ноль. но перед подсчетами, почитайте из- за чего мы такую заоблачную цену получили, и почему. Потом будем говорить о янеке, как о президенте :rolleyes: Юлька - бандітка - з тим ніхто не сперечається, але вона боролася з Фірташом, а з ким бореться янек віддаючи Фірташу забране Тимошенко - з власним народом. Хто знає, чи збільшилася відпускна ціна на газ, приміром для заводів Ахметова? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 14 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 САме так і колір крові - цьому свідчення - браво - ви ідеальний приклад :lol: орианочка, не утруждайте себя так! переходите на свой, исконно- животный лексикон. Вам- же тяжело. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 14 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 Юлька - бандітка - з тим ніхто не сперечається, але вона боролася з Фірташом, а з ким бореться янек віддаючи Фірташу забране Тимошенко - з власним народом. Хто знає, чи збільшилася відпускна ціна на газ, приміром для заводів Ахметова? орианочка. у вас и так с головкой не все гаразд, а залезете в эти дебри, попадете в отдельную палату оббитую чем- то мягким. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 14 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 :rolleyes: Хм, на газ говорите? Эта тема вам интересна? Считать умеете? Тогда посчитайте, сколько мы должны, цену на газ(юлия тимошенко), так- же сколько платит россия за пребывание ч.ф.. как раз выйдите на ноль. но перед подсчетами, почитайте из- за чего мы такую заоблачную цену получили, и почему. Потом будем говорить о янеке, как о президенте :rolleyes:Нет, так не пойдет. Юля, как мне кажется, из-за этого контракта лишила себе президентства, т.е. уже "отхлебнула". А действующий Президент обещал исправить "ошибку " Юли черноморскив флотом. И что? Обманул? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 Ориана, не думаю, что лексикон " быдло, ментяра, дед" послужит Вам украшением. Ну, может быть, что Вам приврали один год, но разьве это так принципиально? Шановний, я привчила себе бути чесною сама з собою - така в мене моральна планка - за яку я не можу опуститися - пардон, при всій повазі до читачів. Чи цитатки викласти, що ВОНО писало, коли не мало чим апелювати? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 14 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 Юлька - бандітка - з тим ніхто не сперечається, але вона боролася з Фірташом, а з ким бореться янек віддаючи Фірташу забране Тимошенко - з власним народом. Хто знає, чи збільшилася відпускна ціна на газ, приміром для заводів Ахметова? Хороший вопрос, но я не знаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 Нет, так не пойдет. Юля, как мне кажется, из-за этого контракта лишила себе президентства, т.е. уже "отхлебнула". А действующий Президент обещал исправить "ошибку " Юли черноморскив флотом. И что? Обманул? Обманул - це коли обіцяв дівчині женитися, а потім передумав. А тут від позбавив наших дітей, а, можливо, і наступне покоління, майбутнього - адже перебування ЧФ росії не дає можливості нам приєднатися до Європейського Союзу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 14 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 Шановний, я привчила себе бути чесною сама з собою - така в мене моральна планка - за яку я не можу опуститися - пардон, при всій повазі до читачів. Чи цитатки викласти, що ВОНО писало, коли не мало чим апелювати?Ну, я тут человек новый, поэтому и не владею информацией. Но согласитесь: месть - местью, а женщину ругательные слова не красят Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 14 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 Обманул - це коли обіцяв дівчині женитися, а потім передумав. А тут від позбавив наших дітей, а, можливо, і наступне покоління, майбутнього - адже перебування ЧФ росії не дає можливості нам приєднатися до Європейського Союзу.Не драматизируйте: Украина не готова быть в Евросоюзе и без ЧФ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 14 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 бути чесною сама з собою - тихо сама с собою..., левою рукою...(устала левая, сменила на правую) в ночи ведет беседууу :rolleyes: у.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 14 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 тихо сама с собою..., левою рукою...(устала левая, сменила на правую) в ночи ведет беседууу :rolleyes: у....Хм, как может быть такая аллергия на такую симпатичную женщину? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 14 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 тихо сама с собою..., левою рукою...(устала левая, сменила на правую) в ночи ведет беседууу :rolleyes: у....Хм, как может быть такая аллергия на такую симпатичную женщину? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 14 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 Нет, так не пойдет. Юля, как мне кажется, из-за этого контракта лишила себе президентства, т.е. уже "отхлебнула". А действующий Президент обещал исправить "ошибку " Юли черноморскив флотом. И что? Обманул? может и обманул. только 100 уже списана, за пребывание ч.ф. в украине. то что сделали ющенко и юля, за это надо ставить к стенке. один просрал территорию, вторая начала сварку за газ, и нефть. в итоге получили оплеуху мы. поздно пить боржом, когда желудок спекся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 14 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 Хм, как может быть такая аллергия на такую симпатичную женщину? :rolleyes: :rolleyes: нет у меня на не аллергии. просто веселюсь :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 14 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 может и обманул. только 100 уже списана, за пребывание ч.ф. в украине. то что сделали ющенко и юля, за это надо ставить к стенке. один просрал территорию, вторая начала сварку за газ, и нефть. в итоге получили оплеуху мы. поздно пить боржом, когда желудок спекся.Как же она списана, если даже Юлина цена возросла? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 14 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 Обманул - це коли обіцяв дівчині женитися, а потім передумав. от сцука! расстрелять 54 раза! орианочка, скажите мне, кто этот урод, приеду казню! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 14 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 Вынужден уйти. Всем спасибо за беседу. Ориана: с Днем влюбленных! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 14 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 Как же она списана, если даже Юлина цена возросла? вы вообще то разбираетесь во внешнеэкономической деятельности, формулах, ценах? к чему привязываются? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 Не драматизируйте: Украина не готова быть в Евросоюзе и без ЧФ. Так, але за десять років - могла б бути - а тут аж 30-ть - дуже великий строк... "Бидло" - це не "ругатєльноє слово" - це визначення явища. Коли бидло вибирає президента - його можна показувати за гроші - так сказав Лещенко на УП, після випадку, коли охоронці нашого "покращувача" не впустили генерального секретаря Ради Європи в туалет. До речі, європейський достойник блукав коридорами без охорони, тому його прийняли за звичайну людину. *http://gazeta.ua/index.php?id=337312 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 тихо сама с собою..., левою рукою...(устала левая, сменила на правую) в ночи ведет беседууу :rolleyes: у.... Нещасна ваша жінка - ще раз співчуття їй і вашим синам - батько моральний потворок (урод) - це трагедія для сім"ї. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 14 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 Нещасна ваша жінка - ще раз співчуття їй і вашим синам - батько моральний потворок (урод) - це трагедія для сім"ї. только из- за этого он отказался? хотя, да, страшно лежать в одной постели с крупно рогатым скотом? быком например... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 только из- за этого он отказался? хотя, да, страшно лежать в одной постели с крупно рогатым скотом? быком например... :rolleyes: ОН?!!!! Ніфіга, то ти ще до всього гомік?!!!!!!!!!!! :o Ну й бридота. Фі-іііі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 Ориана: с Днем влюбленных! Дякую :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 14 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 ОН?!!!! Ніфіга, то ти ще до всього гомік?!!!!!!!!!!! :o Ну й бридота. Фі-іііі. не все так просто орианочка :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 14 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2011 Я тоже присоединюсь к поздравления! :wub: Она опять одна Андрей Жарких Она опять одна,никто к ней не пришёл. Стоит и на окно самозабвенно дышит. Я с внешней стороны к окошку подошёл. Она меня не видит,она меня не слышит. Я вижу,как глаза наполнились слезой. Она опять одна,её легко обидеть. Придётся стать дождём,придётся стать грозой; Я слёзы не могу без боли в сердце видеть. Унылый тусклый взгляд сползает по стене. Ей кажется,что всё разрушилось на части. Она ведь ничего не знает обо мне, Не видит за окном сияющее счастье. А мысли по лицу бесшумною рекой, Уносят из души ненужные упрёки... Придётся стать огромной ласковой рукой, Чтоб вытереть её заплаканные щёки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.