Перейти до змісту
Український політичний форум

Шлях проффесора

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Да ладно Вам. В конце-концов, с кем же Ориане общаться, если здесь на форуме одни мужики? Как вам новость, что сын Януковича арендует машину Ющенко?

Да вы шо!?!?! Эт наверно для того, что-бы при встрече с яценюком, ему дулю из окна показать? Что- бы посмотреть, куда кролик на сей раз побежит жаловаться.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,2 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Да вы шо!?!?! Эт наверно для того, что-бы при встрече с яценюком, ему дулю из окна показать? Что- бы посмотреть, куда кролик на сей раз побежит жаловаться.

Понимаете, Яценюка обидели - он наказал. Причем более-менее цивилизованно, нравится Вам это или нет. А вот сыну Януковича, по моему мнению, рановато ездить на такой машинке
Посилання на коментар

болтать без пользы?

Ні, це не те.

Моська чого гавкала? - самооцінку піднімала - таким чином давала про себе знати. А тепер гляньте на те, що робиться на форумі - може зрозумієте ЧИМ Я ЇХ ДІСТАЮ. До речі, не всі мої опоненти "моськи" - але їх не чути, а жаль...моська всіх заглушила

Посилання на коментар

Понимаете, Яценюка обидели - он наказал. Причем более-менее цивилизованно, нравится Вам это или нет. А вот сыну Януковича, по моему мнению, рановато ездить на такой машинке

Не про це ви зараз - хто з адекватних від них сподівався чесності. Зараз треба думати про інше, чи спонукати до іншого: сформулювати більш-менш правдоподібну програму, щоб об"єднати середній клас, інтелігенцію і голосувати за них на найближчих виборах.

Посилання на коментар

Ні, це не те.

Моська чого гавкала? - самооцінку піднімала - таким чином давала про себе знати. А тепер гляньте на те, що робиться на форумі - може зрозумієте ЧИМ Я ЇХ ДІСТАЮ. До речі, не всі мої опоненти "моськи" - але їх не чути, а жаль...моська всіх заглушила

Мне кажется, что Моська все-таки боролась за справедливость (со своей колокольни)
Посилання на коментар

Не про це ви зараз - хто з адекватних від них сподівався чесності. Зараз треба думати про інше, чи спонукати до іншого: сформулювати більш-менш правдоподібну програму, щоб об"єднати середній клас, інтелігенцію і голосувати за них на найближчих виборах.

Да, Вы правы. Зачем ожидать от политиков честности... От политиков нужно ожидать результатов.
Посилання на коментар

Жалко просто. Терять свою жизнь...

Ждать... ничего другого не остается - пока быдлота не выздыхает.

А жаль.

Глянь, Коріне, майже те саме, що я вчора писала...щоб перечекати. І те саме, що робиш ти, коли втікаєш туди, де затишно і нема гризні.

"Але нам дано відмежовуватися, ми маємо психічну оболонку, таїнство власної душі, де кожного з нас доторкає Господь і каже: "Ти мій возлюблений син, моя донька. Ти гідний, не бійся. Мир тобі. Дій". Дій з якістю душі, з тональністю думки і зі спокоєм у твоїх почуттях. У цьому полягає наша академічна свобода, тому що вона у своїй суті не відрізняється від правдивої свободи кожної людини, у цьому наші глибинні прагнення, у цьому суть нашого паломництва. Кожному з нас дано дивитись у вічі свого страху – називати його на ім'я, вказати йому на його місце. Не чекаймо лідера, який за нас має все зробити, кожному треба прикласти своє плече".

(Борис Ґудзяк – ректор Українського католицького університету)

Посилання на коментар

Мне кажется, что Моська все-таки боролась за справедливость (со своей колокольни)

Метушня ніколи не приносила результатів - її використовують хіба для імітації. Ви не погоджуєтеся?

(со своей колокольни)

Це точно, хто на що гаразд...

Посилання на коментар

Хе хе, наказал? Кролик побежал жаловаться. Что может сделать бедный, несчастный эврей?

Посилання на коментар

Метушня ніколи не приносила результатів - її використовують хіба для імітації. Ви не погоджуєтеся?

Нет я не согласен: даже простое бессмысленное, но постоянное мельтешение может дать результат. Помните, как лягушка выбралась из банки с молоком, мельтеша во страхе?
Посилання на коментар

Да, Вы правы. Зачем ожидать от политиков честности... От политиков нужно ожидать результатов.

Бачите, ми зараз в такому становищі, що нам навіть вимагати нема в кого - теперішні по суті не спроможні, а замінити нема ким. Фактично, ми варилися у власному соці. - тепер ось маємо результат: концентрат - і що робити

Посилання на коментар

Хе хе, наказал? Кролик побежал жаловаться. Что может сделать бедный, несчастный эврей?

Уволить виновника событий. Какая разница как?
Посилання на коментар

Бачите, ми зараз в такому становищі, що нам навіть вимагати нема в кого - теперішні по суті не спроможні, а замінити нема ким. Фактично, ми варилися у власному соці. - тепер ось маємо результат: концентрат - і що робити

Вы согласны со мной, что то, что у нас - это далеко не случайно?
Посилання на коментар

Пользуясь, что "старые оппоненты" в онлайне, хочу задать вам вопрос: вам не кажется, уважаемые Ориана и Бес, что мы, как и наши политики, напоминаем пауков в банке вместо дружных муравьев?

Посилання на коментар

Вы согласны со мной, что то, что у нас - это далеко не случайно?

Звичайно, свого часу не була зроблена люстрація, партійно-совєтська номенклатура розбіглася по норах, на кожну навішали вивіски "соціалісти", "націоналісти", "лібералісти","комуністи" - а суть то залишилася старою. Ось тепер і маємо: націоналістична ідея цілком дискредитована, про соціальну справедливість навіть не згадуєтья - рулять комуняки з їх вічним: Взять і подєліть...державне майно, суспільство, владу.

Посилання на коментар

Пользуясь, что "старые оппоненты" в онлайне, хочу задать вам вопрос: вам не кажется, уважаемые Ориана и Бес, что мы, как и наши политики, напоминаем пауков в банке вместо дружных муравьев?

Справа в тому, що декому це все подобається - їх гріє думка реваншу, ну і ностальгічні спогади - хіба до трутнів треба зачислити. Але в природі їх кількість контролюється - а в нас бачите: розплодилося неміряно. Тому так і живемо, рухаємося з повернутою назад головою - так і хочеться декому бошку відкрутити, щоб усвідомлював, що він незрячий безпомічний і довіряв людям, які бачать перспективу і йдуть у правильному напрямку.

Посилання на коментар

Ну я сюда пришел настроение поднять. Скушно, знаете, ка- то, сидеть и никого не зацепить. Найти в нете идиотов всегда можно. В гугле набрал, мне выдал этот форум, посмотрел, вижу. Ба! Знакомые все лица! Вот сижу, веселюсь! Это вы ребята, грызитесь. Мне нет нужды, все чего хотел, все есть. :rolleyes:

Посилання на коментар

Справа в тому, що декому це все подобається - їх гріє думка реваншу, ну і ностальгічні спогади - хіба до трутнів треба зачислити. Але в природі їх кількість контролюється - а в нас бачите: розплодилося неміряно. Тому так і живемо, рухаємося з повернутою назад головою - так і хочеться декому бошку відкрутити, щоб усвідомлював, що він незрячий безпомічний і довіряв людям, які бачать перспективу і йдуть у правильному напрямку.

хотя я и против "промывания мозгов", но соглашусь в том, что тут долго думать не надо: либо ты хочешь поругаться, либо ты ищешь сообщество (попутчиков, единомышленников, просто оппонентов). А там - что выйдет
Посилання на коментар

Орианочка, выпейте йаду.

Посилання на коментар

Ну я сюда пришел настроение поднять. Скушно, знаете, ка- то, сидеть и никого не зацепить. Найти в нете идиотов всегда можно. В гугле набрал, мне выдал этот форум, посмотрел, вижу. Ба! Знакомые все лица! Вот сижу, веселюсь! Это вы ребята, грызитесь. Мне нет нужды, все чего хотел, все есть. :rolleyes:

Неужели Вы здесь из-за "веселья"? Но если Вы играете в дразнилки, то почему Вы возмущаетесь, что Вас тоже дразнят? И потом, а не лучше ли просто подискутировать, может, это потом и пригодится? Вряд ли у Вас нет ничего такого, чего бы Вы не хотели
Посилання на коментар

хотя я и против "промывания мозгов", но соглашусь в том, что тут долго думать не надо: либо ты хочешь поругаться, либо ты ищешь сообщество (попутчиков, единомышленников, просто оппонентов). А там - что выйдет

В тому і річ, все залежить від планки і якщо людина, як він зізнається, батько чотирьох(!!!!) синів і мимохідь, просто так, щоб повеселитися, виливає на тебе ціле відро лайна - то про яку дискусію може йти мова, вона відразу перетворюється в бордель. Я ще б зрозуміла, коли б у пориві злості через нерозуміння - а так просто...

Ось і судіть, чи таке бидло має право на існування, і якщо має, бо ми гуманна країна - чи не позбавити таких право голосу - хоча б на деякий час - також, до речі, люстрація.

Посилання на коментар

Неужели Вы здесь из-за "веселья"? Но если Вы играете в дразнилки, то почему Вы возмущаетесь, что Вас тоже дразнят? И потом, а не лучше ли просто подискутировать, может, это потом и пригодится? Вряд ли у Вас нет ничего такого, чего бы Вы не хотели

Кто сказал что я злюсь, или возмущаюсь? Меня веселит, не более. Веселит как орианочка пытается своей тупой головкой объять не объятое. Мне весело, когда "нацик" с пеной у рта пытается укусить беззубой(зубы уже повыдергивали, без наркоза) пастью. Просто весело.

Дискуссия по поводу кролика?!?! Давайте, только не забудете за него оправдаться, по поводу подлога документов в верховном совете. :rolleyes:

Посилання на коментар

В тому і річ, все залежить від планки і якщо людина, як він зізнається, батько чотирьох(!!!!) синів і мимохідь, просто так, щоб повеселитися, виливає на тебе ціле відро лайна - то про яку дискусію може йти мова, вона відразу перетворюється в бордель. Я ще б зрозуміла, коли б у пориві злості через нерозуміння - а так просто...

Ось і судіть, чи таке бидло має право на існування, і якщо має, бо ми гуманна країна - чи не позбавити таких право голосу - хоча б на деякий час - також, до речі, люстрація.

С вами орианочка, даже на одном поле, но в разных концах, садиться нужду справлять нельзя. Вдруг украдете, все то несравненно ценное, что выдаст организм. :rolleyes:

Посилання на коментар

Ориана: а почему бы Вам "быдло" не заменить на "редиска"?

Бес, а почему бы Вам слово "пасть" не заменить на "зубки"?

Касательно кролика: о каком подлоге документов Вы говорите?

Посилання на коментар

Веселит как орианочка пытается своей тупой головкой объять не объятое. Мне весело, когда "нацик" с пеной у рта пытается укусить беззубой(зубы уже повыдергивали, без наркоза) пастью. Просто весело.

Но ведь зубы без наркоза - ето же похоже на извращение.

А вот еще интересно, Вы употребили слово "нацык". Это откуда?

Посилання на коментар

По-перше, ви ведете некоректно дискусію - тіпа над поцесом, не висловлюючи своєї точки зору. Перейдіться по моїх постах, там в кожному є запитання.

По-друге, попереджаю, флуд з бидлюком чрєват: "не сперечайся з дурнем, він спочатку опустить тебе до свого рівня - а потім задавить досвідом".

Повірте на слово, Корін не новачок у тій справі і то визнаю: він потерпів фіаско. Зрозумійте, якщо найгірше з людиною вже сталося, то його образити чи принизити вже нереально - тому він саме таку тактику взяв на озброєння. Послухайтеся, не ведіться на стороннє і побачите як він зачахне. Шкода, що я вчора не мала можливості слідкувати за цим борделем, то б спробувала і Коріна зупинити.

Посилання на коментар

какие- же зубки? если их нет? ротиком это(черноротое) созданье то- же назвать нельзя.

тю. вы не знаете? эт когда они толпой по поддельному документу рванули в брюссель. неужели вам это не ведомо? скандал был грандиозный!

Посилання на коментар

По-перше, ви ведете некоректно дискусію - тіпа над поцесом, не висловлюючи своєї точки зору. Перейдіться по моїх постах, там в кожному є запитання.

По-друге, попереджаю, флуд з бидлюком чрєват: "не сперечайся з дурнем, він спочатку опустить тебе до свого рівня - а потім задавить досвідом".

Повірте на слово, Корін не новачок у тій справі і то визнаю: він потерпів фіаско. Зрозумійте, якщо найгірше з людиною вже сталося, то його образити чи принизити вже нереально - тому він саме таку тактику взяв на озброєння. Послухайтеся, не ведіться на стороннє і побачите як він зачахне. Шкода, що я вчора не мала можливості слідкувати за цим борделем, то б спробувала і Коріна зупинити.

Орианочка, не сетуйте на зеркало

Посилання на коментар

тю. вы не знаете? эт когда они толпой по поддельному документу рванули в брюссель. неужели вам это не ведомо? скандал был грандиозный!

Стыдно сказать, но не известно.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...