Орiана Опубліковано 10 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2011 Продовження Чому олігархи, які тепер при владі, не почали реформи з себе: не перекрили лази, якими втікають гроші з України? Зробивши такий крок, могли перейти до малого і середнього бізнесу і ніхто б не протестував, всі б підтримали, бо реально видно, що там є перекоси з тим єдиним податком. Чому президент чесно не вийшов і не сказав: так, я Межиг1р"я приватизував майже задурно, скористався недолугістю законів, тепер ми ці недоробки прибираємо, а я готовий заплатити повну вартість, скільки ця земля і будівлі коштують зі всіма обробками, які були зроблені за державний кошт - і такого преза тоді б на руках носили і не треба було б йому ховатися за подвоєною охороною. Але цього ж не зроблять... Тому, щоб ви тут не писали - все буде виглядати блядо на фоні безчинств і аморальності теперішніх ваших погоничів. Нормальна людина, яка сходила в магазин, потратила 200грн. і нічого не купила - за таких агітувати не буде. Все...гидота - нема що казати, бо нічого доброго і так ніхто не чекав. Бидло відповідає за країну - нормальним місця нема, будемо вимирати.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2011 Ага, ключевая! Орианочка, вы не подскажите, милая за что и почему, в Чехии кто- то попросил убежище? За что Юлию Владимировну таскают к прокурору? Почему до сих пор, в больнице "будущего", построенной Чумаченко, нет оборудования? Почему памятник голодомору, в Киеве, превысил свою стоимость в 2 раза и до сих пор считается недостроенным? Ответите? У меня еще много ПОЧЕМУ, к "народной" власти. Це не дає відповіді на нагальні питання - це лише їх заговорює. Тому, пудріть мізки таким як ви, а коли хочете дійсно дізнатися відповідь, не вишукуйте всяку дурню, а шукайте відповіді на ці запитання, вони є, на них вже відповідали, навіть на цьому форумі. Але це минуле, а теперішнє і майбутнє - це ось те, що я написала вище. На це відповіді нема. Ото ж думайте, нехай думають читачі, а я удаляюся. Мені нецікаво з вами тут зубоскалити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 10 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2011 :D :D : Орианочка, что- бы спросить Януковича, надо спросить о том- же Кравчука, Кучму, Ющенко, а так- же Юлию Владимировну. Янукович живет в своем доме, все остальные живут за государственный счет, и в государственных домах, окромя бомжихи(как ее назвал Виктор Андреевич), но увы, не в помещении мусоропровода и не в теплотрассе, а в роскошном особняке, который не является ее собственность и она его снимает. На какие шиши? На взносы одно партийцев? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 10 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2011 Але це минуле, а теперішнє і майбутнє - це ось те, що я написала вище. Ориана, без прошлого нет будущего. Не забывайте это. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2011 Ще раз... Розкрито таємницю ціни оренди "Межигір'я" Януковичем *http://www.pravda.com.ua/articles/2010/06/3/5102989/ "Межигір'я": рай для Януковича *http://www.pravda.com.ua/articles/2010/04/17/4941683/ Всі новини за тегом "межигіря" *http://tsn.ua/tags/%D0%BC%D0%B5%D0%B6%D0%B8%D0%B3%D1%96%D1%80%D1%8F Янукович легалізує “Межигір’я”? *http://www.ukrrudprom.com/digest/YAnukovich_legalzu_Megigrya.html Навіщо Януковичу Межигір’я? *http://www.day.kiev.ua/289005 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2011 Ориана, без прошлого нет будущего. Не забывайте это. Все, ми вже майже рік як в минулому, скільки вже можна длубатися? А щодо реформ, олігархів - нема що сказати? Дуже бідненько, економлять гроші на цьому форумі - такого некомпетентного поставили. Але також можна зрозуміти, дар ганки-ге - рідкість і коштує дуже багато Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 10 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2011 Все, ми вже майже рік як в минулому, скільки вже можна длубатися? А щодо реформ, олігархів - нема що сказати? Дуже бідненько, економлять гроші на цьому форумі - такого некомпетентного поставили. Але також можна зрозуміти, дар ганки-ге - рідкість і коштує дуже багато Смех да и только! 5 лет загонять страну в яму, а за год сделать всех богатыми и счастливыми! Мне смешно, а вам? Орианочка, вы определились- бы, какое общество строить. Что- то вас последнее время в социализм тянет. Я вам уже говорил, что все новое, это хорошо забытое старое. Но так как некоторые посетители этого форума СССР помнят не по книгам и сказкам, то вы, Орианочка выглядите здесь клоунессой, с большой буквы. Так что, Ориана, будем стоить капитализм без капиталистов? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 10 лютого, 2011 Смех да и только! 5 лет загонять страну в яму, а за год сделать всех богатыми и счастливыми! Мне смешно, а вам? Орианочка, вы определились- бы, какое общество строить. Что- то вас последнее время в социализм тянет. Я вам уже говорил, что все новое, это хорошо забытое старое. Но так как некоторые посетители этого форума СССР помнят не по книгам и сказкам, то вы, Орианочка выглядите здесь клоунессой, с большой буквы. Так что, Ориана, будем стоить капитализм без капиталистов? :rolleyes: За ті пять років, які заганяли в яму важко було майстра по "євроремонту" знайти. Будівельний бум тягнув за собою відкриття супермаркетів будівельних матеріалів, побутової техніки, фірм по виготовлення будівельних сумішей, які раніше возили з Польщі. Замінювалися вікна, утеплювалися будинки - це також робочі місця, а отже, податки. У Львові збільшилося двічі ВНЗ - більшість приватні, а це також бізнес, який поповнював бюджет. Люди накінець перебороли страх і почали нести гроші у банки. Якась та яма дуже приваблива виглядає, навіть краща, ніж те ваше преславуте "покращення". І коли б не криза, яка накрила Україну на п"ятий рік, то бидло б не мало ніяких шансів. І навіть в кризу не було такого шаленого падіння рівня життя: не піднімалися ціни, не дорожчали комунальні послуги. Але нехай, дехто каже, що Тимошенко наробила багато помилок - поплатилася, її не вибрали президентом. Але ж теперішня команда йшла під гаслом: ми знаємо - ми можемо, ОТЖЕ ЗБРЕХАЛИ? То чого бидло мовчить, чого не протестує.Бо боїться: без господаря воно ніщо - я вже про це писала. А тепер про клоунесу - крити нема чим, а від ярликів на мені вже місця нема. То по суті щось скажете? Де в якій країні, КАПІТАЛІСТИЧНІЙ країні вся влада - це кілька олігархічних кланів, які поділили країну на зони впливу в залежності від бізнесу, який вони ведуть? Де таке є, щоб фірми, які заробляють на дешевій робочій силі і дешевих природніх ресурсах, нічого не платили у бюджет, бо вони зареєстровані в офшорних зонах? Смієтеся? бо вам нічого не залишається: БУДУЮТЬ НЕ КАПІТАЛІЗМ, А ОЛІГАРХІЗМ, тобто найгірший, найкорумпованіший лад, з усіх можливих, який приживається хіба в країнах третього світу. Плюс авторитаризм і репресії. Перший політичний притулок за всі 20-ть років - єдине важливе досягнення Януковича. Ще раз кажу: вся влада в одних руках, є навіть конституційна більшість - чому нема результатів? Тимошенко не могла законодавчо нічого напартачити - вона не мала більшості - отже, справа в небажанні або незнанні. Але бидло хаває - чому ж не понавішувати локшини. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 11 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 За ті пять років, які заганяли в яму важко було майстра по "євроремонту" знайти. Будівельний бум тягнув за собою відкриття супермаркетів будівельних матеріалів, побутової техніки, фірм по виготовлення будівельних сумішей, які раніше возили з Польщі. Замінювалися вікна, утеплювалися будинки - це також робочі місця, а отже, податки. У Львові збільшилося двічі ВНЗ - більшість приватні, а це також бізнес, який поповнював бюджет. Люди накінець перебороли страх і почали нести гроші у банки. Якась та яма дуже приваблива виглядає, навіть краща, ніж те ваше преславуте "покращення". І коли б не криза, яка накрила Україну на п"ятий рік, то бидло б не мало ніяких шансів. І навіть в кризу не було такого шаленого падіння рівня життя: не піднімалися ціни, не дорожчали комунальні послуги. Але нехай, дехто каже, що Тимошенко наробила багато помилок - поплатилася, її не вибрали президентом. Але ж теперішня команда йшла під гаслом: ми знаємо - ми можемо, ОТЖЕ ЗБРЕХАЛИ? То чого бидло мовчить, чого не протестує.Бо боїться: без господаря воно ніщо - я вже про це писала. А тепер про клоунесу - крити нема чим, а від ярликів на мені вже місця нема. То по суті щось скажете? Де в якій країні, КАПІТАЛІСТИЧНІЙ країні вся влада - це кілька олігархічних кланів, які поділили країну на зони впливу в залежності від бізнесу, який вони ведуть? Де таке є, щоб фірми, які заробляють на дешевій робочій силі і дешевих природніх ресурсах, нічого не платили у бюджет, бо вони зареєстровані в офшорних зонах? Смієтеся? бо вам нічого не залишається: БУДУЮТЬ НЕ КАПІТАЛІЗМ, А ОЛІГАРХІЗМ, тобто найгірший, найкорумпованіший лад, з усіх можливих, який приживається хіба в країнах третього світу. Плюс авторитаризм і репресії. Перший політичний притулок за всі 20-ть років - єдине важливе досягнення Януковича. Ще раз кажу: вся влада в одних руках, є навіть конституційна більшість - чому нема результатів? Тимошенко не могла законодавчо нічого напартачити - вона не мала більшості - отже, справа в небажанні або незнанні. Але бидло хаває - чому ж не понавішувати локшини. Ориана, мне как- то даже не слишком удобно вам говорить, что "евро ремонты" придумали мы. Нет вообще таких стандартов, даже в евросоюзе. В чем- же заслуга прошлой власти? Заслуга в том, что человек имеющий высшее образование, ищет работу и становится строителем. Все кто имеет мало мальское понятие о строительстве, все выходцы из СССР. Так как ПТУ, где обучалась молодежь, заводы, фабрики, где то- же брали молодежь на работу, обучали, сейчас почти не работают и превратились в колледжи. . Когда- то, ориана, после развала, наши торгаши, везли в польшу всякую хрень. вплоть до пластмассовых штамповок(масло), ножей для мясорубок, мясорубки и прочий ширпотреб. Что сейчас? Строительный бум, орианочка, был, есть и будет. Узко смотрите, милая. Расширим немного наш кругозор. Заслуг оранжевых в строительстве нет. Вы поднимите в гугле, в какое время стали выдаваться так называемые "молодежные" кредиты, кто придумал схему 50/50. Кстати, эту схему пытаются опять реанимировать. Потому что она выгодна государству. Послушайте выступление на каб мине г.Азарова. Вы забыли, орианоа, что спрос рождает предложения. Давайте- ка вспомним, что сделала Юлия Владимировна когда грянул кризис о котором она на каждом углу кричала, что кризис нас минует. Банки начали лопаться, она не думала, что население останется без копейки, она кинулась за счет бюджета страны спасать обанкротившиеся банки, и то, выборочно. Строительство прекратилось, почти все, было заморожено, но деньги- то население уже были вложены. Она за счет нас с вами, выкупила этот долгострой, опять- же выкупала у тех компаний, которые от нее зависели, все остальные пошли по миру. Спросите откуда я это знаю? Объясню. Мой сосед, имеет строительную фирму, довольна крупную, а его сын, работал в правительстве Тимошенко министром финансов. :rolleyes: Что- то у вас, ориана, с памятью стало. Напомните- ка мне, кто кинулся создавать коалицию в парламенте после выборов, хотя были в меньшинстве? Кто создавал коалицию с морозом, а потом с литвиным? Кто блокировал работу парламента, забивая туалеты, ломая щитовую, бросая дымовые шашки и т.д, и п, только лишь потому что уже не "народный" депутат, и уже не премьер министр? Сколько мы пережили выборов из- за юли? От то-то же! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 Ориана, мне как- то даже не слишком удобно вам говорить, что "евро ремонты" придумали мы. Нет вообще таких стандартов, даже в евросоюзе. В чем- же заслуга прошлой власти? Заслуга в том, что человек имеющий высшее образование, ищет работу и становится строителем. Все кто имеет мало мальское понятие о строительстве, все выходцы из СССР. Так как ПТУ, где обучалась молодежь, заводы, фабрики, где то- же брали молодежь на работу, обучали, сейчас почти не работают и превратились в колледжи. . Когда- то, ориана, после развала, наши торгаши, везли в польшу всякую хрень. вплоть до пластмассовых штамповок(масло), ножей для мясорубок, мясорубки и прочий ширпотреб. Что сейчас? Да-да, все придумали в СРСР - тільки чому люди виносили після такого "євроремонту" мішками цементову "ліпнину", а натомість робили гарну і рівненьку "стяжку" гіпсом? Все було, все пройшло і поки живі ось такі "романтичні спогади" колишніх" партєйців на пайках" - ми ніколи не рушимося вперед. Треба час...А світ не стоїть на місці...Росія яскравий приклад такого тупцювання: маючи такий виграшний потенціал як газ і нафта - вона й досі відстала країна. А Полща тим часом вже тю-тю, ми навіть її не навздоженемо, а ви все згадуєте хто до кого що возив - ой, Боже, чого ви такий відстой... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 Давайте- ка вспомним, что сделала Юлия Владимировна когда грянул кризис о котором она на каждом углу кричала, что кризис нас минует. Что- то у вас, ориана, с памятью стало. У мене все гаразд з пам"яттю, це тільки у вашому віці така пам"ять що до дрібниць пам"ятають минуле, а забувають, що було тиждень тому - це якось називається навіть... Ну і крім того, хто вам сказав, що я підтримувала Тимошенко? А тепер мене не цікавить, що вона робила, бо її вже нема, а прийшли інші, гірші. Суть змінилася кардинально - ОЛІГАРХІЧНА ВЛАДА - все, більше казати нема що...ім потрібно все заморозити як є, щоб докрасти що залишилося . Хіба не так Тимошенко боролася з дорожчанням продуктів харчування і кажуть, що це привело країну до краху - ви так кажете, то чому теперішніх захищаєте. А відповідь та сам: ВАШІ ГОСПОДАРІ. Азаров знайшов крайніх у здорожчанні гречки Четвер, 10 лютого 2011, 17:19 Версія для друкуКоментарі64 Кабінет міністрів доручив низці губернаторів притягнути до дисциплінарної відповідальності посадовців, які допустили зростання цін на продовольчі товари. Відповідне розпорядження розміщене на урядовому порталі. Зокрема, головам Донецької, Київської та Чернівецької облдержадміністрацій доручено розглянути питання щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності заступників голів облдержадміністрацій Кіма Берестового, Олександра Шевченка та Франца Федоровича. Головам Дніпропетровської, Одеської, Херсонської та Чернівецької облдержадміністрацій доручено покарати начальників головних управлінь агропромислового розвитку облдержадміністрацій Василя Приходька, Івана Панчишина, Анатолія Носика та Олега Надточія. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 11 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 Да-да, все придумали в СРСР - тільки чому люди виносили після такого "євроремонту" мішками цементову "ліпнину", а натомість робили гарну і рівненьку "стяжку" гіпсом? Все було, все пройшло і поки живі ось такі "романтичні спогади" колишніх" партєйців на пайках" - ми ніколи не рушимося вперед. Треба час...А світ не стоїть на місці...Росія яскравий приклад такого тупцювання: маючи такий виграшний потенціал як газ і нафта - вона й досі відстала країна. А Полща тим часом вже тю-тю, ми навіть її не навздоженемо, а ви все згадуєте хто до кого що возив - ой, Боже, чого ви такий відстой... :rolleyes: У меня нет слов! Орианочка, к психиатру не пробовали обратится? Вы или не понимаете о чем разговор, или притворяетесь. Начали за здравие, кончили за упокой. Ориана, может по этому у Азарова в каб мине нет министров женщин? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 11 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 Хіба не так Тимошенко боролася з дорожчанням продуктів харчування і кажуть, що це привело країну до краху - ви так кажете, то чому теперішніх захищаєте. А відповідь та сам: ВАШІ ГОСПОДАРІ. Орианочка, а она боролась с ценами на продукты? Когда?!?! Наверно тогда, когда цены на газ выросли с 50, до 250? Эх маааа!!! Может тогда когда реклама по телевидению кричала- "Верните нам Юлию? Вы Орианочка, уж извините, ничего не смыслите, ни в экономике, ни в чем другом. Я- бы вам даже кашу варить не доверил, отравите. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 Орианочка, а она боролась с ценами на продукты? Когда?!?! Наверно тогда, когда цены на газ выросли с 50, до 250? Эх маааа!!! Может тогда когда реклама по телевидению кричала- "Верните нам Юлию? Вы Орианочка, уж извините, ничего не смыслите, ни в экономике, ни в чем другом. Я- бы вам даже кашу варить не доверил, отравите. Амнезія? Співчуваю і розумію, бо це було давно, ще в її перше прем"єрство, а в друге ціни не росли, бо була криза. Бєс, ти повинен зрозуміти одне - ти вже завтрашній день, такі як ти вже не повинні впливати на розвиток країни, бо завжди підсвідомо будеш тягнути назад. Не тому, що тоді було добре - ні, а тому, що тоді ти був молодий. Я, поки в мене ще діти не зовсім дорослі, ще виступаю, а мине десять років, я також буду покладатися на їх думку. Не знаю чи ти десь був, а я два роки прожила в Португалії. Мій чоловік інженер-будівельник, знайшов там роботу на будові, коли вони готувалися до Євро. Ні, він там не був начальником - він там крім того, що читав креслення і організовував роботу, працював як звичайний робочий. Португалія дуже яскравий приклад, як за короткий час, впроваджуючи європейські стандарти, можна побудувати цивілізоване суспільство, коли ТИ ВСЕ, коли мер міста - більше, ніж президент. Думаєш там люди розумніші - ніяк, вони тупіші від нас, примітивніші і... мудріші, їм повезло з елітою, яку "відбирали" не відстойні старі чи тупа молодь - а ті, хто вкладав гроші в цю країну - ну а португалам хватило розуму слухатися і не перечити. Ти скажеш, тепер там криза і всяке таке, нема роботи - так, але ти навіть не можеш уявити, що таке їх криза: це наше життя за СРСР, але не фактичне, а деклароване. А ми за два роки заробили на квартиру. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 11 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 Амнезія? Співчуваю і розумію, бо це було давно, ще в її перше прем"єрство, а в друге ціни не росли, бо була криза. Бєс, ти повинен зрозуміти одне - ти вже завтрашній день, такі як ти вже не повинні впливати на розвиток країни, бо завжди підсвідомо будеш тягнути назад. Не тому, що тоді було добре - ні, а тому, що тоді ти був молодий. Я, поки в мене ще діти не зовсім дорослі, ще виступаю, а мине десять років, я також буду покладатися на їх думку. Не знаю чи ти десь був, а я два роки прожила в Португалії. Мій чоловік інженер-будівельник, знайшов там роботу на будові, коли вони готувалися до Євро. Ні, він там не був начальником - він там крім того, що читав креслення і організовував роботу, працював як звичайний робочий. Португалія дуже яскравий приклад, як за короткий час, впроваджуючи європейські стандарти, можна побудувати цивілізоване суспільство, коли ТИ ВСЕ, коли мер міста - більше, ніж президент. Думаєш там люди розумніші - ніяк, вони тупіші від нас, примітивніші і... мудріші, їм повезло з елітою, яку "відбирали" не відстойні старі чи тупа молодь - а ті, хто вкладав гроші в цю країну - ну а португалам хватило розуму слухатися і не перечити. Ти скажеш, тепер там криза і всяке таке, нема роботи - так, але ти навіть не можеш уявити, що таке їх криза: це наше життя за СРСР, але не фактичне, а деклароване. А ми за два роки заробили на квартиру. Хм, ориана, это меняет дело. Вы просто не в курсе о казусах в нашем общества. Вместо того что- бы слушать и внимать вменяемым, вы пытаетесь НАМ, не трудовым эмигрантам, навязать свою точку зрения. Оно конечно из- за границы виднее. Мне глубоко одинаково, где и с кем вы жили. Я и многие другие, живем и жили здесь, на родине, мы на своей шкуре чувствуем власть "демократов", разорение страны, и подъем ее из ямы. Вы заработали на квартиру? Я рад, чес слово! Вы платили налоги, в украине,работая в португалии? Нет. Может вы вложили в сельское хозяйство эти деньги? Нет. Вы преследовали свой, меркантильный интерес. Вот и не надо НАМ рассказывать о своем псевдо патриотизме. Мне хочется, очень. что- бы мы шли своим путем, без всяких присоединивший и вступлений, из одной кучи дерьма, в другую Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 Хм, ориана, это меняет дело. Вы просто не в курсе о казусах в нашем общества. Вместо того что- бы слушать и внимать вменяемым, вы пытаетесь НАМ, не трудовым эмигрантам, навязать свою точку зрения. Оно конечно из- за границы виднее. Мне глубоко одинаково, где и с кем вы жили. Я и многие другие, живем и жили здесь, на родине, мы на своей шкуре чувствуем власть "демократов", разорение страны, и подъем ее из ямы. Вы заработали на квартиру? Я рад, чес слово! Вы платили налоги, в украине,работая в португалии? Нет. Может вы вложили в сельское хозяйство эти деньги? Нет. Вы преследовали свой, меркантильный интерес. Вот и не надо НАМ рассказывать о своем псевдо патриотизме. Мне хочется, очень. что- бы мы шли своим путем, без всяких присоединивший и вступлений, из одной кучи дерьма, в другую Бєс, ти мене розчаровуєш своєю тупістю, з чого ти зробив висновок, що я не живу в Україні - з того, що я написала, що жила ДВА роки в Португалії? Да-ааа, це пояснює все інше: на жодний закид щодо діянь твоїх біля корита ти не маєш аргументованих випрадавнь, вдаєш з себе дурня і ображаєш людей. Чи ось це все ти маєш за відповіді: Гы, гы, гы!!! Ржу немагу!!! Орианочка, а вы вылезли из нужника? Головку свою постирали? У меня нет слов! Орианочка, к психиатру не пробовали обратится? Скажите, орианочка муж от вас, такой матершинницы сколько лет назад сбежал? Чем вонючей. тем для нее лучше, что- бы собственной вони поменьше было... Зима, на стовке лед, а в баню, на зло маскалям, не идет. орианочка, так и до психушки недалеко. Чес слово! У вас шизофрения начинается. У вас- то лесов уже не осталось, но вы еще и черта за спиной увидели Чем смотрели- то? Меня орианочка начинают терзать сомнения в вашей адекватности. Если- б я знал, что у вас съедет крыша на почве выборов, я- б всех повычеркивал! Милая, беги в больницу! Не опоздать- бы..... у орианочки мужчина ассоциируется только с постелью. Другие мысли в эту головку просто не вхожи, табу. Орианочка, помойте голову, ваши сосульки не лепятся с обликом интеллигентной дамы, работающей под мостом и взявшую на себя нелегкий труд по добыче валюты для януковича. Вы тогда аваторку смените, а то создается впечатление что вы с большого похмелья и даже о расческе забыли. Ти ница аморальна людина - про що з тобою можна говорити. А я дурна, що звязалася з тобою. Каю-юююсь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 Ну а тепер, щось подібне з переходом на вашу особу, знайдіть, бо я тут читала, що я тіпа грязно матюкаюся. В іншому випадку ви негідник. З.І. Боже, про що я знову... Ні, я таки невиправна оптимістка, блін... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 11 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 Бєс, ти мене розчаровуєш своєю тупістю, з чого ти зробив висновок, що я не живу в Україні - з того, що я написала, що жила ДВА роки в Португалії? Да-ааа, це пояснює все інше: на жодний закид щодо діянь твоїх біля корита ти не маєш аргументованих випрадавнь, вдаєш з себе дурня і ображаєш людей. Чи ось це все ти маєш за відповіді: Ти ница аморальна людина - про що з тобою можна говорити. А я дурна, що звязалася з тобою. Каю-юююсь. Ухахатываюсь!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Вам ориана про емелю, а вы про фому! Я где- то написал что вы не в украине? Я не знаю вашего айпи, по этому не могу утверждать где находитесь. Но вы ориана, являетесь ТРУДОВЫМ МИГРАНТОМ, так как работали или работаете, может будете работать за границей, и конечно в "пользу горячо любимой украины" Тупите, милая. Ориана, что за быдлячество тыкать незнакомым людям? Мы с вами на брудершафт не пили.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 11 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 Ну а тепер, щось подібне з переходом на вашу особу, знайдіть, бо я тут читала, що я тіпа грязно матюкаюся. В іншому випадку ви негідник. З.І. Боже, про що я знову... Ні, я таки невиправна оптимістка, блін... орианочка, ну, судите сами :rolleyes: 1__________.bmp Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 Ухахатываюсь!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Вам ориана про емелю, а вы про фому! Я где- то написал что вы не в украине? Я не знаю вашего айпи, по этому не могу утверждать где находитесь. Но вы ориана, являетесь ТРУДОВЫМ МИГРАНТОМ, так как работали или работаете, может будете работать за границей, и конечно в "пользу горячо любимой украины" Тупите, милая. Ориана, что за быдлячество тыкать незнакомым людям? Мы с вами на брудершафт не пили.... Ну да, вам нічого не залишається, як тупо сміятися, бо дурня пре, а відповідати неохота, та й нема чим, бо це все брехня. Я жила і працювала ДВА роки по контракту і навіть не мала виду на проживання. То ці два роки мене зробили емігрантом? Смійтеся далі, бо в мене нема що сказати... А як називається ось таке явище, бо всякому ВИкати також не хочеться: Bes: Гы, гы, гы!!! Ржу немагу!!! Орианочка, а вы вылезли из нужника? Головку свою постирали? У меня нет слов! Орианочка, к психиатру не пробовали обратится? Скажите, орианочка муж от вас, такой матершинницы сколько лет назад сбежал? Чем вонючей. тем для нее лучше, что- бы собственной вони поменьше было... Зима, на стовке лед, а в баню, на зло маскалям, не идет. орианочка, так и до психушки недалеко. Чес слово! У вас шизофрения начинается. У вас- то лесов уже не осталось, но вы еще и черта за спиной увидели Чем смотрели- то? Меня орианочка начинают терзать сомнения в вашей адекватности. Если- б я знал, что у вас съедет крыша на почве выборов, я- б всех повычеркивал! Милая, беги в больницу! Не опоздать- бы..... у орианочки мужчина ассоциируется только с постелью. Другие мысли в эту головку просто не вхожи, табу. Орианочка, помойте голову, ваши сосульки не лепятся с обликом интеллигентной дамы, работающей под мостом и взявшую на себя нелегкий труд по добыче валюты для януковича. Вы тогда аваторку смените, а то создается впечатление что вы с большого похмелья и даже о расческе забыли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 Вы платили налоги, в украине,работая в португалии? Нет. Может вы вложили в сельское хозяйство эти деньги? Нет. Вы преследовали свой, меркантильный интерес. Вот и не надо НАМ рассказывать о своем псевдо патриотизме. Мне хочется, очень. что- бы мы шли своим путем, без всяких присоединивший и вступлений, из одной кучи дерьма, в другую Я платила податки по закону - в Португалії, але за такі гроші квартиру ми б не купили. Отже, набагато більшу частину заробленого ми привезли в Україну і вклали їх в економіку нашої країни - купили квартиру. Олігархи ж не платять податків в Україні, бо їх фірми не зареєстровані тут, мало того, вони квартири, та які квартири, палаци купляють за кордоном, вони дітей навчають за кордоном, вони там же відпочивають. Відчуваєте різницю у відмінностях принципів і масштабів цього явища. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 11 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 Ну да, вам нічого не залишається, як тупо сміятися, бо дурня пре, а відповідати неохота, та й нема чим, бо це все брехня. Я жила і працювала ДВА роки по контракту і навіть не мала виду на проживання. То ці два роки мене зробили емігрантом? Смійтеся далі, бо в мене нема що сказати... А як називається ось таке явище, бо всякому ВИкати також не хочеться: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Вы ПТРИЁТ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Вы ПТРИЁТ! Я також вважаю, що цій особі, що ТАКЕ пише, Викати не варта. Ну все привіт. Чекаю на цитати де я "грязно матерюсь, как..." Якщо не знайдеш, то залишається або застрелитися, або просити пробачення. В іншому випадку ось цей шлейф буде тягнутися слідом. Я ТАКОГО не прощаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 11 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 Я платила податки по закону - в Португалії, але за такі гроші квартиру ми б не купили. Отже, набагато більшу частину заробленого ми привезли в Україну і вклали їх в економіку нашої країни - купили квартиру. Олігархи ж не платять податків в Україні, бо їх фірми не зареєстровані тут, мало того, вони квартири, та які квартири, палаци купляють за кордоном, вони дітей навчають за кордоном, вони там же відпочивають. Відчуваєте різницю у відмінностях принципів і масштабів цього явища. Да уж, человек хочет говорить о высоком, но не понимает о чем. Орианочка, если вы вложили деньги в квартиру, то это не значит что вы вложили деньги в экономику :rolleyes: Вы вложили в свою СОБСТВЕННОСТЬ. Так как, все строительные организации, принадлежат частным инвесторам, и строй материалы выпускаются частниками. С налогов, за вашу квартиру, они заплатили гос- ву. :rolleyes: Но опять- же вашими деньгами. Вы при покупке платили брокеру, а так- же нотариусу, если это конечно вторичка, а нотариус уже высчитывает налоги и платит сам, государству. Если это первичка, то все забито у застройщика. Вы ориана, нигде не фигурируете как плательщик налогов. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 11 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 Я також вважаю, що цій особі, що ТАКЕ пише, Викати не варта. Ну все привіт. Чекаю на цитати де я "грязно матерюсь, как..." Якщо не знайдеш, то залишається або застрелитися, або просити пробачення. В іншому випадку ось цей шлейф буде тягнутися слідом. Я ТАКОГО не прощаю. Что, уже отредактировали? Сейчас посмотрю, я кажется копировал ваш пост. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 11 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 Якщо не знайдеш, то залишається або застрелитися, або просити пробачення. В іншому випадку ось цей шлейф буде тягнутися слідом. Я ТАКОГО не прощаю. Оріана Рейтинг: 0 Просмотр профиля Добавить в друзья Отправить сообщение Найти темы пользователя Найти сообщения пользователя сообщение 30.1.2011, 10:21 Сообщение #632 Активный участник *** Группа: Пользователи Сообщений: 1402 Регистрация: 21.2.2010 Из: Львів Пользователь №: 29426 Для такого старого козла як ви - цілком піде. А сутинер - це ваш дорогий през. Вивчіть його Давоські пригоди - оце дійсно, скоро можна буде показувати за гроші. Оріана Рейтинг: 0 Просмотр профиля Добавить в друзья Отправить сообщение Найти темы пользователя Найти сообщения пользователя сообщение 29.1.2011, 20:49 Сообщение #625 Активный участник *** Группа: Пользователи Сообщений: 1402 Регистрация: 21.2.2010 Из: Львів Пользователь №: 29426 Старий рогатий - ти, поді, забув, що таке, коли... А цей вірш мені один залицяльник присвятив - ось поставила подалі від чоловіка, щоб не заревнував. tongue.gif А пісня - відповідь. Все тобі пояснювати треба... Сообщение отредактировал Оріана - 29.1.2011, 20:57 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 11 лютого, 2011 Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 Искать дальше? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 Искать дальше? Шукай, бо мату я там не побачила. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 Я балдю, накінець нашому презу вдалося підкупити іноземного чиновника і той кілька добрих слів сказав про нього і його команду. Але за порядком... — Пане Джексон, зазвичай, ви відвідуєте нашу країну в критичні моменти. Мабуть, ви знаєте, що на початку року нашу країну відвідали єврокомісар Штефан Фюле і заступник держсекретаря Томас Меліа. Вони обидва на переговорах з українським керівництвом висловили стурбованість «вибірковим» політичним «переслідуванням» опозиції. Що ви скажете на це? — Це справді критичний політичний момент. Якщо подивитися на об’єктивні факти, то для Президента Януковича і нового уряду 2010 рік був дуже вдалим. Уряду вдалося досягти домовленості з МВФ, розпочати інтенсивні переговори щодо ухвалення зони вільної торгівлі з ЄС, підписати у листопаді План дій щодо лібералізації візового режиму. Відновилося зростання економіки і країна не стала банкротом подібно до Греції. Загалом ми можемо розглядати Україну як «нову Польщу», а не нову Білорусь. І все це добре сприймається. Але ніхто не віддає належного Януковичу за подібні досягнення. Всі ненавидять уряд. — І як ви думаєте, чому? — Я думаю, що цьому є три пояснення. По-перше, судочинство в Україні — це катастрофа. По-друге, СБУ не допомагає врятувати ситуацію. Я зустрічався з головою СБУ. Він, можливо, дещо наївний і молодий, і, можливо, не все перебуває під його контролем. Але це не бандит... :lol: По-третє, коли політична буря заспокоїлась і немає політичної боротьби, ми можемо прямо подивитися на українську економіку. І бачимо, що існують серйозні проблеми з корупцією. Люди кажуть, що ситуація все погіршується. Я думаю, що це не так. Вона не погіршується, швидше, це вперше, коли на цю проблему звернули увагу. Якщо раніше тут не було великих компаній, то тепер ті, що прийшли сюди, волають все голосніше. Корупція тут швидше є передумовою ведення бізнесу. Я не думаю, що весь уряд корумпований, але корупцією пронизана міліція, охорона здоров’я, освіта — загалом уся структура державної економіки. ________ А тепер запитання до янека, який майже чотири роки був в опозиції: чому від нього не було чути про корупцію, чому опозиція була німа, сліпа і глуха на те, що робила Тимошенко? Чому президент Ющенко більше критикував уряд Тимошенко, ніж сам лідер опозиції. Боявся? Сумніваюся. Відповідь проста: "корупція - передумовою ведення бізнесу". Вони не уявляють іншого, а тепер перебуваючи на вершині перевернутої піраміди - до них ще й стікаються всі корупційні потоки. Тохіба від такого можна відмовитися? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 лютого, 2011 Автор Поділитися Опубліковано 11 лютого, 2011 Прикольне інрев"ю, ніби насмішка, під девізом "ПРОСТОТА" *http://www.day.kiev.ua/302583 Справді існує видимість, що проти неї застосовується вибіркове правосуддя, але за цим немає реальності. Перше, що сказав мені Янукович: Юлю не посадять до в'язниці. І всі кажуть про те, що її не буде ув'язнено. То чого ж ви домагаєтесь, викликаючи її в прокуратуру? Мені у відповідь сказали, що не знають. Янукович чимось нагадує українського Трумена. Він простий. Це не Ніцше, не драматург, не артист. Рональд Рейган теж не був дуже видатною особистістю. Я не думаю, що це погано – бути простою людиною. Янукович, на противагу Тимошенко, є відносно простою людиною, вихідцем із шахтарського містечка. Партія регіонів, і Янукович особисто, прагнуть легітимності й визнання, що вони є рівними. Для них це особливо важливо, оскільки вони зі Сходу. Вони побоюються, що до них можуть ставитися як до європейських негрів, що вони є громадянами другого сорту... . Він стикається з бюрократією, приватними інтересами тощо. Але він виглядає добрим і сильним. Він перебуває у становищі президента, який обдумує свої рішення, видає укази і розуміє, що не все так просто, що не всі кидаються їх виконувати, а роблять, що хочуть. (Я балдю...Це що текст йому ганка-ге писала :lol: ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.