Перейти до змісту
Український політичний форум

Шлях проффесора

Орiана

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,2 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Ага, а еще и судья...

Сподіваюся, непідкупний, а не такий як наші українські судді? :rolleyes:

З.І. За ніч передумала - буду як наша Феміда, в сенсі чоловічого розуму, звичайно )))

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Сподіваюся, непідкупний, а не такий як наші українські судді? :rolleyes:

орианочка, не льстите себе. Вы- же живете духом...., а душок от вас, скажу я вам, ужасающий...

Посилання на коментар

Дєд, дух і душок різні речі - розрізняй.

Про запашок - тільки ти торочиш - причину тобі я вже пояснювала. А нерозуміння лише підтверджує твою тупість - не ганьбися.

З.І. Крім того ти ще й вмішуєшся в чужу розмову добре не зрозумівши про що мова - не комільфо. Пильнуйся...

Посилання на коментар

Глянь дєд я там відео виставила янекові горили примушують два рази на день коли проїжджає кортеж повертатися до дороги спиною і присідати - як ти вважаєш чи в нормальній країні мав би шанс такий президент. зрозумій - він у нас такий не тому що він такий а тому що люди такі - самоповага на нулю. ну ось як в тебе. Хочеш змін - почни з себе. Іншого не дано. А ти мені тулиш тут Колумба - чи пропонуєш, щоб хтось і в нас висадився, повбивав нуворишів-аборигенів і навів порядок. Знаєш хто буде за національністю Колумб у теперішній обстановці - китаєць.

Посилання на коментар

Орианочка, вы обратили внимание что я изъясняюсь только на русском? Так вот, русский язык настолько богат, что вам с вашей помесью польского, австрийского, и еще черт те каких диалектов, дойти не может, что в русском, дух, может быть запахом. Вы убоги, орианочка.

Привожу пример

Из русской печи, идет ;)ДУХ свежеиспеченного хлеба...

Посилання на коментар

Орианочка, вы обратили внимание что я изъясняюсь только на русском? Так вот, русский язык настолько богат, что вам с вашей помесью польского, австрийского, и еще черт те каких диалектов, дойти не может, что в русском, дух, может быть запахом. Вы убоги, орианочка.

Привожу пример

Из русской печи, идет ;)ДУХ свежеиспеченного хлеба...

Дєд, якою б ти мовою не писав, якщо пишеш дурню, вона дурнею залишається і домисли фактами не стають. Я навіть деколи думаю, а чи не заскладно я до тебе пишу...

Ну ось взяти мову: ляпнув про "руську" - а мови ж такої нема. Є "російська" - державна мова громадян Росії. А та, якою я пишу - українська і нема жодної "помісі". А якщо є, то доведи. Бо тут росіянин писав, що мої пости дуже легко перекладаються на російську - а це говорить про те, що пишу я чисто українською.

До речі, про дух, я одного разу натрапила на розповіді фінського дипломата, який подорожував через Царську Росію - до Києва - то він розповідав, що т.з. "руський дух" не що інше, як запах часника, який москалі їли необмеженими кількостями і використовували як лікування від усіх захворювань :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар

Отже дух, в розумінні запашок - для тебе на сьогодні проблема №1? А не пробував щодня в душ ходити, дезодорант використовувати - спробуй, а раптом?

Про приниження людей - думки своєї не маєш?

А як на рахунок нового анекдота від Олени Бондаренко: "Чому хтось вважає себе розумнішим за депутата?"

Регіоналка Олена Бондаренко зареєструвала у ВР проект Закону "Про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення". 1 лютого 2011 року депутати прийняли цей законопроект за основу і направили його на підготовку до другого читання. Він передбачає скасування обов`язкового надання 50% радіоефіру музиці українських виробників, авторів або виконавців. Зокрема, пропонується вилучити із статей 9 та 28 Закону "Про телебачення і радіомовлення" вимогу про дотримання телерадіоорганізаціями окремих квот на поширення музичних творів українських авторів чи виконавців, а також вимогу до змісту програмних концепцій телерадіоорганізацій щодо частки поширення музичних творів українських авторів чи виконавців у щотижневому обсязі мовлення.

Як ти думаєш (я оптимістка, помітив?) це тому вона вз"їлася на українську мову і пісню, бо на цій мові шансон погано звучить і "мурку" ніхто не переклав?

Посилання на коментар

Ну и почему не продолжаете- Здесь русский дух, здесь Русью пахнет!

Вы орианочка, не можете оценить адекватно. Потому что, есть такая книжка- РУССКАЯ РЕЧЬ называется. Не слыхивали? Да и россиянин преувеличил, совсем чуть- чуть. Как вы не пытайтесь перевести, все одно будут неточности. Скажем как наши умельцы переводили фамилии граждан украины на украинский. Хотя фамилии, в мировой практике, не переводятся. Глупы, вы орианочка, глупы.

Посилання на коментар

Отже дух, в розумінні запашок - для тебе на сьогодні проблема №1? А не пробував щодня в душ ходити, дезодорант використовувати - спробуй, а раптом?

Про приниження людей - думки своєї не маєш?

А як на рахунок нового анекдота від Олени Бондаренко: "Чому хтось вважає себе розумнішим за депутата?"

Регіоналка Олена Бондаренко зареєструвала у ВР проект Закону "Про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення". 1 лютого 2011 року депутати прийняли цей законопроект за основу і направили його на підготовку до другого читання. Він передбачає скасування обов`язкового надання 50% радіоефіру музиці українських виробників, авторів або виконавців. Зокрема, пропонується вилучити із статей 9 та 28 Закону "Про телебачення і радіомовлення" вимогу про дотримання телерадіоорганізаціями окремих квот на поширення музичних творів українських авторів чи виконавців, а також вимогу до змісту програмних концепцій телерадіоорганізацій щодо частки поширення музичних творів українських авторів чи виконавців у щотижневому обсязі мовлення.

Як ти думаєш (я оптимістка, помітив?) це тому вона вз"їлася на українську мову і пісню, бо на цій мові шансон погано звучить і "мурку" ніхто не переклав?

Что не нравится- то? Вам не нравится что оголтелых идиотов с безграмотным набором украинских слов уберут с экранов?

Посилання на коментар

Ну и почему не продолжаете- Здесь русский дух, здесь Русью пахнет!

Вы орианочка, не можете оценить адекватно. Потому что, есть такая книжка- РУССКАЯ РЕЧЬ называется. Не слыхивали? Да и россиянин преувеличил, совсем чуть- чуть. Как вы не пытайтесь перевести, все одно будут неточности. Скажем как наши умельцы переводили фамилии граждан украины на украинский. Хотя фамилии, в мировой практике, не переводятся. Глупы, вы орианочка, глупы.

Дєд, ти не глупи, все ж таки компом користуєшся і знаєш що таке торент - перекладали прізвища комп"ютерною програмою через свою дурість. І знаєш хто це робив? Правильно, ті, хто не знав української, а отже тупий, а звідси - не знав, що прізвища не перекладаються. І як це

доводить, що я дурна, яким боком? Хіба я це робила? Ось, дєд, ти і на брехню перейшов. А мої тексти перекладаються майже без неточностей - спробуй, а тоді пиши.

А ті тупорилі і досі не мають української розкладки і коли використовувати українську програму - то потім з кожним окремим прізвищем треба розбиратися, бо вони "і" замінюють чим хочуть. І це в країні, де українська - державна мова. ти собі таке можеш уявити приміром у Росії чи Польщі?

Руська мова - мова, якою розмовляв народ Київської Русі. До речі, засновник Львова - з родини Рюриковичів, король Руси. яким боком до русичів теперішня фінсько-монгольська суміш з такою ж переінакшеною мовою. Те самі і Руський дух - що він має спільного т.з."руським духом" - не доганяєш, так і скажи, я поясню доступніше.

Посилання на коментар

Что не нравится- то? Вам не нравится что оголтелых идиотов с безграмотным набором украинских слов уберут с экранов?

Заберуть українську мову, а дурні залишаться. Так само як і нацмен, який не знає державної мови, а управляє національним каналом.

Дєд, ти схоже також тупак, української не знаєш - в цьому твоя проблема. Це я вже знаю напевне. Як писав Корін: ти належиш до тої переважної більшості громадян, яким покажи бандеру чи сталіна - і ти погодишся продати вже навіть не своє майбутнє, його в тебе і так нема, а майбутнє своїх дітей і внуків.

Посилання на коментар

Заберуть українську мову, а дурні залишаться. Так само як і нацмен, який не знає державної мови, а управляє національним каналом.

Дєд, ти схоже також тупак, української не знаєш - в цьому твоя проблема. Це я вже знаю напевне. Як писав Корін: ти належиш до тої переважної більшості громадян, яким покажи бандеру чи сталіна - і ти погодишся продати вже навіть не своє майбутнє, його в тебе і так нема, а майбутнє своїх дітей і внуків.

Смешались в кучу кони, люди,

И залпы тысячи орудий

Слились в протяжный вой...

Посилання на коментар

- Як Ви гадаєте, декларовані сьогодні реформи дійсно спрямовані на покращення життя – чи це все-таки щось людиноненависницьке, як стверджують самі українці?

- Ніякої абстрактної «влади» в країні немає. Є банальне мафіозне угрупування, яке захопило контроль над Україною як цілісним ресурсом. Мафіозне угрупування за своєю природою нездатне керувати цілим, тому що його доля – паразитувати на цілому зсередини. Серед функцій мафіозного угруповання немає такої опції, як «турбота про не-членів угруповання», така турбота просто «конструкцією не передбачена».

Всілякі пенсіонери, бюджетники, «культурка і соціалка» – це зовсім непотрібні для мафії придатки, пожирачі ресурсів. А ресурси ж так необхідні кожному члену мафії для того, щоб підвищувати свій статус в угрупованні та охороняти свою персональну «шкварку» від ворожих посягань.

При цьому при всьому, кожен член угрупування «замкнутий» по вертикалі персонально на Януковича, а горизонтальні зв'язки всередині угруповання не тільки не заохочуються, але прямо заборонені.

Тобто, окремі мафіозі можуть спілкуватися один з одним, але лише на теми «де побухати/погуляти». А будь-які спроби реально співпрацювати, об'єднати зусилля за різними напрямками і щось зробити разом можуть бути небезпечними і спровокувати підозри та нашіптування в стилі: «Федорич, а Х лізе на чужу територію!» або «Х і У змовилися і щось мутять!»

Фактично, Янукович персонально, «єдиноначально» керує країною, при цьому маючи прекрасні навички керівництва і «розрулювання» своїх мафіозі, але не маючи ані найменшого поняття про все інше.

Зрозуміло, за таких умов жодних реформ в інтересах суспільства бути не може апріорі, однак окремі позитивні дії можливі – якщо ці дії корисні і для мафіозі, і для широких народних мас. Наприклад, скасування мораторію на продаж с / г земель – від цього виграють і мафіозі, і все суспільство. Проте, такі «щасливі збіги» вкрай рідкісні.

- Скоро рік з дня інавгурації Президента Януковича. Які особисто ви відзначили б плюси і мінуси його правління за цей період?

- Робляться вбогі, жалюгідні, але хоч якісь кроки у напрямку до формалізації власності. Більше жодних позитивів немає, зате все інше – один суцільний негатив, який дуже скоро маргіналізує суспільство (з огляду на масове різке зубожіння) і радикалізує політичні настрої.

Всі реформи провалені, масштаби дерибану не зменшилися (тільки склад дерибанщиків помінявся), управлінська некомпетентність зашкалює, і закінчиться все це для теперішнього керівництва країни вкрай сумно.

- Як особисто Ви ставитеся до ідеї міністра внутрішніх справ про перездачу на права кожні 10 років? Чи можна розглядати подібну ідею як засіб «збити» більше грошей з автолюбителів?

- Ідея Могильова – повна і абсолютна маячня. Що ж стосується грошей, то ця пропозиція головного українського міліціонера тільки лише підтвердила чутки про «особливі» стосунки між Могильовим і концерном ЕДАПС, котрий виготовляє бланки документів суворої звітності.

Відповідала Таня Монтян (адвокат, гроза всіх ментів України)

Посилання на коментар

Хм...Рехворма, рехворма, а що це таке мало хто знає. Ну ось хоча б пенсійна. Кілька слів про те як вони собі начисляють пенсію і як всім решта...

(не моє, а взято ось тут *http://www.pravda.com.ua/articles/2011/02/22/5941167/)

Соціальна справедливість для державних чиновників

Отже, державному чиновнику виходити на пенсію – одне задоволення. 10 років безперервного бюрократичного стажу – і маєш собі 90% від зарплати! Не від середньої зарплати по країні, а від своєї зарплати за останній рік.

Якщо згадати, що пенсійні внески складають 35% від зарплати (пам’ятаємо що чиновнику пенсія нараховується у розмірі 90% від останнього заробітку), то державний муж отримує на руки в 2,5 рази більше, ніж він сплатив внесків!

Важливе уточнення – якщо чиновник отримує в 2,5 рази більше, ніж він сплатив внесків, то за нього хтось інший робить ті внески? Приміром, інші платники податків.

От і вся солодка чиновницька правда, яку замовчують і не хочуть змінювати реформатори.

Напрошується фразочка: слуги народу добряче влаштувалися на його горбі.

Соціальна дискримінація для звичайних людей

Тепер подивимося на пенсію для решти. Аби отримати право на "нормальну" пенсію, треба попрацювати не менше 25-ти років (чиновнику достатньо 10 років!). Відпрацювавши чверть століття, а іноді і більше, починається найцікавіше: ПІДРАХУНОК.

(Хочу заочно подякувати Єкатерині Гутгарц за детальний приклад).

Припустимо, пропахала людина 33 роки (довше в три рази за держчиновника), враховуючи правило обрахунку пенсії для "пересічного" громадянина, пенсія складатиме 45% від зарплати (у чиновника 90%).

І не просто від останньої зарплати, або найвищої… Людина має знайти "заробітну плату, яка враховується при розрахунку пенсії"! І йдеться зовсім не про зарплату, з якої людина платила пенсійні внески, а ту, яку чиновник-кровопивця згоден враховувати…

Шляхом хитрих математичних маніпуляцій, базою для обрахунку зарплати стає середня зарплата по країні у попередньому році, помножена на дивний коефіцієнт відношення зарплати до середньої зарплати.

Все, на цьому етапі відбулося головне – чиновник-проектант поточної пенсійної системи розірвав прямий зв’язок між зарплатою і пенсією. Звичайно, що для чиновників зв’язок збережений.

Далі все просто, вже середню-попередню зарплату помножують на певний індивідуальний коефіцієнт і отримують ту зарплату, яка "враховується при обчисленні".

Не сумнівайтеся, вона буде обов’язково нижчою ніж ваша зарплата за останні роки роботи. І її помножують (точніше ділять) на коефіцієнт 0,45, який є вдвічі меншим за коефіцієнт чиновника.

Отримуємо що? Зазвичай – "не свою пенсію". І не дивуйтеся, що у більшості притомних громадян виникає закономірне запитання – "а чому це я маю платити гроші нечесній солідарній піраміді, яка не забезпечить мені гідну старість?".

Посилання на коментар

"Україна для людей". Резиденцію Януковича "відремонтували" за 33 мільйони

Тетяна Ніколаєнко, УП _ Вівторок, 22 лютого 2011, 16:37 ____http://www.pravda.com.ua/articles/2011/02/22/5946822/

У липні 2010-го прем’єр Микола Азаров заборонив всім чиновникам використовувати кошти держбюджету на ремонт приміщень. Криза, безгрошів'я, маємо заощаджувати, бо позичаємося в МВФ... Приблизно такі аргументи виголошував Азаров.

Однак, що не дозволено бику, дозволено кесарю. Наприкінці 2010 року Віктор Янукович вирішив відремонтувати державну резиденцію "Синьогора" в Карпатах, що коштувало стабілізаційному фонду держбюджету понад 33 мільйони гривень.

Напевно, чимало лідерів європейських країн, яких Янукович любить повчати боротьбі з корупцією, здивувався би звичкам президента, чия країна посідає друге місце за боргами МВФ

Посилання на коментар

Податковий кодекс збільшив удвічі тіньову зайнятість

З прийняттям Податкового кодексу тіньова зайнятість в Україні зросла в два рази.

Про це сказав начальник управління організації надання соціальних послуг Державного центру зайнятості України Ігор Сухомлин, повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ".

"З прийняттям Податкового кодексу тіньова зайнятість у країні зросла у два рази! Вакансій немає, обліку немає, валового продукту немає. Я питаю, для кого ми прийняли такий Податковий кодекс?", - Заявив він.

"Є досвід розвинених країн. У тій же Німеччині жодна людина не може працевлаштуватися в обхід державного центру зайнятості", - зазначив Сухомлин.

"Якщо у нас працевлаштування буде в обов'язковому порядку спрямовано через Державний центр зайнятості, ми будемо знати, скільки людей у нас мігрує, скільки працює, скільки хворіє і т.д.", - заявив він, відповідаючи на питання про основні проблеми, які заважають Держслужбі зайнятості нормально працювати.

Те, що всі роботодавці незалежно від форми власності підприємства не надають центру зайнятості в повному обсязі вакансії, які у них є, Сухомлин назвав основною проблемою в роботі центрів зайнятості.

"Це створює певний дисбаланс - люди хочуть знайти роботу, а підприємець тримає вакансію і інформацію про неї в Держцентр зайнятості не надає", - констатував начальник управління Держцентру зайнятості.

А чесно подавати вакансії, за словами Сухомлина, вітчизняного роботодавця в нинішній ситуації можуть мотивувати лише вигоди, якісь економічні стимули з боку держави.

"Приміром, у Словаччині жоден громадянин не може бути працевлаштований окрім як через державний центр зайнятості. Це дає повноцінну статистику, дані для аналізу ситуації, що дуже важливо", - зазначив він.

Посилання на коментар

Податковий кодекс збільшив удвічі тіньову зайнятість

Орианочка, а вам пора побеспокоится о неуплате налогов и в везении на территорию страны не задекларированной валюты :rolleyes:

ЗАПЛАТИ НАЛОГИ И СПИ СПОКОЙНО!

Посилання на коментар

ЄС заморозив фінансування України через держзакупівлі

Євросоюз офіційно повідомив Україну про призупинення бюджетної допомоги органам державної влади у зв'язку з внесенням Верховною радою змін до процедури держзакупівель.

Про проблеми, пов'язані зі зміною закону про державні закупівлі, президент Віктор Янукович заявив на засіданні комітету з економічних реформ, пише видання "Комерсант-Україна".

Поправки були ухвалені 11 січня. Верховна рада включила енергетичні товари, а також послуги водопостачання та водовідведення до числа тих, які можна закуповувати, минаючи тендерні процедури.

Закон про внесення змін вже підписаний президентом. Це рішення й викликало негативну реакцію Брюсселя.

Посол Євросоюзу в Україні Жозе Мануел Пінту Тейшейра заявив, що ЄС заморозив надання Києву бюджетної підтримки.

Джерело в Брюсселі висловило обурення тим, що Київ збільшив кількість винятків із тендерного законодавства.

"Нам говорять, що треба терміново закуповувати ці товари і послуги, тому що зима, не можна чекати. Але ж зима - це не екстрений захід, а запланований", - пояснив співрозмовник.

Санкції ЄС вже призвели до того, що Україна не отримала запланований транш у 31 млн. євро на програми підвищення енергоефективності.

Припинені як нові програми - наприклад, реалізація транспортної стратегії, 65 млн. євро, так і програми, які раніше фінансувалися - допомога у сфері енергетики, 42 млн. євро.

У разі продовження конфлікту втрати Україною тільки в 2011 році перевищать 100 млн. євро і надалі будуть рости.

Частина цих програм розпланована до кінця 2013 року.

Міністр закордонних справ Костянтин Грищенко заявив, що знає про рішення ЄС заморозити надання допомоги, але зазначив, що інформація видання про мотиви рішення Брюсселя некоректна.

Проте Тейшейра спростував його слова: "Наше рішення пов'язане тільки з процедурою держзакупівель, з прийнятими недавно доповненнями до закону. Інших причин немає".

За інформацією видання, Брюссель вимагає не тільки скасувати зміни до закону про держзакупівлі, а й внести в нього додаткові поправки.

У разі якщо Київ і Брюссель не досягнуть компромісу, кількість санкцій може збільшитися.

"Ці зміни входять у протиріччя з вимогами Світового банку, що вплине на його рішення за кредитами для України", - сказав один зі співрозмовників видання.

Крім того, позиція Києва ускладнює переговори про надання Євросоюзом кредиту Україні на суму 610 млн. євро, які зараз ведуться

Посилання на коментар

Рейтинг партії Януковича за 4 місяці впав більше, ніж на 10%

Середа, 23 лютого 2011, 13:58

Якби вибори до Верховної Ради проходили у середині лютого, до парламенту потрапили б 5 політичних сил.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.

Так, за Партію регіонів готові проголосувати 16,8% усіх респондентів, які взяли участь в опитуванні, за БЮТ - 10,4%, за "Фронт змін" - 6,5%.

За "Сильну Україну" і Компартію готові проголосувати по 3,3% респондентів, а за ВО "Свобода" - 3,1%.

Водночас під час аналогічного опитування, проведеного КМІС у жовтні 2010 року, за Партію регіонів погодилися проголосувати 28,5% усіх опитаних респондентів, за БЮТ – 9,9%, за "Фронт змін" – 5,3%, за "Сильну Україну" – 8,1%.

За ВО "Свобода" у жовтні готові були проголосувати 2,6% опитаних, за Компартію – 3,4%.

За Блок Литвина у лютому проголосував би 1% респондентів, у жовтні - 1,2%.

17,6% опитаних проголосували б проти всіх.

14,7% - не брали б участі у виборах.

17,3% - не змогли відповісти на поставлене запитання.

Частка виборців, які у лютому були готов і взяти участь у голосуванні в цілому по Україні складала близько 53%, у жовтні – 67%.

Всеукраїнське опитування було проведено протягом 9-18 лютого 2011 року.

Методом інтерв'ю опитано 2040 респондентів, що мешкають в усіх областях України віком від 18 років.

Статистична похибка вибірки (з ймовірністю 0.95 і за дизайн-ефекту 1,5) не перевищує 2,3% для показників близьких до 50%, 2,0% - для показників близьких до 25%, 1,4% - для показників близьких до 10%, 1,0% - для показників близьких до 5%.

(Українська правда)

Посилання на коментар

Совок крепчал (скованные одним скотчем)

Дорогою з аеропорту "Бориспіль" знадобилося завернути у магазин "МЕТРО Кеш енд Кері".

І там я побачив таке, чого давно вже не бачив. З радянських часів. І сподівався більше не побачити.

Торгівля "в нагрузку".

Славнозвісну гречку поважна торгівельна мережа продає у копмлекті з макаронними виробами. Міцно змотавши упаковки гречки і макаронів липкою стрічкою.

Що далі?

Черги з номерами на долонях?

Талони на цукор?

Пиво чля членів профспілки?

(І. Головань, Блоги УП)

З.І. "Дапошливи" сказав, що їх влада принесла людям добробут, люди стали жити краще, більше їсти, а тому ціни на продукти різко підскочили вверх. Певно це є також причиною відсутності гречки...

Посилання на коментар

Совок крепчал (скованные одним скотчем)

Дорогою з аеропорту "Бориспіль" знадобилося завернути у магазин "МЕТРО Кеш енд Кері".

І там я побачив таке, чого давно вже не бачив. З радянських часів. І сподівався більше не побачити.

Торгівля "в нагрузку".

Славнозвісну гречку поважна торгівельна мережа продає у копмлекті з макаронними виробами. Міцно змотавши упаковки гречки і макаронів липкою стрічкою.

Що далі?

Черги з номерами на долонях?

Талони на цукор?

Пиво чля членів профспілки?

(І. Головань, Блоги УП)

З.І. "Дапошливи" сказав, що їх влада принесла людям добробут, люди стали жити краще, більше їсти, а тому ціни на продукти різко підскочили вверх. Певно це є також причиною відсутності гречки...

Бу-га-га!!! Метро!!! Орианочка, вы хоть раз там были? Идиотизм! Орианочка, "мЭтро" является оптовым магазином, туда милая моя, ездят закупаться барыги с базара, это первое, а второе, орианочка, в мЭтро без пропуска не попадешь. Ой млять, не могу, смех да и только!!! Орианочка, хотите я вам выложу свой пропуск, хоть знать будете, что это такое?

Посилання на коментар

Бу-га-га!!! Метро!!! Орианочка, вы хоть раз там были? Идиотизм! Орианочка, "мЭтро" является оптовым магазином, туда милая моя, ездят закупаться барыги с базара, это первое, а второе, орианочка, в мЭтро без пропуска не попадешь. Ой млять, не могу, смех да и только!!! Орианочка, хотите я вам выложу свой пропуск, хоть знать будете, что это такое?

Ну я ж не барига, нащо мені ТВІЙ пропуск :lol: в Метро для бариг.

З.І. Дєд, ти читай уважно - я в дужечках пишу автора опусу - невже кожного разу про це треба нагадувати. І каже, що не тупий...

Посилання на коментар

Ну я ж не барига, нащо мені ТВІЙ пропуск :lol: в Метро для бариг.

З.І. Дєд, ти читай уважно - я в дужечках пишу автора опусу - невже кожного разу про це треба нагадувати. І каже, що не тупий...

Видите- ли ориана, вы ставте дужки, не ставте, если вы копируете чей- то текст, значит вы разделяете его точку зрения, а за это надо отвечать, милая.

Второе, я получал пропуска в мЭтро когда открылся первый магазин в г. киеве, на фирму, именно на фирму выдавалось всего 4 пропуска. уж не знаю, откуда барыги понабрали пропусков, это история умалчивает. мне еще приходят журналы, каждый месяц с мЭтро. Если вы, орианочка, не достаточно владеете информацией, то не надо и совать свой здоровый и уродливый нос, во все дыры.

Посилання на коментар

Видите- ли ориана, вы ставте дужки, не ставте, если вы копируете чей- то текст, значит вы разделяете его точку зрения, а за это надо отвечать, милая.

Второе, я получал пропуска в мЭтро когда открылся первый магазин в г. киеве, на фирму, именно на фирму выдавалось всего 4 пропуска. уж не знаю, откуда барыги понабрали пропусков, это история умалчивает. мне еще приходят журналы, каждый месяц с мЭтро. Если вы, орианочка, не достаточно владеете информацией, то не надо и совать свой здоровый и уродливый нос, во все дыры.

Там нема ніякої точки зору - там факт, який описала людина, до речі, не барига, а адвокат і в мене нема ніякого поводу не довіряти йому, тим більше, в коментарях ніхто цього не спростував.

Бачу твоя невпевненість у собі така велика, що без оцінки моєї зовнішності ти думаєш, що твої слова нічого не значать - не треба так низько оцінювати себе.

Посилання на коментар

В країні жебраків хоч президент має жити достойно.

ДЛЯ ЯНУКОВИЧА В "МЕЖИГІР'Я" ПРИДБАЛИ ГІГАНТСЬКУ ЛЮСТРУ

Четвер, 24 лютого 2011, 11:57

Для резиденції президента Віктора Януковича "Межигір'я" було придбано люстру вартістю майже 50 тисяч доларів.

Про це пише видання Kyiv Post з посиланням на офіційні дані Державної митної служби.

"З1 грудня 2010 року "СПС-Груп" придбало у російської фірми "Рестамп" та завезло в Україну 8-кілограмову люстру. За цей витвір мистецтва довелось заплатити 355 тисячі гривень, чи майже 50 тисяч доларів", - пише газета.

Фірма "Рестамп" славиться своїми розкішними світильниками для великих об'єктів, як-то Храм Христа Спасителя, Державний російський музей "Мраморный дворец" та особисті апартаменти президента Росії в Кремлі — так зване "Здание №1 Московского Кремля".

Загалом, за даними Держмитниці, протягом 2010 року "Дом Лесника" та "СПС-Груп" завезли матеріалів на суму 152 672 399, 14 гривень, тобто на трохи більше 19 мільйонів доларів.

Як раніше писала "Українська правда", фірми "СПС-Груп" та "Дом Лесника" є постачальниками декоративних та оздоблювальних матеріалів на об'єкти в "Межигір'я".

Вони зареєстровані за однією адресою в Броварах на проспекті Кірова, 90, квартира 16.

Як виявило дослідження Kyiv Post, власником цього офісу є дружина керівника Державного управління справами Андрія Кравця.

(Українська правда)

Це тіпа, заплатив податки - спи покійно - през не бідує

Посилання на коментар

Азаров хочет запретить оптовую торговлю в магазинах

Кабинет министров разработал соответствующий законопроект

Согласно документу, оптовой продажей товаров могут заниматься лишь производители при реализации собственной продукции розничным сетям, которые в свою очередь, не имеют права продавать товар оптом, сообщает ЛигаБизнесИнформ.

«Оптовая торговля в магазинах по этому проекту остается вне закона. То есть, на рынке Украины не остается места для солидных и уважаемых во всем мире оптово-розничных торговых сетей. И это благодаря определению, которое дано оптовой торговле», — заявил генеральный директор Украинской торговой ассоциации Игорь Кишко.

Посилання на коментар

Там нема ніякої точки зору - там факт, який описала людина, до речі, не барига, а адвокат і в мене нема ніякого поводу не довіряти йому, тим більше, в коментарях ніхто цього не спростував.

Бачу твоя невпевненість у собі така велика, що без оцінки моєї зовнішності ти думаєш, що твої слова нічого не значать - не треба так низько оцінювати себе.

Меня, орианлочка, мало интересует старое, потасканное, с .... наростами, женское тело, не льстите себе.

Видите ли орианочка, каждый человек волен сам выбирать свой путь. Вы выбираете по своим умственным способностям, в голове пусто, но надо эту пустоту заполнить, вот вам живой пример, притащили сюда рассуждения кого- то, который и в мЭтро ни разу не был.

Посилання на коментар

Азаров хочет запретить оптовую торговлю в магазинах

Кабинет министров разработал соответствующий законопроект

Согласно документу, оптовой продажей товаров могут заниматься лишь производители при реализации собственной продукции розничным сетям, которые в свою очередь, не имеют права продавать товар оптом, сообщает ЛигаБизнесИнформ.

«Оптовая торговля в магазинах по этому проекту остается вне закона. То есть, на рынке Украины не остается места для солидных и уважаемых во всем мире оптово-розничных торговых сетей. И это благодаря определению, которое дано оптовой торговле», — заявил генеральный директор Украинской торговой ассоциации Игорь Кишко.

давно пора навести порядок у оптовиков.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...