Перейти до змісту
Український політичний форум

Шлях проффесора

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Не лякай мене...

Хто тобі таке сказав?

Только змеи сбрасывают кожи,

Чтоб душа старела и росла.

Мы, увы, со змеями не схожи,

Мы меняем души, не тела.

...

Я - угрюмый и упрямый зодчий

Храма, восстающего во мгле,

Я возревновал о славе Отчей,

Как на небесах, и на земле.

Сердце будет пламенем палимо

Вплоть до дня, когда взойдут, ясны,

Стены Нового Иерусалима

На полях моей родной страны.

И тогда повеет ветер странный -

И прольется с неба страшный свет,

Это Млечный Путь расцвел нежданно

Садом ослепительных планет.

Предо мной предстанет, мне неведом,

Путник, скрыв лицо; но все пойму,

Видя льва, стремящегося следом,

И орла, летящего к нему.

Крикну я... но разве кто поможет,

Чтоб моя душа не умерла?

Мы меняем души, не тела.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,2 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Крикну я... но разве кто поможет,

Чтоб моя душа не умерла?

Мы меняем души, не тела..

Через те я і переживаю, що не слухаєш ти мене - не хочеш замкнути коло. Пам"ятаєш про що тоді була мова?

Стільки співпадінь у мене в житті більше не було.

Посилання на коментар

Шановний, не можна прорахунки політиків списувати на людей - це нерівноцінні величини, можливості і умови. Вам так не здається?

Оріана, звісно мені таке не здається, звісно кожен відповідає за свої прорахунки. І говорячи про прорахунки Забужко, некоректно виправдовувати її прорахунками інших.

І у цьому сенсі мені ще незрозуміло чому ви, виправдовуючи Забужко, підставляєте анонімні прорахунки Ющенко та Тимошенко. До речі, уникаючи прорахунків, навіть анонімних, Януковича(!).

О, нарешті я знайшов щось не те, ви бачите людей нерівними?! :o Поясніть чому. Невже як korin:

Откуда ж мне знать, какие они, сильные люди?

Мы слабые, подозреваем всех и не верим никому...[/

quote]

Мені байдуже яка величина, які можливості, бо кожен перш за все - ЛЮДИНА! Рівна серед рівних, РАВНОЦІННА та РАВНОВЕЛИЧНА! І не важливо, велетень вона, чи карлик. Я говорю зо всіма однаково. Це не я і не оточуючі, це сама людина повинна розраховувати свої рухи залежно від своєї величини та можливостей, щоб причинити якнайменше шкоди, та найбільше корисного.

На мою думку, Забужко нанесла багато шкоди, посприявши перемозі проффесора. І відповідальна за це на своєму рівні, який, напевне, набагато вищий за ваш чи мій, та набагато нижчий за тимошенківський.

Але рівень і можливості дуже швидко можуть змінитись, велетень претвориться на карлика. і навпаки, а їх попередні дії зостануться, навіки.

Посилання на коментар

.http://www.youtube.com/watch?v=axvhEUyVfX0

Ха-ха, а чого ж ти Образцову забрав. Як на мій дилетантський смак, вона незрівнянно краща від цієї засушеною тарані.

А той вахтовий так прикольно лякався... :)

Посилання на коментар

Оріана, звісно мені таке не здається, звісно кожен відповідає за свої прорахунки. І говорячи про прорахунки Забужко, некоректно виправдовувати її прорахунками інших.

І у цьому сенсі мені ще незрозуміло чому ви, виправдовуючи Забужко, підставляєте анонімні прорахунки Ющенко та Тимошенко. До речі, уникаючи прорахунків, навіть анонімних, Януковича(!).

О, нарешті я знайшов щось не те, ви бачите людей нерівними?!

Мені байдуже яка величина, які можливості, бо кожен перш за все - ЛЮДИНА! Рівна серед рівних, РАВНОЦІННА та РАВНОВЕЛИЧНА! І не важливо, велетень вона, чи карлик. Я говорю зо всіма однаково. Це не я і не оточуючі, це сама людина повинна розраховувати свої рухи залежно від своєї величини та можливостей, щоб причинити якнайменше шкоди, та найбільше корисного.

На мою думку, Забужко нанесла багато шкоди, посприявши перемозі проффесора. І відповідальна за це на своєму рівні, який, напевне, набагато вищий за ваш чи мій, та набагато нижчий за тимошенківський.

Але рівень і можливості дуже швидко можуть змінитись, велетень претвориться на карлика. і навпаки, а їх попередні дії зостануться, навіки.

Ви плутаєте політику з життям.

Для деяких політика і є життям - таких не можна рівняти з простими смертними, бо незрівнянна інформація, яку мають ті й інші.

Ось взяти Забужко - вона як людина моральна (без політики) поступила чесно, не кривлячи душею: проголосувала так як вона бачила все це зверху.

А ось з середини це виглядало по іншому - це мали їй донести політики - у них інформації побільше.

А якщо говорити про людину, як творіння, як величину - звичайно, всі ми рівні, але не однакові. В тому і проблема - не можна спитати з того, хто про свій поганий вчинок навіть не здогадується. Йому спочатку треба пояснити в чому він грішить - а тоді вже критикувати чи наказувати.

Досі ніхто Забужко толково не пояснив, що вона робила неправильно. А заднім числом ми всі розумні.

Тільки від того моральності в нашому житті, а особливо в політиці, не прибавиться - якось це треба виправляти. Як на мене, вчинок "противсіхів" і був цією спробою. Невдалою, як тепер видно. Але не тому, що Янукович прийшов до влади - це річ прогнозована, ніхто не ставив на перемогу Тимошенко, а тому, що ми з прикрістю побачили , що опозиції крити нема чим - міф про сильну опозицію в особі Тимошенко розвалився. А саме на це розраховувалося - що за два роки, до парламентських виборів, вона знищить Януковича.

Посилання на коментар

Через те я і переживаю, що не слухаєш ти мене - не хочеш замкнути коло. Пам"ятаєш про що тоді була мова?

Стільки співпадінь у мене в житті більше не було.

Знаешь... мне уже нечего тебе ответить... тогда тот... он был другим человеком, человеком вдохновения.

Нынешний, растерянный от страха перед самым страшным, что существует в этом мире.... он ругает себя за прошлую безбашенность... ведь за нее кто-то будет расплачиваться разочарованием...

Все - совпадения. Точка.

Посилання на коментар

Ха-ха, а чого ж ти Образцову забрав. Як на мій дилетантський смак, вона незрівнянно краща від цієї засушеною тарані.

А той вахтовий так прикольно лякався... :)

Она хороша... нет, она безупречна. Вот поэтому эта, другая, мне нравится больше - она живет и чувствует.

Посилання на коментар

...

О, нарешті я знайшов щось не те, ви бачите людей нерівними?! :o Поясніть чому. Невже як korin:

Откуда ж мне знать, какие они, сильные люди?

Мы слабые, подозреваем всех и не верим никому...

Мені байдуже яка величина, які можливості, бо кожен перш за все - ЛЮДИНА! Рівна серед рівних, РАВНОЦІННА та РАВНОВЕЛИЧНА! І не важливо, велетень вона, чи карлик. Я говорю зо всіма однаково.

Фил, при всем уважении, Вы врете.

Посилання на коментар

Точка.

Я вже перестала намагатися зрозуміти, що ти маєш на увазі. Вибач...

У мене тільки є до тебе запитання: а якщо доля до твоєї точки доставить ще точку, а якась безневинна душа, що дивиться на твої страждання, свою - і получиться ТРИКРАПКА - то чи я дізнаюся про це? Чи так і залишуся в повному невіданні?

Посилання на коментар

Она хороша... нет, она безупречна. Вот поэтому эта, другая, мне нравится больше - она живет и чувствует.

Я забула, що ти не слухаєш вухами :)

Що візьмеш з приземленої жінки, яка і на слова звертає увагу, і на музику, і на те, як грає актор, і навіть в що він вбраний.

Посилання на коментар

Я вже перестала намагатися зрозуміти, що ти маєш на увазі. Вибач...

У мене тільки є до тебе запитання: а якщо доля до твоєї точки доставить ще точку, а якась безневинна душа, що дивиться на твої страждання, свою - і получиться ТРИКРАПКА - то чи я дізнаюся про це? Чи так і залишуся в повному невіданні?

Для тебя - все, что пожелаешь.

Только тебе нужно знать, что самое страшное в этом мире. Это - неизвестность.

Посилання на коментар

Для тебя - все, что пожелаешь.

Только тебе нужно знать, что самое страшное в этом мире. Это - неизвестность.

ОК, тільки не забудь :)

Для мене найстрашніше підпадає під визначення "НІКОЛИ".

Бо невідомість можна просякнути надією, або навіяти її.

Неизвестность

Замирает дыханье, и ярче становятся взоры

Перед странно-волнующим ликом твоим, Неизвестность.

Как у путника, дерзко вступившего в дикие горы

И смущенного видеть еще неоткрытую местность.

В каждой травке намек на возможность немыслимой встречи,

Этот грот — обиталище феи всегда легкокрылой,

Миг… и выйдет, атласные руки положит на плечи

И совсем замирающим голосом вымолвит: «Милый!»

У нее есть хранитель, волшебник ревнивый и страшный,

Он отмстит, он, как сетью, опутает душу печалью,

…И поверить нельзя, что здесь, как повсюду, всегдашний,

Бродит школьный учитель, томя прописною моралью.

Посилання на коментар

О, нарешті я знайшов щось не те, ви бачите людей нерівними?! :o Поясніть чому.

Ось, наприклад, Bes - яскравий приклад янекового електорату - як Ви вважаєте, я можу його бачити рівним з собою?

Звичайно, як людину, як Боже Творіння, як найвищий прояв Божественної Ідеї - так, безумовно.

Але ж це "чудо" у своє бездонне єство вже накидало неміряно бруду, протиріч, непослідовності, презирства, недоброзичливості - і все це пре на зовні і проявляється у всіх його постах, , правда, це називається по-людськи його точкою зору, але це нічого не міняє. Як людину я його люблю, навіть жалію і допоможу при потребі - але без всього цього його внутрішнього гамбузу. Бо Христос казав: не кидайте перли свиням під ноги. Я йому краще кину жолуді - нехай вправляється з ними в болоті, якщо йому там так мило. Ну а що Ви пропонуєте? Лізти до нього в болото?

Посилання на коментар

Ви плутаєте політику з життям.

Для деяких політика і є життям - таких не можна рівняти з простими смертними, бо незрівнянна інформація, яку мають ті й інші.

Де?

Ось взяти Забужко - вона як людина моральна (без політики) поступила чесно, не кривлячи душею: проголосувала так як вона бачила все це зверху.

А ось з середини це виглядало по іншому - це мали їй донести політики - у них інформації побільше.

Зверху?!? :o Звідки в вас це холопство(барину видней)? Не очікував :(

А якщо говорити про людину, як творіння, як величину - звичайно, всі ми рівні, але не однакові. В тому і проблема - не можна спитати з того, хто про свій поганий вчинок навіть не здогадується. Йому спочатку треба пояснити в чому він грішить - а тоді вже критикувати чи наказувати.

Досі ніхто Забужко толково не пояснив, що вона робила неправильно. А заднім числом ми всі розумні.

Яке "заднє число"? Забужко що, казала що неправильно зробила? Ні. Це для мене привести до влади Януковича то неправильно, для інтелігенції від Луганська до Львова - неправильно, а для неї усе вона зробила правильно. Ні, не політики, це її колеги не змогли їй довести що вона зробила неправильно, бо це їй неможливо довести. А я не збираюсь це довести, а тільки констатую, Забужко=Янукович зараз.

Тільки від того моральності в нашому житті, а особливо в політиці, не прибавиться - якось це треба виправляти. Як на мене, вчинок "противсіхів" і був цією спробою. Невдалою, як тепер видно.

Вдалою!

Але не тому, що Янукович прийшов до влади - це річ прогнозована, ніхто не ставив на перемогу Тимошенко

Он як "заднім числом" усе повертється, а тоді жоден експерт не прогнозував упевнено хто переможе.

, а тому, що ми з прикрістю побачили , що опозиції крити нема чим - міф про сильну опозицію в особі Тимошенко розвалився. А саме на це розраховувалося - що за два роки, до парламентських виборів, вона знищить Януковича.

А ви значить не в опозиції, це не ви знищите Януковича... нехай хто інший.

Ви у позиції, це еротично, приємно, і нічого не треба робити.

Ждіть, проффесор вже йде до вас...

Посилання на коментар

А ви значить не в опозиції, це не ви знищите Януковича... нехай хто інший.

Ви у позиції, це еротично, приємно, і нічого не треба робити.

Ждіть, проффесор вже йде до вас...

У Вашій відповіді відчувається злість. А злість і гарячковість ніколи не були хорошими порадниками. Тому я відповідати Вам докладно на кожний закид не буду, бо просто відгавкуватися неохота, а переконливих доказів у мене нема.

Ось так як Ви, відчуває, а відповідно і реагує на теперішні події, політтехнолог з Тимошенківської команди Медведєв - це можна спостерігати на його блогах на УП.

Інший симпатик Тимошенко Андрій Окара піднявся над образами, мислить тверезо і креативно. Так ось, на Медведєва ніхто не звертає увагу, А Окару читають, з ним погоджуються - фактично, він став відкриттям на тлі безпомічної опозиції.

Ось кілька фраз з його блогу на УП *http://blogs.pravda.com.ua/authors/okara/4ca6fc316a4b6/

Зараз ситуація така сама, як і в кінці революції 1918-1920: усі ті сучасні Петлюри-Винниченки-Грушевські (Тимошенки-Луценки-Ющенки-Кириленки) все програли і "звалили" (тоді – з УРСР, зараз – з поля актуальної боротьби), і Україна, обезголовлена, обезхребечена, обезмозгована, обез...а, лишилась віч-на-віч з новітнім Вієм – з режимом, яких мріє стати тотальним (тоді – тоталітарним, зараз – авторитарним). (Зрозуміло, що після відновлення Конституції-1996 необхідно проводити НОВІ ПРЕЗИДЕНТСЬКІ ВИБОРИ, оскільки легальність та легітимність нинішнього президента тепер викликає сумнів – адже в лютому ц.р. президента обрали з іншими повноваженнями. Але режиму на це плювати, а опозиції, яка б могла про це заявити, немає.)

Треба думати про майбутнє – зараз це вільна територія: там немає ані Януковича, ані Азарова, ані Клюєва та інших. А не трястися за минулим чи сумувати за сучасним – воно вже програне.

Майбутнє – поки що вільне. Але до нього треба мати ключі.

А їх поки що ні в кого немає.

P.S. Сегодня утром случился какой-то странный знаковый случай: на станции метро "Киевская-радиальная" ("синей" ветки – Арбатско-Покровской) обвалилась художественная лепнина на площади 10 кв.м. вокруг панно, посвященному дружбе великорусского и украинского народов (автор мозаики – А.В. Мизин).

К чему бы это? И почему именно сегодня?

Посилання на коментар

У Вашій відповіді відчувається злість. А злість і гарячковість ніколи не були хорошими порадниками. Тому я відповідати Вам докладно на кожний закид не буду, бо просто відгавкуватися неохота, а переконливих доказів у мене нема.

Ось так як Ви, відчуває, а відповідно і реагує на теперішні події, політтехнолог з Тимошенківської команди Медведєв - це можна спостерігати на його блогах на УП.

Інший симпатик Тимошенко Андрій Окара піднявся над образами, мислить тверезо і креативно. Так ось, на Медведєва ніхто не звертає увагу, А Окару читають, з ним погоджуються - фактично, він став відкриттям на тлі безпомічної опозиції.

Ось кілька фраз з його блогу на УП *http://blogs.pravda.com.ua/authors/okara/4ca6fc316a4b6/

Зараз ситуація така сама, як і в кінці революції 1918-1920: усі ті сучасні Петлюри-Винниченки-Грушевські (Тимошенки-Луценки-Ющенки-Кириленки) все програли і "звалили" (тоді – з УРСР, зараз – з поля актуальної боротьби), і Україна, обезголовлена, обезхребечена, обезмозгована, обез...а, лишилась віч-на-віч з новітнім Вієм – з режимом, яких мріє стати тотальним (тоді – тоталітарним, зараз – авторитарним). (Зрозуміло, що після відновлення Конституції-1996 необхідно проводити НОВІ ПРЕЗИДЕНТСЬКІ ВИБОРИ, оскільки легальність та легітимність нинішнього президента тепер викликає сумнів – адже в лютому ц.р. президента обрали з іншими повноваженнями. Але режиму на це плювати, а опозиції, яка б могла про це заявити, немає.)

Треба думати про майбутнє – зараз це вільна територія: там немає ані Януковича, ані Азарова, ані Клюєва та інших. А не трястися за минулим чи сумувати за сучасним – воно вже програне.

Майбутнє – поки що вільне. Але до нього треба мати ключі.

А їх поки що ні в кого немає.

P.S. Сегодня утром случился какой-то странный знаковый случай: на станции метро "Киевская-радиальная" ("синей" ветки – Арбатско-Покровской) обвалилась художественная лепнина на площади 10 кв.м. вокруг панно, посвященному дружбе великорусского и украинского народов (автор мозаики – А.В. Мизин).

К чему бы это? И почему именно сегодня?

Не злість, іронія, но ви відчули те що відчули.

Окару, як я бачу, тому слухають, чому і Яценюка Пінчук у Ливадію привіз у якості опозиції, чому Кучма прислухався до "справжньої опозиції" - Симонєнка. Вони говорять вигідні для влади речі, вони йдуть на співпрацю заради особистого успіху.

"там немає ані Януковича, ані Азарова, ані Клюєва та інших", це перл!

Це самознищення, і ПР лише легенько підштовхує на сцену особо "обдарованих".

Посилання на коментар

Не злість, іронія, но ви відчули те що відчули.

Окару, як я бачу, тому слухають, чому і Яценюка Пінчук у Ливадію привіз у якості опозиції, чому Кучма прислухався до "справжньої опозиції" - Симонєнка. Вони говорять вигідні для влади речі, вони йдуть на співпрацю заради особистого успіху.

"там немає ані Януковича, ані Азарова, ані Клюєва та інших", це перл!

Це самознищення, і ПР лише легенько підштовхує на сцену особо "обдарованих".

Ну нехай вже, накінець, дуже талановиті запропонують щось.

Бо махання кулаками в повітря виснажує і деморалізує. Суспільство повинно бачити хоч маленькі, але перемоги, а не стогони і прокляття.

Посилання на коментар

Ну нехай вже, накінець, дуже талановиті запропонують щось.

Бо махання кулаками в повітря виснажує і деморалізує. Суспільство повинно бачити хоч маленькі, але перемоги, а не стогони і прокляття.

Оце мені незрозуміло, що треба, які талановиті пропозиції для елементарного чуття самоповаги?

Коли люди почули про записи Мельниченка, вони поодинці вийшли на Майдан, і їх стала сила силена.

Та після фальсіфікації другого тура люди також вийшли на Майдан, і їх стало мільони, і вони перемогли.

А зараз як жаби у воді, яку поволі кипятять, чекають поки зваряться.

Посилання на коментар

Оце мені незрозуміло, що треба, які талановиті пропозиції для елементарного чуття самоповаги?

Коли люди почули про записи Мельниченка, вони поодинці вийшли на Майдан, і їх стала сила силена.

Та після фальсіфікації другого тура люди також вийшли на Майдан, і їх стало мільони, і вони перемогли.

А зараз як жаби у воді, яку поволі кипятять, чекають поки зваряться.

Шановний, на речі треба дивитися об"єктивно - тепер маси вивести не вийде - політики втратили довіру. Люди зробилися пасивними і байдужими, бо зневірилися. Правда, ще не всі - тепер черга за Сходом - цим розплідником президентів тіпа янека чи кучми. А там дуже складно буде - їм про повагу говорити мало - там має бути щось суттєвіше: втрата роботи, безробіття.

А що стосується мене чи вас - то ми винятки, по таких судити про українців не можна. Ну Ви ж самі знаєте...

Посилання на коментар

А що стосується мене чи вас - то ми винятки, по таких судити про українців не можна. Ну Ви ж самі знаєте...

Шановна, у чому ви виняток? Для мене лише у тому що ви загалом пишете на форумі, бо западенців тут дуже, дуже обмаль. Разів у 1000 меньше ніж їх тихо чи гучно поминають.
Посилання на коментар

У розпорядження "Української правди" потрапила роздруківка, з якою Янукович прийшов на свою панель, яка відбулася під час конференції "Ялтинська європейська стратегія", . На горі цього 13-сторінкового файлу написано "відповіді на можливі запитання під час участі у засіданні Ялтинської щорічної зустрічі".

А далі за текстом - те, про що планують питати Януковича, і варіанти його відповідей, підготовлені, очевидно, адміністрацією президента.

P.S. Файлом не пройшло - тому ось посилання на сайт Української правди *http://www.pravda.com.ua/articles/2010/10/3/5440739/

Посилання на коментар

Шановна, у чому ви виняток? Для мене лише у тому що ви загалом пишете на форумі, бо западенців тут дуже, дуже обмаль. Разів у 1000 меньше ніж їх тихо чи гучно поминають.

Не тому, що я пишу на форумі, погодьтеся, цей форум мікроскопічно малий, щоб на нього звертали увагу.

Я намагаюся не лише читати і аналізувати - а й висловлюю претензії на більш достойних ресурсах, які, повірте мені, колишня влада читала, але не робила жодних висновків. Теперішня також читає, і робить висновки - правда збочені, такі якими вони є самі - вони використовують це для маніпулювання нами, для прикриття своїх антиукраїнських дій: наприклад, на ток-шоу дають тіпа відповіді на "хвилюючі теми", або засилають провокаторів,щоб розпалювати ворожнечу.

А більшість людей навіть новин вже не дивляться...

Посилання на коментар

Не тому, що я пишу на форумі, погодьтеся, цей форум мікроскопічно малий, щоб на нього звертали увагу.

Я намагаюся не лише читати і аналізувати - а й висловлюю претензії на більш достойних ресурсах, які, повірте мені, колишня влада читала, але не робила жодних висновків. Теперішня також читає, і робить висновки - правда збочені, такі якими вони є самі - вони використовують це для маніпулювання нами, для прикриття своїх антиукраїнських дій: наприклад, на ток-шоу дають тіпа відповіді на "хвилюючі теми", або засилають провокаторів,щоб розпалювати ворожнечу.

А більшість людей навіть новин вже не дивляться...

Про що ви говорите..., я бачу що ви розумна людина, не треба мені роз"яснювати.

Але вас, "западенцев" у край обмаль, майже зовсім нема на форумах. Та вас, неіснуючих, загалом, виставляють як силу-силену українського націоналізму-нацизму, який нібито царює скрізь...

Ваш виняток у тому що ви є, і пересічність у тому що ви майже єдина тут.

Посилання на коментар

У розпорядження "Української правди" потрапила роздруківка, з якою Янукович прийшов на свою панель, яка відбулася під час конференції "Ялтинська європейська стратегія", . На горі цього 13-сторінкового файлу написано "відповіді на можливі запитання під час участі у засіданні Ялтинської щорічної зустрічі".

А далі за текстом - те, про що планують питати Януковича, і варіанти його відповідей, підготовлені, очевидно, адміністрацією президента.

P.S. Файлом не пройшло - тому ось посилання на сайт Української правди *http://www.pravda.com.ua/articles/2010/10/3/5440739/

Оце цікаво. А там які літери, усі заглавні, і чи є наголоси? :lol:
Посилання на коментар

Оце цікаво. А там які літери, усі заглавні, і чи є наголоси? :lol:

Певно нормальним шрифтом, бо дуже вже зосереджена в нього фізія була при читанні, таке враження, що він навіть це не перечитував перед тим, як "відповідати"

Посилання на коментар

Беда не в том, что у него много корочек настоящих или купленных, а то что он такой же брехун как и все предыдущие. Это свидетельствует только об одном - мы с вами самые лучшие лохи и болваны в мире. Почти два десятилетия выбираем одних мудаков. Это тоже надо уметь.

Посилання на коментар

Беда не в том, что у него много корочек настоящих или купленных, а то что он такой же брехун как и все предыдущие. Это свидетельствует только об одном - мы с вами самые лучшие лохи и болваны в мире. Почти два десятилетия выбираем одних мудаков. Это тоже надо уметь.

Ти за себе говори - я мудаків не вибираю. А якщо одного і вибрала - то він хоч своїм існуванням псував життя рашці - і то була віддушина.

Ніхто про корочки не пише - пишуть про тупість і рабську психологію, що є по-суті одним і тим самим за суттю.

Посилання на коментар

Ещё скажите что вы ему верили, что не знали... Думали он честный, а надо же, брехун оказался... И что он уворовал Межгорье не догадывались?
Посилання на коментар

Самое интересное, что нацики, которые сейчас подгавкивают на форуме, в конце концов найдут с Януковичем общий язык и пойдут к нему на службу как было и есть с Ганькой Германшей.

Посилання на коментар

Самое интересное, что нацики, которые сейчас подгавкивают на форуме, в конце концов найдут с Януковичем общий язык и пойдут к нему на службу как было и есть с Ганькой Германшей.

На то и существуют такие, как Герман, чтоб понять насколько отвратительно предательство и насколько ценным есть тот, кого предали - ведь золото продать всегда выгодно.

"нацики", "подгавкивают" - это не вы там призывали к культурному общению?

Похоже, мальчик, вы дурак - не можете выполнить даже того, что требуете от других.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...