Перейти до змісту
Український політичний форум

Шлях проффесора

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не лякай мене...

Хто тобі таке сказав?

Только змеи сбрасывают кожи,

Чтоб душа старела и росла.

Мы, увы, со змеями не схожи,

Мы меняем души, не тела.

...

Я - угрюмый и упрямый зодчий

Храма, восстающего во мгле,

Я возревновал о славе Отчей,

Как на небесах, и на земле.

Сердце будет пламенем палимо

Вплоть до дня, когда взойдут, ясны,

Стены Нового Иерусалима

На полях моей родной страны.

И тогда повеет ветер странный -

И прольется с неба страшный свет,

Это Млечный Путь расцвел нежданно

Садом ослепительных планет.

Предо мной предстанет, мне неведом,

Путник, скрыв лицо; но все пойму,

Видя льва, стремящегося следом,

И орла, летящего к нему.

Крикну я... но разве кто поможет,

Чтоб моя душа не умерла?

Мы меняем души, не тела.

• Відповідей 1,2 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Крикну я... но разве кто поможет,

Чтоб моя душа не умерла?

Мы меняем души, не тела..

Через те я і переживаю, що не слухаєш ти мене - не хочеш замкнути коло. Пам"ятаєш про що тоді була мова?

Стільки співпадінь у мене в житті більше не було.

Опубліковано
Шановний, не можна прорахунки політиків списувати на людей - це нерівноцінні величини, можливості і умови. Вам так не здається?

Оріана, звісно мені таке не здається, звісно кожен відповідає за свої прорахунки. І говорячи про прорахунки Забужко, некоректно виправдовувати її прорахунками інших.

І у цьому сенсі мені ще незрозуміло чому ви, виправдовуючи Забужко, підставляєте анонімні прорахунки Ющенко та Тимошенко. До речі, уникаючи прорахунків, навіть анонімних, Януковича(!).

О, нарешті я знайшов щось не те, ви бачите людей нерівними?! :o Поясніть чому. Невже як korin:

Откуда ж мне знать, какие они, сильные люди?

Мы слабые, подозреваем всех и не верим никому...[/

quote]

Мені байдуже яка величина, які можливості, бо кожен перш за все - ЛЮДИНА! Рівна серед рівних, РАВНОЦІННА та РАВНОВЕЛИЧНА! І не важливо, велетень вона, чи карлик. Я говорю зо всіма однаково. Це не я і не оточуючі, це сама людина повинна розраховувати свої рухи залежно від своєї величини та можливостей, щоб причинити якнайменше шкоди, та найбільше корисного.

На мою думку, Забужко нанесла багато шкоди, посприявши перемозі проффесора. І відповідальна за це на своєму рівні, який, напевне, набагато вищий за ваш чи мій, та набагато нижчий за тимошенківський.

Але рівень і можливості дуже швидко можуть змінитись, велетень претвориться на карлика. і навпаки, а їх попередні дії зостануться, навіки.

Опубліковано

.http://www.youtube.com/watch?v=axvhEUyVfX0

Ха-ха, а чого ж ти Образцову забрав. Як на мій дилетантський смак, вона незрівнянно краща від цієї засушеною тарані.

А той вахтовий так прикольно лякався... :)

Опубліковано

Оріана, звісно мені таке не здається, звісно кожен відповідає за свої прорахунки. І говорячи про прорахунки Забужко, некоректно виправдовувати її прорахунками інших.

І у цьому сенсі мені ще незрозуміло чому ви, виправдовуючи Забужко, підставляєте анонімні прорахунки Ющенко та Тимошенко. До речі, уникаючи прорахунків, навіть анонімних, Януковича(!).

О, нарешті я знайшов щось не те, ви бачите людей нерівними?!

Мені байдуже яка величина, які можливості, бо кожен перш за все - ЛЮДИНА! Рівна серед рівних, РАВНОЦІННА та РАВНОВЕЛИЧНА! І не важливо, велетень вона, чи карлик. Я говорю зо всіма однаково. Це не я і не оточуючі, це сама людина повинна розраховувати свої рухи залежно від своєї величини та можливостей, щоб причинити якнайменше шкоди, та найбільше корисного.

На мою думку, Забужко нанесла багато шкоди, посприявши перемозі проффесора. І відповідальна за це на своєму рівні, який, напевне, набагато вищий за ваш чи мій, та набагато нижчий за тимошенківський.

Але рівень і можливості дуже швидко можуть змінитись, велетень претвориться на карлика. і навпаки, а їх попередні дії зостануться, навіки.

Ви плутаєте політику з життям.

Для деяких політика і є життям - таких не можна рівняти з простими смертними, бо незрівнянна інформація, яку мають ті й інші.

Ось взяти Забужко - вона як людина моральна (без політики) поступила чесно, не кривлячи душею: проголосувала так як вона бачила все це зверху.

А ось з середини це виглядало по іншому - це мали їй донести політики - у них інформації побільше.

А якщо говорити про людину, як творіння, як величину - звичайно, всі ми рівні, але не однакові. В тому і проблема - не можна спитати з того, хто про свій поганий вчинок навіть не здогадується. Йому спочатку треба пояснити в чому він грішить - а тоді вже критикувати чи наказувати.

Досі ніхто Забужко толково не пояснив, що вона робила неправильно. А заднім числом ми всі розумні.

Тільки від того моральності в нашому житті, а особливо в політиці, не прибавиться - якось це треба виправляти. Як на мене, вчинок "противсіхів" і був цією спробою. Невдалою, як тепер видно. Але не тому, що Янукович прийшов до влади - це річ прогнозована, ніхто не ставив на перемогу Тимошенко, а тому, що ми з прикрістю побачили , що опозиції крити нема чим - міф про сильну опозицію в особі Тимошенко розвалився. А саме на це розраховувалося - що за два роки, до парламентських виборів, вона знищить Януковича.

Опубліковано

Через те я і переживаю, що не слухаєш ти мене - не хочеш замкнути коло. Пам"ятаєш про що тоді була мова?

Стільки співпадінь у мене в житті більше не було.

Знаешь... мне уже нечего тебе ответить... тогда тот... он был другим человеком, человеком вдохновения.

Нынешний, растерянный от страха перед самым страшным, что существует в этом мире.... он ругает себя за прошлую безбашенность... ведь за нее кто-то будет расплачиваться разочарованием...

Все - совпадения. Точка.

Опубліковано

Ха-ха, а чого ж ти Образцову забрав. Як на мій дилетантський смак, вона незрівнянно краща від цієї засушеною тарані.

А той вахтовий так прикольно лякався... :)

Она хороша... нет, она безупречна. Вот поэтому эта, другая, мне нравится больше - она живет и чувствует.

Опубліковано

...

О, нарешті я знайшов щось не те, ви бачите людей нерівними?! :o Поясніть чому. Невже як korin:

Откуда ж мне знать, какие они, сильные люди?

Мы слабые, подозреваем всех и не верим никому...

Мені байдуже яка величина, які можливості, бо кожен перш за все - ЛЮДИНА! Рівна серед рівних, РАВНОЦІННА та РАВНОВЕЛИЧНА! І не важливо, велетень вона, чи карлик. Я говорю зо всіма однаково.

Фил, при всем уважении, Вы врете.

Опубліковано

Точка.

Я вже перестала намагатися зрозуміти, що ти маєш на увазі. Вибач...

У мене тільки є до тебе запитання: а якщо доля до твоєї точки доставить ще точку, а якась безневинна душа, що дивиться на твої страждання, свою - і получиться ТРИКРАПКА - то чи я дізнаюся про це? Чи так і залишуся в повному невіданні?

Опубліковано

Она хороша... нет, она безупречна. Вот поэтому эта, другая, мне нравится больше - она живет и чувствует.

Я забула, що ти не слухаєш вухами :)

Що візьмеш з приземленої жінки, яка і на слова звертає увагу, і на музику, і на те, як грає актор, і навіть в що він вбраний.

Опубліковано

Я вже перестала намагатися зрозуміти, що ти маєш на увазі. Вибач...

У мене тільки є до тебе запитання: а якщо доля до твоєї точки доставить ще точку, а якась безневинна душа, що дивиться на твої страждання, свою - і получиться ТРИКРАПКА - то чи я дізнаюся про це? Чи так і залишуся в повному невіданні?

Для тебя - все, что пожелаешь.

Только тебе нужно знать, что самое страшное в этом мире. Это - неизвестность.

Опубліковано

Для тебя - все, что пожелаешь.

Только тебе нужно знать, что самое страшное в этом мире. Это - неизвестность.

ОК, тільки не забудь :)

Для мене найстрашніше підпадає під визначення "НІКОЛИ".

Бо невідомість можна просякнути надією, або навіяти її.

Неизвестность

Замирает дыханье, и ярче становятся взоры

Перед странно-волнующим ликом твоим, Неизвестность.

Как у путника, дерзко вступившего в дикие горы

И смущенного видеть еще неоткрытую местность.

В каждой травке намек на возможность немыслимой встречи,

Этот грот — обиталище феи всегда легкокрылой,

Миг… и выйдет, атласные руки положит на плечи

И совсем замирающим голосом вымолвит: «Милый!»

У нее есть хранитель, волшебник ревнивый и страшный,

Он отмстит, он, как сетью, опутает душу печалью,

…И поверить нельзя, что здесь, как повсюду, всегдашний,

Бродит школьный учитель, томя прописною моралью.

Опубліковано

О, нарешті я знайшов щось не те, ви бачите людей нерівними?! :o Поясніть чому.

Ось, наприклад, Bes - яскравий приклад янекового електорату - як Ви вважаєте, я можу його бачити рівним з собою?

Звичайно, як людину, як Боже Творіння, як найвищий прояв Божественної Ідеї - так, безумовно.

Але ж це "чудо" у своє бездонне єство вже накидало неміряно бруду, протиріч, непослідовності, презирства, недоброзичливості - і все це пре на зовні і проявляється у всіх його постах, , правда, це називається по-людськи його точкою зору, але це нічого не міняє. Як людину я його люблю, навіть жалію і допоможу при потребі - але без всього цього його внутрішнього гамбузу. Бо Христос казав: не кидайте перли свиням під ноги. Я йому краще кину жолуді - нехай вправляється з ними в болоті, якщо йому там так мило. Ну а що Ви пропонуєте? Лізти до нього в болото?

Опубліковано

Ви плутаєте політику з життям.

Для деяких політика і є життям - таких не можна рівняти з простими смертними, бо незрівнянна інформація, яку мають ті й інші.

Де?

Ось взяти Забужко - вона як людина моральна (без політики) поступила чесно, не кривлячи душею: проголосувала так як вона бачила все це зверху.

А ось з середини це виглядало по іншому - це мали їй донести політики - у них інформації побільше.

Зверху?!? :o Звідки в вас це холопство(барину видней)? Не очікував :(

А якщо говорити про людину, як творіння, як величину - звичайно, всі ми рівні, але не однакові. В тому і проблема - не можна спитати з того, хто про свій поганий вчинок навіть не здогадується. Йому спочатку треба пояснити в чому він грішить - а тоді вже критикувати чи наказувати.

Досі ніхто Забужко толково не пояснив, що вона робила неправильно. А заднім числом ми всі розумні.

Яке "заднє число"? Забужко що, казала що неправильно зробила? Ні. Це для мене привести до влади Януковича то неправильно, для інтелігенції від Луганська до Львова - неправильно, а для неї усе вона зробила правильно. Ні, не політики, це її колеги не змогли їй довести що вона зробила неправильно, бо це їй неможливо довести. А я не збираюсь це довести, а тільки констатую, Забужко=Янукович зараз.

Тільки від того моральності в нашому житті, а особливо в політиці, не прибавиться - якось це треба виправляти. Як на мене, вчинок "противсіхів" і був цією спробою. Невдалою, як тепер видно.

Вдалою!

Але не тому, що Янукович прийшов до влади - це річ прогнозована, ніхто не ставив на перемогу Тимошенко

Он як "заднім числом" усе повертється, а тоді жоден експерт не прогнозував упевнено хто переможе.

, а тому, що ми з прикрістю побачили , що опозиції крити нема чим - міф про сильну опозицію в особі Тимошенко розвалився. А саме на це розраховувалося - що за два роки, до парламентських виборів, вона знищить Януковича.

А ви значить не в опозиції, це не ви знищите Януковича... нехай хто інший.

Ви у позиції, це еротично, приємно, і нічого не треба робити.

Ждіть, проффесор вже йде до вас...

Опубліковано

А ви значить не в опозиції, це не ви знищите Януковича... нехай хто інший.

Ви у позиції, це еротично, приємно, і нічого не треба робити.

Ждіть, проффесор вже йде до вас...

У Вашій відповіді відчувається злість. А злість і гарячковість ніколи не були хорошими порадниками. Тому я відповідати Вам докладно на кожний закид не буду, бо просто відгавкуватися неохота, а переконливих доказів у мене нема.

Ось так як Ви, відчуває, а відповідно і реагує на теперішні події, політтехнолог з Тимошенківської команди Медведєв - це можна спостерігати на його блогах на УП.

Інший симпатик Тимошенко Андрій Окара піднявся над образами, мислить тверезо і креативно. Так ось, на Медведєва ніхто не звертає увагу, А Окару читають, з ним погоджуються - фактично, він став відкриттям на тлі безпомічної опозиції.

Ось кілька фраз з його блогу на УП *http://blogs.pravda.com.ua/authors/okara/4ca6fc316a4b6/

Зараз ситуація така сама, як і в кінці революції 1918-1920: усі ті сучасні Петлюри-Винниченки-Грушевські (Тимошенки-Луценки-Ющенки-Кириленки) все програли і "звалили" (тоді – з УРСР, зараз – з поля актуальної боротьби), і Україна, обезголовлена, обезхребечена, обезмозгована, обез...а, лишилась віч-на-віч з новітнім Вієм – з режимом, яких мріє стати тотальним (тоді – тоталітарним, зараз – авторитарним). (Зрозуміло, що після відновлення Конституції-1996 необхідно проводити НОВІ ПРЕЗИДЕНТСЬКІ ВИБОРИ, оскільки легальність та легітимність нинішнього президента тепер викликає сумнів – адже в лютому ц.р. президента обрали з іншими повноваженнями. Але режиму на це плювати, а опозиції, яка б могла про це заявити, немає.)

Треба думати про майбутнє – зараз це вільна територія: там немає ані Януковича, ані Азарова, ані Клюєва та інших. А не трястися за минулим чи сумувати за сучасним – воно вже програне.

Майбутнє – поки що вільне. Але до нього треба мати ключі.

А їх поки що ні в кого немає.

P.S. Сегодня утром случился какой-то странный знаковый случай: на станции метро "Киевская-радиальная" ("синей" ветки – Арбатско-Покровской) обвалилась художественная лепнина на площади 10 кв.м. вокруг панно, посвященному дружбе великорусского и украинского народов (автор мозаики – А.В. Мизин).

К чему бы это? И почему именно сегодня?

Опубліковано

У Вашій відповіді відчувається злість. А злість і гарячковість ніколи не були хорошими порадниками. Тому я відповідати Вам докладно на кожний закид не буду, бо просто відгавкуватися неохота, а переконливих доказів у мене нема.

Ось так як Ви, відчуває, а відповідно і реагує на теперішні події, політтехнолог з Тимошенківської команди Медведєв - це можна спостерігати на його блогах на УП.

Інший симпатик Тимошенко Андрій Окара піднявся над образами, мислить тверезо і креативно. Так ось, на Медведєва ніхто не звертає увагу, А Окару читають, з ним погоджуються - фактично, він став відкриттям на тлі безпомічної опозиції.

Ось кілька фраз з його блогу на УП *http://blogs.pravda.com.ua/authors/okara/4ca6fc316a4b6/

Зараз ситуація така сама, як і в кінці революції 1918-1920: усі ті сучасні Петлюри-Винниченки-Грушевські (Тимошенки-Луценки-Ющенки-Кириленки) все програли і "звалили" (тоді – з УРСР, зараз – з поля актуальної боротьби), і Україна, обезголовлена, обезхребечена, обезмозгована, обез...а, лишилась віч-на-віч з новітнім Вієм – з режимом, яких мріє стати тотальним (тоді – тоталітарним, зараз – авторитарним). (Зрозуміло, що після відновлення Конституції-1996 необхідно проводити НОВІ ПРЕЗИДЕНТСЬКІ ВИБОРИ, оскільки легальність та легітимність нинішнього президента тепер викликає сумнів – адже в лютому ц.р. президента обрали з іншими повноваженнями. Але режиму на це плювати, а опозиції, яка б могла про це заявити, немає.)

Треба думати про майбутнє – зараз це вільна територія: там немає ані Януковича, ані Азарова, ані Клюєва та інших. А не трястися за минулим чи сумувати за сучасним – воно вже програне.

Майбутнє – поки що вільне. Але до нього треба мати ключі.

А їх поки що ні в кого немає.

P.S. Сегодня утром случился какой-то странный знаковый случай: на станции метро "Киевская-радиальная" ("синей" ветки – Арбатско-Покровской) обвалилась художественная лепнина на площади 10 кв.м. вокруг панно, посвященному дружбе великорусского и украинского народов (автор мозаики – А.В. Мизин).

К чему бы это? И почему именно сегодня?

Не злість, іронія, но ви відчули те що відчули.

Окару, як я бачу, тому слухають, чому і Яценюка Пінчук у Ливадію привіз у якості опозиції, чому Кучма прислухався до "справжньої опозиції" - Симонєнка. Вони говорять вигідні для влади речі, вони йдуть на співпрацю заради особистого успіху.

"там немає ані Януковича, ані Азарова, ані Клюєва та інших", це перл!

Це самознищення, і ПР лише легенько підштовхує на сцену особо "обдарованих".

Опубліковано

Не злість, іронія, но ви відчули те що відчули.

Окару, як я бачу, тому слухають, чому і Яценюка Пінчук у Ливадію привіз у якості опозиції, чому Кучма прислухався до "справжньої опозиції" - Симонєнка. Вони говорять вигідні для влади речі, вони йдуть на співпрацю заради особистого успіху.

"там немає ані Януковича, ані Азарова, ані Клюєва та інших", це перл!

Це самознищення, і ПР лише легенько підштовхує на сцену особо "обдарованих".

Ну нехай вже, накінець, дуже талановиті запропонують щось.

Бо махання кулаками в повітря виснажує і деморалізує. Суспільство повинно бачити хоч маленькі, але перемоги, а не стогони і прокляття.

Опубліковано

Ну нехай вже, накінець, дуже талановиті запропонують щось.

Бо махання кулаками в повітря виснажує і деморалізує. Суспільство повинно бачити хоч маленькі, але перемоги, а не стогони і прокляття.

Оце мені незрозуміло, що треба, які талановиті пропозиції для елементарного чуття самоповаги?

Коли люди почули про записи Мельниченка, вони поодинці вийшли на Майдан, і їх стала сила силена.

Та після фальсіфікації другого тура люди також вийшли на Майдан, і їх стало мільони, і вони перемогли.

А зараз як жаби у воді, яку поволі кипятять, чекають поки зваряться.

Опубліковано

Оце мені незрозуміло, що треба, які талановиті пропозиції для елементарного чуття самоповаги?

Коли люди почули про записи Мельниченка, вони поодинці вийшли на Майдан, і їх стала сила силена.

Та після фальсіфікації другого тура люди також вийшли на Майдан, і їх стало мільони, і вони перемогли.

А зараз як жаби у воді, яку поволі кипятять, чекають поки зваряться.

Шановний, на речі треба дивитися об"єктивно - тепер маси вивести не вийде - політики втратили довіру. Люди зробилися пасивними і байдужими, бо зневірилися. Правда, ще не всі - тепер черга за Сходом - цим розплідником президентів тіпа янека чи кучми. А там дуже складно буде - їм про повагу говорити мало - там має бути щось суттєвіше: втрата роботи, безробіття.

А що стосується мене чи вас - то ми винятки, по таких судити про українців не можна. Ну Ви ж самі знаєте...

Опубліковано

А що стосується мене чи вас - то ми винятки, по таких судити про українців не можна. Ну Ви ж самі знаєте...

Шановна, у чому ви виняток? Для мене лише у тому що ви загалом пишете на форумі, бо западенців тут дуже, дуже обмаль. Разів у 1000 меньше ніж їх тихо чи гучно поминають.
Опубліковано

У розпорядження "Української правди" потрапила роздруківка, з якою Янукович прийшов на свою панель, яка відбулася під час конференції "Ялтинська європейська стратегія", . На горі цього 13-сторінкового файлу написано "відповіді на можливі запитання під час участі у засіданні Ялтинської щорічної зустрічі".

А далі за текстом - те, про що планують питати Януковича, і варіанти його відповідей, підготовлені, очевидно, адміністрацією президента.

P.S. Файлом не пройшло - тому ось посилання на сайт Української правди *http://www.pravda.com.ua/articles/2010/10/3/5440739/

Опубліковано

Шановна, у чому ви виняток? Для мене лише у тому що ви загалом пишете на форумі, бо западенців тут дуже, дуже обмаль. Разів у 1000 меньше ніж їх тихо чи гучно поминають.

Не тому, що я пишу на форумі, погодьтеся, цей форум мікроскопічно малий, щоб на нього звертали увагу.

Я намагаюся не лише читати і аналізувати - а й висловлюю претензії на більш достойних ресурсах, які, повірте мені, колишня влада читала, але не робила жодних висновків. Теперішня також читає, і робить висновки - правда збочені, такі якими вони є самі - вони використовують це для маніпулювання нами, для прикриття своїх антиукраїнських дій: наприклад, на ток-шоу дають тіпа відповіді на "хвилюючі теми", або засилають провокаторів,щоб розпалювати ворожнечу.

А більшість людей навіть новин вже не дивляться...

Опубліковано

Не тому, що я пишу на форумі, погодьтеся, цей форум мікроскопічно малий, щоб на нього звертали увагу.

Я намагаюся не лише читати і аналізувати - а й висловлюю претензії на більш достойних ресурсах, які, повірте мені, колишня влада читала, але не робила жодних висновків. Теперішня також читає, і робить висновки - правда збочені, такі якими вони є самі - вони використовують це для маніпулювання нами, для прикриття своїх антиукраїнських дій: наприклад, на ток-шоу дають тіпа відповіді на "хвилюючі теми", або засилають провокаторів,щоб розпалювати ворожнечу.

А більшість людей навіть новин вже не дивляться...

Про що ви говорите..., я бачу що ви розумна людина, не треба мені роз"яснювати.

Але вас, "западенцев" у край обмаль, майже зовсім нема на форумах. Та вас, неіснуючих, загалом, виставляють як силу-силену українського націоналізму-нацизму, який нібито царює скрізь...

Ваш виняток у тому що ви є, і пересічність у тому що ви майже єдина тут.

Опубліковано

У розпорядження "Української правди" потрапила роздруківка, з якою Янукович прийшов на свою панель, яка відбулася під час конференції "Ялтинська європейська стратегія", . На горі цього 13-сторінкового файлу написано "відповіді на можливі запитання під час участі у засіданні Ялтинської щорічної зустрічі".

А далі за текстом - те, про що планують питати Януковича, і варіанти його відповідей, підготовлені, очевидно, адміністрацією президента.

P.S. Файлом не пройшло - тому ось посилання на сайт Української правди *http://www.pravda.com.ua/articles/2010/10/3/5440739/

Оце цікаво. А там які літери, усі заглавні, і чи є наголоси? :lol:
Опубліковано

Оце цікаво. А там які літери, усі заглавні, і чи є наголоси? :lol:

Певно нормальним шрифтом, бо дуже вже зосереджена в нього фізія була при читанні, таке враження, що він навіть це не перечитував перед тим, як "відповідати"

Опубліковано

Беда не в том, что у него много корочек настоящих или купленных, а то что он такой же брехун как и все предыдущие. Это свидетельствует только об одном - мы с вами самые лучшие лохи и болваны в мире. Почти два десятилетия выбираем одних мудаков. Это тоже надо уметь.

Опубліковано

Беда не в том, что у него много корочек настоящих или купленных, а то что он такой же брехун как и все предыдущие. Это свидетельствует только об одном - мы с вами самые лучшие лохи и болваны в мире. Почти два десятилетия выбираем одних мудаков. Это тоже надо уметь.

Ти за себе говори - я мудаків не вибираю. А якщо одного і вибрала - то він хоч своїм існуванням псував життя рашці - і то була віддушина.

Ніхто про корочки не пише - пишуть про тупість і рабську психологію, що є по-суті одним і тим самим за суттю.

Опубліковано

Ещё скажите что вы ему верили, что не знали... Думали он честный, а надо же, брехун оказался... И что он уворовал Межгорье не догадывались?
Опубліковано

Самое интересное, что нацики, которые сейчас подгавкивают на форуме, в конце концов найдут с Януковичем общий язык и пойдут к нему на службу как было и есть с Ганькой Германшей.

Опубліковано

Самое интересное, что нацики, которые сейчас подгавкивают на форуме, в конце концов найдут с Януковичем общий язык и пойдут к нему на службу как было и есть с Ганькой Германшей.

На то и существуют такие, как Герман, чтоб понять насколько отвратительно предательство и насколько ценным есть тот, кого предали - ведь золото продать всегда выгодно.

"нацики", "подгавкивают" - это не вы там призывали к культурному общению?

Похоже, мальчик, вы дурак - не можете выполнить даже того, что требуете от других.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...