Перейти до змісту
Український політичний форум

Шлях проффесора

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Тобі, певно, видніше, чи підствава, але чи не забагато підстав: пупкін, газовий договір, конституція "а-ля портнов"...

Я думала, що вона сама якусь стратегію будує - а виходить нею керують. Навіть Турчинов відійшов - а це вже щось означає - як ти вважаєш?

З.І. Я у твої справи не вмішуюся - міг собі сидіти там тихенько, я ж не напрошувалася...

Не так прямолинейно... Ей тоже нужно считаться с окружением. Но, похоже, окружение попалось в сам деле тупое. И жадное. Эти выборы они проиграют, посмотрим, научит ли их это чему-нибудь... Все теперь зависит от нее лично, если в 12 году она не выиграет парламентских выборов - путь для нее только один - на пенсию. Это как раз и будет моментом истины - сколько она готова отдать за эту победу?

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,2 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Не так прямолинейно... Ей тоже нужно считаться с окружением. Но, похоже, окружение попалось в сам деле тупое. И жадное. Эти выборы они проиграют, посмотрим, научит ли их это чему-нибудь... Все теперь зависит от нее лично, если в 12 году она не выиграет парламентских выборов - путь для нее только один - на пенсию. Это как раз и будет моментом истины - сколько она готова отдать за эту победу?

Я тобі відразу кажу, що програє - дуже вона спішилася.

І чим далі, тим ясніше видно, що поспіх був найголовнішою причиною її поразки.

Всі визріли: і Ющенко, і Янек, як це не дивно, а Тимошенко зірвали неспілою.

А що вона вже тепер може віддати? У неї нічого нема - хіба саму себе. І тоді, можливо, і станеться те чудо, про яке ти думаєш, але про яке сказати вголос боїшся, бо НЕ ВІРИШ.

P.S. А чого Блокера зняли? Що там за порядки такі?

Посилання на коментар

Я тобі відразу кажу, що програє - дуже вона спішилася.

І чим далі, тим ясніше видно, що поспіх був найголовнішою причиною її поразки.

Всі визріли: і Ющенко, і Янек, як це не дивно, а Тимошенко зірвали неспілою.

А що вона вже тепер може віддати? У неї нічого нема - хіба саму себе. І тоді, можливо, і станеться те чудо, про яке ти думаєш, але про яке сказати вголос боїшся, бо НЕ ВІРИШ.

P.S. А чого Блокера зняли? Що там за порядки такі?

Почитай Окару на ДД. Там ответы. Примерно, это и мое мнение.

Блокера снимают не первый раз, причем каждый раз после некоторых моих соображений - его тема, мои комментарии - кому-то очень не нравятся.

Посилання на коментар

Почитай Окару на ДД. Там ответы. Примерно, это и мое мнение.

Блокера снимают не первый раз, причем каждый раз после некоторых моих соображений - его тема, мои комментарии - кому-то очень не нравятся.

Обідно, Кор - я про все це пишу вже цілий рік, а ти кожного разу кажеш, що я нічого не смислю в політиці.

Словами Окари, навіть його не читаючи, я відповіла ось тут - а ти не зі мною погодився, а з ним.

Це, точно, в тебе психічне: не можеш визнати свої помилки і мою правоту.

Йди ти вже краще до Зосі - там ти робиш більші успіхи :P

Мені Блокера не шкода: зарозумілий тип. Нехай пише простіше і без ліричних відступів, які ставлять стіну між ним і читачами.

Ну ти мені скажи, до чого там було про "мнимую побожность" західняків - яким боком йому це заважає?

Посилання на коментар

Обідно, Кор - я про все це пишу вже цілий рік, а ти кожного разу кажеш, що я нічого не смислю в політиці.

Словами Окари, навіть його не читаючи, я відповіла ось тут - а ти не зі мною погодився, а з ним.

Це, точно, в тебе психічне: не можеш визнати свої помилки і мою правоту.

Йди ти вже краще до Зосі - там ти робиш більші успіхи :P

Мені Блокера не шкода: зарозумілий тип. Нехай пише простіше і без ліричних відступів, які ставлять стіну між ним і читачами.

Ну ти мені скажи, до чого там було про "мнимую побожность" західняків - яким боком йому це заважає?

Хорошо, допустим, я был не прав. Но только в отношении Тимошенко. Моя критика твоей политики учитывает главное - твое отношение к Ющенко. Это показатель.

Что же касается Юльки, я не берусь советовать как ей поступить, но уже есть уверенность, что поступать нужно. А для этого необходимо принять решение.

Блокера ты просто не понимаешь. Ты ведешься на незначащие посторонки, упуская главное. Тем не менее, твои советы ему полезны, у него цель, похоже, что-то вымутить из своих идей - а для этого нужно быть политиком... и дипломатом.. и психологом.

"Побожность" его раздражает, т.к. мешает побожным его понять.

ЗЫ. Это тоже показатель

___ Юльки замахали: "А хто, якщо не Тимошенко?"

А хто у Франції лідер? Чи, можливо, Меркель тягнула на лідера нації?

Нам тепер треба ВИКОНАВЦЯ, людину, яка буде працювати, а не влаштовувати всеукраїнські шоу. Бажано незалежного від великого бізнесу і якому повірять люди. А люди повірять тепер будь кому, лиш би бачили в ньому цього незалежного, який буде ХОТІТИ діяти в інтересах країни.

Если отбросить твою ненависть к Юле, у тебя системная ошибка - здесь исполнитель не нужен (Ющ - тоже исполнитель), здесь нужен приниматель решений.

Посилання на коментар

Хорошо, допустим, я был не прав. Но только в отношении Тимошенко. Моя критика твоей политики учитывает главное - твое отношение к Ющенко. Это показатель.

Что же касается Юльки, я не берусь советовать как ей поступить, но уже есть уверенность, что поступать нужно. А для этого необходимо принять решение.

Блокера ты просто не понимаешь. Ты ведешься на незначащие посторонки, упуская главное. Тем не менее, твои советы ему полезны, у него цель, похоже, что-то вымутить из своих идей - а для этого нужно быть политиком... и дипломатом.. и психологом.

"Побожность" его раздражает, т.к. мешает побожным его понять.

Допустім? Мило...

Ти моєї позиції щодо Ющенка не знаєш - бо я її рідко висловлюю. А все що писала раніше - то це ж для рівноваги, щоб не було перекосів, а ще тому, що вважаю, що саме розрив Тимошенко з Ющенком, став тією відправною точкою, з якої вона неухильно рухалася до поразки. Ти тільки уяви(перебори свою неприязнь до Ющенка) - які б могли бути результати, коли б його БАЖАННЯ і її НАПОРИСТІСТЬ. Вони б гори звернули, та ще й при такій підтримці народу.

Я Блокера розумію. Це він не розуміє, що коли пояснювати задачу і в той самий час тиснути на болючу мозолю - то розуміння не дочекаєшся, а

ось по морді - це запросто.

І побожність тут ні до чого. А, можливо, навіть йому на користь - бо давно вже у нашій Церкві священик не говорив про політику - а тепер ці розмови через раз. Ось тепер роби висновки і поясни це Блокеру, бо сам бачиш: я не письменник, я більше читач. А в тебе почався новий виток переосмислення, а релігія, і суперечки з Зосею тобі в цьому допоможуть, бо твоє" грош цена любой доцильности, если она не учитывает и морали и принципов." - для мене відкриття.

З.І Ну гаразд, я не так висловилася: той, що приймає рішення - погоджуюся.

Посилання на коментар

Допустім? Мило...

Ти моєї позиції щодо Ющенка не знаєш - бо я її рідко висловлюю. А все що писала раніше - то це ж для рівноваги, щоб не було перекосів, а ще тому, що вважаю, що саме розрив Тимошенко з Ющенком, став тією відправною точкою, з якої вона неухильно рухалася до поразки. Ти тільки уяви(перебори свою неприязнь до Ющенка) - які б могли бути результати, коли б його БАЖАННЯ і її НАПОРИСТІСТЬ. Вони б гори звернули, та ще й при такій підтримці народу.

Я Блокера розумію. Це він не розуміє, що коли пояснювати задачу і в той самий час тиснути на болючу мозолю - то розуміння не дочекаєшся, а

ось по морді - це запросто.

І побожність тут ні до чого. А, можливо, навіть йому на користь - бо давно вже у нашій Церкві священик не говорив про політику - а тепер ці розмови через раз. Ось тепер роби висновки і поясни це Блокеру, бо сам бачиш: я не письменник, я більше читач. А в тебе почався новий виток переосмислення, а релігія, і суперечки з Зосею тобі в цьому допоможуть, бо твоє" грош цена любой доцильности, если она не учитывает и морали и принципов." - для мене відкриття.

З.І Ну гаразд, я не так висловилася: той, що приймає рішення - погоджуюся.

Когда-то и я так думал... это про розрыв... теперь же отчетливо понятно, даже не зная ества Тимошенко, всю подноготную Ющенко, а заодно и всех других - их мечты, стремления, цели и методы достижения. Как такового разрыва не было, было столкновение идеологий, независящее от того или другого. Юлька не до конца раскрыла, чего хочет, зато Витёк - полностью обнажился.

К Блокеру отношения не имею, думаю, это один из немногих, кто думает... другой вариант - он пытается выделиться на подобной теме - маловероятен, эта тема запретная.

Что же касается той фразы... Не уверен, что ты ее до конца понимаешь... она, фраза... для политиков... и не для нас.

Посилання на коментар

11

Це ти що, мені оціночку поставив по 11-ти бальній шкалі? Дякую... :P

З.І. Підло піддурив - ну то тепер знати не будеш, що я відповіла ...

Посилання на коментар

Как такового разрыва не было, было столкновение идеологий, независящее от того или другого. Юлька не до конца раскрыла, чего хочет, зато Витёк - полностью обнажился.

Что же касается той фразы... Не уверен, что ты ее до конца понимаешь... она, фраза... для политиков... и не для нас.

Да, ідеології - як в тебе і в мене. Але навіть це нам не заважало стільки часу спілкуватися. І це б не стояло на заваді і цьому союзу, коли перемогла в Тимошенко жінка, а не той інший образ, який вона так фальшиво носила.

Програти в малому - виграти у великому... Але з тим ВЕЛИКИМ їй ще треба було визначитися, та й тепер перед нею стоїть подібна задача.

Добре я все розумію - тобі важко погодитися навіть з компліментом з мого боку :lol:

Посилання на коментар

Да, ідеології - як в тебе і в мене. Але навіть це нам не заважало стільки часу спілкуватися. І це б не стояло на заваді і цьому союзу, коли перемогла в Тимошенко жінка, а не той інший образ, який вона так фальшиво носила.

Програти в малому - виграти у великому... Але з тим ВЕЛИКИМ їй ще треба було визначитися, та й тепер перед нею стоїть подібна задача.

Добре я все розумію - тобі важко погодитися навіть з компліментом з мого боку :lol:

ничё ты не розумиеш..., я оценил твой комплимент, просто ты забыла, у меня сейчас критические месяцы - только про политику и религию... а здесь такая пропасть... и тебе лучше этого не осознавать. С удовольствием бы сходил с тобой на проповедь... если что и осталось.. то только там.. в сказках, озвучиваемых священниками...

Посилання на коментар

...если что и осталось.. то только там.. в сказках...

...

Почему мы исчезаем

так внезапно, так жестоко,

даже слишком, может быть?

Потому что притязаем,

докопавшись до истока,

миру истину открыть.

Вот она в руках как будто,

можно, кажется, потрогать,

свет ее слепит глаза...

В ту же самую минуту

Некто нас берет под локоть

и уводит в небеса.

Может быть, идущий следом,

зная обо всем об этом,

изберет надежный путь?

Может, новая когорта

из людей иного сорта

изловчится как-нибудь?

Все чревато повтореньем.

Он, объятый вдохновеньем,

зорко с облака следит.

И грядущим поколеньям,

обоженным нетерпеньем,

тоже это предстоит.

Посилання на коментар

Що таке малий і середній бізнес? Це лоточки на ринку, це магазини біля вашого будинку, це перевізники, це пекарні, хімчистки, перукарні - тобто все те, що нас обслуговує у повсякденному житті.

У всіх цивілізованих країнах малий і середній бізнес - основа економіки, наповнювач бюджету.

У нашій країні, де великий бізнес зрісся з владою, відбувається грандіозний наступ на бізнесменів середньої руки. Судіть самі: металургія, хімічна промисловість, добування вугілля - все це хоч і приносить надприбутки, але дуже залежить від кон`юктури ринку, а тому є справою не дуже стабільною.

Люди ж їсти хочуть завжди, потребують стригтися, лікуватися - це невичерпне джерело прибутків, а отже, ласий шматок для олігархів, які прагнуть в країні контролювати ВСЕ.

Створений податковий кодекс - це трактор, який очистить територію від людей, які створили бізнес не завдяки блату чи перебуванню в політиці, а тільки завдяки своїй кмітливості і таланту. Вони будуть банкротувати, бо тепер якщо ти не під владою, то шансів мати не будеш.

Крім того, зачищену територію будуть освоювати самі ж олігархи: вкладати гроші у малий і середній бізнес буде для них дуже прибутковою справою.

Як на мене, в Україні почався новий етап "розвитку" під кодовою назвою "Мій другий мільйон". Перший був замішаний на крові і корупції.

Невже "другий" буде точкою неповернення для України?

Посилання на коментар

Саме напередодні дня підприємця прем'єр Микола Азаров презентував урядовий проект податкового кодексу, який підготовлено в результаті "громадського обговорення".

Проектом знищується можливість юридичним особам сплачувати єдиний податок.

Сьогодні юридичні особи, які сплачують єдиний податок, сплачують сумарно до бюджету більше ніж платники податку на прибуток. І це доведений на підставі даних ДПАУ факт.

Ще в травні представники міністерства фінансів та Державної податкової служби погодились з нашими розрахунками, що податкове навантаження - сума сплачених податків відносно отриманих доходів - на загальній системі становить у середньому 1,81%, а на спрощеній від 2,58 до 4,3 відсотків. Виключеннями є тільки два види діяльності - фінансові послуги та державне управління.

За усіма іншими видами діяльності до бюджету надходить більше коштів саме від підприємств - платників єдиного податку, а не від платників податку на прибуток.

Бізнес свідомо йде на збільшення податків. Адже такий механізм - сплата єдиного податку з обороту - робить фінансову діяльність підприємства прозорою й незалежною від податківців. Фіскалам немає чого робити на підприємствах-платниках єдиного податку, адже вони платять відсоток від усього обороту, а не обраховують для оподаткування свої витрати й прибутки.

Сьогодні підприємства платять за свою свободу єдиний податок. Але завтра такої можливості в них не буде.

Таким чином, малі й середні підприємства заганяють в обов'язкову, у разі прийняття цього проекту, корупційну схему взаємовідносин із фіскалами.

А про те, що відносини будуть виключно корупційними, свідчать норми останнього проекту. Адже ними розширено сферу застосування непрямих методів оподаткування та адміністративного арешту майна, визначено моменти виключення майна з реєстру податкової застави. Натомість жодним чином не зазначено конкретного механізму її зняття, та введено ще цілий ряд нових повноважень для контролюючих органів.

До речі, відповідальності останнім за незаконні дії не додали зовсім.

Отже, за результатами аналізу одного податку видно, що проектом за рахунок зменшення надходжень до бюджету збільшили сферу діяльності. Це призведе до згортання підприємницької діяльності малими й середніми підприємствами, і, відповідно, до ще більшого дефіциту бюджету.

І тому виникає питання: І тому виникає питання: чому діюча влада створює для легального малого й середнього бізнесу корупційні умови, які зменшать надходження до бюджетів усіх рівнів, але збільшать фактичні витрати на ведення українського бізнесу?

*http://www.pravda.com.ua/columns/2010/09/7/5362316/

Посилання на коментар

Как оказалось, наверное, у меня тоже есть какие-то политические взгляды.

Оказалось после прочтения блога Тягнибока.

Все, что он пишет - ложь.

Посилання на коментар

Как оказалось, наверное, у меня тоже есть какие-то политические взгляды.

Оказалось после прочтения блога Тягнибока.

Все, что он пишет - ложь.

Як ти думаєш, для кого це:

Що робити? На це дуже складне запитання маю дуже просту відповідь – БУТИ:

обрати дорогу радикального націоналізму з його націєцентричними пріоритетами – титульна нація з її гуманітарним оберегом: мовою, історією, релігією – і соціяльно-економічний добробут стане закономірним явищем.

Воно тобі треба? Мені ні...

Не читай Тягнибока - моя порада.

Посилання на коментар

У Раді вирішили, що вагітність - це не праця

Депутати відмовились зарахувати період знаходження у відпустці у зв'язку з вагітністю і пологами до страхового стажу

Верховна Рада відмовилася відновити норму щодо зарахування до страхового стажу періоду перебування у відпустках у зв'язку з вагітністю і пологами.

За відповідні зміни до закону про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування, авторами яких є регіонали Олександр Стоян, Василь Хара і Ярослав Сухий, проголосували 38 депутатів з 226 необхідних.

Як зазначається у пояснювальній записці до документу, ці зміни мали би "не допускати зниження коефіцієнту заробітної плати (доходу) застрахованої особи, який враховується при обчисленні пенсії, та сприяти посиленню рівня пенсійного забезпечення громадян".

Автори документу наголошували, що "при обчисленні розміру заробітної плати (доходу) для обчислення пенсії за бажанням застрахованої особи можуть виключатися періоди перебування у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею 3-х річного віку".

Передбачалося, що за бажанням застрахованої особи при обчисленні розміру заробітної плати (доходу) для обчислення пенсії можуть виключатися періоди перебування у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею 3-х річного віку.

Посилання на коментар

СБУ ”порадила” історику, який вивчає діяльність УПА, подумати про сім’ю

СБУ вилучив документи про те, що КГБ розробляв легенду щодо участі Шухевича в єврейських погромах… СБУ синхронно з російським ФСБ розбудовує гуманітарний простір?..

Учора о сьомій тридцять ранку, коли один з головних дослідників УПА, директор львівського Національного музею меморіалу пам’яті жертв окупаційних режимів ”Тюрма на Лонцького” (який було створено за президента Ющенка і який перебував у структурі СБУ) Руслан Забілий вийшов з львівського потягу на київську платформу, і його оточили співробітники СБУ. Пана Забілого запросили в автомобіль, відвезли в офіс, де протримали 14 годин, ”опитуючи” на історичні теми.

Співробітники спецслужб примусово, без дозволу історика вилучили в нього всі електронні носії, де зберігалися документи щодо діяльності УПА, які він накопичував протягом кількох років, та порушили проти нього кримінальну справу.

Музей, очолюваний Русланом Забілим, було створено за президента Ющенка, і він перебуває в структурі СБУ.

Ми поставили панові Забілому, а також колишньому голові архіву СБУ Володимиру В’ятровичу, яким теж цікавилися його колишні колеги, кілька запитань.

Повністю інтерв"ю тут *http://unian.net/ukr/news/news-395079.html

Міф про УПА, яким годують росіян і велику частину України, не має бути зруйнований...

Посилання на коментар

Тебя уже цитируют и оценивают.... причем заслужено.

tcherkas _ 10.09.2010 13:26

львів-750:

Ну і в неті ще багато сюжетів, аби зрозуміти УСЕ про титанічні зусилля по збагаченню російської та світової фундаментальної науки цими достойними людьми.

___Окара, нащо нам чужі "достойні люди" – у нас своїх багато. Ось журналістське розлідування Тані Чорновіл " І вся країна покриється будинками Азарова?"

Чим це гірше від програми "Чиста вода"?

+100

Посилання на коментар

Тебя уже цитируют и оценивают.... причем заслужено.

Важко на УП - там тебе кожен вколоти хоче - ось і цей черкес також.

Добре на сайті, де можна фотку виставити : хто ж буде на таке ангельське личко гидоту писати :lol:

Посилання на коментар

Улыбнуло!

Зачем писать сплетни из комунальной кухни?

Сразу напомнила мне горничную Зину из романа уважаемого Булгакова. Собачье сердце.

Отрывок...

Горничная Зина: Истину вам говорю! 4 мая 1925 года, земля налетит на небесную ось! Это я точно говорю! Точно!

Читайте классиков, можно много примерить на современный мир и на самого себя. И тогда найдутся многие ответы на ваши вопросы.

Ты Булгакова читал? Вряд ли, хоть цитируй правильно, а не выдумывай отсебятину.
Посилання на коментар

так моральне обличчя тут проявляється одразу! такий вже народ у нас, раз обирає такого президента

Ангелина, а вы что тут делаете? Выскакивайте побыстрей хотя бы из этой темы. Разве не видите как здесь гавном кидаются друг в друга, моментально облепят. :mellow:
Посилання на коментар

Ты Булгакова читал? Вряд ли, хоть цитируй правильно, а не выдумывай отсебятину.

Я то читал и смотрел. И цитату выбрал правильно, под редакцией режиссера Бортко, она мне нравиться за живое исполнение роли Дарьи прекрасной актрисой Ниной Руслановой. Вообще актерский состав подобран великолепно, не даром фильм входит в золотой фонд Госфильмофонда гостелерадио.

Ааа, увидел что вас зацепило... Конечно не Зина, конечно Дарья. :rolleyes:

Посилання на коментар

Ангелина, а вы что тут делаете? Выскакивайте побыстрей хотя бы из этой темы. Разве не видите как здесь гавном кидаются друг в друга, моментально облепят. :mellow:

Че ж сам то залез? Испачкаться то не боишься?
Посилання на коментар

Какие победы одержал Виктор Янукович и с какой Эльбы он выбрался, чтобы заслужить это имя? Какие такие великие дела он сотворил за свои сто дней? А я вам скажу, что на армии могущественной коалиции нужен был великий Наполеон Бонапарт, а на жалких совков, не знающих собственного украинского языка, на вечных прихлебателей и лизоблюдов, жаждущих видеть иностранный флот бывших колонизаторов в своих портах, хватило и Наполеона Януковича.

Валерия Новодворская

15.06.2010"

Посилання на коментар

Гість Монтескье

Какие победы одержал Виктор Янукович и с какой Эльбы он выбрался, чтобы заслужить это имя? Какие такие великие дела он сотворил за свои сто дней? А я вам скажу, что на армии могущественной коалиции нужен был великий Наполеон Бонапарт, а на жалких совков, не знающих собственного украинского языка, на вечных прихлебателей и лизоблюдов, жаждущих видеть иностранный флот бывших колонизаторов в своих портах, хватило и Наполеона Януковича.

Валерия Новодворская

15.06.2010"

Высказывания Новодворской, не панацея.

Однако сами севастопольцы если с кем и собираются воевать, то уж точно не с Россией - новость о том, что российские моряки не покинут город как минимум до 2042 года, жители города встретили "на ура".

"Севастополь счастлив от этого соглашения. Севастополь очень рад, для Севастополя это - огромный плюс. Потому что Севастополь - территория Украины, но Севастополь - город русских моряков, и флот в Севастополе быть должен, будет и всегда останется", - говорит активист Союза молодежи регионов Украины Андрей Резниченко.

"Это будет иметь большое значение для будущего. Так как уже здесь назревает чувство, что со стороны НАТО усиливается влияние. Корабли НАТО постоянно базируются на берегах Черного моря", - негодует ветеран войны, матрос Черноморского флота Николай Рыжиков.

"Флот - это в первую очередь, наверное, память, во вторую очередь - гордость, а в третью очередь, наверное - образ жизни", - поясняет позицию местных жителей экскурсовод Артем.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...